Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kua Kia Soong 'Found 581 Related Products
By Aalin Amily
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Leila Mottley
A searing debut novel inspired by a true story from the streets of Oakland, California, announcing the arrival of a blazing, young talent When there is no choice, all you have left to do is walk. Kiara Johnson does not know what it is to live as a normal seventeen-year-old. With her mother in a rehab facility and an older brother who devotes his time and money to a recording studio, she fends for herself and for nine-year-old Trevor, whose own mother is prone to disappearin Learn More
USUAL: RM85.90

NOW: RM 85.90 (-0%)

MEMBER: RM 77.31 (-10%)

Out of stock

By
MASHIN SENTAI KIRAMAGER 魔进战队煌辉者 VOL.1-45 END(DVD) JAP (E / C / M) "When people shine, a miracle is born. That shine is the symbol of the warriors who can change the future! KIRAMAI GO! " A princess from a land of jewelry and Kiramai Stones comes to Earth in search of people with a “shining spirit” called Kiramental, a source of outstanding charm and talent. She seeks them out to make them into warriors to defend Earth from an evil army. Five are chosen by t Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Record Of Ragnarok 終末的女武神 JAP/ENG (E / C) The gods of the world—from Greek to Norse to Hindu mythology—gather every one thousand years to make one important decision: whether or not to wipe out mankind. Repulsed by humanity's selfishness, the council unanimously votes to destroy all humans. But before the decree is enacted, Brunhilde, one of the 13 Valkyries of Valhalla, interrupts the meeting to give mankind a chance at survival. Brunhilde proposes the ide Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.72 (-20%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By SYAUQIE MK
Pabila bisikannya disahut, segenap urat darahmu akan terhasut. Along sedar yang matanya tiada berhijab. Kesilapannya menegur seorang kanak-kanak perempuan di gigi jeram pada suatu senja telah menjerumuskan keluarga mereka dengan gangguan tanpa henti. “Budak perempuan tu... dia ikut kita balik, ayah. Dia ada kat luar tu..” “Lembaga tu selalu datang dalam mimpi Along. Dia kata dia Panglima Hitam.” - ALONG Aminuddin mula mengesyaki kejadian itu pasti ada kaitan deng Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By USAKO PRINCESSZ
Di balik cantingan berus nyatuh yang menari, menjadi saksi cinta yang lama terabadi Obsesi! Jumud! Dakar! Tiga kata pemeri bagi pemilik tubuh genit bermata bundar itu. Tanpa sekelumit lelah dan mengah, dia terus mengejar sang teruna idaman dengan sejuta lagam dan ragam. “Nun nak buat kejutan. Nun nak masuk melamar abang,” – SITI HANUN HIDAYAH Bola mata jejaka itu membuntang luas. Tingkah Hanun luar biasa. Memecah adat yang menjadi warisan. Dia yang sudah punya piliha Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Kikai Sentai Zenkaiger 機界戰隊全開者 JAP (E / C / M) 事情发生的非常突然,所有超级战队的世界,以及‘机界机器人’的世界‘机械托比亚’,通通遭到‘机械托比亚王朝托吉铁克)’使用封闭齿轮一一收入囊中。 仅剩余最后的平行世界,但因意外导致‘机械托比亚’与‘这个世界’开始融合。1个月后,‘机械托比亚王朝托吉铁克’迟迟无法将这个世界封进齿轮, Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Siri Mahir PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Kandungan siri ini direka dan ditulis berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku teks, serta format kertas UPSR terbaharu. Learn More
USUAL: RM9.65

NOW: RM 9.65 (-0%)

MEMBER: RM 8.69 (-10%)

