0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' I’m mrs kertu 'Found 165 Related Products
By Rin Ahmad
Kisah cinta tak kesampaian Ehsan bermula di Las Vegas. Hannah telah meninggalkan satu tekad dalam jiwa lelakinya sehingga membentuk kerjaya dan perniagaannya sekarang. “I’m into a man making a gun, not a man shooting a gun.” - Hannah Scott Tujuh tahun lamanya Ehsan terpisah dengan Hannah tanpa sebarang berita. Selama itu juga, dia menjadi penunggu yang cukup setia. Namun, agenda Tan Sri Abdul Hadi ingin memperkenalkan anak gadisnya menimbulkan tanda tanya. Sejak itu, ha Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Acik Lana
Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan-Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis-habisan. Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pula. Hubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi, dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran. Belum sempat mencapai angan-angan, satu insiden ngeri telah menimpa Keisha Edlina. Dia berputus asa untuk meneruskan hidup, namun kemunculan Kaef mengubah hal Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By RINGRING
近百萬粉絲圖文創作「RINGRING」, 貼文超過6000人按讚分享! Ring Ring 全新溫暖人心的作品! 榮登各大書店年度暢銷榜, 網友公推最療癒人心的圖文創作, 繼《沒人像我一樣在乎你》《翻開心裡的回憶》, 獻上暖心圖文小品。 純手繪的圖文搭配清新筆觸,娓娓道出現代人的心靈深處, 偶有的善意,有時的小惡魔,游走於正念與負能量之間, 對世界、對人生 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By 朴龍浩
英語學了這麼久,卻總是開不了口? 其實,只要從最熟悉的「我」開始發想, 就能輕鬆說出生活周遭大小事! 跟隨「問句引導→句型練習→口說表達」三步驟, 不必想破頭思考要用的表達方式, 任何人都能說出完整的內容,而且流暢不卡頓!   英語口說不好,不是因為你的程度差,而是不熟悉想要表達的內容   從關於「我」的事物開始練習說, Learn More
USUAL: RM46.05

NOW: RM 37.00 (-20%)

MEMBER: RM 37.00 (-20%)

