Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' King of battle and blood 'Found 19650 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Meyer
The Personal Finance Cookbook is the perfect book for everyone hoping to get a strong grip of their money situation once and for all. Learn More
USUAL: RM134.15

NOW: RM 120.74 (-10%)

MEMBER: RM 107.32 (-20%)

Out of stock

By Robin Sharma
This book is about a completely new philosophy and methodology of success and wealth that we are not schooled, trained or even encouraged to consider. But one that will bring us sustained happiness, personal freedom and lasting internal peace.' – Robin Sharma In a world fixated on the conventional notion of success – marked by relentless hustle, sacrificing wellbeing and missing out on cherished moments with loved ones in the pursuit of fame and material possessions Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 82.50 (-25%)

MEMBER: RM 82.50 (-25%)

By Olivie Blake
Only the extraordinary are chosen. Only the cunning survive. In this stunning finale, it's a race to survive as the Society recruits are faced with the question of what they're willing to betray for limitless power – and who will be destroyed along the way. Learn More
USUAL: RM99.00

NOW: RM 99.00 (-0%)

MEMBER: RM 79.20 (-20%)

By Daniel Goleman , Cary Cherniss
In his groundbreaking #1 bestseller Emotional Intelligence, Daniel Goleman revolutionized how we think about intelligence. Now, he reveals practical methods for using these inner resources to more readily enter an optimal state of high performance and satisfaction while avoiding burnout. There are moments when we achieve peak performance: An athlete plays a perfect game; a business has a quarter with once-in-a-lifetime profits. But these moments are often elusive, and for Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 87.92 (-20%)

By Leigh Bardugo
Find a gateway to the underworld. Steal a soul out of hell. A simple plan, except people who make this particular journey rarely come back. But Galaxy "Alex" Stern is determined to break Darlington out of purgatory?even if it costs her a future at Lethe and at Yale. Forbidden from attempting a rescue, Alex and Dawes can't call on the Ninth House for help, so they assemble a team of dubious allies to save the gentleman of Lethe. Together, they will have to navigate a maze of Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Kristy Boyce
When it comes to romance, sometimes it doesn’t hurt to play games. A fun YA romcom full of fake dating hijinks! Musical lover Riley has big aspirations to become a director on Broadway. Crucial to this plan is to bring back her high school’s spring musical, but when Riley takes her mom’s car without permission, she’s grounded and stuck with the worst punishment: spending her after-school hours working at her dad’s game shop. Riley can’t waste her time working wh Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 58.46 (-10%)

MEMBER: RM 51.96 (-20%)

By Laura Nowlin
An intensely emotional and gripping companion novel to Laura Nowlin's USA Today and New York Times Bestselling novel If He Had Been With Me about the love that both breaks and heals us. Perfect for fans of Colleen Hoover and Jenny Han. If only I'd told her that I loved her years ago, then I wouldn't be here now. Finn has always loved Autumn. She's not just the girl next door or his mother's best friend's daughter, she is his everything. But she's not his girlfriend. That's Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Tan Sue Lynn
Sue Lynn Tan’s highly acclaimed, bestselling Celestial Kingdom duology is expanded with this new compilation of stories from before, during, and after the events in Daughter of the Moon Goddess and Heart of the Sun Warrior, all from the perspectives of beloved characters. Return to the Immortal Realm, a world of gods, magic, and legendary creatures—and embark upon new adventures of valor, danger, and love. Tales from the Celestial Kingdom collects nine spellbinding stor Learn More
USUAL: RM95.95

NOW: RM 95.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.76 (-20%)

Out of stock

By Holly Jackson
From the author of the multimillion-copy bestselling A Good Girl's Guide to Murder series and Five Survive comes a new true-crime fueled mystery thriller about a girl determined to uncover the shocking truth about her mother?s disappearance while filming a documentary on the unsolved case. Lights. Camera. Lies. 18-year-old Bel has lived her whole life in the shadow of her mom?s mysterious disappearance. Sixteen years ago, Rachel Price vanished and young Bel was the only Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

