Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kadokawa Gempak Starz 'Found 2397 Related Products
By CHIROLU/ 原作; 景.トリュフ/ 角色原
拉提娜踏上旅途,隨著迪爾回鄉。 首次出遠門的她一邊滿心雀躍, 一邊欣賞街上的花與料理, 同時也努力面對偶爾面臨的戰鬥。 這時她在港都古瓦雷遇見一名魔人族女性。 這是她被迪爾收養之後, 第一次和同種族的人說話。 他們將得知關於魔人族的事, 以及拉提娜的新事實── 本集也收錄了許多拉提娜和獸娘的諸多姊妹故事! 守護《我家女兒》的溫馨家 Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

By 三部敬
千里得知「火字男」利用她的卑劣企圖。 從一登那裡得到的訊息內容,千里理解了一登的心情與處境。 在強烈的不安情緒下,千里決定向某人尋求幫助…! 究竟一登年幼時發生過的事件真相為何?祕密逐步明朗的第七集! ©Kei Sanbe 2020 / KADOKAWA CORPORATION Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.00 (-0%)

By 新挑限
正藏、依音這對老夫妻 憑藉神祕蘋果的力量重返青春。 為對方年輕的模樣小鹿亂撞, 並過著跟以前一樣的平穩生活, 然而!? ©Kagiri Araido 2020 / KADOKAWA CORPORATION Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

Out of stock

By 一智和智
貼與誠實。齋藤先生的強處,逐漸改變周圍的冒險者!! 轉生異世界的前萬事屋齋藤先生,在這個世界絕非「特別」的強。 但是,告訴嚴重健忘的魔法師咒語、用身體當盾來保護小妖精、 將針對敵人的合適武器拿給戰士。 齋藤先生不知從何時起,成為隊伍當中不可或缺的存在。 度過充實的每一天的齋藤先生,有一天在大迷宮中發現了新的橫穴。 眾多的冒險者為 Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

