0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kadokawa Gempak Starz 'Found 1972 Related Products
By Oga
When an unusual rash of anthrax infections breaks out in the city, bioterrorism is suspected. The Special Provisional Unit is assigned to join the investigation, and find that the outbreak may be linked to the cancellation of a development project… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Black Ink Team
When pro-animal extremists show up in Africa with their feral agenda, it's up to Jake, Louis, and the Primal Power Patrol to put a stop to it! A deadly dose of deja vu has our heroes asking if this the Beastmaster's beastly legacy? Or is there another?! Why does the strange smoke spark savagery? When Kwame risks himself to aid Tazen, all seems lost, but who is the gifted girl? When the dust settles, what will the world look like in the aftermath of the HOOVES OF IRON?! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Candy Factory
Oh, no! Joni can't stop sneezing! Why? Because her nose is sensitive to dust. Once she comes into contact with dust, she will sneeze continuously. In order to stop sneezing, she must make sure her environment is clean, but can she do it? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Umesato
Wujudkah masa depan buat klon? Di suatu tempat, 1/3 rakyatnya adalah klon termasuk Yukari. Jasad seperti dirinya yang berlegar di mana-mana membuatkan Yukari sedih dan terganggu. Walaupun dia tahu klon hanya berkongsi sel sama dan personaliti setiap satunya berbeza… “Jauh di sudut hati, aku masih tak rasa macam tu.” Dapatkah Yukari mengubah fikiran dan mencipta dunia ideal buat dirinya? Terimalah kompilasi penuh suka duka, membuka mata dan menghangatkan jiwa~ Men Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Xanseviera
Zaman sekarang semua orang bergantung pada gajet elektronik untuk semua benda. Tapi kalau tenung skrin lama-lama, tentu sakit kepala! Mujurlah mama dan papa Zulaikha ajak pergi bercuti di kampung dan peluang ni digunakan untuk kurangkan kebergantungan pada gajet. Jom baca Kisah Zulaikha jilid terbaru ini untuk tahu bagaimana nak buat trick shot, kapal terbang kertas paling canggih dan macam-macam lagi! #Gajet #BercutiDiKampung #TrickShot #KapalTerbangKertas #JadiPerempuan Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By TadaTada
Menjadi Yang Terbaik! Alex Minta Maaf Pada Jackal! Alex dan rakan-rakan diberi misi oleh kerajaan New Zealand untuk menyiasat wabak serangga dan mencari pahlawan kumbang. Mereka menjumpai kepompong dari dunia lain dalam laluan bawah tanah yang misteri. Sementara itu, pengikut Silver Tiger telah menculik kanak-kanak di rumah anak yatim Jackal tetapi sesuatu yang tidak dijangkakan oleh Silver Tiger berlaku! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Clay
When Evil Rears Its Ugly Head, What Form Will Good Take To Give Battle? After many momentous moments and amazing adventures, Rain, Sean, Stone and the rest of Safehold's residents return to the world they know! Alas, to defeat the wrath of the Blacktongue Dragon summoned forth by the 4th and forgotten Trigazi archmage, Dar'Wyn, our heroes must return to where it all began! Only the legendary Dragonbane can subdue the monster once and for all in order to reach the wanted, wea Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By 张瑞成
献给对这世界充满好奇的读者,让我们一起探索未知、揭开宇宙的奥秘! “石头雨事件”是怎么回事? 飞棍是未知生物,还是外星体? 神秘光球是来自冤魂的怨气? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By King Kong
Clash Of The Final Four! Who Will Be Champion! Justin has reached the semifinals of his first major Karate tournament, and the final contenders are just starting to reveal their full strength! Pushed to the edge of his limits, even Justin may finally reveal his own aura for all to see... Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Hasumi Fujita