Out of stock

By  Olivie Blake
Six magicians were offered the opportunity of a lifetime. Five are now members of the Society. And two paths lie before them. In this thrilling next instalment, the secret society of Alexandrians is unmasked. Its newest recruits realize the institute is capable of raw, world-changing power. It’s also headed by a man with plans to change life as we know it – and these are already under way. But the cost of this knowledge is as high as the price of power, and each initiate Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Vanessa Chan
Destined to become a modern-day classic, The Storm We Made is a dazzling saga about the horrors of war and the power of familial love, for fans of Pachinko, All the Light We Cannot See and Wandering Souls. Her decision changed history. Now her family must survive it. Destined to become a modern-day classic, The Storm We Made is a dazzling saga about the power of familial love in the face of the horrors of war, for fans of Pachinko and All the Light We Cannot See. 'I'll neve Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 76.50 (-15%)

MEMBER: RM 67.50 (-25%)

By Allison Saft
In this romantic fantasy of manners from New York Times bestselling author Allison Saft, a magical dressmaker commissioned for a royal wedding finds herself embroiled in scandal when a gossip columnist draws attention to her undeniable chemistry with the groom. Niamh Ó Conchobhair has never let herself long for more. The magic in her blood that lets her stitch emotions and memories into fabric is the same magic that will eventually kill her. Determined to spend the little t Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.20 (-20%)

By Dean Burnett
Recommended by the New Scientist. ‘Brilliant.’ Stylist, ‘Ten new books to bring you comfort and wisdom in 2023’ ‘Thoughtful and thought-provoking – you need to read this book’ – Gina Rippon ‘An affecting and illuminating book for anyone who has feelings, and who wants to know why.’ – Katie Mack ‘The master of understated humour.’ BBC Radio Scotland Why can’t we think straight when hungry? What’s the point of nightmares? And why is it so impo Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 55.50 (-15%)

MEMBER: RM 48.90 (-25%)

By Hannah Kaner
INSTANT#1 INTERNATIONAL BESTSELLER AND USA TODAY BESTSELLER! “An epic fantasy odyssey begins.” — Entertainment Weekly "A richly rendered world . . . Kaner writes action that's both fun and intelligible . . . If "The Last of Us" didn't slake your thirst for stories of a grizzled fighter taking a tough kid on the road, then Godkiller should be your jam.” — Charlie Jane Anders, The Washington Post Enter a land of gods and monsters, soldiers and mercenaries, secrets Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 55.50 (-15%)

MEMBER: RM 48.90 (-25%)

By Michael Dillon
Chinese premier Xi Jinping graces our television screens and news headlines on a regular basis. But even after a decade in power, he remains shrouded in mystery. From growing up with a father purged in Mao's Cultural Revolution and his mission to eradicate poverty, to his persecution of Uyghur Muslims and paranoia about being likened to Winnie-the-Pooh, Xi Jinping is a man obscured by caricatures. In this short, essential primer, historian and writer Michael Dillon unveils t Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.92 (-20%)

By Haemin Sunim
From renowned Zen Buddhist teacher Haemin Sunim, a guide to turning life's challenges into opportunities for self-discovery Have you ever felt like life has thrown you a curveball? Are you struggling to overcome unexpected challenges and setbacks? While loss, heartbreak, and loneliness are all part of the human experience, in this warm guide, internationally bestselling author Haemin Sunim shows us that these moments can actually be rare opportunities for self-discovery Learn More
USUAL: RM99.95

NOW: RM 99.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.96 (-10%)

By Dav Pilkey
P.U.! Dog Man got sprayed by a skunk! After being dunked in tomato juice, the stink is gone but the scarlet red color remains. Now exiled, this spunky superhero must struggle to save the citizens who shunned him! Will the ends justify the means for Petey, who's reluctantly pulled back into a life of crime in order to help Dog Man? And who will step forward when an all-new, never-before-seen villain unleashes an army of A.I. robots? The fun and creativity continue with Do Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.90 (-20%)

