0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Hong Lan 'Found 11401 Related Products
By
USUAL: RM15.90

NOW: RM 12.70 (-20%)

MEMBER: RM 12.70 (-20%)

By
USUAL: RM15.90

NOW: RM 12.70 (-20%)

MEMBER: RM 12.70 (-20%)

By
USUAL: RM15.90

NOW: RM 12.70 (-20%)

MEMBER: RM 12.70 (-20%)

By
搭错车 [音乐剧原声带] [2CD] Buy & Win contest Period: 21.10.2019 – 20.11.2019   "An Accident of Love" Musical in Malaysia 2019 Date: 23 November 2019 Time: 8.30pm Venue: Arena of Stars, Genting Highlands   Adapted from the 1983 movie “Papa Can You Hear Me Sing?” comes the tear-jerker musical “An Accident of Lo Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 52.90 (-12%)

MEMBER: RM 52.90 (-12%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Syeikh Sufi Maulana Hakim Nizhami merupakan penulis sufi terkemuka pada abad pertengahan kerana dua roman cinta yang menyayat hati, iaitu Laila dan Majnun serta Syirin dan KHusrau. Kisah sedih Laila dan Majnun, di mana Majnun yang bermakna ‘tergila-gila akan cinta’. Kerana cintanya yang tidak sampai pada Laila, akhirnya membuatnya jadi gila. Kisah cinta ini dibaca selama berabad, tatusan tahun jauh sebelum “Romeo and Juliet” karangan Wiliam Shakespeare sehingga ki Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zaza Qry
Sarrafia terkejut selepas kali pertama diperkenalkan dengan lelaki yang bernama Adriz itu. Lelaki yang buat tak tahu meskipun sudah melihat wajahnya. Pelik. Lantaklah, kalau tak kenal, lagi bagus. Lebih mudah. Dia pun bukan lagi perempuan terhegeh-hegeh serupa dulu. “Saya tak pernah jumpa awak. Ini kali pertama saya jumpa awak. Tapi pelik sebab awak nampak tak sukakan saya.” - Adriz Sarrafia naik menyampah apabila Adriz kerap mengekorinya. Kalau tak kenal sudahlah, yan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Al-Quran al-Karim ini sistematik mengikut tema, daripada sumber yang sahih merujuk metode penafsira para ulama' yang mempunyai jalan riwayat kepada Rasulullah SAW dan para sahabat (bil ma'sur). Diharapkan menjadi solusi terbaik memahami tata cara ibadah, muamalat, akidah, sirah nabawi, kisah Nabi & Rasul, Asmaul Husna mahupun terapi Qurani. Lebih istimewa, mushaf ini dilengkapi panduan ilmu tajwid berwarna penuh. Mushaf Resam Uthmani terjemahan bahasa Melayu secara sistematik Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Oyinkan Braihwaite
A literary sensation' Guardian 'A bombshell of a book... Sharp, explosive, hilarious' New York Times 'Glittering and funny... A stiletto slipped between the ribs and through the left ventricle of the heart Financial Times When Korede's dinner is interrupted one night by a distress call from her sister, Ayoola, she knows what's expected of her: bleach, rubber gloves, nerves of steel and a strong stomach. This'll be the third boyfriend Ayoola's dispatched in, quote, self-de Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Ryan Holiday
In The Obstacle Is the Way and Ego Is the Enemy, bestselling author Ryan Holiday made ancient wisdom wildly popular with a new generation of leaders in sports, politics, and technology. In his new book, Stillness Is the Key, Holiday draws on timeless Stoic and Buddhist philosophy to show why slowing down is the secret weapon for those charging ahead. All great leaders, thinkers, artists, athletes, and visionaries share one indelible quality. It enables them to conquer their t Learn More
USUAL: RM65.95

NOW: RM 65.95 (-0%)

MEMBER: RM 59.36 (-10%)

