Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kara Thomas 'Found 914 Related Products
By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Sesungguhnya sekarang ini kita masih hidup. Tetapi suatu hari nanti kita akan mati. Hanya Allah SWT yang mengetahui bila dan di mana kita akan mati. Kematian sebagai pintu gerbang menuju kehidupan akhirat setelah mengalami Sakaratul Maut. Ia adalah peristiwa yang sangat dahsyat. Rasulullah SAW pun merasakan Sakaratul Maut. Bagaimana Rasulullah SAW, sahabatnya, orang-orang shalih serta orang derhaka dijemput dan mengalami Sakaratul Maut? Selain Sakaratul Maut, dikupaskan juga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Nazrin Nashir
Dalam satu hari, kita dihadapkan dengan seribu satu pilihan. Masa pula bergerak laju, bagaikan mendesak kita untuk membuat keputusan serta-merta. Semua ikhtiar kita lakukan — bertanya rakan dan pakar, juga merujuk artikel — agar tidak salah memilih. Namun, apabila usaha tidak berhasil, kita bingung. Apa yang silap? Mungkin, sewaktu kita mencari bantuan daripada orang lain, kita terlupa bahawa tiada pun yang lebih mengetahui apa yang terbaik selain Allah SWT. Menerusi buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

Out of stock

By Faizah Ahmad
Naskhah buku FAHAMI AKU ini membawa pembaca untuk memahami jiwa penghidap depression dan juga untuk penghidap depression sendiri untuk memahami situasi dan kesakitan yang dialami. Penulis berkongsi kisah bagaimana perjuangan melawan penyakit ini bermula sehinggalah sembuh. Penulis berkongsi banyak tips penyembuhan untuk penghidap depresi. Bahkan banyak perkara dikongsi agar penghidap lebih memahami situasi yang dihadapi. Ini adalah penting kerana dapat menaikkan semangat dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Penulisan Terbaik Bahasa Melayu SPM disediakan khusus untuk membantu murid menghasilkan penulisan yang cemerlang. Praktis yang disediakan menepati keperluan yang ditetapkan dalam sukatan pelajaran. Pelbagai tip penulisan disediakan sebagai panduan kepada murid untuk menghasilkan penulisan cemerlang. Praktis penulisan yang disediakan terbahagi kepada praktis Karangan Berdasarkan Bahan Rangsangan dan Karangan Berformat & Tidak Berformat. Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 6.80 (-20%)

MEMBER: RM 6.80 (-20%)

By Aendo
Thomas Edison ·King of Invention· Imagination Without Limitation "Why? Why is that?!!" Famous for always asking questions, Thomas Edison dropped out of elementary school, but the love and guidance of his mother opened up a whole new world of ideas and imagination for him. Before long, he grew fascinated with inventing and making. With hard work and effort, he became an inventor who would astound humankind! The Great Minds Comics series depicts the childhood and early yea Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 15.30 (-10%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By
TEARMOON TEIKOKU MONOGATARI: DANTOUDAI KARA HAJIMARU, HIME NO TENSEI GYAKUTEN STORY 堤亞穆帝國物語~從斷頭台開始,公主重生後的逆轉人生~ VOL.1-12 END JAP (E / C) Surrounded by the hate-filled gazes of her people, the selfish princess of the fallen Tearmoon Empire, Mia, takes one last look at the bleeding sun before the guillotine blade falls... Only to wake back up as a twelve-year-old! With time rewound and a second chance at life dropped into her Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 35.91 (-10%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
KEIKENZUMI NA KIMI TO, KEIKEN ZERO NA ORE GA, OTSUKIAI SURU HANASHI 位于恋爱光谱极端的我们 VOL.1-12END(DVD) Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
MF Ghost 极速车魂 JAP/ENG (E / C / M) Year 202X. Self-driving electric cars have replaced internal combustion engine-based cars, becoming ubiquitous in Japan. However, a racing circuit known as MFG, which employs traditional internal combustion cars, is garnering popularity worldwide. Kanata Livington, a 19-year-old Japanese-British racer, comes to Japan after graduating from a top racing school in the United Kingdom to take part in MFG and find his missing father, Ken Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By Siti Sujinah Sarnap
Emas merupakan mineral yang sukar didapati dan memiliki nilai yang tinggi. I lambang kekayaan kerana harganya mahal. Selain menjadi pelindung kepada inflasi, ia juga merupakan aset yang sangat baik untuk pelaburan. Dalam keadaan bencana di mana wang kertas dan sistem kewangan tidak stabil, ramai orang akan kembali kepada emas. Secara puratanya, pelaburan emas adalah 2-3 kali ganda lebih baik dibandingkan pelaburan saham lain. Pelaburan emas tidak memberi pulangan yang negatif Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.12 (-20%)

