Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kau ceo aku 'Found 2299 Related Products
By 顎木あくみ
★日本系列累銷突破250萬冊(包含電子書、漫畫銷量),2021年夏天也即將改編成朗讀劇,在日掀起一波幸福狂潮! ★某個時代的日本,將「妖魔鬼怪」稱為「異形」,而看得見這些異形的人則被稱為擁有「見鬼之才」,是種非常珍貴的能力。出生自異能者名門的齋森美世,卻沒有「見鬼之才」,而與她締結婚約的,是當今最強的異能者久堂清霞,這段婚姻的結 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By One
Thanks to the Divine Tree’s influence, the entire town—including Mob’s classmates and his brother, Ritsu—has been brainwashed into joining the Psycho Helmet Cult! Mob decides to investigate further and faces off with the cult’s mysterious leader that everyone is now worshipping, but what can he do against such an omnipotent power? Learn More
USUAL: RM41.40

NOW: RM 41.40 (-0%)

MEMBER: RM 37.26 (-10%)

Out of stock

By Makoto Hoshino
With the machinations of Great Demon Dantalion, members of Sword Cross fall one by one. A certain detective in London has discerned a pattern to the chaos, and seeks to work with Marbas. This time, Marbas can no longer remain detached, as emotions are welling up within him---fury at his ruined plans, and perhaps a new emotion that he has learned to feel because of Wisteria. But when he discovers Snow’s fate, how will he break the devastating news to Wisteria?! Learn More
USUAL: RM41.40

NOW: RM 41.40 (-0%)

MEMBER: RM 37.26 (-10%)

Out of stock

By Kyouka Izumi
‘I love this country and I love you!’ Tsukina, who has finally opened her dream café in the other world, is now living with Ill, the Captain of the Knights. Their relationship has taken a great step forward, bringing them closer than ever before. However, the new saviour, Yota, has grown fond of her. Will a jealous heart spell trouble for Tsukina’s ongoing romance with Ill, as well as the kingdom she wants to protect? Learn More
USUAL: RM41.40

NOW: RM 41.40 (-0%)

MEMBER: RM 37.26 (-10%)

Out of stock

By Soichiro Yamamoto
Hello, my name is Houjou. You may know me as the classy, mature and aloof girl. There’s nothing worse than looking childish when you’re already a middle-schooler, am I right?! Recently, this guy, Hamaguchi, seems to be showing interest in me---walking me home, taking me to couple spots... and it’s frankly a little thrilling...! But I can’t let myself show it. It’s oo cringe, and I’ve got an image to keep up, after all! Learn More
USUAL: RM41.40

NOW: RM 41.40 (-0%)

MEMBER: RM 37.26 (-10%)

Out of stock

By Nanaki Nanao
After the Demon Lord is slain at the hands of a lone human warrior, humans rejoice over the end of his reign of terror. But an intense tournament of powerful fighters hoping to be crowned the next demon lord has drawn in the unlikeliest of contestants—Helck, who claims to hate humans but is one himself! How will Helck change the course of the war between demons and humankind? Helck continues to lay bare the harrowing tale of how he became the mighty—and disgraced—hero h Learn More
USUAL: RM41.40

NOW: RM 41.40 (-0%)

MEMBER: RM 37.26 (-10%)

