Comic Carnival
Comic Carnival
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' KHAIRUL AZUAN 'Found 24 Related Products
By Khairul Nazrin Nashir
Pagi: Waktu produktif dan proaktif terbaik yang sangat digalakkan dalam Islam. Betapa banyaknya kehebatan dan saranan yang ditekankan agar kita bangun dan memulakan hari seawal pagi. Sehubungan dengan itu, lahirlah buku ini berlatarkan kisah-kisah motivasi, kajian-kajian saintifik, kata-kata ulama serta ayat-ayat al-Quran dan hadis yang dapat menyuntik semangat kita untuk menjadi morning person yang menjanjikan banyak kelebihan! Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Cheritasis
Jangan pernah jadikan aku pilihan kedua dalam hatimu... Intan Syuhailah – Disebabkan emaknya tak nak dia menjadi anak dara tua, maka Intan pun diperkenal dengan anak Mak Cik Ani yang muda tiga tahun daripadanya. Duda anak satu pula tu! Zharul Ariffin – Laju saja dia terima bila emaknya nak perkenalkan dia dengan anak dara lanjut usia itu. Sebab hati Zharul memang dah tak terberkenan sangatlah pula. Tak kisahlah dia cik adik dan Intan cik kak. Masing-masing dah main mat Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Khairul Anuar Basri , Muhd Kamil Ibrahim
Dulu-dulu, hanya mereka yang alim agama bertugas dalam tugas mengajak. Lahirlah istilah pendakwah. Usaha mereka menjurus kepada hukum-hakam syariah. Lalu berdakwah – menyampai walau sepotong ayat – menjadi sukar. Batasan ilmu di dada menjadi penghalang. Terasa-rasa tidak layak dan ia bukan tugas kita. Dunia kini berbeza. Sempadan dunia mengecil. Jarak menjadi terlalu dekat. Teknologi memudahkan. Mad‘u yang datang dari pelbagai watak dan disiplin kelihatan lebih pintar d Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By STUDIO PROFESION
Pasukan Penyelamat Udara terdiri daripada emat orang anggota. Khairul merupakan slah seorang anggota Pasukan Penyelamat Udara. Mereka bekerjasama dalam setiap misi penyelamatan. Pada suatu hari, Zobie gergasi yang bermutasi muncul di Bandar Kilat dan menyerang orang ramai. Dapatkah Pasukan Penyeamat Udara mnyelamatkan orang ramai yang tidak berdaya di bandar? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Terence Toh
Winner of the 1st Fixi Novo Malaysian Novel ContestAll around Kuala Lumpur, people are being found dead in their homes, their bodies completely drained of blood.The victims have nothing in common...except they were all suspiciously wealthy. At a crime scene, Inspector Khairul encounters the enigmatic Detective Fara Astaka, an occult investigator who reveals to him the hidden supernatural side of Kuala Lumpur. Someone is manipulating the city's toyols, turning them from mischi Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Khairul Abdullah
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Khairul Nizam Khairani
Beberapa tahun lalu, tujuh orang kanak-kanak telah hilang entah ke mana. Usaha mencari mereka, menemui kegagalan. Siasatan yang dijalankan pihak polis hanya menemui jalan buntu. Akhirnya ia terkubur begitu sahaja. Namun, insiden itu berulang kembali apabila beberapa orang kanak-kanak hilang tanpa dapat dikesan lagi. Ternyata rahsia hitam yang menghantui penduduk kawasan perumahan Taman Balqis berulang kembali. “Benda tu tak mengacau, cuma dia suka tunjukkan diri. Itu har Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By ALIAH , KHAIRULNIZAM & SHAFIQAH
TEROKAI PERNIAGAAN YANG SENSASI SEPANJANG TAHUN 2019 YANG TRENDING Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By AIZAT RAZAK , KHAIRUL AZUAN
Kenapa perlu korbankan nasi dalam menjalankan rutin diet anda? Sebenarnya jika anda makan nasi setiap hari dengan kuantiti dan masakan yang betul anda tetap dapat mengekalkan bentuk badan ideal. Nak diet juga perlu ada ilmu bukan semua boleh main ikut suka sahaja. Pilihlah jenis diet yang sesuai mengikut diri sendiri. Jika anda seorang pemakan nais tegar, usah risau. Ada cara yang betul untuk anda mengamalkan diet tanpa ucap selamat tinggal pada nasi. Buku Makan Nasi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Khairul Ahmad , Syasya De Luna
Judul 1: SAMITHA Penulis: Khairul Ahmad (Zaifuzaman Ahmad) Sebuah makam lama telah ditemui secara tidak sengaja. Lalu ahli arkeologi telah ditugaskan untuk menyelidiki satu mumia yang berada di dalam makam tersebut. Anehnya makam tersebut terpaksa melalui sebuah perigi buta sebagai pintu masuk. Tidak ditanam seperti adat kebiasaan makam lama. Secara tidak sengaja Albert telah membaca satu mantera lama bagi menghidupkan mumia yang berada didalam makam tersebut sewaktu dia Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Khairul Ahmad
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.21 (-10%)