Kisah Fesyen Unik! Kizuna berimpian untuk menjadi stylist. Dan dia ada kuasa pelik boleh dengar suara pakaian! Susah nak rapat dengan kawan-kawan…? Tak boleh terus terang dengan crush…? Nak jadi gadis yang disukai senior…? Jom selami kisah Kizuna! Segala dilema akan diselesaikan oleh Kizuna menggunakan pertimbangan dan aura keceriaannya! Menarik di dalam: Luahkan Semuanya, Closet! Tunaikan Keinginanku, Salon Twinkle Twinkle Runway (Edisi Ekstra) Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Clay
Saat kejahatan mula muncul, adakah kebaikan mampu memeranginya? Semua orang kembali dunia asal setelah mengharungi pengembaraan aneh dan menakjubkan. Dar'Wyn serta wira kita perlu kembali ke tempat semuanya bermula untuk mengalahkan naga diseru ahli Trigazi. Hanya pedang legenda boleh menundukkan raksasa itu! Pengembaraan bahaya kini menjadi lebih sukar dan mengerikan kerana serangan PEMAKAN ROH! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Candy Factory
While visiting an art museum, Prince Ciel helps a man in a wheelchair, but his kind deed is misinterpreted, and people begin accusing him of abusing his privilege. The other Princes are dragged into the affair, and their reputation plummets. How will Alex and the Princes get themselves out of this situation? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Oga
The Special Provisional Unit is assigned to assist the Customs department. While working there, Ed happens to overhear a conversation that leads him to believe that a Customs officer is conspiring with smugglers... Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Kahori Orito
Onmyoji… …nak lawan kuasa jahat yokai. Haruka, pewaris keluarga Onmyoji baru menginjak 14 tahun. Tiba-tiba yokai gergasi si tengu bernama Momochi terpacul depan mata dan berkata ‘aku nak ambil nyawa kau’. Apa yang sedang berlaku sebenarnya? Onmyoji x Yokai Terimalah Dunia Fantasi Dewa Mononoke Jepun! Kandungan Riuh Dunia Mononoke (Ekstra) Riuh Dunia Mononoke - Sehari Dalam Hidup Kouki Suzu dan 78 Kad Tarot Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By King Kong
Kemuncak Pertarungan Di Antara Karate-Ka Terulung! Empat Karate-Ka Terbaik Rebut Gelaran Juara! Pertandingan karate antara sekolah menengah seluruh daerah menghampiri kemuncaknya. Justin berjaya ke peringkat separuh akhir. Empat pesaing terakhir terpaksa mengerah seluruh tenaga untuk bergelar juara dan akhirnya Justin mendedahkan auranya! Siapakah lebih menyerlah antara karate-ka ulung ini? Bagaimanakah rupa aura Justin? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 黄庆荣
卡松灵保护学生们的安全,免受妖灵骚扰! 学校一直发生灵异事件,于是校长请求卡松灵继续留在学校捉妖,以保护学生们的安全。另外,旧校舍的地下室出现了一个古怪的大铜匣,还有天界神兽冒充学校的体育老师,而晓光同学竟被人制成游尸,毛僵突然出现在旧教学楼……这一连串的事件,卡松灵能圆满解决吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Candy Factory
Pockey and Noel are in trouble again. This time, it's for writing mischievous responses in their career path aspiration forms. Sacred Hearts Primary School is holding a career exploration event to help its students discover their ambitions, but will Pockey and Noel be able to benefit from it? What exactly are their ambitions? What do they aspire to be when they grow up? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Candy Factory
Due to his unhappy past, Ji-won fears his friends will find hm boring. To become more interesting, he joins a gang called Extreme Challengers and copies their bad behaviour. Can Joni, Emilia, Mia and the Chuuni save him before it's too late? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Dreamer
