0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Manga 'Found 304 Related Products
By Phan Van Giuong , Hanh Tran
Essential Vietnamese Phrasebook & Dictionary presents the practical language of everyday interactions, conveyed in a way that's clear, concise, accessible and enjoyable. It includes fundamental sentences used when meeting people, starting conversations, and asking and replying to questions, as well as a basic grammar and pronunciation guide to help you start speaking Vietnamese right away. Terms and phrases covering mobile phones, wireless and social media help Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 37.80 (-10%)

By Nishiki
Siapa tak kenal Myra? Gadis pendiam yang tak pernah lekang dengan pelitup muka. Dan mungkin tiada siapa tahu dia bersuara lunak.Tapi disebabkan faktor tak dapat dielakkan, dia tidak dapat menyanyi depan khayalak. Tak pasti apa puncanya.Di bawah bimbingan guru muzik dan Deni yang terkenal dengan kenakalannya, mereka cuba membantu kembalikan keyakinan Myra supaya boleh menyanyi penuh semangat.Mampukah Deni yang jadi musuh pelajar perempuan sempurnakan misinya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Cempaka Meerniz
Kematian kedua orang tug Rine telah mengbidupkan semangatnya untuk membalas dendam kematian mereka. Dia menjadi pelakon handelen di pentas dunia demi melaksanekan dendam kesumatnya. Rina telah meletakkan dirinya di dalam kancah hidup yang penuh dengan dendam. Orang Kaya Bakar adalah dalang pembunuhan yang tragis itu namun Rina perlu mendapat bukti yang sahib.. Rina telah menghancurkan institusi kekeluargaan di dalam keluarga Orang Kaya Dakar. Anna dan Rizal Leith menjadi rat Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

Out of stock

By Zint
Zikri yang dicabar untuk lawan racing oleh Alif tiba-tiba terlibat dalam kemalangan dan kaki kena potong. Aktiviti racing pula beri kesan buruk pada kerja dan hubungan antara Alif dan orang sekeliling.Muncul pula Nafiy, seorang anggota polis muda yang bersemangat membara untuk banteras lumba haram. Pertembungan antara Alif dan Nafiy membawa kepada situasi kejar-mengejar mencemaskan!Adakah skil motor Alif yang dia banggakan tu akan selamatkan dia kali ni?Jilid ke-4 penuh dilem Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Nanatsu no Taizai七原罪 JAP (OVA,SP) (E / C / M) In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that th Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 109.90 (-0%)

By Sri Diah Shaharuddin , Norhafhizah Suliman
Tak usah kau bercakap tentang impian dan semangat yang hilang. Dia cekal berjuang. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Sri Diah Shaharuddin , Zakiah Abd. Ghafar
Semangatnya tak lentur, pantang mengalah dan mengundur. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By
Ijiranaide, Nagatoro-san 不要欺负我,长瀞同学 Every day, Naoto Hachiouji is teased relentlessly by Hayase Nagatoro, a first year student he meets one day in the library while working on his manga. After reading his story and seeing his awkward demeanor, she decides from that moment on to toy with him, even calling him "Senpai" in lieu of using his real name. At first, Nagatoro's relentless antics are more bothersome than anything and leave him feeling embarrassed, a Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Hitsujirobo , Madakan , Muraki
With How to Draw Manga Furries, you'll follow the lead of five professional Japanese artists as they show you how to bring dynamic fantasy characters to life—on the page or on screen! Furries are anthropomorphic characters—animals who have human traits (not to be confused with kemonomimi, or humans with some animal features!). They're widely popular in manga, anime and cosplay—from fan favorites like Wolf's Rain and Lackadaisy to the newer Beastars Learn More
USUAL: RM78.00

NOW: RM 78.00 (-0%)

MEMBER: RM 70.20 (-10%)

