Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Komi cant communicate 'Found 967 Related Products
By Brad Stone
From the bestselling author of The Everything Store, an unvarnished picture of Amazon's unprecedented growth and its billionaire founder, Jeff Bezos, revealing the most important business story of our time. With the publication of The Everything Store in 2013, Bloomberg journalist Brad Stone revealed how the unlikely Seattle start-up Amazon became an unexpected king of ecommerce. Since then, its founder has led Amazon to explosive growth in both size and wealth. In less th Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.92 (-20%)

By Selk
From bestselling author and mental toughness expert Jason Selk comes a mind-training regimen for reframing every problem into an opportunity for productive action. The most common cause of failing to reach our professional and personal goals is hardwired in us: Humans instinctively focus on problems. Over millennia, our very survival relied on our ability to be alert to any potential dangers that could threaten our existence. But today this negativity bias significantly limi Learn More
USUAL: RM79.00

NOW: RM 79.00 (-0%)

MEMBER: RM 71.10 (-10%)

By Max Dickins
A Financial Times Top Business Book 2020 Improv performers look like creative geniuses, coming up with brilliant comedy on the spur of the moment. But they rely on some simple rules and techniques - ones which anyone can learn, and which can help us offstage to think creatively, collaborate with others and communicate with impact. Improvise! will show you how to handle whatever comes your way at work - from giving confident presentations and handling difficult conversati Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Jennifer L. Armentrout
Jennifer L. Armentrout, the #1 New York Times , USA Today and internationally bestselling author of the Dark Elements novels and the Lux series, returns with book 1 of The Harbinger trilogy, a contemporary fantasy set in the world of her New York Times bestselling Dark Elements series. In this fantastical universe, gargoyle shapeshifters are sworn to guard humanity from the evils of the underworld. One guardian is about to meet a girl with an explosive secret. Should she fall Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

Out of stock

By Tomohida Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. Luckily she meets Tadano, a timid wallflower who decides to step out of his comfort zone in order to help her achieve her goal of making 100 friends. Exam season has crash-landed on the students of Itan High, and when they’re not getting Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 29.43 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Mahsuri membesar dan diasuh dengan penuh adat resam serta tatasusila oleh kedua orang tuanya, Sejak zaman kanak-kanak lagi, Mahsuri telah menunjukkan ciri-ciri luar biasa di mana dia tidak seperti kanak-kanak lain. Sehingga meningkat dewasa, ciri-ciri kewanitaannya lebih terserlah, dengan wajah yang cantik rupawan, serta hati budi yang sangat baik. Sehinggakan menjadi buah mulut penduduk LAngkawi dan akhirnya sampailah ke telinga Datuk Pekerma Jaya. Dia adalah wakil sultan, m Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-40 karya Keith kini kembali lagi!Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan.Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Artis Komik re: ON Comics
Wahai jin sekalian... muncullah dan lunaskanlah dendamku ini!Dia dihina kerana miskin dan tak setaraf dengan kekasihnya. Didorong perasaan marah dan dendam, Sanea dibawa bersama ke kubur oleh abangnya untuk puja entiti ghaib. Namun, apa yang diharapkan tak menjadi! Kenapa Sanea jadi galang ganti?6 karya seriau lagi merinding dari Indonesia dan diterjemah ke bahasa Melayu ni nak cabar korang hayati kisahnya sampai ke noktah terakhir. Berani ke...? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rino Mizuho
Siapa ada masalah, datanglah ke kedai aku. Sebab coklat buatan aku boleh tunaikan hajat dengan satu gigitan saja. Bayarannya? Macam biasa, aku akan ambil aset paling penting korang. Aku Aikawa Shokara, pakar coklat di Chocolat Noir. Coklat aku lain daripada lain sebab ia berkuasa untuk penuhi hajat pembelinya. Dan hari ni... ramai datang berhajatkan kuasa yang aku miliki. Kasih sayang, cinta dan benci. Dah masuk jilid ke-19! Komik fantasi gelap menyingkap drama manusia tamak Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 9.00 (-10%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By Kron
HEI, BUAT APA TU @ TEPI JALAN?KOMIK SERAM BIKIN MEREMANG & JANTUNG BERDEGUP KENCANG. PASTI MENGGIGIL KETAKUTAN. SIRI 'AKU DENGAR KAT...' MEMBUATKAN SUASANA TEGANG & BADAN KEJUNG!"Hoi, bahayalah bergurau kat tepi jalan macam ni!"Teguran sebegini memang kena terima sebab ia demi keselamatan bersama. Tapi..."Ada orang kat belakang kita ke tadi?"BANGG!!!Kemalangan ngeri mungkin tinggalkan 'sesuatu' menyeramkan. Jadi, bila berseorangan kat tepi jalan tu, hati-hati... 'dia' bukan k Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hanina Abdullah
“Saya terima abang yang sekarang, abang yang baik di mata dan hati saya.” PROJEK pertama, ditolak. Projek kedua, tak berkenan. Projek ketiga, ehemmm… Si Alpha Male ni buatkan dirinya setiap malam teringat-ingat pulak! Bukan senang tau hati seorang Emmalyn yang pendiam boleh tergugat. Tapi… yang di sebelah sana terpikatkah? Maklumlah, stok lelaki ala-ala Zul Ariffin kut, takkanlah susah nak cari jodoh? Emmalyn tahu, dirinya dijadikan ‘gula’ untuk menarik Si Tareq. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

