0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' MIM 'Found 146 Related Products
By
4 Khalifah yang Dikasihi Rasulullah menceritakan kisah pemerintahan empat orang sahabat Nabi Muhammad s.a.w iaitu, Abu Bakar, Umar, Uthman dan Ali selepas kewafatan Baginda. Umat Islam berduka dengan pemergain Nabi Muhammad s.a.w. Namun hidup mesti diteruskan dan agama Allah s.w.t mesti dipertahankan. Oleh itu, khalifah dilantik sebagai pemimpin negara yang baharu. Khalifah bertanggungjawab mentadbir negara yang baharu. Khalifah bertanggungjawab mentadbir negara dan juga pend Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
HANYO NO YASHAHIME 半妖的夜叉姬 SEASON 2 JAP/ENG (E / C / M) Sesshomaru’s daughter, Towa Higurashi returned to ancient war era to search for Dreamy Butterfly and retrieved her twin sister, Setsuna’s memory. Moroha, Inushaya’s daughter, encountered the twins and befriended with them. Zero, Kirinmaru’s elder sister plans to defeat these three, as they’re predicted to defeat her brother, Kirinmaru. Setsuna get defeated during the fight with Kirinmaru. Then, Se Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 45.90 (-0%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Misteri … Mereka datang tanpa disedari, Menjelma bagi mimpi, Merasuk sanubari … Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Abdul Latip Talib
Apabila wafatnya, Nabi Muhammad SAW dan selepas perginya negarawan Islam yang ulung seperti Abu Bakar As-Siddiq dan Umar al-Khattab, umat Islam di seluruh dunia menjadi mangsa kerakusan dan kedurjanaan musuh-musuh Allah. Mereka disembelih, diperkosa dan diusir dari tanah air sendiri. Pada masa itu umat memerlukan pemimpin yang berwibawa seperti khalifah Ar-Rasyidin. Mereka memerlukan kemunculan pahlawan seperti Khalid al-Walid bagi memulihkan n=martabat dan maruah umat Islam. Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Cik Tet
Tanpa cinta dan kenal hati budi masing-masing, mereka terpaksa disatukan. Semuanya gara-gara perbuatan khianat orang lain hingga mereka berdua menanggung natijahnya. “Cukup tempoh 3 bulan nanti, awak boleh call nombor tu untuk pastikan sama ada awak mengandung atau tidak.” - Isa Inayat “Saya nak awak tahu... yang saya bukannya perempuan murah!” - Azka Kejamnya Isa menoreh hati Azka hingga berparut. Hidup diteruskan tanpa suami di sisi. Hinggalah Isa muncul kembali di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Fatinilam Sari Ahmad
Cinta bukan diukur dengan masa tapi perasaan. Mimpi atau realiti sentiasa menjelma sehingga mengganggu hidupnya. Bukan! Dia bukan berada di alam fantasi. Namun pada masa yang sama lelaki itu wujud mengejar cintanya. Lara makin keliru keberadaannya. Puas ditepis dan ditolak, tapi lelaki itu semakin mendekat membuatkan dirinya merantau mencari jalan keluar daripada kecelaruan hidupnya. Adri tidak akan berputus asa. Lara harus kembali ke dunia nyata. Gadis itu harus pulih daripa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Lollysnow
Saat takdir menghapus dendam, tika benci dikalahkan rindu. Benci dan sayang terkadang hanya dipisahkan dengan sehelai kertas nipis. Sejauh mana rasa benci itu, kita tidak tahu apa yang akan merubahnya pada masa akan datang. Itulah yang dilalui Harraz dan Amanda. Amanda pernah sukakan Harraz dan menaruh perasaan kepada lelaki itu sejak mereka di bangku sekolah lagi. Tapi, satu peristiwa membuatkan Amanda tidak berani lagi menaruh hati. “Apa salah aku pada kau? Kau ni tak Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Sayoko Fujiwara
Penat dan lelah hadapi realiti kehidupan? Begitulah situasi yang sedang dilalui Mitsuki; gadis bijak, cantik merangkap ketua pelajar dan Yuki, idola terkenal. Apa sebenarnya yang mereka dambakan dalam hidup? Mengikut logik akal, tiada siapa menyangka dua gadis ini sedang dibelenggu masalah. Semua gadis cemburu dengan pencapaian hebat mereka. Tapi adakah itu yang Mitsuki dan Yuki rasakan? Bagaikan takdir yang tertulis, mereka terjumpa kedai coklat Salon de Blanche. Pertembun Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By
● Available in 4 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM2.90