By 史戴芬妮·蘭德
光是養活自己,那不叫活著。 只要願意跪著清馬桶,她們母女勉強有家可歸。 但,女傭決定拿起筆,寫下在社會底層討生活的故事, 奮力翻轉自己的命運。   本書作者史戴芬妮.蘭德在二十八歲時,原本打算遠走他鄉,離開位於美國太平洋西北區的家鄉,完成念大學與當作家的夢想,但這個夢被擱置。她因為一場夏日的短暫戀情,不小心未婚懷孕,為了謀 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Meik Wiking
"We love you, you've made us happy." - Chris Evans "Happy memories are essential to our mental health. They strengthen our identity, sense of purpose and relationships. Meik's new book will teach you how to create and remember happy moments and will change how you think about happy memories." Dr Rangan Chatterjee, Number One bestselling author of The 4 Pillar Plan and BBC Breakfast GP The third book from the CEO of the Happiness Research Institute and internationally bestse Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Oga
Sistem komputer telah diserang besar-besaran oleh penggodam termasuk pangkalan X-Central! Dr. Da Vinci perlu berbuat sesuatu kerana sistem komputer dilumpuhkan. Ahli Pasukan X-VENTURE perlu menghalang penggodam melalui alam maya. Penggodam menguasai dunia maya yang merupakan sesuatu di luar kebiasaan Pasukan X-VENTURE. Adakah mereka dapat menghentikan perisian hasad ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sisyoujae
Tanya diri korang, dalam sehari berapa kali korang salahkan diri sendiri? #ingatAllahSWT Hidup ni tak lari dari konflik dan masalah. Kadang-kadang, kita cuba jadi hero selesaikan masalah orang sampai lupa hal sendiri. Kadang-kadang kita buat perkara baik tapi jiwa sentiasa berkecamuk. Kadang-kadang kita terlalu nak jadi macam orang lain hinggakan banyak alasan dan halangan dalam diri. Buku ni (bukan komik atau novel!) tak nak suruh korang salahkan diri sendiri dan keliling, Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Andrew Smith 
“This provocative jaunt…dissects society, technology, othering, and what makes humanity human.” —Publishers Weekly (starred review) “An unpredictable, gross, and prescient rumination on modernity, media consumption, and machine-aided communication.” —Booklist (starred review) Told with Andrew Smith’s signature dark humor, Rabbit & Robot tells the story of Cager Messer, a boy who’s stranded on the Tennessee—his father’s lunar-cruise utopia—with insane Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By American Academy Of Pediatrics
Now in its seventh edition! From the American Academy of Pediatrics, the most up-to-date, expert advice for mothers, fathers, and care providers--all in one guide. All parents want to provide the very best care for their children. This essential resource from the most respected organization in child health is the one guide pediatricians routinely recommend. Parents can safely trust the guidance, which covers everything from preparing for childbirth to toilet training and from Learn More
USUAL: RM112.95

NOW: RM 112.95 (-0%)

MEMBER: RM 101.66 (-10%)

By Akemi Tanaka
The Japanese wisdom of chowa offers a fresh perspective on how to live, and new ways to find balance among the many different directions that modern life pulls us in. Chowa is a Japanese concept that is often translated as 'harmony', but more accurately means 'the search for balance'. Chowa is both a philosophy and a set of practices that can help us get to the heart of what is most important to us, and change our way of thinking about ourselves and others. This book will t Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Fiona Talbot
Do you need a confidence boost in your workplace communication? Whether you speak English as an additional language, or you're a native speaker looking to take your writing to the next level, How to Write Effective Business English provides easy to apply guidance on how to express yourself in writing clearly, concisely, and confidently. With case studies from companies such as Innocent and Virgin which demonstrate how English is used internationally in business, and ideas to Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 64.90 (-0%)

MEMBER: RM 58.41 (-10%)

By Sarah Harvey
This beautiful, simple book suggests tiny changes we can make to improve all areas of life, from friendships to a cluttered flat.' Marianne Power, author of Help Me! A gorgeously illustrated introduction to the Japanese method of Kaizen - meaning 'change' 'good' - showing you how to make small, step-by-step changes to transform your life. From Marie Kondo to Hygge to Ikigai, in recent years, philosophies to help people live better lives have taken the world by storm. Kaizen w Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Paul Gordon , Janine Robertson
Have you ever wondered why some people are naturally good with money? No matter your age or your income it is your spenditude - your attitude to money - that influences your financial success. Spenditude shows you how to tackle your habits and behaviours to uncover what drives your spending and allows you to gain financial security and live the life you want. This book is not about tedious budgets, get-rich-quick schemes, or giving up your daily coffee. Instead you will l Learn More
USUAL: RM92.40

