Best of 2021
Best of 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Kurikulum, metodologi dan pedagogi pengajian islam 'Found 5165 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 11.50 (-17%)

MEMBER: RM 11.50 (-17%)

By 洪蘭
  手握緊,線放鬆,風箏才有高飛的機會   多欣賞,少批評,看見孩子成功的笑容   沒有不能教的孩子,每個孩子都是一塊寶,許孩子美麗的明天 ~   ※人格的培養需從日常生活中建立合乎禮儀的待人接物方式,再從父母的身教言教中明辨是非,最後從書本中建立正確的價值觀。這是一個緩慢的歷程,因為它需要經過內化才能成為孩子自己的人生 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Hanya Yanagihara
From the author of the classic A Little Life—a bold, brilliant novel spanning three centuries and three different versions of the American experiment, about lovers, family, loss and the elusive promise of utopia. In an alternate version of 1893 America, New York is part of the Free States, where people may live and love whomever they please (or so it seems). The fragile young scion of a distinguished family resists betrothal to a worthy suitor, drawn to a charming music te Learn More
USUAL: RM95.90

NOW: RM 95.90 (-0%)

MEMBER: RM 86.31 (-10%)

Out of stock

By Aalin Amily
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nia Qurratun’Aini
Bukan sempurna yang kucari. Cukup kau ada di sisi, menemani sampai akhir nanti. Mengembara menaiki kereta api Trans-Siberian merupakan salah satu bucket list dalam hidup Teja Adelia. Namun, Teja sama sekali tidak menyangka yang dia akan duduk berjiran di dalam kereta api dengan Aqid Syamsudin, seorang pelakon popular Malaysia. Sekali gus, menerbitkan tanda tanya dalam hati Teja, mengapa Aqid berada di Rusia. “Saya ada dua sebab. Satu, saya nak bercuti, rehatkan diri say Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Marissa King
Social Chemistry will utterly transform the way you think about "networking." Understanding the contours of your social network can dramatically enhance personal relationships, work life, and even your global impact. Are you an Expansionist, a Broker, or a Convener? The answer matters more than you think. . . . Yale professor Marissa King shows how anyone can build more meaningful and productive relationships based on insights from neuroscience, psychology, and network analy Learn More
USUAL: RM63.50

NOW: RM 63.50 (-0%)

MEMBER: RM 57.15 (-10%)

Out of stock

By Sarah J. Maas
Sequel to the #1 New York Times bestseller. Sarah J. Maas's sexy, groundbreaking CRESCENT CITY series continues with this second installment. Bryce Quinlan and Hunt Athalar have made a pact. As they process the events of the Spring they will keep things … platonic … until the Solstice. But can they resist when the crackling tension between them is enough to set the whole of Crescent City aflame? And they are not out of danger yet. Dragged into a rebel movement they wa Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 67.90 (-15%)

MEMBER: RM 59.90 (-25%)

By
Siri Anak Sayang Suku Kata ini dapat memenuhi keperluan guru-guru, ibu bapa dan kanak-kanak sebagai bahan ulangkaji dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Aktiviti-aktiviti yang disediakan akan membantu kanak-kanak mengenal, menulis dan menyebut suku kata. Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

Out of stock

By
Siri Anak Sayang Suku Kata ini dapat memenuhi keperluan guru-guru, ibu bapa dan kanak-kanak sebagai bahan ulangkaji dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Aktiviti-aktiviti yang disediakan akan membantu kanak-kanak mengenal, menulis dan menyebut suku kata. Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

Out of stock

By
Siri Anak Sayang Suku Kata ini dapat memenuhi keperluan guru-guru, ibu bapa dan kanak-kanak sebagai bahan ulangkaji dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Aktiviti-aktiviti yang disediakan akan membantu kanak-kanak mengenal, menulis dan menyebut suku kata. Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

Out of stock

By
Siri Anak Sayang Suku Kata ini dapat memenuhi keperluan guru-guru, ibu bapa dan kanak-kanak sebagai bahan ulangkaji dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Aktiviti-aktiviti yang disediakan akan membantu kanak-kanak mengenal, menulis dan menyebut suku kata. Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

Out of stock

By Tomohito Oda
The journey to 100 friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi's greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. Luckily she meets Tadano, a timid wallflower who decides to step out of his comfort zone in order to help her achieve her goal of making 100 friends. It's the day of the sports festival at Itan High and the students are brimming with competiti Learn More
USUAL: RM35.70