Out of stock

By Anna Milia
Saat akad kedua terucap, rasmi diri ini, seluruhnya milikmu, rasmi kesetiaan ini diserahkan buatmu.Hanan dan Nawal disatukan sekali lagi dalam lafaz akad kedua. Memang jodoh mereka kuat. Perangai pun sama. Kuat cemburu. Hanan tergugat dengan kehadiran Khalil yang selalu berkunjung ke kafe. “Abang percaya sayang. Abang cuma tak percaya Khalil.” - Hanan Baru reda rasa cemburu, muncul pula Cikgu Zaki yang tidak kurang segaknya. Susah, kalau ada isteri cantik. Cemburu H Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

Out of stock

By
CRAYON SHIN-CHAN GAIDEN: OMOCHA WARS 蜡笔小新外传:玩具大战 VOL. 1 - 13 END JAP (E / C / M) Cerita bermula apabila patung-patung Oban, karakter daripada tokusatsu (kesan istimewa) sorotan televisyen yang semakin popular, begitu juga tahap kepopularan kian merosot dengan ketara. Banyak patung-patung Oban tidak laris dijual pun dibuang sahaja. Satu hari, sambaran petir melandai salah satu daripada patung ini, dan ia dihidupkan semula. Beserta patung-patung lain y Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Hasrizal Abdul Jamil
Mengapa sebenarnya seseorang gagal mencapai apa yang diinginkan dalam hidup? Walhal cita-cita sudah jelas, azam sudah sempurna, dan semangat juga sudah melangit. Rupa-rupanya, yang hilang daripada kita adalah sikap. Ia merupakan sains dan sunnatullah di sebalik mana-mana kejayaan. Mahu menjadi keluarga terbaik, tetapi tidak proaktif dalam menzahirkan cinta. Mahu menjadi teman akrab, tetapi sentiasa menjatuhkan antara satu sama lain. Mahu menjadi masyarakat unggul, te Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Emmiyah
"Ira Yasmina telah diarahkan pergi ke Afrika atas tugasan membuat biografi sebuah syarikat permata. Malangnya dia terpaksa berurusan dengan anak pemilik Ibriz Jewellery yang dingin, ego dan degil bernama Syed Suffi. Lebih teruk lagi, lelaki itu langsung tidak mahu memberi kerjasama. “Encik Suffi, tolonglah beri kerjasama.” - Ira “I’m not interested to get involved.” - Suffi Hubungan yang pada mulanya penuh drama, akhirnya seperti ada sesuatu yang menyentuh Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Aisyah Madadiy
“Kamu kata, kamu tak hidup dengan kenangan. Jadi kenapa masih terkesan dengan hal lalu?” Nawal Hamdi tekad. Kali ini dia memilih bersendirian. Dia tidak lagi berharap pada ayahnya. Dia tidak lagi peduli pada Wadi, lelaki yang telah menghancurkan harapannya. Mana mungkin perempuan yang kuat sepertinya kalah dengan emosi sendiri. Nawal membawa diri jauh ke London demi menjejaki kakaknya. Sudah lima tahun kakaknya menghilang tanpa khabar setelah berkahwin dengan lelaki p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Maria Kajiwa
Selama berada di pulau ini, bersaudaralah kita manusia dan bunian Sebutir geliga bunian menjadi paksi kekuatan kerajaan bunian lautan sejak ratusan tahun. Mengikut cerita ayah aku, pulau tu memang ada bunian. Hantu pun ada.”- ZAHID Pada tahun 1801 Masihi, dua orang pemuda, terpaksa berlindung di sebuah pulau yang dikatakan berpuaka. Demi menyelamatkan nyawa adiknya, Damak terpaksa mencari air sehingga tersesat di dalam hutan tebal. Dia kemudiannya diselamatkan oleh seora Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Julia Basri
Bila kusesat, berikanlah signal cinta agar dapatku ketemu kunci ke pintu hatimu Medan lumba asbab kisah pertemuan, kisah kenangan dan kisah perpisahan. Bila Cik Brutal a.k.a Lili bertemu dengan Encik Sentap a.k.a Qaliff, huru-hara dunia jadinya! Tanpa diduga ianya memutikkan secuit kasih di hati masing-masing. “Kenapa kau buat bodoh aje, hah? Aku tengah cakap dengan kau ni. Bayarlah cepat ganti rugi aku. Lagi cepat kau bayar, lagi cepat aku blah dari sini. Ke kau nak ak Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Hyun Yunzz