NOW: RM 92.40 (-0%)

MEMBER: RM 83.16 (-10%)

By 馬丁·拉尼克
《富比士》、《華爾街日報》強力推薦   領袖非天生,如何培養領導力?   組織心理學博士首創「領導者習慣公式」,   重新定義什麼是領導,讓領導能力如習慣般地自然發揮!   ◎為何你有能力,卻沒有成為管理者?   ◎所有糟糕的領導者都在無意識中犯錯?   ◎認清自己:你適合當怎樣的領導者?   ◎你適合練習那些領導習慣?    Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By David Yoon
Frank Li is a high school senior living in Southern California. Frank's parents emigrated from Korea, and have pretty much one big rule for Frank - he must only date Korean girls. But he's got strong feelings for a girl in his class, Brit - and she's not Korean. His friend Joy Song is in the same boat and knows her parents will never accept her boyfriend, so they make a pact- they'll pretend to date each other in order to gain their freedom. Frank thinks fake-dating is the pe Learn More
USUAL: RM49.50

NOW: RM 49.50 (-0%)

MEMBER: RM 44.55 (-10%)

By Marc Randolph
In the tradition of Phil Knight's Shoe Dog comes the incredible untold story of how Netflix went from concept to company-all revealed by co-founder and first CEO Marc Randolph.   Once upon a time, brick-and-mortar video stores were king. Late fees were ubiquitous, video-streaming unheard of, and widespread DVD adoption seemed about as imminent as flying cars. Indeed, these were the widely accepted laws of the land in 1997, when Marc Randolph had an idea. It was a simple Learn More
USUAL: RM86.90

NOW: RM 64.90 (-25%)

MEMBER: RM 64.90 (-25%)

By Mull Brandon
War has come to the dragon sanctuaries of the world, and the danger is most intense at Wyrmroost. After a humiliating defeat at the hands of Kendra and Seth, Celebrant, King of Dragons, prepares to unleash his fury and take control of his native preserve. Armed with information from a new ally—Ronodin, the dark unicorn—Celebrant seeks a legendary talisman—the dominion stone. However, the powerful stone is protected by a cursed castle. Upon entering the castle fortress Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.51 (-10%)

By David Wallace-Wells
**SUNDAY TIMES AND THE NEW YORK TIMES BESTSELLER** 'An epoch-defining book' Matt Haig 'If you read just one work of non-fiction this year, it should probably be this' David Sexton, Evening Standard It is worse, much worse, than you think. The slowness of climate change is a fairy tale, perhaps as pernicious as the one that says it isn't happening at all, and if your anxiety about it is dominated by fears of sea-level rise, you are barely scratching the surface of what terr Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 47.96 (-20%)

