0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kenali ishikawa ryu 'Found 257 Related Products
By ITZY
Album comes with 6 versions - ITZY/YEJI/LIA/RYUJIN/CHAERYEONG/YUNA Ver. (Randomly supply); each version comes with: 1. Photobook 64pgs 2. 1 CD 3. 1 Lyric Paper 4. 2 Random Photocard 5. 2 Random Polaroid 6. Sticker pack Learn More
USUAL: RM126.90

NOW: RM 126.90 (-0%)

MEMBER: RM 114.21 (-10%)

By
Kamen Rider X 假面骑士X Robotics scientist Keitaro Jin and his son Keisuke become caught up in the campaign of terror by an evil organization known as "G.O.D.". They are attacked and the professor's technology gets stolen, but before Keitaro dies, he is able to perform surgery on his son. With the last of his robotics technology, he transforms his son into "Kamen Rider X". To avenge his father's death and ensure the safety of the entire world, Keisuke uses this technolo Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
Sailor Moon Eternal The Movie 1+2 美少女战士劇場版 1+2 When a dark power enshrouds the Earth after a total solar eclipse, the scattered Sailor Guardians must reunite to bring light back into the world. The upcoming adventures are set in April, when the cherry blossoms are in bloom and Tokyo is in a festive mood as it celebrates the largest Total Solar Eclipse of the century. As the new moon obscures the sun and gradually dims its light, Usagi and Chibi-Usa encounter P Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By 朱智勋 , 柳承龙 , 裴斗娜 , 金相浩 , 陈善奎
Set in Korea’s medieval Joseon period, it tells the story of Crown Prince Yi-Chang (Ju Ji-hoon), who becomes embroiled in a coup/political conspiracy and is forced to embark upon a mission to investigate the spread of a mysterious undead plague that has beset the current emperor and the country's southern provinces. The story starts with a notice written in Korean on a billboard, claiming the king of Joseon is dead and the crown prince should be crowned immediately as the n Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
Magical Girl Lyrical Nanoha 高町奈叶是个平凡的小学三年级女生,与好友在如同日常作息的前往补习途中,发现了从异世界米德其路达(Mid-Childan,又译米德芝尔达)来的雪貂尤诺•斯克莱亚.他利用心灵感应告诉奈叶,他来到这个世界的理由是为了回收他所挖掘到的太古遗产(平行次元中的高度文明的遗产)"宝石种子”.奈叶为了保护可能因为宝石种子暴走被破坏的城镇,决 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By 柳韓彬
把零碎片斷的原子時間聚合起來、有效運用, 將匯集成改變人生的巨大能量! 6堂課學會時間倍增術, 擺脫窮忙、快樂提升收入,把時間還給自己! 從社畜上班族到身兼線上講師、YouTuber、電影演員、筆記商品設計師等5種斜槓, 改變實績感動韓國370萬人次!   在財務自由之前,必須先創造時間自由!   富豪或魯蛇,每一天都同樣只有24小時。   Learn More
USUAL: RM50.80

NOW: RM 50.80 (-0%)

MEMBER: RM 45.72 (-10%)