Out of stock

By Citra Naquya
Tiada kata secantik bahasa, untuk kuungkap rasa cinta. Ayu Tiara tiada pilihan. Pada hari sepatutnya dia disatukan dengan Encik Baharin, dia tekad melarikan diri dan bersembunyi di dalam sebuah kereta yang berhenti di depan masjid. “Encik, tolong bawa saya pergi dari sini. Saya… saya diculik. Tolong, encik. Tolong selamatkan saya.” Kemunculan gadis misteri itu mencetuskan huru-hara buat Zayn Akhtar dan Arafat. Lebih kecoh apabila Arafat akur dengan permintaan gadis i Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By Nureen Ahmad
Bukan untuk sesaat, tapi untuk selamanya... “Sorry.” - Haziq Naufal “Weh, kau ni buta ke apa? Muka aku yang cantik ni ada macam permukaan meja ke, sengal?” - Ziqa Aryssa Bermula dengan kisah menyakitkan hati, Ziqa Aryssa mengenali dia. Dia, mamat mulut tak ada filter. Sudahlah kurang ajar, mulut puaka, sesuka hati pula dia hendak panggil Ziqa dengan gelaran yang bikin menyirap hati. “Perempuan macam tu elok jadi andartu je. Sesuai dengan muka.” - Haziq Naufal Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

Out of stock

By Miz Amaryllis
“Awak sejak lahir memang cantik dan sempurna macam ni ke?” – Ahmad Danish Arman “Awak mesti terlebih minum air gula. Apa yang keluar dari mulut awak, manis belaka.” - Nur Shahwatul Islam Betul kata orang. Bila hati dah terpaut rasa suka, sikit cela pun tak nampak dek mata. Tapi bila yang sempurna itu ternyata hanya luaran semata-mata, mulalah bertingkah kata, mencari cela yang ada lalu berpaling muka. Yang menjadi isunya bila dah bersusah payah move on, terjadi pula Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 35.10 (-10%)

MEMBER: RM 31.20 (-20%)

Out of stock

By Michael Chuah
Korang mesti terindu-rindu dengan lagak Lowkey dan kawan-kawan dia, kan? Kali ni Michael Chuah tampil dengan konsep komik strip; ringkas tapi padat dengan lawak terbaiknya. Woot woot!Tunggu apa lagi? Jom gelak sampai pengsan!!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Fairy Tail 妖精的尾巴 Form an original storyline called "Eclipse Celestial Spirits", in which the twelve celestial spirits of the Zodiac rebel against their owners Lucy and Yukino after being transformed by the black magic gate Eclipse. The third arc is "Tartaros" which adapts material from the rest of the manga's 40th volume to the middle of the 49th volume. The arc depicts Fairy Tail's battle with a dark guild of Zeref's demons who aim to resurrect their master and Zer Learn More
USUAL: RM229.90

NOW: RM 229.90 (-0%)

MEMBER: RM 229.90 (-0%)

By CLIPTEC
*Noise Isolating Capability The in-ear design reduces background noise and sound leakage significantly. *In-line Controls Panel Controller allows users to answer and end calls & control music volume or video playback. *Comfort and Lightweight that stays securely on and provides noise isolation or minimizes bass leakages. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.90 (-0%)

By CLIPTEC
*Noise Isolating Capability The in-ear design reduces background noise and sound leakage significantly. *In-line Controls Panel Controller allows users to answer and end calls & control music volume or video playback. *Comfort and Lightweight that stays securely on and provides noise isolation or minimizes bass leakages. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.90 (-0%)

By CLIPTEC
*Noise Isolating Capability The in-ear design reduces background noise and sound leakage significantly. *In-line Controls Panel Controller allows users to answer and end calls & control music volume or video playback. *Comfort and Lightweight that stays securely on and provides noise isolation or minimizes bass leakages. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.90 (-0%)

