0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' KOMPILASI XVENTURE 'Found 210 Related Products
By Clay
X-VENTURE DUNIA DINOSAUR KOMPILASI GERGASI 04 Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Maki Sugawa
Kompilasi 5 kisah seram sekolah bikin pembaca menjerit!'Sumpahan Cermin': Sesiapa saja yang nampak cermin 'itu' pasti alami insiden seram?!!'Bilik Kelab': Stor lama diubah suai jadi bilik kelab baru. Tapi ada contengan misteri meragukan di dinding...?!'Patung Sahabat': Kakak gadis yang maut jatuh gaung beri patung misteri...?!'Terpalit': Ada aura jahat menular dalam kelas...?!'Terowong Berhantu': Dua gadis masuk terowong berhantu semata-mata nak siapkan kerja sekolah?!! Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Redcode , Albie
X-VENTURE DUNIA DINOSAUR KOMPILASI GERGASI 03 Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Keiko Ishihara
Puteri Rosa yang sebatang kara dah bersedia untuk berkahwin walaupun atas desakan politik. Namun bila lelaki bernama Azel muncul lalu menculiknya atas permintaan seseorang, Puteri Rosa mula keliru...Siapa dia sebenarnya? Mampukah semua masalah ditangani sebaiknya?Kompilasi kisah fantasi permata, 'Di Padang Rumput Hujung Dunia', 'Puteri Bunga Ros: Lenanya Terhenti', 'Bintang yang Merayau-rayau itu...' dan kisah cinta angkasa 'Kudryavka' menggamit jiwa! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By REDCODE / ALBBIE
TETAMU TIDAK DIUNDANG DI ' RUMAH ' DINOSAUR Semasa di Zaman Trias, Pasukan X - Venture berselisih faham dan berpecah kepada sua kumpulan. Kemudian terjebak pula di Zaman Jura di mana dinosaur bermaharajalela dan haiwan bukan dinosaur mula mengembangkan sayapnya. Hanya semangat kental dan keberanian paling penting bagi mereka di akhir Zaman Jura adalah 'rumah' bagi dinosaur terbesar di dunia! Penggembaraan ini pasti lebih sukar. Kompilasi Dunia Dinosaur dengan info terkini dan Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Eza , Khairi (Pak Teh)
"Pelbagai contoh dan bimbingan oleh mereka yang berada di sebalik keyboard laman web kewangan dan pelaburan popular di Malaysia, MajalahLabur.com. Daripada beribu-ribu artikel yang telah kami terbitkan, ini adalah kompilasi wajib tahu! Inilah buku yang menggabungkan ilmu, rahsia dan tips mahal; dalam bahasa santai yang senang faham. Lepas habis baca, pilih dengan tenang pelaburan yang sesuai dengan jiwa " Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By re:ON Comics
Lat talilat tali tamplom! Memang seronok bila main sorok-sorok. Tapi jangan leka bila waktu senja menjelang. Misteri kehilangan jati selama tiga hari menggusarkan ramai pihak terutama keluarganya. Namun penemuan jati dalam almari kat rumah sendiri oleh kakaknya mencetuskan tanda tanya. Apa dah jadi pada jati selama tiga hari tu? Kenapa tak ada seorang pun jumpa? Himpunan 6 karya seram hebat dari Indonesia dan diterjemah ke bahasa Mekayu ni pasti buat bulu roma korang me Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dreamer
Akibat dendam terhadap Hilda, Joanna terpedaya dengan buku misteri berjudul 'Hajat Jadi Realiti'. Betul ke buku ni boleh tunaikan hajat? Adakah Joanna akan terperangkap dalam 'perjanjian puaka'? Nampaknya ada 'pertukaran' harus dibuat bila ketiga-tiga hajatnya ditunaikan!!! Kompilasi kesumat melibatkan makhluk halus dan sifat keji manusia. Selami cerita seram pelbagai variasi yang pasti buat korang meremang. Kisah hitam dunia si mawar dari siri terkini 'Black Rose' ! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Lawak Kampus Kompilasi Mantap' datang lagi. Woohoo! Edisi ke - 4 ini merangkumi karya dan teks asal Jilid 16 - 20 + cerita ekstra spesel untuk tatapan kipas -susah -mati semua. Kompilasi ini dijamin takkan hampakan pembaca. Pernah ke ' Lawak Kampus ' kecewakan korang? Ops! Apa lagi? Jom bergelak ketawa bersama! Learn More
USUAL: RM36.90

NOW: RM 27.68 (-25%)

MEMBER: RM 27.68 (-25%)

By Redcode/ Albie