Sengsara di alam realiti, melangkaui aurora halusinasi yang tiada infiniti. Dia didera, dikurung dalam bilik bawah tanah oleh keluarga sendiri sejak kecil. Gadis ini bangkit semula dengan mewujudkan sebuah permainan video yang mustahil sehingga mematikan ramai manusia. Dia mencipta satu watak permainan video Owarinashi yang tertanam pelbagai memori indah untuknya alami. Dia mahukan kebahagian seperti Faye Mnemosyne. Enam orang lelaki terkurung di dalam bangunan usang keran Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By King Kong
Sejak kecil, Justin tinggal bersama datuknya, Robinson dalam hutan. Dia berlatih karate sejak usia muda dan mempunyai teknik lebih hebat dan kuat berbanding budak sebayanya. Justin berpindah ke Sekolah Menengah Pine Hill dan menyertai Kelab Karate Daisan tanpa dirancang. Kehebatan Justin dicabar dalam medan pertarungan dunia karate di sini! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
Nanatsu no Taizai The Movie JAP/ENG (E / C / M) Meliodas and his friends jump back into action when the new era of peace is threatened by a powerful magical alliance that could spell the end for all. 本作以上古时代为舞台,讲述王国史上最凶最恶的骑士团“七大罪”,挺身对抗世界危机的英雄奇幻故事。而梅里奥达斯和伊丽莎白3000年旅途完结的最终章。 Meliodas dan rakannya mula beraksi sekali lagi apabila era keamana Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
*Model karangan yang dapat membantu murid-murid menguasai kemahiran menulis pelbagai jenis karangan dan menghasilkan karangan yang berkualiti *Setiap model karangan disertakan dengan rangka karangan yang dapat membimbing murid-murid memahami kehendak soalan *Kosa kata dwibahasa (BM-BC) turut dimuatkan untuk menambahkan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By Sufea Hareez
Pertemuan yang memalukan tanpa diduga membawa mereka ke pertemuan kedua yang berakhir dengan sebuah akad. “Kita kahwin.” – Jaidan. “Awak tak perlu kasihankan saya, Jaidan.” – Juwita. Juwita fikir dia kuat tapi bila maruahnya bakal diperjudikan, dia terpaksa akur untuk menjadi isteri Jaidan walau itu yang paling dia tak mahu berlaku dalam hidupnya. Dalam Juwita mencari keserasian hidup sebumbung bersama Jaidan, ujian datang bertimpa-timpa menyebabkan Juwita mengala Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Aisyahros
You are the best gift from the God. “I’d believe you the best gift from are the God. Tapi, saya tak percaya Tuhan itu wujud. Jadi, saya tak boleh simpan awak dalam hidup saya.” – Vanessa Willians Hidup gadis itu tampak penuh berseri pada luarannya. Namun, andai tersingkap di mata sekalian manusia akan hakikat yang tersembunyi di sebalik wajah penuh jelita itu, maka… tidak akan ada yang berani mendekatinya kerana ‘sumpahan’ yang terpalit padanya. Namun, berbez Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Wannie Nordin
Cinta itu ada tarikh luputnya. Rindu itu ada penghujungnya dan dendam itu ada batasnya. Sekuat mana pun kau cuba membunuh sebuah perasaan dendam, akan tetap ada seseorang dari masa lalu cuba menghancurkan keindahan sebuah cinta. Beria-ia Ammara hendak menyambut ulang tahun perkahwinannya yang ke-10, namun tanpa belas kasihan Ammara diceraikan begitu sahaja. Alasannya? No more spark! Tak sangka hubungan suami isteri itu mempunyai expired date. Farid memang jantan tak guna! Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Syaz Sufiy
Kisah epik zaman sekolah Azad Hakeem dan Naina Mikayla yang langsung tak boleh bertemu. Bagai anjing dengan kucing. Ada sahaja mahu diusik oleh si bad boy genius, Azad. Suka melihat cik luar biasa yang pantang dicabar, Naina. "Apa hal pandang-pandang ha, Neyney?" soalnya keras. Kerusi yang dijongkang-jongketkan tadi berhenti. Tajam matanya menikam ke anak mata Naina bagai mahu ditelan sahaja Naina itu hidup-hidup. "Apa? Neyney?" soal Naina agak pelik. Muka Azad dipandang Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Tun Suzana @ Suzana Hj Othman , Muhammad Afif Yahya