By CLIPTEC
*Noise Isolating Capability The in-ear design reduces background noise and sound leakage significantly. *In-line Controls Panel Controller allows users to answer and end calls & control music volume or video playback. *Comfort and Lightweight that stays securely on and provides noise isolation or minimizes bass leakages. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.90 (-0%)

Out of stock

By CLIPTEC
*Noise Isolating Capability The in-ear design reduces background noise and sound leakage significantly. *In-line Controls Panel Controller allows users to answer and end calls & control music volume or video playback. *Comfort and Lightweight that stays securely on and provides noise isolation or minimizes bass leakages. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.90 (-0%)

By CLIPTEC
*Noise Isolating Capability The in-ear design reduces background noise and sound leakage significantly. *In-line Controls Panel Controller allows users to answer and end calls & control music volume or video playback. *Comfort and Lightweight that stays securely on and provides noise isolation or minimizes bass leakages. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.90 (-0%)

By
Located on the outskirts of Tokyo, Hachimitsu Private Academy is a prestigious all-girls boarding school, famous for its high-quality education and disciplined students. However, this is all about to change due to the revision of the school's most iconic policy, as boys are now able to enroll as well. At the start of the first semester under this new decree, a mere five boys have been accepted, effectively splitting the student body into a ratio of two hundred girls to one bo Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Dreamer
Mary, si gadis yang suka menatap kecantikan sendiri depan cermin.Tapi akhirnya dia digelar Mary Penghisap Darah? Eh, dia jadi hantu?Mendengar khabar angin tu, Ika dicabar Ezra dan Elfi untuk seru roh Mary.Walaupun diorang tak percaya, tapi legenda seram sebegini dibuat bahan gurauan pula.Sampaikan... roh tu hidup semula?!!Padah main-main dengan sumpahan roh dalam 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Gigo
This is a real learning kit where you can try and experiment with all the key classic aspects of structural engineering. How can a bridge stay upright and carry a lot of weight? How do you construct a sky-scraper so it can survive a thunderstorm or an earthquake? With this kit you can build more than 20 model experiments and try out how you can improve constructions to become stronger and able to carry more and more weight without collapsing. Build a cable stayed bridge, a tr Learn More
USUAL: RM249.89

NOW: RM 249.89 (-0%)

MEMBER: RM 249.89 (-0%)

