Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Irfan Khairi 'Found 46 Related Products
By IMAN XARA
Kasih sayang yang didambakan... kenapa kebencian yang menjadi dalangnya? Cahaya yang diharapkan... kenapa kegelapan menyelubungi hidupnya? Eliza rasa putaran kisahnya memang sudah dicorak penuh hitam tanpa putih, dia terdera fizikal dan mental. Ingin saja dia lenyap dari dunia ini, berlari tanpa berhenti kerana setiap perhentian penuh duri yang membunuh. Namun, mustahil kerana hamparan duka ada di mana-mana. Apatah lagi wanita itulah yang menjaga dirinya selama ini. Siapa s Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Eza , Khairi (Pak Teh)
"Pelbagai contoh dan bimbingan oleh mereka yang berada di sebalik keyboard laman web kewangan dan pelaburan popular di Malaysia, MajalahLabur.com. Daripada beribu-ribu artikel yang telah kami terbitkan, ini adalah kompilasi wajib tahu! Inilah buku yang menggabungkan ilmu, rahsia dan tips mahal; dalam bahasa santai yang senang faham. Lepas habis baca, pilih dengan tenang pelaburan yang sesuai dengan jiwa " Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By D. Rafael , Syasya E Luna , Del
D. RAFAEL (JALAN KUBUR LAMA) - "Untuk malam ini, aku nasihatkan kepada semua yang ada di sini. Seandainya kamu semua terdengar suara-suara orang mengelur dari luar rumah, jangan sesekali bukakan pintu rumah kamu semua. Aku tak mahu ada sesiapa yang terpukau oleh benda itu lagi." Pesan Imam Ismail. Kesemua yang berada di situ mendengar dan mengangguk hampir serentak. "Ingat pesan aku. Benda itu mungkin boleh menyerupai sesiapa sahaja. Termasuk diri kita. Jangan sesekali kita t Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 10.00 (-23%)

MEMBER: RM 10.00 (-23%)