Out of stock

By
SEIKEN GAKUIN NO MAKENTSUKAI 圣剑学院的魔剑使 VOL.1-12 END JAP (E / C) Battles for ancient kingdoms are nothing compared to the battles of a classroom! Awakening from magical stasis after a thousand years, the Dark Lord Leonis suddenly finds himself in the body of a ten-year-old boy! He quickly meets Riselia, a girl confronting the Voids, creatures that have nearly exterminated humanity. Determined to uncover the mysteries of this strange new era, Leonis enrolls in Ex Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Watashi no Oshi wa Akuyaku Reijou 我的推是坏人大小姐 JAP/ENG (E / C) Ordinary office worker Rei Oohashi wakes up in the body of the protagonist of her favorite otome game, Revolution. To her delight, the first person to greet her is also her favorite character, Claire Francois—the main antagonist of the story! Now, Rei is determined to romance Claire instead of the game's male leads. But how will her villainous ladylove react to this new courtship?! 虽然我是 Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! 我想成為影之強者! Season 2 Everything has been going according to plan, but the hour of awakening draws near. Cid Kagenou and Shadow Garden investigate the Lawless City, a cesspool where the red moon hangs low in the sky and three powerful monarchs rule the streets. The true draw for Cid, however, is one who can draw blood–the Blood Queen, a vampire who has slumbered in her coffin for eons. Her awakening approaches, and Cid co Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! 我想成為影之強者 少年希德憧憬着以路人身份隐藏自身力量,不为人知地介入故事,展现实力的“影之实力者”。转生到异世界后,企图充分享受这种设定的希德,为了击溃妄想中的敌人“黑暗教团”而暗中大显身手。然而,这个教团似乎真的存在。同时,因为他顺势收为部下的少女们“会错意”了,希德在一无所知的情况下成了真 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By
SIRI LEMBARAN KERJA RUMAH PBD KSSM SEMAKAN (2024) - Berdasarkan tema dan bab buku teks - Memenuhi kehendak silibus dan aspek pentaksiran - Mesra Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) - Setiap praktis dibina secara terancang - Penerapan KBAT dan i-THINK - Garisan gunting disediakan - Jawapan berkualiti juga disediakan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.90 (-0%)

By
SIRI LEMBARAN KERJA RUMAH PBD KSSM SEMAKAN (2024) - Berdasarkan tema dan bab buku teks - Memenuhi kehendak silibus dan aspek pentaksiran - Mesra Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) - Setiap praktis dibina secara terancang - Penerapan KBAT dan i-THINK - Garisan gunting disediakan - Jawapan berkualiti juga disediakan Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.90 (-0%)

By
TEARMOON TEIKOKU MONOGATARI: DANTOUDAI KARA HAJIMARU, HIME NO TENSEI GYAKUTEN STORY 堤亞穆帝國物語~從斷頭台開始,公主重生後的逆轉人生~ VOL.1-12 END JAP (E / C) Surrounded by the hate-filled gazes of her people, the selfish princess of the fallen Tearmoon Empire, Mia, takes one last look at the bleeding sun before the guillotine blade falls... Only to wake back up as a twelve-year-old! With time rewound and a second chance at life dropped into her Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 35.91 (-10%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
Yu Yu Hakusho Live Action 幽游白书真人版 Vol.1-5 End(DVD9) JAP/ENG (E / C / M) Urameshi Yusuke was a tough teen delinquent until one selfless act changed his life...by ending it. When he died saving a little kid from a speeding car, the afterlife didn't know what to do with him, so it gave him a second chance at life. Now, Yusuke is a ghost with a mission, performing good deeds at the behest of Botan, the ferrywoman of the River Styx, and Koenma, the pacifier-suckin Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By
Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria百炼霸王与圣约女武神 JAP/ENG (E / C / M) Some urban legends are best left untested! Yuuto Suou gets more than he bargained for when he joins his childhood friend Mitsuki Shimoya in testing out an urban legend. When he uses his phone to take a picture of himself with the local shrine's divine mirror, he is whisked off into another world—one heavily steeped in the lore of the old Norse myths. Using his knowledge gained from Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 21.51 (-10%)

MEMBER: RM 19.12 (-20%)