Kompilasi ini X – Venture rentasi zaman serangga gergasi apabila Pengkalan X – Central dilanda gemba bumi, Dr. Da Vinci, Kak Diana, Remy dan ahli lain secara tidak sengaja transmisi ke Zaman Kambria 541 juta tahun lalu. Mereka terperangkap dalam era Paleozoik. Keadaan menjadi semakin genting, mereka berdepan dengan cabaran di kejar dinosaur. Rasai keterujaan di luar jangkaan dalam kompilasi Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
Buku ini merupakan kompilasi risalah atau tips nasihat berkenaan dengan isu perkahwinan untuk pengantin baru yang sesuai untuk dihadam dalam bentuk bacaan santai. Antara nasihat yang terkandung di dalam buku ini ialah - Dalam perkahwinan bukan semuanya manis dan indah, tetapi hakikat kehidupan penuh dengan ranjau dan duri. Justeru itu, sebarang bentuk ombak, onak dan duri perlu deselesaikan dengan penuh hikmah dan bijaksana. - Buangkanlah sifat “awak salah” dan “saya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Robizan Salim
Buku INILAH HIDUP merupakan kompilasi kisah hidup penulis, Puan Robizan Salim dan cukup sarat dengan pengajaran & motivasi. Kekuatan buku ini ialah ia lengkap dengan kisah sebagai seorang anak, remaja, anak dara, pelajar, pekerja, ibu sehinggalah beliau bergelar opah yang semuanya dilalui oleh seorang manusia bernama Robizan Salim. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By KEITH
Buat julung kali…Keith's Rewind merangkumi 23 karya yang tak pernah dikompilasi sebelum ini. Ni lah peluang korang kenali sisi lain Keith bukan setakat Lawak Kampus dan Wasabi. Wahh.. Jom kita terokai genre lain Keith, nostalgia, mecha, sci - fi, seram, misteri dan komedi romantik. Rugi tak beli! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By ARTIS KOMIK RE:ON COMICS
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Syeikh Ahmad Fahmi Zamzam
Buku ini adalah kompilasi daripada tiga bahagian yang setiap satunya menghimpunkan 40 buah hadis. Bahagian pertama menghimpunkan 40 hadis kelebihan ilmu dan ulama antaranya: penuntut ilmu sangat beruntung, memelihara ilmu dengan cara menulisnya, mengajar itu sedekah yang paling baik dan pahala yang berterusan. Bahagian kedua yang bertajuk 40 hadis penawar hati memuatkan 42 hadis seperti: kenapa hati menjadi keras?, beramallah sebelum terlambat, nilai tambah dalam umur dan s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Syuhada Safian
“WEEEEEEE!” Cantiknya belon Amani! Haaa... Cuba tengok ni... Ada bentuk buah, haiwan dan bentuk makanan. Semua comelcomel!!! Ooh La La! Tapi kan... S w o o o s h h h ! ! ! Alamak, belon Ooh La La Amani dah hilang! Uhuk! Uhuk! Siapa yang ambil belon Ooh La La Amani? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Duk! Sepakan kencang Wira berjaya ditanduk oleh pasukan lawan. Bola demi bola bolos di gawang Rajawali FC. Apa dah jadi dengan Rajawali FC?! Adakah kegemilangan pasukan ini boleh terkubur? Mampukah mereka menebus kekalahan? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Arggh!! Wira dah mula lupa diri! Rajawali FC sudah porakperanda. Masih layakkah Wira menjadi kapten Rajawali FC atau pun Wira harus disingkirkan? Adakah kapten baharu mereka setanding dengan Wira dalam merangkul strategi? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Black Ink Team
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Tadatada
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Inteam Publishing
“Setiap manusia menjadi musuh kepada perkara yang tidak diketahuinya” Atas perinsip ini, Inteam Publishing menerbitkan buku ringkas ini untuk membantu muslimin dan muslimat dalam mendapatkan panduan asas dalam beberapa amalan harian seperti yang dicontohkan Baginda Nabi S.A.W. 100 Amalan Doa & Zikir Rasulullah s.a.w adalah kompilasi amalan Nabi Muhammad dalam kehidupan harian Baginda.Dipetik dari hadith-hadith yang terkandung dalam kitab Al-Azkar -keagungan Zikir & Doa Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Sloow Studio