Kedaulatan raja-raja Melayu sebagai pemegang amanah kuasa khalifah Allah, hukum adat bersendi kitabullah, bahasa Jawi, ciri bumbung tiga lapis pada masjid-masjid, perlembangan kudup bunga teratai dalam ragam hias, bilangan tempat butang baju Melayu dan poket baju Melayu, seni bela diri sebagai pertahanan agama, bangsa dan watan, keakraban Melayu dengan fenomena alam serta banyak lagi contoh-contoh lain mempamerkan jati diri emas dalam wajah kehidupan beragama masyarakat nusan Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By
Ibu, siapakah Allah?'. ' Ayah, di manakah Allah?' Buku Jom Kenali Siapakah Allah memberi panduan kepada ibu bapa dalam menjelaskan tentang Allah dan sifat - sifat - Nya yang Maha Kuasa kepada anak - anak. Anak - anak belajar mengenal Pencipta mereka, Tuhan yang Maha Kuasa, Allah s.w. Mudah - mudahkan ia memupuk rasa cinta dan ketaatan dalam diri anak - anak Muslim terhadap Tuhan seluruh alam semesta. Selamat Membaca! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Sa' Adiah Shuib
Blurb ... 9BULAN 10HARI Coretan daripada 25 orang penulis memberi manfaat yang tidak ternilai berbanding dengan harga yang perlu dibayar untuk keringat para penulis. Sebagai panduan menjadi ibu dan ayah terbaik untuk permata hati. 9 Bulan 10 Hari, membicarakan pengalaman, realiti, regatta imaginasi dan kreativiti yang tinggi, menjadi kekuatan dan panduan untuk menjadi ibu dan ayah terbaik buat permata hati yang bakal dilahirkan nanti. Debaran ibu bersama denyut nadi permat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Shafatin Yusof
“I can handle the truth. It’s the lie that kills me.” ~ MARYAM Waktu dan takdir menemukan mereka dalam sebuah perjalanan. Indah pada permulaan namun di sebaliknya terlindung sebuah kepahitan. “Perjalanan kita menuju pengakhiran yang sama, meskipun berbeza laluan dan permulaan.” ~ FATEH ADDIN Dalam perjalanan itu mereka adalah satu. Mereka kehilangan, mereka ditinggalkan. Kehilangan bagi Maryam sebenarnya adalah kekuatan. Bukan titik kelemahan. Bukan kesedihan berpa Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By
Code Geass 反叛的魯路修 R1+R2(JAP/CAN/ENG) AKITO THE EXILED (JAP/ENG) MOVIE 1-3 (JAP) MOVIE FUKKATSU (JAP/ENG) (E / C / M) In the year 2010, the Holy Empire of Britannia is establishing itself as a dominant military nation, starting with the conquest of Japan. Renamed to Area 11 after its swift defeat, Japan has seen significant resistance against these tyrants in an attempt to regain independence. Lelouch Lamperouge, a Britannian student, unfortunately finds himself Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
ONE PIECE 海贼王 BOX32 VOL.980-1003 (DVD) JAP (E / C / M) 980 A Tearful Promise! The Kidnapped Momonosuke! 淚水的誓約 被擄走的桃之助 Perjanjian Yang Memilukan! Momonosuke Yang Diculik! 981 A New Member! 'First Son of the Sea' Jimbei! 新伙伴 海俠吉貝爾 Ahli Baru! “Anak Laut Pertama” Jimbei! 982 Kaido's Trump Card! The Tobi Roppo Appear! 海道的王牌 飛六胞登場 Kad Handal Kaido! Tobi Roppo Tampil! 983 The Samurai Warriors' Earnestness! The St Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Kiana Danial
Learn the skills to get in on the crypto craze The world of cryptocurrency includes some of the coolest technologies and most lucrative investments available today. And you can jump right into the middle of the action with Cryptocurrency All-in-One For Dummies, a collection of simple and straightforward resources that will get you up to speed on cryptocurrency investing and mining, blockchain, Bitcoin, and Ethereum. Stop scouring a million different places on the web and se Learn More
USUAL: RM167.80