By 黄庆荣
斗智斗勇探秘你不知道的科学世界! 新的游戏又开始了!被未知力量操控的子信一伙人,这次居然被传送到了外太空!在那里,他们不仅要面对流星雨和岩浆等可怕的威胁,还有一系列神秘星座谜题的考验。 究竟他们能发挥超乎常人的体能的智慧,安全地通过这次的游戏吗? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 杂八人工作室
刷新知识盲区! 动物·植物·人体·地理·文化·艺术·生活·气象 全收录! 森林有那么多树林,落叶不会堆积一座座山吗? 梵谷的《向日葵》画作在日渐枯萎? 早上买鞋子会更好? 榴莲到底是香还是臭? 牙齿一定要洁白透亮才算是健康? 买鞋子挑早上会比较好? 胜利手势“V”竟是二战时的产物? 一朵云的重量等于一百只大象? 撞击地球造成恐 Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By King Kong
Start Running On The Path To Growth! Max, a boy who likes to eating a lot more than exercise, accepts a challenge from the promising marathon star, John, to compete in the upcoming Junior Marathon! With just 3 months to prepare, Max needs to overcome his weaknesses and undergo rigorous training. Meanwhile, the marathon's 1 million cash prize attracts many familiar faces! How will Max fare against so many experienced runners? Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Aendo
Thomas Edison ·King of Invention· Imagination Without Limitation "Why? Why is that?!!" Famous for always asking questions, Thomas Edison dropped out of elementary school, but the love and guidance of his mother opened up a whole new world of ideas and imagination for him. Before long, he grew fascinated with inventing and making. With hard work and effort, he became an inventor who would astound humankind! The Great Minds Comics series depicts the childhood and early yea Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By 黄嘉俊
海盗团事件让艾德患上创伤后应激障碍,不仅无法回到工作岗位上,还陷入无尽的自我怀疑的自我否定。未料此时黑鸦的首领竟找上门来,绑架了艾德和派瑞的妈妈。好不容易解除了这次的危机,对方竟然又袭击了国家空军的基地,而且还驾走一架战斗机往人口密集的城市飞去…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 邓秀丽
在意大利这片土地上,你可能会听到有关鬼屋、闹鬼古堡和失踪事件的都市传说。 这个国家每个角落都似乎隐藏着让人脊背发凉的故事,勾起许多探险家的兴趣。 不过你要小心,因为有些恐怖故事可能会成为你一生难以忘怀的噩梦。 瞬间让你起鸡皮疙瘩的恐怖漫画、心跳加速的惊悚小说、不寒而栗的99%真实档案、《听说》系列令你处于诡异的气氛下,无路 Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 柯米索工作室
以各种职业为背景,揭开灵异现象背后的秘密,带你深入魑魅的黑暗之旅…… 猎人通常负责狩猎动物,他们的活动范围就在深山野林里。然而,在那片荒芜的野林深处,除了野兽,还隐藏着许多不可思议的精怪。随着夜幕降临,林中的猎人们开始感受到一股奇怪的不安,仿佛有某些东西正在蠢蠢欲动…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 张佳琳
米千言终日沉浸在失去挚友的阴霾中,当周遭的同学都热络地回应这个世界,她像失了魂般漫无目的地度日,直到廖万语无预警地闯入她的生活。 在失落的深渊里,性情坦率的廖万语打破了她紧锁的心房。两人还因为看了同一部电影而反复做了相似的梦。随着梦境的演变,现实中他们也因为这场连续梦而越走越近,可两人的关系也逐渐在校园中引发热议—— Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Wong Kok Seng
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Tiba - tiba je ada pulai misteri muncul kat lautan Pasifik. Apa lagi… Nobita dan kawan - kawan mula belayar untuk mencari harta karun. Tapi ketika meredah lautan, lanun pula muncul tiba - tiba?!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By August King
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Mesin Siasatan Bulan telah merakam satu susuk putih. Nobita beria - ria mengatakan ada arnab di bulan namun seperti biasa, dia tertawakan kawan - kawan yang lain. Nobita gunakan alat rahsia Doraemon,Lencana Tubuhkan Kelab Beza Pendapat dan kemudian, apa yang terjadi?!!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Jo , Kin
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Nobita terjumpa kaki robot gergasi dan bola sfera biru di Kutub Utara. Seperti mendapat signal daripada bola sfera itu, satu per satu bahagian robot turun ke laman rumahnya! Doraemon dan Nobita terus memasang robot tu di Dunia Cermin dan jadilah robot gergasi dipanggil Zanda Claus. Tapi tiba - tiba muncul gadis bernama Riruru yang mengaku pemilik Robot tu. Rupa - rupanya Riruru dan Zanda Claus dihantar ke Bumi untuk jadikan manusia ini hamba. Mampukah Doraemon, Nobita dan kaw Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Keith
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By Fuji
Seronok Belajar Kamu juga boleh jadi raja ilmu! Seni Bina Mengagumkan di Seluruh Dunia. Angkor Wat terabai selama 400 tahun? Louvre di Paris dirobohkan? Fakta menarik untuk dipelajari dalam sekelip mata! Mari melalui ruang masa dan rasai daya tarikan seni bina terkenal di pelbagai tempat! Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By King Kong