CAN MEMORIES BE INHERITED? DO ORGAN TRANSPLANTS TRANSPLANT OTHER LIVES? When the latest in a series of dubious dissapearances has Team X looking into a deserted theatre, the stage is soon set for a shady showdown! When a bamboozled billionaire's orphanage obsession produces more questions, our heroes soon come to realise something sinister is afoot! Theatre or trap, which is it, and what role does its ornery owner have to play? When the past returns to haunt those involved Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Puaka Bersekutu
"Kau nak balik dah? Kau dah tahu ke?" "1 dah tidur, 2 dah tidur, 3 dah tidur....4 buat-buat tidur?" Kisah-kisah ini amatlah sinonim dengan pelajar asrama, dan aku pasti, kau yang baru bergelar budak asrama pun dah mula dihantui cerita-cerita sebegini lullaby. Tapi, sejauh mana kesahihan cerita tersebut, masih kekal sebagai misteri. Asrama 13 menampilkan kompilasi 13 cerita seram di asrama yang pastinya telah melakar memori hitam dalam minda setiap penceritanya. Kenap Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Tadatada
AIMING FOR THE TOP! RESCUE MISSION ON A HUNTED ISLAND! After the war, the Global Alliance for Humanity placed a worldwide ban on adventures. Unable to continue adventuring, Alex goes to Penang with Lulu, Rita, and Rica to recuperate from his injuries. There, they meet a boy named Abu who claims to have escaped from a strange island which his friends have just vanished. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik re:ON Comics
Sekumpulan remaja yang menceroboh dan merosakkan khazanah di sebuah kawasan larangan mengundang kemarahan 'penjaga' di situ. Lebih malang lagi, lawatan diorang ke situ berakhir dengan tragedi ngeri! Apa yang berlaku sebenarnya? Saksikan segalanya dalam karya mantap artis komik Indonesia yang diterjemah ke bahasa Melayu ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Paeh Design
Komik yang membawa tema Ramadan ini merupakan kompilasi karya Paeh Design. Ia menghimpunkan komik-komik pendek serta karya-karya yang terdapat di dalamnya ialah karya yang membawa perasaan dan mencuit hati daripada media sosial yang diberikan nafas baharu sebagai dakwah ringan, nasihat dan hiburan buat semua pembaca. Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Kak Amal , Kak Sofea
Anis suka belajar tentang perkara baharu terutama yang berkaitan dengan sains. Oh ya! Anis ada sebuah komputer mini canggih. Anis boleh mencari jawapan untuk pelbagai soalan tentang sains. Jom kawan-kawan, kita meneroka galaksi sains bersama Anis! Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Pak Cik Bad
Allah SWT berfirman: “Mereka (yang ingkar derhaka seperti itu) ialah orang-orang yang tetap menerima hukuman (azab) bersama-sama dengan umat-umat yang terdahulu daripada mereka - dari kalangan jin dan manusia; kerana sesungguhnya mereka telah menyebabkan diri mereka menjadi orang-orang yang rugi.” (Al-Ahqaaf 46:18) Projek Seram? Apakah cerita yang dibawakan oleh Pak Cik Bad kali ini? Tak sabar nak tahu kisah selanjutnya. Apa tunggu lagi...jom dapatkan buku kompilasi kom Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Pak Cik Bad
Hantu. Terdapat macam-macam jenis hantu yang biasa kita dengar. Antaranya ialah pocong, pontianak, hantu raya dan sebagainya. Adakah hantu-hantu ini wujud? Bagaimana pula dengan hantu dalam komik Godaan Syaitan ini? Allah berfirman: “Wahai sekalian jin dan manusia! Kalau kamu dapat menembus keluar dari kawasan-kawasan langit dan bumi (untuk melarikan diri dari kekuasaan dan balasan Kami), maka cubalah kamu menembus keluar. Kamu tidak akan menembus keluar melainkan denga Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Himpunan komik terkini keluaran KADOKAWA GEMPAK STARZ, kali ni hasil gabungan majalah GEMPAK™ dan UTOPIA™. Komik mantap seperti '2 Dudes', 'Utopia High', '1001 Motion', dan 'Lawak Seleb' yang korang minat dulu-dulu dikompilasikan dalam KOLEKSI GEMPAK X UTOPIA. Mana lagi korang nak cari kalau bukan kat sini! Yehuu! [Perhatian! Baca sambungan 'Khaos' dan '5 Elemen' (Komik Gempak Rockers') di dini!] Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Honobu Yonezawa