By Razlina Azura
Kecewa selepas mengetahui mereka tiada pertalian darah, si abang telah meninggalkan si adik tanpa pesanan. Tanpa sengaja, mereka kembali bertemu selepas berjaya mencapai cita-cita masing-masing sebagai guru dan juruterbang. Namun ia tidak disenangi si ‘adik’. “Sofeya tak nak jumpa dengan abang lagi! Tak faham ke?” - Sofeya “Tapi abang akan tetap tunggu di sini. Sampai Sofeya sudi nak berjumpa dengan abang.” - Adam Namun pertemuan kali ini telah mewujudkan perasaan Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Lana Sophillea
Setelah diisytiharkan bankrap, kehidupan mewah yang pernah dilalui Ashfa Dianna atau Ash, kini hancur berkecai. Bebanan semakin bertambah apabila dia terpaksa menanggung hutang yang telah ditinggalkan oleh arwah papanya. Hidup dalam keadaan rendah diri, Ash sembunyikan identiti. Mujurlah ada Kenji, bekas pemandunya yang sentiasa memberi sokongan moral dan semangat kepadanya. Tekad mahu melangsaikan hutang, Ash bekerja di AF Properties sebagai seorang Pembancuh Kopi. “As a Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Eija Khadeeja
Indahnya takdir bukan pelangi sentiasa, Bukan pula kelam selamanya Cinta... tak mudah untuk ditafsir makna sebenar di balik kalimah yang satu itu. Ada yang ketepikan semua hal demi memenuhi keinginan untuk dicintai dan mencintai hingga alpa batas sempadan. Gambaran yang tepat bagi dua manusia bernama Nafsiah dan Mushir. Balkis... Wanita itu dibesarkan oleh walid wan dan umi tuknya. Bagi Balkis kedua insan itulah ibu bapa kandungnya. Membesarkan dia dengan erti ketabahan yan Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
Date A Bullet The Movie Soon after falling into another world, Kurumi Tokisaki takes interest in a particular white cat. Much to Kurumi's disappointment, the two part ways. Kurumi later meets Hibiki Higoromo, a white haired quasi-spirit. Hibiki explains that they are at the center of a killing game between quasi-spirits. Within the Neighboring World, the spirits compete for a single wish to be granted to the lone survivor of the death-match. Understanding the rules of the gam Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
Enn Enn no Shouboutai 炎炎消防队 Year 198 of the Solar Era in Tokyo, special fire brigades are fighting against a phenomenon called spontaneous human combustion where human beings are turned into living infernos called "Infernals." While the Infernals are first generation cases of spontaneous human combustion, later generations possess the ability to manipulate flames while retaining human form. Shinra Kusakabe, a youth who gained the nickname Devil's Footprints for his Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Ryusuke Hamamoto
Expressive eyes, oversized heads and doll-like cuteness—chibi are beloved in the world of manga! Beginner's Guide to Drawing Manga Chibi Girls shows artists of all ages and abilities how to create their own kawaii characters in six, easy-to-follow lessons. Step-by-step instructions walk you through the basics every aspiring artist needs to learn, like body proportions and facial expressions. Once you've mastered those, learn how to add different hats, hairstyle Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 66.00 (-0%)

MEMBER: RM 59.40 (-10%)

By Kyachi
The male form is the focus here—twisting, leaping and tumbling in dramatic action sequences! Master manga and anime artist Kyachi shows you the secrets professional Japanese artists use to create dynamic motion on the page. A series of detailed tutorials show you how to draw the male form in every possible position. Individual lessons cover standing, sitting, reclining, walking, running, kicking, pitching, swim Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By SisYoujae
“Allah tidak menurunkan sesuatu penyakit melainkan diturunkan bersamanya penawar.”(Hadis riwayat Bukhari)Didatangi UJIAN berdepan musim pandemik melakarkan 1001 kisah duka. Sebuah musibah yang tak mengecualikan sesiapa pun di atas muka bumi ini. Yang masih struggle, tertekan dan berasakan semuanya sangat membebankan... ketahuilah, anda tak berseorangan. Bangkit dan ubahlah langkah. #MoveOn Namun jika suasana ini dilihat dari sudut pandang HIKMAH, pasti lebih banyak nilai Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By
ULTRAMAN Z 泽塔奥特曼 In the past, the Devil Splinters were scattered across space. Today, the splinters are still causing chaos throughout the universe. While the Ultra Heroes fight to restore peace to the galaxy, a mysterious being uses these items in its despicable schemes to destroy planets one by one. And now, that evil being approaches the Land of Light.In its way stands the gallant Ultraman Zero and his disciple, Ultraman Z. At the end of a fierce battle, Z cha Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By Akif Basri
"Aku nak tolong kawan aku, tapi aku tak tahu nak cakap macam mana. Aku patut dengar saja ke, atau aku patut cakap sesuatu...?” Kadangkala, apabila kawan datang kepada kita untuk meluahkan, timbul perasaan serba salah dalam diri; “Aku patut buat apa ni?” Diam salah, cakap pun salah. Risau nanti tersalah respons. Kekok betul. Sebenarnya, bilakah waktu yang sesuai untuk kita memberi respons? Adakah cukup dengan hanya mendengar? Menjadi pendengar yang baik bukan sekadar Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