NOW: RM 151.02 (-10%)

MEMBER: RM 134.24 (-20%)

By
六年级国文练习PRAKTIS KSSR BAHASA MELAYU 6 100% 符合小学国文标准课程配合最新《课程与评估标准》编写。备有精简实用的笔记和多样化的优质练习。 100% Berdasarkan Kurikulum Standard Sekolah Rendah Bahasa Melayu. √Nota yang mudah dan efektif √ Variasi latihan yang berkualiti Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.60 (-0%)

By Xiao Jiangnan
Komik Dinosaur : Pemberontakan Di Kota Mainan Centrosaurus yang telah pupus sejak puluhan juta tahun dahulu tiba-tiba muncul di Pekan Botani, kemudian mengecil dan berubah menjadi patung mainan secara ajaib. Dari manakah dinosaur ini muncul? Apakah sebenarnya yang telah berlaku? Skuad Khas Botani yang terdiri daripada Polong, Jejarum Merah dan Kembang mengambil keputusan untuk menyelongkar misteri di sebaliknya. Ketika di dalam hutan, mereka bertembung dengan satria penunggan Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 17.50 (-0%)

MEMBER: RM 15.75 (-10%)

By Koaru
Cikgu Sean menawarkan ganjaran kepada murid berkelakuan paling baik kerana murid kelasnya agak sukar dikawal. Nampaknya Shasha yang suka mengarah dan Alan yang sederhana (Shasha anggap sebagai penghalang) bersaing dan menjadikan ganjaran itu matlamat mereka.Jadi siapa yang akan menang? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Ramlee Awang Murshid
Dunia Anding Ayangan semakin kacau di bawah pemerintahan Raja Daulah. Sang penglipur lara ini mirip seorang penyihir yang sewenang-wenangnya melakukan sumpahan di sana sini. Dia sebagai seorang pemimpin ternyata lebih kejam berbanding raja-raja terdahulu. Untuk membanteras kejahatannya – maka Pa’tua dan Kalimambang telah menyokong Yungku Kelangar sebagai Raja Perempuan Bongsu dengan membantunya untuk merampas semula kerajaan yang digulingkan Raja Daulah. Mampukah mereka Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Ciknorcinta
Takkan terhenti degup jantung ini, kerna kau yang pertama dan terakhir. Raz Madani. Kasihnya teruntuk hanya buat Raihana. Kebahagiaan yang mereka kecapi, melingkari tanpa sebarang cela. Namun di saat derita menjengah jendela rumah tangga mereka, lelaki itu mula mencari pengganti untuk isterinya. “Sahabatku Eman Nazmi, sudi tak kau berkahwin dengan isteri aku, Raihana Marissa?” – Raz Eman Nazmi. Hanya lelaki itu yang layak menggantikan tempatnya. Namun, sanggupkah dia Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By
FOCUS SPM KSSM Tingkatan 4 • 5 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh.Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Menengah (KSSM) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!W.M: RM??.?? / E.M: RM??.?? W.M: RM36.95 / E.M: RM37.95 CC038032ISBN: 978-967-2720-34-8TINGKATAN 4•5MATEMATIKFormat 190mm X 260 Learn More
USUAL: RM36.95