By
Kishiryu Sentai Ryusoulger 骑士龙战队龙装者 65 million years ago, the knights of the Ryusoul Tribe were selected to participate in a war campaign against the dictating Druidon Tribe who sought to rule Earth. But the Druidon's war campaign was halted by the meteor that brought the age of the dinosaurs to an end, forcing them to flee into space. Meanwhile, the Kishiryu were placed in a deep sleep as a failsafe should the Druidon return. The chosen knights choose to live Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
Shadowverse 暗影诗章 Hiro Ryūgasaki is an ordinary middle school student at Tensei Academy. Through a strange occurence, Hiro obtains a mysterious smartphone withe the popular digital card game "Shadowverse" app installed. Through the game, Hiro meets rivals,meets new friends, participates in tournaments, and forms bonds with others. 就读于天青学园的少年龙崎阳羽,偶然间获得神秘的手机。手机中安装了俗称暗诗的超人气虚拟卡片游戏 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By
Enn Enn no Shouboutai: Ni no Shou 炎炎消防队:弐之章 Shinra and Company 8 have figured out the Evangelist’s goal: to gather Adolla Bursts from Shinra and Shou. After learning more about his past from Captain Burns, Shinra becomes more motivated to discover the truth about his mother and save Shou again. But a mysterious girl known as the “First Pillar” reveals the Evangelist’s master plan to start another Great Cataclysm! 在「地下決戰」結束後,森 Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
Owari no Seraph 终结的炽天使 With the appearance of a mysterious virus that kills everyone above the age of 13, mankind becomes enslaved by previously hidden, power-hungry vampires who emerge in order to subjugate society with the promise of protecting the survivors, in exchange for donations of their blood. Among these survivors are Yuuichirou and Mikaela Hyakuya, two young boys who are taken captive from an orphanage, along with other children whom they consider famil Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
KUROKO'S BASKETBALL 影子的籃球 The Basketball Team of Teiko Middle School with more than hundreds of members, has won three-peat in the Middle School League. With such brilliant history, the five rare genius players of this team became known as the Generation of miracles. However, there was a fact that few know.There's another one besides the five genius players. The phantom sixth man! Revealing the related information of ! It's mainly about the Generation of Miracles Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By Iman Fadia
Kiriman jambangan bunga tulip daripada seseorang yang hanya dikenali sebagai Kekasih Tulip telah membuatkan seluruh hidup Juliana diselubungi teka-teki. Sudilah terima jambangan tulip ini. Jika diizinkan Tuhan, kita akan bertemu satu hari nanti. – Kekasih Tulip. Zafril… abang kepada Zara, kawan baik Juliana pula mendesak Juliana agar bertemu dengan Ray yang sedang terlantar koma di hospital. “Kenapa kau nak sangat aku jumpa dia?” - Juliana. “Kau akan tahu juga nant Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Azieana
Mencintaimu merupakan perkara terindah dalam hidupku! Aydan nekad mengakui keburukannya di hadapan perempuan yang tidak kenalinya, gara-gara geramnya kerana asyik digesa oleh Puan Sri Hayati supaya dia segera berkahwin. “Dari segi luaran, I ni nampak hebat, tapi hakikatnya I ni jenis lelaki yang panas baran, pengotor, suka sepah- sepahkan semua barang dalam bilik, letak pakaian merata-rata, termasuklah seluar dalam I.” – Aydan Anis yang terkejut segera meninggalkan rest Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By SF9
1. Hard cover + Book Band 2. 1 Booklet 112pgs 3. 1 CD 4. 1 random concept photo card 5. 1 random selfie photo card Learn More
USUAL: RM136.00

NOW: RM 136.00 (-0%)

MEMBER: RM 122.40 (-10%)