NOW: RM 2.90 (-0%)

MEMBER: RM 2.61 (-10%)

By SYAUQIE MK
Pabila bisikannya disahut, segenap urat darahmu akan terhasut. Along sedar yang matanya tiada berhijab. Kesilapannya menegur seorang kanak-kanak perempuan di gigi jeram pada suatu senja telah menjerumuskan keluarga mereka dengan gangguan tanpa henti. “Budak perempuan tu... dia ikut kita balik, ayah. Dia ada kat luar tu..” “Lembaga tu selalu datang dalam mimpi Along. Dia kata dia Panglima Hitam.” - ALONG Aminuddin mula mengesyaki kejadian itu pasti ada kaitan deng Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
JYUUKENSENTAI GEKIRANGER 兽拳战队 JAP (E / C) Four thousand years ago in China, a form of Kenpou martial arts called Juuken was developed. It was created by a man named Brusa Ee, who came to Japan and built the hidden village Juugenkyou. Juuken is a martial art in which one mimics the abilities of animals as well as trying to attain spiritual peace. However, dissent grew among the creator's ten students. Three of them believed that they should use the suffering and hatre Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Sota Ishiki
"Aku suka kau."Dalam mimpi... Futami Kaeda nampak dengan jelas tentang masa depannya. Lelaki pujaan hatinya, Ichimiya Ryou bakal luahkan perasaan semasa festival bunga api dua minggu lagi. Tapi bila diorang bertentang mata, Kaeda jadi tak keruan dan cuba mengelak. Masalahnya bila mimpi tu tak direalisasi, kemampuannya meramal masa depan akan punah. Adakah ramalan luahan perasaan Ryou akan jadi realiti? Lagu hit YOASOBI, 'Yume wo Nazotte' kini diadaptasi dalam bentuk komik! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Yuki Yuna will be a Hero 結城友奈是勇者 JAP (E / C / M) Yūna, Mimori, Fu, and Itsuki are all members of the Sanshu Middle School Hero Club, dedicating themselves to helping those that requested. One day, they are suddenly caught in a ray of light and transported to a strange forest, where evil monsters known as Vertex are seeking to destroy Shinju-sama, which would in turn destroy the world. Using a special app to transform into magical girls, Yūna and the others m Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By 蒂·瑞迪
【增修版 全新封面設計】 特別收錄 牽絆二十五年的承諾 遇見生命中的另一半 陪我歡笑、陪我哭泣 謝謝你, 成為我的家人與最珍貴的盟友   我和「我的人」毫無保留的交換了彼此的愛。   生命中曾經的點點滴滴,全印記在她心田深處。   我永遠在那兒,永遠愛著她……   那一天,「我的人」走到幼小的我面前,   她選擇了我,我也選擇了她。 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Xiao Jiangnan
The Plants find an old journal called Dinosaur Village Journal in the back mountain. There is a map on the blank pages of the journal. The map directs the Plants to the back mountain again. But, they accidentally fall into a dry well and arrive at a mysterious place. That place is a paradise called the Dinosaur Village. The environment is similar to the Late Cretaceous. The climate here is warm and humid while the vegetation is lush and dense. All the dinosaurs here are liv Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 17.50 (-0%)

MEMBER: RM 15.75 (-10%)

