0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Megan Reitz 'Found 91 Related Products
By Shahaini Zahar
PANG!!! Satu penampar hinggap di pipi. Anita jatuh terjelepok atas lantai tetapi tangannya tetap kemas memegang telefon pintar. Dia pandang Hannah yang tercegat depannya. Gadis itu ditenteramkan Gigi. Rena pula membantunya bangun. Sanggup kau buat aku macam ni, Anita? Kau datang semata-mata nak musnahkan hidup aku! jerit Hannah hilang kawalan. Belum habis pemergian Rayyan ditangisi, Hannah dikhianati. Angkara Anita, video IG Live mengaibkan dirinya jadi viral hingga menjatuhk Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 梅根·坎皮希
侍女、公爵、童貞女王…… 她會吃下所有人的罪,除了隱藏在陰謀中的秘密。 「食罪者步於眾生之中,無影、無聲。她無法被詛咒。她就是詛咒。」   ★如《使女的故事》般驚悚,如《羊男的迷宮》般詭譎魔幻   ★文學網站Literary Hub評選為2020年度最受矚目小說   ★《華盛頓郵報》、《出版人週刊》、《書單》雜誌、《歷史小說評論》一致盛讚    Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Megan McCafferty
The first book in the beloved, New York Times bestselling series - now with a new foreword by New York Times bestselling author Rebecca Serle Jessica Darling is devastated when her best friend moves away from Pineville, New Jersey. With Hope gone, Jessica has no one she can really talk to. She doesn't relate to the boy-and-shopping obsessed girls at school, or her dad's obsession with track meets, and her mom is too busy planning big sister Bethany's lavish wedding. Jessica i Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By ARIANA GRANDE
Positions is the sixth studio album by American singer Ariana Grande. It was released by Republic Records on October 30, 2020. Grande worked with a variety of producers on the album, including Tommy Brown, Anthony M. Jones, London on da Track, Murda Beatz, the Rascals, Scott Storch, Shea Taylor, and Charles Anderson, accompanied by longtime co-writers Victoria Monét and Tayla Parx. Thematically, Positions is built around endearment, romantic devotion and sexual intimacy. Mu Learn More
USUAL: RM97.90

NOW: RM 97.90 (-0%)

MEMBER: RM 88.11 (-10%)

By Nurul Shuhada
Nur Afwan Insyirah, di sebalik sebaris nama itu ada harapan yang ditanam untuknya. Dia sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan ha knya sebagai seorang anak. Sekaligus menunaikan janji yang telah dilafazkan kepada arwah abah. “Afwan... janji dengan abah. Janji yang Afwan akan cari keluarga Afwan. Cari mereka dan dapatkan balik hak Afwan sebagai anak.” - Pak Malik Bermulalah rancangannya mahu mendekati keluarga kandung dengan m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Kaoru
Sekarang ada dua presiden MPP di Akademi Momos – Alex dan Putera Gion! Untuk menentukan siapa lebih layak memegang jawatan tersebut, Pengetua Evan mengarahkan mereka untuk melayani tetamu penting, Encik Hatt Powell. Siapakah bakal menjalankan tugas dengan lebih baik dan berjaya mengekalkan takhta? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 莫·沃奇
  這是一本對自我成長沒幫助的書……   但對活過痛苦的今天,是必要的生存之書!   如果你……   ——只想穿著運動褲賴家   ——只想每餐吃比薩度日   ——只想耍廢,什麼正事都不幹   「沒關係啦,真的算了。」   人生,就是這樣生無可戀。   這是Blair,是你,也是我。是我們從未有過的知心好友、是我們不敢承認的自 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Dean Koontz
One boy with the power to save the world. One man with the will to destroy it. The chilling, unputdownable new standalone thriller from Dean Koontz, the master of suspense. 'The master of our darkest dreams' The Times A mother, a boy, and a desperate battle against the night. Woody Bookman hasn't spoken a word in his eleven years of life. Not when his father died in a freak accident. Not when his mother Megan tells him she loves him. For Megan, keeping her boy safe Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

