Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kak Amal 'Found 476 Related Products
By
Nabi Muhammad s.a.w merupakan rasul terakhir yan diutuskan kepada umat manusia. Baginda membawa rahmat ke seluruh alam semesta. Baginda bukan sahaja diangkat menjadi utusan Allah tetapi juga sebagai khalifah Islam yang mengetuai angkatan tentera Islam. Baginda juga menyatukan umat Islam di Mekah dan Madinah dengan mempersaudarakan mereka sewaktu peristiwa hijarh ke Madinah. Baginda membawa perubahan besar sewaktu zamanya dengan mengajarkan erti kehidupan, persaudaraan dan jug Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Kimetsu no Yaiba: Yuukaku-hen 鬼灭之刃 游郭篇 Season 2 Vol.1-11 End - JAP (E / C / M) Tanjirou, Zenitsu, and Inosuke, aided by the Sound Hashira Tengen Uzui, travel to Yoshiwara red light district to hunt down a demon that has been terrorizing the town. 在完成了无限列车任务后,炭治郎等人开始了下一个任务。 鬼杀队最高级别的剑士“柱”之一的音柱•宇髄天元,与炭治郎等人一同前往鬼居住的“花街”。 新的战 Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 34.32 (-20%)

MEMBER: RM 34.32 (-20%)

By 李南雨
★靠運氣賺來的錢,最後又靠實力虧光光? 因為你還不知道進場前該回答的10道思考題! (資優生都答錯,你呢?) ★韓國最強國際投資大師李南雨, 延世大學擠爆投資講座首度公開—— 5堂課,選出為你賺錢的好股票! ★獨家揭秘外資腦:外資在想什麼?怎麼選?怎麼買?   李南雨是韓國金融界久負盛名的國際投資專家,曾任美林證券的韓國聯合代 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

Out of stock

By
Neon Genesis Evangelion 新世纪福音战士 JAP/ENG/CAN(TV+MOVIE1.0+2.0+3.0) JAP/ENG(MOVIE DEATH+THE END+SHIN)E / C(TV) E / C / M Pada tahun 2000, telah beraku satu malapetaka besar yang dipanggil "Hentaman Kedua (Second Impact)" dimana, hampir seluruh Antartika musnah dan melenyapkan hampir separuh bilangan penduduk dunia. Malapetaka tersebut dikatakan disebabkan oleh hentaman sebuah meteor pada kelajuan tinggi menghasilkan tsunami, perubahan paksi Bumi (sekaligus menyeb Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 63.92 (-20%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By USAKO PRINCESSZ
Di balik cantingan berus nyatuh yang menari, menjadi saksi cinta yang lama terabadi Obsesi! Jumud! Dakar! Tiga kata pemeri bagi pemilik tubuh genit bermata bundar itu. Tanpa sekelumit lelah dan mengah, dia terus mengejar sang teruna idaman dengan sejuta lagam dan ragam. “Nun nak buat kejutan. Nun nak masuk melamar abang,” – SITI HANUN HIDAYAH Bola mata jejaka itu membuntang luas. Tingkah Hanun luar biasa. Memecah adat yang menjadi warisan. Dia yang sudah punya piliha Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By SHADHIA
NUR NADIA Seorang gadis pendek yang berumur 20 tahun. Memakai kaca mata tebal akan tetapi dia bukan sembarangan nerd. Tidak mudah dibuli, dia mempunyai prinsip dan meskipun cara pemakaiannya yang 'up to date' itu tidak ada alasan bagi dia untuk tidak menutup aurat. Seorang gadis ceria dan peramah, dia juga rajin menolong orang yang memerlukan bantuan. TENGKU ADRIAN HARIS Lelaki tinggi lampai yang berumur 29 tahun. Berwajah tampan dan digilai oleh semua perempuan diluar sana Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

Out of stock

By 朴敏英, 宋江 , 尹博 , 金亚荣
Starring: Park Min-young, Song Kang, Yoon Park, Yura 主演: 朴敏英, 宋江, 尹博, 金亚荣 Language-Korean韩语对白 Subtitle-Chinese/English/Malay 中/英/巫 字幕 剧情 该剧讲述了比热带的夜晚更加炙热,比局部暴雨更加捉摸不透的,是气象厅工作人员们的事业与爱情故事。这是他们跌倒,失败又重新站起来,每天一起成长的愉快爱情故事。 Synopsis Juvenile Justice A romance drama about the work and Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 49.90 (-17%)