By
Ex-soldier Juuzou Inui has one question—who turned him into a cyborg and erased his memories? After the war, cyborg soldiers known as the Extended were discharged. Juzo Inui is one of them, a man whose body was transformed, his head replaced with a giant gun! With no memory of his previous life—or who replaced his head and why—Inui now scratches out a living in the dark streets of the city as a Resolver, taking on cases involving the Extended. When a fellow Extended sho Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
10 years ago, the “Pandora Box” was found on Mars. On Earth, it created walls that divided Japan into Touto (Eastern Capital), Hokuto (Northern Capital) and Seito (Western Capital) and brought along the Smash, unidentified lifeforms that attack people. Sento Kiryu, a prodigy physicist, transforms into Kamen Rider Build to fight the Smash. 在火星发现的神秘箱子――“潘多拉魔盒”打开的瞬间,巨大的墙壁突然出现!故事由此开始。被称为 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By Shafie Abdul Rahman
Peristiwa pembukaan semula Hagia Sophia, sebuah geraja Kristian-Orthodoks yang berusia kira-kira 1,500 tahun itu, adalah merupakan satu peristiwa besar bagi umat Islam di seluruh dunia. Pengislaman gereja itu merupakan simbol kemenangan umat Islam terhadap penganut Kristian di Eropah yang suatu ketika dahulu amat gah dengan Konstantinopel sebagai pusat kekuasaan Empayar Rom Timur. Walau bagaimanapun, akhirnya Konstantinopel berjaya ditawan oleh Sultan Muhammad Al-Fatih pada t Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 34.11 (-10%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By 池昌旭 , 金智媛 , 金玟锡 , 韩智恩 , 刘庆秀
The storyline of the series is in interview format -- six people talking about their dating life. Park Jae-won (Ji Chang-wook), 32 years old architect by profession has a passionate and honest personality. He is not able to forget the woman, whom he calls a "camera thief". She stole his heart and disappeared. Lee Eun-oh (Kim Ji-won), 29 years old marketer, lives an ordinary life but has an alter ego called Yoon Seon-a. She meets Park Jae-won under her fake identity in Yangyan Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
932 Dead or Alive! Queen's Sumo Inferno! 非生即死 QUEEN的大相撲地獄 Mati atau Hidup! Neraka Sumo Queen! 933 Gyukimaru! Zoro Fights a Duel on Bandit's Bridge! 牛鬼丸 索隆劫路橋的決鬥 Gyukimaru! Zoro Bertarung di Jambatan Perompak! 934 A Big Turnover! The Three-Sword Style Overcomes Danger! 大逆轉 跨越生死關頭的三刀流 Pusing Ganti Besar! Gaya Tiga Pedang Mengatasi Bahaya! 935 Zoro, Stunned! The Shocking Identity of the Mysterious Woman! 索隆 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
Set in modern Tokyo, the story chronicles the adventures of an eclectic group of teenagers who call themselves the “Phantom Thieves of Hearts.” Together with their metaphysical manifestations known as their Personas, the group seeks to solve crimes by reforming the source of corruption within people’s hearts. 高二的春天,雨宮蓮轉學到了東京的「秀盡學園」。因某事為契機而覺醒為“假面”使用者的蓮,與新認識的夥伴們組建了 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
Nobita hatches two new dinosaurs, named Kyu and Myu, via the Time Cloth. Nobita nurtures and takes care of these dinosaurs, to prove to his friends that he can find a real dinosaur. Once the dinosaurs are of age, Nobita shows them to Shizuka, Gian, and Suneo. Afterwards, the gang takes a trip to the past, where they can see Kyu and Myu's home, which have many other dinosaurs inhabiting it. This causes some trouble for everyone, as they try to stay safe. Along the way, there i Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Dr. Shayuthy Bin Abdul Manas
Suatu usaha untuk menyediakan pembaca berbahasa Melayu dengan susunan yang sistematik, menyeluruh serta mesra pembaca melalui ilmu hadis. Penyampaian mudah untuk diikuti, dilengkapi dengan infografik dan gambaran yang jelas beserta contoh. Di samping itu, penggunaan laras bahasa yang mudah bagi membolehkan pembaca menguasai konsep asas ilmu hadis tanpa menjejaskan makna sebenar terma khusus dalam bahasa Arab. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Nahar, seorang wartawan telah menerima sekeping nota dan sekeping cakera padat daripada seorang anak muda yang tidak pernah dikenali. Nota itu menyatakan, seorang anak muda bernama Adrian didapati mati akibat terjun dari pangsapurinya. Namun, terdapat kemusykilan tentang kematian tersebut. Nahar diminta menonton sejumlah rakaman untuk mengetahui akan teori si penulis. Setelah menonton rakaman demi rakaman, Nahar berminat untuk meyelidik sebab kematian Adrian. Jelas semuanya Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By
Exercise book for primary school, published in 2020, printed in 2 colour Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 3.78 (-10%)