By Linda Chapman
A magical and heart-warming novelisation based on the brand-new Secret Garden movie out in cinemas spring 2020. From the producers of Harry Potter and Paddington, Frances Hodgson Burnett's classic tale returns to cinemas in the story of Mary Lennox (Dixie Egerickx), who is sent to live with her uncle, Archibald Craven (Colin Firth) and housekeeper Mrs Medlock (Julie Walters) in the Yorkshire moors. There she meets her cousin Colin (Edan Hayhurst) and together they discover Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By
A fantastic sticker activity book based on the enchanting new hit family movie, The Secret Garden, out spring 2020. From the producers of Harry Potter and Paddington, Frances Hodgson Burnett's classic tale returns to cinemas in the story of Mary Lennox (Dixie Egerickx), who is sent to live with her uncle, Archibald Craven (Colin Firth) and housekeeper Mrs Medlock (Julie Walters) in the Yorkshire moors. There she meets her cousin Colin (Edan Hayhurst) and together they disco Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Frances H Burnett
A beautifully illustrated journal of ten-year-old Mary Lennox based on the enchanting new family movie, The Secret Garden, launching globally in Spring 2020. The perfect gift for all fans of The Secret Garden! From the producers of Harry Potter and Paddington, Frances Hodgson Burnett's classic tale returns to cinemas in the story of Mary Lennox (Dixie Egerickx), who is sent to live with her uncle, Archibald Craven (Colin Firth) and housekeeper Mrs Medlock (Julie Walters) in Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Fauziah Ashari
NUR AIRIS dan ZUFAR HANNAN bersatu tanpa cinta. Seorang mengelak daripada perkahwinan ‘cina buta’ manakala seorang kerana wang ringgit. Namun, sejauh mana kudrat Airis mengelak setelah empat tahun dia tinggalkan Zufar tatkala lelaki itu memburunya hingga sanggup menjadi drebar dan bodyguardnya atas arahan Datuk Jae. -When I need you, I just close my eyes and I’m with you, Nur Airis. No one could kill me except you.- Airis hentikan langkah. Menghayati setiap bait ayat Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Amaryllis Fox
The explosive first-hand account of a CIA agent hunting the world’s most dangerous terrorists – filled with suspense and plot twists to rival Carrie Mathison in Homeland Do you have what it takes to stand between us and the enemy? "I’m here to prevent a major and imminent attack. One that will kill children. I’m alone and operational in the country where my colleague was taken and beheaded, and every hour I’m delayed is another hour for something to go wrong - for Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Azieana
Perkahwinan Intan dan Faris bukanlah sesuatu yang manis untuk dikenang. Tapi ia bukanlah satu penyebab untuk tidak meneruskan ikatan itu. Namun, campur tangan orang ketiga dan kepercayaan yang dikhianati telah meleraikan ikatan hati yang baru terbina. “Selangkah you keluar dari rumah ni, I haramkan kaki you pijak ke sini lagi. Ingat tu!” – Faris “Awak boleh ceraikan saya tapi saya mahukan pampasan sebagai balasan.” – Intan Pertemuan selepas 5 tahun be Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Tom Parotta
A forty-six-year-old divorcee whose beloved only child has just left for college, Eve Fletcher is struggling to adjust to her empty nest. One night she receives a text from an anonymous number that says, “U R my MILF!” Over the months that follow, that message comes to obsess Eve. While leading her all-too-placid life—serving as Executive Director of the local senior center and taking a community college course on Gender and Society—Eve can’t curtail her own interes Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Jane Austen
Including an introduction from writer and feminist activist Scarlett Curtis, curator of Sunday Times Bestseller Feminists Don't Wear Pink. The only thing in the world that matters to Mrs Bennett, is marrying all five of her daughters to rich, landed gentlemen. So when two wealthy young gentlemen move to town, she vows that at least one of her daughters will marry into their fortunes. Jane and Elizabeth, her eldest daughters, soon discover that love is rarely straightforwa Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Lucy Powrie
A brand new series from Booktuber Lucy Powrie - about what happens when you give up on trying to fit in in and let your weird out! It's time to join The Paper & Hearts Society ... Tabby Brown is tired of trying to fit in. She doesn't want to go to parties - in fact, she would much rather snuggle up on the sofa with her favourite book. It's like she hasn't found her people ... Then Tabby joins a club that promises to celebrate books. What could go wrong? EVERYTHING - espec Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Lucy Powrie