By
Kakegurui×× 狂赌之渊 JAP/ENG(S1+S2) JAP(LIVE MOVIE) E / C / M Hyakkaou Private Academy, a high-class elite school housing the children of Japan's most wealthy and influential people and with many future leaders and professionals among the student body. However, the student hierarchy in this school is not determined by academic performance or athletic ability, rather by gambling and the student council is the organization which fuels the intricate gambling system and co Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Hasrizal Abdul Jamil
Mengapa sebenarnya seseorang gagal mencapai apa yang diinginkan dalam hidup? Walhal cita-cita sudah jelas, azam sudah sempurna, dan semangat juga sudah melangit. Rupa-rupanya, yang hilang daripada kita adalah sikap. Ia merupakan sains dan sunnatullah di sebalik mana-mana kejayaan. Mahu menjadi keluarga terbaik, tetapi tidak proaktif dalam menzahirkan cinta. Mahu menjadi teman akrab, tetapi sentiasa menjatuhkan antara satu sama lain. Mahu menjadi masyarakat unggul, te Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Syeraho
"Jangan kalah dengan diri kau, Athena!" Setelah misi menyelamatkan isteri presiden yang diculik menemui kegagalan, negara Erudayn gempar pula dengan berita pembunuhan presiden dan serangan android pengganas. Rentetan tragedi itu membuatkan Athena merasakan kewujudannya sebagai manusia ciptaan adalah penyebab utama. "Kau hanyalah manusia ciptaan yang mengecewakan!” Keadaan semakin genting apabila Athena tiba-tiba bertukar menjadi makhluk bengis yang tidak mampu di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Samurai JAP/ENG/CAN/MAN(TV) JAP/ENG(MOVIE) JAP(2IN1 OVA) JAP/ENG(5 LIVE MOVIES) E/C(TV+MOVIE) E / C / M(2IN1 OVA+5 LIVE MOVIES) Himura Kenshin is a vagabond with a dark past and sunny disposition. Not a ronin but a rurouni, he was never a samurai, but an assassin of utmost skill in the Meiji restoration, who in the turning point of the war simply walked away. His travels lead him to Tokyo in the 11th year of the Meiji era, where he befriends a female Kendo master, a former t Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 109.90 (-0%)

By Cik Mardiah
Kalau kepercayaan saja sudah hilang, maka apa lagi yang tinggal? Alanna - Dia tak pernah menyangka peristiwa satu malam yang penuh dengan salah faham itu menyebabkan zaman bujangnya berakhir. Bersungguh-sungguh dia menafikan tuduhan tak berasas yang dilemparkan padanya. Tapi, tiada seorang pun yang percaya! Megat Ilman Zaydan - Apa yang berlaku malam itu seolah-olah mimpi. Tapi entah kenapa dia langsung tidak menyangkal tuduhan-tuduhan itu. Bibirnya dikunci. Lidahnya kelu. Bi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nor Syamimi Amaleena Zaki
Keistimewaan buku ini : 1. Cerita Sahih daripada Al - Quran dan Hadis. 2. Bukan sekadar verita. Juga fokus kepada elemen ibrah dan nilai murni. 3. Menggunakan bahasa yang ringkas dan mudah difahami. 4. Ilustrasi dan aktiviti yang menark dan sesuai dengan jalan cerita. Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
Dunia Anding Ayangan semakin kacau di bawah pemerintahan Raja Daulah. Sang penglipur lara ini mirip seorang penyihir yang sewenang-wenangnya melakukan sumpahan di sana sini. Dia sebagai seorang pemimpin ternyata lebih kejam berbanding raja-raja terdahulu. Untuk membanteras kejahatannya – maka Pa’tua dan Kalimambang telah menyokong Yungku Kelangar sebagai Raja Perempuan Bongsu dengan membantunya untuk merampas semula kerajaan yang digulingkan Raja Daulah. Mampukah merek Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 31.50 (-10%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By
Delve into some of the most powerful natural forces on our planet! Read all about volcanoes and earthquakes, then create your own model of a volcano and mimic the dramatic eruption of lava with all the ingredients included. Packaged in a fold-out pack, this kit includes modelling clay, bi-carb soda, citric acid, spatula and a syringe. Also included is a 16-page book, packed with facts and explanations on volcanic eruptions and earthquakes. Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
This Attack Pack Assortment features dinosaur action figures inspired by the movie that herd, hunt and attack in packs. Each figure includes 5 points of articulation, realistic sculpting and authentic decoration. This product is an assortment item, and not all assortments are displayed; the above picture(s) are for reference only. product features ​Get ready for thrilling action and adventure with Jurassic World! ​ ​Inspired by the movie, these Attack Pack™ dinosaurs Learn More
USUAL: RM59.89

