0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' KOMIK sedih 'Found 575 Related Products
By Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-39 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sayhazs Zailie
“Usahlah kau bersedih, Di hadapanmu aku hadir, Memadam resah dah curiga dari hatimu…” ARYAN ALFIANSYAH WONG. 10 tahun kejar impian, akhirnya lelaki itu putuskan untuk pulang setelah puas menjelajah semesta alam. Tak sabar rasa nak bersua. Dah rindu sangat pada keluarga. Tapi baru beberapa minit touch down, belum pun sempat sampai rumah, Aryan diculik geng Crazier... The most wanted criminal gang in Malaysia! Sebab? Dia anak Aryawan Wong, hartawan terkenal Indonesia. Da Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
"*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力" Learn More
USUAL: RM59.40

NOW: RM 59.40 (-0%)

MEMBER: RM 53.46 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Airisz
Nama aku Fauziah Hanim. Panggil Jee saja. Aku anak sulung. Bawah aku ada enam lagi adik. Selepas tiga hari emak melahirkan Ammar Hakim, ayah meninggal dunia dengan tiba-tiba saja. Petang tu ayah rebah di ruang tamu. Tanpa pesan, tanpa kata-kata, ayah pergi begitu saja meninggalkan kami buat selamanya. Emak tak mampu terima kenyataan yang ayah sudah tiada. Dua hari mak kemurungan dan selepas itu mak terus hilang daya ingatan. Orang kampung sebut mak gila meroyan. Sejenis pe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Nurina Feeza
Siapa yang dapat melupakan cinta pertama? Menyimpan sedih terlalu lama hanya akan meninggalkan segaris luka yang takkan pernah habis. Benar, kecundangnya cinta pertama itu lain macam… sangat menyakitkan. Elis Nou'rell. Sekali dia jatuh cinta, berkali-kali hatinya akan tulus mengasihi. Tersilap caturan dek terlalu menurut kata hati menariknya ke lembah kekecewaan. Sakitnya tidak terkata! Kini dia bangkit dengan harapan agar segala memori hitam itu segera pergi. "Selamat t Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.00 (-0%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-38 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Kana Matsu
Ungkapan cinta teruna dan dara.Ada kisah cinta bertepuk sebelah tangan dan ada kisah suka sama suka. Tidak dinafikan ungkapan cinta yang bergema dalam hati pasti cetuskan aura kasih sayang.Diwarnai dengan firasat cinta oleh tokoh terkenal dunia seperti fashion designer Perancis; Gabrielle Bonheur 'Coco' Chanel, penulis dari Jerman; Johann Wolfgang von Goethe dan politikus Mahatma Gandhi.Hayati komik shoujo penuh emosi oleh mangaka popular yang mempunyai cita rasa menakjubkan. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fatiah Zohar
Ditinggalkan suami dan dibuang keluarga mertua ketika cahaya matanya masih dalam kandungan membuatkan Izzatul Aqma hidup dalam tekanan perasaan. Atas kekhilafan diri yang terlalu dibelenggu kesedihan, hari-hari yang dijalaninya bagaikan satu hukuman. “Tuhan, aku ingin kuat. Aku ingin bertahan. Namun, kesakitan ini benar-benar mengujiku. Tiupkanlah kasih dan sayang-Mu. Bangkitkan aku dengan kekuatan dan cinta daripada-Mu.” - Izzatul Aqma Bahagia sudah lama menjauh dan sepi Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Gcrest
Mempersembahkan versi komik game RPG + puzzle 'Yume Okoku to Nemureru 100-nin no Ojisama'. Para peminat game jangan lepaskan peluang jadi Puteri Traumare dan telusuri kembara menyeronokkan! Semakin mengujakan bila 30 putera lima kerajaan berbeza muncul. Boleh lihat sisi cool diorang juga! Bukan tu je. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Siapa agaknya putera paling tangkas? Game Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ana Muslim
Covid-19 Kita Semua Hero adalah naskhah edukomik yang menerangkan tentang pandemik Covid-19 melalui pendekatan yang mudah, ringkas serta santai, khusus untuk kanak-kanak. Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By INCHE LEBAH
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By IWAN REAZ
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By USTAZ IQBAL ZAIN
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By PENA KAYU
Menyayangimu sampai habis waktu Nurul Inara itu kakak kembarnya. Yang mama agung-agungkan. Yang mama puja separuh mati. Dia pula, sekadar anak itik yang hodoh di mata mama. Dia Nurul Iman yang dilupakan oleh mama. Jadi apabila Inara telah menconteng arang ke muka mama, Iman puas hati. Sekarang mama perlu belajar bahawa Inara itu bukan sempurna. Tetapi kenapa Iman rasa, dia menipu dirinya dengan berkata puas hati? Kenapa dia mesti bersedih dengan nasib yang menimpa Inara? Ah Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By
DAILY ANNIVERSARY TREAT 18 SEPT 2020 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
DAILY ANNIVERSARY TREAT 1 OCT 2020 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By
* Disertakan dengan Peta Minda Visual, Permainan & Komik yang berwarna-warni. * Disertakan dengan praktis dan sumatif beserta dengan jawapan. * Sesuai untuk Pembelajaran Kendiri. Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.04 (-10%)