By Euny Hong
Why did she get promoted? Why does the party only start when he walks in? And why do they always catch the bartender's eye? It sounds like they're all experts in the art of nunchi, even if they don't know it. Nunchi is the guiding principle of Korean life, but anyone can use it: it's the art of reading a room, your way of understanding what other people are thinking and feeling, and using that to get ahead. Korean parents believe that teaching their children nunchi is as im Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By Alia Alizs
Pertemuan singkat aku bersama Zahwan di bumi Borneo telah menjalinkan hubungan cinta tanpa pengetahuan Adil, abang kandungku. Zahwan telah berjanji setia padaku, tapi akhirnya hilang tanpa berita dan lupa segala janji. Kerana janji itu, aku setia menanti dan menutup pintu hati untuk lelaki yang ikhlas menghargai aku. Faliq... maafkan aku! “Sanggup kau buat aku macam ni, Wan! Sanggup kau khianati persahabatan kita. Sampai hati kau nak rampas kebahagiaan aku.” – Faliq. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nasa Yusof
Tahukah bahawa Novelis Nasa Yusuf merupakan penulis di laman Fiksyen Shasha? Kini karya beliau iaitu Mastermind sudah pun dicetak! DANGKAL PADA AKAL, BURU IKUT NAFSU Mangsa yang diculik semua wanita, namun dipilih. Pilihannya pula menjurus kepada kefahaman psikonya sendiri. Mereka diseksa, dibiarkan dan dibunuh kejam. Organ mereka diambil, mayat mereka dicampak dan dibuang. Namun, perilakunya bertujuan. Tindakannya juga mengikut arahan. Haikal seorang bekas anggo Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Haiza Haifa
NUR FILIA HAIFA... hidupnya dikelilingi kesunyian dan terlalu rutin. Dia juga tiada teman rapat apatah lagi istimewa. Semuanya kerana dirinya pernah dikhianati sahabat baik. Lantaran itu, dia mengasingkan diri daripada bergaul dengan teman sebaya. Istilah persahabatan langsung tiada dalam kamus hidupnya. IMZI FARHAN... lelaki nerd, skema dan pelik. Entah dari mana hadirnya, tiba-tiba dia mahu menjalinkan persahabatan. Filia menolak dengan keras, pada mulanya. Tetapi, keik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By S. Kausari
Rahsia kegelapan akhirnya terbongkar! Banglo House of Ophelia telah diberi nama baru sebagai Rose of Orient setelah dibeli oleh seorang wanita elit bernama Doris Ong. Kejadian aneh dan orang hilang bermula semula. Inspektor Sabirin yang baru pulang dari selatan Thailand telah berhadapan dengan kes orang hilang ini. Elyas Khusairi yang berada di China untuk penggambaran filem Sumpahan Ling Chi cuba menyiasat rahsia di sebalik sumpahan ke atas pisau hukuman ling chi itu. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Riley Fizan
Kalau tak dapat menjadi Sirius, kau perlu mampu menjadi Polaris.” ************************* “Awak masih hidup, Hakimi. Awak cuma hilang dan sekarang saya cuma perlu cari awak!” – ADRIYANA . Selepas enam tahun berlalu, bersama tekad itu Adriyana merancang untuk memulakan semula misi mencari Hakimi Adam Song, lelaki yang bersinar umpama bintang di matanya. Si bintang POLARIS. Mustahil manusia hilang begitu sahaja di dunia ini. Bersembunyi mahupun tersembunyi, p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Syu Ariani
"Lindungi Aku Dari Dia Dan Mereka, Hingga Hujung Nyawa." ****************************** “Cuma Doktor Ana Zahirah yang boleh tentukan kematian saya.” Bergegar dunia Zahirah apabila seseorang datang menemuinya dan mengatakan itu. Semuanya bermula selepas dia menjadi saksi kepada satu babak percubaan membunuh secara tidak sengaja. Kini, tak semena-mena dia terheret sama dalam permainan nyawa Devil Angel. “Kadang-kadang tak ada niat membunuh, tapi keadaan mendes Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Shukery Azizan , Aiman Afeef
Meninggalkan maksiat, tidaklah semudah yang disangka. Lebih-lebih lagi kalau ianya ditahap ketagihan. Ya, amat susah nak tinggalkan! Disudut hati orang yang bermaksiat, dia hakikatnya nak berubah. Dia menangis berkali-kali, bertaubat, namun taubatnya itu tak mampu menghilangkan ketagihannya. Dosa itu menghantui. Jatuh bangun, jatuh dan bangun, taubat dan taubat, tangisan demi tangisan. Seolah TIADA JALAN KELUAR untuk meninggalkan maksiat. Buku ini sesuai untuk ; 1. O Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nur Mayani
Kahwin paksa. Klise. Rash Haddy tak pernah sangka dia akan menjadi mangsa. Cintanya pada Damia, perempuan yang dia sendiri tak tahu kenapa dia terlalu cinta, musnah. Terpaksa dilupakan begitu saja. Kehendak Tuan Mahmod perlu diikut. Jika tidak, dia akan dicop dengan gelaran 'anak tak guna'. Paling dasyat lagi, silap-silap Tuan Mahmod boleh panggil dia anak derhaka. Sejak kecil Haddy sebolehnya tak mahu ayahnya kecewa. Cukuplah dia tahu betapa deritanya Tuan Mahmod di Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Malcolm Galdwell
Malcolm Gladwell, host of the podcast Revisionist History and author of the #1 New York Times bestseller Outliers, offers a powerful examination of our interactions with strangers--and why they often go wrong . How did Fidel Castro fool the CIA for a generation? Why did Neville Chamberlain think he could trust Adolf Hitler? Why are campus sexual assaults on the rise? Do television sitcoms teach us something about the way we relate to each other that isn't true? Talking to S Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 67.90 (-24%)