By
Konyaku Haki sareta Reijo wo Hirotta Ore ga, Ikenai Koto wo Oshiekomu 捡走被人悔婚的千金,教会她坏坏的幸福生活 JAP (E / C) Allen, a misanthropic wizard, lives deep within the forest. He is known as the "Demon Lord" and feared by those around him. One day, while living his life as a hermit, he comes across a young girl named Charlotte who has collapsed in the forest. Despite being innocent, she was accused of evil deeds, had her engagement annulled, and was Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Bokura no Ame-iro Protocol 我們的雨色協議 JAP(E / C) Shun Tokinoya is a second-year high school student who lives with his mother and younger sister. After his father was killed in an accident and his sister was injured, he quit the game he loved and now works at an esports café called "FOX ONE." He spends all of his time studying and working part-time, while also socializing with his childhood gaming buddies. Suddenly, he discovers that "FOX ONE" is deeply in debt. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
MF Ghost 极速车魂 JAP/ENG (E / C / M) Year 202X. Self-driving electric cars have replaced internal combustion engine-based cars, becoming ubiquitous in Japan. However, a racing circuit known as MFG, which employs traditional internal combustion cars, is garnering popularity worldwide. Kanata Livington, a 19-year-old Japanese-British racer, comes to Japan after graduating from a top racing school in the United Kingdom to take part in MFG and find his missing father, Ken Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By Najmi Fetih
Sedang leka terbang tinggi melewati langit bahagia, tanpa sedar sayap sendiri patah tersadung batu percaya. Sehingga terlupa yang aku juga manusia biasa, yang layak untuk mengalirkan mutiara kaca yang bergelar air mata. Mungkin atas dasar terlalu lama tersenyum gembira, kali ini aku jatuh yang benar-benar jatuh. Untuk kau yang masih berduka atau yang sedang dihantui kesepian, aku hadiahkan "Patahnya Sayap Harapan". Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Adnin Roslan
Baiknya Allah kepada kita, walau kita ini sering melakukan dosa padaNya, Dia masih memberi pelbagai rahmat kepada kita. Kadang, kita tertanya-tanya, kenapa kesedihan dan masalah hidup kita tidak hilang? Dan kenapa hati kita masih lagi sakit dan belum sembuh? Mungkin, kerana kita belum berhijrah pada Allah. Kerana, ketika telah menumpuk dosa seorang hamba, namun dia tidak punya amal kebaikan untuk menghapusnya, maka Allah akan berikan ujian kepadanya dengan kesedihan untuk men Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Fujiko F Fujio
Nobita terjumpa kaki robot gergasi dan bola sfera biru di Kutub Utara. Seperti mendapat signal daripada bola sfera itu, satu per satu bahagian robot turun ke laman rumahnya! Doraemon dan Nobita terus memasang robot tu di Dunia Cermin dan jadilah robot gergasi dipanggil Zanda Claus. Tapi tiba - tiba muncul gadis bernama Riruru yang mengaku pemilik Robot tu. Rupa - rupanya Riruru dan Zanda Claus dihantar ke Bumi untuk jadikan manusia ini hamba. Mampukah Doraemon, Nobita dan kaw Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Ebriza Amin Nudin
Roselinda sering melihat seorang wanita separuh usia mendampingi anak-anaknya di dalam rumah yang baru mereka pindah sedangkan mereka suami isteri tidak pernah mengupah sesiapa pun untuk mengasuh anak-anak mereka. "Kau siapa han suka-suka berdamping dengan anak anak aku?"- Roselinda Roselinda juga sering mendengar bunyi mantera yang cukup menyeramkan. Malah, setiap kali mantera itu berkumandang, pasti pengasuh misteri itu akan muncul di hadapan matanya. Pengasuh misteri itu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Asuka Ogura
Anti betul keluarga Hanagaki dengan pesaing bisnes diorang iaitu keluarga Kuryuu. Moto diorang cuma satu, 'Kalahkan keluarga Kuryuu!' Kotori, anak tunggal keluarga Hanagaki pulak satu sekolah dengan Jin, anak lelaki Kuryuu. Diorang ni tak boleh bertemu, mesti nak bergaduh je. Tapi lama-kelamaan lain pula yang jadi?! Dunia dan takdir... cuba pisahkan diorang. Jadi apa agaknya diorang akan buat...? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By
Praktis Topikal Hebat! SPM KSSM – siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini yang bertujuan untuk membiasakan murid dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Siri ini turut menerapkan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT). Dengan itu, murid akan dapat menempuh peperiksaan dengan lebih yakin. Ciri-ciri Buku: - Revisi Ekspres adalah nota ringkas yang merangkumi isi kandungan dal Learn More
USUAL: RM7.95