MEMBER: RM 39.90 (-20%)

By ヒロユキ
直也順利拿到全學年第1的成績,於是他按照約定分別跟大家約會。而小咲卻在此時向同學公開自己被劈腿的事,然而同學們的平淡反應卻出乎她的意料。後來直也分別與小渚跟紫乃約會,但是跟第3順位的蜜莉卡去露營,卻發生了突發狀況? Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-0%)

Out of stock

By Holly Black
An imprisoned prince. A vengeful queen. And a battle that will determine the future of Elfhame. Prince Oak is paying for his betrayal. Imprisoned in the icy north and bound to the will of a monstrous new queen, he must rely on charm and calculation to survive. With High King Cardan and High Queen Jude ready to use any means necessary to retrieve their stolen heir, should Oak attempt to regain the trust of the girl he's always loved, or remain loyal to Elfhame and hand over Learn More
USUAL: RM50.90

NOW: RM 43.90 (-14%)

MEMBER: RM 38.50 (-24%)

Out of stock

By 林熙
 外籍名師親自編寫,最道地的正能量英語!   涵蓋人生最重要的10大主題,每10天輪動一次,不僅勵志,更能喚醒潛能,復甦活力。   每天輕鬆抄寫10分鐘,將為你帶來驚人的改變!   ★任何年齡和各種專業的讀者都適用!   ★作者親錄QR CODE音檔,可以邊寫邊讀、也可以隨時跟讀,自然而然學會母語人士發音   1天10分鐘,連續抄寫100天,   不 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

Out of stock

By Bushra Talib
Di Sebalik 114 Nama-Nama Surah merupakan sebuah buku yang merungkai kisah-kisah di sebalik nama-nama surah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini cukup ringkas dan padat dengan ilmu pengetahuan tentang kisah yang terkandung di dalam Al-Quran. Buku ini sesuai sebagai permulaan untuk pembaca yang ingin memahami Al-Quran, khususnya buat pembaca yang baru belajar untuk mendalami Al-Quran. Buku ini sesuai untuk dijadikan bahan belajar kerana kandungannya yang mudah untuk difa Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.00 (-20%)

By Normah Omar , Muhd Kamil Ibrahim
Mengisahkan pengalaman bagaimana penulis berdepan dengan pelbagai liku kehidupan sebelum mencapai kejayaan dalam bidang akademik dan kerjaya. Malah puncak kejayaan tertinggi dalam bidang akademik dan kerjaya membawa penulis bergelar Profesor Emeritus dan juga Profesor Perakaunan. Setiap liku dihadapi dengan tabah dengan bersandarkan doa dan pertolongan Allah, justeru setiap kesusahan, Allah berikan jalan penyelesaian. Penulis mencatatkannya supaya menjadi inspirasi kepada ge Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Ummi Zira
"Tidak mengapa untuk menangis. Tidak mengapa untuk kecewa. Tidak mengapa untuk marah. Tidak mengapa untuk beremosi apa pun jua. Bukan hanya emosi gembira dan bahagia saja perlu dirai, tetapi juga emosi-emosi sebaliknya. Akan tetapi, ia perlulah dikawal dan diuruskan dengan baik. Sememangnya ada caranya." Jika dibandingkan antara ibu dengan bapa, ibu merupakan antara insan yang paling dekat dan berhubung terus dengan anak sejak anak berada di dalam rahim lagi. Maka, perlunya k Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.90 (-0%)