NOW: RM 28.56 (-20%)

MEMBER: RM 28.56 (-20%)

By
"Komi-san wa, Comyushou desu.古见同学有交流障碍症。Vol.1-12 End(DVD) JAP (E / C) Hitohito Tadano is an ordinary boy who heads into his first day of high school with a clear plan: to avoid trouble and do his best to blend in with others. Unfortunately, he fails right away when he takes the seat beside the school's madonna—Shouko Komi. His peers now recognize him as someone to eliminate for a chance to sit next to the most beautiful girl in class. Gorgeous and gr Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Jaki
  ★投稿網站「成為小說家吧」的人氣作,四季度排行榜第1名。   ★讀者好評,極度推薦。以話術加上不折手段操縱最強團隊,登上世界最強巔峰。   ★漫畫版同步上市   「無論要犧牲什麼……我絕對要成為最強的探索者……」   立志成為最強探索者(seeker)的【話術士】‧諾艾爾,順利拉攏強大的同伴加入隊伍,他為了引導隊伍擠進頂尖 Learn More
USUAL: RM38.50

NOW: RM 32.73 (-15%)

MEMBER: RM 32.73 (-15%)

By 布蘭登·肯恩
★作者布蘭登曾為泰勒絲、蕾哈娜、傑森.史塔森打造線上平台,贏得數千萬粉絲 ★布蘭登本人曾在30天內,創造了從0到100萬名臉書粉絲追蹤的紀錄 泰勒絲、蕾哈娜等明星社群平台幕後推手, 教你成功打造鉤引點,3秒就能抓住群眾注意力! 善用鉤引點「鉤住」目標客群, 助你創造品牌獨特性、建立個人知名度!   現今的數位和社群媒體將這個世界重塑 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

Out of stock

By Morgan Rhodes
From the New York Times bestselling author of the Falling Kingdoms series comes the first book in a brand-new duology about forbidden magic and dangerous secrets, for readers of Victoria Aveyard and Margaret Rogerson. Josslyn Drake knows only three things about magic: it’s rare, illegal, and always deadly. So when she’s caught up in a robbery gone wrong at the Queen’s Gala and infected by a dangerous piece of magic—one that allows her to step into the memories Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 49.05 (-10%)

MEMBER: RM 43.60 (-20%)

By
Exercise book for kindergarten, published in 2022, printed in monotone color Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Exercise book for kindergarten, published in 2022, printed in monotone color Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By
Exercise book for kindergarten, published in 2022, printed in monotone color Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.90 (-0%)

MEMBER: RM 4.41 (-10%)

By Sue Lynn Tan
A captivating debut fantasy inspired by the legend of the Chinese moon goddess, Chang’e, in which a young woman’s quest to free her mother pits her against the most powerful immortal in the realm and sets her on a dangerous path—where choices come with deadly consequences, and she risks losing more than her heart. Growing up on the moon, Xingyin is accustomed to solitude, unaware that she is being hidden from the powerful Celestial Emperor who exiled her mother for s Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 84.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.46 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-42 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-0%)

