Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Koleksi tarbiah sentap 'Found 413 Related Products
By Harith Faisal
Orang sekarang pelik-pelik. Bila ditanya, "Kenapa kau tak beli rumah lagi?" Jawabnya, "Tak mampu bro. Mahal rumah sekarang ni." Tapi relaks dan selamba pakai kereta yang bayarannya RM1,000 sebulan. Sebenarnya, faktor utama sukar memiliki rumah pertama adalah kegagalan urus kewangan dengan baik, tidak meletakkan pemilikan rumah sebagai prioriti dan sikap tunggu dan lihat yang menebal. Ada golongan yang menanti harga rumah turun, barulah nak membeli. Tapi, tiada persediaan aw Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.00 (-20%)

By
• 5 Set Kertas Model • Mirip Soalan UPSR Sebenar • Format Pentaksiran UPSR • Analisis Soalan UPSR 2017 – 2019 • Jawapan Lengkap Disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 6 Set Kertas Model • Mirip Soalan UPSR Sebenar • Format Pentaksiran UPSR • Analisis Soalan UPSR 2017 – 2019 • Jawapan Lengkap Disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 5 Sets of Model Tests • UPSR–style Questions • UPSR Examination Format • Detailed Analysis for Objective Questions • Complete Answers Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 6 Sets of Model Tests • UPSR–style Questions • UPSR Examination Format • Complete Answers Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 5 Set Kertas Model • Mirip Soalan UPSR Sebenar • Format Pentaksiran UPSR • Analisis Soalan UPSR 2017 – 2019 • Jawapan Lengkap Disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 5 Set Kertas Model • Mirip Soalan UPSR Sebenar • Format Pentaksiran UPSR • Analisis Soalan UPSR 2017 – 2019 • Jawapan Lengkap Disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 5 Set Kertas Model • Mirip Soalan UPSR Sebenar • Format Pentaksiran UPSR • Analisis Soalan UPSR 2017 – 2019 • Jawapan Lengkap Disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
• 5 Set Kertas Model • Mirip Soalan UPSR Sebenar • Format Pentaksiran UPSR • Analisis Soalan UPSR 2017 – 2019 • Jawapan Lengkap Disediakan Learn More
USUAL: RM4.50

NOW: RM 4.50 (-0%)

MEMBER: RM 4.05 (-10%)