Out of stock

By Kyachi
Learn to create detailed female characters to include in your own comic strip or graphic novel! Professional manga and anime artist Kyachi offers aspiring artists an easy-to-follow approach to drawing manga women. For beginners, it can be intimidating to know where to start when drawing the human form. This book is meant to dispel those fears and wipe away any hesitation, so you can begin with a blank page or empty screen and start populating it wit Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By KF
KF kembali mengganas!Tak kiralah kisah seram bisu mahupun berdialog pasti undang sesuatu & jadi igauan. Ayuh kita merasuk bersama KF dalan ‘KISIKAN DENDAM’. Pastikan kuat semangat tatkala berperang dengan perasaan. Hanya korang mampu tolong diri sendiri.He! He! He! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Fairy Tail 妖精的尾巴 Form an original storyline called "Eclipse Celestial Spirits", in which the twelve celestial spirits of the Zodiac rebel against their owners Lucy and Yukino after being transformed by the black magic gate Eclipse. The third arc is "Tartaros" which adapts material from the rest of the manga's 40th volume to the middle of the 49th volume. The arc depicts Fairy Tail's battle with a dark guild of Zeref's demons who aim to resurrect their master and Zer Learn More
USUAL: RM229.90

NOW: RM 229.90 (-0%)

MEMBER: RM 229.90 (-0%)

By
THE WORLD'S GREATEST FIRST LOVE THE MOVIE 2IN1: YOKOZAWA TAKAFUMI NO BAAI + PROPOSE-HEN When Ritsu Onodera changes jobs, looking for a fresh start, he's not exactly thrilled when his new boss turns out to be his old flame. Ritsu's determined to leave all that in the past—but how can he when his boss is just as determined that they have a future? Tired of accusations that family connections got him his current position, Ritsu Onodera quits his job as an editor at his father' Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Ustaz Muhadir Haji Joll
Keistimewaan dan kelebihan bulan Ramadhan sering disebut sebagai suatu galakan kepada umat Islam supaya bersungguh-sungguh melaksanakan ibadah. Buku ini menghimpunkan 66 hadis yang menceritakan pelbagai kelebihan atau fadhilat bulan Ramadhan yang menjadikannya sebagai Penghulu segala bulan. Mudah-mudahan apabila hadis-hadis ini difahami dan dihayati, kita akan lebih bersemangat untuk membanyakkan ibadah khususnya pada bulan Ramadhan dengan hati yang ikhlas dan penuh rasa cint Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Maria Kajiwa
Utusan maut dari zaman silam. “Dhaw yang kamu hasilkan memang bagus dan bermutu tinggi tetapi sayang dhaw itu memiliki semangat yang jahat. Semangat yang tidak terdidik oleh ketenangan tetapi hanya dilentur oleh sifat api. Ia membunuh tanpa memilih. Apa sahaja yang melintas akan mati apabila tersentuh.” – SAMI TUA Sebuah artifak berharga dari zaman Kerajaan LannaThai menjadi rebutan pelbagai pihak. Justru itu sebagai langkah berjaga-jaga, Khalid diminta sahabat lamany Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Shakirah Md Din
Kisah hidup ceq yang diuji dengan penyakit kanser pada usia 45 tahun. Ceq berkongsi pengalaman melawan penyakit yang dianggap oleh masyrakat sebagai 'Pasport Untuk Mati'. Rawatan demi rawatan yang disulami dengan ujian demi ujian akhirnya berjaya diharungi dengan semangat dan sokongan Pokji Laling. Di sebalik nikmat yang ditarik, tersembunyi kesedaran di hujung perjuangan. Kini, ceq telah kembali bekerja dan menikmati kehidupan yang masih diberi pinjam oleh-Nya. Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Hasumi Fujita & Lain-lain
Bukan satu... bukan dua... tapi empat sentuhan mengasyikkan berkisar gadis model yang penuh dengan keajaiban dari barisan mangaka hebat! #MestiBaca Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Tim Man Jadda Wajada
Buku ini akan membantu kita keluar dari pintu kegelapan. Kisah-kisah yang terkarang akan menarik tangan kita menghayati erti hidup. Seolah sedang bersiar-siar melewati memori kejatuhan dan kebangkitan orang lain. Kita akan belajar dan berubah. Dan bukan itu sahaja, coretan ini juga turut mengepam semula semangat yang sudah pancit dek paku kegagalan. Menolak sehingga kita mampu memecut laju melintasi ke akhir garisan. Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Mohd Khair Ngadiron
Manusia yang berusaha, jika dia bertawakal, dengan izin Tuhan dia akan berjaya. Paling utama ialah bersabar dan belajar menerima semua perkara seadanya. Sesungguhnya, rezeki datang dalam banyak cara, banyak bentuk dan banyak keadaan. Ada kala terlebih dan sesekali mungkin terkurang. Demikian juga saya, dan buku ini berkongsi sebahagian memoir turun naik kehidupan saya - ketika pernah selesa duduk di belakang sambil kenderaan dipandu orang lain, juga ketika orang lain selesa Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Hiro Morita
Beyblade Burst (ベイブレードバースト) is the new generation of Beyblade based on the popular Beyblade toy franchise by Takara Tomy. The third incarnation of its series, the manga was serialised in Shogakukan’s Shōnen magazine CoroCoro Comic in August 2015. The anime adaptation premiered in 2016. Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 29.43 (-10%)