Pernah tak terbayang topeng hiasan di dinding tiba-tiba senyum kat korang? Bukan setakat senyum, dia boleh datang jenguk malam-malam lagi! Senyuman topeng macam nilah buat Nina cabut lari bila nampak kat kedai. Ditambah lagi kawan baiknya Melly tiba-tiba ghaib, Nina jadi seram. Jangan kata Melly ghaib sebab topeng tu...?!! Kompilasi kisah ngeri berkisar 'sang mawar' pasti menghantui siri 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Disebabkan insiden lepas, Ji-won risau kawan-kawan barunya akan rasa dia membosankan. Untuk jadi lebih menarik, dia masuk kumpulan Extreme Challengers dan melakukan 'cabaran' yang agak biadab. Mampukah Joni, Emilia, Mia dan Chuuni menyedarkannya sebelum terlambat? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 蓝国清
神鬼之说浓厚的台湾 瞬间让你起鸡皮疙瘩的恐怖漫画、心跳加速的惊悚小说、不寒而栗的99%真实档案、《听说》系列令你处于诡异的气氛下,无路可逃…… 如果去过台湾,一定会发现不管走到哪里都会看到宫庙。民众若在日常生活中遇到困难也必定会去拜拜求保佑。不过,你知道他们有时候拜的不是神佛,而是鬼魂……吗? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Air Team
With Matthew Incarcerated, Is the Ibyon Threat Quelled once And For All? Escorting Matthew to his new home in the Bureau's southern supermax penitentiary, Rain and Stone look forward to finally chilling out! After all, stuck within the most inescapable alien lock-up, depowered and under the unrelenting glare of the Warden, what could Rain's human-hating nemesis get up to? Even so, Sean can't shake the nagging dread journeying down his spine! What have our heroes to worry a Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Air Team
Dengan Penangkapan Matthew, Adakah Ancaman Ibyon Akan Reda Atau Sebaliknya? Mengiringi Matthew ke penjara makhluk asing, Remy dan Jumbo akhirnya berpeluang untuk berehat. Tiada apa lagi perlu dirunsingkan memandangkan tahap keselamatan di penjara itu sangat ketat. Banduan dipasangkan cip khas yang menyekat kuasa masing-masing. Namun, apa yang disangka tidak berjalan sebaiknya. Apa lagi helah Matthew dan apa yang akan berlaku di Pangkalan Antartik? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Fong
小宇一行人跟着优子和布莱恩去太空执行清除太空垃圾的任务。想不到遇上太空垃圾撞击,小尚和优子来不及回到太空而被抛出外太空!为了营救小尚和优子,小宇等人决定回去空间站,却发现里头空无一人,原来太空垃圾即将撞毁空间站。时间非常紧迫,小宇等人能够逃出来,安全地回到地球吗? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 刘怡廷
早前,莉莉安因故而遗忘了阿伯特王子和其他王子。为了避免她再次遭遇危险,阿伯特王子选择在远处默默守护她。不过,当莉莉安陷入困难时,阿伯特王子还是忍不住出手相助了。他俩之间的真挚友谊能否重新开始呢? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 李国靖
因为一场突发的疫情导致全世界陷入慌乱,医疗体系也随之崩溃!X探险特工队被委派前往调查疫情的起因,还有必须揪出病毒的源头!在调查的过程中,大勇不小心感染了病毒,而他体内的免疫系统已整装待发,准备跟病毒一战到底! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 李国权
兽王的个性凶狠残暴,居然与X基地有关?! 兽王的本名叫汉尼亚,中学时期认识了彼得老师。他发现了汉尼亚的超能力,并要求他一起对付X基地,因为X基地绝不是单纯的研究机构,而是无恶不作的邪恶组织。当年汉尼亚遭遇的船难,X基地就是始作俑者,这一切难道是真的吗? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Mountain Top Studio
If You Want Something Done Right, Do It Yourself! Determined to stop the nefarious poaching syndicate that has cost so many lives, Leon stows away, only to find himself struggling to swim in increasingly treacherous waters! Learning who's behind it all, our bookish eco-warrior soon finds he's bitten off more than he can chew! Hot on his heels, Jason faces a do-or-die face-off with deadly foes, when the truth turns his world upside down! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Zint
Kemunculan Brian B, band member lama Vax timbulkan balik konflik terpendam. Pergaduhan diorang jadi kecoh sampai polis pun terlibat! Apa hal tu? Demi nak selamatkan Vax dari tahanan polis, Krez jumpa Brian B bila tahu perkara sebenar. Agaknya boleh settle ke masalah ni? ON FIRE…! Apa pun yang jadi, jamming tetap jamming. Masalahnya, pengawas sekolah membebel cakap bising sangat! Kena pindah tempat lain ke? Metal never dies! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Jo & KIN