"A brand new series from Booktuber Lucy Powrie - about what happens when you give up on trying to fit in in and let your weird out! It's time to join The Paper & Hearts Society ... Tabby Brown is tired of trying to fit in. She doesn't want to go to parties - in fact, she would much rather snuggle up on the sofa with her favourite book. It's like she hasn't found her people ... Then Tabby joins a club that promises to celebrate books. What could go wrong? EVERYTHING Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Puteri Nor
Tiga jiwa - Sofie, Ajmal dan Emry yang pernah terperangkap dalam cinta tiga segi diuji lagi selepas menamatkan pengajian di England. Sikap mementingkan kerjaya Ajmal, egonya, serta persepsinya tentang peranan dan kuasa suami sering buat Sofie berkecil hati. “Is the feeling over? Is the magic gone?” –SOFIE Sewaktu trekking di hutan Thailand selepas tamat tugasan luar negara, Ajmal yang bertempur dengan kumpulan penyeludup diisytiharkan terkorban. Hamil, Sofie ting Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Emy Roberto
Kesinambungan JANGAN BENCI CINTAKU, kisah Rafeeqa dan Shahrizal yang sudah bertahun hidup sebagai suami isteri. “Apa akan jadi kalau hidup awak tanpa isteri macam saya?” - Rafeeqa “My life would be incomplete.” - Shahrizal Namun, perkahwinan mereka diuji lagi dan kali ini Shahrizal benar-benar menyalahkan Rafeeqa. Bagi Rafeeqa, biarpun dipersalahkan atas kehilangan orang tersayang, dia masih cuba menyelamatkan rumah tangga mereka. Masih cuba mengajak Shahrizal Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Sara Aisha
Cinta itu seperti pedang dua mata. Bisa melindungi, juga melukai. “I’m your husband.” Semuanya bermula dengan pengakuan itu. Aku tiba-tiba menjadi isteri kepada Gibran Lutfi, lelaki yang tidak pernah aku kenal seumur hidup aku. Kata mereka, kami pasangan pencinta sejati. Sanggup mempertaruhkan nyawa demi satu sama lain. Kegilaan apa ini? Aku cuma ada tunang. Dan tunang itu bukanlah seorang Gibran Lutfi. “Ara kehilangan memori empat tahun ini.” Hilang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Wardina Aisyah
Hubungan Johan dan Ayana bergolak saat orang ketiga hadir dalam rumah tangga mereka. Ayana tidak rela hidup bermadu. Namun Johan, tetap dengan pendiriannya untuk berpoligami. “Fakta mengatakan bahawa orang lelaki mula gatal bila umur dah masuk 40 tahun.” – Zayn. “Tapi Johan belum 40 tahun dah gatal nak kahwin lagi!” – Ayana. Hanya Zayn teman yang dia ada. Pada Zayn dia mengadu cerita, sehingga menimbulkan rasa cemburu di hati Johan. “Abang tak nak sa Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Wanita sering digambarkan sebagai makhluk Allah yang rumit untuk difahami, teliti dan beremosi. Justeru, bukan satu perkara mudah untuk makhluk ciptaan Allah yang indah ini mahu bergelut menjalankan dua peranan serentak. Sebagai tulang belakang dalam rumah tangga. Sebagai wanita bekerjaya yang menyumbang tenaga untuk masyarakat. MRS PAPA. Merekalah yang cuba berjuang untuk menjadi isteri dan ibu sejati. Mereka jugalah serikandi yang turut gigih memerah keringat mencari reze Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Mrs. J
「鈴!鈴!小息喇!」一個令孩子期待的時間。 每名小學生全年上學的日子接近兩百天,粗略估算整個小學生涯最少有一千二百個上學日。這些日子都在吃甚麼? 那應該問家長們會準備甚麼,薯片?糖果?餅乾?朱古力?會擔心添加劑太多、鈉太高嗎?近年不少報告顯示人造色素會影響兒童專注力啊!而長期進食高鈉食品,影響身體運作之餘,亦間接妨礙兒 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By Ana Eimaya
Kalau bertunang tak semestinya sampai ke jinjang pelamin. Lebih kurang dua bulan saja lagi, status diri Nur Adinda dan Tengku Haidar bakal bertukar single kepada married. Namun, sedang hati mereka memandu menuju pelamin angan, tiba-tiba ada pula yang datang melanggar. Terus jadi ‘pelamin anganku musnah’. “Tolong tarik balik keputusan awak. Kita dah nak berkahwin, kan sayang?” – Haidar “Tak nak dan tak mungkin! Sebab tak lama lagi kita nak jadi suami isterilah sa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Aireen Aryana
Kay Dhamina muncul di Syarikat Fantasia Interior Design dengan satu misi. Misi mencari jawapan kepada siapa yang menyebabkan adiknya Rose Dhamia menderita Anhedonia. Pasti tekanan yang diterima Rose sangat hebat semasa bekerja di syarikat itu. Apa yang berlaku sebenarnya? Lebih menghairankan Kay, semua orang termasuk keluarganya sengaja merahsiakan perkara sebenar daripadanya. “Kalau betul, biar Kay yang cari dan gali sendiri rahsia yang semua orang cuba simpan ni. Dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Rahim Yahya
“Kak... Saya nak poskan surat ni ke Kuala Lumpur.” “Aik, kotornya! Ni surat ke lumpur?” “Surat boleh, lumpur pun boleh...” Mendapat keputusan 5A dalam peperiksaan UPSR telah membuatkan Safiyya memasang impian yang tinggi untuk ke MRSM. Walau bagaimanapun, hidupnya yang serba kekurangan telah membuatkan hati Safiyya menjadi ragu. Bagi Safiyya, surat berlumpur yang dia miliki merupakan satu-satunya jalan untuk dia merealisasikan impiannya. Berbekalkan tekad yang tin Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Amal Nadiah Ghazali
