0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Jamal Sifufbads 'Found 39 Related Products
By Khairulnahar Jamaluddin
Kuasai Sekarang! Strategi Mudah, Sistematik dan Berkesan! Adakah anda benar-benar serius ingin menguruskan wang dengan betul dan teratur tanpa perlu risau tentang masalah wang lagi? Jika jawapan anda -Ya! Buku ini adalah jawapannya. Percayalah! Walau berapa pun gaji anda, jika ada tidak mampu menguruskannya dengan baik, anda pasti berdepan dengan masalah wang sepanjang hidup anda. Tunggu apa lagi, dapatkan Panduan Wang Gaji yang akan membantu anda merancang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Jamal Sifubads
Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By Diya Jamal
Kerana satu insiden, Zalya nekad untuk mendekati Nazif walau dengan apa cara sekalipun. Apabila Nazif menafikan, Zalya mula menghantar pesanan WhatsApp ala-ala stalker hampir setiap hari. ‘Bila awak nak sambut?’ – Zalya ‘Sambut apa?’ -Nazif ‘Sambut salam cinta kasih sayang daripada saya. Cia cia cia…’ – Zalya Tidak cukup dengan serangan WhatsApp, Zalya sanggup menghentam kereta lelaki itu demi mencipta kebetulan. Kemik kereta lelaki itu dikerjakannya. Namu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Jamal Sifufbads
Ada masalah copywriting? Buku ini ditulis khas untuk anda... Anda akan didedahkan “the real secret formula” bagaimana membina high converting copywriting & teknik menulis write from your heart sehingga prospek cair dengan ayat manis Anda. Powerful, proven & latest techniques ever created in Malaysia! Anda pasti akan berkata “OHSEM!” selepas baca buku ini… Selesaikan segala masalah copywriting anda hari ini! Jangan biarkan lama-lama, nanti jadi barah. Usahawan lain d Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 44.00 (-20%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

By Sera Zulghafar
“Sibuk tanya pasal tunang aku pula. Sudahlah, Ezza! Kalau tak ada benda nak cakap, tak payah cakap apa-apa. Buat sakit hati aje!” – Kayla Nafisah Shila Ezzani dibesarkan tanpa kasih seorang ibu. Walaupun Tuan Jamal mengahwini Puan Alisa dan memberikannya seorang ibu tiri, Ezza tidak pernah dianggap seperti seorang anak. Ezza tidak mengerti mengapa ibu dan kakak tirinya tidak menyukai dirinya. Nasib baiklah peribadi Haziq tidak begitu. Hanya pada abang tirinya sajalah E Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Jamal Sifufbads
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Jamal Sifufbads
"Branding is a selling price" Ya, "branding" adalah bagaimana anda memberikan pengalaman kepada pelanggan yang mewakili jenama anda. Kerana pengalaman yang meberikan nilai dan manfaat kepada pelanggan anda. Learn More
USUAL: RM65.00

NOW: RM 65.00 (-0%)

MEMBER: RM 58.50 (-10%)