Dead Moon Town 'Aku tak boleh. Aku... takut...!' Saat berdepan serangan makhluk bengis lagi rakus, langkah Van menjadi kaku. Bayangan ngeri nyawa ibu dan ayah direnggut makhluk kejam tu mula diulang tayang. Namun pada masa yang sama, Van tahu dia perlu teruskan hidup! Bersama rakan lain yang berdepan trauma sama, Van sertai akademi latihan yang mempersiapkan mereka menghadapi raksasa di luar tembok kota. Pertarungan manusia vs makhluk luar tembok... siapa akan selamat? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Sekolah Rendah Tunas Murni mengadakan satu program eksplorasi kerjaya untuk beri peluang kepada murid-muridnya merasai sendiri alam pekerjaan berbeza. Tetapi Pockey dan Noel menulis respons yang mengarut dalam borang aspirasi kerjaya hingga menimbulkan masalah. Apa cita-cita mereka? Apakah aspirasi mereka sebagai orang dewasa nanti? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Mountain Top Studio
Lakukan Sendiri Jika Mahukan Yang Betul! Charles bertekad menghentikan sindiket pemburuan haram, Dia menyamar sebagai anak kapal yu haram. Jason yang datang menyelamatkan Charles terpaksa bergelut dengan buaya air masin ganas. Namun kebenaran yang terbongkar amat mengejutkan! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 张家辉
“爱捣蛋”的斯仔、“无厘头”的清补凉、“满脸烦恼”的暗疮男、“零鸡蛋天王”的零分男和“正义又神秘”的青蛙王子,带你们闹翻校园,让你们笑翻天! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 伊卡
考场上,被试卷搞得焦头烂额的学生比比皆是;而在埋头苦干的人丛之中,司马超不免显得格外突兀——他一如往常,自信满满地提前完成了考卷,便索性伏在桌上,准备睡上一个好觉来打发剩余的时间。 岂料,再睁眼之际,司马超竟已置身在一座不知名的国际机场之内,四周熙来攘往的旅客,尽是一张张陌生的脸孔。他意识到自己此刻身在梦中,但又有种违 Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By 陈绍霖 , 李国靖 , 阿比
全球总销量突破1,000万册冒险漫画系列 收录3本修订漫画! 随书附送恐龙纸模型! X-VENTURE启动 穿越巨虫时代 X-VENTURE研究基地受到地震牵连,博士、戴安娜、小宇等人以及整个实验室意外地被传送到5亿4100万年前的寒武纪! 因电力不足以启动时空物件转移机,所以小宇等人被迫留在遥远的古生代无法回来,期间他们不断遭受各种体型庞大的古生物追逐和攻击, Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Solar Team
BECOMING THE BEST! THE SEEMINGLY UNFEELING JACKAL CRIES! Thanks to Niko's and the Global Alliance's intervention, Silver Tiger is forced to leave the lake. While Alex and co. return to Jones' Island to resupply, Silver Tiger enquires about what Jackal values most so he can use it to force the reticent mercenary to bring him Crowbone! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Yui Shin
“Aku tak perlukan lelaki!” Saki yang hidup atas nama kerjaya... …bertemu seorang lelaki aneh yang lebih muda darinya. Saki, gadis akhir 20-an yang mementingkan karier bekerja sebagai designer di sebuah syarikat feksyen lelaki. Tapi, usaha dia langsung tak dipandang dan tak diberi kredit. Suatu hari, ketika Saki pengsan di tepi jalan, takdir menemukan dia dengan Akira, lelaki yang jauh lebih muda. Pertemuan tak disangka itu juga menimbulkan rasa cinta dalam diri Saki, Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Yui Shin
Dia bukan orang ‘biasa’. Dan ia cukup menyeksakan... Saki dan Akira saling mencintai. Namun, Akira ada gangguan perkembangan yang sukar difahami orang sekeliling. Dia juga ada sejarah hitam tak diterima dan dibuang dari masyarakat. Saki cuba untuk faham, tapi dalam masa sama, hatinya cukup risau. Lebih merungsingkan, kawan lama Akira yang berniat jahat muncul kembali… Terimalah volum terakhir kisah cinta Saki dan Akira mengharungi rintangan yang tercipta daripada per Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By KF
Saat kau mencintai aku, semuanya indah. Kau suka sangat kuku aku yang cantik ni, kan? Tapi bila kau dah lupakan aku, apa guna aku cantikkan kuku lagi? Ah... Kuku aku yang panjang ni bagaikan faham derita aku. Dia pun perlukan perlukan kau di sisi. Kalaulah... Aku boleh lupakan kau... Kita akan bersama sampai mati, kan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By AJ Abdullah
"Adam molah (buat) apa sitok (sini)?" Suaranya terus meninggi. Gelabah aku dibuatnya. "Adam mesti tinggalkan tempat tok (ni) kinetok (sekarang) juak (juga)! Adam dah lupak (lupa) kah janji Adam dengan bapak Adam dolok (dulu)?!!" Adam Mikhael dilarang keras oleh ayahnya menjejak kaki ke Sarawak tanpa sebarang penjelasan. Namun darah muda yang kuat memberontak membuatkan Adam mengingkari arahan orang tuanya. Kedegilan dan kehendak Adam mengejar kisah keluarganya menyebabkan Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By 陈国胜