MEMBER: RM 49.90 (-17%)

By 朴庭漢 , 李相穆 , 李洙昌
燃燒殆盡! 先爽就好的厭世代,根本快樂不起來! 有學歷、沒薪水,物價狂飆、自我價值感直落 ——不振作難道是我的錯? ★Yes24網路書店散文排行榜TOP10★ ★「kakao talk送禮」熱榜第6名★   最懂厭世青年心酸疲憊,韓國「N拋世代」三傻   邀你共解嘴砲背後的無奈與矛盾   重新認清內心期盼、甩開外來拖累和自我耽誤   向渴望的人生邁步!   Learn More
USUAL: RM52.35

NOW: RM 52.35 (-0%)

MEMBER: RM 47.12 (-10%)

By Sota Ishiki
"Aku suka kau."Dalam mimpi... Futami Kaeda nampak dengan jelas tentang masa depannya. Lelaki pujaan hatinya, Ichimiya Ryou bakal luahkan perasaan semasa festival bunga api dua minggu lagi. Tapi bila diorang bertentang mata, Kaeda jadi tak keruan dan cuba mengelak. Masalahnya bila mimpi tu tak direalisasi, kemampuannya meramal masa depan akan punah. Adakah ramalan luahan perasaan Ryou akan jadi realiti? Lagu hit YOASOBI, 'Yume wo Nazotte' kini diadaptasi dalam bentuk komik! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Shafinaz Hanafi
Mampukah bahagia mencelah di kala hati dipenuhi dendam? Hidup yang selama ini disangka normal, bertukar secara tiba-tiba apabila identiti dirinya berubah. “You’re adopted, Daniel. You’re Daniel Henry, the one that supposedly died 16 years ago.” Daniel Henry mengalami satu perubahan yang besar dalam hidupnya apabila mendapat tahu yang keluarga kandungnya terlibat dalam satu kejadian pembunuhan kejam. Lebih malang lagi apabila dia dapat tahu dia telah kehilangan mem Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

