Best of 2021
Best of 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Misi memikat cik hitler 'Found 335 Related Products
By Aalin Amily
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nia Qurratun’Aini
Bukan sempurna yang kucari. Cukup kau ada di sisi, menemani sampai akhir nanti. Mengembara menaiki kereta api Trans-Siberian merupakan salah satu bucket list dalam hidup Teja Adelia. Namun, Teja sama sekali tidak menyangka yang dia akan duduk berjiran di dalam kereta api dengan Aqid Syamsudin, seorang pelakon popular Malaysia. Sekali gus, menerbitkan tanda tanya dalam hati Teja, mengapa Aqid berada di Rusia. “Saya ada dua sebab. Satu, saya nak bercuti, rehatkan diri say Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Sankaku Mado no Sotogawa wa Yoru 三角窗外是黑夜 Kousuke Mikado has been able to see spirits for as long as he can remember. Extremely terrified of them, he tries to suppress his ability by wearing glasses. One day, while working at a bookstore, he catches the attention of Rihito Hiyakawa, an eccentric medium who is convinced that they were destined to meet each other. Thanks to Hiyakawa's antics, Mikado is thrust into the world of the paranormal, with the former promi Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Koaru
Cikgu Sean menawarkan ganjaran kepada murid berkelakuan paling baik kerana murid kelasnya agak sukar dikawal. Nampaknya Shasha yang suka mengarah dan Alan yang sederhana (Shasha anggap sebagai penghalang) bersaing dan menjadikan ganjaran itu matlamat mereka.Jadi siapa yang akan menang? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Asuka Ogura
Yakumo, pelajar baru yang masuk kelas Chika sebenarnya seorang vampire.Tak ada angin, tak ada ribut, tiba-tiba je Yakumo paksa Chika kahwin dengan dia dan layan gadis tu macam isteri.Yang pelik lagi tu, katanya dia tak boleh hidup kalau tak cium Chika. Apa maksudnya?!!Terimalah kisah cinta berbunga-bunga dipenuhi semanis gula! ❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By TadaTada
DAPATKAN SEMULA ASET KESATUAN YANG DICURI! Semasa misi pencarian dokumen Kesatuan Pengembara yang dicuri, Alex dan Midnight Belle menuju ke Mongolia untuk mendapatkan tinggalan khazanah nenek moyangnya. Khazanah itu ada seruling magis yang mampu menghidupkan orang mati! Tetapi mereka pula diserang musuh yang menggunakan seruling magis itu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Siapa tak kenal Myra? Gadis pendiam yang tak pernah lekang dengan pelitup muka. Dan mungkin tiada siapa tahu dia bersuara lunak.Tapi disebabkan faktor tak dapat dielakkan, dia tidak dapat menyanyi depan khayalak. Tak pasti apa puncanya.Di bawah bimbingan guru muzik dan Deni yang terkenal dengan kenakalannya, mereka cuba membantu kembalikan keyakinan Myra supaya boleh menyanyi penuh semangat.Mampukah Deni yang jadi musuh pelajar perempuan sempurnakan misinya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Krez dan Mick ada satu misi penting antara hidup atau mati. Cari latar belakang Vax! Susah betullah nak tahu sejarah hidup mamat seorang ni.Haih~Okeylah. Jom jalan-jalan naik kereta baru.Eh, kenapa Vax tak ada sekali?Ini boleh mendatangkan marah si kaki metal tu!Huwarghh!!!Dengar cerita reunion tak terjangka pun ada. Budak kepala merah? Hah, reunion dengan universe mana pulak ni?!!Hehehe~Jilid ke-6 lebih gempak + terbaik untuk korang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Takasi
Zzz... Zzz... macam manalah misi takluk dunia nak menjadi kalau masing-masing suka sangat layan mata?Tak reti bercakap tak jadi masalah. Bab tidur ni susah sikit nak dibuat berunding. Jadi jorang rasa apa pulak plan Lion, Rocky dan Elastien kali ni?Apa lagi? Jom kita perhati tiga miau perasan bagus karya Takasi yang berangan nak jadi taiko ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hannaz
Kerana hatinya yang terluka, juga berhak untuk berasa bahagia.... Dingin, dan garang. Bagi Hanim Izzati, itulah ciri-ciri lelaki kacak tapi, misteri itu. Izammil Ardhwan. Kehadirannya di syarikat keluarga mengejutkan semua. Kata orang, dia ‘anak kedua misteri’ yang tak bernama. Tak pernah nampak bayang tapi, tahu-tahu saja muncul sebagai CEO baru. Daripada hubungan bos dan pekerja, kepada anak mak cik sebelah rumah, kepada Hanim yang bergelar Kak Beauty Tiara, si cilik mi Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Nurharyati Ishak