By Jamal Sifufbads
107 TIPS SALES SIFUFBADS. Ianya mengandungi tips2 yang digunakan untuk gandakan sales sehingga 7 angka. Ia juga turut kongsikan kepada pelajar-pelajar sifufbads. Alhamdulillah, sales mereka makin kencang! Order masuk tak henti2! Bisnes bertambah masyuk! Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Khairul Nizam , Zayana Yusof
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Jamal Saifufbads , Syafiq Taib
7 Steps FB Ads for Business Owner (Edisi Bahasa Melayu) Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Yeni Ismayani
buku yang bakal membantu anda;memukau ,menarik perhatian prospek-prospek anda tanpa susah -susah lagi. Hanya dari smartphone , dari poket anda sajaa…that’s all…. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Ernayanee Nur Julaimi
Kisah Kejayaan ERNA DE'XANDRA yang menjadi inspirasi untuk semua peniaga Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Izzat Ibrahim
" Sudah bersedia untuk masuk ke dalam hutan?" tanya Encik Jamal kepada kami ketika dalam perjalanan dari stesen kereta api ke kawasan penempatan pelarian Calais. " Oh, dalam hutan ke kawasannya?" tanya saya dalam hati. Ketika itu fikiran saya teringat akan sekeping gambar yang tersebar di Facebook berkenaan perbezaan antara kem-kem pelarian di beberapa buah negara. Kem di Perancis adalah antara yang paling teruk. Kem pelarian di Calais, Perancis ini digelar sebagai T Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Leo Adi Putra
Buku EJEN LEO BAKAL MENDEDAHKAN RAHSIA MEMBINA SISTEM EJEN YANG EFEKTIF MEMBANTU PARA USAHAWAN YANG BUNTU DALAM MENCARI EJEN YANG BETUL DAN SETIA DENGAN PRODUK MEREKA. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Najib Asaddok , Rahfity A. Aziz
Semua orang nak berniaga dan buat pemasaran online, tapi tak tahu elemen utama dalam pemasaran tu sendiri. Asal bermula saja mesti nak buat 'promosi' dulu. Sehingga 'membuatkan pelanggan 'cabut' bukan 'rebut'. Ya! Ini adalah buku kedua saya selepas buku Roket Emel yang telah membantu ramai usahawan dengan pengisian yang sangat memukau pembaca. Edisi kali ini pun ditulis secara santai dan akan memudahkan pemahaman anda. Buku ini akan membantu: anda faham cara pemasaran yang Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Diya Jamal
Bertemu tidak sampai beberapa hari, Haznik sudah berani membuat pengakuan cinta. Katanya, mahu memikat Nurhana. Siapa yang akan percaya? “Ada apa-apa ke kat muka saya ni?” - Nurhana “Takde apa-apa.” - Haznik “Habis tu, kenapa tenung muka saya?” - Nurhana “Kat dalam mata awak, ada saya.” – Haznik “Tolonglah jangan buat macam tu, Nik. Saya rasa tak selesa kalau awak asyik tenung saya. Nak makan pun susah.” – Nurhan “Apa boleh buat? Mata saya ta Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Dila Mubarak
"Dari suri rumah biasa-biasa ke usahawan berbisa…" Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By
本期編輯部將腳步挪移到南半球的美麗大陸,從文化建築、旅店空間、居家住宅與設計人物中品味澳式美學。吉朗最新地標建築Geelong Library and Heritage Centre,展現別於傳統圖書館的樣貌;坐落動物園內的Jamala Wildlife Lodge,令行旅們入住的同時感受曠野風情,還可享有與獅豹一起用餐、沐浴時有棕熊對望,以及和長頸鹿為鄰的奇異體驗;建造至今已近130年歷史的羊 Learn More
USUAL: RM11.00

NOW: RM 11.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.00 (-0%)

