0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Ilmu bakti revisi poket SPM 'Found 1364 Related Products
By
Buku latihan topikal yang mengandungi nota padat dan soalan-soalan topikal. Siri ini diterbit khas untuk membantu murid membiasakan diri dengan pelbagai jenis soalan yang berdasarkan format peperiksaan SPM terbaharu. Murid dapat membina keyakinan dengan menjawab soalan-soalan yang disediakan. Jawapan lengkap disediakan untuk kesemua soalan di dalam buku. Learn More
USUAL: RM9.95

NOW: RM 9.95 (-0%)

MEMBER: RM 9.95 (-0%)

By Amy Lea
Unapologetically romantic, wonderfully sexy, always brilliant' Ali Hazelwood 'The perfect book to lift your spirits' Beth O'Leary ------ Tara Chen has had her heart broken ten times, by ten different men. Nevertheless, she is still determined to find her perfect match. The only problem? Tara is a romance novel obsessive, and her standards are sky high. Modern dating apps have killed the meet-cute, so Tara decides to revisit her exes - all ten of them - in the hope of findi Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

Out of stock

By
Topikal Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Topikal Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Topikal Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Topikal Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
Topikal Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Topikal Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
FOCUS SPM KSSM Form 4 • 5 – a complete and precise series of reference books with special features to enhance students’ learning as a whole.This series covers the latest Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) and integrates Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) requirements. A great resource for every student indeed! REVISION √Keywords √SPM Tips √Concept Maps √Remember! REINFORCEMENT & ASSESSMENT √Try This! √SPM Model Paper √SPM Practices √Complete Ans Learn More
USUAL: RM36.95

NOW: RM 36.95 (-0%)

MEMBER: RM 33.26 (-10%)

By
*Specially written for primary school students *Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Acts as an effective revision book to complement the school textbook *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Specially written for primary school students *Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Acts as an effective revision book to complement the school textbook *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Specially written for primary school students *Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Acts as an effective revision book to complement the school textbook *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Specially written for primary school students *Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Acts as an effective revision book to complement the school textbook *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Specially written for primary school students *Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Acts as an effective revision book to complement the school textbook *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Specially written for primary school students *Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Acts as an effective revision book to complement the school textbook *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Complete answers provided Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By Dr. Syed Alwi Alatas
Utusan Terakhir mengajak pembaca menelusuri peristiwa-peristiwa penting dalam Era Keemasan Rasulullah ﷺ yang telah mengubah senario sejarah dunia pada ketika itu hingga ke hari ini. Disusun secara kronologi bermula dari sebelum kelahiran hingga kewafatan Baginda. Tanpa mengetepikan babak-babak istimewa yang mencorakkan perjuangan Penutup Sekalian Nabi; seperti Israk Mikraj, peristiwa hijrah, peperangan-peperangan, seruan dakwah kepada penguasa-penguasa dunia, perjanjian H Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

Out of stock

By Dr. Udah Mohsin
Puasa sunat merupakan amalan yang sangat dituntut dalam Islam. Namun begitu, terdapat beberapa puasa sunat yang biasa menimbulkan perselisihan dalam kalangan masyarakat berkenaan hukum mengamalkannya. Oleh itu, dalam Pedoman Puasa-puasa Sunat ini penulis menjelaskan amalan tersebut bersandarkan kepada hadis-hadis Rasulullah SAW. Pada masa yang sama, turut disertakan perbahasan ulama mengenai khilaf-khilaf pendapat yang wujud. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

Out of stock

By Affieyza Ishak , Hafizuddin Ghazali , Iza Iman
SINOPSIS : BELENGGU - AFFIEYZA ISAHAK Mawarni, anak kepada pasangan Darus dan juga Manis. Dia anak kesayangan dalam keluarga. Suatu hari, ketika dia bersama abangnya Abey Luqman mengikut ayah mereka pergi mengail ikan ketutu, berlaku satu peristiwa yang merubah kehidupan mereka. Mawarni yang latah orangnya telah terjatuh ke sungai dan dibawa arus menghilang ke pusaran air di Lubuk Sireh. Dia yang dikejutkan oleh abangnya ketika sedang menjamah kuih dangai hasil air tangan si Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

Out of stock

By Aisyahros
“Politic is a scary thing, but the world is the scariest. It keeps lying to you.” – Haydar Black The hero of justice, he is. Baktinya dalam menegakkan kebenaran tidak akan mampu disangkal oleh sesiapa pun. Namun, tiada seorang pun yang tahu segala perbuatan yang dia lakukan demi kebenaran yang digenggam dalam tangan. Demi kebaikan semua, Haydar Black sanggup! Sehinggalah sekuntum mawar yang dahulunya pernah mekar, muncul semula dalam hidupnya. Serta-merta mengubah jal Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Hafidzi Mohd Noor
Fajar Islam di Nusantara 2 mengajak kita menelusuri sejarah permulaan dakwah dunia Islam belahan timur. Pengisiannya lebih kepada perkembangan awal dakwah dan peristiwa penting yang berlaku di nusantara (Singapura, Negeri Sembilan, Patani dan Singgora) bermula dari zaman pra-Islam sehingga berdirinya kerajaan-kerajaan Islam. Daripada beberapa negara ini, telah membuka mata kita untuk mengetahui lebih jelas mengenai bagaimana Islam akhirnya bertapak di sana. Hakikatnya, naskha Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.40 (-20%)