By 柳根瑢
★韓國最大入口網站NAVER知名部落客,從身無分文的無業遊民,變身年薪上億CEO的「實踐力」心法! ★三星集團每年必辦的自我開發講座   你不必很厲害才開始,你要開始才會很厲害!   從紙上談兵化身為行動派,就從最簡單的「一日一行動」開始。   僅憑「實踐力」,一年內就能改變人生!   ◤韓國版原子習慣◢   「現在不做,一年後還是原 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Abdul Latip Talib
TUMPASNYA RICHARD THE LIONHEART Selepas Baitulmuqaddis berjaya dibuka oleh Salahudin Al-Ayubi, negara-negara Kristian Eropah mula menggerakkan misi merampas kembali tanah suci itu. Raja-raja Eropah mengumpulkan kekuatan tentera yang mencapai ratusan ribu orang lalu berarak menuju ke Timur. Salah seorangnya adalah Richard I, Raja England yang lebih dikenali sebagai Richard The Lionheart. Kepintaran strategi dan kegagahan beliau di medan tempur menyebabkan tentera Islam mengal Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Adnil Zaff
Adinda Putri bukanlah anak bangsawan seperti Tengku Anisah atau Tengku Marissa. Dia juga bukan millionaire. Tetapi dia anak perempuan kepada Angelina Khon, wanita ke 10 terkaya di Perancis! Adinda cuba lari dari kebiasaan hidup yang sarat protokol. Tidak sedar dalam pada dia cuba belajar menjadi orang kebanyakan. Ayahnya telah memberikan dia satu pelajaran yang sulit untuk dia lalui. Iaitu menjadi PA kepada kepada CEO muda itu. William seorang lelaki yang dikenali oleh semua Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kekuatan besi kersani turut dicatatkan dalam bahan-bahan bertulis seperti Bustanus Salatin, Syair Hamzah Fansuri dan lagu nyanyian M. Nasir, Mentera Semerah Padi. Namun demikian, sukar diterangkan bentuk mahupun rupa sebenar besi kersani. Teori atau penjelasan tentang besi tersebut lazimnya bercanggah. Tidak kurang pula teori-teori yang sukar diterima akal. Dalam hal ini, bergantung kepada daerah dan pegangan sesebuah masyarakat, besi kersani turut dikenali sebagai kursani, q Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
A stout, weak, yet highly passionate Sora Kurumatani enters Kuzuryuu High School with hopes that he'll fulfill his mother's wishes to dominate his first high school tournament. However, the basketball club—turned den for delinquents—does anything but play basketball! Its club members, Momoharu Hanazono, a skilled blocker who can do power jumps but is horrible at shooting, and his twin brother Chiaki, a talented point guard, has also lost interest in the sport. With just o Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Anna Milia
Jika masih ada rindu, bererti masih ada cinta untukku. Noah Tan dipaksa bercuti supaya dapat merehatkan minda. Fizi dibayar untuk menjaganya. Dah serupa babysitter saja kan! Memang leceh sebenarnya menjaga Noah Tan yang mengada-ada dan suka mencari pasal. Tapi sekejap saja, kerana Noah Tan mula menampakkan perubahan selepas bertemu dengan budak cef di Moontain Keriang, Lureen. “Saya tak suka awak panggil saya apek.” “Tapi saya suka. Lebih-lebih lagi tengok muka sembe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
The Ryusoulgers are sent 65,000,000 years into prehistoric Earth, during the time of the dinosaurs! After encountering members of the very first Ryusoul Tribe, they start to uncover the secrets behind the origins of their people and their Kishiryu partners. However, when Gaisoulg and their ancestors seek to take over the world, what will become of the Ryusoulger's mission to save the future by fighting in the past?! 时间流逝到恐龙时代,6500万年前因Minusaur的 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
65 million years ago, the knights of the Ryusoul Tribe were selected to participate in a war campaign against the dictating Druidon Tribe who sought to rule Earth. But the Druidon's war campaign was halted by the meteor that brought the age of the dinosaurs to an end, forcing them to flee into space. Meanwhile, the Kishiryu were placed in a deep sleep as a failsafe should the Druidon return. The chosen knights choose to live in peace while passing their mantle down across gen Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Phidot
Mungkin aku tidak pernah berhenti mencintaimu... Mungkin aku tidak pernah berhenti mengharapmu... Tidak pernah Idrus menyangka kedatangannya ke Miri akan menemukan dia dengan Miss Icy. Gadis yang dikenali dan dihubunginya menerusi e-mel, akhirnya dapat dilihat depan mata. Tanpa angin ribut, gadis itu tiba-tiba menghilang. Langsung tiada e-mel buat dirinya lagi. Tambah-tambah lagi Miss Icy meluahkan rasa cinta terhadap dirinya, tetapi Idrus tolak dengan alasan setiap perasa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Cik Tet
Ainan Sofea. Gadis polos yang terperangkap dalam permainan ibu dan anak. Hanya kerana satu kesilapan yang tidak disengajakan, dia terpaksa bersetuju untuk bergelar isteri kepada pemuda yang tak pernah dia kenal sebelum ini. “Kenapa awak nak hancurkan masa depan awak hanya kerana nak ikut rancangan mengarut mak awak?” - Ainan Ghibran Maleq. Lelaki yang penuh dengan rahsia dan bakal bertunang dengan kekasih hati. Namun boleh pula dengan begitu mudah dia bersetuju bila dip Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Hiro Morita
The Aiger arc draws to a close with his title match against current world champion, Valt Aoi! Will he become the unbeatable beyblader he set out to be? Aiger seeks an unlikely teacher to help him master his balance-type turbo bey! And then, a new chapter begins with Dante Koryu, a junior member of BC Sol whose life is about to be turned completely upside down! Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 32.70 (-0%)