Out of stock

By Siti Hazneza Abdul Hamid
Akan aku palam retak hatimu dengan kasih cinta membara Melur itu sifatnya bersih dan suci. Ia tenang. Cemar pada melur hanya menceritakan tentang noda pada tangan pemegangnya. Kelopak melur yang terusik hanya menggambarkan kurang cermatnya si pemegang. Tidak ada salahnya pada si melur. Panggilan daripada Natasha pada suatu malam mengejutkan Farihin. Telah lama gadis itu dijauhinya gara-gara patah hati. Ya, Natasha telah bertunang tanpa sempat dia meluahkan rasa. Gadis it Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Kutelusuri jejak-jejak sejarah mencari Keris Taming Sari, bermula dari kerajaan Majapahit sehingga ke kerajaan Melaka. Kutelusuri Sulatatus Salatin, Sejarah Melayu dan tak lupa Hikayat Hang Tuah sendiri kerana keris ini milik Laksamana Hang Tuah. Kutemui juga Sang Kertaksa, Patih Gajah Mada, Seri Betara Majapahit, Aria Putera di Bukit Pancalusa, Sang Persanta Nala di Gunung Wirana Pura, Syeikh Mansur di Hulu Melaka, Suraprabhawa Raja Majapahit, Patih Kerma Wijaya, baginda Sul Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Jawando Danielle
When fifteen-year-old Nathan discovers that his older brother Al, has taken his own life, his whole world is torn apart. Al was special. Al was talented. Al had so many dreams ... so why did he do it? Convinced that his brother was in trouble, Nathan decides to retrace Al’s footsteps. As he does, he meets Megan, Al's former classmate, who is as determined as Nathan to keep Al's memory alive. Together they start seeking answers, but will either of them be able to handle Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Maria Kajiwa
Rumah takkan lengkap tanpa tiang seri. Tiang seri takkan lengkap tanpa semangatnya. – KAPTEN BROCK Ceritanya bermula pada tahun 1947 - enam tahun selepas kematian Kapten Brock Bramfield. Selepas Perang Dunia Kedua berakhir, ibu bapa Kapten Brock, Tuan Rupert dan Puan Emmeline tiba di Cameron Highland untuk menghidupkan semula rumah rehat yang dibangunkan oleh anaknya yang diberi nama ‘Bramfield House’ yang terletak di atas sebuah bukit. Kedatangan mereka diurus Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Ahmad Saifuddin Yusof
Buku Tafsir Al-Quran Nik Abdul Aziz Nik Mat bagi Surah Hud ini merupakan terbitan pertama koleksi buku-buku tafsir oleh al-Marhum Tuan Guru. la diterbitkan pada tahun 1996. Mengapa surah ini tertebih dahulu dipilih oleh jawatankuasa penerbitan? Surah ini dipilih memandangkan al-Marhum Tuan Guru menghuraikannya dalam dua situasi. Pertama, situasi sebelum Tuan Guru memegang jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan. Kedua, selepas Tuan Guru memegang tampuk pemerintahan di negeri Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 54.00 (-10%)