By Khairulnahar Jamaluddin
Kuasai Sekarang! Strategi Mudah, Sistematik dan Berkesan! Adakah anda benar-benar serius ingin menguruskan wang dengan betul dan teratur tanpa perlu risau tentang masalah wang lagi? Jika jawapan anda -Ya! Buku ini adalah jawapannya. Percayalah! Walau berapa pun gaji anda, jika ada tidak mampu menguruskannya dengan baik, anda pasti berdepan dengan masalah wang sepanjang hidup anda. Tunggu apa lagi, dapatkan Panduan Wang Gaji yang akan membantu anda merancang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Khairul Naim
Bunyi langkah berhenti di depan pintu. Irina dapat rasakan seseorang sedang berdiri di muka pintu biliknya. Bahkan boleh dengar dengusan nafasnya. Semacam dengusan lembu jantan liar. "BOM!!!" Bunyi dedaun pintu menghentak dinding. Irina menjerit sekuat hati. Dek terlalu takut, pernafasannya terganggu tiba-tiba. Kelopak matanya sekejap terkatup, sekejap dibuka. Berasa macam hendak pengsan disebabkan oksigen tidak sampai ke otak. Dia dapat rasakan seorang perempuan berdiri di Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Khairul Naim
Kita semua mati. Tiada siapa dapat elak dari mati. Nama aku Nadzmir bin Muin. Aku telah mati. Tapi aku hidup kembali. Sejak itu aku didampingi. Aku mendegar mereka. Melihat mereka. Alam ghaib mendampingi aku. Kerana itu aku menyiasat kes SIHIR ORANG MINYAK. Kes perihal roh yang disihir dan dikurung di alam ghaib. Tugas aku menyelamatkan roh itu dan menyelesaikan misteri SIHIR ORANG MINYAK. Mencari pelaku yang bertanggung jawab melakukan perbuatan terkutuk itu. Aku menyias Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Khairul Hakimin Muhammad
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Maya Adira
Kalut! Beberapa hari sebelum majlis pernikahan, Izyan dan Iqram menghilang. Semutar dua keluarga mencari, namun dua sejoli itu bagai hilang ditelan kabus. Che Embun sudah hilang daya, mahu terguling. Hajah Jawaher pula terduduk, pening kepala. Kata Haji Manaf dan Che Azhan, gantikan saja dengan pasangan lain. Nak buat macam mana, kad jemputan sudah diedar. What? Kahwin?? Dengan abang si Iqram, bakal adik ipar yang tiba-tiba halimunan. Dengan Harris, si ngok ngek perasan mu Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Khairul Nizam , Zayana Yusof
Siapa sangka walaupun berstatus OKU, Nizam membuktikan bahawa tak kisah siapa pun anda, anda boleh melakukannya. Hanya boleh menggerakkan 3 jarinya, namun Nizam mampu mengembangkan bisnesnya sehingga mengubah taraf kehidupan keluarganya. MasyaAllah..amat mengagumkan! Nizam sentiasa bersemangat untuk meningkatkan lagi bisnesnya. Di sebalik kejayaannya, ada sisi sadis yang perlu ditelan. Pernah ditipu puluhan ribu ringgit, pernah telefonnya dicuri di depan mata, perna Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Khairul Hakimin Muhammad
Facebook bukan sekadar media sosial untuk kita berkongsi cerita. Sebaliknya, ia sudah menjadi platform bisnes, kerja-kerja komuniti, pertubuhan dan sebagainya. Mempunyai jumlah follower yang ramai adalah salah satu sasaran setiap pemilik akaun. Ia bukan lagi semata-mata untuk mendapatkan perhatian, sebaliknya untuk meluaskan lagi capaian maklumat terhadap produk dan aktiviti pemiliknya. Bagaimana mahu mendapatkan follower yang ramai? Apa strateginya? Apa tindakannya? Ba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Khairul Nizam
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Khairul Ahmad , Jeehan , Farhah Addin
KESUMAT - KHAIRUL AHMAD Ada seseorang memuja semangat gadis Itu dengan mengambli rambutnya lalu diletakkan pada satu patung yang sudah pun dijampi serapah. Tidak mudah untuk membuka kuncinya. “Seperti yang dikhabarkan pada kita. Sumpahan itu perlu dibuka kuncinya. Jika tidak adik hamba pasti tidak akan selamat.” – SHEIKH ISMAIL PATUNG VENA - JEEHAN Daripada kilauan kilat tadl, aku nampak susuk di dalam tab mandl sedang berada di dinding dengan muka sama seperti tadi Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Ustaz Mohd Khairulnizam
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
Najah Sofea binti Tajul – Bibik di rumah Puan Sri Rokiah Irfan Haris bin Khairul Azlan – Cucu Nyonya Mansur a.k.a. cucu majikan Najah yang sangat menjengkelkan; membuli Najah sesuka hatinya. Suatu hari terjadi satu peristiwa yang menyebabkan mereka disatukan. Najah dan Haris sama-sama menolak. “Saya nak cari suami yang boleh bimbing saya ke jannah. Dia tu bau-bau syurga pun tak ada.” – Najah “Kau bukan taste aku. Lagipun aku tak sentuh perempuan low class maca Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Khairul Nizam Anarkis
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

24 Item(s)

*

Back to Top