By Yusuf Bin Abdullah
Hari Kiamat sudah dekat, manusia semakin ramai dan bumi sudah semakin sempit. Ekonomi semakin meningkat dan pembangunan semakin pesat. Manusia berlumba-lumba mebuat bangunan mewah dan tinggi, hutan ditebang dan alam sudah tidak seimbang lagi. Di samping itu rasa kasih sayang sesama manusia semakin hilang. Sifat cemburu dan dengki semakin banyak bersarang di hati manusia, begitu juga sifat munafik dan ketidakjujuran. Itu semua merupakan tanda kiamat. Benarkah keadaan dunia sek Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.40 (-20%)

By Sri Rohayu Mohd Yusop
Hisyam masih lagi berusaha memujuk ayah angkatnya yang hilang semangat sejak kematian isteri. Dalam pada itu, datang seorang gadis Scotland bernama Sara Ramsay memberikan folio kulit kepada Hisyam. Di dalam folio itu tersimpan senaskhah buku lama dengan judul “The Malay Keris: Anecdotes of a Pahang Malay Matriarch” karangan Edward E. Frey. Hisyam tergamam. Itu buku nadir melebihi 100 tahun. “Kenapa awak berikannya kepada saya?” Hisyam menyoal Sara. “Baca dahul Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By
Supreme Model Penulisan Tingkatan 1.2.3. sememangnya buku yang mantap untuk membimbing murid-murid meningkatkan kemahiran dalam penulisan secara efektif serta menepati skema pemarkahan. Kandungan buku ini juga padat dan menyeluruh serta memenuhi format Ujian Akhir Akademik (UASA). Ciri-ciri Buku: - Bahagian 1 Pemindahan maklumat & Bahagian 2 Penulisan - Kriteria Penting dalam Penulisan Karangan i) Mengemukakan petua mahir mengarang, penggunaan bahasa, istilah dan ejaan d Learn More
USUAL: RM19.95

NOW: RM 19.95 (-0%)

MEMBER: RM 19.95 (-0%)

By
Supreme Model Karangan Tingkatan 4.5. sememangnya buku yang mantap untuk pembelajaran yang berkesan bagi membantu murid menghadapi Kertas 1 SPM Bahasa Melayu. Dengan kandungan yang intensif dan efektif, buku Model Karangan SPM sewajarnya dijadikan buku pilihan murid untuk meningkatkan pemahaman dan memperkukuh keyakinan dan seterusnya mencapai kecemerlangan dalam peperiksaan. Ciri-ciri Buku: - Panduan Umum i) Menerangkan format Kertas 1103/1 Bahasa Melayu SPM ii) Merupak Learn More
USUAL: RM19.95

NOW: RM 19.95 (-0%)

MEMBER: RM 19.95 (-0%)

By
FOCUS KSSR Tahun 4 • 5 • 6 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!​ 1) Halaman Contoh - Menambah baik dari segi persembahan dan warna. ​ - Lebih menarik & sesuai untuk murid-murid Tahun 4 Learn More
USUAL: RM19.95

NOW: RM 19.95 (-0%)

MEMBER: RM 19.95 (-0%)

By
FOCUS KSSR Tahun 4 • 5 • 6 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!​ 1) Halaman Contoh - Menambah baik dari segi persembahan dan warna. ​ - Lebih menarik & sesuai untuk murid-murid Tahun 4.5. Learn More
USUAL: RM19.95