If you think Paris is all about this fantastical image of basking in the sunshine while eating an ice cream by the Seine, or living in a fancy apartment that overlooks the whole city with a random French guy who looks like Jake Gyllenhaal, think again. Right now I’m standing by the door of my rented studio the size of an average Malaysian kitchen, waiting for my turn to use the toilet that the whole floor has to share and when it flushes, the sound is so loud that the whole Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Zura Anwar
“Dani! Awak kena lari dari sini!” “What? I’m not gonna leave you here!” Aku kata kepada perempuan yang aku tak kenali. Perempuan tu berlumuran darah. Dia masih diikat dan badannya dibaringkan di atas katil stretcher. Aku cuba membuka ikatan di tangannya yang diikat ketat dengan katil tu. Tiba-tiba aku dengar bunyi sesuatu yang diseret. Aku tahu benda tu benda tajam. Aku pusing ke belakang. Manusia berhud hitam datang ke arah aku. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Lincoln Peirce
The last days of school are always the hardest, even if your least favorite teacher is out for the rest of the year. Summer vacation can't come soon enough! No school, baseball, beach trips, and blech! yellow bananas? Everyone at P.S. 38 is a little stir-crazy as the school year winds down. With Kim Cressly trying to make her gigantic boyfriend jealous, Artur and Nate BOTH entering Hunny Bursts cereal's new mascot contest, and Coach John subbing for Mrs. Godfrey, will Nat Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Cik Q
Nadia dan Diana, insan yang berbeza, punya nasib yang berlainan tapi mencari arah hidup yang sama. Pertemuan tak terduga membuatkan mereka bersahabat. NADIA. Cintanya kepada Ezuan tidak berbalas membuatkan dia berpaling dan pasrah. Bertemu dengan Alan, pemilik salun yang sentiasa mendengar keluh kesahnya membuatkan hati Nadia terpaut. Tapi, bagaimana dengan Alan? Adakah Alan punya rasa yang sama sepertinya? DIANA. Dia punya kecelaruan hidup. Hadirnya Nadia merubah hidupnya. B Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Amarilis Rahim
KERANA misinya, Wafa sanggup menyamar sebagai kakak kembarnya, Widad untuk bekerja di sebuah butik pengantin milik Tuan Eilmi Zahrin. Penyamarannya buat hidupnya huru-hara hingga tular diri dan bosnya digelar Mr. & Mrs. Hot. “I’m talking to you, Cik Widad!” Nada itu naik lagi setingkat. Wafa tersentak. “Saya minta maaf. Saya tahu saya salah. Saya janji, saya akan jaga mulut saya selepas ni.” “Maaf? Awak ingat senang saya nak maafkan awak? Bak sini telefon Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Ayuna Asma
Lima tahun berlalu, Umar Shafie menjaga Umairah Nurain dengan penuh kasih sayang. Tetapi permintaan Umairah untuk pengganti ibunya menyesakkan dada Umar. Cintanya masih untuk Annisa Nurain. Bertambah kusut bila ibu mentuanya meminta dia menerima Kayla, sepupu kepada Anis sebagai ibu baru Umairah. Nurain Amna. Pekerja baru di syarikatnya. Kehadiran Nurain Amna di pejabat membuatkan dia kembali jatuh hati. Dia mula menyukai kesederhanaan gadis ini. Dia yakin, Amnalah peremp Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 派屈克·亞倫
  面對拖懶慢員工、玻璃心上司、難搞客戶,怎麼說最到位?   中文、英文3秒鐘一句話精準表達,踩人底線也不怕!   完勝外商工作、應付外國客戶的必備溝通指南   119種職場情境,3000句客氣話、機車話一手掌握!   面對不合群、整天抱怨、愛八卦等問題員工時,該怎麼說?才能當頭棒喝,不拖垮團隊績效。   顧客不一定是對的,卻是公司的 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Xue Yayu
Percutian Fateh di vila sahabat baik ayahnya membawa kepada pertemuannya dengan Lufya, seorang gadis yang seperti murai tercabut ekor. Suka membuatkan darah Fateh mencanak naik. “You sengaja provoke I suruh pukul you ke apa ni?”- FATEH “Marilah kita bertomoi. Tengok siapa yang menang?”- LUFYA Lufya, dialah angin yang memarakkan api jiwa seorang Fateh. Dan dia jugalah air yang menenangkan panas baran lelaki itu. Dalam kenakalan, terselit secebis peringatan dan nasihat Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ruby Nur Airis
Umpama lukisan di dinding, itukah lukisan di hati? Jika begitu, aku ingin lukisan di hatiku menjadi lukisan di dinding. Agar dapatku padam segala silap dan salah. Izzad Firdaus, lelaki yang pernah bahagia dengan dua gadis. Gadis yang punyai nama yang hampir sama. Bagaimana itu boleh terjadi? Tetapi hanya satu menjadi suri hatinya dan mahu dibawa hingga ke syurga Firdausi. “Senafas rindu telah kuucapkan. Semerdu kata telah kulagukan. Semoga sejambak kasih sanggup kau tadahk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 塔妮莎·秋恩朋 , 婫拉媞妲·侖樂昂葛雅
全年齡!零基礎! 無論你幾歲,通通說得出口!   超萬用!超百搭!   只要你會A-Z,就可以開口說英文!   《全年齡!零基礎!用156組會話學英文》,   「國外出差」、「出國進修」、「打工度假」必學的口說攻略!   只要156組超級好學的會話,   萬種話題舉一反三隨你說!   沒有英文程度限制,一定學得會的英語會話!   只要156組生 Learn More
USUAL: RM58.35