Out of stock

By Ryoji Hido
Yasao sangat sukakan kendo. Dia ada masalah nak fokus dan selalu lemah bila berdepan dengan gadis.Bila Yasao berjumpa Suzune, gadis kendo yang cantik dan ...... dapat tahu identiti suram Sassa, rakan lelaki sekelasnya ...... barulah aktiviti kelab ni bermula secara serius!Terimalah kisah remaja lelaki Kelab Kendo yang berlaku sepanjang musim panas! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Kakegurui×× 狂赌之渊 JAP/ENG(S1+S2) JAP(LIVE MOVIE) E / C / M Hyakkaou Private Academy, a high-class elite school housing the children of Japan's most wealthy and influential people and with many future leaders and professionals among the student body. However, the student hierarchy in this school is not determined by academic performance or athletic ability, rather by gambling and the student council is the organization which fuels the intricate gambling system and co Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By SisYoujae
"...sebaik-baik perhiasan dunia adalah wanita solehan." (Hadis riwayat Muslim)Wanita kaum yang terlalu istimewa di sisi Allah SWT. Mudahnya untuk masuk ke syurga, mudah juga untuk terjerumus ke alam penuh bencana. Lantas, andalah yang tentukan hala tuju sendiri. Wanita kini lebih matang menjalani hidup penuh cabaran dan mampu berdiri atas kaki sendiri.#GRLPWR SOLEHAN · BERADAB · BERKREDIBILITI . Pelbagai topik yang cukup rapat dengan kaum Hawa dikupas dalam naskah Siri 30 W Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Anuar Darwisy
Aku mati untuk hidup' Desas-desus masyarakat setempat mengatakan apartmen itu berhantu. Ada yang mendakwa puaka di situ boleh menyerupai orang yang dikenali. Termakan helah, boleh mendatangkan musibah. Dafi tidak ada pilihan lain untuk menyewa bilik di apartmen itu kerana sewanya murah. “Cuma satu aje aku nak pesan. Bila malam, jangan nak melilau sangat.” – Iman “Beraninya kamu, Dafi! Kalau akak, mati hidup semula pun tak mahu menyewa situ.” – Zubaidah Sehingg Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Zaifu Zaman Ahmad , Eb Feeza , Asraff Shaari
"SEMBANG KARI Gadis itu mula megesot cuba untuk menghampiri Harun, Tangannya mula menolak tubuhnya sendiri. Kepalanya masih lagi ditundukkan. Seolah-olah berat untuk diangkat. Harun terus kaku. “Mak! Hantu!!!” Melengking suara Harun menjerit cuba mengatasi bunyi deru hujan yang turun. Serentak dengan itu dia mengorak Langkah seribu, Tidak peduli pada simen licin, Harun mahu menyelamatkan dirinya, Terpekik-terlolong dia menjerit. SANG KEKASIH “Sayangku… Kau dan a Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Daisy Zahara , Hasreeyati Ramli , Nurul Omar
"KOLEJ MAHLIGAI Kaki yang pucat lesi itu terbuai-buai ke kiri dan kanan di depan mata Maya. Bagaikan terpukau, dia tetus memerhati kaki itu yang mengenai kea rah cabinet sebelum perlahan-lahan kaki itu terhenti. Dia ingin menjerit memeinta tolong, tapi mulutnya bagaikan digam, tidak dapat dibuka langsung. “Ma… ya… ak! Ak!” Susuk itu mula bersuara memanggil. “Tak! Kau dah mati! Dah mati!” – MAYA THE PANTRYGESIST “Kenapa kau usik cabinet tu?” - ALEX Ti Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Aisyah Madadiy
“Kamu kata, kamu tak hidup dengan kenangan. Jadi kenapa masih terkesan dengan hal lalu?” Nawal Hamdi tekad. Kali ini dia memilih bersendirian. Dia tidak lagi berharap pada ayahnya. Dia tidak lagi peduli pada Wadi, lelaki yang telah menghancurkan harapannya. Mana mungkin perempuan yang kuat sepertinya kalah dengan emosi sendiri. Nawal membawa diri jauh ke London demi menjejaki kakaknya. Sudah lima tahun kakaknya menghilang tanpa khabar setelah berkahwin dengan lelaki p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Julia Basri
Bila kusesat, berikanlah signal cinta agar dapatku ketemu kunci ke pintu hatimu Medan lumba asbab kisah pertemuan, kisah kenangan dan kisah perpisahan. Bila Cik Brutal a.k.a Lili bertemu dengan Encik Sentap a.k.a Qaliff, huru-hara dunia jadinya! Tanpa diduga ianya memutikkan secuit kasih di hati masing-masing. “Kenapa kau buat bodoh aje, hah? Aku tengah cakap dengan kau ni. Bayarlah cepat ganti rugi aku. Lagi cepat kau bayar, lagi cepat aku blah dari sini. Ke kau nak ak Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Fazlyn Ridz
Dia janda meletop. Keindahannya meledakkan debaran sukma seorang jejaka. Mengikat setia pada cinta nan membara. Deborah dan Iqmal saling mengenali semenjak zaman sekolah. Saling menyimpan perasaan antara satu sama lain. Sayangnya, perasaan itu tersembunyi hanya kerana salah sangka dan cemburu. Tiada sesiapa antara mereka tahu... cinta itu bukan sekadar cinta monyet. Move on setelah Iqmal hilang demi mengejar cita-cita, Deborah Raymond menikahi Zalman, lelaki yang dikenalinya Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Yana Agasshi
Pilihanku hanyalah mencintaimu... Dia umpama cahaya dalam botol kaca. Meski sekelilingnya rapuh, dia sentiasa membuat orang lain bahagia. Tawanya didengar sampai kampung sebelah. Gila-gila tapi polos, sudah cukup untuk menggambarkan gadis itu. Kedatangan Amar Luthfi di kampungnya membuatkan dia bergelar 'stalker tegar'. "Dari hujung rambut sampai hujung kaki, abang memang idaman Ara. Ara yakin ada jodoh kita." NURUL ZAHRA. Ternyata Amar Luthfi juga menyimpan rasa special b Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Sora
"Jom kita cipta impian!" kata sang gadis kepada budak lekaki pengecut bernama Uchimiya.Karya debut dora pasti buat korang sebak dan berjurai air mata!(Ekstra) 'Tsuira JK to Haijin Kyoushi' pun ada! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Olivie Blake
The much-acclaimed viral sensation from Olivie Blake, The Atlas Six--now newly revised and edited with additional content. • The tag #theatlassix has millions of views on TikTok • A dark academic debut fantasy with an established cult following that reads like The Secret History meets The Umbrella Academy • The first in an explosive trilogy The Alexandrian Society, caretakers of lost knowledge from the greatest civilizations of antiquity, are the foremost secret Learn More
USUAL: RM95.90