Out of stock

By
Siri Upin Ipin Kisah Kami di musim Ketiga bahagian 1 ini berkisar tentang kisah Upin & Ipin seharian bersama Opah dan Kak Ros. Jomkita ikuti kisah mereka dalam Siri Kisah Kami kali ini dengan pelbagai cerita lucu yang menarik dan pengalaman mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga sambungan musim ketiga bahagian 2 untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By
Siri Upin ipin Kembara Kami di musim ketiga bahagian 2 ini berkisar tentang kisah penggembaraan aksi Upin Ipin. Ikuti kisah mereka dalam siri Kembara Kami kali ini dengan pelbagai cerita aksi kembara yang menarik mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga koleksi Upin Ipin edisi komik yang lain untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By
Didi & Friends Rescue Squad (DRS) ialah pasukan penyelamat kecemasan di Bandar Hora Horey. Ikuti kisah keberanan Didi, kecerdasan Nana dan kecekapan Jojo menggunakan kenderaan pelbagai guna mereka dan pelbagai bentuk gajet untuk membantu penduduk dalam apa jua keadaan. DRS turut berkongsi petua cara keselamatan dan kemahiran menyelamatkan nyawa kanak - kanak selaras dengan semangat untuk mendidik. Dapatkan koleksi komik DRS ini dan jadikan ia salah satu koleksi kesayangan and Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By Tadatada
Leia, pembaling berbakat sejak kecil mempunyai impian untuk menjadi pemain besbol profesional. Tetapi semasa perkhemahan, dia dan rakannya ditangkap oleh semangat harimau! Dia menggunakan kebolehannya untuk melarikan diri daripada bahaya dan minat mengembaranya mula berkembang... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By C2V
Zack, seorang pelajar sekolah menengah dibuli oleh Simon dan gengnya kerana fizikalnya pendek. Pada suatu hari, gempa bumi secara tiba-tiba menggegarkan sekolah mereka. Zack dan rakan-rakan terperangkap dalam permainan ikhtiar hidup yang menyeksakan. Kini mereka terkandas di kawasan aneh dan penuh misteri. Mereka perlu berdepan tumbuhan yang melancarkan 'tembakan' dan bermacam kejadian ngeri lain. Apa sebenarnya yang berlaku di alam aneh mengerikan ini? Mampukah Zack bertahan Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

Out of stock

By King Kong
Eh, macam-macam idea dah dicurahkan tapi misi masih statik dan tak ke mana. Sampai bila nak tunggu? Beralah dan mengalah? Tu bukan cara tiga ekor Raja Miau ni kononnya. Berani berjuang sampai titisan peluh yang terakhir. Masalahnya... berani dan berjaya ke? Hahaha! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda serta dapat meningkatkan perbendaharaan kata anda. Selamilah keseronokkannya Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By
攸關今後能否繼續劈腿的期中考逐漸逼近,直也在她們的協助下,念書進度很順利地推進。在此同時,還發生了小渚填志願,蜜莉卡可能被留級,以及紫乃的貧乳等問題在干擾他。直也是否能夠克服這些困難,順利在期中考拿到全學年第一名呢? Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-0%)

By Soyoung Park
A groundbreaking Korean YA thriller, for fans of Squid Game, Black Mirror and The Hunger Games. Discover the groundbreaking Korean YA thriller, for fans of Squid Game, Black Mirror and The Hunger Games! WHEN YOU'RE INSIDE, THE WHOLE WORLD IS WATCHING . . . Raised in a climate-ravaged, frozen world, every day is a struggle for survival for Chobahm. Her only solace comes in the form of twenty-four-hour reality television shows, streamed directly from Snowglobe - the climate-c Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