NOW: RM 58.35 (-0%)

MEMBER: RM 52.52 (-10%)

By Ieya Sya
Andainya detik dan waktu bagi Ara adalah magis, bagi Iyan, itu tidak lebih daripada satu hukuman. Mulanya Ara menyokong Dollah yang membenci Iyan, seorang chef terkenal disebabkan cemburu. Namun apabila bertatapan sendiri dengan Iyan, angan-angan cinta monyet mula muncul walaupun dia tahu, Ara dan Iyan, terlalu mustahil boleh bersama. Iyan tu kekasih selebriti! Iyan + Aifa Hani = Bagai permata berkilau. Iyan + Ara = Berangan saja mampu. Itu kata Ara Elisya. Kata Iya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 阿滴&滴妹
【影片來源:阿滴英文】 全台最火紅的英語教學網紅 & YouTuber 超過150萬粉絲追隨 TOP 1 英語教學網紅阿滴 × 超人氣YouTube單元「10句常用英文」 6大主題 + 66個實用會話 + 22個主題圖解單字 掌握各種聊天話題,開口就是道地英文   光是看YouTube「阿滴英文」頻道上的「10句常用英文」還不過癮嗎? 那就快來看阿滴的第二本書! 這次阿滴以頻道上最受歡 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Fazlyn Ridz
Oleh sebab cintanya kepada Hani terkandas kerana Kamil, Putra menyepi sekian lama tanpa didampingi wanita. Sehinggalah dia bertemu dengan Tania, adik angkat a.k.a. sepupu kepada Kamil yang pernah menjadi racun dalam hubungan cintanya dahulu. Lalu dia mendapatkan gadis itu dengan tipu daya. Anehnya, kerap kali lelaki menipu wanita untuk mengecewakan. Ironinya Putra menggunakan penipuan untuk mengikat Tania kepadanya. Watak lelaki jahat terus dimainkan untuk melihat sejauh man Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Jane Austen
Mr and Mrs Bennet live with their five daughters. Jane, the eldest daughter, falls in love with Charles Bingley, a rich batchelor who takes a house nearby with his two sisters and friend, Fitzwilliam Darcy. Darcy is attracted to the second daugher, Elizabeth, but a bad account of him is given to Elizabeth. He and Bingley's effect the separation of Bingley and Jane. William Collins, cousin to the sisters and as only male, heir to the Bennet estate, proposes to Elizabeth but is Learn More
USUAL: RM24.95

NOW: RM 24.95 (-0%)

MEMBER: RM 22.46 (-10%)

