9th Birthday Sale
9th Birthday Sale
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Hilal asyraf 'Found 9 Related Products
By ROSES ORKEDS
“Good afternoon Tan Sri” lelaki berdiri menghadap susunan fail itu berpusing apabila mendengar suara menyapa. “What a surprise!” Bella yang masih berdiri juga terpana sebelum perlahan-lahan bibirnya menarik senyum. “Asyraf? I thought Tan Sri...” “Yeah, my dad tak berapa sihat jadi saya gantikan dia. Have a sit” tangannya menunjuk ke arah kerusi berhadapannya. “Wow saya tak sangka saya sedang berurusan dengan senior saya ni” ujar Bella bernada gurau. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Anna Milia
Cinta bukanlah mencari yang sempurna, tapi menerima dengan sempurna. NAILI. Demi memenuhi amanat terakhir ibunya, dia mencari lelaki yang didakwa sebagai ayahnya. Dia mahu lelaki itu tahu akan kewujudannya. Itu sahaja. Namun, dalam sekelip mata, hidupnya berubah. Dia bukan lagi anak yatim piatu. Dia mempunyai ayah yang kaya-raya, malah dijodohkan dengan Yusouf. Semuanya indah, namun tidak ubah seperti burung tempua yang singgah di dahan tinggi. Jatuhnya cukup memeritkan. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ayeshah Amani
Di saat aku dan dia, terkunci dan dikunci... Semesta memberi isyarat setiap orang yang kita temui dalam hidup, pasti hadir membawa perasaan atau pergi menyerah dek kenyataan. Seakan-akan segala kebetulan yang terjadi bagaikan mimpi. Siapa sangka, pertemuan seorang jururawat bernama Haira Sofia bersama seorang kapten tentera bernama Luth Asyraf membuka satu riwayat baharu dalam hidupnya. Namun, disebabkan kisah silam Luth Asyraf, Haira Sofia juga turut menjadi sasaran kepada Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Mimie Afinie
Tertipu oleh Harris Shah yang mengaku bujang walhal sudah berkeluarga, Sofea Hana mengambil keputusan untuk lari dari lelaki itu. Dia tak mahu jadi perosak rumah tangga orang. Tinggal di kampung tok ma dan tok ayah dengan harapan dia akan mendapat ketenangan. “Awak yang tinggalkan dia, dah kenapa awak berkelakuan macam orang tak siuman terjerit-jerit kat tempat awam macam ni?” - Jeffry. “Eh, saya kenal awak pun tak, tiba-tiba nak menyibuk tentang saya ni, apa hal?” Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hilal Asyraf
"Bila nak kahwin?" "Belum ada calon," begitu jawabnya. Namun jauh di sudut hatinya terdetik, mungkin memang sudah tiba mas untuk dia bernikah. Adakah perlu ada calon dulu, baru persiapan diri? Atau persiapkan diri dulu, baru cari calon? --- Buku ini bukan mahu membahaskan tentang bercinta sebelum atau selepas nikah. Ia hadir sebagai bimbingan buat kita menguruskan perasaan, disaat kita mencari cinta sehinggalah menempuh alam rumah tangga. Buku ini sesuai untuk mereka ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Yaya Abdul Rahman
Setelah berusaha mencari gerangan yang diamanahkan oleh adik tersayang sehingga ke bumi London, akhirnya Faiqah Asiah bertemu dengan Amar Asyraf yang jaraknya hanya sejengkal. Dek pertemuan itu, dalam kegusaran dan rendah hati serta tanpa berfikir sedalam-dalamnya, Faiqah menyerahkan sesuatu kepada Amar supaya lelaki itu mengetahui tujuan sebenar pencariannya selama ini. Pertama kali Amar Asyraf memandang Faiqah Asiah, mengembalikan harapan dan hasratnya yang terkubur lama de Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Imam Muda Asyraf
"Yang terbaik diantara kamu sekalian ialah yang terbaik perlakuannya." Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

By Paulo Coelho
Another stunning novel by the author of The Alchemist. Aleph marks a return to Paulo Coelho's beginnings. In a frank and surprising personal story, one of the world's most beloved authors embarks on a remarkable and transformative journey of self-discovery. Facing a grave crisis of faith, and seeking a path of spiritual renewal and growth, Paulo decides to start over: to travel, to experiment, to reconnect with people and the world. On this journey through Europe, Africa, Learn More
USUAL: RM40.95

NOW: RM 40.95 (-0%)

MEMBER: RM 36.86 (-10%)

By Syihab Al-Badri Yasin , Asyraf Al-Hasyir
Seiring dengan kemajuan ekonomi sesebuah negara, pelbagai makanan dan minuman tersedia untuk dikonsumi oleh rakyat negara berkenaan. Tanpa disedari pelbagai aneka makanan dna minuman tersebut akan menyisakan toksid beracun yang bertimbun di dalam tubuh, apatah lagi mereka yang tidak mengikuti cara pemakanan yang sihat. Timbunan toksid ini jika dibiarkan tanpa wujud sebarang kawalan akan mendatangkan pelbagai penyakit yang memberi kesan ke atas kesihatan fizikal, mental, kejiw Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

9 Item(s)

*

Back to Top