NOW: RM 7.95 (-0%)

MEMBER: RM 7.95 (-0%)

By
Praktis Topikal Hebat! SPM KSSM – siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini yang bertujuan untuk membiasakan murid dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Siri ini turut menerapkan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT). Dengan itu, murid akan dapat menempuh peperiksaan dengan lebih yakin. Ciri-ciri Buku: - Revisi Ekspres adalah nota ringkas yang merangkumi isi kandungan dal Learn More
USUAL: RM7.95

NOW: RM 7.95 (-0%)

MEMBER: RM 7.95 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota - Praktis SPM: i) Soalan latihan Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-0%)

By
KUASAI PBD direncanakan dengan hasrat untuk melengkapi buku teks dan mempermudah Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Siri ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap subjek secara tuntas. Ciri-ciri buku: - Nota - Praktis SPM: i) Soalan latihan Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-0%)

By Hidenori Kusaka , Satoshi Yamamoto
The Legendary Pokémon Xerneas has transformed into a great tree, and whoever can possess it will also be in control of immense power! Meanwhile, Trainer Korrina has lost her battle, as well as her Key Stone. Feeling responsible for Korrina’s defeat, X retreats once more into his home. Will X’s friends ever get him to come back out of hiding again?! Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 29.43 (-10%)

By Hidenori Kusaka , Satoshi Yamamoto
Casey, a hacker who invented the Dynamax Simulator, and Henry, a boy who repairs gear for Pokémon, both dream of entering the Galar region’s Gym battles. For Casey, it’s a chance to reunite with her lost Pokémon. For Henry, it’s an opportunity to search for the legendary Rusted Sword and Rusted Shield. Henry adds the Comedian Pokémon Mr. Rime to his team and names it Kayne. After a complicated but ultimately successful Gym battle, Henry and Casey head to Spikemut Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By Takashi Shiina , Rumiko Takahashi
Can the three teenage daughters of demon dog half-brothers Inuyasha and Sesshomaru save their parents, themselves, and both realms from the menace of the seven mystical Rainbow Pearls? Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By
Hataraku Maou-sama!! 打工吧!!魔王大人 The story centers around a demon king named Satan who is one step away from conquering his alternate world when he is transported to Tokyo of our world. He ends up having to work part-time at a fast food restaurant to make ends meet. In order to conquer Japan, he has to first move up from a freelancer to an actual employee. Meanwhile, the heroine Emilia has arrived in Japan also, in pursuit of Satan. 曾席卷“圣十字大陆 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By
患者和护理师的守护天使 弗洛伦丝-南丁格尔,一个比起舞蹈或礼服,更热爱书本和数字的女孩。这个常会被周遭人们形容是个“怪孩子”的女孩,长大后,察觉到了护理的重要性,尽管受到反对,仍持续追寻成为护理师的梦想,并以崭新的想法为当时的护理观念掀起革命! 《名人传系列》以漫画的方式来讲述名人的孩童时期及他们的成长之路。 Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By 布萊恩.莫蘭 , 麥可.列寧頓
──亞馬遜十年暢銷時間管理經典── 千萬職場菁英都在用的高效管理法 丟掉年度計畫,聚焦12週 擺脫低效和拖延症 打造成功的複利效應!   ★ 樊登讀書、劉軒(作家.正向心理學專家)、郝旭烈(企業知名財務顧問)、薑餅資(知識型YouTuber)推薦   ★ 《紐約時報》暢銷書,全球授出20多國版權,銷量30萬冊以上   你也有這樣的經驗嗎?   ● Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
Praktis Intensif Prinsip Perakaunan Tingkatan 4: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan peperiksaan. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 6.80 (-20%)

MEMBER: RM 6.80 (-20%)