By Nuruk Ain Syuhada
Selepas pemergian kedua orang abang kembarnya, Nur Aina yang lebih dikenali Nunu mula dipersiakan kedua orang tua apabila mereka lebih memilih kerja daripada dirinya sendiri untuk mengubat luka perit kehilangan anak kembar itu. Tertekan dengan perlakuan kedua orang tuanya, Nunu sentiasa membuat masalah di sekolah hanya untuk meraih perhatian dan sedikit masa dari orang tuanya. “Bukan salah dia orang I’m spoiled! Ayah pernah cermin diri tak? Bilanya mama dengan ayah ada m Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Anjell
Siapa sangka di balik kepolosan wajahnya, Nurissa Rose pernah berperang dengan maut? Kemalangan teruk yang berlaku bukan sahaja menyebabkan dia koma setahun, malah sebaik sahaja dia membuka mata, tiada langsung memori silamnya. Tiga tahun berlalu, kehidupannya kembali normal meskipun tanpa ingatan. Hanya dikelilingi oleh orang-orang kesayangannya. Sehinggalah suatu hari, kematian ayahnya membawa kepada perkenalannya dengan lelaki bernama Dheo Han. Dheo Han. Punya aura pen Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Sara Aisha
“Di sini, kau kena jual hati kau. Kau kena jual jiwa kau. Kau kena hidup dalam neraka. Selamat datang ke dunia aku.” “I would stand in the shadows of your heart, and tell you I’m not afraid of your dark.” – Andrea Gibson Dia… Ryu Seorang Red Dragon. Tidak perlu banyak cakap. Tidak perlu berkata apa-apa. Hanya dengan satu pergerakan, dia boleh mematahkan tulang-temulang sang lawan. Dia… Maya Seorang gadis biasa. Itu yang dia fikir selama ini. Satu malam j Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Emellda M.A
“I love you... Is that the missing word that you forget?” - INDAH “I love you. I’m sorry. I will never forget this word. And I will never forget you.” – KAIZRIL Orang kata cinta itu dari mata turun ke hati. Tapi sebaliknya yang berlaku antara Indah dan Kaizril. Hanya kerana kesilapan yang indah, akhirnya menjadi titik permulaan cinta mereka. Dengan suara, hati mereka mula menyanyikan lagu rindu. Hati tiba-tiba berbunga-bunga mengenangkan kata-kata si pemanggil m Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Azura Rasidin
“Apa yang kau tunggu lagi? Cepatlah masuk kereta,” arah Eiyad dengan nada yang keras. “Err, tak apa. Aku call Uber,” balas Ara tanpa memandang Eiyad. Tumpuannya masih terarah pada skrin telefon. Sedang membuat tempahan. Eiyad terus berjalan ke arah Ara. iPhone gadis itu dirampas. Applikasi Uber ditutup. “Mama suruh aku hantar kau,” kata Eiyad tanpa nada. “Tapi aku tak nak kau hantar aku. Aku boleh pergi sendiri. Kau tak perlu nak ikut cakap mama 24 jam lah Ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Rin Ahmad
Tidak ada cinta yang tidak diuji. Tidak ada kesetiaan yang tidak diduga. Alila baharu sahaja putus cinta. Alasan putus cinta ialah kerana perbezaan darjat. Alasan yang dia rasa sangat tak relevan di zaman metropolitan ini. Seorang jururawat sepertinya mana mungkin bergandingan dengan seorang doktor. Malah kedua-dua ibu bapa bekas kekasihnya juga doktor yang hebat maka siapalah dia di mata mereka. Alila bangkit meneruskan hidup. Padanya cinta boleh datang beribu kalinya. Tiada Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Laydee Amarfi
Kamil yang ego. Kamil yang angkuh. Sentiasa mahu dipandang sempurna oleh orang lain untuk menutup kisah silamnya yang tidak sempurna. Shafina yang naif, walau tahu Mr. Kamil tidak akan memandang pekerja bawahan sepertinya, tetapi hati tetap mahu memuja lelaki itu. Ahmad Kamil itu sangat sempurna di mata dan hatinya. Dan pada hari Shafina ditugaskan untuk menggantikan tempat pembantu peribadi Kamil yang bercuti sakit, mata Kamil ternampak sesuatu pada Shafina. Sesuatu yang d Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sara Aisha
“I’m the only PhD in serial murder.” – Ted Bundy “You could smell the blood.” – Richard Ramirez Membaca pengakuan daripada pembunuh bersiri terkenal dunia sudah cukup menggerunkan. Tetapi, bagaimana kalau anda yang jadi sasaran? Bekerja sebagai seorang wartawan jenayah membuatkan Tihani Rose sudah terlalu lali dengan mayat dan pembunuhan. Namun satu panggilan pada malam itu, mengubah segala-galanya. “Tihani Rose… Suara kau memang manis.” Dia Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Ean Azreyn
“Kalau Ain masih tak pulang sampai lusa, kau sanggup kahwin dengan aku? And I’m SERIOUS.” - Emirza Soalan tersebut memerangkap Emirza dalam perkahwinan yang tak disangka-sangka. Berkahwin dengan kawan sendiri, Mikael Kashfi. Bagi Emirza, perkahwinan itu hanyalah untuk menyelamatkan keadaan, menggantikan sepupunya yang menghilang dua hari sebelum majlis. Tapi, lain pula buat Mikael. “Aku tak ambil keputusan untuk kau setuju gantikan tempat Ain kalau aku ada niat untuk Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Annabella
Bila pemuda dingin bersemuka dengan gadis suka menyakat, apa yang bakal berlaku? Puteri Aurora @ Ice, seorang gadis kampung yang lincah dan ceria. Raizil Nasri pula pemuda dingin dan kurang emosi. Aurora buat perangai gila dengan menyakat pemuda itu saban hari. “Sir tak perasan ke, sir tertinggal apa? Cuai betul sir ni?” - Aurora “I tertinggal apa Aurora?” – Raizil “Sir tertinggal hati saya! Tak nak ambil dan simpan ke?” – Aurora Kadang-kadang Raizil din Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Julie Buxbaum
"What to Say Next reminds readers that hope can be found in unexpected places." –Bustle.com From the New York Times bestselling author of Tell Me Three Things comes a story about two struggling teenagers who find an unexpected connection just when they need it most. Nicola Yoon, the bestselling author of Everything, Everything, calls it "charming, funny, and deeply affecting." Sometimes a new perspective is all that is needed to make sense of the world. KIT: I don’t Learn More
USUAL: RM56.50