NOW: RM 81.90 (-15%)

MEMBER: RM 71.90 (-25%)

By Cik Amal Amina
“Dalam peti, ada ais. Assalamualaikum, Ulya binti Uwais.” – Tariq Pertemuan empat mata dengan Tariq di Village Grocer telah membuka kembali lipatan sejarah yang ingin Ulya lupakan. Pertemuan yang membuatkan hidup Ulya selepas itu sentiasa dibayangi oleh si bekas tunang dan pantunnya. “Orang utan makan pisang. Pisang ditanam oleh Lulu. Jangan menangis lagi sayang. Nanti saya upah baulu.” – Tariq Tariq datang bersama misi untuk menawan kembali hati Ulya, tetapi buk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By ROSHAYATI JAMALUDIN
Everyone has their own cooking methods, also known as ‘air tangan’, starting from the technique of preparing the ingredients to the moment it is ready to be served. The taste of the dish will be different, when prepared by different individuals, especially when the food is prepared sincerely from the heart for the ones that we love. Compiling some of her favourite dishes, this cookbook comes with stepby-step instructions, presenting the diversity of the recipes of her fav Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Luke Sullivan
The bestselling self-published phenomenon addressing our urgent need for self-love in the world today. Now expanded with new reader oriented lessons, and a powerful and transformative personal story of the practice in action. Kamal Ravikant knows misery well. In 2011, the company Kamal had spent the last ten years of his life nurturing and growing, suddenly and embarrassingly went under. He experienced a profound depression, the kind that made him physically ill and bedridden Learn More
USUAL: RM92.20

NOW: RM 92.20 (-0%)

MEMBER: RM 73.76 (-20%)

By
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Syaz Sufiy
Kisah epik zaman sekolah Azad Hakeem dan Naina Mikayla yang langsung tak boleh bertemu. Bagai anjing dengan kucing. Ada sahaja mahu diusik oleh si bad boy genius, Azad. Suka melihat cik luar biasa yang pantang dicabar, Naina. "Apa hal pandang-pandang ha, Neyney?" soalnya keras. Kerusi yang dijongkang-jongketkan tadi berhenti. Tajam matanya menikam ke anak mata Naina bagai mahu ditelan sahaja Naina itu hidup-hidup. "Apa? Neyney?" soal Naina agak pelik. Muka Azad dipandang Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Suri Ryana
Pertemuan pertama di antara Thalia Aysara dan CEO Al-Hayyan Group, Tuan Faleeq Al-Hayyan telah mencetuskan salah faham hingga menyebabkan Tuan Faleeq mengelar Thalia pencuri manakala Thalia pula menggelar Tuan Faleeq sebagai penculik. Walaupun mereka saling bercakaran namun, Tuan Faleeq telah membantu membebaskan Thalia daripada cengkaman Abang Joe, lelaki hidung belang yang beristeri dua. Kebarakan di kilang Al-Hayyan Group telah menyebabkan Thalia secara tidak sengaja men Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-0%)