Pesta Koir Ejima merupakan festival tahunan yang berlangsung di Kamiyama bagi memperingati penulis lagu kanak-kana; Ejima Sandou. Chitanda dan pasukan koir turut terlibat bagi menjayakan acara yang diadakan. Namun empat jam sebelum acara berlangsung, mereka dapat perkhabaran Chitanda menghilangkan diri. Apa yang berlaku? Adakah Chitanda sengaja buat begitu? Misteri pengundi hantu, konflik Kelab Penyelidikan Manga serta insiden Chitanda menhilangkan diri dan tiga lagi kisah Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Artis Komik re:ON Comics
Korang percaya tak bila rumah ada 'penghuni' misteri? Lepas tu bila malam, terdengar pula bunyi aneh lagi menyeramkan? Cuba pandang siling, mungkin 'dia' dah siap sedia nak terkam korang! Aaa!!! Karya menggerunkan artis komik hebat Indonesia yang kini diterjemah ke bahasa Melayu. Korang wajib baca dan alami sendiri ketakutan tak terjankau dek fikiran ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Anastasia
Farah, Qiy, Shanel, Tyra, Yoona dan Yuri ialah enam sahabat baik yang bersekolah di Victoress Girls School. Namun keakraban mereka tidak disenangi oleh The Na-Na-Na Gals yang diketuai oleh Zee serta dua pengikutnya Riri dan Elle. Pelbagai perkara telah dilakukan oleh Zee untuk menjatuhkan Farah dan kawan-kawannya. Tetapi, adakah menjatuhkan Farah dan kawankawannya. Tetapi, adakah mereka berjaya? Jom, baca Siri Kompilasi Diva Vogs! Berjayakah Qiy dan kawan-kawan mengadakan sup Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Afiq , Nazry Salam
Novel ini menampilkan kompilasi cerita daripada Misi Detektif Fateh 1, 2 dan 3. Istimewanya ia memuatkan kisah penamat bagi siri ini iaitu ‘Kes 10: Perang Mental.’ Ringkasnya buku ini adalah karya lengkap Misi Detektif Fateh. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Artis Komik Re:On Comics
GIGIL' - Kompilasi seram karya artis komik muda berbakat besar Indonesia kini diterjemah ke bahasa Melayu. Pasti korang gigil dan berpeluh satu badan! REUNION - REVIVAL - REQUIEM Teks: Andik Prayogo , Komik: Felix Setiawan Bermula dari agenda reunion, Aldi dan lima rakannya dilanda musibah gara-gara sebotol minuman keras. Aldi berusaha memperbaiki dan menebus segala kesilapannya dengan kembali ke tempat dia dan rakan-rakannya bercuti. KERIS Teks: Yudha Negara Nyoman Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keiko Notoyama
Cinta ini untuk selamanya... Miyu sukakan Haruto. Tetapi suatu hari dia ditinggalkan. Apa Miyu perlu buat agar dia dapat bersama Haruto? Ikut kata hati, mati. Ikut rasa, binasa. * Kompilasi enam kisah seram tentang emosi gadis yang dipersembahkan dengan begitu menarik. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
KOMPILASI WATAK & AKSI AKADEMI EXOBOT! ► Istimewa epilog komik 32 muka surat! ► Kandungan padat & sarat buat julung kalinya! ► Pendedahan konsep draf lukisan! ► Himpunan profil watak dan robot! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Tang Ah Chai , Imran Bin Mohd Rasid , Jeremy Lim Jiang Shen , Yvonne Tan Yit Fong
"Malaysia Baharu ini bukanlah hasrat Tun Dr. Mahathir Mohamad, Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Guan Eng, Mohamad Sabu, atau saya sendiri, sebaliknya ini adalah hasrat berama rakyat Malaysia... [dan] sepertimana yang disimpulkan oleh jurnalis Malaysia Juliet Yeow dalam artikel terbarunya, 'sungguhpun kita belum menjadi Malaysia Baharu, kita sekarang sudah ada upaya untuk menyebut dengan penuh yakin bahawa kita tidak akan sekali-kali balik ke Malaysia lama!" - Lim Kit Siang Buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Kompilasi cerita Doraemon dan rakan-rakan yang melucukan. Marilah ketawa bersama-sama. Hahaha!!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Air Team