By
• Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan peperiksaan. • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 6.80 (-20%)

MEMBER: RM 6.80 (-20%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Man Tsang
Ejen Ling dari Libra, iaitu Seksyen 0 organisasi antarabangsa diarah menjalankan satu misi. Namun perjalanan menyempurnakannya tak semudah yang disangka. Kini misi bukan hanya melibatkan seorang anak perempuan organisasi yakuza, Yanagiba Gumi yang berkebolehan ‘sinestetik’. Malah mereka turut menjadi sasaran ninja Jonin dari organisasi pembunuh, Karma. Kisah aksi berdarah di antara ejen, ninja dan yakuza kini bermula! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Veon , Vezill
Dendam Matthew Berpunca Dari Zaman Kanak- Kanak? Ketika berusia tujuh tahun, Matthew mengidap penyakit aneh. Dia sering muntah dan pengsan seolah- olah diracun sehinggalah pada suatu hari, seorang doktor bernama Rita muncul. Dengan bantuan Dr. Rita, Matthew semakin sihat dan pulih. Namun, apa yang berlaku seterusnya menimbulkan dendam di dalam hati. Kembali ke masa kini, Remy dan rakan- rakan terus berusaha menyelamatkan bumi. Adakah mereka akan berjaya? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Mazlan Yusuf
Kamus Mini mempunyai lebih kurang 35,000 daftar kata. Tumpuan utama kamus ini ialah perkataan seharian yang baku dan umum, dengan perkataan dan makna yang kurang lazim atau sangat khusus tidak dimasukkan. Penyusun berharap semoga Kamus ini mempunyai nilai tambah dalam penggunaan bahasa Melayu ataupun bahasa Inggeris. Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 13.41 (-10%)

MEMBER: RM 11.92 (-20%)

By
Adik - adik sayang nabi kan? Jom kita kenali nabi pilihan Allah dengan membaca buku ini. Adik - adik boleh mencontohi akhlak mulia nabi Allah ini. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Kaoru
Cikgu Silas beri satu tugasan sukar, hantar satu jurnal pemerhatian serangga. Tugas ini mudah sahaja bagi Joni, tetapi Mia sangat takut dengan serangga. Keadaan semakin tegang apabila Joni dan Mia bergaduh besar kerana Joni tidak faham kenapa Mia takut serangga. Dapatkan mereka siapkan tugasan ini? Adakah mereka akan kembali akrab seperti selalu? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 14.40 (-10%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Chen Qiao Rong , Qiao Meow
Jika kata-kata sukar diluahkan, gunakan saja bahasa kucing. Di dalam sebuah kelas tahun tiga,ada seorang gadis yang tak pandai bersosial bernama Wu Xiao Rong. Dia ralit melihat rambut gaya ekor kuda milik si gadis comel bernama Tong Ke Wei yang duduk di depannya. Entah macam mana Xiao Rong terpegang lalu tertarik rambut Ke Wei. Biarpun berbeza personaliti, mereka mula berkawan rapat.Gemar lukis komik bersama-sama dan menggunakan bahasa kucing untuk luahkan perkataan yang tak Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Abu Mazaya Al-Hafiz
Di tengah kehidupan moden di mana umat manusia mula hanyut terlena dengan kehidupan duniawi, ramai di antara mereka yang kehilangan panutan dan mengalami krisis nilai akhlak. Ajaran agama tidak lagi diendahkan, sifat saling menghormati antara satu sama lain kian memudar dan hukum yang berlaku kini adalah sama dengan hukum yang berlaku di dalam hutan belantara. Idola generasi muda masa kini adalah para artis, pelakon dan penyanyi, di samping saluran-saluran media jarang menamp Learn More
USUAL: RM89.00

NOW: RM 80.10 (-10%)

MEMBER: RM 80.10 (-10%)