By
Year 2002. Japan’s gymnastics world was once strong. Former Japanese representative Shoutarou Aragaki , who devoted his time to gymnastics, was unable to perform as expected. Even so, after training on a daily basis, his coach Amakusa recommends Shoutarou to retire. However, the fate of the Aragaki family will change significantly due to a certain “encounter.” 时间是2002年。那个曾经强盛的日本男子体操界。 将人生倾注在体操上的前日本代 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Kazuya Kinoshita is dumped by his girlfriend Mami Nanami after dating for a month. He then decides to use an online app to rent a girlfriend named Chizuru Mizuhara, a beautiful and attractive girl. However, because she appears to be too perfect, he gives her a low rating. When Chizuru berates him for that, he realizes she is meaner than he expected. However, when Kazuya's grandmother collapses in the hospital, he brings her along and his grandmother is smitten with how great Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Hachiman Hikigaya is an apathetic high school student with narcissistic and semi-nihilistic tendencies. He firmly believes that joyful youth is nothing but a farce, and everyone who says otherwise is just lying to themselves. In a novel punishment for writing an essay mocking modern social relationships, Hachiman's teacher forces him to join the Volunteer Service Club, a club that aims to extend a helping hand to any student who seeks their support in achieving their goals. W Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Luvvie Ajayi Jones
We are all afraid. But in order to do the things that will truly, meaningfully change our lives, we have to become professional troublemakers: people who are committed to not letting fear talk them out of the things they need to do or say. With her trademark wit, warm voice, and perpetual truth-telling, and guided by the influence of her troublemaking Nigerian grandmother, Funmilayo Faloyin, Luvvie walks us through what we must get right within ourselves before we can do the Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Te-Ping Chen
Land of Big Numbers traces the journeys of the diverse and legion Chinese people, their history, their government, and how all of that has tumbled--messily, violently, but still beautifully--into the present. Cutting between clear-eyed realism and tongue-in-cheek magical realism, Chen's stories coalesce into a portrait of a people striving for openings where mobility is limited. Twins take radically different paths: one becomes a professional gamer, the other a political act Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Theya Nur
Iklil Yusra… Mata peminat memandangnya sebagai pengacara popular yang memiliki kehidupan yang sempurna; berkerjaya, cantik dan mewah, seperti hidupnya indah belaka. Hakikatnya, yang tahu hanyalah dirinya. Dia gadis terbuang. Dia gadis yang terluka. Kerana segala yang telah berlaku, pintu hatinya bagaikan tertutup rapat untuk insan yang bernama lelaki. Pertemuan semula dengan Iyadh Shah membuka kembali lembaran kisah silamnya. Dia tahu rasa cinta buat lelaki itu masih ber Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Sri Diah Shaharuddin
Suka duka mejalankan kaedah pembelajaran oleh guru dan pendidik sepanjang menghadapi perintah kawalan pergerakan sangat memberi makna kepada dunia Pendidikan di Malaysia. Komitmen ini sangat disanjung tinggi. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Buster Benson
This is a life-changing book. Read it three times and then give a copy to anyone you care about. It will make things better' - Seth Godin, author of This Is Marketing Why Are We Yelling? is Buster Benson's essential guide to having more honest and constructive arguments. Have you ever walked away from an argument and suddenly thought of all the brilliant things you wish you'd said? Do you avoid certain family members and colleagues because of bitter, festering tension that Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Shamuni Kunjiapu
Lack of skills and innovative ability among employees hampers the competitiveness of an organisation regardless of its size. Yet human capital can be developed through workplace learning. This book explores workplace learning among employees of small to mid-sized tourism related enterprises. It looks at types of learning, factors that encourage it, competencies that are developed through it and job satisfaction as the outcome of participating in workplace learning. Based on Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Shahroo Izadi
This is the last diet you'll ever need. Transform your relationship with food and your body for good with The Last Diet from Behavioural Change Specialist, Shahroo Izadi. Shahroo Izadi presents the best approach to losing weight, without telling you what or how to eat. Shahroo goes deeper than traditional diet plans, using her professional experience working in addiction treatment and personal experience of struggling with her own weight and body Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-39 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Meme Iwaoka
Ayu, cantik... tapi sebenarnya gadis XX?!!Aku, Torame Koeda, pelajar tahun 2 sekolah menengah.Err... patut ke aku beritahu hal ni?Aku ni anak orang kaya dan aku nak jalani hidup macam orang biasa. Langkah pertama, aku kena tukar sekolah dulu. Tapi... tak semudah tu! Ada dua bodyguard yang kena perhatikan gerak-geri aku! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SisYoujae
Tiada larangan bagi umat Islam untuk berhias, berdandan atau dalam kata lain, berstail. Islam sendiri menggalakkan umatnya kemas + cantik + bersih secara BERSEDERHANA.Tapi… yang jadi persoalan… adakah cara bergaya ini PATUH SYARIAH? Cuba belek koleksi pakaian kesayangan, lepas tu check foto OOTD yang di-upload dalam IG, FB atau Twitter, adakah personaliti diri selama ni 'lulus'? Adakah ia HALAL atau HARAM?Siri 30 Wadah jilid ke-6 ini membicarakan soal #BolehKe dalam kehid Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Paul Offit
Is lowering your temperature when you have a fever helpful? Do you really need to finish every course of antibiotics? Or could some of the treatments you think are healing you actually be harming you? Medicine has significantly advanced in the last few decades. But while we have learned a lot, we still rely on medical interventions that are vastly out of date and can adversely affect our health. In this game-changing book, infectious-disea Learn More
USUAL: RM92.90

NOW: RM 92.90 (-0%)

MEMBER: RM 83.61 (-10%)

By Intan Aidda
Pembunuhan misteri berlaku, tanpa petunjuk mahupun motif yang jelas. Satu per satu mangsa ditemui mati dalam keadaan yang mengerikan. Heboh khabar angin dicanang, bahawa itu semua angkara Joko Ronggo. “Kami orang kampung rasa terancam. Kami tak nak mati. Kami tak nak jadi mangsa korban si Joko Ronggo tu.” - Mail Dalam diam, ada seseorang yang menyimpan dendam. Dek rasa marah yang semakin menguasai diri, teganya dia menyebarkan fitnah. “Dia puja semula semangat Joko R Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Azwin Nalisa
Sekali aku tersungkur, beribu kali aku bangkit… Nida Amelia. Nida maknanya seruan. Patutlah menyeru-nyeru panggil saya mengurat. - Baihaqi Bermula dari sapaan berani itu, mereka bercinta, mereka disatukan. Sungguh indah sekali kenangan yang tercipta antara dia dan Aki. Tujuh tahun Nida Amelia dan Baihaqi membina mahligai namun akhirnya diruntuhkan oleh Baihaqi sendiri. Kehadiran Iman dan Akhbar sebagai bukti benih cinta mereka sendiri tidak berjaya menghalang Baihaqi untuk Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Tan Ye Ting
The COVID-19 outbreak serves as a reminder to all that proper nutrition is vital. A well-balanced diet leads to healthier and stronger immune system, which is key in lowering the risks of contagious illnesses and chronic diseases. One of the simplest ways to ensure a well-rounded diet is to consume a variety of fresh and unprocessed food daily, so that the body acquires the essential vitamins, minerals, dietary fibre, protein and a Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By TRUSENS
✅ Trusens Z-3000 Large Room Air Purifier ✅ Model: Z-3000 ✅ Room Coverage: 750 sq. ft. ✅ UltraViolet Sterilization: Yes ✅ Timer Settings: 2/4/8/12 hours ✅ Fan Speeds: 5 ✅ Purification Levels: Washable Prefilter, Carbon Filter, True HEPA Filter, UV ✅ Auto Mode: Yes ✅ Night Mode: Yes SensorPod Air Quality Monitor Remote sensing has been proven to provide more accurate readings of the air quality in a room. SensorPod takes air quality readings and co Learn More
USUAL: RM1,699.00