By Ryusuke Hamamoto
This guide introduces aspiring manga artists to drawing chibi characters-wide-eyed caricatures beloved for their cartoonish exaggeration. Drawing Cute Manga Chibi walks you through the steps needed to draw these adorable characters, while sidebars offer expert tips, pointers on the pitfalls to avoid, and how to use details to bring your drawings to life. In this book, readers will learn how to imagine and express: Fac Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 66.00 (-0%)

MEMBER: RM 59.40 (-10%)

By
Ryuji Takasu is frustrated at trying to look his best as he enters his second year of high school. Despite his gentle personality, his eyes give him the appearance of an intimidating delinquent. He is happy to be classmates with his best friend Yusaku Kitamura, as well as the girl he has a crush on, Minori Kushieda. However, he unexpectedly runs into "the school's most dangerous animal of the highest risk level"—Taiga Aisaka—who just happens to be Minori's best friend. Ta Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
In the year 2199, Earth faces its greatest crisis. Due to unrelenting bombings by the alien race known as "Gamilas," the planet can no longer sustain its inhabitants. In exactly one year, humanity is set to become extinct. In desperation, the people of Earth establish the Earth Defense Force, their last defense against the power-hungry Gamilas Empire. However, humanity finds a glimmer of hope after receiving a message from the mysterious planet Iscandar, which offers them a d Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By ZILI AILIE
Benarkah perempuan dan lelaki tidak boleh menjadi kawan selamanya? Amylea dan Dean, salah satu kisah kawan baik yang akhirnya ‘terbabas’ rasa. Namun, segalanya bagai tak terluah. Sehinggalah mereka berada dalam situasi memaksa dan Amylea terpaksa meminta pertolongan Dean. “Trial and error kita lain sikit. Kita kena kahwin dulu.” – Dean. Berkahwin dengan kawan sendiri, bukan yang Amylea mahukan. Apatah lagi, Dean Hanafi itu adalah teman baik bekas kekasihnya. Tapi, d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By SARA HEZRA
HARRAZ AHMAD , seorang photographer yang menerima bos baru di departmentnya. Bos barunya itu bernama AMINAH TEMPO. Nampak garang dengan gaya bos yang bossy tapi bila dah kerja sekali, baru dia tau bos dia tu memang sporting. Keluar bekerja rasa macam berdating pulak. Err, tapi dia sesorang je rasa macam tu. Maklumlah, lelaki lepas 30-an yang kesunyian ditinggal awek. Itu hal bos boleh tinggal kat pejabat la. Pening-pening layan karenah bos balik rumah dia akan relaks. Cuma Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
A ghost was seen on the 12th floor of the Asakusa Juunikai building. A newspaper article featuring the sighting brought together Takuboku Ishikawa, who runs a private detective agency to support his family, and his assistant Kyosuke Kindaichi to solve the case. 时代为明治末期――苦於贫穷的天才歌人・石川啄木,因一桩杀人事件为契机,开始以公寓为据点的侦探社操业。其名为“啄木鸟侦探社”。 “浅草十二阶幽灵骚动 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Manaf Hamzah
Dia seorang perempuan yang cantik. Dia telah ditemui cedera parah akibat kemalangan langgar lari. Tetapi sebaik sahaja sedar daripada koma, dia hilang daya ingatannya. Tidak ingat akan namanya yang sebenar. Apatah lagi masa lampau yang pernah dilalui. Kotak fikirannya kosong sama sekali. Dia seperti sudah menjadi orang baharu. Dia lantas dikenali sebagai Aslin, isteri kepada Uzzam Zulkarnain. Seorang isteri yang dikatakan ‘melampau’. Seorang isteri yang curang... “Sebai Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By