在一次登山时,俊峰目睹了叔叔的离世,原本热爱登山的他,自此不愿面对这个曾经的爱好,甚至一度想要放弃。此时,一名同样也是登山好手的少年——严超转校而来。在得知俊峰的往事后,他决定向俊峰发起挑战,一起比赛攀登俊峰与叔叔征服过的仙女峰…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By San San
Sejarah Dahulukala Negara China Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Negara China amat luas dan mempunyai ramai penduduk. Budaya dan sejarahnya menhangkau ribuan tahun. Jadi lebih lama sejarah sesuatu tempat itu, lebih banyaklah cerita misteri. Maknanya lebih banyak 'kawan baik' di situ. Haiwan yang bertukar menjadi 'semangat' sering kali jadi topik perbualan. Mung Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dreamer
Diculik dan ditimpa kemalangan umpama satu siri episod duka buat Coco, Pear yang menyaksikan kejadian tu berusaha menjejaki si pelaku dengan bantuan Mango. Dalam masa sama, misi mendekati secret crush diteruskan! Pear sepatutnya gembira tetapi dihimpit rasa bersalah. Oh... mungkin ke hati Pear mula berubah arah? Jiwa makin terusik dan kisah lampau mula terurai dalam 'Le.Gardenie: Love Note' jilid ke-3 ni~❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Oga
Unit Khas Sementara telah diarahkan bertugas di Jabatan Kastam. Pada mulanya mereka sangka kerja di jabatan itu mudah, tetapi Ed secara tidak sengaja mendapati seorang pegawai kastam menyeludup senjata api pula! Disebabkan keadaan mendesak, pasukan ini memutuskan untuk bertindak tanpa melaporkan kepada komander dahulu dan menjejaki barang seludup itu di sebuah bangunan terbiar. Tanpa persiapan rapi, apakah nasib yang bakal menimpa Ed dan rakan pasukannya? Pertempuran jilid Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By VARIOUS ARTISTS
Dia dah datang! Kalau korang rasa bulu roma dah meremang, tu tandanya… Di sebalik mata kasar, bermacam entiti sentiasa berlegar. Mula-mula mungkin hanya memerhati. Lepas tu boleh jadi makin mengganas dan mengacau keharmonian hidup korang. Tapi jangan sampai kewarasan akal mengaburi setiap tindakan. Diorang bukannya raih simpati. Muslihat dan musibat jadi teman hakiki. Kompilasi pertama AKU DENGAR KAT... kini menyelinap! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By 刘怡廷
惠心小学举办职业体验活动,让学生有机会实际体验自己感兴趣的职业。兜兜和矢宏因为在志愿表格上恶作剧,而被要求见家长。到底兜兜和矢宏的志愿是什么?他们能否渐渐接近和实现他们的志愿呢? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 李国权
朝着No. 1的目标前进! 这回,小航对杰克感到——愧疚! 小航、杰克及伙伴们接受了新西兰政府的委托,前往调查虫灾。他们进入一个神秘地底后,遇到了来自异世界的蛹蛹,而蛹蛹的目的是寻找主人——甲虫战士!另一边厢,银虎委托的下属找到了杰克的孤儿院,并将那里的小孩们都带走了!银虎眼见胜利在望,却没想到自己反而成为人质之一! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Sango Harukawa
Takdir agensi detektif dan seluruh dunia diamanahkan pada seorang gadis bertubuh kecil, Aya yang memikul Bram sambil melarikan diri tanpa arah. Penjara Meursault pula tiba-tiba diserang Gogol. Gogol cadangkan pada Dazai dan Dostoyevsky untuk bermain permainan escape game hidup atau mati. Dazai main permainan tu dengan Sigma yang datang dengan Gogol, tapi muncul pula rakan Dostoyevsky yang tak dijangka...! Agensi detektif VS Anjing Pemburu dan Dazai VS Dostoyevsky... Ti Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Wesley
Memperkenalkan... lawak yang pasti buat korang terimbau kisah dulu-dulu. Lebih-lebih lagi masa korang balik sekali-sekala dan buat atuk nenek pening kepala. Satu-satunya lawak tentang kerenah orang kampung. Korang pasti tak sabar nak kenal penduduk Momoland ni, kan? Apa lagi? Jom terjah kampung ni. Kita kajutkan lagi suasana! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Solar Team
MENJADI YANG TERBAIK! TANGISAN JACKAL SEPERTI TIADA EMOSI! Terima kasih kepada Niko dan Pakatan Global kerana campur tangan memaksa Silver Tiger meninggalkan tasik. Alex bersama yang lain buat keputusan untuk kembali ke pulau Jones. Silver Tiger pula ingin tahu apa yang paling berharga bagi Jackal untuk memaksanya membawa Cik Crowbone! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Takashi Nagasaki