Berlari Di Laluan Betul Untuk Menjadi Juara! Max, budak lelaki yang lebih gemar makan daripada bersenam menerima cabaran daripada bintang maraton harapan, John. Cabarannya menghabiskan maraton junior! Max hanya ada tiga bulan untuk persediaan mengatasi kelemahan dan menjalani latihan keras. Selain itu, hadiah kemenangan yang lumayan menarik minat pelari berpengalaman. Bagaimana Max mahu bersaing dengan mereka? Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
CINTA, satu perasaan indah yang ingin dimiliki oleh sesiapa saja. Kemanisan cinta hanya dapat dirasai bila bersama dengan si dia yang selayaknya. Walau waktu berjalan, semoga cinta akan tetap abadi selamanya. Himpunan kisah romantis + manis oleh 3 artis komik lama dan baru. Korang dah bersedia untuk jatuh ke alam cinta? Hati-hati, jangan sampai terjerat! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Asuka Ogura
Anti betul keluarga Hanagaki dengan pesaing bisnes diorang iaitu keluarga Kuryuu. Moto diorang cuma satu, 'Kalahkan keluarga Kuryuu!' Kotori, anak tunggal keluarga Hanagaki pulak satu sekolah dengan Jin, anak lelaki Kuryuu. Diorang ni tak boleh bertemu, mesti nak bergaduh je. Tapi lama-kelamaan lain pula yang jadi?! Dunia dan takdir... cuba pisahkan diorang. Jadi apa agaknya diorang akan buat...? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By Nishiki & Sunlight Circle
BOZ' ialah boyband terhangat masa kini. Bagi Similia, walaupun semua ahli BOZ' berbakat, namun bias-nya cuma seorang... Ji Hun. Bila Ji Hun gemparkan industri hiburan dengan pengundurannya, dunia Similia jadi kelam! Namun semuanya berubah bila Similia bertemu rakan sekerja baru bernama Ji Hun di kafe. Macam mana Similia nak bernafas ni? "Kebahagiaan yang datang tiba-tiba boleh hilang dengan cepat. I need to take it slow!" Aroma kopi di Kafe Meaow tak pernah seharum ni~ Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 刘怡廷
忙碌的小亚历和王子们常常熬夜和睡眠不足,唯独是德国的雷欧王子不管多忙,每天都定时入睡和起床。看着小亚历和其他王子日渐憔悴,雷欧王子忍不住训了他们一顿。诸不知,小亚历和王子们精神不振的背后是有苦衷的。到底他们隐瞒了什么事情呢? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By 饶国林/周文杰
兽王打算利用致命病毒,来制造生命武器?! 椰子蟹因吃下含有致命病毒的黑斗鸡,而被兽王发现带走,并利用海王领域的技术从中提取该病毒来制造生物武器,以老鼠作为媒介散播出去。收到消息的X探险特工队必须取出样本制作疫苗防止疫情爆发。这次他们能否突破重重难关,成功化解危机? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Fuji
You can know it all too! Amazing Architectural Marvels Around The World Angkor Wat was forgotten for 400 years? Fun facts to learn in a flash! Let's look back in time to appreciate the beauty of ancient architecture all over the world! The Louvre was almost demolished? You can know it all too! Amazing Architectural Marvels Around The World Angkor Wat was forgotten for 400 years? Fun facts to learn in a flash! Let's look back in time to appreciate the beauty of ancie Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Veon , Vezill
A Villain Is Never Born One. What Made Matthew Into What He Is Today! A strange sickness, a family fractured, a life unsettled; Matthew only knew anguish, anxiety, and hopelessness until a ray of hope lit up his life! Alas, in spite of his guardian angel's best efforts, a hidden truth still remained out of reach! How could a child touched by love turn into such a misguided, misanthropic menace? Can Rain, Sean, and Stone find a cure for the unstoppable Crawler Virus? Find o Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By
患者和护理师的守护天使 弗洛伦丝-南丁格尔,一个比起舞蹈或礼服,更热爱书本和数字的女孩。这个常会被周遭人们形容是个“怪孩子”的女孩,长大后,察觉到了护理的重要性,尽管受到反对,仍持续追寻成为护理师的梦想,并以崭新的想法为当时的护理观念掀起革命! 《名人传系列》以漫画的方式来讲述名人的孩童时期及他们的成长之路。 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By 岛阴泪亚
充满磨难的人生 在身为音乐家的父亲严格教导和自己的勤奋学习下,贝多芬成为了一名作曲家。他接二连三地创作出名曲,没想到命运却让他面临“丧失听力”的绝望难关。尽管如此,贝多芬还是没有停下创作音乐的脚步,他想要透过音乐传达给世人什么讯息呢? 《名人传系列》以漫画的方式来讲述名人的孩童时期及他们的成长之路。 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By 利志达
《十三箭》以武侠世界讲述一个少女的成长故事,李戈自小就得不到父母的爱,一晚村子受袭后,她便开始独自一个游荡世界,学武功,遇见不同的人,然而武侠世界已经慢慢变异,李戈亦要面对一个难题¬——自己的使命是报仇抑或挺身守护武学精神? ------------------ 作者简介 - 利志达 利志达从事漫画创作超过三十年,1984年发表《卫斯理》系列漫画,198 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