By Emma Mills
For Sophie, small town life has never felt small. With her four best friends loving, infuriating, and all she could ever ask for she can weather any storm. But when Sophie’s beloved Acadia High School marching band is selected to march in the upcoming Rose Parade, it’s her job to get them all the way to LA. Her plan? To persuade country singer Megan Pleasant, their Midwestern town’s only claim to fame, to come back to Acadia to headline a fundraising festival. The only Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Sya Jamuri
Kerana terdesak dalam mencari pekerjaan, Suri Isabella terpaksa memegang jawatan sebagai pembantu peribadi kepada seorang lelaki yang berlagak dan miang seperti Adrian. Ini membuatkan hari-hari Bella di pejabat itu semakin tidak tenteram dibuatnya. Setiap hari, bagaikan ada saja wanita seksi yang datang bertandang ke pejabat itu. Bella juga ditugaskan untuk mengingati setiap nama skandalnya lengkap dengan biodata sekali. Memang kerja gila namanya! “Encik Adrian, in case y Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Jodi Kantor , Megan Twohey
A much deeper story than the one that seized headlines. Cinematic, remarkable' GUARDIAN `All the President's Men for the #MeToo era' WASHINGTON POST 'Required reading' OBSERVER `Seamless and suspenseful. A gripping blow-by-blow' NEW YORK TIMES 'Groundbreaking' STYLIST On 5 October 2017, the New York Times published an article by Jodi Kantor and Megan Twohey that helped change the world. Hollywood was talking as never before. Kantor and Twohey outmanoeuvred Harvey Weinst Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Shaze Alma
Dr. Hayra dan Dr. Zeyl... mereka berdua diiktiraf genius kerana memegang gelaran pakar psikiatri dalam usia yang masih muda. Tapi, mereka sebenarnya tak ikhlas langsung dengan kerjaya itu. Seorang teringin nak jadi pramugari, seorang lagi berangan nak jadi karyawan seagung Shakespeare. Masing-masing sekadar ikut kehendak orang tua yang mahu menjaga reputasi keluarga yang berstatus elit itu. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Megan Shepherd
A conclusion to the duology that began with Grim Lovelies continues the adventures of Anouk and her fellow Beasties in the Parisian underground magical society of the Haute. By the author of the Madman’s Daughter trilogy. 75,000 first printing. Simultaneous and eBook. Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Megan Reitz , John Higgins
Speak Up helps you to navigate power differences and speak up with confidence in a way that you will be heard. But it's no good speaking up if there isn't anyone listening so we also help you to understand how your power enables others to speak up and how it might silence them. Learn More
USUAL: RM82.78

NOW: RM 82.78 (-0%)

MEMBER: RM 74.50 (-10%)