Out of stock

By
Code Geass 反叛的魯路修 R1+R2(JAP/CAN/ENG) AKITO THE EXILED (JAP/ENG) MOVIE 1-3 (JAP) MOVIE FUKKATSU (JAP/ENG) (E / C / M) In the year 2010, the Holy Empire of Britannia is establishing itself as a dominant military nation, starting with the conquest of Japan. Renamed to Area 11 after its swift defeat, Japan has seen significant resistance against these tyrants in an attempt to regain independence. Lelouch Lamperouge, a Britannian student, unfortunately finds himself Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
ONE PIECE 海贼王 BOX32 VOL.980-1003 (DVD) JAP (E / C / M) 980 A Tearful Promise! The Kidnapped Momonosuke! 淚水的誓約 被擄走的桃之助 Perjanjian Yang Memilukan! Momonosuke Yang Diculik! 981 A New Member! 'First Son of the Sea' Jimbei! 新伙伴 海俠吉貝爾 Ahli Baru! “Anak Laut Pertama” Jimbei! 982 Kaido's Trump Card! The Tobi Roppo Appear! 海道的王牌 飛六胞登場 Kad Handal Kaido! Tobi Roppo Tampil! 983 The Samurai Warriors' Earnestness! The St Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By TadaTada
Joining friends to explore a cave complex, Jason, Leon, and Naoko soon find they have a mountain to climb! With Ty gone, efforts to traverse the dank darkness of the subterranean labyrinth soon reveal a terrible truth! Beset by a bizarre arthropod army, it's all Jason and Naoko can do to stay alive, while, up above, Leon and Marina are forced to face a scorpion showdown! What a painful end scuttling ever closer, how will this crazy caper end?! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Edens Zero 伊甸星原 JAP/ENG (E / C) All his life, Shiki has been surrounded by machines. At Granbell Kingdom, a long-abandoned amusement park, he is the only one of his kind around. That is, until Rebecca Bluegarden and her feline companion Happy arrive, unaware that they are Granbell's first visitors in one hundred years. Their goal is to make fun videos for their B-Cube channel, but what they find instead is a friend in the socially awkward Shiki. When Granbell beco Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By TadaTada
Jason, Charles dan Shizuno inigin menyertai penerokaan gua bersama rakan lain tetapi rupa-rupanya perlu mendaki gunung terlebih dahulu! Kawan mereka Tyson pula hilang dan bermulalah pencarian dalam kegelapan di tasik bawah tanah. Haiwan artropod mengerikan menanti Jason dan Shizuno di bawah tanah. Sesuatu perlu dilakukan untuk terus hidup. Leon dan Marina juga bertarung haiwan yang sama... kala jengking! Bagaimana semua ini akan berakhir?! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-42 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By TadaTada
Alex is in Mongolia to recover the Adventure Union’s stolen assets, and joining him is Midnight Belle. Their main task is to retrieve a treasure left behind by Ling's ancestors – a flute that can bring the dead back to life! But soon they find themselves in danger when the enemy uses the very thing they're after against them! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
TENSEI SHITARA SLIME DATTA KEN 關於我轉生變成史萊姆這檔事 SEA1+2+5OVA(JAP / ENG) TENSURA NIKKI (JAP) E / C / M Lonely thirty-seven-year-old Satoru Mikami is stuck in a dead-end job, unhappy with his mundane life, but after dying at the hands of a robber, he awakens to a fresh start in a fantasy realm...as a slime monster! As he acclimates to his goopy new existence, his exploits with the other monsters set off a chain of events that will change his new world f Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Redcode
Pusat beli-belah diserang pengganas dan ramai dijadikan tebusan sebagai balasan pembebasan ketua mereka. Remy dan rakan-rakan yang sedang bercuti turut menjadi tebusan. TechNeo menghantar robot untuk menangani pengganas dan menyiarkan insiden itu secara langsung dalam talian semata-mata untuk publisiti hingga mengabaikan nyawa tebusan, Tanpa diduga, robot ditewaskan dan rupa-rupanya cip pintar di dalamnya telah dicuri! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Romen Bose
An unparalleled political blockbuster of intrigue, disaster, incompetence and the biggest financial scandal the world has ever seen Romen Bose worked as a Political Communications Consultant for former Malaysian Premier Najib Razak for six years and was a close confidante to decision makers in the upper echelon of the country's political elite. Bose was present during the major controversies that hit the Najib Razak administration, witnessing first-hand how the country's Learn More
USUAL: RM108.95

NOW: RM 87.16 (-20%)

MEMBER: RM 87.16 (-20%)

By Xiao Jiangnan
Komik Dinosaur : Pemberontakan Di Kota Mainan Centrosaurus yang telah pupus sejak puluhan juta tahun dahulu tiba-tiba muncul di Pekan Botani, kemudian mengecil dan berubah menjadi patung mainan secara ajaib. Dari manakah dinosaur ini muncul? Apakah sebenarnya yang telah berlaku? Skuad Khas Botani yang terdiri daripada Polong, Jejarum Merah dan Kembang mengambil keputusan untuk menyelongkar misteri di sebaliknya. Ketika di dalam hutan, mereka bertembung dengan satria penunggan Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 17.50 (-0%)

MEMBER: RM 15.75 (-10%)

By Xiao Jiangnan
Makhluk Prasejarah Sejak bermulanya kewujudan dunia, terdapat lebih 500 juta jenis organisma telah menetap di bumi. Dari kulat yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar, cendawan raksasa yang mempunyai ketinggian sebanyak 6 meter, mamot yang hilang secara misteri hingga ke leluhur manusia Australopithecus. Kebanyakan daripada mereka telah pupus akibat perubahan persekitaran. Hanya sebahagian organisma sahaja yang masih hidup dan berevolusi untuk menyesuaikan diri dengan pers Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 17.50 (-0%)