NOW: RM 59.89 (-0%)

MEMBER: RM 59.89 (-0%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
jo. Nyi Row Kidul dipercayai raw ghaib penguasa Laut Selatan. Pun cantiknya digambarkan scbagai makhluk jahat yang sedia mcminta korban sesiapa sahaja pclanggar pantang dan larangan di Pantai Selatan, tetapi ada juga anggapan bahawa Nyi Roro Kidul merupakan penguasa ghaib yang sedia menjaga tanalt Jawa lagi Yogya dengan bala kekuatannya. Banyak versi yang menerangkan tentang jati diri Nyi Roro Kidul. Ada yang mengatakan Nyi Roro Kidul merupakan keturunan-keturunan Raja Air Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Nur Haura
Meskipun kanvasku kosong tanpa wajahmu, tetapi hatiku tetap ada namamu. Adam, lelaki tanpa wajah yang selalu muncul dalam mimpi Laura. Selalu mengucapkan kata-kata indah. Adakah Adam hanya mainan tidurnya atau secebis memori yang sesat? “Smile, Nur.” - Adam “Kenapa?” - Laura “Senyum seperti awak lihat saya depan mata awak.” - Adam Laura cuba bayangkan wajah Adam yang sebenar, tetapi tidak terlakar dalam fikirannya. Mungkin Adam hanyalah khayalannya semata-mata. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ogy Yusof , Ain Kamalia , Dhiya Hani , Msteja
Yang mencintaimu kamu tanpa jemu Ini sebuah kisah tentang awal sebuah cinta dan akhir sebuah rencana dilukis indah oleh sang pencipta… CINTA MILIK LELAKI EDISI FEBRUARI – OGY YUSOF Aimi Melati cuba memenuhi syarat yang diberikan Ary Redza untuk menjadi pasangannya. “Aimi, kita manusia takkan pernah sempurna. Akan tetap ada cacat celanya. Sama juga bila hendak berpasangan. Tak perlu nak terlalu keras dengan garis kehendak kita.” Untuk apa diteruskan jika Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Leoz
Segala bermula tatkala Dania mimpi sedang memancing. Disangkanya dapat ikan, rupanya hanya sebilah gunting misteri. Terus dibuangnya gunting tu.Dania terus-menerus alami mimpi ngeri! Dia seolah-olah dipaksa 'mengunting hayat' manusia. Meskipun tak rela, ada petaka menanti jika dia ingkar! Apa kesudahan nasib Dania? Adakah dia akan terus diganggu?Dihantui puaka dalam siri 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
POKEMON 寵物小精靈 SEASON 1-5 VOL.1-283 END(13DVD9) SEASON 1 INDIGO LEAGUE: ENG/MAN (E / C / M) SEASON 2 ORANGE ISLAND: ENG/MAN/CAN (E / C / M) SEASON 3 JOHTO JOURNEY: ENG (C / M) SEASON 4 JOHTO LEAGUE CHAMPIONS: MAN/ENG (C / M) SEASON 5 MASTER QUEST: ENG (E / C / M) POKEMON It’s Ash Ketchum’s tenth birthday, and he’s ready to do what many 10-year-olds in the Kanto region set out to do—become a Pokémon Trainer! Things don’t go exactly the way he planned when Learn More
USUAL: RM159.90

NOW: RM 159.90 (-0%)

MEMBER: RM 159.90 (-0%)

By
VIVY -FLUORITE EYE'S SONG- VOL.1-13 END In the year 2056, advances in technology have resulted in the creation of autonomous artificial intelligence and android bodies that can mimic human appearance. However, in order to overcome programming constraints, all AIs are programmed to fulfill one specific "mission". A songstress AI named Vivy is given the mission of making people happy with her songs, and works to one day take the main stage of the amusement park where she works Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Hitsujirobo , Madakan , Muraki
With How to Draw Manga Furries, you'll follow the lead of five professional Japanese artists as they show you how to bring dynamic fantasy characters to life—on the page or on screen! Furries are anthropomorphic characters—animals who have human traits (not to be confused with kemonomimi, or humans with some animal features!). They're widely popular in manga, anime and cosplay—from fan favorites like Wolf's Rain and Lackadaisy to the newer Beastars Learn More
USUAL: RM78.00