By Hanah Rishas
“Cinta pertama bagi setiap anak perempuan... Her daddy.” Nurul Ain tidak tahu, cinta pertamanya itu seharusnya Awang Kader, ayah kandungnya yang menjadi punca kelahirannya di dunia ini, bukan Abdul Halim, ayah angkatnya. Di mata Awang Kader, Nurul Ain ialah Dayang Nur Aishah, bukti cinta dia dengan wanita paling dikasihinya. Atas satu insiden yang memilukan, Aishah dibawa pergi jauh daripadanya berpuluh tahun. “Saya dah jatuh cinta. Hati dah jatuh bergolek. Tak bo Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Xanseviera
Zulaikha terjumpa duit ketika berjalan dengan Abang Irfan. Apa Zulaikha nak buat dengan duit tu? Setiap benda yang kita buat pasti ada balasannya. Adakah Zulaikha akan ambil tindakan sepatutnya? Kisah Zulaikha kali ni melibatkan khabar angin seram, cuaca panas membahang, projek sains menarik, papa Zulaikha merajuk dan banyak lagi. Eh, ada konflik antara Zulaikha dengan... seorang kawan? Apa dah jadi?!  Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Eija Khadeeja
Diva Izara bagaikan terkena sumpahan. Dirinya tidak boleh menipu. Andai dia menipu, pasti semput akan menghukum dirinya. Namun, dalam jutaan orang yang Diva Izara temui, Irfan jejaka yang egonya tinggi melangit itu bagai dikecualikan daripada ‘sumpahan’ itu. “Sebelum nak suruh orang beradab. Cermin sikit diri tu! Awak ingat, awak tu beradab sangat ke main terjah aje tandas perempuan?” - Diva Pertemuan pertama mendesak Diva Izara memfitnah Irfan. Irfan dikatakan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nia Qurratun`Aini
Aniq Satria. Playboy, kaki kelab, tak nak kahwin. Klise, kan? Habis tu, apa yang tak klise? “Oi, saudari!” Itulah gelaran yang diberikan oleh Satria saat pertama kali berjumpa dengan Riz Khairiyah. Bila ada pertemuan kedua untuk mereka, Satria ulangi perkara yang sama. Ingat Riz Khairiyah nak duduk diam ke? “Saudara.” “Apa?” “Bahasa saudara tu kasi cantik sikit. Saudara cakap apa tadi? Picit jerawat?” Dia orang berdua ni bukan main bersaudara bersaudar Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Iwan Reaz
Somniphobia ialah salah sejenis fobia atau ketakutan untuk tidur. Ia merupakan gangguan tidur yang luar biasa. Individu yang mengalami Somniphobia takut untuk tidur kerana takut untuk mengalami mimpi ngeri atau menyeramkan. Anas, seorang pemuda yang baru meminati buku-buku genre seram. Dia telah membeli beberapa buah novel, termasuklah sebuah novel bertajuk Somniphobia yang diberi secara percuma. Sejak membaca novel Somniphobia, dia mula mengalami mimpi-mimpi seram yang dira Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Syikin Zainal
Kecewa dengan jejaka yang diidamkan sejak dari kecil, Zetty mula bangkit. Sedar dirinya tidak mempunyai kelulusan, Zetty nekad untuk menceburi penternakan kambing. Usahanya itu menjadi hingga dia digelar 'ZettyKambing'. Kejayaan Zetty dicemburui oleh Saleha. Musuh tradisinya. Irfan sesorang lelaki yang sentiasa bertindak melulu. Mudah dipengaruhi dan tidak tetap pendirian. Selalu memandang semua perkara dengan remeh. Tidak pernah serius. Kecewa dengan perkahwinan yang di Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Emma Zara
Afeeya Daniella binti Datuk Ammar, gadis pan-Asia yang punya segala kelebihan. Namun kerana satu fitnah, Afeeya dibuang oleh bapa kandungnya sendiri pada hari kematian ibunya. Malah kerana fitnah yang sama juga, hubungan Afeeya dan kawan baiknya, Anissa telah musnah. Afeeya akhirnya terpaksa membawa diri dengan identiti yang disembunyikan. Namun takdir Allah, Afeeya terpaksa disatukan dengan lelaki yang begitu membencinya. Dialah Irfan Sufyan Tan Sri Yusuf! “Fan akan kahw Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Nazry Salam , Irfantoons