Out of stock

By 金城宗幸 , ノ村優介
群雄割據的對曼夏城之戰!「進化」喚來「進化」的超次元對決(HIGH LEVEL BATTLE)!「新英雄大戰(NEO‧EGOIST LEAGUE)」在改頭換面的千切踢出的先制彈中正式揭開序幕。潔打算靠著黑名的新「聯手攻擊」展開反擊,與此同時指導者克里斯幫凪打造的「新形態(NEW STYLE)」隆重解禁。凱薩,以及曼夏城FW(前鋒)亞基也開始發揮本領,讓戰場進入超次元(HIGH LEVEL) Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 高登第
定錨效應、稀缺性效應、選擇超荷效應、損失厭惡效應、心理帳戶效應、 單純曝光效應……12個常見的消費認知偏誤效應,提供一看就懂的消費、行銷心理學!   你老是被直覺誤導了嗎?人的直覺往往充滿陷阱。直覺下的認知偏誤,會使消費者作出錯誤判斷、衝動消費,這往往不是最利於自己的選擇。   繼上一本談論大眾心理學的《直覺陷阱:擺脫認知 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

Out of stock

By Cyndie Spiegel
Bighearted and hopeful. Unflinchingly honest and healing. A profound compendium of intimate, inspiring essays and thoughtful prompts that will keep you afloat in difficult times and sustain you in the everyday. Microjoys are a practice of uncovering joy and finding hope at any moment. They are accessible to everyone, despite all else. When we hone the ability to look for them, they are always available. Microjoys are the hidden wisdom, long-ago memories, subtle treasures, Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 63.96 (-20%)

Out of stock

By Chloe Gong
From #1 New York Times bestselling author Chloe Gong comes two captivating new novellas surrounding the events of Foul Lady Fortune and following a familiar cast of characters from the These Violent Delights Duet! In A Foul Thing, Roma and Juliette have established themselves as the heads of an underground weapons ring in Zhouzhuang, making a living the way they do best while remaining anonymous in their peaceful, quiet life. But when they hear about several Russian girls sh Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Victoria Aveyard
Change your fate—or kneel to it. The Companions are scattered and hopeless, torn from each other. After Corayne barely escapes with her life, she must forge on alone, leaving her blade broken and her allies behind her. Her only consolation—Corayne now has Taristan's sword, the only Spindleblade left in existence. Without it, he can’t rip open any more Spindles. Without it, he can’t end the world. But Taristan and Queen Erida will not be defeated so easily. Both will Learn More
USUAL: RM74.95

NOW: RM 74.95 (-0%)

MEMBER: RM 67.46 (-10%)

Out of stock

By 史考特・派特森
  最刺激的金融紀實報導!   《華爾街日報》資深記者、《撼動華爾街的數學鬼才》、《暗池》作者精彩力作!   一窺億萬交易員和高風險危機預測師如何靠極端事件,獲取巨額獲利   如果你是《黑天鵝效應》的忠實讀者,這部精采絕倫的著作你絕不能錯過!   納西姆.尼可拉斯.塔雷伯靠著《黑天鵝效應》聲名大噪,然而,他不僅是紙上談兵的 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 77.00 (-0%)

MEMBER: RM 69.30 (-10%)

By Aimée Carter
As the illegitimate daughter of the King of England, seventeen-year-old Evan Bright knows a thing or two about keeping secrets. But when she's forced to spend the summer in London with her father and the royal family, who aren't exactly thrilled she exists, her identity is mysteriously revealed, and suddenly the world is dying to know every juicy lie the press prints about her. After a fun night turns deadly and Evan becomes the primary suspect in a murder investigation, the Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

Out of stock

By Western Digital
The My Passport drive is trusted, portable storage that gives you the confidence and freedom to drive forward in life. With a new, stylish design that fits in the palm of your hand, there’s space to store, organize, and share your photos, videos, music, and documents. Perfectly paired with WD Backup™ software and password protection, the My Passport drive helps keep your digital life's contents safe. Product Details • Slim style Make the most of your journey with style Learn More

USUAL: RM274.00

NOW: RM 245.00 (-11%)

MEMBER: RM 245.00 (-11%)