NOW: RM 78.00 (-0%)

MEMBER: RM 70.20 (-10%)

By Ayeshah Amani
Di saat aku dan dia, terkunci dan dikunci... Semesta memberi isyarat setiap orang yang kita temui dalam hidup, pasti hadir membawa perasaan atau pergi menyerah dek kenyataan. Seakan-akan segala kebetulan yang terjadi bagaikan mimpi. Siapa sangka, pertemuan seorang jururawat bernama Haira Sofia bersama seorang kapten tentera bernama Luth Asyraf membuka satu riwayat baharu dalam hidupnya. Namun, disebabkan kisah silam Luth Asyraf, Haira Sofia juga turut menjadi sasaran kepada Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Hannah Serres
Kau tinggalkanku, di dalam kegelapan mencari jawapan mengapa perlahannya masa berlalu. Menjadi seorang seiyuu (pelakon suara) hanya sekadar mahukan populariti. Realitinya, ia tidak semudah yang disangka. Namun, setiap seorang daripada mereka dianggap membawa imej suci terutamanya golongan wanita. Mereka tidak dibenarkan untuk mempunyai gosip kerana ia bertentangan dengan imej yang sepatutnya mereka bawa. Tidak pernah terlintas dalam fikiran Aisyah apabila dia mengurniakan s Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Momoka Kurousagi
Suatu hari, seorang gadis tokong bernama Mimiko terjumpa anak ayakashi*. Dia menjaga dan manjakan makhluk kecil tu sebab rupanya sangat comel!Tapi sekelip mata je dia membesar dan berubah jadi kacak. Bukan tu je, ayakashi tu luahkan perasaan kat Mimiko dan cuba rapat dengan dia pulak. Uwahh! Apa Mimiko nak buat ni?*sejenis makhluk ghaib Jepun Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Soukou Musume Senki 装甲娘战机 In an unplanned field trip, Riko is transported to an alternate Japan where metal-based life forms known as Mimesis ravage the world. Only girls equipped with LBX armored weaponry can stand up to this scourge. Joined by four other displaced young women, Riko will have to adapt to save humanity. The hope of a planet now rests on these heavy metal soldiers who desire one wish—to return home again! 今天开始我就是狙击手……!?日 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By 塔米·安薩里
世界分崩離析,文明漸行漸遠, 如何跨越分歧,找出連結彼此的新敘事?   萬里長城牽動羅馬帝國衰亡?北歐歉收促成土耳其征服耶路撒冷?伊斯蘭教教義讓中國羅盤成為西歐航海家的利器?   ──《中斷的天命》作者,連結人類歷史與命運的宏觀之作   ※※※   「敘事」不只是說故事,還是人類認知世界的方式,更是推動文明前行、改變歷史 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By Nisaamuttalib
Emeer Isyraf –kacak dan berkarisma. Seorang yang gila kerja hingga tiada masa dan hati untuk bersosial. Dia juga buta tentang cinta. Wajahnya dingin dan beku – tidak bersahabat. Perempuan sebelah mata pun dia tak pandang apatah lagi mahu memberikan hati. Digelar 'Mr Heartless' kerana tidak mempunyai perasaan. Seluruh kehidupannya hanyalah di pejabat dan kerja 'kedua'nya itu... Nur Dania – wanita muda yang baru sahaja diceraikan oleh suami kerana fitnah. Kebahagiaan y Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Faizah Mohd Noh
Yang mati hanyalah cintaku. Tidak mimpiku. Melangkaui dua latar zaman. Melayari keping-keping rindu menjadi satu potret suram. Ini fasa-fasa duka dalam hidupnya… Fida, gadis yang dicurangi setelah segalanya dikorbankan. Jay, memperlakukannya seperti hamba. Sedikit pun tiada terdetik rasa kasihan di jiwa lelaki itu untuknya. Derita yang ditanggung, membuatkan Fida dilanda kemurungan. “Ini yang kau balas kat aku, Jay? Tak apa. Tuhan ada. DIA takkan sesekali menganiayai Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Teme Abdullah
Jika ada satu sistem yang gagal berfungsi, seluruh Bokor akan turut lumpuh. Itulah yang sedang dialami Bokor – kapal gergasi berusia 571 tahun yang menjadi tempat berlindung semua manusia. Sementara sistem jentera dibaik pulih, Aria bersama beberapa wakil sektor lain mempertaruhkan nyawa untuk mendapatkan bekalan air bersih daripada sumber luar. Tanpa diduga, pengalaman di luar Bokor menjadi mimpi ngeri buat Aria. Keadaan semakin meruncing apabila Aria dituduh sebag Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Wan Nur Najihah