By
Kertas Model Peperiksaan Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Kertas Model Peperiksaan Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Aniq Muhai
Menjadi penghafal Al-Quran merupakan impian hampir setiap dari kita, yang mana mampu menjadi peneman dalam alam kubur nanti. Ramai orang beranggapan Al-Quran itu membantu menenangkan jiwa, namun berapa ramai yang sedar untuk membaca mahupun membuka saat dibelenggu kesibukan dunia? Pelbagai persiapan perlu dilakukan sebelum memasuki dunia penghafal Al-Quran. Di dalam buku ini tersedia beberapa jalan untuk kita pilih, dan membantu menjelaskan lagi tujuan sebenar kita menghafal Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By
根据各年级课程标准编写:3M幼儿报一年级、3M画报二年级、3M画报三年级、3M报四年级、3M报五年级、3M报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:3M幼儿报一年级、3M画报二年级、3M画报三年级、3M报四年级、3M报五年级、3M报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:3M幼儿报一年级、3M画报二年级、3M画报三年级、3M报四年级、3M报五年级、3M报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:3M幼儿报一年级、3M画报二年级、3M画报三年级、3M报四年级、3M报五年级、3M报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:3M幼儿报一年级、3M画报二年级、3M画报三年级、3M报四年级、3M报五年级、3M报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:3M幼儿报一年级、3M画报二年级、3M画报三年级、3M报四年级、3M报五年级、3M报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:好朋友一年级、知识画报二年级、知识画报三年级、知识报四年级、知识报五年级、知识报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。 21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:好朋友一年级、知识画报二年级、知识画报三年级、知识报四年级、知识报五年级、知识报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。 21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:好朋友一年级、知识画报二年级、知识画报三年级、知识报四年级、知识报五年级、知识报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。 21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:好朋友一年级、知识画报二年级、知识画报三年级、知识报四年级、知识报五年级、知识报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。 21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:好朋友一年级、知识画报二年级、知识画报三年级、知识报四年级、知识报五年级、知识报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。 21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
根据各年级课程标准编写:好朋友一年级、知识画报二年级、知识画报三年级、知识报四年级、知识报五年级、知识报六年级。报纸内容编写百分百跟着课文走。 21世纪教学理念 + 课堂评估最佳教材,涵盖KBAT高层次思维技能与i-THINK思维计划技能。 Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Irwan Fariz
Tiada salah dari Tuhan yang merencana kehidupan. Tiada salah dari Tuhan yang menghadirkan ujian. Salahnya dari kita yang mencipta kunci kepada sebuah pilihan. Kerana dengan pilihan itu menentukan pintu senyuman atau tangisan. Sedih dan luka hadirnya seiringan. Kejadian yang membuatkan kita sebak, peristiwa yang mengalirkan tangis esak. Sengsara itu tidak akan bergantung lama. Sampai masa tali derita itu akan putus. Hanya kamu yang perlu meleraikan simpulan masa. Masa lalu yan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Naufal Isa
Kadang, kita selalu mempersoalkan takdir: "Kenapa aku dilahirkan begini?" "Kenapa Tuhan tak beri aku hidayah?" "Kenapa aku diuji sebegini?" Sedangkan, kita lupa. Kita alpa. Kita biarkan. Kita abaikan, segala peluang, ruang, nikmat, hidayah, dan petunjuk yang setiap hari Allah hulur pada kita, tapi KITA SENDIRI YANG MENOLAK HIDAYAH TERSEBUT lalu terus menerus memberi alasan dan menyalahkan Dia. Apa yang menghalang kita untuk membuka ruang hati kita untuk menerima hidayah yang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By SisYoujae
Tiada larangan bagi umat Islam untuk berhias, berdandan atau dalam kata lain, berstail. Islam sendiri menggalakkan umatnya kemas + cantik + bersih secara BERSEDERHANA.Tapi… yang jadi persoalan… adakah cara bergaya ini PATUH SYARIAH? Cuba belek koleksi pakaian kesayangan, lepas tu check foto OOTD yang di-upload dalam IG, FB atau Twitter, adakah personaliti diri selama ni 'lulus'? Adakah ia HALAL atau HARAM?Siri 30 Wadah jilid ke-6 ini membicarakan soal #BolehKe dalam kehid Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By
Mari sertai Red Riding Hood melawat rumah neneknya, jumpa Cindrella di majlid di raja dan pelbagai kisah lain. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.32 (-20%)

By
Sertai Daisy dalam kelas terbang pertamanya dengan Belle dan ana naga yang comel, main bersama kuda ajaib yang nakal dan pelbagai kisah menarik lain. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.32 (-20%)

By
Sertai Caroline membina istana pasir, menemani Freddy ke hari pertama di tadika dan bertemu kanak - kanak lain. Belajar mengenai kepentingan berkongsi, berkawan dan yang paling penting berseronok. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.32 (-20%)

By
Sertai Martha mencari harta karun, berkenalan dengan adik Puteri Amelia, ikut Melody si ikan duyung dan kawan - kawan dan pelbagai kisah menarik lain. Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.32 (-20%)

By
"- Latih tubi mengikut tema/topik/subtopik dalam buku teks - Soalan dengan rujukan halaman buku teks - Jawapan berserta ulasan soalan" Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Jamaliah Juni
Buku ini mengisahkan tentang tiga sahabat baik bernama Suhaibah, Raqib dan Taufid yang hidup sederhana bersama keluarga masing - masing. Suatu hari ketiga - tiga sahabat sebaya itu berehat - rehat di bawah sebatang pokok yang rendang. Mereka berbual - bual tentang keseronokan hidup dalam kemewahan. Kehidupan mereka berubah setelah mereka menjumpai banyak harta karun di sebuah bukit tinggi. Namun sifat tamak telah meracuni fikiran ketiga - tiga sahabat baik itu. Apakah yang ak Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By Ruqayyah Muhd
Biasanya, persepsi awal orang awam mengenai diet sihat itu suatu yang mahal, susah untuk dibuat dan sukar diikuti mesti diubah. Hingga menyebabkan ramai yang terbantut hasrat mahu mengubah pemakanan kerana memikirkan kos-kos bulanan yang akan meningkat. Tidak dinafikan, diet sihat yang sering dipaparkan dan dikongsikan banyak mempunyai menu-menu barat dan sukar untuk diikuti. Apatah lagi, apabila sudah biasa makan nasi bercicah sambal, mahu tukar makan ‘Grilled chichen wi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By SYED SALAHUDDIN
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By ADNIN ROSLAN
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
DAILY ANNIVERSARY TREAT 18 SEPT 2020 Learn More
USUAL: RM19.80