NOW: RM 19.95 (-0%)

MEMBER: RM 19.95 (-0%)

By
FOCUS KSSR Tahun 4 • 5 • 6 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!​ 1) Halaman Contoh - Menambah baik dari segi persembahan dan warna. ​ - Lebih menarik & sesuai untuk murid-murid Tahun 4 Learn More
USUAL: RM16.95

NOW: RM 16.95 (-0%)

MEMBER: RM 16.95 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota Pintas disediakan pada subtopik seb Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota Pintas disediakan pada subtopik seb Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota bergambar yang membantu murid memah Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota bergambar yang membantu murid memah Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota bergambar yang membantu murid memah Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

By
Contoh Karangan Terbaik Bahasa Melayu SPM disediakan khusus untuk memberikan pendedahan kepada murid tentang proses penghasilan karangan cemerlang. Buku ini menampilkan panduan mengarang, strategi mengarang, soalan yang pelbagai dan contoh karangan cemerlang untuk membiasakan murid dengan contoh soalan peperiksaan yang sebenar. Soalan karangan berserta contoh karangan yang disediakan dalam buku ini menepati kehendak dan keperluan yang ditetapkan dalam format baharu. Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 13.52 (-20%)

MEMBER: RM 13.52 (-20%)

By Martin Lings
Buku ini adalah antara sirah Nabi Muhammad SAW yang terbaik pernah dihasilkan. Dengan gaya penulisan yang mudah difahami serta bahasa yang indah, Martin Lings (Abu Bakr Sirajuddin) menghadirkan riwayat hidup Nabi Muhammad SAW dengan amat terperinci. Selain sisi peribadi baginda, biografi ini turut menyentuh aspek sosial, ekonomi, dan politik pada zaman awal Islam. Dikarang bersandarkan sumber-sumber terawal dalam sejarah Islam dan sudah meraih banyak anugerah di peringkat ant Learn More
USUAL: RM76.00

NOW: RM 76.00 (-0%)

MEMBER: RM 60.80 (-20%)