NOW: RM 36.95 (-0%)

MEMBER: RM 36.95 (-0%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

By Xeno
Pasukan X-VENTURE berpecah dua kumpulan untuk menghentikan perlawanan haiwan. Orang yang dikatakan lawan terkuat Dr Darwin berada di atas kapal dengan motif tidak diketahui. Pasukan Louis telah ditangkap dan Pasukan Jake pula terserempak dengan seorang penumpang. Bagaimana mereka atasi situasi ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Fiqah merupakan salah satu cabang ilmu yang sangat penting. Ia sangat berkait rapat dengan kehidupan sebagai seorang Muslim. Ia merangkumi kesemua aspek sama ada dari sudut ibadat, muamalat dan sebagainya. Bagi wanita, persoalan - persoalan berkenaan dengan haid dan isu-isu kewanitaan sentiasa menjadi topik yang dibincangkan. Hal ini demikian disebabkan ia sangat berkait rapat dengan kehidupan mereka sebagai seorang wanita. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
Q & A STPM ialah siri yang memuatkan SOALAN dan JAWAPAN yang menepati piawai STPM. Siri ini disediakan khas untuk membantu pelajar menguasai teknik-teknik menjawab soalan dengan baik. CIRI-CIRI ISTIMEWA• Berdasarkan sukatan pelajaran terbaharu• Soalan mencabar dan berkualiti yang disediakan mengikut subtopik• Jawapan cadangan yang berkualiti untuk melatih pelajar menjawab soalan dengan berkesan• Tip Pemeriksa disediakan untuk membant Learn More
USUAL: RM31.95

NOW: RM 31.95 (-0%)

MEMBER: RM 28.76 (-10%)

By
Q & A STPM ialah siri yang memuatkan SOALAN dan JAWAPAN yang menepati piawai STPM. Siri ini disediakan khas untuk membantu pelajar menguasai teknik-teknik menjawab soalan dengan baik. CIRI-CIRI ISTIMEWA• Berdasarkan sukatan pelajaran terbaharu• Soalan mencabar dan berkualiti yang disediakan mengikut subtopik• Jawapan cadangan yang berkualiti untuk melatih pelajar menjawab soalan dengan berkesan• Tip Menjawab disedi Learn More
USUAL: RM31.95

NOW: RM 31.95 (-0%)

MEMBER: RM 28.76 (-10%)

By
Detective Conan The Movie 24: The Scarlet Bullet 名侦探柯南劇場版:绯色的子弹 JAP (E / C / M) Japan is about to celebrate the world's largest sports festival, "WSG-World Sports Games", in Tokyo. In line with the opening ceremony, it is announced that the world's first "Vacuum Superconducting Linear" train, boasting a maximum speed of 1,000 km/h which combined all of Japan's technologies, will be opened to the public between Shin-Nagoya Station and Shibahama St Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