By Kak Adah , Kak Syu
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By Roshayati Jamaludin
Setiap orang pasti ada cara memasak mereka tersendiri, yang mana kita gelarkan sebagai air tangan, bermula daripada teknik menyediakan bahan, hinggalah saat api ditutup menandakan makanan sudah siap dimasak. Oleh sebab itu, rasa makanan tetap berbeza jika dimasak oleh individu yang berbeza. Lebih-lebih lagi jika masakan kita disediakan ikhlas dari hati, dijamukan pula kepada orang yang tersayang. Menghimpunkan pelbagai menu yang menjadi kegemaran beliau seperti Rendang A Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Nor Syamimi Amaleena Zaki
Keistimewaan buku ini : 1. Cerita Sahih daripada Al - Quran dan Hadis. 2. Bukan sekadar verita. Juga fokus kepada elemen ibrah dan nilai murni. 3. Menggunakan bahasa yang ringkas dan mudah difahami. 4. Ilustrasi dan aktiviti yang menark dan sesuai dengan jalan cerita. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Sa' Adiah Shuib
Blurb ... 9BULAN 10HARI Coretan daripada 25 orang penulis memberi manfaat yang tidak ternilai berbanding dengan harga yang perlu dibayar untuk keringat para penulis. Sebagai panduan menjadi ibu dan ayah terbaik untuk permata hati. 9 Bulan 10 Hari, membicarakan pengalaman, realiti, regatta imaginasi dan kreativiti yang tinggi, menjadi kekuatan dan panduan untuk menjadi ibu dan ayah terbaik buat permata hati yang bakal dilahirkan nanti. Debaran ibu bersama denyut nadi permat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Shafatin Yusof
“I can handle the truth. It’s the lie that kills me.” ~ MARYAM Waktu dan takdir menemukan mereka dalam sebuah perjalanan. Indah pada permulaan namun di sebaliknya terlindung sebuah kepahitan. “Perjalanan kita menuju pengakhiran yang sama, meskipun berbeza laluan dan permulaan.” ~ FATEH ADDIN Dalam perjalanan itu mereka adalah satu. Mereka kehilangan, mereka ditinggalkan. Kehilangan bagi Maryam sebenarnya adalah kekuatan. Bukan titik kelemahan. Bukan kesedihan berpa Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By
Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru 三角窗外是黑夜 Kousuke Mikado has been able to see spirits for as long as he can remember. Extremely terrified of them, he tries to suppress his ability by wearing glasses. One day, while working at a bookstore, he catches the attention of Rihito Hiyakawa, an eccentric medium who is convinced that they were destined to meet each other. Thanks to Hiyakawa's antics, Mikado is thrust into the world of the paranormal, with the former promi Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 19.12 (-20%)

MEMBER: RM 19.12 (-20%)

By
Siri Excel SPM merupakan buku rujukan komprehensif dan efektif yang ditulis berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) baharu. Setiap judul dalam siri Excel SPM menepati standard pembelajaran yang digariskan dalam Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) Tingkatan 4 dan 5 secara menyeluruh. Ciri-ciri istimewa yang terdapat dalam buku ini dirancang dengan teliti untuk meningkatkan pemahaman murid bagi setiap topik yang dipelajari. Elemen yang berkaitan den Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.90 (-0%)

By Dan Morain
A revelatory biography of the first Black woman to stand for Vice President, charting how the daughter of two immigrants in segregated California became one of this country's most effective power players. There's very little that's conventional about Kamala Harris, and yet her personal story also represents the best of America. She grew up the eldest daughter of a single mother, a no-nonsense cancer researcher who emigrated from India at the age of nineteen in search of a bet Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By
Siri Excel SPM merupakan buku rujukan komprehensif dan efektif yang ditulis berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) baharu. Setiap judul dalam siri Excel SPM menepati standard pembelajaran yang digariskan dalam Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) Tingkatan 4 dan 5 secara menyeluruh. Ciri-ciri istimewa yang terdapat dalam buku ini dirancang dengan teliti untuk meningkatkan pemahaman murid bagi setiap topik yang dipelajari. Elemen yang berkaitan den Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.90 (-0%)