NOW: RM 56.50 (-0%)

MEMBER: RM 50.85 (-10%)

By Agatha Christie
A man returns from the dead, and the body of a mysterious stranger is found in his room... A few weeks after marrying an attractive young widow, Gordon Cloade is tragically killed by a bomb blast in the London blitz. Overnight, the former Mrs Underhay finds herself in sole possession of the Cloade family fortune. Shortly afterwards, Hercule Poirot receives a visit from the dead man's sister-in-law who claims she has been warned by `spirits' that Mrs Underhay's first husba Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.90 (-0%)

By Mrs. J
親子入廚於我而言是一個很好的親子活動,我的兒子現在兩歲半,由他兩歲開始,我們便一同入廚,最初我們一起搓麵包一起造型,搓包的時候猶如玩泥膠,他覺得很有趣很好玩!當他看著自己搓的麵包在焗爐中變色發脹時,突然說了一句︰「我好感動!」,實在令我啼笑皆非,同時感動起來。相信製作過程令他覺得很神奇! ——食譜作家Mrs. J 小小廚師享受入 Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By Rose Harissa
Setelah apa yang berlaku kepada Arumi, Tan Sri Arami bertindak memberi amaran kepada Aiyani. Tapi keberanian Aiyani cukup menyentakkannya. “Tan Sri, kasih sayang tu bukan tentang seberapa kerap kita ucapkan sayang, tapi sejauh mana kita buktikan kasih sayang tu.” – Aiyani Namun, kasih sayang yang terwujud antara Arumi dan Aiyani itulah yang membuat musuh mereka mula bertindak ganas. Arumi benar-benar merasakan dorongan yang cukup kuat supaya dia melin Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Mike Brooks
Start closing sales like top producers! Have you ever found yourself at a loss for what to say when the gatekeeper asks you what your call is about? Have your palms ever sweated when the decision maker shuts you down with: “I wouldn’t be interested”? Has your heart taken a fast dive into your stomach when, at the start of your presentation, your prospect tells you that they’ve thought about it and are just going to pass? If you’re in sales, then the question isn Learn More
USUAL: RM117.40

NOW: RM 117.40 (-0%)

MEMBER: RM 105.66 (-10%)