By Abdul Latip Talib
JATUHNYA BAITULMULQADDIS Siri peperangan paling panjang dalam sejarah peradaban manusia ini bermula apabila Maharaja Alexis I meminta bantuan Barat demi mempertahankan Empayar Rom Byzantine. Lantas dalam ucapannya di persidangan Clermont, Paus Urban II menyeru agar membantu Empayar Rom Byzantine. Dia juga menyeru kepada balas dendam serta membebaskan Baitulmugaddis. Seruan itu tersebar ke seluruh Eropah sehingga akhirnya puluhan ribu sukarelawan berkumpul di Kota Konstantino Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Abdul Latip Talib
PEMBUKAAN BAITULMULQADDIS Selepas Baitulmulqaddis jatuh ke tangan tentera Salib, umat Islam mula kehilangan taring. Kerajaan Salib Jerusalem pula terus kukuh mempertahankan Baitulmulqaddis. Namun apabila Kota Edessa jatuh ke tangan Sultan Imaduddin Zangi, Kerajaan Salib mula resah. Bantuan segera dipohon daripada kerajaan-kerajaan Eropah, lalu bilangan tentera yang besar dari Eropah datang membantu dengan membawa semangat Perang Salib Kedua, semangat yang lebih kuat bagi men Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.90 (-0%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kekuatan besi kersani turut dicatatkan dalam bahan-bahan bertulis seperti Bustanus Salatin, Syair Hamzah Fansuri dan lagu nyanyian M. Nasir, Mentera Semerah Padi. Namun demikian, sukar diterangkan bentuk mahupun rupa sebenar besi kersani. Teori atau penjelasan tentang besi tersebut lazimnya bercanggah. Tidak kurang pula teori-teori yang sukar diterima akal. Dalam hal ini, bergantung kepada daerah dan pegangan sesebuah masyarakat, besi kersani turut dikenali sebagai kursani, q Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Lee Yeon (Lee Dong-Wook) was once the mountain spirit of Baekdudaegan. He sacrificed his life as a mountain god to resurrect the life of the woman he loved A Eum. Lee Yeon now lives his life as a nine tailed fox in human form. He has lived this way for hundreds of years. Meanwhile, Nam Ji-A (Jo Bo-Ah) works for TVC station as a PD of documentaries. She seeks out stories on the supernatural. Back in 1999, her parents were involved in a car accident in Yeou Gogae. She remember Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By
For the 20th anniversary of the launch of the Prince of Tennis manga, 2019 will release some DVDs of re-animations of the best matches voted by fans. Vol 1: Kunimitsu Tezuka vs Keigo Atobe Vol 2 : Shūichirō Ōishi/Eiji Kikumaru vs Masaharu Niō/Hiroshi Yagyū+ Sadaharu Inui/Kaoru Kaidō vs Ryō Shishido/Chōtarō Ōtori Vol 3: Shūsuke Fuji vs Akaya Kirihara 為瞭紀念即將到來的《網球王子》20周年公佈的新系列作品《網球王子BEST GAMES!!》 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By
A stout, weak, yet highly passionate Sora Kurumatani enters Kuzuryuu High School with hopes that he'll fulfill his mother's wishes to dominate his first high school tournament. However, the basketball club—turned den for delinquents—does anything but play basketball! Its club members, Momoharu Hanazono, a skilled blocker who can do power jumps but is horrible at shooting, and his twin brother Chiaki, a talented point guard, has also lost interest in the sport. With just o Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Intan Aidda