By
Grandmaster of Demonic Cultivation 魔道祖師 MANDARIN (E / C / M) As the grandmaster who founded the Demonic Sect, Wei WuXian roamed the world in his wanton ways, hated by millions for the chaos he created. In the end, he was backstabbed by his dearest shidi and killed by powerful clans that combined to overpower him. He incarnates into the body of a lunatic who was abandoned by his clan and is later, unwillingly, taken away by a famous cultivator among the clans—Lan Wa Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Tim Man Jadda Wajada 11
Terlihat lembaran cerita dai yang menghidupkan jiwa terus bertebaran di sekeliling kita. Cerita seorang hamba yang berazam untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang khalifah, juga seorang dai, membuatkan kita rasa kuat untuk bersama menjalankan kerja dakwah peninggalan Rasulullah SAW. Dakwah itu luas. Kerana itu, tanggungjawabnya bukan di bawah gelaran ustaz dan ustazah sahaja, tapi buat hamba-hamba-Nya yang mengucap kalimah "Lailahaillallah"! Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Kamen Rider Wizard JAP (E / C / M) Six months prior to the start of the series, a mysterious ritual held on the day of the solar eclipse took place. Its purpose was to give birth to a group of magical creatures called Phantoms through humans with magical potential called "Gates", by forcibly subjecting them to immense despair. Haruto Soma, the survivor of the ritual, and Koyomi, a mysterious girl who has lost all of her memories, are tasked by the mysterious White Wizard to f Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Sehingga kini, suku bangsa yang disebut sebagai Yakjuj dan Makjuj masih menimbulkan kontroversi. Ada yang menyebut bahawa Yakjuj dan Makjuj adalah bangsa Tartardan Mongol, pasukan Gengiz Khan (Hulagu), sejenis makhluk aneh, haiwan dan sebagainya. Dalam sebuah hadis yang diriwayatkan Al-Bukhari, Rasulullah SAW menyebutkan bahawa Yakjuj dan Makjuj itu memiliki fizikal berbadan bulat, bermata sepet dan berkulit kuning. Makhluk yang bernama Yakjuj dan Makjuj ini akan muncul menje Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 35.01 (-10%)

MEMBER: RM 31.12 (-20%)