By Ameirul Azraie & Nik Akmal
Mungkin kita pernah rasa yang hidup semua orang lain sepertinya lebih bahagia daripada kita. Dibandingkan dengan kawan-kawan seusia, ramai antara mereka sudah berjaya pada usia muda. Tak macam kita yang masih belum jumpa rentak untuk hidup pun lagi. Kita mula rasa yang kita tiada pilihan selain daripada struggle dan hustle untuk menjadi yang terbaik dalam segenap aspek kehidupan. Namun, senarai apa yang nak dikejar itu sepertinya tidak pernah berkurang, bahkan semakin bertamb Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Farhah Anuar
Menjadi perempuan kadangkala terasa melelahkan. Silap sedikit dipandang serong. Gigih berusaha dianggap terlalu mengejar sempurna. Lalau bagaimana? Perempuan bertumbuh bukan sekadar mempamerkan luaran, namun terlihat juga daripada dalaman. Perempuan bertumbuh tidak akan sesekali patah semangat jika tujuannya betul dan tepat. Perempuan bertumbuh terus berusaha mengenali potensi diri lalu berkembang dan menyebarkan manfaat. Seperti pokok yang berbuah, untuk hasilkan tuaian yang Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Haswida Abu Bakar
"Syarat Kak Farah... dia meminta aku supaya keluar dulu dengan kau sebanyak tiga kali. Tiga janji temu. Berkenal-kenal dan baharulah buat keputusan. Sekiranya aku masih tidak dapat menerima kau juga, Kak Farah akur dengan keputusan aku. Kalau kau marah, aku faham."-JOE ADAM Demi menjaga hati Kak Farah, Joe Adam penuhi syarat menggunung tinggi kakak sepupunya ini agar hati yang baru terluka berbuka hati pada Ain Nurlisa staf di syarikat Kak Farah dan part-time model yang baru Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 31.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.52 (-20%)

By Anna Milia
Yakinkan hatimu, akulah takdir terindah yang kau nantikan. Caden Hud jatuh cinta pandang pertama. Terus dijejaki Dian, si mural painter. Semua tentang Dian dirasakan terlalu indah. Angin bahagia bertebangan di angkasa setiap kali bersama gadis itu. “Saya book awak!” - Hud “Untuk apa?” - Dian “Jadi isteri saya.” - Hud Hud rasa macam nak hentak kepala ke bumbung kereta dek kegelojohannya. Hentak dua tiga kali. Biar hilang terus ingatan. Dian terima lamaran yan Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Mira tak pernah merancangnya! Malah, bukan pelan Mira langsung untuk melakukannya! Mana mungkin dia ada pelan untuk menamatwatkan riwayat pembantu rumahnya sendiri, Sumi, yang dipercayai semenjak dulu lagi? Namun, hal itu tetap berlaku. Mira telah membunuh Sumi tanpa niat! “Sumi dah mati, bang.” - Mira “Mati?” - Nawawi “Macam mana dia boleh...” - Mira “Mira tak sengaja.” - Nawawi Nawawi terkejut bila tahu apa yang telah Mira lakukan. Malah, lebih mengejutk Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Aisyahros
“Berhenti suruh aku buat benda yang boleh buat kau semua duduk depan pintu neraka. Cukup aku sorang aje yang rasa neraka tu dulu.” – Hugo Adriel JIBRIL LUTHFI, nama itu penuh dengan rahsia hitam. Menjadi ketua kumpulan kongsi gelap usai kematian ayahnya. Pilihan yang sepatutnya dihindari. Namun, kini dia bangkit semula dengan sebuah harapan baharu. HUGO ADRIEL, nama itu memberikan peluang kedua dalam hidupnya. Kali ini, dia bukan lagi Jibril Luthfi yang digeruni. Nam Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Nursuzahan
Satu janji yang mengikat kita untuk selamanya... Hidup seorang wanita bernama Jass indah dan cukup segala, bagaikan seorang puteri lindungan bulan. Cantik dan manja, itulah dirinya. Sentiasa disayangi insan-insan di sekelilingnya. Berbeza dengan hidup seorang lelaki bernama Jay, yang hanya ditemani nenek tercinta. Hidup di kampung yang serba sederhana, namun ia tetap indah buat dirinya. Takdir menemukan Jass dan Jay dalam satu kehidupan yang sangat berbeza. Jay sebagai se Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Zharulnizam Z.A
Kepulangan Hambali ke Batu Pahat bersama sebuah harapan. Ada hajat yang ingin ditunaikan. Namun, takdir ALLAH telah tertulis. Hadirnya bukan untuk menyulam kasih, tapi untuk melihat Seri Bakawali terus hidup. Permainan mistik ini harus ditamatkan walau apa pun yang terjadi. Kiai Shamsudin mesti dibantu! Biarlah lara perkasihan ini terus berlalu dibawa bayu. “Seri Bakawali, maafkan aku! Aku terpaksa memadam namamu dari kamus hidupku." - Hambali - Sepeninggalan Hambali, Lo Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Risa Saraswati
Jangan terkejut kalau ternampak aku bercakap atau ketawa seorang diri meskipun tiada sesiapa di sisi. Mungkin ketika itu aku bersama salah seorang daripada lima sahabat baikku. Kamu mungkin tidak menganggapnya logik. Mereka memang tidak kelihatan di mata kasar dan sering dipanggil... hantu; jiwa-jiwa yang ingin tahu tentang kehidupan yang mereka rasakan tidak adil. Kelebihan dapat melihat mereka adalah anugerah dan tidak kurang juga kutukan. Kelebihan menjurus ke arah persaha Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.90 (-19%)