By Kaoru
Sedih dengan berita kebakaran di Australia, Alex dan putera mendermakan wang untuk membantu menyelamatkan haiwan di sana. Pada masa sama, Putera Jayvyn di Afrika Selatan sedang sibuk menyiasat kes penyeludupan haiwan liar. Siasatan tersebut membawa dia kepada Alex dan putera, lalu mereka bertelagah. Mampukah Alex dan putera menyelesaikan isu ini dan menyelamatkan haiwan dalam bahaya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Xiao Jiangnan
Ketika Botani mengeksploitasi ais boleh bakar, mereka menemui dinosaur di laut dalam secara kebetulan. Dinosaur itu bergelembung di kepala dan hidup di sebuah pulau yang ditutupi gelembung. Pada masa yang sama, Ketua Baryonyx disembuhkan oleh Botani. Maka, Botani pun mendapat kepercayaan daripada Baryonyx. Namun, rahsia pulau gelembung terbongkar setelah Polong diculik. Rupa-rupanya kemunculan pulau gelembung dan dinosaur berkaitan dengan pokok yang boleh mengeluarkan gele Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Pernah tak rasa degupan hati cinta? Acuh, tak pernah lagi? Kalau nak rasa di awangan, jom baca Koleksi GEMPAK™ x Utopia™ jilid ke-6 ni! Ada pelbagai kisah menusuk kalbu yang mencairkan hati korang. Tapi dalam ni bukan ada kisah romantik je, ada macam-macam genre yang gerenti 100% akan buat korang rasa berbaloi dan tak buang masa! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 27.68 (-25%)

MEMBER: RM 27.68 (-25%)

By Redcode/ Albie
Kompilasi ini X – Venture rentasi zaman serangga gergasi apabila Pengkalan X – Central dilanda gemba bumi, Dr. Da Vinci, Kak Diana, Remy dan ahli lain secara tidak sengaja transmisi ke Zaman Kambria 541 juta tahun lalu. Mereka terperangkap dalam era Paleozoik. Keadaan menjadi semakin genting, mereka berdepan dengan cabaran di kejar dinosaur. Rasai keterujaan di luar jangkaan dalam kompilasi Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Mus Nasmian
Rudi merupakan watak utama, seorang pelajar tingkatan 1 di sebuah sekolah berasrama penuh. Rudi mewarisi kelebihan yang sama seperti bapanya, Encik Razali yang boleh memasuki dimensi lain menerusi mimpinya sendiri mahupun orang lain. Kelebihan itu membolehkan Encik Razali membaca sejarah hidup seseorang dan membantu mereka. Encik Razali juga boleh mengesan makhluk halus yang mengganggu manusia dan menewaskannya. Malangnya Rudi masih mentah dan belum menguasai sepenuhny Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Dr Fahd Razy
Hospital adalah sebuah gelanggang yang aneh. Ia menyaksikan kehidupan bermula dengan sangat mempersona. Sering juga merakam kematian – dalam rupa yang pedih dan menggamamkan. Semestinya sebagai petugas yang bertelingkah di dalam gelanggang aneh ini – terlalu banyak warna yang terpalit pada tubuh pengalaman. Sedih, sunyi, terasing, tersepit, simpati, inspirasi, debar, curiga. Ia cuma sebahagian kecil adjektif yang mencomotkan uniform kerja yang penuh cemar. 26 Kes daripa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Chef Marina Mustafa
Saya selalu beli makanan dari gerai dan teringin memasakknya di rumah. Keinginan ini semakin ketara apabila makanan dari gerai tertentu yang saya suka sangat, sudah tiada lagi. Lagi sedih apabila gerai itu masih berniaga tetapi masakannya tidak sesedap dahulu. Jadi inilah sebabnya permulaan saya memasak makanan gerai yang saya minati sendiri. Janganlah cakap tentang Popiah Goreng Bersira. Popiah yang paling saya sukai yang dijual di bazaar Ramadhan. Saya hanya dapat meras Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Chef Marina Mustafa
Apabila sakit, demam dan selsema, kita makan sup. Apabila kesedihan, kita minum sup. Selepas memakan makanan yang bergoreng dan berminyak, kita sebaiknya minum sup. Sup bukanlah hanya tenangkan perut, tetapi juga menenangkan jiwa. Tidak kira memasak secara laju atau perlahan, sup selalunya penuh dengan nutrisi. Kesemua bahan-bahan yang digunakan untuk memasak sup akan meresap kedalam sup dan sesuai dimakan begitu sahaja. Sudah begitu lama saya memasak Sup Krim Ayam Cen Learn More
USUAL: RM5.00