By
Penulisan Bahasa Melayu KSSR Tahun 4.5-6 merupakan buku rujukan komprehensif yang sesuai bagi kegunaan guru dan murid untuk menulis karangan. Contoh penulisan dalam buku ini sangat berkualiti dan menepati format UASA yang terkini. Contoh-contoh karangan yang disediakan diyakini dapat membantu murid menguasai aspek penulisan secara efektif. Judul ini sesuai sebagai sumber rujukan padat, sekali gus membantu murid menambah baik prestasi diri dan memperoleh kejayaan cemerlang Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Anna Milia
Yakinkan hatimu, akulah takdir terindah yang kau nantikan. Caden Hud jatuh cinta pandang pertama. Terus dijejaki Dian, si mural painter. Semua tentang Dian dirasakan terlalu indah. Angin bahagia bertebangan di angkasa setiap kali bersama gadis itu. “Saya book awak!” - Hud “Untuk apa?” - Dian “Jadi isteri saya.” - Hud Hud rasa macam nak hentak kepala ke bumbung kereta dek kegelojohannya. Hentak dua tiga kali. Biar hilang terus ingatan. Dian terima lamaran yan Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By Aisyahros
“Berhenti suruh aku buat benda yang boleh buat kau semua duduk depan pintu neraka. Cukup aku sorang aje yang rasa neraka tu dulu.” – Hugo Adriel JIBRIL LUTHFI, nama itu penuh dengan rahsia hitam. Menjadi ketua kumpulan kongsi gelap usai kematian ayahnya. Pilihan yang sepatutnya dihindari. Namun, kini dia bangkit semula dengan sebuah harapan baharu. HUGO ADRIEL, nama itu memberikan peluang kedua dalam hidupnya. Kali ini, dia bukan lagi Jibril Luthfi yang digeruni. Nam Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Aini Bakar
Hackers Malaya. Masyarakat menganggap mereka sekadar kumpulan anak muda yang punya banyak waktu berpeleseran di dunia maya. Ada yang menyokong. Tidak kurang yang mengecam. Tapi H dan rakan-rakan tidak peduli. Ada misi baru yang menanti. Ada rahsia pempengaruh selebriti yang perlu dibongkar; pendakwah songsang, usahawan penipu, pengarah setan. Walau dirancang dengan teliti, setiap tindakan Hackers Malaya cekap ditangkas musuh. Target mereka ternyata bukan calang-calang. Antar Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Hyzwayne
You wanna know I’m in love with. Read the first word again. Meski digenggam kuat, disimpul rapi namun akan terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, dibuang jauh-jauh, andai sudah tertulis milik kita, tetap jua akan jadi milik kita. “Aku bagi dua pilihan sama ada dengar cakap aku atau mati kena tembak.” - Angelo Leonardo Harta dan kuasa menjadikan Angelo seorang Master. Jangan cari pasal, kelak akan dicari sehingga ke lubang cacing, kerana bagi Angelo Leonardo. Darah pe Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Miszhann
Sekuat apa pun kita berkehendak, Dia yang Maha Berkuasa Life is short… kerana itu dia inginkan hidup yang tenang. Namun, untuk mewujudkan keinginan itu akan bermula malapetaka yang dibubuh dengan kebencian, permusuhan dan badai yang tertinggal dari masa silam. Ya, ada orang yang inginkan nyawanya. Disebabkan itu, Naaila sentiasa berjaga-jaga dengan setiap orang yang baru sahaja dia kenal. Biarpun begitu, Naaila masih lagi gadis normal yang sentiasa mendambakan cinta. Bagi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Qstnaafrn
Tidak bernoda, lebih kuat mengagumi jiwa, lebih suci tiada terbatas Dia tidak pernah tunduk dengan ketakutan pada manusia. Lemah tiada di dalam kamus hidupnya. Dirinya digeruni oleh ramai orang, didambakan oleh wanita. Semuanya nampak sempurna… Cacat? Lumpuh? Lembik? Semuanya misteri untuk diungkapkan. Kini dia kaku tidak berfungsi. Dulu diri ini dibanggakan tetapi sekarang semuanya perlukan bantuan. “Jangan buat I macam ni. I merayu sangat. Kalau you menyesal dengan a Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By
118 Model Penulisan Bahasa Melayu Tingkatan 1·2·3 merupakan buku rujukan komprehensif yang sesuai untuk kegunaan guru dan murid. Contoh pemindahan maklumat dan karangan yang disertakan adalah padat dan menyeluruh serta menepati keperluan pembelajaran murid-murid tingkatan 1, 2 dan 3. Rangka pemindahan maklumat dan karangan serta jawapan penuh yang disediakan dapat membantu para murid membina penulisan yang baik. Buku ini dapat merealisasikan matlamat para murid untuk menc Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Mengapakah anda mesti memiliki buku revisi pemantapan penulisan SPM ini? Membantu murid memantapkan penulisan sesebuah karangan dengan lebih efektif dan cemerlang. Membantu guru membimbing murid-murid menguasai kemahiran menulis dengan kaedah yang mudah, cepat dan berkesan. Menyajikan instrumen yang memantapkan karangan Bahagian A dan B. Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By
BLEACH : SENNEN KESSEN-HEN 死神: 千年血戰篇 PART 2 - KETSUBETSU-TAN - VOL.1-13 END JAP / ENG (E / C / M) Substitute Soul Reaper Ichigo Kurosaki spends his days fighting against Hollows, dangerous evil spirits that threaten Karakura Town. Ichigo carries out his quest with his closest allies: Orihime Inoue, his childhood friend with a talent for healing; Yasutora Sado, his high school classmate with superhuman strength; and Uryuu Ishida, Ichigo's Quincy rival. Ichigo's Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By
KANOJO, OKARISHIMASU 出租女友 JAP / ENG (E / C / M) Kazuya Kinoshita is dumped by his girlfriend Mami Nanami after dating for a month. He then decides to use an online app to rent a girlfriend named Chizuru Mizuhara, a beautiful and attractive girl. However, because she appears to be too perfect, he gives her a low rating. When Chizuru berates him for that, he realizes she is meaner than he expected. However, when Kazuya's grandmother collapses in the hospital, he brings Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Kekkaishi 结界师 JAP/ENG/CAN (E / C / M) Yoshimura Sumimura comes from a long line of "Kekkaishi," individuals who have supernatural abilities and are able to destroy evil creatures called Ayakashi that venture into the human realm from time to time. The Ayakashi are demons that look to feast on the power emanating from the land of Karasumori, which also happens to be where Yoshimura's high school is located. Now, Yoshimura must fight to protect his beloved school and hom Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
DORAEMON MOVIE COLLECTIONS 哆啦A夢電影集 VARIOUS (E / C / M) 1 1980 Doraemon: Nobita's Dinosaur 大雄的恐龍 JAP / MAN / CAN 2 1981 Doraemon: The Records of Nobita, Spaceblazer 大雄的宇宙開拓史 JAP / MAN 3 1982 Doraemon: Nobita and the Haunts of Evil 大雄的大魔境 JAP / MAN / CAN 4 1983 Doraemon: Nobita and the Castle of the Undersea Devil 大雄的海底鬼岩城 JAP / MAN / CAN 5 1984 Doraemon: Nobita's Great Adventure into the Underworld 大雄的 Learn More
USUAL: RM139.90