By Profesor Nor Zaidi
Buku Tips-Tips Lulus PhD merupakan hasilan terkini dan kesinambungan dari intipati Rahsia PhD. Secara umumnya kandungan buku ini memberikan beberapa tip-tip mudah, holistik dan universal kepada bakal-bakal pemegang PhD dalam mengharungi cabaran pengajian mereka. Sudah pasti Tips-Tips Lulus PhD tidak sama seperti buku-buku panduan PhD yang lain kerana ianya bersifat santai, ibarat seperti anak murid sedang mentelaah dihadapan guru. Banyak nasihat yang tidak dibincangkan secara Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mardhiah
Kisah silam yang sentiasa melukakan. Namun kisah cinta aku hadir seperti langit yang meneduhkan ********** “Kalau kita ditakdirkan berpisah, you nak cari lelaki yang macam mana?” Khalil “Kalau dia senyum kan, hati I mesti akan rasa berdebar-debar. Macam ada gendang tau kat hati I nanti.” Sara Namun bilang emak, Sara ini tak akan sesekali beroleh bahagia. Sumpah itu sendiri telah diiakan oleh Sara, bahawa memang takdirnya akan begitu. Bahagia takkan pernah s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Aimee Molloy
Soon to be a major motion picture starring Scandal's Kerry Washington. 'Wonderfully nuanced and compulsively readable' KERRY WASHINGTON 'Thrilling . . . you'll think you have all figured out - until you realise you don't' MARIE CLAIRE 'An electrifying thriller' PEOPLE, BOOK OF THE WEEK * * * We all want different things. Francie wants to be the perfect mother. Nell wants to escape the past. Collette wants to spend more time with her family. All Winnie wants is to have he Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Dhila
Mempunyai kawan imaginasi itu satu perkara biasa bagi kanak-kanak. Malangnya untuk Rhea, walaupun usia sudah mencecah 22 tahun, dia tetap ditemani lelaki yang dianggap sekadar teman khayalannya. “Dari dulu lagi, sama saja.” Pemegang payung dihulurkan kepadaku. “Hy... Hyde?” Tiba-tiba perkara yang dianggap biasa itu punya jawapan yang berbeza. Setiap kali kejadian menimpa sesiapa yang Rhea kenal, jawapannya hanya ada pada Hyde. “Siapa nama kawan baru Rhea tadi? Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 梅根·喬治
簡潔的線條和大膽的色彩 玻璃盆栽也可以很現代 ◤美國Amazon讀者五顆星好評◢   本書將會激發你無限的創意力,讓你等不及親手製作自己的綠植星球!   作者梅根.喬治挑戰傳統玻璃盆栽設計的極限,示範了多種初學者也能製作的玻璃盆栽和植物造景,而且主題名稱相當直覺──活力海濱、罐子裡的星星、迷你冥想花園、疊石藝術等等,你會發現,光是 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Eija Khadeeja
Diva Izara bagaikan terkena sumpahan. Dirinya tidak boleh menipu. Andai dia menipu, pasti semput akan menghukum dirinya. Namun, dalam jutaan orang yang Diva Izara temui, Irfan jejaka yang egonya tinggi melangit itu bagai dikecualikan daripada ‘sumpahan’ itu. “Sebelum nak suruh orang beradab. Cermin sikit diri tu! Awak ingat, awak tu beradab sangat ke main terjah aje tandas perempuan?” - Diva Pertemuan pertama mendesak Diva Izara memfitnah Irfan. Irfan dikatakan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Izz Jaja
Tidak mudah melukis pelangi di langit yang tertinggi. Begitulah hidup seorang Izzah Ferhad. Ramai orang menyangka senyumannya menggambarkan kebahagiaan. Namun, hidupnya tidak semudah nama yang dimiliki. Ada duka yang terpahat di hati. Terkadang dia hanya ingin bersendiri, berbisik segala cerita pada angin, lalu mengalirkan air mata. “I masih sayang. Dari dulu dalam hati I cuma ada you.”- Zainal “Sudahlah tu Nal. Pergi pada dia. Dia yang selalu setia pada you.” Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 梅根·德凡
  唯有我們理解並尊重「失去」的歷程,   才能允許悲傷,避免「悲傷剝奪」。   認同、傾聽,學習與悲傷共處,才能讓失去的痛有所依附。   當失去摯愛、痛徹心扉的悲劇來敲門,我們必須知道的第一件事:悲傷沒有錯。   悲傷,其實是我們面對「失去」時自然而理智的反應。那麼,為什麼我們要視悲傷為疾病,總是試圖在悲傷被表達之前, Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Iz Zunairah
Darah memancut keluar. Kepala Salim terpisah dari badan. Haikal memegang kepala Salim dan meneguk darah yang keluar dari tubuh sahabatnya itu. Dalam sekelip mata, Haikal bertukar rupa. Kepalanya menjadi panjang. Rahang bergigi tajam pantas tumbuh di bahagian mulut. Lidahnya terjelir. Haikal dapat merasakan satu aliran tenaga memasuki tubuhnya. Urat-urat saraf seakan membengkak. Dia meraung kuat. Malah, malam ini dia kekenyangan darah segar. Haikal merangkak keluar Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ieya Sya
"Orang jahat memang susah nak gelak sebab hati mereka dah hitam. Hitam, hitam, hitam dan hitam!" ~ Laura Dia bencikan Iskandar. Bagi Laura, sejauh manapun kejahatan menjulang piala, akhirnya piala itu akan jatuh ke tangan kebaikan. Kerana itu dia menunggu kehadiran Iskandar demi sebuah jawapan. Bertahun menunggu, bukan Iskandar yang muncul tetapi Marlo, lelaki kasar, kurang ajar dan sarkastik yang sering mengekorinya. Datangnya Marlo bersama berita kelenyapan Iskandar dari d Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Daisy Zahra
Nadira tidak pernah menyangka, rumah tangga yang dibina bersama-sama dengan Khairy atas nama cinta, akhirnya roboh begitu saja. “Abang tetap dengan keputusan abang nak ambik dia jadi isteri?” – Nadira. Bila Khairy tetap dengan keputusannya demi kesenangan hidup, Nadira minta dilepaskan untuk mencari bahagianya sendiri. Sungguh, dia tidak sanggup berkongsi kasih. Gara-gara nasi lemak Nadira yang pernah dia jamah ketika berada di kampung Rafiq, Elman jadi tidak tentu ar Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri
"Masa boleh menjadikan sesebuah masyarakat dan negara maju terkehadapan dengan pembangunan high technology dan menjadi kuasa besar dunia. Penyusunan masa, time-management, quality times sangat penting untuk diwujudkan dalarn diri setiap individu terutama bagi mereka yang ditaklifkan untuk memegang amanah dan tanggungjawab. Buku ini menceritakan: Betapa masa sangat penting diuruskan dalam kehidupan. Menganalisis kepentingan memelihara masa dari pelbagai sudut pandang Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Ramadan Omar
“Aiman!” panggil Mokhtar. Dadanya berdebar. Peluh merenik di dahi. Rasa terkejut masih menguasai dirinya. “Kenapa pak cik? Aiman nak balik,” kata Aiman apabila Mokhtar menariknya. Moktar duduk melutut. Menjadikan dia separas dengan ketinggian Aiman sekarang. Kedua-dua tangannya memegang bahu Aiman. Dua matanya memandang ke dalam mata Aiman. “Itu ayah Aiman ke?” soal Mokhtar sambil mengunjuk kepada Hafizi di dalam kereta. Aiman bingung. Dia berkalih melihat Hafiz Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Amarilis Rahim
KERANA misinya, Wafa sanggup menyamar sebagai kakak kembarnya, Widad untuk bekerja di sebuah butik pengantin milik Tuan Eilmi Zahrin. Penyamarannya buat hidupnya huru-hara hingga tular diri dan bosnya digelar Mr. & Mrs. Hot. “I’m talking to you, Cik Widad!” Nada itu naik lagi setingkat. Wafa tersentak. “Saya minta maaf. Saya tahu saya salah. Saya janji, saya akan jaga mulut saya selepas ni.” “Maaf? Awak ingat senang saya nak maafkan awak? Bak sini telefon Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Cik Amal Amina
“Aku ceraikan kau, Amna Binti Adam dengan talak satu.” – Hadi Tak sampai sehari memegang gelaran isteri, dia diceraikan. Bertahun dia merawat hati. Membina kembali kepercayaan kepada lelaki dan juga namanya perkahwinan. Empat tahun berlalu... Masa merubah seorang Amna. Tiada lagi Amna yang gemuk dan berjerawat. Yang ada hanyalah Amna yang persis model. Dan statusnya juga berubah. Daripada janda, kini menjadi tunangan Ahmad Isyq Iman. Lelaki yang mulutnya tak pernah ada Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Khairul Ahmad , Del Osmera , Zehann Ur Rakhie
“Aku pernah tengok satu cerita seram macam ni. Aku rasa kita sebenarnya dah mati! Mungkin kita mati berlanggar masa Guan potong lori tu! Dan kini roh kita merayau-rayau di tempat yang kita nak pergi... Taman Tema Teratai!” ucap Bala dengan nada perlahan, hampir sedih dan sayu. Pang! Haikal menampar Bala dengan kuat. “Wei! Kenapa tampar aku!” pekik Bala memegang pipinya yang berdamar. “Sakit tak?” tanya Haikal. “Mestilah sakit!” tempelak Bala marah. “Ka Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Amiza Khusyri Yusof
HIDUP INI BUKAN UNTUK GEMBIRA? BUKAN UNTUK GEMBIRA SAJA. TAPI UNTUK BAHAGIA. BAHAGIA DUNIA. BAHAGIA AKHIRAT. Bahagia tidak mampu dicapai seorang diri. Ia datang daripada orang disekelilingmu. Orang yang paling rapat. Yang terlebih dahulu memegangmu sebelum kau tersungkur. Yang menyimpan tangismu dan yang memberi hati mereka kala kau belum menjadi menang. Mereka, adalah keluargamu. Siapa yang tidak mahu memiliki keluarga yang bahagia? Untuk punya keluarga yang baik, seor Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Akiyoshi Rikako
Shirashi Itsumi, gadis paling cantik dan berkarisma di Sekoilah Tinggi Perempuan Seibo Maria yang juga ketua Kelab Literasi ditemui mati memegang setangkai bungu lili. Dibunuh?Bunuh diri?Tiapa siapa yang tahu..... Seminggu kemudian, semua ahli Kelab Literasi dipanggil untuk berkumpul. Mereka harus membaca cerpen yang menganalisis siapa pembunuh ketua mereka. Akan tetapi, bukti kejadian membawa kepada sesuatu tidak disangka. Apakah kebenaran di sebalik kematian Itsumi? Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By KHAIDIR HELMI
MISTERI bermula apabila AQIRA mencari rumah sewa untuk tinggal pada semester tiga pengajiannya, demi memberi tumpuan kepada pelajaran dan hobinya, menulis. DIANA, kawan baiknya mempelawa Aqira serta dua orang rakan lagi untuk menyewa di sebuah rumah lama. Walaupun berasa aneh dan tidak sedap hati, Aqira menerima sahaja cadangan dan pelawaan itu kerana kesuntukan masa dan percaya tiada apa yang aneh akan berlaku. Aqira cuba memulihkan keadaan dengan memanggil kawan baiknya, Au Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Fadli Salleh , Reyna Ibrahim , Shahidan Shuib
"Ada murid bawa mainan ke sekolah tanpa pengetahuan ibu bapa. Malah, pernah berlaku murid bawa kucing dlm beg nak tunjuk dekat kawan-kawan! ini bukan gurauan, ini kejadian benar."-Fadli Salleh "Kesilapan kita mendidik juga mungkin akan mengakibatkan satu generasi 'tersilap' dalam didikan asuhan. Ramai berkata pekerjaan guru seolah-olah berada dalam ladang pahala namun mungkin sahaja dosa mengajar terhasil akibat hal-hal yang tidak sedari."-Shahidan Shuib "Mengajar ABC dan 1 Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Lily Irdina
Selena – Model cantik kacukan darah orang London. Wajahnya bak pelakon terkenal Cara Delevigne. Tidak hairanlah dia boleh berdamping dengan Jared yang punya rupa. Merah jambu warna pilihannya. Mulutnya agak becok. Hobinya suka cuci mata tengok mat saleh. Kacak-kacak katanya. Amanda – Bakal memegang title doktor. Lebih suka memerhati daripada berkata-kata. Bila diusik, malas dia nak ambil kisah. Hitam warna kegemarannya. Menghias bilik warna hitam menjadi hobinya. Kata Op Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 達拉斯‧哈特維格 , 梅麗莎‧哈特維格
在進行生酮,讓身體能改以酮體做為主要能量來源之後呢? 為什麼比起斷醣的生酮飲食,低醣的原始人飲食是更好的選擇?!   •紐約時報暢銷書   •美國amazon網站上3524名讀者留言,4顆半星評價   •歐美眾多名流、明星奉行並實踐,熱火老將雷槍艾倫(Ray Allen)、梅根‧福克斯(Megan Fox)、馬修‧麥康納(Matthew McConaughey),都是原始人飲食的終 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 37.00 (-40%)