By Julia Quinn
#1 NYT bestselling author Julia Quinn returns to the world of the Bridgertons with a witty, romantic and all-new seriesWhile you were sleeping . . .With her brother Thomas injured on the battlefront in the Colonies, orphaned Cecilia Harcourt has two unbearable choices: move in with a maiden aunt or marry a scheming cousin. Instead, she chooses option three and travels across the Atlantic, determ Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By 林裕盛
從零出發,邁向巔峰! 從一個拒絕王永慶的無名小子到「業務天王」, 林裕盛叱吒風雲30餘年的戰神祕笈── 【《奪標》全新增修版】 ※【特別收錄】戰神親授52則奪標心法,一週一則,力挺你站上高峰! 業務只有一個鐵律:所有的客戶,到最後都會成交, 如果不是,代表你還沒努力到最後! 想成功沒有用,你必須想成功想瘋了! 「行動力」,是 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Sophie Cleverly
Scarlet and Ivy's school trip takes a turn for the worse as another mystery begins to unfold... The fourth book in the SCARLET AND IVY series is perfect for fans of MURDER MOST UNLADYLIKE. It's summer and as a special treat after the horrors of last term Mrs Knight announces a school trip to Shady Pines Hotel on the shores of Lake Seren. Scarlet and Ivy are thrilled to get away from Rookwood for a break! But the old hot Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Roger Stone
In the tradition of Theodore White's landmark books, the definitive look at how Donald J. Trump shocked the world to become president From Roger Stone, a New York Times bestselling author, longtime political adviser and friend to Donald Trump, and consummate Republican strategist, comes the first in-depth examination of how Trump's campaign tapped into the national mood to deliver a stunning victory that almost no one saw coming. In the early hours of Learn More
USUAL: RM143.90

NOW: RM 143.90 (-0%)

MEMBER: RM 129.51 (-10%)

By 茱蒂·萊特 , 鮑伯·萊特
當王子遇見公主, 從此以後過著幸福快樂的生活……嗎?! 然而…… 每對夫妻/情人都會起衝突吵架, 不過,「怎麼吵?」決定了雙方關係的美好與否。 本書教導我們清楚看到你與另一半在吵「什麼」, 從中找出破壞你們關係的核心問題。   很多人以為,激烈的爭吵意味著一段惡劣的關係。   很少人發現,吵架是真心誠意的互動與成長探險。   「 Learn More
USUAL: RM56.25

NOW: RM 56.25 (-0%)

MEMBER: RM 50.63 (-10%)

By Hanny Esandra
Dia wanita yang berkuasa. Mengarah orang sesuka hati. Harus semua pekerja tunduk di bawah jari telunjuknya. Dia, Zulfah Insyirah. Gelaran yang diberikan adalah Mrs. Sendu atau Minah Kertu kerana umurnya sudah masuk angka tiga, tetapi masih belum bersuami. Perjalanan cintanya selalu kecundang, termasuk dengan Akeel Firdaus, lelaki terakhir yang berjaya buat dia gila bayang. Namun, Zulfah Insyirah bukan cita rasa dia! Dia kan Minah Kertu. Lelaki itu pergi dengan model yang b Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Anarif
“Nek, anak orang putih mana pulak datang rumah nenek ni?” “Hush!” Nek Zizah menepuk paha Paan, menegur bicaranya. “Isabelle, mari duduk sini,” ditepuk-tepuk lantai di sebelahnya. Isabelle menurut. Mata bulatnya jatuh pada naskhah suci al-Quran milik Paan. “What is that?” jarinya tegak menghala ke arah al-Quran itu. “Nek, dia cakap orang putihlah!” komen Paan teruja. ISABELLE, anak kecil keturunan pan-asia telah diserahkan kepada Nek Zizah dan Tuk Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Rass Lestari
“Isteriku Fayruz Nur Khairani, La tahzan,” tubuh Fayruz, Thaqiff pusingkan semula. “Saya pergi untuk empat hari tapi kunjungan malaikat Izrail kita tak tahu bila dan di mana. Sebagai manusia kita kena sentiasa bersedia. Manalah tahu kalau ditakdirkan umur saya tak panjang, sekurang-kurangnya saya sempat berpesan untuk isteri kesayangan saya ni.” Dengar saja soal umur, air mata Fayruz semakin deras mengalir. Bibirnya bergetar menahan kesedihan yang kian mencengkam Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

1-165 of 165

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top