NOW: RM 125.91 (-10%)

MEMBER: RM 111.92 (-20%)

By Areila Sahimi
Hanya dengan satu mesej Whatsapps, semudah itu Helmy Redza mengucapkan kata perpisahan. Walau pedih, Syikin harus sedar diri. Helmy yang sekarang bukan lagi seperti Helmy yang dulu. Helmy sekarang seorang bintang. Dia pula, masih lagi gadis biasa yang rupa tak seberapa, bakat pula tiada. Namun disebabkan satu insiden buat Syikin yang bukan siapa-siapa, menjadi perhatian netizen Malaysia. Video viral yang tersebar telah mengubah hidup Asyikin Badarudin. Sekelip mata dia yan Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Asha Lim
Terlalu banyak soalan dan luahan yang tidak pernah terungkap dengan lisan. “Mak dengan Aunty Yana ingat nak satukan Fia dengan anak kedua dia.” Kacak, baik, sopan santun dan mempunyai kerja yang bagus. Itulah kata-kata ibunya, tapi bagi Aafia, lelaki yang mempunyai pakej lengkap sebegini kebiasaannya sudah berpunya. Bagi Aafia juga, mustahil untuk lelaki berpakej lengkap begitu adalah bujang dan jenis menurut aturan keluarga. Pasti lelaki itu mempunyai kekasih d Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Azieana
Menanti pada yang sudi walaupun ada ketikanya aku terasa hati... Milia dan Mikael telah menjalinkan hubungan cinta sejak bertahun-tahun, tapi hubungan itu gagal diikat dengan sebuah perkahwinan. Hubungan cinta mereka juga selalu ada pasang surut dan tidak direstui oleh keluarga Milia. Perkenalan Milia dengan Dato’ Ian Zulkarnain kerana berebutkan sehelai gaun telah membuka lebaran baru. Pertemuan demi pertemuan membuatkan hubungan mereka menjadi rapat. Disebabkan beb Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Nurnaein
Antara kita, takkan terwujud cinta. Ucapkan. Jika benar ia terasa. Ucapkan. Jika benar ia ada. Ucapkan. Jika benar ia cinta. Gadis beku seperti Haufa akan jatuh cinta? Tidak akan sesekali terjadi! Baginya, sisa hidup yang dia miliki hanya untuk melunaskan hutang dan dendam semata-mata. Namun angkara tersilap percaturan, Haufa harus terikat dengan perjanjian bodoh. Panggil dia sejahat-jahat wanita, kerana gelaran itu memang selayaknya buat seseorang bernama Haufa. Perasaan H Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Elyshakaman
Cukup dengan satu pertemuan, jantung Dhia Raihana berdegup kencang. Kacak! Cukup lengkap pakejnya! Itulah gambaran seorang Ehsan Eskandar di mata Dhia. Penampilan kawan baik abangnya itu buatkan perangai gatal seorang Dhia Raihana muncul. Dia mula mengejar lelaki itu. "Kau ni gila ke apa?” – Ehsan Eskandar. “Gilakan abang Ehsan.” – Dhia Raihana. “Boleh tak kau stop jadi budak-budak? Stop ganggu aku!"- Ehsan Eskandar. "Kalau Dhia ganggu juga? Apa abang Ehsan boleh Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Farah Bahazelan
Andai kau menuruti langkahku, kau tak akan ketemu jalan pulang. Kau dan aku perlu bersatu! Biar jasad berbeza namun jiwa harus berkorban sepanjang nyawa! Walinong la yang sari, Puteri bestari, datang membawa talam, datanglah mari… Irama gamelan dan lembut gemalai tarinya memukau mata manusia namun tiada yang menyedari ia adalah satu seruan pemujaan untuk Sang Iblis. Bagi Seri Delima, jeritan dan darah mangsa adalah hiburan untuk dia dan Azizah dalam menundukkan manusia. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
USUAL: RM26.90