Pembunuhan misteri berlaku, tanpa petunjuk mahupun motif yang jelas. Satu per satu mangsa ditemui mati dalam keadaan yang mengerikan. Heboh khabar angin dicanang, bahawa itu semua angkara Joko Ronggo. “Kami orang kampung rasa terancam. Kami tak nak mati. Kami tak nak jadi mangsa korban si Joko Ronggo tu.” - Mail Dalam diam, ada seseorang yang menyimpan dendam. Dek rasa marah yang semakin menguasai diri, teganya dia menyebarkan fitnah. “Dia puja semula semangat Joko R Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sayhazs Zailie
“Usahlah kau bersedih, Di hadapanmu aku hadir, Memadam resah dah curiga dari hatimu…” ARYAN ALFIANSYAH WONG. 10 tahun kejar impian, akhirnya lelaki itu putuskan untuk pulang setelah puas menjelajah semesta alam. Tak sabar rasa nak bersua. Dah rindu sangat pada keluarga. Tapi baru beberapa minit touch down, belum pun sempat sampai rumah, Aryan diculik geng Crazier... The most wanted criminal gang in Malaysia! Sebab? Dia anak Aryawan Wong, hartawan terkenal Indonesia. Da Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Nadrinaline Rush
Andai kata suatu hari nanti aku hilang upaya… masih sudikah kau menjadi duniaku? ‘Fight or Flight’ respons memberi kuasa kepada seseorang untuk membuat pilihan, sama ada hendak berlawan atau melarikan diri dalam situasi genting. Perkara yang sama diaplikasikan dalam kehidupan seorang Hannah Dania yang suatu ketika dahulu bahagia sehinggalah… Rasa macam dihempap batu meteor dari langit. Pecah berderai semangatnya. Tanpa sedar, dia memilih untuk melarikan diri daripad Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Qizeaq
Perjalanan Nadia dan Aria, yang memiliki kebolehan Spirit User, pulang ke kampung halaman berdepan musibah bila Tuan Bangsawan cuba menculik Aria. Bila Nadia tewaskan musuh dengan kuasa Semangat Api, tiga pembunuh kejam; Gorgon, Gazwad Si Kegelapan dan Yasar Si Hujan Darah diupah hapuskan mereka.Muncul Hassin, lelaki hilang ingatan punyai Semangat Angin membantu mereka. Namun... berjayakah hasil gabungan Semangat menepis cengkaman pembunuh upahan? Siapa diri Hassin sebenarnya Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
The world is ruled by spirits, goblins and all manner of strange creatures. Human beings are persecuted, to the very point of extinction. One day, a golem and a lone human girl meet. This is a record of the pair; one a member of a ruined race, the other a watchman of the forest. It tells of their travels together, and of the bond between father and daughter. 這是一個陸地被異形生物們所支配的世界。人類正遭受迫害,面臨滅絕的危機。就在 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Emiko Konomi
A great introduction to the Japanese language for travel, business, traditional learning or fun! This book introduces you to the basics of Japanese, and teaches practical daily conversations and vocabulary. Useful notes and explanations on the Japanese script, pronunciation and accent, greetings and requests, sentence structure, vocabulary, verb conjugations, honorific forms, expressions and etiquette dos and don'ts are included, as w Learn More
USUAL: RM57.00