NOW: RM 19.80 (-0%)

MEMBER: RM 17.82 (-10%)

By
DAILY ANNIVERSARY TREAT 18 SEPT 2020 Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By
DAILY ANNIVERSARY TREAT 20 SEPT 2020 Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Andrea Hirata
Mata Inspektur semakin sendu menatap papan tulis itu. Keadaan yang tenteram ini perlahan-lahan akan membuat polisi di dalam dirinya terlena, lalu terbaring, lalu pingsan, lalu mati. Inspektur sungguh khawatir. Wahai kaum maling, ke manakah gerangan kalian? Untuk pertama kalinya, Andrea Hirata menulis novel dalam genre kejahatan. Dalam novel istimewa ini, pembaca akan berjumpa tokoh-tokoh unik dengan pikiran menakjubkan. Dari mereka, kita akan belajar betapa mudahnya bahag Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
Cerita-cerita dalam buku ini mengisahkan sekumpulan haiwan di hutan dalam satu komuniti. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By NAJMI FETIH
Menceritakan tentang bagaimana permulaan perkenalan antara orang yang berjaya menarik Khairul Rafeeq kembali mencintai Pencipta dengan orang yang paling disayangi watak utama iaitu abangnya, Aiman. Apa yang menariknya dalam KSBP4 adalah membongkarkan segala persoalan dan tanda tanya yang ditimbulkan dalam siri-siri sebelumnya. “Takkan nak ngorat awek tengah-tengah jalan kot bro? ni set-set tudung labuh p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Pernah tak rasa degupan hati cinta? Acuh, tak pernah lagi? Kalau nak rasa di awangan, jom baca Koleksi GEMPAK™ x Utopia™ jilid ke-6 ni! Ada pelbagai kisah menusuk kalbu yang mencairkan hati korang. Tapi dalam ni bukan ada kisah romantik je, ada macam-macam genre yang gerenti 100% akan buat korang rasa berbaloi dan tak buang masa! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By SHUKERY AZIZAN
Buku ini khas untuk pelajar dan mereka yang mencari tujuan hidup. Juga untuk mereka yang menyangka bahawa semua orang nampak baik tidak ada masa silam yang gelap. Penulis nak sampaikan kepada semua orang, hari ni kita jahat bukanlah bermakna selamanya jahat. Dan setiap orang jadi jahat mesti ada sebab. Tak ada yang jadi jahat secara tiba tiba. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Norlela Zubir
Kisah pengalaman saya ini ditujukan khas buat insan yang ingin memujuk hati. Dalam kehidupan ini, ada ketikanya kita ditimpa musibah, lalu terpaksa menanggung beban emosi. Bukan mudah untuk kekal berbaik sangka kepada Allah. Bagi saya sendiri, tidak pernah terduga akan ditimpa musibah di tanah suci. Saya ditarbiah Allah selama tiga bulan sebelum suami yang sakit, ditakdirkan kembali ke Rahmatullah. Kehilangan suami dicintai satu ujian berat buat seorang wanita. Apatah lagi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Dr. Nur Hanisah
Buku ini merupakan koleksi cerita pengalaman pemulis sepanjang berada dalam tugasan di O&G (Obstetrik & Ginekologi) di sebuah hospital yang suka penulis gelar sebagai Hospital Tarbiah. Ini merupakan posting pertama penulis sebagai seorang doktor muda yang masih dalam fasa housemanship. Satu fasa awal dalam bidang pekerjaan ini. Fasa mencabar juga bagi orang yang pertama kali menceburi bidang ini secara realiti. Penulis merasakan, bekerja di hospital sebenarnya merupakan s Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Aizuddin Hamid
"Boleh jadi kita pernah mengguris hati ibu bapa tanpa kita sedar, meninggikan suara, mengutamakan sahabat atau pasangan melebihi mereka, atau sudah lama tidak berhubung dengan mereka, jadi gunakan kesempatan yang masih ada untuk bertanya khabar dan meminta maaf kepada mereka." . "Berapa ramai orang yang sudah kematian ibu bapa BERHARAP AGAR MEREKA DIBERI KESEMPATAN walau sesaat untuk bertemu semula ibu bapa mereka? Namun, segalanya sudah terlambat, hanya doa yang mampu dipanj Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Sulaiman Zakaria , Suzee Leong
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Sulaiman Zakaria , Suzee Leong
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Ahmad Saifuddin Yusof
Buku Tafsir Al-Quran Nik Abdul Aziz Nik Mat bagi Surah Hud ini merupakan terbitan pertama koleksi buku-buku tafsir oleh al-Marhum Tuan Guru. la diterbitkan pada tahun 1996. Mengapa surah ini tertebih dahulu dipilih oleh jawatankuasa penerbitan? Surah ini dipilih memandangkan al-Marhum Tuan Guru menghuraikannya dalam dua situasi. Pertama, situasi sebelum Tuan Guru memegang jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan. Kedua, selepas Tuan Guru memegang tampuk pemerintahan di negeri Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 54.00 (-10%)