MEMBER: RM 37.00 (-40%)

By Muhd Kamil Ibrahim & Fazimah Hayati
Penawar Kehidupan mengisahkan betapa manusia sentiasa diuji dan bagaimana manusia membuat pilihan bagi mencari jalan keluar. Ada yang semakin jauh tersasar dari Pencipta. Jalan lurus diketepikan. Mereka memilih laluan sukar kerana tidak mahu berfikir. Bagaimana manusia jahil boleh terjebak ke lembah maksiat dan melakukan syirik dan khurafat? Biar setinggi mana pun pelajaran, jika tanpa pertimbangan akal dan iman, seseorang itu akan mudah diseret syaitan untuk mengingkari p Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Zoe Sugg
Penny's life is back to normal.As Penny starts the school year she's ready to face the world - alone. Noah has gone off the radar after ending his world tour early and no one, including Penny, knows where he is. So when she accepts Megan's invitation to visit her performing arts school it seems like an opportunity to make some new friends. Helping everyone else seems to be the right remedy. Elliot needs her friendship more than ever, and she meets Pose Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Pelbagai Penulis
Dalam kepala kanak-kanak, ia ada dua wajah. SATU. Seorang lelaki berkot putih. Berkaca mata. Tersenyum madu menampakkan baris gigi yang sihat. Di tangan kirinya ada satu set gigi plastik dan di tangan kanannya ada berus gigi. “Gosok dalam pusingan ya, adik-adik! Mulakan dari sini. Gosok. Gosok. Gosok.” Dan kanak-kanak yang mencangkung di tepi longkang pun memberus gigi dengan gelak tawa dan nakal sambil memegang cawan plastik berisi air. “Brrrrrrr brrrr brrrrr Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 愛瑟·波賽爾
  美國亞馬遜心理勵志類暢銷書   美國華頓商學院教授、知名行銷專家、高階主管教練、   暢銷作家、知名設計家等推薦   你的選擇,   會決定你生命的形狀。   只有你才能擁有掌舵權,往目標前去。   【人生就像一道設計難題】   人生總是有許許多多限制:例如時間、金錢、年齡、環境、當下的情況等等。我們沒辦法隨心所欲 Learn More
USUAL: RM40.05