NOW: RM 5.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.00 (-0%)

By Annisa Nisfihani
Penyakit super malas Alvan dah slow down sejak couple dengan Arin, gadis yang hobinya mengemas, juga anak pemilik rumah sewa Alvan. Tapi sejak kembali ke rumah mama dan papanya, sikap malas Alvan semakin menajdi-jadi! Diorang tekad nak hantar Alvan ke rumah sewa semula. Entah-entah ni strategi Alvan untuk selalu dekat dengan Arin…? Namun… kisah romantic ni ada roadblock bila Kiki, junior sekolah menaruh hati pada Arin dan dia plan nak rebut Arin daripada Alvan! OMG! Dap Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Amir
Komik ini menceritakan kisah Yana, seorang pelajar perubatan dan kawan pertamanya di universiti, Isabelle. Yana ialah seorang yang mempunyai masalah anxiety (cemas) apabila bercakap dengan orang lain terutamanya dalam kumpulan besar. Yana bertekad untuk mengatasi kelemahan dirinya, namun ianya tidak semudah yang disangka. Untuk membantu dirinya berubah, Yana sentiasa bersama dengan Isabelle yang merupakan antara pelajar tahun pertama yang terbaik di universiti itu. Yana dan Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Kayymann , Altaufail
Kisah Haikal, seorang top seller MLM yang memiliki segala-galanya yang diimpikan oleh setiap manusia. Berbekalkan kebolehannya bercakap dan meyakinkan orang, Haikal berjaya mempengaruhi ramai orang untuk menyertai syarikat MLM tersebut termasuklah Nazri. Hidupnya berubah pada suatu pagi apabila dia mendapati segala makanan yang ingin dimakannya itu merupakan sampah, kotoran, najis, ulat dan segala benda yang menjijikkan. Pada setiap malam, dia mengalami mimpi-mimpi yang me Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Iz Zunairah , Cikgu Mahmud
Azmira, seorang pegawai konservasi, amat komited menjalankan tugas memelihara hidupan laut dari kepupusan. Namun, ketenangan hidup Azmira mula terganggu apabila kisah keturunan keluarganya yang berkembar dengan buaya tersiar di dalam akhbar tempatan. ******* “Alang, memang susah nak diterima akal. Terpulanglah mahu percaya atau tidak. Tapi, aku yakin, makhluk ini keturunan engkau. Sebagai orang tua, engkau terimalah nasihat aku. Ini semua kerja Allah. Qadak dan qadar Alla Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Mus Nasmian , Nik Hasmazi
Suatu malam rumah Wak Aji dikunjungi tetamu yang tidak diundang meminta pertolongan. Katanya, bayinya sakit dan diganggu oleh sesuatu. Ragu-ragu namun tidak tega untuk membiarkan tetamu itu begitu sahaja, Wak Aji cuba membantu. Tanpa disangka, niat baik itu memakan diri. Keluarganya pula dihantui puaka durjana yang nekad mahu membalas dendam. Mungkinkah makhluk berambut panjang dengan lidah terjelir yang terlihat bertenggek atas kenderaan di Lebuhraya Utara-Selatan arah Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Annisa Nisfihani
Arin, gadis super pembersih yang selalu tak senang duduk bila tengok keadaan sekeliling bersepah. Suatu hari muncul Alvan, seorang lelaki pemalas, mengada dan 'tak teratur' tinggal di bilik sewa milik keluarga Arin. Huru-haralah jadinya bila Arin dan Alvan belajar di sekolah sama. Alvan sangat popular dan Arin pula hanya gadis tak dikenali + tak ada apa yang special. Apa yang terjadi pada hubungan diorang bila masing-masing ada sikap yang agak kontra tu? Nikmatilah kisah ro Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 14.31 (-10%)