"Aku nak jadi pelukis komik! SERIUS!" Itulah cita-cita seorang pelajar bernama Khaiqal. Itulah juga impiannya sejak kecil. Misi Pelukis Komik adalah cerita tentang Khaiqal dan pengembaraan komiknya di Malaysia. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Dr Nurul Khairiyah
Membaca buku Dr. Nurul yang merupakan pakar O&G, ia sering memberikejutan dan pengetahuan baru kepada orang biasa seperti saya. Antaranya, penting untuk kita tahu tahap normal alahan mengandung seorang wanita. Walaupun ia perkara biasa, namun ia boleh menyebabkan risiko kehilangan nyawa! Dalam buku ini juga Dr. Nurul menulis mengenai ubat yang selamat untuk wanita mengandung, minum air gula, mengandung anak kembar, air ketuban, risiko tumpah darah, bersalin caeser, koya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hani Fazuha
"Bagi Maisarah, cinta pertamanya adalah Airel dan kawan sehidup sematinya adalah Irfan. Dia tak boleh buang Irfan hanya kerana Airel tak suka. Tapi apabila kisah keluarganya memaksa dia dan Airel berpisah, Irfan datang bersama lamaran. Tak disangka rupanya selama ini Irfan mencintainya. “Kau pergilah masuk bilik dulu, aku nak siapkan kemas kat dapur ni.” Tangannya yang digenggam Irfan ditarik. Mata Maisarah mengecil memandang si suami. “Eh! mana tahu bilik yang mana sat Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nia Qurratun'Aini
Dinda Andria. Nama bukan main sedap, tapi dia suruh orang panggil dia D saja. “Jangan panggil saya dengan nama tu. Panggil saya D.” “Nama Dinda sesuai untuk awak. Awak pulak boleh panggil saya Qib. Tapi, kalau awak nak panggil saya kanda pun boleh. Dinda, kanda.” “Tunggu Malaysia turun salji kut baru saya panggil awak kanda.” Bagi Khairi Raqib, pencarian gadis misteri selama tiga tahun berakhir bila D muncul di hadapan matanya. Lidah jadi kelu, hati pula Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Abeben
Komik GEN Y, menampilkan komik-komik generasi muda yang penuh dengan cabaran dalam mencari identiti daripada artis-artis komik tempatan yang sedang meningkat naik. AKTIVIS karya IF Moses, EKSLUSIFKAN KEINDAHANMU karya Wazif Bakhtiar, KARIPAP FROZEN karya Irfan Kartunis, KELIRU karya Amnrshid, NIKMAT karya Flan, READ IT FEEL IT karya NZH & Tsuyu Nada, PAUSE karya Abeben. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ustaz Abdullah Khairi
Tuhan Bayar Cash! mengumpulkan 48 topik berkenaan akhlak yang dikupas dalam bentuk santai. Diselitkan dengan 'sound sedas' daripada Ustaz Abdullah Khairi dalam setiap topik memberikan impak luar biasa kepada pembaca. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Aizuddin Hamid
"Korang nampak aku baik sebab Allah tutup aib aku. Kalau Allah tunjukkan segala dosa yang aku pernah lakukan, mesti korang akan pandang hina aku.” - Uzair Akhyar . "Kadang-kadang, nak tegur orang ‘agama’ ni lebih susah daripada orang biasa. Ada saja dalil untuk menghalalkan kemungkaran yang dilakukan. Nampak baik, tapi sebenarnya diorang dah tertipu dengan syaitan.” - Irfan Azqie . "Sekarang ni zaman internet. Nak buat pahala memang senang, share saja perkara-perkara Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Irfan Ahmad Kamal
Ramai orang yang mahu melakukan bisnes secara online dengan menjual produk yang dimilikinya. Namun, banyak masalah teknikal dan modal yang menjadi penghalang untuk melangkah. Buku ini memberikan gambaran praktis bagi para pemula dan pengguna internet untuk memulakan bisnes online dengan menggunakan perkhidmatan portal jual beli percuma di Malaysia.. Buku ini mengajar tentang proses dan langkah-Iangkah untuk melakukan bisnes online tanpa mengeluarkan modal melalui perkhidmatan Learn More
USUAL: RM18.50