Fiqah merupakan salah satu cabang ilmu yang sangat penting. Ia sangat berkait rapat dengan kehidupan sebagai seorang Muslim. Ia merangkumi kesemua aspek sama ada dari sudut ibadat, muamalat dan sebagainya. Bagi wanita, persoalan - persoalan berkenaan dengan haid dan isu-isu kewanitaan sentiasa menjadi topik yang dibincangkan. Hal ini demikian disebabkan ia sangat berkait rapat dengan kehidupan mereka sebagai seorang wanita. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
Majutsushi Orphen Hagure Tabi 魔术师欧菲 流浪之旅 JAP/ENG (E / C / M) A sorcerer who was once the top student of the famous Tower of Fang, now spends his time chasing around his hopeless clients as a moneylender, at least until his client comes up with a plan to make money: marriage fraud. Unwillingly being dragged in to the plan, Orphen encounters a monster who has long been his goal since the day he left the Tower of Fang. Between those who seek to kill the mons Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By Zint
Krez dan Mick ada satu misi penting antara hidup atau mati. Cari latar belakang Vax! Susah betullah nak tahu sejarah hidup mamat seorang ni.Haih~Okeylah. Jom jalan-jalan naik kereta baru.Eh, kenapa Vax tak ada sekali?Ini boleh mendatangkan marah si kaki metal tu!Huwarghh!!!Dengar cerita reunion tak terjangka pun ada. Budak kepala merah? Hah, reunion dengan universe mana pulak ni?!!Hehehe~Jilid ke-6 lebih gempak + terbaik untuk korang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By TSUYOSHI TAKAKI
  遭到巨大機器人襲擊,突然轉移至戰鬥模式的克羅姆。   化身成為有著不同面容的殘酷戰士,使得露心生膽怯。   但是,她的一句話,成功讓克羅姆變回了原本的樣子…   羈絆加深的兩人,為了尋找前往極樂淨土的方法,   來到了沃坦將軍操縱戰士們的鬥技場‧瓦爾哈拉!   在那裡等待著兩人的將會是--? Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.00 (-0%)

By Shukriah Rodzi
Shannie dan pasukan cari gali Profesor Idris rasa teruja kerana menemui satu lagi artifak bersejarah berupa mohor jongkong emas dengan ukiran mahkota ular berkepala lima yang boleh digunakan oleh mereka untuk membantu kajian tentang ketamadunan Kerajaan Kedah Purba. “Nah, Shan pakailah rantai ni. Ni, sebenarnya rantai nenek papa. Dia suruh wariskan pada anak perempuan sulung papa.” Jasadnya dirasakan terawang-awangan hinggakan dirinya dibawa ke alam siluman ular yang pe Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Harleen
"Hanya perlu ada dia, selamat jiwa dan raga," Bagi Dhia, tak salah rasanya kalau dia cuba mencari kawan baru dan berbaik dengan semua orang. Boleh juga mengelakkan permusuhan. tak gitu? Tapi, mamat ber'hoodie' hitam ini pula tunjuk perilaku sombong. Pelawaan Dhia untuk menjadi kawan ditolak mentah mentah. "apa? kau ingat aku ni ada masa nak layan perangai budak budak kau tu?" -Farhan Iskandar Sudahlah dikutuk Dhia seperti budak budak, dikatanya pula Dhia ini mengambil ke Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By Hannaz
Kerana hatinya yang terluka, juga berhak untuk berasa bahagia.... Dingin, dan garang. Bagi Hanim Izzati, itulah ciri-ciri lelaki kacak tapi, misteri itu. Izammil Ardhwan. Kehadirannya di syarikat keluarga mengejutkan semua. Kata orang, dia ‘anak kedua misteri’ yang tak bernama. Tak pernah nampak bayang tapi, tahu-tahu saja muncul sebagai CEO baru. Daripada hubungan bos dan pekerja, kepada anak mak cik sebelah rumah, kepada Hanim yang bergelar Kak Beauty Tiara, si cilik mi Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Adik - adik sukakan bacaan ringan? Buku ini sesuai untuk adik - adik miliki. Setiap cerita di dalam buku ini bukan sahaja menghiburkan , malah mempunyai nilai pengajaran di setiap akhir cerita. Adik - adik bukan sahaja akan terhibur dengan bacaan santai yang menggunakan bahasa yang mudah namun adik - adik dapat mempraktikkan amalan yang terdapat dalam setiap cerita. Selamat Membaca! Learn More
USUAL: RM54.90

NOW: RM 49.41 (-10%)