Bila artis komik bernasib malang terpandang wajah seorang pembunuh kejam... Bila dia jadikan penjenayah itu sebagai karakter utama komiknya... Bila tanpa disangka komiknya dapat sambutan luar jangkaan...! Yamashiro Kengo, pembantu artis komik yang berimpian untuk debut menjadi buntu bila karyanya ditolak atas alasan storyline tak realistik. Namun segalanya berubah bila dia ternampak lelaki dengan wajah kaku tanpa rasa bersalah membunuh satu keluarga! “Jadi kau dah nampa Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Candy Factory
Ketika melawat sebuah galeri seni, Putera Ciel membantu seorang lelaki berkerusi roda. Tetapi pertolongannya disalah erti dan orang mula menuduh dia salah guna hak istimewa. Putera lain juga turut dikaitkan dalam hal ini dan reputasi mereka terjejas teruk. Bagaimana Alex dan kawan-kawannya menjelaskan situasi ini? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Clay
When Evil Rears Its Ugly Head, What Form Will Good Take To Give Battle? Finally, the 4th and last Trigazi sorcerer emerges from the shadows! To defeat the Cyclopean King of Fan-tsi, will Dar'Wyn the Dark have to turn to forbidden magic? Hot on the trail of an amnesiac Rain, Stone and Sean venture forth into the unknown to bring their lost pal home! Little do they realise that they are being pursued! Why does the marauding manticore seek them to relentlessly? Will our heroes Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Black Ink Team
Who Would Have Thought That Such Selfless Saviours Would Be Anything But?! When Dr Darwin refused their request, Neptune's Bounty reveals their true colours! Declaring themselves to be more than friends of nature, Mr. Lang proves to have more in common with our heroes' incarcerated 'guest'! With furious flocks of Great black-backed gulls descending to punish the world for the good doctor's defiance, even the celebrated LeGume family is drawn into the fray! How can Bean and h Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 张瑞成
献给对这世界充满好奇的读者,让我们一起探索未知、揭开宇宙的奥秘! 被神隐的人都去了哪里? 巨型生物都“成精”了? 外星人真来过地球? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By 文煌 , 周文杰
马修被逮捕并送往监狱,危机真的解除了吗? 小宇和石头负责押送马修,到一所专门关押危险外星罪犯的监狱——南极基地。 那里的囚犯都被植入特殊晶片压制了能力,并由实力强大的狱长看顾,因此只能乖乖就范,但小尚认为马修会束手就擒,事情可能没这么简单…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Maki Sugawa
Misteri Bilik Lukisan Sumpahan Peti Aduan Peti Surat Putih, Peti Surat Hitam Pak Cik Kenit Hasshakusama Video Chat Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Clay
Saat kejahatan mula muncul, adakah kebaikan mampu memeranginya? Akhirnya, ahli sihir Trigazi terakhir muncul! Adakah DarWyn perlu melakukan sihir terlarang untuk mengalahkan Raja Cyclops? Jumbo dan Shah menjelajah Fan-Tsi untuk membawa pulang rakannya yang hilang tanpa menyedari mereka sedang dikejar! Mengapa manticore beria-ia mengejar mereka? Adakah wira kita akan menemui rakannya? Saksikan apa akan berlaku apabila berdepan MURKA PENZALIM?! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By King Kong
Turnaround At The Tournament! The interschool Karate tournament begins, bringing together the best Karate students from all over the district. Inexperienced at official competition, Justin gets to challenge strong opponents and encounter new techniques that might be more than even he can handle! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 疾风社团
朱雀徽章争夺赛进入倒计时!松泽羽社背水一战,可没想到淀竟然心不在焉、态度消极?另一方面,翔与麻衣对阵街头出身的亚成、亚泉,两人陷入对方异于正规选手的球技和打法而难以脱身。面对强劲的敌人,松泽是否能顺利取得八星赛的最后一张入场券呢? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

1-1972 of 1972

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top