NOW: RM 40.05 (-0%)

MEMBER: RM 36.05 (-10%)

By Hajah Rohani Datuk Hj Mohd Sha
Apakah maksud kekayaan yang sebenar? Berapa banyak wang yang kita perlukan untuk bahagia? Kenapa kita sentiasa merasa tidak cukup? Kebiasaannya, berapa banyak pun wang yang kita miliki, pasti kita masih belum puas dengan apa yang kita ada. Itu yang menyebabkan selalu terjadi, setiap kali gaji kita hanya dapat memegangnya sekejap. Duit gaji akan diagihkan untuk membayar hutang dan pada hujung bulan kita kembali menghitung hari untuk menerima gaji semula. Jangan biarkan rutin Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 王嘉霖
48度的美麗飲食提案,不開火、不加工, 活用蔬果豆芽酵素,打造勻稱體態與健康生活。   好萊塢名模影星奉行,風靡歐美的極致減法料理!   米蘭達寇兒(Miranda Kerr)、葛妮絲派特羅(Gwyneth Paltrow)、   梅根福斯特(Megan Fox)、黛米•摩爾(Demi Moore)   熱衷遵行的健康飲食法!   引領潮流的新時代飲食概念   減不了的體重、去不了的毒素、 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Megan Whalen Turner
Thick as Thieves Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Harith Faisal
Simpan dan Labur Gaya Orang Muda Sebaik sahaja mendapat gaji pertama, pelbagai keinginan muncul di kepala. Maklumlah teruja kerana pertama kali memegang duit hasil titik peluh sendiri. Andai ketika itu kita tersilap langkah mengatur bajet bulanan, pasti ia akan memberi kesan kepada kewangan kita. Jadi, sebagai anak muda yang sangat berwawasan, kita kena bijak dalam mengatur dan merancang kewangan masing-masing. Tanpa mengira sama ada bergaji besar atau kecil, semua kita Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Siti Rosmizah
Riyana seorang gadis dari keluarga sederhana. Seorang pelajar yang bijak dan sedang menuntut di universiti tempatan. Pertemuan tanpa diduga dengan Zafran Zahim telah menghuru-harakan hidupnya.“Aku taulah aku ni handsome, anak orang kaya. Tadi mesti kau nampak aku naik Porsche. Tu yang kau saja jatuhkan buku, padahal terkena sikit aje, saja nak kenal dengan aku, kan?” sindirnya.“Helo! Mamat muka selengga. Awak nak saya azan dekat telinga awak ke? Jangan perasan boleh tak Learn More
USUAL: RM33.90

NOW: RM 33.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.51 (-10%)