Cinta, walau puasku menolak namun ia tetap menyapa di ruang rasa. Neylie Maisarah- Aku keliru. Bila hati dah tersuka, lelaki itu macam tidak serius dengan sikapnya. Bila keluarga menjodohkan aku dengan anak jiran tetangga, dia pula merajuk entah apa-apa. Kerana terluka, aku terima jodoh pilihan orang tua. Tapi hati ini tercarik teruk dengan pemergiannya. Eqbal- Aku suka kau, tetapi aku tak boleh terima kau sebagai isteri. Aku cintakan orang lain. Tapi… aku silap, rupanya m Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Emy Roberto
“Tuan Jeyhan, ada lagi pakaian kotor yang perlu saya bawa?” Terkejut Luna bila Tina tiba-tiba muncul dengan bakul pakaian. Dia tak perasan pun Tina lalu di sini tadi. Nak kata Tina datang masa dia tengah mandi, tak logik pula sebab sejak tadi hanya dia dan Jeyhan saja di dalam rumah. “So far cuma yang ada dalam bakul tu aje.” “Errr, macam mana dengan tuala? Patutnya ada empat helai, tapi dalam ni cuma ada dua helai.” Wow, itu pun nak kira sekali ke dik? Luna t Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cik Tet
Tya Zaznira... Kesalahan terbesarnya adalah jatuh cinta dengan si duda anak satu yang dingin, muka ketat dan ego. Terutamanya dengan kaum hawa. Apa saja Tya sanggup lakukan demi menarik perhatian Dareem. Tapi sayang, sebelah mata pun Dareem tak sudi nak pandang. “Saya nak awak tahu... hati saya dah ada pemiliknya. Dah tak ada ruang untuk orang lain.” - Dareem Dzikri Kecewa yang bukan sedikit telah membuatkan Tya nekad berhenti kerja. Membawa diri yang terluka dengan kebod Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

By Kaoru
Andrey Pocket atau Pockey ingin berkawan baik dengan rakan sekelasnya. Malangnya dia dibuli dan diejek. Joni, Emilia dan Mia cuba membantu Pockey tetapi mereka mendapat tahu pembuli utama Pockey ialah... Noel? Bagaimana Cikgu Daigo menangani masalah murid dalam kelasnya ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Veon/Vezill
Pasukan X-VENTURE mendapat misi daripada ketua kampung untuk menyiasat kemunculan haiwan pelik dalam hutan. Penolong ketua kampung diberi pil yang membangkitkan kuasa hebat untuk selamatkan seorang pemuda. Sejak itu, dia memanipulasi orang kampung untuk memaksa ketua kampung menyerahkan kedudukan kepadanya. Namun, siasatan Pasukan X-VENTURE mendapati kemunculan haiwan pelik itu berpunca daripada pemuda yang beridentiti 'luar'...  Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Wilson Lew
Jason, Charles dan Shizuno menuju ke 'negara beruang' dengan misi menghentikan kegiatan pembalakan haram dan mengumpul bukti. Namun, dalam perjalanan Jason cedera akibat diserang beruang! Keadaan mejadi lebih buruk dengan api marak di dalam hutan. Sesuatu harus dilakukan supaya tiada yang menjadi mangsa. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Richie Rachman
Kesempatan tidak akan pernah datang berulang kali. Penderitaan tidak akan muncul sekali. Bahagia yang diimpi, derita yang menghampiri. Begitulah perjalanan awal hidup seorang Katrina. Ketika mengenali cinta pertama, dia bagaikan alpa dengan tujuan hidupnya. Keluarga tersayang dimusuhi saat hasratnya ditentang. Belum sempat dikhabarkan tentang benih cinta yang sedang membesar di rahimnya, sang suami menyepi setelah kembali ke tanah airnya. Tinggallah dia sendirian berjuang u Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Pynat Mouri
Jahat atau baik… Aku pilih yang tengah-tengah! Nama asal diberi, Madihah Sofie. Nak glamor punya pasal, dia tukar jadi Maddy. Daripada ke hulu ke hilir dengan selipar jamban, sekarang dia dah sarung kasut tumit tinggi tau. Dulu, pakai tudung pun senget benget aje, sekarang, huh, dah terbang terus tudungnya! Barulah nampak moden, kan? Adi Miyaz pula, lelaki yang budiman. Tapi perangai budimannya sudah kurang sukatnya bila bersama wanita sengal itu. Serik. “Eh... Muka aw Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By TadaTada
Berjaya menangani Raja Kembara, Komander Steel Fang dari Pakatan Global untuk Kemanusian mengumumkan persaraannya dan melantik Alex sebagai ketua pasukan pengembara X-VENTURE. Misi pertama Alex adalah menyiasat sumpahan Lulu dan membawa pasukan kembali ke tempat pengembaraan bermula iaitu Mesir. Penemuan baharu membuatkan mereka terkenal. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Cik Tet