MEMBER: RM 13.52 (-15%)

By
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By
- Buku rujukan dengan pendekatan komik, nota, praktis - 100% berdasarkan silibus KSSM Tingkatan 1, 2, 3 - Pendekatan komik yang lebih santai dan mudah difahami - Penekanan konsep kata kunci dalam nota - Praktis dengan elemen peperiksaan terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang segar dan berwarna-warni Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Nao Hinachi
Kitorang rapat sejak sekolah menengah lagi, takkan tiba-tiba aku nak cakap aku sukakan dia?!!Akemiya sukakan Iwata yang dia kagumi. Tapi masuk je sekolah tinggi, Iwata jadi popular sebab berkawan dengan Fujiwara dan Shirotaki. Iwata jadi perasan!Bila dikelilingi gadis comel, Iwata mula jadi kaki perempuan. Akemiya jadi geram bila tengok muka perasan Iwata tu. Dia geram tapi suka...Bila dah geram, habis keluar kata-kata kesat. Akhirnya Akemiya tak dapat peluang pun nak kembang Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 14.31 (-10%)

MEMBER: RM 13.52 (-15%)

By
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 14.31 (-10%)

MEMBER: RM 13.52 (-15%)

By
- Buku Rujukan dengan Pendekatan Komik + Nota + Praktis - 100% Berdasarkan Silibus KSSR Tahun 4,5, 6 - Pendekatan Komik yang Lebih Santai dan Mudah difahami - Penekanan Konsep Kata Kunci dalam Nota - Praktis dengan Elemen Peperiksaan Terkini - Penerapan KBAT dan i-THINK - Persembahan yang Segar dan Berwana-warni Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 14.31 (-10%)

MEMBER: RM 13.52 (-15%)

By Pak Cik Bad , Xs Rizal
KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur). Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Jom baca komik ini! Tak kenal, Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ana Fannan
Komik ONLINE ini adalah adaptasi daripada buku Dia Bukan Malaikat, garapan oleh penulis Muhd Iqbal Samsudin terbitan Buku Puris. Ia merupakan kumpulan cerpen yang mengetengahkan perihal masyarakat pada hari ini. Tujuh buah cerpen dikomikan untuk memberi manfaat kepada semua golongan terutama para remaja. Menghasilkan cerpen yang berkualiti dan kemudian dikomikan adalah sesuatu yang mencabar kerana ia menuntut paduan daya imaginasi yang tinggi agar mesej yang wacananya mampu Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Pakcik Bad
Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Untuk komik ini, PAK CIK BAD (penulis dan pelukis Komik Godaan Sayaitan) berkolaborasi dengan NIX RIDZWAN (admin Instagram Diari.Iman.Official) dan RAUDAH (mantan peserta bengkel Komik Puris). Jom baca komik ini! Tak kenal, maka tak benci! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By If Moses
"Aku hanya mahukan sebuah negara rasmi untuk bangsa aku - Yahudi, dan negara itu ialah Palestin." Semenjak Sultan Abdul Hamid II digulingkan, tanah Palestin telah hilang pelindungnya. Pihak British mula memainkan strategi licik bagi memenangi perang dunia pertama ketika itu - dengan menjanijikan tanah Palestin sebagai ganjaran. Apa yang lebih mengejutkan adalah, bukan sahaja Zionis yang mahu tanah Palestin, tetapi juga bangsa Arab yang selama ini menentang Empayar Uthmaniyah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Xiao Jiangnan
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By
Pembelajaran Tatabahasa akan menjadi begitu mudah, menarik dan menghiburkan melalui pendekatan komik dalam buku Tatabahasa Mudah KSSR Tahun 1, 2 dan 3. Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 7.65 (-10%)

By
Pembelajaran Tatabahasa akan menjadi begitu mudah, menarik dan menghiburkan melalui pendekatan komik dalam buku Tatabahasa Mudah KSSR Tahun 4,5 dan 6. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

1-575 of 575

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top