MEMBER: RM 67.90 (-24%)

By Nir Eyal
A must-read' MARK MANSON `Exactly what most of us need in order to focus on what is important, rather than the dazzling, illuminated, unsatisfying distractions of modern life' MATT HAIG 'Masses of really useful arsenal and some very interesting studies about how to be less distracted in the world' PANDORA SYKES ___________________________ We are living through a crisis of distraction. Plans get sidetracked, friends are ignored, work never seems to get done. Why does it fe Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By
Far from the dungeon beneath Oraria rises a new threat, one of the beautiful goddess Artemis has sworn to destroy with the help of her chosen warrior. But this fighter isn't the renowned Ais Wallenstein or another storied hero of Orario legend. Instead the fate of Artemis' quest falls upon the shoulders of Bell Cranell, who must partner with the goddess and stand against the menace lurking in the remains of a distant, ancient city. Although Bell is the ordained champion of Ar Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Peristiwa berlaku pada tahun 1989 dan Jotaro Kujo berusia 17 tahun mendapati diri tiba-tiba dilandai entiti hantu. Datuk Jotaro, Joseph Joestar, veteran bergelut untuk selamatkan manusia 50 tahun terdahulu, dengan aura hebat yang dikenali sebagai kuasa“Stand, menjelmakan jiwa penggunanya dan terkawal ikut kehendak hati. Stand ghaib didedahkan berupa kebangkitan semula penderita megalomania puntianak DIO daripada tidur lama sangat (musuh lama Joestar) mencetuskan Stand dalam Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 119.90 (-0%)

MEMBER: RM 119.90 (-0%)