By Jamal Sifufbads
Tips berkaitan dengan FB ads Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Afifah Jamal
Atok tengok, bahagian defend kamu okey tapi macam kurang berkomunikasi. Kamu tahu tak, pemain pertahanan kadang kala  boleh menjadi posisi paling memenatkan dalam permainan bola sepak? Terutamanya apabila striker lawan menyerang bagai nak rak. Lagi-lagi pula kena counter attack. Kalau tak pun, mesti midfielders tak buat kerja... Senang cerita mereka ni memang pemalas... Atau mereka ni langsung tak berfungsi nak sweep serangan lawan. Paling tak guna, bila mereka tak boleh c Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Jamal Sifufbads
RAHSIA DISEBALIK KEJAYAAN 'STUDENTS SIFUFBADS' BAKAL MENJADI INSPIRASI BISNES DAN HIDUP ANDA! Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Faiz Zahid
Namanya Shahrul Halim. Itu apa yang dikata oleh mereka. Tapi siapa sebenarnya dia? Dia tidak tahu. Dia tidak ingat. Apa yang diberitahu, dia seorang penyiasat. Dia terkejut! Ingatannya yang hilang setelah kemalangan yang berlaku di Lebuh Raya Seremban-Nilai itu benar-benar mengganggunya. Apabila tersedar daripada koma, hanya Jamal dan Huda yang berada di sisinya. Dia diperkenalkan dengan senaskhah al-Quran berwarna biru yang akan menemaninya di sepanjang perjalanannya sele Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Jamal Sifufbads
FORMULA RAHSIA'ANG BUKAN LAGI RAHSIA…. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Najib Asaddok
Kisah Seorang Anak Kampung Yang Mencari Erti Kejayaan… Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Qhayra Qhayriesa
Kali pertama bertentang mata, Julia Laiqanisa dah jatuh cinta. Tapi, kerana dia dan Zul Shahriman berbeza tingkah dan perwatakan, Julia pura-pura tak suka. Mulut saja kata benci, padahal hati dah kena curi. “Kurang asam punya Shahriman. Dia cuba-cuba nak goda aku ya? Huh. Jangan haraplah aku nak terpikat. Kulit hitam macam air kopi, ada hati nak pikat aku yang putih macam susu ni? Jangan mimpilah aku nak tergoda dengan madah berhelah kau tu.” Lama-lama Julia tak tah Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Yusri Jamal
Bebas Jangan Sampai Terbabas ? Buku tentang apa wei? Kau mungkin rasa kau bijak bila kau dapat buat ikut suka hati kau. Kau bangga dengan gelaran liberal sebab jiwa kau yang memberontak tu tak suka dikongkong. Kau pun mulalah mencari manusia-manusia untuk kau ‘sembah'. Kau tengok ke barat, lepas tu kau agungkan diorang. Kau puja idea-idea diorang dan kau habiskan masa kau untuk menyatakan kekaguman kau terhadap berhala-berhala ni. Kau tu baca buku baru berapa banyak, Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Jamal Abdul Rahman
CARA NABI MENDIDIK GENERASI MUSLIM Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Kamariah jamaludin
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Afifah Jamal
“Baliklah cu. Usah disimpan dendam dan marah kepada orang tua kita macam tu. Mereka tu pinjaman Allah buat kita cu,” pujuk Tuk Ayah. “Tapi... Aqish geram tuk. Aqish tak boleh sabar dengan keadaan macam ni,” ucap Aqish dengan tangisan yang tidak dapat ditahan-tahan. Setiap orang mengimpikan keluarga yang bahagia. Begitu juga Aqish. Namun, impian hanya kekal impian sahaja. Hari demi hari, Aqish berperang dengan perasaannya sendiri. Rasa marah terhadap bapanya tida Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Jamal Ma'mur Asmani
Buku ini mengingatkan kita, bagaimanakah nasib kehidupan yang akan pasti kita jalani setelah kita dimasukkan ke liang lahad oleh mereka yang sangat menghormati dan mencintai kita selama ini, hingga 7 malam akan datang. SubhanAllah... Ya Allah, beginikah rasanya 1 malam pertama kehidupan sepi di alam kubur? Tolonglah hamba-Mu ini Ya Allah... Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Kamariah jamaludin
USUAL: RM34.40

NOW: RM 34.40 (-0%)

MEMBER: RM 30.96 (-10%)

By Azim Jamal
USUAL: RM63.90

NOW: RM 28.00 (-56%)

MEMBER: RM 28.00 (-56%)

By Jamal Sifufbads
Khas untuk anda yang mahu mulakan marketing dengan menggunakan FACEBOOK. Buku BAGAIMANA BUAT BISNES DARI PLANET NEPTUN membongkar teknik-teknik yang sepatutnya anda perlu tahu! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 36.00 (-20%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Amin Muhammad Jamaluddin
Buku ini membahaskan mengenai tiga peristiwa besar yang akan berlaku dan keadaan pada akhir zaman, yang bermula sejak berlakunya berbagai rangkaian peristiwa serta persiapan yang perlu kita lakukan untuk menghadapinya. Salah satu diantara perbahasan buku ini yang cukup menarik adalah mengenai kiraan usia umat Islam dan membuktikan bahawa semua tanda kiamat kecil sudah muncul, serta kebenaran sabda Rasulullah s.a.w dengan realiti zaman kita pada ketika itu. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 迦玛鲁丁
迦玛笔下 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azim Jamal
USUAL: RM63.90

NOW: RM 63.90 (-0%)

MEMBER: RM 57.51 (-10%)

By Azim Jamal
USUAL: RM63.90

NOW: RM 63.90 (-0%)

MEMBER: RM 57.51 (-10%)

By Azim Jamal
USUAL: RM63.90

NOW: RM 25.00 (-61%)

MEMBER: RM 25.00 (-61%)

By Djamaluddin Ahmad Al-Buni
Solat Tahajjud ini begitu istimewa sehingga disebutkan di dalam AI-Quran dan Hadis tentang kelebihannya. Nabi Muhammad S.A.W sangat menganjurkan kepada umat Islam untuk menunaikan solat sunat ini sebagai solat tambahan kepada solat fardu. Mengapa? Sudah pasti ada misteri di sebaliknya. Banyak fadilat di sebalik amalan Solat tahajjud ini yang sudah pasti kita pernah dengar dan baca sebelum ini. Buku ini menghadirkan kepada kita tentang bagaimana hebatnya Solat Tahajjud ini se Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

39 Item(s)

*

Back to Top