Out of stock

By Kaoru
Mr. Silas has given the class a tricky assignment: submit an insect observation journal. While Joni has no problems dealing with insects, Mia is terribly afraid of them. Things get worse when Joni and Mia end up getting into a huge fight because Joni can't understand Mia's fear of bugs. Will the two girls be able to complete their assignment? And will they be able to mend their friendship? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Fujiko F Fujio
Nobita teringin menyelam selepas mendengar pengalaman hebat Suneo. Lalu Doraemon keluarkan set peralatan air palsu termasuklah Tikar Kolam Ikan. Tetapi Ketika sedang berseronok, seorang gadis cantik muncul dari dalam air palsu tersebut..! Dan tiba – tiba ketua puak ikan pelik dating nak curi Pedang Lagenda puak duyung!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Man Tsang
Ejen Ling dari Libra, iaitu Seksyen 0 organisasi antarabangsa diarah menjalankan satu misi. Namun perjalanan menyempurnakannya tak semudah yang disangka. Kini misi bukan hanya melibatkan seorang anak perempuan organisasi yakuza, Yanagiba Gumi yang berkebolehan ‘sinestetik’. Malah mereka turut menjadi sasaran ninja Jonin dari organisasi pembunuh, Karma. Kisah aksi berdarah di antara ejen, ninja dan yakuza kini bermula! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Fujiko F Fujio
Nobita dan kawan – kawannya ambil keputusan untuk buat fiem mengenai hero. Diorang berlima jadi hero yang dipanggil ‘Pelindung Galaksi ‘ dan mula rakam kisah masing – masing yang melindungi keamanan angkasa. Tapi… apa cabaran yang sebenarnya menanti diorang? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Veon , Vezill
Dendam Matthew Berpunca Dari Zaman Kanak- Kanak? Ketika berusia tujuh tahun, Matthew mengidap penyakit aneh. Dia sering muntah dan pengsan seolah- olah diracun sehinggalah pada suatu hari, seorang doktor bernama Rita muncul. Dengan bantuan Dr. Rita, Matthew semakin sihat dan pulih. Namun, apa yang berlaku seterusnya menimbulkan dendam di dalam hati. Kembali ke masa kini, Remy dan rakan- rakan terus berusaha menyelamatkan bumi. Adakah mereka akan berjaya? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By 刘怡廷
《糖果系列》友谊长存合集01汇集了《糖果系列》第1至3集,以及8页特别漫画,描述正男,小宣和佳佳长大后的故事。这是糖果粉丝不容错失的珍藏版!一起来见证糖果喵组合的纯真友谊和她们对未来的期盼吧! Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 26.90 (-18%)

MEMBER: RM 26.90 (-18%)

By Fujiko F Fujio
Nobita dan Doraemon tertangkap burung moa gergasi dari 500 tahun lalu dan terus bawanya ke Pulau Belega Mondo, suatu tempat pemuliharaan haiwan yang dah pupus. Pulau itu dilindungi suatu kuasa misteri kumbang badak emas yang digelar ‘Golden Hercules ‘. Di sana diorang bertemu Koron, gadis puak Rokkoro dan Diaya, budak lelaki seiras Nobita. Apakah yang menanti Doraemon dan kawan – kawan di pulau itu? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 蓝国清
洋认识了一个自称会制造火箭的大叔,修。修怀疑自己失踪的女儿就在云海那端,于是请求洋替他操作控制台,好让他得以借助火箭升空,一探究竟。没想到的是,洋在出于好奇坐上火箭时,火箭意外被启动,把他带到云海国度。在那里,他遇到了 云海宫殿的宫主——欧申娜…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By BOB
追溯菲律宾的灵异痕迹 菲律宾是一个美丽的群岛国家,拥有令人叹为观止的自然景观,并且有着悠久的殖民历史。这个历史深刻地影响着菲律宾的传统、文化、信仰等各个方面,甚至为其灵异传说注入了独特的色彩。 瞬间让你起鸡皮疙瘩的恐怖漫画、心跳加速的惊悚小说、不寒而栗的99%真实档案、《听说》系列令你处于诡异的气氛下,无路可逃…… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 张家辉
“爱捣蛋”的斯仔、“无厘头”的清补凉、“满脸烦恼”的暗疮男、“零鸡蛋天王”的零分男和“正义又神秘”的青蛙王子,带你们闹翻校园,让你们笑翻天! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By 文煌 , 周文杰
马修童年时到底经历了什么,才会有如此偏激的想法?! 故事回到过去,马修7岁那年,是身上患有怪病,常常无故呕吐晕倒,像中毒一样。直到某天一位名叫丽塔的女医生出现,身体情况才逐渐好转,然而一切都会那么顺利吗?......回到现在,小宇正在寻找破除夜行者病毒的方法,他又能否成功? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By 黄庆荣
子信和阿光等人好不容易 从上一场生存游戏中存活下来,没想到, 惊魂未定的他们又再次被传送到新的 游戏中! 这一次,他们的对手竟然 是远古时代的大恐龙! 面对凶猛的 恐爪龙、棘龙和腕龙等史前巨兽, 他们该如何应对,才能安全地 脱离这场游戏呢? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 12.80 (-20%)