Tetaplah berjanji untuk bersama selamanya… Indahnya percintaan apabila diakhiri dengan satu ikatan yang sah. Biarpun banyak halangan, Lufiya dan Bazlan memaknakan hubungan mereka dengan hiasan bahagia dan sumpah setia. Namun, janji tinggal janji. Lufiya tertipu! Sungguh, Bazlan bijak mengatur janji palsu. Lelaki itu tersilap langkah. Dan malam itu menjadi saksi, mimpi ngeri menghancurkan kasih sayang mereka. Terlerai sudah mahligai cinta abadi. “Kalau ada pisau kat tang Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mimie Afinie
Tertipu oleh Harris Shah yang mengaku bujang walhal sudah berkeluarga, Sofea Hana mengambil keputusan untuk lari dari lelaki itu. Dia tak mahu jadi perosak rumah tangga orang. Tinggal di kampung tok ma dan tok ayah dengan harapan dia akan mendapat ketenangan. “Awak yang tinggalkan dia, dah kenapa awak berkelakuan macam orang tak siuman terjerit-jerit kat tempat awam macam ni?” - Jeffry. “Eh, saya kenal awak pun tak, tiba-tiba nak menyibuk tentang saya ni, apa hal?” Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nooto
Pelajar sekolah menengah plus penghalau hantu bernama Chiho ditugaskan memburu raksasa yang 'hidup' dalam mimpi. Ketika misi bersama Koigoromo, entah macam mana dia ternampak pelajar sekolah tinggi Seiichirou.Yang peliknya, kenapa mamat tu berlegar-legar dalam mimpi orang lain? Takkanlah Chiho nak biarkan je? Dah tentu dia tolong apa yang patut. Chiho pula ada misi lain, iaitu mencari adiknya. Adakah pencarian Chiho bakal berakhir?Kisah fantasi dongeng sarat dengan aksi comel Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Aaliyaadni
Apa yang kau ketahui lebih menyakitkan! Dia menginginkan perkahwinan yang penuh cinta dan dilamar bagaikan seorang puteri. Apabila Camelia menemui calon suami impiannya, dia bertekad membawa hubungan mereka sampai ke syurga. Cita-citanya melangit, lebih tinggi dari Burj Khalifa. Tetapi, tidak bagi Abdul Qayyum, pelajar cemerlang, anak yang taat kepada orang tuanya, seorang profesional yang workaholics. Ikatan perkahwinan baginya, akan mengganggu hidupnya. “I rasa kita tak Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Fitri Umairah
"Aku tahu, kau ada dekat sini. Aku tahu keadaan kaki kau. Semua tentang kau, aku tahu Nisa'." Suara itu diam tiba-tiba. Dia tersenyum. "Jangan cuba nak lari... sebab aku..." Suara itu berhenti berkata. Lama... "Dah jumpa kau!" Tidak semena-mena wajah yang mengerikan itu muncul di depan Nisa'. SELAMAT datang ke Pulau Merindu. "Aku ada empat helai tiket nak ajak kau orang pergi ke satu pulau ni. Nak ikut tak?" ~ Nisa' "Apa mimpi kau ajak kita orang bercuti? Kena loter Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
880 To the Land of Silence 前往默之国 Ke Bumi Sunyi 881 The Castle of Nightmares 噩梦之城 Kubu Mimpi Ngeri 882 Escaping the Tightening Net 逃出包围网!Lari Keluar Dari Jaring Ketat 883 The Pursuers 追踪者们 Pemburu 884 The Forbidden Jutsu of Death 死亡禁术Jutsu Maut Larangan 885 The Quadruplets' Duty 四胞胎的使命 Tugas Anak Kembar Berempat 886 Death Match 死斗 Pertempuran Maut 887 Their Decision 两人的觉悟 Keazaman Mereka 888 Traini Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Tim Man Jadda Wajada
Buku ini akan membantu kita untuk mencerminkan diri. Mungkin kita terlalu lama mengejar cahaya, hingga kita lupa cahaya lilin yang kita pegang. Kisah-kisah yang dinukil pada setiap helaian akan menjadi signboard membawa kita terus ke depan, sambil belajar dengan kesilapan orang lain yang tersesat. Ya, kita akan faham dan mengerti! Hakikatnya, perjalanan yang sebenar bermula daripada pengalaman orang lain, pengalaman yang akan mendorong kita menawan sebuah mimpi. Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Mimi Alford
USUAL: RM42.90