NOW: RM 57.00 (-0%)

MEMBER: RM 51.30 (-10%)

By Natsuo 
The legendary Samurai, and the sharp-edged katanas they mastered, are the point of this thrill-seeking guide to drawing swordfights, battle scenes and skirmishes. The Complete Guide to Drawing Dynamic Manga Sword Fighters provides a highly detailed series of lessons—ideal for digital artists—starting with the body, the fighter's stance and the various ways your characters can be twisted, torqued and turned into powerful poses. No detail is overlooked: from the Learn More
USUAL: RM78.00

NOW: RM 78.00 (-0%)

MEMBER: RM 70.20 (-10%)

By Matsu
Anatomy and art combine in this incredibly detailed manga drawing guide that offers an in-depth look at the human body. Manga artists of every level will benefit from this essential anatomical overview. Step-by-step instructions bring manga characters to life and provide a clearly defined and easy-to-follow art course on the human body. With more than 1,500 highly-detailed drawings and useful tips from a manga artist actually working in the busi Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Kana Matsu
Ungkapan cinta teruna dan dara.Ada kisah cinta bertepuk sebelah tangan dan ada kisah suka sama suka. Tidak dinafikan ungkapan cinta yang bergema dalam hati pasti cetuskan aura kasih sayang.Diwarnai dengan firasat cinta oleh tokoh terkenal dunia seperti fashion designer Perancis; Gabrielle Bonheur 'Coco' Chanel, penulis dari Jerman; Johann Wolfgang von Goethe dan politikus Mahatma Gandhi.Hayati komik shoujo penuh emosi oleh mangaka popular yang mempunyai cita rasa menakjubkan. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Music accompanies the path of the human metronome, the prodigious pianist Kousei Arima. But after the passing of his mother, Saki Arima, Kousei falls into a downward spiral, rendering him unable to hear the sound of his own piano. Two years later, Kousei still avoids the piano, leaving behind his admirers and rivals, and lives a colorless life alongside his friends Tsubaki Sawabe and Ryouta Watari. However, everything changes when he meets a beautiful violinist, Kaori Miyazo Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By
In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that these legendary knights, called the "Seven Deadly Sins, Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 89.90 (-0%)

By
A griping manga adaptation of Shao Jun's story from International game maker Ubisoft's hit title: Assassin's Creed Chronicles China! Unveil a tale that will engulf the world! 1526AD-- China is ruled by the Great Ming Empire. Though the empire flourishes, the winds of the new Emperor's political purge are sweeping over the land, and turmoil is brewing, With the decimation of her comrades, Shao Jun has become China's last Assassin. After escaping to Europe, she has now returne Learn More
USUAL: RM35.70

NOW: RM 35.70 (-0%)

MEMBER: RM 32.13 (-10%)

By Ryusuke Hamamoto
This guide introduces aspiring manga artists to drawing chibi characters-wide-eyed caricatures beloved for their cartoonish exaggeration. Drawing Cute Manga Chibi walks you through the steps needed to draw these adorable characters, while sidebars offer expert tips, pointers on the pitfalls to avoid, and how to use details to bring your drawings to life. In this book, readers will learn how to imagine and express: Fac Learn More
USUAL: RM66.00

NOW: RM 66.00 (-0%)

MEMBER: RM 59.40 (-10%)

By Shikata Shiyomi
Learn the skills to set any scene or capture any mood. With this book, your manga drawings will spring to life and leap off the page! Drawing Action Scenes and Characters is most suited to digital artists, but the tips and techniques in this book are applicable to illustrators of all schools and persuasions. No matter where you're at in your development as a manga master, this companion volume helps bring your skills to the next level. Follow along through the Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 72.00 (-0%)

MEMBER: RM 64.80 (-10%)