MEMBER: RM 43.92 (-20%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Dendamku akan terbalas dengan kematian Misteri sebuah kematian yang tidak bernisan membuka keanehan yang sukar untuk dijawab. Ada unsur-unsur mistik yang membutakan pandangan manusia. Pelbagai spekulasi terbit lantaran daripada kejadian menakutkan. Ini telah membuka lembaran baru bagi Inspektor Zaki. Namun, daripada hasil siasatan yang dia dapati sukar untuk dia mengesyaki sesiapa. Mangsa ditemui mati di dalam bilik hotel sedangkan maklumat bedah siasat mengatakan yang man Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ogy Yusof , Ain Kamalia , Dhiya Hani , Msteja
Yang mencintaimu kamu tanpa jemu Ini sebuah kisah tentang awal sebuah cinta dan akhir sebuah rencana dilukis indah oleh sang pencipta… CINTA MILIK LELAKI EDISI FEBRUARI – OGY YUSOF Aimi Melati cuba memenuhi syarat yang diberikan Ary Redza untuk menjadi pasangannya. “Aimi, kita manusia takkan pernah sempurna. Akan tetap ada cacat celanya. Sama juga bila hendak berpasangan. Tak perlu nak terlalu keras dengan garis kehendak kita.” Untuk apa diteruskan jika Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Zint
Zikri yang dicabar untuk lawan racing oleh Alif tiba-tiba terlibat dalam kemalangan dan kaki kena potong. Aktiviti racing pula beri kesan buruk pada kerja dan hubungan antara Alif dan orang sekeliling.Muncul pula Nafiy, seorang anggota polis muda yang bersemangat membara untuk banteras lumba haram. Pertembungan antara Alif dan Nafiy membawa kepada situasi kejar-mengejar mencemaskan!Adakah skil motor Alif yang dia banggakan tu akan selamatkan dia kali ni?Jilid ke-4 penuh dilem Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Lily Rose
IRDINA RAHAYU tak pernah menyangka cinta pertamanya membuatkan dia terjerat dalam kancah derita. Dia memberi harapan terlalu tinggi buat Tengku Aiman Firash, sehingga akhirnya lelaki itu meninggalkan Ayu di hari pernikahannya. Paling parah, Ayu sedang mengandungkan anak Firash! Firash hilang tanpa jejak. Ayu jadi buntu! Dihalau dari apartment milik Firash, dianiaya oleh sahabat sendiri. Yang paling parah, tunang sebenar kepada Firash sendiri datang menghuru-harakan hidup Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-0%)