NOW: RM 15.00 (-65%)

MEMBER: RM 15.00 (-65%)

By Nona Adara
Kau adalah mimpiku yang sempurna. Putus tunang? Bukanlah penyebab untuk Firyal Aleyna tunjuk rasa kecewanya walau dilabel sebagai perempuan tidak bersyukur. Impiannya hanya ada dua, keluarga dan perniagaan Rumah Hati. Tapi, siapa sangka akibat insiden tercampak kasut dalam tren mengubah segalanya. “Kasut sebelah kanan, saya sempat sambut. Kasut sebelah kiri, saya sempat elak daripada terkena muka saya yang antara terkacak dalam tren ini.”- ALYAN IZZ Selepas kejadian cin Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Abdul Latip Talib
PEMBUKAAN BAITULMULQADDIS Selepas Baitulmulqaddis jatuh ke tangan tentera Salib, umat Islam mula kehilangan taring. Kerajaan Salib Jerusalem pula terus kukuh mempertahankan Baitulmulqaddis. Namun apabila Kota Edessa jatuh ke tangan Sultan Imaduddin Zangi, Kerajaan Salib mula resah. Bantuan segera dipohon daripada kerajaan-kerajaan Eropah, lalu bilangan tentera yang besar dari Eropah datang membantu dengan membawa semangat Perang Salib Kedua, semangat yang lebih kuat bagi men Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.90 (-0%)