THE FATE OF THE WORLD HANGS IN THE BALANCE! At long last, it's come down to the ultimate face-off; Rain Vs. Cain! Our headstrong hero and The Arcane Blades' leering leader square off as humanity's last hope strides forth to avert the end the Endbringer brings! What could be the outcome of this, the final battle of the Exobot War? How will eliminating our heroes save humanity? To learn the answers of these crucial questions and more, crack open the cover and prepare yourself f Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Tadatada
AIMING FOR THE TOP! STOPPING THE DARK LORD! The secret prophecy has fallen into Adolf's hands! As the whole world descends into chaos, the 7th-ranked Adventurer reveals the rise of a wild-hearted king and a great catastrophe. Alas, neither the World Adventure Union nor the Global Alliance for Humanity are a match for Adolf whose powers mirror those of Akhator! Is there a way for Alex and his comrades to turn the tide of terror and carnage around? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Menyukai seseorang dalam diam? Sesiapa pun pasti ada nostalgia zaman muda tersendiri. Inilah kompilasi 13 kisah panahan cinta sejati yang mengasyikkan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Sloow Studio
DOES A FATALITY FINALLY SEAL ONE'S TRAGIC FATE? IS THERE LIFE BEYOND LIFE? Dusting off the cobwebs, supernatural sleuths Ash, Katie, and Crowley seek the answer to another perplexing mystery! Claiming to converse with spirits, is the mysterious mystic taking bereaved friends Nora and Ray for a ride? Haunted by memories of a tragic accident, what message does dear departed Henry have for them? With sanity on the line and sinister shenannigans emerging behind the veil, will our Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Oga
WHO CAN YOU TRUST WHEN THE WORLD TURNS TO DUST? Invited by Science.org to participate in an exclusive technology showcase, Dr. Da Vinci dan Diana soon find themselves the unwitting targets of a dangerous phantom agenda! Distressed by the distress signal they receive, Rain, Sean, and Stone rush to the rescue, only to fall foul of a treacherous trap! Gritting their teeth against nature's gritty onslaught, join our heroes as they battle deadly new nemeses, desperate to thwart th Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Black Ink Team
WHEN ANIMALS RISE TO FIGHT, WILL BRAVERY TAKE FLIGHT? Scarred by an unresolved classic comic showdown, Diggs and Charles are sent to seek the answer! On the hunt for their scaly specimens, our heroes come face to face with a nascent natural revolution! Revisited by the sins of the past, what does the unanticipated uprising mean? When animals reject their normal nature and exhibit a murderous hate for humanity it's time to choose- fight or flight? Who is behind it all and what Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
CAIN MUST BE STOPPED! NO MATTER THE COST! Appearing at the utmost end of need, Director Michio, Deputy Director Storm, and Professor Da Vinci join our heroes at GAH HQ! Tasked with countering the dimensional danger of Starforce, the good doctor has his hands full while Sean's mother is hit by a sudden horrible realisation! As Cain and his flunkies edge ever nearer to the source of ancient, unspeakable power, the opportunity arises for Rain, Stone, and the Elite 8 to strike ba Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Rock on! Kompilasi Komik Gempak dah masuk jilid terakhir. Selain sambungan beberapa siri dari volum sebelum ni, ada tambahan siri best lain. Buktikan korang kipas-susah-mati brutal dengan memiliki kompilasi finale #OtaiLegenda ni! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Tadatada
AIMING FOR THE TOP! SAFEGUARDING AN IMPORTANT SECRET! Arriving at the heavily guarded Adventurer Prison, Alex and his comrades see for themselves the vicious Dark Adventurers incarcerated in there. But aside from keeping its nefarious inmates away from the world, the prison guards a dark secret - a prophecy given by the 7th-ranked Adventurer to Robert. As danger approaches, will the prophecy remain secure? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sloow Studio