By
Jom Solat Dulu! - Mendidik Rohani Melalui Ibadah Solat. Solat adalah ibadah yang paling utama dan wajib didirikan oleh setiap muslim. Setiap amalan soleh yang dikerjakan memerlukan ilmu yang sahih, barulah ibadah kita akan diterima oleh Allah SWT. Oleh itu, melalui buku ini mari kita praktikkan tiga kunci utama: baca, faham dan amal. Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

Out of stock

By NIKNUR ATHIRAH
Tahu tak, Amani nak jadi apa bila dah besar nanti? Amani nak jadi superhero! Superhero ni hebat… Superhero ni macam-macam. Boleh terbang, selamatkan orang, lawan raksasa dan macam-macam lagi! Amani nak tolong orang. Sebab mama cakap, Amani boleh jadi insan yang berbakti dengan membantu ramai orang. Allah pun sayang! Rupanya, dah banyak superhero yang ada sekarang ni tau. Mereka bantu ramai orang! Amani nak jumpa mereka lah… Nak tahu, superhero mana yang Amani bakal jumpa? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

Out of stock

By XIAO JIANGNAM
Para saintis telah memperkenalkan pelbagai ciptaan dan penemuan untuk kesejahteraan sejagat manusia dan pembangunan ekonomi sosial yang berterusan. Bagaimanakah seseorang boleh menjadi saintis? Siapakah yang telah mempelbagaikan cabang ilmu sains ini? Mengapakah kebanyakan istilah sains dan teknologi adalah berasal dari nama saintis? Apakah kualiti dan semangat sains yang perlu dimiliki untuk memperoleh pencapaian saintifik yang cemerlang. Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 15.75 (-10%)

MEMBER: RM 14.00 (-20%)

By
• Berdasarkan DSKP Matematik KSSR • Disusun mengikut tema dalam buku teks • Nota Ekspres untuk rujukan pantas • Latih tubi yang disediakan sesuai untuk membantu murid menguasai asas pengiraan Matematik • Contoh tekerja ditunjukkan bagi praktis terpilih Jawapan akhir disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.50 (-0%)

By
• Berdasarkan DSKP Matematik KSSR • Disusun mengikut tema dalam buku teks • Nota Ekspres untuk rujukan pantas • Latih tubi yang disediakan sesuai untuk membantu murid menguasai asas pengiraan Matematik • Contoh tekerja ditunjukkan bagi praktis terpilih Jawapan akhir disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.50 (-0%)

By
• Berdasarkan DSKP Matematik KSSR • Disusun mengikut tema dalam buku teks • Nota Ekspres untuk rujukan pantas • Latih tubi yang disediakan sesuai untuk membantu murid menguasai asas pengiraan Matematik • Contoh tekerja ditunjukkan bagi praktis terpilih Jawapan akhir disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.50 (-0%)

By
Ciri-ciri istimewa buku ini: • Kandungan buku ini diolah untuk kegunaan murid Tahun 1, 2 dan 3 • Pelbagai contoh membina ayat, menulis karangan serta memurnikan atau mengedit ejaan, imbuhan dan tanda baca sebagai panduan kepada murid • Pelbagai bentuk praktis disusun mengikut aras • Praktis i-THINK dan soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) untuk merangsang kemahiran kritis dan kreatif murid • Cadangan jawapan disediakan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Special features of this book: • Designed specifically for pupils in Year 1, 2 and 3 • Graded practices to help pupils write words, sentences and essays • i-THINK practices and HOTS questions to enhance pupils‛ critical and creative thinking skills • Suggested answers Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By SYAWANA AZIZ & AZIZAH AL-YAHYA
Kehamilan bukan hanya berlaku pada tubuh wanita,tetapi ia juga berlaku kepada seluruh keluarga itu sendiri sama ada isteri mahupun suami itu sendiri. Seorang wanita yang hamil akan mendapati terdapat perubahan bukan hanya pada fizikalnya sahaja bahkan perasaan dan emosinya. Dengan perubahan itu,ramai wanita hamil akan mendapati waktu mengandung bukanlah masa yang mudah bagi mereka. Mereka akan mudah merasa kecewa,sensitif dan mudah menangis kerana perubahan-perubahan hormone Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
Praktis Intensif Bahasa Melayu Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis yang disusun mengikut komponen peperiksaan bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By Namey Laura Taylor
When they were fifteen, Willa, Luz, and Britton’s friendship was everything. When they were sixteen, they stood by each other no matter what. When they were seventeen, they went through the worst. And when they were eighteen, Willa ruined it all. Now, it’s the week of graduation, and Willa is left with only a memory box filled with symbols of the friendship she destroyed: A book of pranks. Corsages from a nightmarish homecoming. A greasy pizza menu. Greeting cards with w Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By
Praktis Intensif Matematik Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Sains Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Sejarah Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.90 (-0%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.90 (-0%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