MEMBER: RM 15.75 (-10%)

By 柳真 , 金素妍 , 李智雅 , 严基俊 , 申恩庆
主演: 柳真, 金素妍, 李智雅, 严基俊, 申恩庆 Language-韩语对白 Subtitle-Chinese/English 中/英 字幕 剧情 第三季的主题为“毁灭”,以沈秀莲(李智雅 饰)及朱丹泰(严基俊 饰)为核心人物,讲述因错误的欲望而造就的恶人丹泰与秀莲展开杀气腾腾的最后战争。剧情设定为接续第二季完结(2022年-2023年),Logan Lee中计被炸死后,第三季讲述善恶双方相互之间的复仇 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By 文素丽, 郑在咏, 李相烨, 金佳恩, 安内相
主演: 文素丽, 郑在咏, 李相烨, 金佳恩, 安内相 Language-韩语对白 Subtitle-Chinese/English 中/英 字幕 剧情 崔正仁导演与 《魔女的法庭》 的郑道允编剧合作打造。此剧讲述在终身聘用制消失后的职场,即将退休的中年上班族们,为了守护着工作而引发的搞笑又心酸的生存故事。 Synopsis Veteran Engineer Choi Ban Seok is a developer with the consumer electronics division of Hanm Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By 关晓彤, 侯明昊, 赵顺然, 李宗霖, 安泳畅
主演: 关晓彤, 侯明昊, 赵顺然, 李宗霖, 安泳畅 Language-中文对白 Subtitle-Chinese/English 中/英 字幕 剧情 这是一个被退婚三次的魔系女子和才貌冠绝天下的君子携手虐汪的故事。也是一个梦到自己满门抄斩命运的“霉运”女主。表面外向、性格直爽泼辣但实际上心地善良而又细腻的女主班婳,被莫名其妙地退婚三次,性格大喇喇的她不改自己的爽朗做派直面外界 Learn More
USUAL: RM119.90

NOW: RM 119.90 (-0%)

MEMBER: RM 119.90 (-0%)

By 貝淡寧 , 艾維納·德夏里特
你需要什麼樣的城市? 現代人的身分將由城市塑造。 二〇二一繁體中文版特別收錄林夏如、趙哲儀合著〈台北〉。   城市漫遊者的著地觀察,拋開政治理論模型,以實地生活、調查、訪談,消化大量資料後為十座熟悉的城市,各自找出城市的特色、城市的氣質、讓市民感到驕傲的核心價值,定調出「城市的精神」。   十座城市,十種精神。全球化文化同 Learn More
USUAL: RM95.50

NOW: RM 95.50 (-0%)

MEMBER: RM 85.95 (-10%)