WHAT HOPE IS THERE WHEN THE BEAST BITES BACK? Sent for a well-deserved holiday, Rain, Sean, and Stone were all set to enjoy the great outdoors! Meeting the Blanc family, our heroes relished the peace and quiet until nature decided to take a piece out of them! Bitten in the line of duty, Rain begins to exhibit some decidedly 'unRainlike' behaviour, leading Sean to speculate on the existence of a terrible threat! With rabies putting the 'wild' into wildlife, it's up to our terr Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Star
Volum ke-8 koleksi Komik GEMPAK™ in da house! Siapa paling bergaya? Siapa paling ada stail? Siapa lagi... Koranglah kalau terus rembat kompilasi #PalingStail ni. Himpunan karya terbaik artis komik best yang takkan mengecewakan. Pilihan di tangan korang! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Keith
Lawak Kampus kali ini lain daripada lain! Nikmatilah kompilasi cerita pendek Lawak Kampus +1 kisah spesel ini!!! Dapatkan barangan eksklusif SARUNG KUSYEN dengan setiap pembelian PEK SPESEL LAWAK KAMPUS ADD ON!! Hanya boleh didapati di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Star
Kompilasi wajib kumpul kini cecah jilid ke-7. Peluang keemasan buat korang untuk #SelamiSeniLokal dengan lebih mendalam lagi. Lebih banyak karya mantap artis-artis komik hebat yang takkan lapuk ditelan zaman. Rembat jangan tak rembat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Adakah korang #pemburuAksi? Gemarkan kisah penuh debaran? Ada berita baik buat korang! Kompilasi komik GEMPAK™ kali ini menjanjikan lebih banyak kisah aksi menyengot + pelbagai genre istimewa kegemaran korang. Tunggu apa lagi? Rebut Komik Gempak Ekstrem sebelum terlambat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Baby Ja'A
Assalamualaikum, nama saya Adam. Nak tahu tak, sekarang ni Adam sangat sibuk, macam - macam nak kena buat. Tadi baru je Adam siapkan sebuah kapal angkasa untuk ekspedisi ke bulan. Tiga bulan Adam nak siapkan projek ni, mama dan papa tak tahu tau. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Kompilasi komik Ana Muslim yang menampilkan kisah - kisah motivasi yang mempunyai inspirasi untuk kawan - kawan. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Gol!! Sepakan kencang pihak lawan bolos lagi! Rajawali FC mula hilang rentak! Apa dah jadi ni? Wira selaku kapten pasukan harus bertindak ! Jurulatih khas perlu dicari. Tapi bukan jurulatih ni yang mereka mahukan! Mampukan mereka beroleh kemenangan jika jurulatih mereka seorang perempuan. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Ada yang ternanti-nanti jilid terbaharu kompilasi komik GEMPAK tak? Berita baik buat kipas-susah-mati! Jilid ke-6 ini lebih istimewa, sarat dengan pelbagai kisah terbaik kegemaran korang dan tentunya lebih #ManisMemikat~heart Komik Gempak Persona pastinya sebuah nukilan wajib beli! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Black Ink Team
KANGAROOS AND CASSOWARIES COLLIDE? CRIKEY! Determined to fulfil Dr. Darwin's dying wish, Jake and Louis lead their teams down under, only to find feathers flying as sinister scenarios require them to hop to it! Faced with vengeful vagabonds, Jake, Sherry, and Tazen are plunged into a cassowary crisis while jumping into action with a mob of red kangaroos places Louis, Kwame, and Bean in dingo danger! Facing threats both familiar and feral will our heroes emerge unscathed from Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Solar Team
AIMING FOR THE TOP! PROTECTING THE FAIRY KINGDOM! On their mission to France to return the bodies, Alex and his comrades enter a legendary haunted forest and end up climbing down a narrow hole. Suddenly, as if by magic, they begin to shrink and find themselves face-to-face with a flight of furious and ferocious fairies. Why are the fairies so hostile? And how will they take on an evil “Dark Adventurer” in their shrunken state? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-210 of 210

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
*

Back to Top