By
13 years ago, suddenly one part of Tokyo broke off and began to float in the sky. Tokyo was separated into "Old Tokyo" as the part that was floating in the air, and "New Tokyo," the part that stayed on the ground. Communication and interaction between the two Tokyos was impossible, and years passed. One day, a young girl perceives that Old Tokyo will fall back down to the ground, and she sets out on the perilous path from from Old Tokyo to New Tokyo to save the citizens from Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
The four princes of the Kingdom of Granzreich are aiming to become the next king. Under the guidance of the royal tutor Heine Wittgenstein, while overcoming various obstacles and sometimes hesitating, they grow little by little. Appearing before them are twin princes from the Kingdom of Romano. Even though these princes look cute on the surface, they are actually extremely sadistic...! Towards such an unprecedented crisis, Heine and the four princes perform "educational guida Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Thirteen-year-old Hana Nono, a girl who aspires to be seen as mature, is beginning middle school in Hagukumi City when she encountered a strange baby named Hugtan and a hamster-like fairy named Harryham Harry who had appeared out of the sky. But amidst the encounter, Hana learned from them that they were pursued by the Crias Corporation, an evil conglomeration from the future who wants Hugtan's Mirai Crystal (ミライクリスタル Mirai Kuristaru) and to alter the present Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Gudwood telah dicuri dan naga mula mengganas di pergunungan Alp. Naga-naga itu telah menyerang semangat pokok, jadi Lambo dan Adou mencari pemburu naga untuk menyelamatkan mereka. Ketika wira-wira pemburu telur naga melarikan diri dari Empayar Nightfold, mereka mencari jalan untuk meredakan keadaan di perkampungan semangat pokok. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SLOOW STUDIO
PERBUATAN SIHIR ATAU JANGKITAN PUNCA PEKERJA SEPERTI ZOMBI? Sekumpulan pelajar berada di tanah perkuburan dan terkejut apabila terserempak dengan si mati. Namun salah seorang masih meracau dan tidak dapat melupakan insiden menakutkan itu. Pasukan X-SENTRIK dipanggil untuk menyelesaikan kes itu. Siasatan mereka membawa ke sebuah lombong di pergunungan. Semakin dalam lombong itu semakin misteri... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Imam Musbikin
Keterangan Buku Bagi kebanyakan kanak-kanak bersekolah adalah suatu yang menyeronokkan. Di sini dunia sosial, persahabatan dan pembelajaran secara formal dijalankan. Faktor sekeliling seperti kawan-kawan, guru-guru dan persekitaran adalah paling banyak mempengaruhi emosi dan minat kanak-kanak untuk ke sekolah. Namun ada juga kita mendengarkan keluhan ibu bapa yang anak mereka tidak suka ke sekolah. Kenapa? Ada juga anak-anak yang suka bersekolah tetapi malas belajar. Kenapa? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Tan Twan Eng
THE INTERNATIONAL BESTSELLER, NOW A MAJOR MOTION PICTURE Shortlisted for the MAN BOOKER PRIZE Winner of the MAN ASIAN LITERARY PRIZE Winner of the WALTER SCOTT PRIZE Shortlisted for the INTERNATIONAL IMPAC DUBLIN LITERARY AWARD In the highlands of Malaya, a woman sets out to build a memorial to her sister, killed at the hands of the Japanese during the brutal Occupation of their country. Yun Ling's quest leads her to The Garden of Evening Mists, and to Aritomo, a man of extra Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Rainbow Rowell
"Deja and Josiah are seasonal best friends. Every autumn, all through high school, they’ve worked together at the best pumpkin patch in the whole wide world. (Not many people know that the best pumpkin patch in the whole wide world is in Omaha, Nebraska, but it definitely is.) They say good-bye every Halloween, and they’re reunited every September 1. But this Halloween is different?Josiah and Deja are finally seniors, and this is their last season at the pumpkin patch Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.32 (-20%)

By Robert Skidelsky
In this remarkable work, Robert Skidelsky unites his experience, knowledge and talents in a sweeping account of money and power' James K. Galbraith The dominant view in economics is that money and government should play only a minor role in economic life. Money, it is claimed, is nothing more than a medium of exchange; and economic outcomes are best left to the 'invisible hand' of the market. The view taken in this important new book is that the omnipresence of uncertainty m Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Jeff Kinney
*It's the 13th hilarious book in Jeff Kinney's bestselling Diary of a Wimpy Kid series!* 'Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling children's authors on the planet' - Independent When snow shuts down Greg Heffley's middle school, his neighbourhood transforms into a wintry battlefield. Rival groups fight over territory, build massive snow forts, and stage epic snowball fights. And in the crosshairs are Greg and his trusty best friend, Rowley Jeff Learn More
USUAL: RM34.95

NOW: RM 26.50 (-24%)

MEMBER: RM 26.50 (-24%)

By Guinness World Records
We're proud to present the 13th edition of the world's best-selling gaming annual! Gamer's 2020 features all of the most popular videogame characters that our readers know and love. As an exciting change to our usual structure, Gamer's 2020 has the theme of gaming characters running throughout. Gaming legends such as Super Mario, Spider-Man, Pikachu, Link, Master Chief, Batman, Mickey Mouse, Lara Croft and Crash Bandicoot are all honoured with their own page... and that's Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By Sue Cheung
It is difficult trying to talk in our family cos: a) Grandparents don’t speak English at all b) Mum hardly speaks any English c) Me, Bonny and Simon hardly speak Chinese d) Dad speaks Chinese and good English – but doesn’t like talking In other words, we all have to cobble together tiny bits of English and Chinese into a rubbish new language I call 'Chinglish'. It is very awkward. Jo Kwan is a teenager growing up in 1980s Coventry with her annoying little sister, too-c Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Mojang Ab
2019 is Minecraft's tenth anniversary. The official Minecraft Annual 2020 is a celebration of how far Minecraft has come since 2009, and the amazing community that has helped make it what it is today. Inside you'll find build ideas, challenges and games, as well as exclusive interviews with several members of the Mojang team and a sneak peek inside their amazing offices. Collect all of the official Minecraft books to become the best Minecrafter you can be: 9781405293075 Min Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 35.18 (-25%)