MEMBER: RM 17.90 (-19%)

By Hyzwayne
You wanna know I’m in love with. Read the first word again. Meski digenggam kuat, disimpul rapi namun akan terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, dibuang jauh-jauh, andai sudah tertulis milik kita, tetap jua akan jadi milik kita. “Aku bagi dua pilihan sama ada dengar cakap aku atau mati kena tembak.” - Angelo Leonardo Harta dan kuasa menjadikan Angelo seorang Master. Jangan cari pasal, kelak akan dicari sehingga ke lubang cacing, kerana bagi Angelo Leonardo. Darah pe Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ida Ra
Terpisah kerana takdir. Bertemu kerana cinta terakhir. Diubati oleh luka, dipeluk oleh derita, buat hidupnya terumbang-ambing. Melupakan si dia yang pernah menghuni di hati, bagaikan mengharapkan lelaki itu kembali. Mustahil, kerana mereka tidak mungkin ditakdirkan untuk menyatu. Lantas dia membawa diri ke sebuah pulau sambil membayangkan betapa indah seandainya Johan ada di sisi. Tanpa sengaja, seseorang datang membuatkan dia keliru. Tanpa diduga munculnya kisah masa lalu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Miszhann
Sekuat apa pun kita berkehendak, Dia yang Maha Berkuasa Life is short… kerana itu dia inginkan hidup yang tenang. Namun, untuk mewujudkan keinginan itu akan bermula malapetaka yang dibubuh dengan kebencian, permusuhan dan badai yang tertinggal dari masa silam. Ya, ada orang yang inginkan nyawanya. Disebabkan itu, Naaila sentiasa berjaga-jaga dengan setiap orang yang baru sahaja dia kenal. Biarpun begitu, Naaila masih lagi gadis normal yang sentiasa mendambakan cinta. Bagi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Qstnaafrn
Tidak bernoda, lebih kuat mengagumi jiwa, lebih suci tiada terbatas Dia tidak pernah tunduk dengan ketakutan pada manusia. Lemah tiada di dalam kamus hidupnya. Dirinya digeruni oleh ramai orang, didambakan oleh wanita. Semuanya nampak sempurna… Cacat? Lumpuh? Lembik? Semuanya misteri untuk diungkapkan. Kini dia kaku tidak berfungsi. Dulu diri ini dibanggakan tetapi sekarang semuanya perlukan bantuan. “Jangan buat I macam ni. I merayu sangat. Kalau you menyesal dengan a Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

1-2299 of 2299

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top