By
Kertas Ramalan PT3 merupakan koleksi kertas ramalan yang dihasilkan khusus untuk murid yang akan menduduki Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3). Koleksi kertas ramalan ini ditulis mengikut format dan gaya PT3 terkini. Kertas ramalan ini dapat membantu murid membiasakan diri dengan PT3 sebenar. Latihan yang disediakan cukup untuk membantu murid menjawab soalan dengan yakin dan seterusnya mencapai kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Kertas Ramalan PT3 merupakan koleksi kertas ramalan yang dihasilkan khusus untuk murid yang akan menduduki Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3). Koleksi kertas ramalan ini ditulis mengikut format dan gaya PT3 terkini. Kertas ramalan ini dapat membantu murid membiasakan diri dengan PT3 sebenar. Latihan yang disediakan cukup untuk membantu murid menjawab soalan dengan yakin dan seterusnya mencapai kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Kertas Ramalan PT3 merupakan koleksi kertas ramalan yang dihasilkan khusus untuk murid yang akan menduduki Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3). Koleksi kertas ramalan ini ditulis mengikut format dan gaya PT3 terkini. Kertas ramalan ini dapat membantu murid membiasakan diri dengan PT3 sebenar. Latihan yang disediakan cukup untuk membantu murid menjawab soalan dengan yakin dan seterusnya mencapai kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Kertas Ramalan PT3 merupakan koleksi kertas ramalan yang dihasilkan khusus untuk murid yang akan menduduki Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3). Koleksi kertas ramalan ini ditulis mengikut format dan gaya PT3 terkini. Kertas ramalan ini dapat membantu murid membiasakan diri dengan PT3 sebenar. Latihan yang disediakan cukup untuk membantu murid menjawab soalan dengan yakin dan seterusnya mencapai kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Kertas Ramalan PT3 merupakan koleksi kertas ramalan yang dihasilkan khusus untuk murid yang akan menduduki Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3). Koleksi kertas ramalan ini ditulis mengikut format dan gaya PT3 terkini. Kertas ramalan ini dapat membantu murid membiasakan diri dengan PT3 sebenar. Latihan yang disediakan cukup untuk membantu murid menjawab soalan dengan yakin dan seterusnya mencapai kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Kertas Ramalan PT3 merupakan koleksi kertas ramalan yang dihasilkan khusus untuk murid yang akan menduduki Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3). Koleksi kertas ramalan ini ditulis mengikut format dan gaya PT3 terkini. Kertas ramalan ini dapat membantu murid membiasakan diri dengan PT3 sebenar. Latihan yang disediakan cukup untuk membantu murid menjawab soalan dengan yakin dan seterusnya mencapai kecemerlangan. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

1-413 of 413

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top