In the ecologically-minded city of Futo (風都 Fūto?, the "Windy City"), there are many windmills and the people live in harmony. However, the Sonozaki Family sell mysterious devices resembling USB flash drives called Gaia Memories to criminals and other interested parties who use them to become monsters called Dopants, committing crimes with the police force powerless to stop them. To make matters worse, the Gaia Memories carry a dangerous toxin that cause their users to g Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Sayaka Ide
Sara lahir dari suku Hin, suku penunggang kuda. Sebab tulah dia mahir menunggang kuda dan memanah. Tapi gadis ni juga obsesi makan. Suatu hari dia nak pergi ke ibu kota yang dikenali sebagai 'syurga makanan lazat'. Tapi apa nasib Sara bila dia terserempak dengan satu 'kumpulan misteri'? Sebuah kisah yang tak ada siapa pun tahu! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Joni, Mia dan Emilia telah terpilih sebagai murid contoh untuk sambutan 'Bulan Taat Ibu Bapa' di sekolah mereka. Tiba-tiba ada seseorang yang tidak dikenali muncul di sekolah. Siapakah dia dan apa motifnya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Goenawan Clarissa
From the critically acclaimed author of Rainbirds comes a novel of tragedy anddark histories set in Japan. University sophomore Miwako Sumida has hanged herself, leaving those closest to her reeling. In the months before her suicide, she was hiding away in a remote mountainside village, but what, or whom, was she running from? To Ryusei, a fellow student at Waseda; Chie, Miwako's best friend; and Fumi, Ryusei's older sister, Miwako was more than the blunt, no-nonsense perso Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Norlela Zubir
Kisah pengalaman saya ini ditujukan khas buat insan yang ingin memujuk hati. Dalam kehidupan ini, ada ketikanya kita ditimpa musibah, lalu terpaksa menanggung beban emosi. Bukan mudah untuk kekal berbaik sangka kepada Allah. Bagi saya sendiri, tidak pernah terduga akan ditimpa musibah di tanah suci. Saya ditarbiah Allah selama tiga bulan sebelum suami yang sakit, ditakdirkan kembali ke Rahmatullah. Kehilangan suami dicintai satu ujian berat buat seorang wanita. Apatah lagi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By KEITH
Buat julung kali…Keith's Rewind merangkumi 23 karya yang tak pernah dikompilasi sebelum ini. Ni lah peluang korang kenali sisi lain Keith bukan setakat Lawak Kampus dan Wasabi. Wahh.. Jom kita terokai genre lain Keith, nostalgia, mecha, sci - fi, seram, misteri dan komedi romantik. Rugi tak beli! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Elvroseth
RAJA LEONARD ISKANDAR... si mata hazel yang dikenali sebagai King di Kolej Alam Cahaya. Juga dikenali sebagai bapak Firaun, kumpulan pembuli nombor satu di sekolah swasta yang berprestij tinggi itu! Tapi... hanya pada orang yang cari pasal dengan mereka sahaja. Sahabat baiknya adalah violin kesayangannya selain Dani, Mikha dan Niall. Gemar menghabiskan masanya berseorangan di ‘Kayangan’, menggesek violin kesayangannya. TUAN AMAYA CINTA... nama yang indah namun sayang, wa Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Annisa Nisfihani
Arin, gadis super pembersih yang selalu tak senang duduk bila tengok keadaan sekeliling bersepah. Suatu hari muncul Alvan, seorang lelaki pemalas, mengada dan 'tak teratur' tinggal di bilik sewa milik keluarga Arin. Huru-haralah jadinya bila Arin dan Alvan belajar di sekolah sama. Alvan sangat popular dan Arin pula hanya gadis tak dikenali + tak ada apa yang special. Apa yang terjadi pada hubungan diorang bila masing-masing ada sikap yang agak kontra tu? Nikmatilah kisah ro Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kin , Estheryu
Barbara akan tamat sekolah tidak lama lagi. Sebagai hadiah terakhir, Barbara minta Gary, Zach dan Nicky membentuk satu kumpulan muzik dan buat persembahan di majilis graduasi sekolah. Ada kejutan menarik dalam persembahan mereka ke? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Pak Cik Bad , Xs Rizal