By Abdul Latip Talib
TUMPASNYA RICHARD THE LIONHEART Selepas Baitulmuqaddis berjaya dibuka oleh Salahudin Al-Ayubi, negara-negara Kristian Eropah mula menggerakkan misi merampas kembali tanah suci itu. Raja-raja Eropah mengumpulkan kekuatan tentera yang mencapai ratusan ribu orang lalu berarak menuju ke Timur. Salah seorangnya adalah Richard I, Raja England yang lebih dikenali sebagai Richard The Lionheart. Kepintaran strategi dan kegagahan beliau di medan tempur menyebabkan tentera Islam mengal Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
Ji Sun-Woo (Kim Hee-Ae) is a family medicine doctor. She is married to Lee Tae-Oh (Park Hae-Joon) and they have a son. She seems to have everything, including a successful career and a happy family, but she is betrayed by her husband and others. Meanwhile Lee Tae-Oh dreams of becoming a famous movie director. He runs an entertainment business with the support of his wife Ji Sun-Woo. Even though he loves his wife, Lee Tae-Oh falls into a dangerous relationship. 白手起家 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By
A compilation of colourful characters from the world of Roblox. Learn everything there is to know about the inhabitants of the Roblox universe, from legendary developers and iconic game characters to YouTube stars and renowned staff members. There are over 100 different characters featured in the official Roblox Character Encyclopedia. Each profile details everything there is to know about the character, including their official biography, the games they love and even the a Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Ieya Sya
Dianggap sebagai ‘pesalah’ selama bertahun-tahun menjadikan Sara seorang yang paranoid, menyendiri dan menutup diri sendiri dari dunia luar. Apatah lagi yang menjatuhkan hukuman itu adalah Kifli, darah dagingnya sendiri. Hadirnya Faz, seorang lelaki halimunan di alam mimpi membuka ruang untuk dia melarikan diri dari realiti. Disangka cuma teman ilusi mimpi, rupa-rupanya Faz wujud di alam realiti. Mereka berjanji untuk bertemu setelah wujud rasa indah antara mereka. “C Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nishiki
Meow! Hanya Mimi jadi teman setia dan mampu ceriakan hidup Karl yang keras hati dan enggan bergaul.Si kucing berbulu putih dibela penuh kasih sayang sejak tragedi menimpa mama papanya.Suatu hari Mimi hilang. Tak tentu arah Karl jadinya.Dia sanggup berhujan panas mencari Mimi. Manalah si Mimi ni pergi?Entah macam mana Adora yang cuba bantu Karl terjumpa Eli, pemilik Kedai Magis. Apakah suratan di sebalik pertemuan mereka itu? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Fizziany
Naufal Hadi, bapanya seorang ahli politik terkemuka negara. Ibunya, seorang ahli perniagaan berjaya. Punyai seorang kakak yang amat prihatin terhadapnya. Namun, dia leka dan gemar berfoya-foya. Menghabiskan masa muda dengan perkara sia-sia. Hidup langsung tak kenal erti tangungjawab sementelah sejak kecil, semuanya sudah tersedia depan mata. Sehinggalah satu ketika, dia terlanggar seorang lelaki dengan anak kecilnya sehingga menyebabkan kematian. Bagi seorang Izara Hana, ke Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Gcrest
Mempersembahkan versi komik game RPG + puzzle 'Yume Okoku to Nemureru 100-nin no Ojisama'. Para peminat game jangan lepaskan peluang jadi Puteri Traumare dan telusuri kembara menyeronokkan! Semakin mengujakan bila 30 putera lima kerajaan berbeza muncul. Boleh lihat sisi cool diorang juga! Bukan tu je. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Siapa agaknya putera paling tangkas? Game Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
The Starry Sky World (星空界, Hoshizora-kai) is the home to the twelve Star Princesses who are based on the Zodiac signs and maintain order in the universe. But when the Notraiders attack the Star Palace, the princesses scatter themselves across the universe as the Princess Star Color Pens. Seeking to revive the princesses and avert the universe from being consumed in darkness, the aliens Lala and Prunce travel with the fairy Fuwa to Mihoshi Town (観星町, Mihoshi-chō) Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By MIMI SALLEH
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By FARHAH AIDDIN
Adakah mimpi itu nyata atau sekadar fantasi? Apa yang akan kau lakukan jikalau mimpi yang kau alami adalah sebuah kenyataan? Sama ada cepat atau lambat, kau tahu mimpi itu pasti akan terjadi. Kau bahagia… namun ada sesuatu yang kejam menanti… Ayyash Furqan, dia mangsa keadaan. Hidupnya sentiasa disulami konflik yang menyakitkan. Hanya dalam mimpi sahaja dia dapat merasai apa itu indah. Hulya Amaya, si gadis hujan yang sering dipulaukan kerana wajahnya berparut hodoh. P Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By TP-LINK
▪ Supports 802.11ac standard ▪ Simultaneous 2.4GHz 300 Mbps and 5GHz 867 Mbps connections for 1200 Mbps of total available bandwidth ▪ 4 external antennas and one internal antenna provide stable wireless connections and optimal coverage ▪ Easy network management at your fingertips with TP-Link Tether ▪ MU-MIMO achieves 2X efficiency by communicating with up to 2 devices at once ▪ Supports Access Point mode to create a new Wi-Fi access point Learn More
USUAL: RM179.00

NOW: RM 179.00 (-0%)

MEMBER: RM 179.00 (-0%)

1-146 of 146

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top