NOW: RM 1,699.00 (-0%)

MEMBER: RM 1,699.00 (-0%)

By TRUSENS
✅ Trusens Z-2000 Medium Room Air Purifier ✅ Model: Z-2000 ✅ Room Coverage: 375 sq. ft. ✅ UltraViolet Sterilization: Yes ✅ Timer Settings: 2/4/8/12 hours ✅ Fan Speeds: 4 ✅ Purification Levels: Washable Prefilter, Carbon Filter, HEPA Type Filter, UV ✅ Auto Mode: Yes ✅ Night Mode: Yes SensorPod Air Quality Monitor Remote sensing has been proven to provide more accurate readings of the air quality in a room. SensorPod takes air quality readings and c Learn More
USUAL: RM1,229.00

NOW: RM 1,229.00 (-0%)

MEMBER: RM 1,229.00 (-0%)

By
Under Nariyuki Yuiga's devoted tutelage, his classmates Rizu Ogata, Fumino Furuhashi, and Uruka Takemoto are finally pulling average test scores on their worst subjects. But time is ticking, and there is still a long way to go before the three geniuses of Ichinose Academy are ready for their upcoming university exams. Meanwhile, the girls still struggle to balance the pursuit of their dreams with their growing affections for their unsuspecting tutor. Joining them are Mafuyu K Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
"*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力" Learn More
USUAL: RM59.40

NOW: RM 59.40 (-0%)

MEMBER: RM 53.46 (-10%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By
*一套专为小学生编写的系列图书,旨在让他们充分理解及掌握马来成语 *书中各个马来成语不但附有简洁易懂的释义和造句范例,而且还配有生动有趣的漫画,让学生轻松解读并深刻领会马来成语的含义 *书中多元化的练习也可帮助学生提高他们在日常生活中运用马来成语的能力 Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Emma Zara
Lima belas tahun di New York, Aireen Amanda akhirnya pulang ke Malaysia untuk menagih kasih ibu bapa kandungnya yang telah lama membuangnya sejak daripada kecil. Tiba di Malaysia, sekali lagi Aireen didajalkan oleh kakak angkatnya, Maisarah. Kerana Maisarah, penampilan dan wajahnya yang cantik sudah tidak ubah lagi seperti seorang gadis gothic. Aireen semakin dibenci. Zhariff Iskandar…. Lelaki yang paling digeruni Aireen sejak di New York lagi apabila Aireen tidak sengaja m Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sara Irdina
Cantik, janda dan miskin. Itu ciri-ciri seorang Qalisa yang membuatkan dia diupah Elyana untuk melakukan satu ‘tugasan’. Atas desakan hidup dan terdesak, Qalisa terpaksa menerima. Tugasan yang dimaksudkan adalah membuat Faid jatuh cinta kepadanya walaupun dia sedar Faid adalah suami orang. Bagi menjayakan tugasan, Qalisa bekerja sebagai tea lady di syarikat lelaki itu. Tanpa perlu dia mendekat, Faid sendiri yang datang merapat. Tak perlu memikat tapi Faid seakan sudah ter Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Minoru Takeyoshi
Jinichirou Taira is thirty and unemployed. Chancing upon a recruitment ad calling for applicants to ‘protect the world’, he signs up without a second thought, and is soon thrust into the pilot’s seat of a humanoid weapon called ’RIZE’ to battle against unknown creatures that threaten the very survival of mankind! An epic sci-fi series unfolds in the front line of the battlefield Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 29.43 (-10%)

1-967 of 967

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top