NOW: RM 18.50 (-0%)

MEMBER: RM 16.65 (-10%)

By Ustaz Zamri Mantop , Khairi Ismail
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Ustaz Abdullah Khairi
SYURGA PAK HANG! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Dr. Hana Hadzrami , Dr. Adibah Abdullah , Dr. Khairil Idham Ismail
Sering berbaju biru dan bertopeng muka, doktor bius menjadi figur misteri di hospital. Mereka muncul tiba-tiba, dan pergi tanpa disedari. Dalam dewan bedah mereka hanya bayang-bayang yang muncul antara jaga dan khayal, dan hilang sebelum mata pesakit benar-benar terbuka. Begitu perahsia, sehingga kita tertanya-tanya: siapakah watak-watak biru ini? Beep… beep… Sejak kali pertama berdegup di dalam rahim ibu, jantung tidak pernah berhenti. Menghidupkan organ, menggerakkan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Xanseviera
Kali ini,pelbagai cabaran dan dugaan terpaksa ditempuhi Zulaikha. Segalanya bermula bila dia terpaksa masuk pertandingan badminton. Lepas itu kena manjaga abangnya; Irfan sebab demam. Tak cukup dengan itu Nyunyu pula hilang. Lepas Nyunya ditemui, 'Ranmaru Miura' pula buat dia pening. Dan ahkinya dia jatuh sakit! Hmm... macam-macam yang berlaku. Tapi bolehkah Zulaikha survive dengan semua ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dr. Nurul Khairiyah Khairuddin
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sania Yasmin
“KITA kahwin lari ni tau!” - Muzaffar. Rasa tak sangka yang dia sanggup melakukan perkara yang pernah didengari suatu ketika dahulu. Ini semua gara-gara duit hantaran tak cukup. “Macam mana nak kahwin kalau duit hantaran yang mak nak tu tak cukup-cukup!” - Khairina. Lima belas ribu sebagai duit hantaran! Bukannya Khairina anak menteri mahupun anak raja duit hantaran sebanyak itu. Tetapi, emak mahukan yang terbaik untuk anaknya. Tak mahu anaknya susah jika ditingga Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Amylie Haizani
Pertemuan antara Zyra Liyana dan Zariff Irfan tidak disengajakan. Apa yang menghairankan Zyra, mengapa lelaki itu begitu membenci dirinya? Malah, jejaka tampan itu sering digelar POYO. Berbagai cara yang dibuat oleh Zariff untuk menyakiti hati Zyra. Lebih merumitkan keadaan apabila Zyra dan Zariff bekerja satu syarikat yang dikendalikan oleh Azura. Dalam benci ada cemburu apabila Azura sering mengganggu Zariff. Dan akhirnya benci itu membuahkan bibit percintaan. Namun, satu r Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Lily Haslina
Norlia, seorang gadis kampung yang naif. Dia bahagia dengan caranya sendiri. Kehadiran Ghafar seolah-olah membuka lembaran baru buat Norlia. Layanan Ghafar yang baik, sikap Ghafar yang selalu mengambil berat menjentikkan satu perasaan indah dalam hati Norlia. “Kaki abang boleh melangkah, badan abang boleh pergi tapi hati abang ada pada Nor.”- Ghafar “Nor tak kenal abang sangat. Rasanya abang tak kenal pun sapa Nor.” –Norlia. Hati yang condong akhirnya tumba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nurizzah Hani
Jumpa - gaduh Lepak sama - gaduh Study sama - gaduh Tak tahu bila masanya terbit rasa yang satu itu . Bila dekat , gaduh merajuk pukul sana sini . Bila jauh , ada yang merindu dan ada yang sampai masuk wad . Pelik ! Tetapi Hani dan Irfan jenis sempoi . Bukan jenis touching angkap leleh segala . Mereka ada cara mereka sendiri . Malah telepati yang kuat antara mereka , jarang ada pada yang lain . Tahu bila salah seorang dari mereka saling memerlukan . Tahu bila Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Kamsiah Abu
Pertemuan pertama kali Syarina atau ‘Ena’ dengan Azreel Hadi atau ‘Abang Reel’ ketika Syarina masih di sekolah rendah, tidak pernah membuat Syarina lupa akan wajah tampan lelaki itu walaupun setelah terpisah lebih dari 12 tahun. Namun Syarina jadi amat kecewa apabila Azreel Hadi langsung tidak mengenalinya lagi ketika mereka bertemu tanpa diduga. Hati Syarina bertambah parah apabila Azreel Hadi yang merupakan majikannya, sering menggalakkan Syarina menerima cinta Irf Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ummu Wafa
Kasdina Alya - Seorang gadis cun, cekal dan bersemangat waja. Bersendirian mengharungi suka-duka kehidupan di kota London. Anas Irfan - Jejaka handsome yang poyo giler. Buat part-time di tempat yang sama dengan tempat Kasdina bekerja. Walaupun munculnya cuma dua hari dalam seminggu, namun kewujudannya sudah cukup membuatkan Kasdina sesak nafas dan huru-hara. Suatu hari, Anas menyelamatkan Kasdina daripada dilanggar kereta. Pertolongan tersebut diwartanya sebagai hutan Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Dzulkhairi Mohd Noor
Majoriti dalam kalangan masyarakat kini sering mendengar kuliah dan ceramah di masjid-masjid atau surau-surau kerana inilah antara medium untuk mendapatkan info atau ilmu dalam agama. Tetapi, adakah kita pernah bertanya samada kisah-kisah yang disampaikan oleh penceramah itu sahih atau tidak? Selalunya kita akan telan bulat-bulat apa jua yang disampaikan. Buku ini bukan mahu memberi tanggapan negatif terhadap program ilmu yang dianjurkan oleh masjid dan surau, tetapi sekadar Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