MEMBER: RM 35.18 (-25%)

By Machiko Tateno
Nutrient-rich, inexpensive and incredibly tasty—simple homemade Japanese tsukemono (pickles) are an integral part of everyday meals in Japan. Every Japanese family has their own tsukemono recipes handed down through the generations. In Japanese Pickled Vegetables, dietician and fermented food expert Machiko Tateno has collected more than 120 easy, healthy recipes for pickled, preserved and fermented vegetables. These pickle recipes use ingredients that are easily available Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 49.50 (-25%)

MEMBER: RM 49.50 (-25%)

By Mclachlan Jenny
The first in a new children's fantasy adventure series, full of imagination, humour and heart, and with echoes of Peter Pan, The Chronicles of Narnia, The Neverending Story and Jumanji. The Land of Roar is perfect for children aged 8 to 12, and can sit on their bookshelf next to Nevermoor, Wizards of Once and How to Train Your Dragon. Readers can bring their fantasy world to life and meet dragons, unicorns, mermaids and more in this beautifully illustrated children's book. Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By Ciccarelli Kristen
Once there were two sisters born with a bond so strong that it forged them together forever. When they were angry, mirrors shattered, and when they were happy, flowers bloomed. It was a magic they cherished - until the day a terrible accident took Essie's life and trapped her soul in this world. Dax - the heir to Firgaard's throne - was responsible for the accident. Roa swore to hate him forever. But eight years later he returned, begging for her help. He was determined to d Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Mathieu Jennifer
From the author of Moxie, soon to be a major Netflix production The highly anticipated new novel from Jennifer Mathieu. Two siblings wrestle with the secrets and lies that threaten to destroy their future. Perfect for fans of We Were Liars. How can one family have so many secrets? Every year, summer begins when the Callahans arrive on Mariposa Island. That's when Elena Finney gets to escape her unstable, controlling mother by babysitting for their two children. And the sum Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Conaghan Brian
Moya. The M Word. Whisper it. Conceal it. But, please, never mention it ... Maggie Yates tells her best mate Moya everything. She tells her about Mum losing her job - how Mum's taken to crying in secret. She even tells her about her foolproof plan to cheer Mum up: find her a fella with cash to splash. Moya's with her every step of the way. I'll help, she smiles. Though you're surfing a rainbow if you think someone like that exists round here. But at the back of her mind M Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Jessica Knoll
From the author of the bestselling Luckiest Girl Alive comes Jessica Knoll's thriller, The Favourite Sister, which follows a pair of competitive and uber-successful sisters whose secrets and lies result in murder. Perfect for fans of Liane Moriarty's Nine Perfect Strangers and Caroline Kepnes' You. Brett and Kelly Courtney are the shining jewels in a New York-based reality TV show called Goal Diggers. One of the most popular shows on American national television, its fiercel Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Aulia Iman
Dia Noah Safwan, jodoh yang diatur untuk Rindu Sofrina. Kedua-duanya tidak pernah bertemu, tidak pernah mengenali, dan tidak punya rasa cinta di antara satu sama lain. Namun satu kemalangan yang menjadi punca gadis itu kematian ibu bapanya, menjadi asbab untuk Noah Safwan mengambil Rindu Sofrina sebagai isterinya yang sah. Ternyata menjalani kehidupan alam rumah tangga tanpa sekelumit rasa cinta bukanlah sesuatu yang mudah. Perselisihan sering kali terjadi, persengketaan tida Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.32 (-20%)

1-11401 of 11401

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top