Out of stock

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

Out of stock

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By
SIRI WOW GRAFIK SPM 2023 Siri ini diterbitkan khusus untuk membantu murid skor A+ dalam SPM! 1. Buku ulang kaji dengan pendekatan NOTA BERGRAFIK dan HALAMAN BERWARNA sepenuhnya. 2. Penggunaan PETA MINDA, i-THINK, JADUAL dan GRAFIK bagi keseluruhan buku. 3. Pendekatan GRAFIK dan DIAGRAMATIK memudahkan murid mengulang kaji pelajaran dengan cepat dan efektif. 4. Buku ulang kaji ini dapat merangsang daya ingatan murid sebelum menghadapi "Exam"! 5. Bonus: - Info Ekstra - WOW! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

Out of stock

By USTAZ MUHADIR HAJI JOLL
Kewajipan anak untuk berbakti kepada ibu bapa tidak mengira sama ada mereka masih hidup, sudah meninggal dunia ataupun bukan beragama Islam. Perintah berbakti kepada ibu bapa ini bukanlah suatu perkara baharu yang dibawa Islam bahkan ia sudah menjadi amalan sejak berzaman. Buku ini menghuraikan segalanya berkenaan perintah berbakti kepada ibu bapa seperti hukumnya, kelebihan-kelebihannya, cara-caranya, kisah-kisah salafus soleh yang berbakti kepada ibu bapanya dan nasihat ser Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Dr. Shamsul Mohd Nor
Sebagai satu-satunya mukjizat Rasulullah ﷺ yang kekal hingga ke akhir zaman, Al-Qur’an umpama lautan hikmah yang tiada bertepi. Buku Al-Qur’an: Tafsir dan Tadabbur memberikan inspirasi yang menarik terkait dengan wacana ilmu-ilmu Al-Qur’an. Di samping kandungan perbahasannya yang pelbagai, buku ini juga mempersembahkan penjelasan komprehensif dan tuntas terhadap istilah-istilah dalam bidang ‘Ulum Al-Qur’an dengan ulasan yang mudah difahami. Karya tulis ini sangat Learn More
USUAL: RM98.00

NOW: RM 88.20 (-10%)

MEMBER: RM 88.20 (-10%)

By
Buku ini mengintegrasikan nota padat dengan grafik berinformasi yang ditulis untuk memenuhi kehendak DSKP terkini. Pelbagai pendekatan berinformasi disediakan bagi meningkatkan kefahaman murid. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Buku ini mengintegrasikan nota padat dengan grafik berinformasi yang ditulis untuk memenuhi kehendak DSKP terkini. Pelbagai pendekatan berinformasi disediakan bagi meningkatkan kefahaman murid. Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By
Buku ini mengintegrasikan nota padat dengan grafik berinformasi yang ditulis untuk memenuhi kehendak DSKP terkini. Pelbagai pendekatan berinformasi disediakan bagi meningkatkan kefahaman murid. Learn More
USUAL: RM30.90

NOW: RM 30.90 (-0%)

MEMBER: RM 27.81 (-10%)

By
Praktis Intensif Bahasa Melayu Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis yang disusun mengikut komponen peperiksaan bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
The Praktis Intensif series is a series of topical practice books for secondary school students. Each book provides exercises that fulfil the learning standards outlined in the CEFR-aligned curriculum for each form. There is also an end-of-year SPM-style assessment in the book that allows students to familiarise themselves with the SPM paper. PAK21 activities are also included where relevant, and a complete answer key is provided. Audio tracks are provided online for the list Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Sains Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Matematik Tambahan Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Biologi Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Fizik Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Fizik Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Kimia Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Biologi Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Biologi Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
The Praktis Intensif series is a series of topical practice books for secondary school students. Each book provides exercises that fulfil the learning standards outlined in the CEFR-aligned curriculum for each form. There is also an end-of-year SPM-style assessment in the book that allows students to familiarise themselves with the SPM paper. PAK21 activities are also included where relevant, and a complete answer key is provided. Audio tracks are provided online for the list Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Praktis Intensif Matematik Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

1-1364 of 1364

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top