By Nurmala Samin
Heart, pelajar pertama di sekolah yang berjaya cecah satu juta followers di aplikasi media sosial Tarento. Namun, munculnya kembali daddy dalam hidupnya buat Heart berkecamuk. Macam mana daddy yang dah meninggal hidup semula?!! Lebih pelik lagi, daddy mengajaknya ke Heartless World untuk sertai Permainan Jiwa. Membawa misi permainan yang bakal memenuhi hajat, Heart dan rakan-rakan diumpan masuk. Dapatkah mereka menamatkan permainan dengan selamat atau jiwa mereka akan mati? Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 16.90 (-23%)

MEMBER: RM 16.90 (-23%)

By Kaoru
Cikgu Silas beri satu tugasan sukar, hantar satu jurnal pemerhatian serangga. Tugas ini mudah sahaja bagi Joni, tetapi Mia sangat takut dengan serangga. Keadaan semakin tegang apabila Joni dan Mia bergaduh besar kerana Joni tidak faham kenapa Mia takut serangga. Dapatkan mereka siapkan tugasan ini? Adakah mereka akan kembali akrab seperti selalu? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Nishiki
Alolo... si kucing pun ada pen-pal? Walaupun sibuk dengan gajet, seronok juga layan surat. kan? Tak kisahlah old skool ke apa. Janji terus cun dan comel macam Meow dan kawan-kawan. Hah... jangan lupa jaga kesihatan. Yang pasti jangan terlebih dan terkurang makan agar sihat dan kekal aktif macam si kucing kita. Yeah! Lawak Pasal Meow 15 terus cergas untuk ceriakan hari korang! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Chen Qiao Rong , Qiao Meow
Jika kata-kata sukar diluahkan, gunakan saja bahasa kucing. Di dalam sebuah kelas tahun tiga,ada seorang gadis yang tak pandai bersosial bernama Wu Xiao Rong. Dia ralit melihat rambut gaya ekor kuda milik si gadis comel bernama Tong Ke Wei yang duduk di depannya. Entah macam mana Xiao Rong terpegang lalu tertarik rambut Ke Wei. Biarpun berbeza personaliti, mereka mula berkawan rapat.Gemar lukis komik bersama-sama dan menggunakan bahasa kucing untuk luahkan perkataan yang tak Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Li Chi Tak
Dalam marak api, Lee Ge, gadis berumur 9 tahun menyaksikan keluarga pak ciknya dibunuh. Bertitik tolak daripada itu, Ge tekad belajar seni mempertahankan diri dan mencari dalang di sebalik tragedi Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Solar Team & Monsta
[Pek Khas 1.0] mengandungi Komik Jilid 01 dan Rantai Kunci Akrilik (6cm x 6.5cm) Jilid 01 - Pertembungan Dimensi Memandangkan cuti sekolah semakin hampir, Amato dan rakan- rakan memutuskan untuk mengembara mencari serpihan kapal dagang yang hilang di Selat Hilir. Sementara itu, Alex dan kumpulan penjelajahnya sedang melawan Ironbeard yang jahat dan Pirates Besinya untuk mendapatkan artifak emas yang tersembunyi di Amazon. Tetapi kedua-dua pasukan ini secara tid Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Farhah Anuar
Menjadi perempuan kadangkala terasa melelahkan. Silap sedikit dipandang serong. Gigih berusaha dianggap terlalu mengejar sempurna. Lalau bagaimana? Perempuan bertumbuh bukan sekadar mempamerkan luaran, namun terlihat juga daripada dalaman. Perempuan bertumbuh tidak akan sesekali patah semangat jika tujuannya betul dan tepat. Perempuan bertumbuh terus berusaha mengenali potensi diri lalu berkembang dan menyebarkan manfaat. Seperti pokok yang berbuah, untuk hasilkan tuaian yang Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

1-2397 of 2397

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top