By Mohammad Najib Md Norani
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
jo. Nyi Row Kidul dipercayai raw ghaib penguasa Laut Selatan. Pun cantiknya digambarkan scbagai makhluk jahat yang sedia mcminta korban sesiapa sahaja pclanggar pantang dan larangan di Pantai Selatan, tetapi ada juga anggapan bahawa Nyi Roro Kidul merupakan penguasa ghaib yang sedia menjaga tanalt Jawa lagi Yogya dengan bala kekuatannya. Banyak versi yang menerangkan tentang jati diri Nyi Roro Kidul. Ada yang mengatakan Nyi Roro Kidul merupakan keturunan-keturunan Raja Air Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Rumie , D. Rafael , Azmeer Shah , Zaifu Zaman Ahmad , Muhammad Fatrim
- Rumie Hayati yang kerasukan dibawa suaminya, Faris dan adiknya Ahmad untuk berubat di rumah Ustaz Omar. Malang apabila laluan biasa kesesakan hingga memaksa mereka menggunakan jalan lama. Detik pertama mereka mengharungi jalan tersebut, satu persatuigangguan yang menyeramkan melanda bingga kereta yang dinaiki terhumban Ice 'dalam curam. Masing-masing terperangkap tiada jalan "Ikeluar. Lebih menggerunkan sesuatu bersifat kejam sedang memburu nyawa mereka di situ! Siapa yang Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Shukriah Rodzi
Shannie dan pasukan cari gali Profesor Idris rasa teruja kerana menemui satu lagi artifak bersejarah berupa mohor jongkong emas dengan ukiran mahkota ular berkepala lima yang boleh digunakan oleh mereka untuk membantu kajian tentang ketamadunan Kerajaan Kedah Purba. “Nah, Shan pakailah rantai ni. Ni, sebenarnya rantai nenek papa. Dia suruh wariskan pada anak perempuan sulung papa.” Jasadnya dirasakan terawang-awangan hinggakan dirinya dibawa ke alam siluman ular yang pe Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Dhiyamir.Hasmadi
Pada hari ini, aku bersumpah untuk menjadi milikmu selamanya Mereka sepasang jiwa yang mengejar bayangan, tanpa disedari ada pengorbanan dan pengkhianatan satu hari nanti. Lucas Colosimo, cukup satu kata mengambarkan tentang lelaki itu. Misteri, namun ada kesunyian menetap di matanya. Ariyana Marcus, mengenalinya dengan lebih dekat adalah alasan untuk terus tersenyum. Ahli sihir yang menawan, namun punya senjata yang mematikan. Pertemuan mereka penuh dengan drama dan sand Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Farhah Aiddin
: Setulus mana cinta menyapa hati, sedalam itu tertanamnya kebencian saat kau khianati aku! You're not twinkle twinkle little star but emit emit gigantic ball of gas! Kau pernah rasa bagaimana lalinya disakiti dan dibenci? Kau pernah rasa dunia ini langsung tidak adil untuk kau? Tiada yang indah dalam hidup Syifaa Qaireen. Semuanya malap, gelap dan suram. Jiwanya memberontak dek kepalsuan dan kebencian manusia. “Syifaa Qaireen yang itu dah tak ada. Dah lama mati. Tunggul Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Ella Affandy
Kerusi yang ditolak Quehairy, isyarat untuk dia duduk, hanya dipandang dengan lirikan. Kalau ikutkan hati, memang dia nak halau saja lelaki itu pergi. “I tak datang untuk duduk.” Dahlia ketap rahang. Quehairy ketawa sinis. Memang inilah Dahlia yang dia kenal. Dan kerana inilah, dia sanggup buat apa saja untuk jadikan wanita ini miliknya. Ya, apa saja. You nak apa?” Bentak Dahlia. Melihat Quehairy yang ketawa begitu han Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ogy Yusof , Ain Kamalia , Dhiya Hani , Msteja
Yang mencintaimu kamu tanpa jemu Ini sebuah kisah tentang awal sebuah cinta dan akhir sebuah rencana dilukis indah oleh sang pencipta… CINTA MILIK LELAKI EDISI FEBRUARI – OGY YUSOF Aimi Melati cuba memenuhi syarat yang diberikan Ary Redza untuk menjadi pasangannya. “Aimi, kita manusia takkan pernah sempurna. Akan tetap ada cacat celanya. Sama juga bila hendak berpasangan. Tak perlu nak terlalu keras dengan garis kehendak kita.” Untuk apa diteruskan jika Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 土屋敦子
權威資產管理雜誌《亞洲投資人》(Asian investor) 認證最佳投資經理人 無私分享導正交易迷思、遠離財務陷阱的致富普通常識   由於網路交易便利、線圖與新聞隨手可得,   所以近來增加不少從事短線買賣的散戶。   然而如果只是將投資重點放在買賣時機上,   等於不知道真正從股市中,穩健獲利的精髓。   為了從股市獲得豐厚報酬,確實搞懂股市 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By
Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu异世界魔王与召唤少女的奴隶魔术 JAP/ENG (E / C / M) In regards to the MMORPG Cross Reverie, Sakamoto Takuma boasted an overwhelming strength that was enough for him to be called the Demon King by the other players. One day, he gets summoned to another world with his appearance in the game. There, two girls insist, "I am the real summon master." Takuma gets slave-turning magic used for summoned beasts cast on him b Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By
Nanatsu no Taizai七原罪 JAP (OVA,SP) (E / C / M) In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that th Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 87.92 (-20%)

MEMBER: RM 87.92 (-20%)

By
Boku no Hero Academia 我的英雄学院 Season 5 -- JAP/ENG (E / C / M) UA Academy's Class 1-A has been the focus of a substantial amount of public attention due to the multiple villain attacks they have faced over the past school year. This attention has left Class 1-A's rivals, Class 1-B, feeling quite bitter. Desiring to prove their skills, they look forward to the opportunity that has been given to them: a set of mock battles between the students of each class. The Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By
Hybrid PBD direncanakan dengan hasrat untuk menlengkapi buku teks da mempermudahkan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) di sekolah. Sebagai wadah pelaksanaan pdPR di rumah, modul ini sesuai dengan keperluan semasa. Modul ini juga dimodenkan dengan bahan-bahan digital yang mesra guru dan murid dalam proses pembelajaran dan pemudahcaraan (PdPc) secara dalam talian atau luar talian. Gabungan elemen terancang yang hebat ini semestinya dapat membantu murid memantapkan penguasaan setiap Learn More
USUAL: RM12.95

NOW: RM 12.95 (-0%)

MEMBER: RM 11.66 (-10%)

1-581 of 581

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top