By Zint
Alif makin serasi dengan rutin hariannya tanpa motosikal walaupun hakikatnya, jiwa race dia sentiasa bergelora. Dalam kepala asyik fikirkan cinta pertamanya tu sampai jadi buntu.Namun, pertembungan Alif dengan Zikri dalam LRT membuka mata Alif tentang hala tuju hidupnya dalam dunia sukan perlumbaan. Adakah Zikri akan bantu Alif capai impiannya?Kisah Alif dan motosikal hampir menuju garisan penamat!Dapatkan jilid ke-5 yang pantang menyerah kalah sekarang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Koaru
Cikgu Sean menawarkan ganjaran kepada murid berkelakuan paling baik kerana murid kelasnya agak sukar dikawal. Nampaknya Shasha yang suka mengarah dan Alan yang sederhana (Shasha anggap sebagai penghalang) bersaing dan menjadikan ganjaran itu matlamat mereka.Jadi siapa yang akan menang? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Asuka Ogura
Yakumo, pelajar baru yang masuk kelas Chika sebenarnya seorang vampire.Tak ada angin, tak ada ribut, tiba-tiba je Yakumo paksa Chika kahwin dengan dia dan layan gadis tu macam isteri.Yang pelik lagi tu, katanya dia tak boleh hidup kalau tak cium Chika. Apa maksudnya?!!Terimalah kisah cinta berbunga-bunga dipenuhi semanis gula! ❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Terdiri daripada empat komponen utama, iaitu Pemahaman, Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Dilengkapi soalan-soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan tambahan yang efektif untuk mengukuhkan kemahiran dan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Terdiri daripada empat komponen utama, iaitu Pemahaman, Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Dilengkapi soalan-soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan tambahan yang efektif untuk mengukuhkan kemahiran dan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Terdiri daripada empat komponen utama, iaitu Pemahaman, Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Dilengkapi soalan-soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan tambahan yang efektif untuk mengukuhkan kemahiran dan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Terdiri daripada empat komponen utama, iaitu Pemahaman, Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Dilengkapi soalan-soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan tambahan yang efektif untuk mengukuhkan kemahiran dan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Terdiri daripada empat komponen utama, iaitu Pemahaman, Seni Bahasa, Tatabahasa dan Penulisan *Dilengkapi soalan-soalan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) dan peta i-THINK *Latihan tambahan yang efektif untuk mengukuhkan kemahiran dan pengetahuan murid-murid Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By 布蘭登·波瑞爾
──過去,最快推出臨床疫苗的時間是10個月── ──但是,這次世界的要求是:60天──   ★ 臺灣第一本記錄Covid-19疫苗研發、配送與施打歷程的專書。   ★ 莫德納、BNT、AZ、Novavax,全球疫苗競賽完整內幕揭露。   ★ 訪談超過百名疫苗研發過程中的關鍵人物,匯集來自最前線的第一手資訊。   ◤為何新冠肺炎疫苗的研發能如此快速?美國如何展 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 曾舜晞 , 陈钰琪 , 祝绪丹 , 张超人 , 林雨申 , 曹曦月 , 周海媚 , 王德顺 , 李东学
主演: 曾舜晞, 陈钰琪, 祝绪丹, 张超人, 林雨申, 曹曦月, 周海媚, 王德顺, 李东学 Language-华/粤对白 Subtitle-Chinese/English 中/英 字幕 剧情 元朝末年,群雄纷起,武林动荡。江湖传闻,得到屠龙刀倚天剑者,可以成为武林至尊,号令天下,莫敢不从。一时间风云四起,引发了武林中对屠龙刀倚天剑的争夺,几段姻缘和孽缘也由此产生。武当派张翠山与天鹰教殷素素 Learn More
USUAL: RM99.90

NOW: RM 99.90 (-0%)

MEMBER: RM 99.90 (-0%)