Perjalanan yang panjang selalu membuatkan kita leka atau kadang-kadang kita lupa arah tuju sebenar perjalanan itu. Pelbagai perkara yang terjadi dalam perjalanan juga selalu membuatkan kita serik mahu menggunakan lebuh raya lagi. Namun, hanya itu sahaja laluan pantas yang kita ada. Tetapi, bukan kita sahaja yang gunakannya ___ Pethronella Raimi Aida Mahelen Nor Husna Mohd Rosli Ahmad Mahzan Borhan Mohamad Khairi Mohamad Ani Shahida Hani Mohamad Shariff Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Abdullah Khairi
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Zamri Zainuldin , Khairi Ismail
Kadangkala di saat hati sedih, buntu memikirkan masalah kehidupan yang tidak berkesudahan, kita lebih suka mencari keseronokan lain untuk melupakan masalah. Namun Allah SWT telah menitipkan Al-Quran kepada umat-Nya agar kehidupan manusia terpandu dengan baik. Jika terasa diri jauh daripada Tuhan, buka dan bacalah Al-Quran. Sayangilah Al-Quran melebihi apa yang ada di sekeliling anda, kerana ia kalam Allah. Pastikan Al-Quran sentiasa ada. Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Ustaz Abdullah Khairi
Himpunan tazkirah ringkas dan pedas daripada Ustaz Abdullah Khairi yang disusun mengikut kategori, iaitu Ibadah, Akhlak, Akidah, dan Muamalah. Ada pengajaran yang berguna. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Arysa Nasir
AMYLIA dan Khairil Azree bahagia dan punya anak kembar. BFF masing-masing pula masih bujang trang tang-tang. Hidup sunyi tidak berteman. Sepakatlah suami dan isteri mahu menjayakan misi bantuan jodoh antara Taufiq dan Hidayah sehingga duduk bersanding di atas pelamin. Malangnya, hati Taufiq tidak terbuka menerima salam perkenalan Hidayah yang dibawakan oleh Amylia dan Khairil Azree. Apabila kena ‘reject’ mentah-mentah, Hidayah jadi ‘tak hingin’ dengan Tau?q. Mereka Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ezdiani Abd Rahman
“Hidup dan mati Lia cuma untuk suami Lia. Sampai bila-bila pun, diri Lia hanya untuk suami. Bukan untuk orang lain.” - Marlia Atikah Hingga ke saat ini, hatinya masih tertutup untuk mana-mana lelaki. Hingga ke saat ini, dia masih tidak dapat menerima ketentuan yang ditakdirkan untuknya. Baginya arwah suaminya akan terus sentiasa hidup dalam hati. Hanya lelaki itu dia akan cinta. “Awak jangan gunakan Lisa sebagai alat untuk awak dekati saya, Irfan. Saya tak suka! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Abdullah Khairi
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Fatinilam Sari Ahmad
Setelah kematian suami, Nur Laila meninggalkan kampung dan anaknya yang masih bayi dengan emak mentuanya. Kehidupan Nur Laila berubah selepas bergelar pelakon terkenal dengan menggunakan nama Laura Jane. Hawa Fatihah turut meminati pelakon itu tanpa mengetahui wanita itu adalah ibu kandungnya. Bayang-bayang Khairil juga sering mengganggu kehidupan pelakon terkenal itu lantaran ugutan yang diterima. Kemalangan yang menimpa Hawa Fatihah telah mengakibatkan wajah gadis itu ti Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Saodah , Khairil , Qurratul
Kisah tiga adik-beradik yatim yang tinggal di Rumah Kebajikan Anak-anak Yatim Darul Riayah. Demi meringankan penderitaan yang terpaksa ditanggung ibu lantaran bapa sudah tiada, Rohana, Ibrahim dan Luqman rela tinggal di Darul Riayah. Rohana; berumur 12 tahun. Merupakan kakak sulung. Sangat mengambil berat tentang adik-adiknya. Seorang yang penyabar, gigih berusaha dan tidak mudah putus asa. Ibrahim; berumur 10 tahun. Merupakan anak yang kedua. Seorang yang keras kepala dan su Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Khairi Nordin
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Chef Khairi Mansor
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Irfan Khairi
NOTA JUTAWAN NOTA MOTIVASI Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Irfan Khairi
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Irfan Khairi
Melalui Buku Nota Jutawan, siri keempat iaitu NOTA PERNIAGAAN ONLINE, saya telah kumpulkan tip, strategi dan teknik khusus untuk usahawan serta bakal usahawan yang berminat untuk berkecimpung dalam perniagaan Internet. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By James Lee
Turn off your lights, get ready for frights! When the clock strikes midnight and the moon's full and bright, it's time for dread and fear. For Mr. Midnight is here with two stories, double the danger and twice the terror! STORY #1: Samantha and Ashley are terrified by weird happenings in their new home. Join them and their friends when they try to discover WHO ELSE IS LIVING IN OUR HOUSE? STORY #2: Khairi and his Ghost Club find themselves in deadly danger when they come face Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
Najah Sofea binti Tajul – Bibik di rumah Puan Sri Rokiah Irfan Haris bin Khairul Azlan – Cucu Nyonya Mansur a.k.a. cucu majikan Najah yang sangat menjengkelkan; membuli Najah sesuka hatinya. Suatu hari terjadi satu peristiwa yang menyebabkan mereka disatukan. Najah dan Haris sama-sama menolak. “Saya nak cari suami yang boleh bimbing saya ke jannah. Dia tu bau-bau syurga pun tak ada.” – Najah “Kau bukan taste aku. Lagipun aku tak sentuh perempuan low class maca Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

46 Item(s)

*

Back to Top