KOMIK GODAAN SYAITAN karya PAK CIK BAD mula dikenali sejak 1997. Masih lagi diterbitkkan dalam Majalah Asuh, kini komik ini diterbitkan pula dalam versi Komik Puris. Untuk edisi yang kedua ini, PAK CIK BAD berkolaborasi dengan XS RIZAL (Juara Doodict Fever Battle Challenge 2018 juga pelukis Komik Puris; YOLO: Syukur). Sememangnya syaitan musuh utama manusia, bukan hanya menggoda kanak-kanak, bahkan tiada siapa terlepas daripada hasutan mereka. Jom baca komik ini! Tak kenal, Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Mell Mariann
“Marry me.” Tak ada angin, tak ada ribut. Tiba-tiba saja dia diajak kahwin. Memanglah Awaanis fikir lelaki tak dikenali itu gila. Ingatkan kisah lelaki itu termati di situ. Tapi lain pula jadinya. Lelaki itu rupanya big boss di kilang tempat dia bekerja! “Tuan Adriy!” – Awaanis “Jom.” – Adriy “Jom apa?” – Awaanis “Jumpa ayah awak.” – Adriy Adriy terus mendesak. Awaanis pula curiga. Big boss ajak minah kilang sepertinya berkahwin, tentulah men Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dilla Ahmad
Ditunagkan dengan seseorang yang tidak dikenali memang menakutkan. Lebih-lebih lagi cik tunang yang berlagak psiko. Megat Badrul Hisham tidak menyangka yang abahnya sudah memilih pasangan hidup untuknya tanpa berbincang dengannya terlebih dahulu. "Dian akan bunuh dia kalau abang masih buat hubungan dengan teman wanita abang tu. Bunuh dan cincang di lumat-lumat. Lepas tu tanam dia dekat belakang rumah abang. Lepas tu giliran abang pulak Dian kerat lapan belas macam Dian poton Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Goddess Listarte, the savior of the super hard-mode world Gairbrunde, summons a hero to her aid. The hero, Seiya Ryuuguuin, holds the cheat-rank status, but he is ridiculously cautious. For instance, he would buy three sets of armor: one to wear, a spare, and a spare for the spare. Beyond keeping an absurd amount of item stock, he remains in his room for muscle training till he reaches the max level and fights slimes at full power just to stay on the safe side. 新人女神 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Ryu Soo Hyung
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Ahmad Saifuddin Yusof
Enam surah berangkai ini dihuraikan oleh Almarhum Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat secara berpasangan. Surah Al-Masad bersama Surah al-Nasr, Surah al-Kafirun bersama Surah al-Kauthar dan Surah al-Ma'un bersama Surah Quraisy. Surah-surah pendek atau dikenali dengan nama 'surah-surah lazim' yang dilazimi oleh umat islam membacanya di dalam solat, mengandungi cerita dan kisah suka dan duka Rasulullah Sollallahu 'Alayhi Wasallam berdakwah di Mekah dan di Madinah. Berumula dengan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
In the final chapter of Kamen Rider Build, set in the new world created by Sento Kiryu, United Nations deputy Simon Marcus leads a terrorist organization called Downfall in his quest to conquer the world. With the help of guinea pig-turned-mad scientist Keiji Uraga, they attack the Kamen Riders with overwhelming strength and kidnap Misora Isurugi. Kazumi Sawatari, also known as Kamen Rider Grease, is the only one strong enough to fight Downfall. Sento creates a new item for K Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Yukihira Souma has been helping out his family diner, honing his skills. With his father's recommendation, he decides to enroll into "Totsuki Saryo Culinary Institute", a school for the most elites of the culinary world. During his time there, he has grown so much as a chef through studying hard with friends and competing against rivals in shokugeki battles. Souma has now moved up a grade and he has finally grasped what he has always hoped for; the first seat at the Totsuki Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

1-257 of 257

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top