NOW: RM 24.21 (-10%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By
USUAL: RM26.90

NOW: RM 24.21 (-10%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By
USUAL: RM26.90

NOW: RM 24.21 (-10%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By
USUAL: RM26.90

NOW: RM 24.21 (-10%)

MEMBER: RM 21.52 (-20%)

By
USUAL: RM28.90

NOW: RM 26.01 (-10%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

By
USUAL: RM28.90

NOW: RM 26.01 (-10%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

By
*Disediakan khusus untuk murid-murid tahun 1, 2 dan 3 *Latihan berdasarkan tema dalam buku teks *Mengandungi empat bahagian, iaitu Menyusun Perkataan, Melengkapkan Ayat, Membina Ayat Berdasarkan Gambar dan Menulis Karangan *Setiap bahagian dapat memperkukuh kemahiran asas mengarang murid Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 3.78 (-10%)

By
*Disediakan khusus untuk murid-murid tahun 1, 2 dan 3 *Latihan berdasarkan tema dalam buku teks *Mengandungi empat bahagian, iaitu Menyusun Perkataan, Melengkapkan Ayat, Membina Ayat Berdasarkan Gambar dan Menulis Karangan *Setiap bahagian dapat memperkukuh kemahiran asas mengarang murid Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 3.78 (-10%)

By
Karakai Jouzu no Takagi-san The Movie 擅長捉弄人的高木同學剧场版 JAP/ENG(MOVIE) JAP(OVA) E / C / M A day before the start of the last summer in their junior high school, Takagi and Nishikata find a kitten on their way home, which they named Hana, and decide to take care of it until they find its mother. 季节变迁,高木与西片升上了初中3年级。尽管周围的人们开始考虑起各自的将来、不安和期待夹杂在一起,但高木与西片 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Thomas Erikson
From the Sunday Times and international bestselling author of Surrounded by Idiots Do you often feel exhausted by conversations? Are there people in your life with belittle you through words or actions? Or, do you have colleagues who take up your time and don't actually do much? You could be surrounded by vampires! International bestselling author and behavioural expert Thomas Erikson will help you recognise and deal with the four most common vampires. Be it time, Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By
*Disusun berdasarkan tema-tema dalam buku teks dan format Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) *Model Penulisan Perenggan dapat membantu murid-murid menguasai kemahiran menulis *Model Penulisan Karangan dapat melatih murid-murid menulis dua format karangan berdasarkan satu tajuk *Mengandungi Kata Kunci (dwibahasa), Rangka Perenggan dan Rangka Karangan *Sebagai panduan komprehensif untuk membimbing murid-murid menghasilkan penulisan yang berkualiti Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 11.12 (-20%)

MEMBER: RM 11.12 (-20%)

By
Sticker book that promotes visual perception Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Sticker book that promotes visual perception Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Sticker book that promotes visual perception Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Sticker book that promotes visual perception Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Book that inspire creativity and foster a love for learning Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

1-914 of 914

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top