By
Kakushi Gotou is a somewhat popular manga artist whose works are known for inappropriate content. Because of this raunchiness, when his daughter Hime was born, he vowed to keep his profession hidden from her, believing that she will be disillusioned if she finds out. This paranoia-induced belief leads Kakushi into hectic situations. Despite being a single father, he does his best and often resorts to extreme ends just to protect his secret, such as guising as a salaryman ever Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
Miyo Sasaki, nicknamed "Muge" meaning "infinitely mysterious," has a bright personality and is full of energy at school and at home. She is also in love with her classmate Kento Hinode. Miyo tries repeatedly to get Kento's attention, but he takes no notice of her. She realizes that the only way to get close to him is to transform into a cat, but at some point, the boundary between herself and the cat becomes ambiguous. 笹木美代是一位性格开朗的初中二年级女 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Fatimah Syarha / Dr Farhan Hadi
Dunia tahfiz hari ini makin diminati. Yalah, apabila persoalan WHY semakin difahami. Siapa tak nak kan segala kemuliaan dunia akhirat yang Allah janjikan? Persoalannya: Ada yang tak mampu hantar ke tahfiz sebab mahal, macam mana? Ada yang mampu hantar anak ke tahfiz tapi balik balik anak tu tak hidup dengan gaya hidup hafiz/hafizah, sekejap je lupa semuanya, macam mana ni? Solusinya: #adakanmasa. Wujudkan projek mega tahfiz sendiri dalam rumah kita. Bukan dengan angan koso Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Aku ada sekumpulan kawan yang pelik. Nak tahu apa peliknya? 1. Budak Pelik 1 - Budak lelaki milenium yang terperangkap dalam dunia manusia purba. Dia ni terlepas dari muzium agaknya? 2. Budak Pelik 2 - Makan buku, tidur buku,mandi buku. Dia ni punyalah genius. Aku syak, dia minum air rebusan buku kut. 3. Budak Pelik 3 - Dia ni pemburu alien. Makin lama, aku rasa dialah alien yang sebenarnya. 4.Budak Pelik 4 - Ratu Jatuh. Rekod jatuhan tertingginya ialah 77 kali sehari. Tapi s Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By NORDIN HASHIM
Budak F ' gelaran yang mempunyai maksud mendalam bagi Firdaus, Fravash dan Felix. Huruf pada pangkal nama mereka merupakan satu takdir dalam persahabatan mereka tetapi hakikatnya ada misi mahu mereka laksanakan dalam menggapai impian dan harapan. Dengan kehadiran Cikgu Salim sebagai pembakar semangat dan motivasi kepada mereka seperti ada sinar dalam impian yang mereka ingin kecapi. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By KAMARYNN
Selepas beberapa kali bertukar tempat kerja dalam waktu yang singkat, April bertemu dengan bos baharu yang sangat baik. Di tempat baharu, dia bekerja dengan penuh bersemangat tanpa sedar ia membina keserasian dan sikap saling faham memahami antara April dan bosnya, Marcus. Tanpa diduga, keserasian itu telah membawa April ke wilayah kehidupan peribadi Marcus. April kemudian ditugaskan untuk mengetuai Projek GF, projek rahsia yang dibiayai oleh Marcus untuk menyelamatkan Hutan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Manaf Hamzah
Dia seorang perempuan yang cantik. Dia telah ditemui cedera parah akibat kemalangan langgar lari. Tetapi sebaik sahaja sedar daripada koma, dia hilang daya ingatannya. Tidak ingat akan namanya yang sebenar. Apatah lagi masa lampau yang pernah dilalui. Kotak fikirannya kosong sama sekali. Dia seperti sudah menjadi orang baharu. Dia lantas dikenali sebagai Aslin, isteri kepada Uzzam Zulkarnain. Seorang isteri yang dikatakan ‘melampau’. Seorang isteri yang curang... “Sebai Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By REDCODE / ALBBIE
TETAMU TIDAK DIUNDANG DI ' RUMAH ' DINOSAUR Semasa di Zaman Trias, Pasukan X - Venture berselisih faham dan berpecah kepada sua kumpulan. Kemudian terjebak pula di Zaman Jura di mana dinosaur bermaharajalela dan haiwan bukan dinosaur mula mengembangkan sayapnya. Hanya semangat kental dan keberanian paling penting bagi mereka di akhir Zaman Jura adalah 'rumah' bagi dinosaur terbesar di dunia! Penggembaraan ini pasti lebih sukar. Kompilasi Dunia Dinosaur dengan info terkini dan Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By NextCreator Henshubu
This book shows you how to accurately render human faces and emotions to create complex characters and add compelling immediacy to your work. The ability to draw realistic and powerful facial expressions is essential for every manga artist. All artists will tell you that human faces are the most important and challenging element of any drawing. How to Create Manga: Drawing Facial Expressions is an essential resource for artists who want to Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Kamo
Create simple seasonal and holiday doodles using multicolored pens! Want to draw a jack-o'-lantern with a toothy smile? How about a silly Santa out cruising in his sleigh? How to Doodle Year-Round helps you create these sweet and sensational designs-no previous artistic training required! Kamo provides hundreds of examples, unlocking the simple secrets to drawing freewheeling, lively and amusing doodles. Unlike fine-ar Learn More
USUAL: RM57.00

NOW: RM 57.00 (-0%)

MEMBER: RM 51.30 (-10%)

1-304 of 304

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top