By Monica Murphy
Young heiress Scarlett Lancaster is turning eighteen and her dad has promised to hire a famous musician for her party . . . Delight turns to disappointment when it’s revealed that her dad hired Tate Ramsey, former lead singer of a band that hasn’t been popular for years. Tate, after years of alcohol- and drug-fueled partying, is sober and ready for a comeback and blows the audience away with his performance―though Scarlett herself still isn’t impressed. But when the Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 47.96 (-20%)

By POP Bazic
Popular house brand water bottle carry bag, unique pattern printed with black colour base and shoulder strap, for sports & outdoors. Bag approximate dimensions 23cm(H) X 11.5cm(D), suitable for water bottle with capasity 1000-1600ml. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By POP Bazic
Popular house brand water bottle carry bag, unique pattern printed with black colour base and shoulder strap, for sports & outdoors. Bag approximate dimensions 23cm(H) X 11.5cm(D), suitable for water bottle with capasity 1000-1600ml. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By POP Bazic
Popular house brand water bottle carry bag, unique pattern printed with black colour base and shoulder strap, for sports & outdoors. Bag approximate dimensions 23cm(H) X 11.5cm(D), suitable for water bottle with capasity 1000-1600ml. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By POP Bazic
Popular house brand water bottle carry bag, unique pattern printed with black colour base and shoulder strap, for sports & outdoors. Bag approximate dimensions 20cm(H) X 9.5cm(D), suitable for water bottle with capasity 650-900ml. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.90 (-0%)

By POP Bazic
Popular house brand water bottle carry bag, unique pattern printed with black colour base and shoulder strap, for sports & outdoors. Bag approximate dimensions 20cm(H) X 9.5cm(D), suitable for water bottle with capasity 650-900ml. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.90 (-0%)

By POP Bazic
Popular house brand water bottle carry bag, unique pattern printed with black colour base and shoulder strap, for sports & outdoors. Bag approximate dimensions 20cm(H) X 9.5cm(D), suitable for water bottle with capasity 650-900ml. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.90 (-0%)

By Hafsah Faizal
From Hafsah Faizal, New York Times-bestselling author of We Hunt the Flame, comes A Tempest of Tea, the first book in a hotly-anticipated new fantasy duology about an orphan girl and her crew who get tangled in a heist with vampires. On the streets of White Roaring, Arthie Casimir is a criminal mastermind and collector of secrets. Her prestigious tearoom transforms into an illegal bloodhouse by dark, catering to the vampires feared by society. But when her establishment i Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Tony Robbins , Christopher Zook
Tony Robbins, who has coached more than fifty million people from 100 countries, is the world’s #1 life and business strategist. In this new book, he teams up with Christopher Zook, a renowned financial investor who draws from thirty years of experience to round out the trilogy of #1 New York Times bestselling financial books. Together they reveal how, for decades, trillions of dollars of smart money­ – think of large institutions, sovereign wealth funds, individuals wit Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By POP Bazic
Popular house brand plastic paper fastener assorted colour. 6 pieces per pack. Available colour : Mixed colour Product size : 8.0cm x 3.0cm x 21.0cm Product function : Suitable for office and home use, to hold and keep your document without using stapler. Learn More

USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.31 (-10%)

MEMBER: RM 4.13 (-30%)

By POP Bazic
Popular house brand plastic paper fastener assorted colour. 30 pieces per pack. Available colour : Mixed colour Product size : 8.0cm x 3.0cm x 21.0cm Product function : Suitable for office and home use, to hold and keep your document without using stapler. Learn More

USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 13.93 (-30%)

By Ron Mercedes
Fast-paced and sizzling with a forbidden enemies-to-lovers romance, Our Fault is the final book in Mercedes Ron's Culpable trilogy. This suspenseful series untangles the threads of love, trauma, and secrets, perfect for fans of Ugly Love and After. Nick and Noah's rocky relationship is struggling through its worst moment, and it seems that nothing can go back to the way it was before. They will have to surmount a new and frightening set of challenges to finally understand if Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 55.35 (-10%)

1-19650 of 19650

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top