By 刘亚仁, 金贤珠, 朴正民, 元真儿, 梁益准
主演: 刘亚仁, 金贤珠, 朴正民, 元真儿, 梁益准 Language-韩语对白 Subtitle-Chinese/English/Malay 中/英/巫 字幕 剧情 令人难以置信的地狱场景,在首尔市中心的人群面前上演。神秘生物判人有罪,应下地狱受罚。而异界生物恰好在指定的时间出现,将被定罪的人处以极刑 — 活活烧死。在这些令人费解的超自然事件所造成的巨大混乱中,新兴宗教组织“新真理教 Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Dan Morain
A revelatory biography of the first Black woman to stand for Vice President, charting how the daughter of two immigrants in segregated California became one of this country's most effective power players. There's very little that's conventional about Kamala Harris, and yet her personal story also represents the best of America. She grew up the eldest daughter of a single mother, a no-nonsense cancer researcher who emigrated from India at the age of nineteen in search of a bet Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Takahiro Kawamoto
Kenal ke siapa jiran-jiran korang...?Maeda Chika dan Kobori Sana pindah ke apartmen di kawasan pinggir bandar sebab nak sambung belajar dan mula bekerja. Tapi satu per satu insiden pelik berlaku di situ...Kisam seram saspens menggamit perasaan seolah-olah 'ada sesuatu kat sebelah'. Pasti buat pembaca meremang bulu roma! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Rei Izawa
Cinta Rahsia Bermula di Kampung Onsen! Sebut Je Umeyama Onsen*, pasti semua orang kenal Destinasi pelancongan terkenal yang sentiasa dikunjungi ramai.Anak perempuan pemilik sebuah hotel bernama Serena dan tuan muda ryokan"* Kazuma dah lama bermusuhan, Pantang jumpa. mesti bergaduh.Tapi dalam diam rupa-rupanya cinta dah bertaut. Kisah romantik komedi penuh cabaran dan. .- Kolam air panas! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Veon/Vezill
Pasukan X-VENTURE mengesyaki kejadian mistik yang berlaku di Sekolah Rendah Stowell ada kaitan dengan makhluk asing. Mereka turut menyamar sebagai murid sekolah itu demi merungkai persoalan. Patung yang bergerak sendiri, objek yang terapung di udara... semuanya ada hubung kait dengan seorang guru lelaki aneh. Sedang mereka menyiasat, ada pasukan lain turut menyiasat kes yang sama! Adakah mereka kawan atau lawan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By TadaTada
DAPATKAN SEMULA ASET KESATUAN YANG DICURI! Semasa misi pencarian dokumen Kesatuan Pengembara yang dicuri, Alex dan Midnight Belle menuju ke Mongolia untuk mendapatkan tinggalan khazanah nenek moyangnya. Khazanah itu ada seruling magis yang mampu menghidupkan orang mati! Tetapi mereka pula diserang musuh yang menggunakan seruling magis itu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
•Dimuatkan kira-kira 5 150 entri mengikut Senarai Kosa Kata Bahasa Melayu. •Setiap entri diberikan maksud dalam dwibahasa (bahasa Cina / bahasa Inggeris), suku kata, sebutan, sinonim, antonim dan ayat contoh. •Ayat contoh juga diterjemahkan dalam bahasa Cina. •Entri disusun mengikut urutan abjad. •Disertakan ilustrasi untuk menjelaskan ayat contoh. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ebit Lew
Tugas kita yang sebenar sebagai seorang hamba Allah SWT ialah menjadikan musibah ini untuk memperbaiki hubungan dengan Allah SWT. Perbaiki segala yang tersilap dan mulakan hidup dengan norma atau rutin yang baharu. Namun jika kita masih gagal dan kembali seperti dahulu juga selepas musibah ini maka kita pasti akan menjadi di kalangan manusia yang dalam kerugian. Jangan biarkan urusan rutin yang terlebih sibuk membuat kita alpa kembali. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Miss Cactus
“Saya bukan bini awaklah nak serve bagai.” “Boleh aje kalau nak jadi bini saya. Saya kosong lagi.” Huru hara hidup Kila disebabkan seorang lelaki bernama Haliman. Lebih sadis lagi bila Haliman itu merupakan jiran sebelah rumahnya a.k.a duda hot yang dikatakan Mega teman serumahnya. Wujud pula Adam dan Hawa yang menambahkan perencah dalam sengketa antara mereka. Tapi itulah… Orang kata jangan terlalu membenci takut nanti hati terikat mati. Sekelip mata duda poyo Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 10
Kunci sebuah persahabatan adalah bagaimana cara silaturahim itu dijaga. Buku ini mengisahkan tentang sahabat Syurga berdasarkan variasi sudut pandang oleh penulis-penulisnya. Gabungan kisah-kisah dalam naskhah ini membentuk suatu gambaran yang hampir sempurna tentang dunia persahabatan dan perkaitannya dengan destinasi dambaan setiap muslim iaitu Syurga Allah SWT. Adakah wujud sahabat Syurga mutakhir ini? Atau ia hanya sekadar fantasi? Adakah kita perlu menanti, mencari atau Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 11
Adakah cukup dakwah sekadar memberitahu? Atau dakwah itu perlu bersungguh mengajak? Setiap daripada kita pasti ada cerita 'perjuangan' tersendiri. Kerana Syurga dicipta, bukan untuk kita seorang sahaja. Untuk meraih Syurga, hidup ini memerlukan pengorbanan, kesabaran dan ketabahan dalam melalui jalan-jalan kebaikan. Kepenatan dalam melaksanakan dakwah akan hilang, tetapi pahala kebaikan akan terus berkekalan, mudah-mudahan. Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada 12
Senyum, tak perlu kata apa-apa… Senyum, muka pun jadi manis… Senyum, muka pun jadi menawan… Senyum kerana Allah itu, sedekah… Senyum kerana Allah itu, ikhlas… Senyum merawat luka. Mungkin kalau bukan merawat lukamu sendiri, ia mungkin bisa mengubati luka hati-hati yang memandangnya. Walaupun ada senyuman kepuraan, boleh jadi lama-kelamaan ia menjadi senyuman kebahagiaan. Maka, senyumlah kerana jika aku senyum, kau senyum, dunia juga akan turut senyum bersama! Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

1-5165 of 5165

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top