By Suzana Jumadil
Takdir itulah yang membakar rentung kasih kita hingga ke urat nadi. Pusaran takdir menguji nilai kesetiaan. Hukuman sangkala mengukur sebuah kebahagian. Tanpa disangka perpisahan yang terjadi kerana ego menjadi gendala paling berkuasa. Hubungan cinta Ahmad Izhan dan Ayla Marlya terhalang oleh orang tua yangmemiliki fahaman politik yang berbeza. Izhan akhirnya membawa hati ke USA dan menjadi perisik CIA selama berbelas tahun. “Jangan mengalah kepada takdir. Kebahagiaan i Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hanah Rishas
Tuhan punya cara paling indah untuk mempertemukan kita. “Perempuan tu… Hidupnya menuntut tiga nyawa, kak!” – Engku Fadzlan ENTAH di mana bermulanya hubungan dingin antara dia dan lelaki itu. Walau tidak dibutirkan secara nyata, tindak-tanduk dan renungan tajamnya melemaskan jiwa. Dia terkapai-kapai dalam keserabutan fikiran. Khilaf apa yang telah dilakukannya sehingga lelaki itu memandang dirinya bagai seorang musuh yang harus diperangi? “Nama sama, paras serupa Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Shiroe Sherry
Dari kerana pandangan mata, tumbuh perasaan cinta di hati Anne buat Ammar. Namun malangnya lelaki yang dipuja, rupa-rupanya milik adik sendiri. Bermula dari situ, Anne mula bersikap dingin kepada Ammar demi kebahagiaan si adik. “I tahu you tak sukakan I.” - Ammar “Baguslah kalau you tahu.” - Anne Namun tiada satu pun manusia yang dapat melawan takdir Allah. Annis menghilangkan diri sebelum majlis perkahwinan. Demi satu permintaan, majlis perkahwinan tetap diteruskan t Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Riku Hozumi
Suatu hari di musim panas... ketika melewati sebuah taman dipenuhi mawar, Kasumi terserempak dengan lelaki misteri. Sejak hari tu, satu demi satu kejadian pelik melanda. Semasa berada kat Chocolat Noir, Kasumi menerima memo daripada Kakao agar dia segera ke rumah agam vampire.Apa tujuannya? Kenapa Kasumi kena pergi? Tanpa berlengah dia dan Shokora pun berangkat ke sana.Aikawa Shokora, ahli sihir yang tak boleh dipisahkan dengan coklat magik boleh tunaikan hajat. Tapi, tiada Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 贺来贤人 , 桥本环奈
Set in the 1980's, high school student Takashi Mitsuhashi (Kento Kaku) transfers to another school. Due to his blond dyed hair, excellent athletic ability, and unique personality, he is a target of roughnecks from other schools. Takashi Mitsuhashi becomes a duo with Shinji Ito (Kentaro Ito), who transferred to the same school on the same day. They fight against the thugs everyday. Meanwhile, Takashi Mitsuhashi develops a relationship with Riko Akasaka (Nana Seino) from a frie Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Azieana
“Cik Dian binti Azlan. Awak memang nak kena!” Satu suara keras akhirnya mencecah telinga Dian. Jelas lelaki itu betul-betul bengang dikenakan Dian. Dian terus melambak tawa. Dah tahu suara itu milik siapa. “Eh, suara Encik Sufian rupanya. Ingatkan siapa yang hantar mesej kat what apps dan hubungi saya tadi.” Dian tetap gelak. Dalam diam dia separuh lega kerana bukan Syafiq yang menghubunginya. “Hish....awak ni. Nakal ya. Kalau awak ni ada depan mata, memang saya Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Fara Hana
“Saya…saya janji saya akan bayar setiap sen yang saya dah ambik. Saya tak sengaja…saya sangat perlukan duit waktu tu. Tuan tolonglah…tolong jangan bunuh saya. Saya janji saya akan bayar balik.” “Kau ada duit?” ringkas soalan yang dilontarkan Beast memotong percakapan Ratu yang sepertinya banyak lagi yang mahu dituturkan. Ratu tidak dapat mengesan nada sedang marah mahupun tidak pada suara itu tapi dia yakin lelaki seperti Beast tidak boleh dipandang remeh. Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 32.40 (-10%)

MEMBER: RM 28.80 (-20%)

By Kay Omena
Menjadi anak kepada anggota barisan hadapan, Adya tak ada pilihan bila terpaksa ditinggalkan bersama satu arahan oleh si ayah yang sedang bertugas. “Abah nak Yaya tinggal kat rumah sebelah buat sementara waktu.” – Abah. Berhadapan dengan Zahri yang merupakan anak jiran sebelah, Adya rasa dunianya bagai dilanda Tsunami. Istilah tenang seolah-olah lenyap bila berhadapan dengan kerenah lelaki yang sering saja mencabar kesabarannya. Bagi Zahri pula, dia tak percaya pada Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
HATARAKU SAIBOU 工作細胞 VOL.1-13 END + OVA (DVD) Strep throat! Hay fever! Influenza! The world is a dangerous place for a red blood cell just trying to get her deliveries finished. Fortunately, she's not alone... She's got a whole human body's worth of cells ready to help out! The mysterious white blood cell, the buff and brash killer T cell, the nerdy neuron, even the cute little platelets - everyone's got to come together if they want to keep you healthy! 在一個人 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
HATARAKU SAIBOU!! 工作細胞 SEASON 2 VOL.1-8 END + HATARAKU SAIBOU BLACK VOL.1-13 END (DVD) The cells of the human body never rest for too long; there's always something new to do and learn every day. At least, that's what Hakkekkyuu U-1146 feels as he rushes to and fro, searching for any pathogens that could cause harm to the body. Despite his dangerous line of work, it's all worth it to protect the happy smiles of Sekkekkyuu AE3803, the platelet crew, his fellow neutrop Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

1-476 of 476

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top