By Megan Whalen Turner
Discover the world of the Queen's ThiefNew York Times-bestselling author Megan Whalen Turner's entrancing and award-winning Queen's Thief novels bring to life the world of the epics and feature one of the most charismatic and incorrigible characters of fiction, Eugenides the thief. Megan Whalen Turner's Queen's Thief novels are rich with political machinations and intrigue, battles lost and won, dangerous journeys, divine intervention, powe Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Megan Whalen Turner
Discover the world of the Queen's ThiefNew York Times-bestselling author Megan Whalen Turner's entrancing and award-winning Queen's Thief novels bring to life the world of the epics and feature one of the most charismatic and incorrigible characters of fiction, Eugenides the thief. Megan Whalen Turner's Queen's Thief novels are rich with political machinations and intrigue, battles lost and won, dangerous journeys, divine intervention, powe Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Megan Whalen Turner
Discover the world of the Queen's Thief New York Times-bestselling author Megan Whalen Turner's entrancing and award-winning Queen's Thief novels bring to life the world of the epics and feature one of the most charismatic and incorrigible characters of fiction, Eugenides the thief. Megan Whalen Turner's Queen's Thief novels are rich with political machinations and intrigue, battles lost and won, dangerous journeys, divine intervention, power, passion, revenge, and deception Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Megan Whalen Turner
Discover the world of the Queen's ThiefNew York Times-bestselling author Megan Whalen Turner's entrancing and award-winning Queen's Thief novels bring to life the world of the epics and feature one of the most charismatic and incorrigible characters of fiction, Eugenides the thief. Megan Whalen Turner's Queen's Thief novels are rich with political machinations and intrigue, battles lost and won, dangerous journeys, divine intervention, powe Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Izawati Eni
Eh, Apa sangat kisah hidup suri rumah sepenuh masa! Duduk di rumah, jaga anak, setakat buat kerja sikit-sikit, nak stres apa? Itu persepsi masyarakat kita kepada mereka yang bergelar suri rumah sepenuh masa. Namun kita tak tahu, mereka ini yang bangun paling awal tapi tidur paling lewat, buat kerja tak habis-habis. tak ada slip gaji, tak ada cuti. Disindir dan diperli sampai rendah diri, aduh pedih nya hati! Buat para suri rumah diluar sana, baju kelawar, bedak sejuk dinuk Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Nurrul Shuada
“Hah!!! Ya Allah, aku dah langgar orang! Ibu! Tolong Wafa, bu! Wafa dah jadi pembunuh.” Dan dari situ segalanya bermula... WAFA AMANI. Gara-gara rasa cuaknya, dia mula mencipta pembohongan. Identiti Tengku Aakif Nawfal ditukarnya menjadi Ali, seorang lelaki biasa. TENKU AAKIF NAWFAL. Seorang pewaris syarikat hartanah yang hilang identiti diri angkara musuh dalam selimut. Dunia barunya hanya bersama keluarga kecil Wafa Amani. Tanpa disangka, berlaku suatu peristiw Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 梅根·都赫堤
人際關係 , 居家生活 , 校園日常 , 職場秘笈 , 吃喝玩樂 , 通勤禮儀 , 網路世界 一本教你如何克服白目人生的金牌手冊   特別收錄——————人生避之唯恐不及的9種恐怖機掰人   「如果你剛好處於人生低谷,那你更需要讀懂這本書!」—————來自百萬網路鄉民的危險心聲(誰說ㄉ?)   ★   無論你是溫拿or魯蛇   有了這本書   你就能戰 Learn More
USUAL: RM35.75

NOW: RM 35.75 (-0%)

MEMBER: RM 32.18 (-10%)

By April Genevieve Tucholke
A host of the sharpest young adult authors come together in this collection of terrifying tales and psychological thrillers. Clever readers will love teasing out the references and can satisfy their curiosity at the end of each tale, where the inspiration is revealed. From bloody horror, to the supernatural, to unsettling, all-too-possible realism, this collection has something for anyone looking for an absolute thrill. The full roster of authors includes Stefan Bachmann, Lei Learn More
USUAL: RM44.95

NOW: RM 44.95 (-0%)

MEMBER: RM 40.46 (-10%)

By Hyo Seon Lim
Tentang Lelaki Itu Setiap tentera akan menulis wasiat sebelum bermulanya misi. Walaupun saya berharap ia tidak sampai ke tangan Dr. Kang tetapi sekiranya dia membaca... maknanya saya gagal lunaskan janji. Saya berjanji takkan biar awak risau, takkan tercedera, takkan meninggal dunia, kembali dengan selamat... satu pun saya gagal tunaikan. Maafkan saya. Kehidupan Dr.Kang sentiasa diselubungi kegembiraan. Saya gembira jumpa dan jatuh cinta dengan awak tetapi terpaksa berpisah Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Megan Shepherd
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 17.00 (-57%)

MEMBER: RM 17.00 (-57%)

1-91 of 91

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top