Indah dan Haris. Hidup mereka berbekalkan rahsia silam yang menyakitkan. Harga diri Indah diragut tanpa rela. Jiwa Haris mati akibat kecurangan tunang tersayang. Takdir Tuhan menemukan mereka. Hati Haris tidak menentu. Jiwa Indah menjadi resah. Titisan cinta mula membasahi hati yang sekian lama kering tanpa rasa. Lantas, janji diukir. “Abang janji takkan tinggalkan Indah walau apa pun yang terjadi? Abang akan terima Indah walau siapa pun Indah?”~Indah “Setiap orang ada Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Azieana
“Cik Dian binti Azlan. Awak memang nak kena!” Satu suara keras akhirnya mencecah telinga Dian. Jelas lelaki itu betul-betul bengang dikenakan Dian. Dian terus melambak tawa. Dah tahu suara itu milik siapa. “Eh, suara Encik Sufian rupanya. Ingatkan siapa yang hantar mesej kat what apps dan hubungi saya tadi.” Dian tetap gelak. Dalam diam dia separuh lega kerana bukan Syafiq yang menghubunginya. “Hish....awak ni. Nakal ya. Kalau awak ni ada depan mata, memang saya Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 朱智勋 , 柳承龙 , 裴斗娜 , 金相浩 , 陈善奎
Set in Korea’s medieval Joseon period, it tells the story of Crown Prince Yi-Chang (Ju Ji-hoon), who becomes embroiled in a coup/political conspiracy and is forced to embark upon a mission to investigate the spread of a mysterious undead plague that has beset the current emperor and the country's southern provinces. The story starts with a notice written in Korean on a billboard, claiming the king of Joseon is dead and the crown prince should be crowned immediately as the n Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Asato Shima
Hoshikawa You merupakan kawan sepermainan Towa dan juga ahli sihir yang semakin pupus sekarang. Bila ahli sihir lelaki mencapai usia 17 tahun, dia dikehendaki sarung cincin janji pada gadis istimewa yang rapat dengannya. Yang terbayang di mata You sekarang cuma Towa seorang. Tapi apa agaknya yang merunsingkan You? Kompilasi terbaik Asato Shima mengandungi spin-off komik 'Sayangku Mr. Witch' dan tiga kisah lain. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Cahaya Ainn
Di hatiku hanya ada kamu! Terkejut. Keliru. Itulah reaksi pertama Alisa saat bertemu Hakim buat kali pertama setelah setahun berlalu, sejak pertemuan mereka di Granada, Sepanyol. Hakim, yang kononya berjanji mahu menjemputnya di lapangan terbang, hilang begitu sahaja sehinggalah mereka dipertemukan sekali lagi apabila Alisa berjaya diterima bekerja di syarikat milik Hakim, sebagai setiausaha lelaki itu! Yang peliknya, Hakim langsung tak mengenalinya. Atau lelaki itu sekad Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Kishiryu Sentai Ryusoulger 骑士龙战队龙装者 65 million years ago, the knights of the Ryusoul Tribe were selected to participate in a war campaign against the dictating Druidon Tribe who sought to rule Earth. But the Druidon's war campaign was halted by the meteor that brought the age of the dinosaurs to an end, forcing them to flee into space. Meanwhile, the Kishiryu were placed in a deep sleep as a failsafe should the Druidon return. The chosen knights choose to live Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By August King
Setelah memiliki jantung raksasa paya, Atu dan Bhir meneruskan kembara ke Padang Pasir Matahari Merah untuk mencari ramuan ajaib seterusnya iaitu permata……KALA JENGKING MERAH! Khabar angin mengatakan makhluk ini sangat buas dan menakutkan. Sudah pastinya, misi kali ini boleh mengancam nyawa Atu dan Bhir! Adakah mereka akan berjaya memiliki ramuan kedua ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Azraq
Terima kekurangan sebagai keistimewaan… Permulaan kisah mereka tidak seindah yang disangka. Dek kecuaian ketika memandu, membawa Ulwan Kamal tersadai di Perak sebulan lamanya untuk mengotakan janji yang dibuat tanpa berfikir panjang. Namun terselit hikmah besar membuka ruang buat dirinya untuk kembali kepada fitrah daripada seorang lelaki yang mengambil mudah soal agama kepada pemuda yang sangat menghargai nikmat hidup Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Naomi Novik
In the start of an all-new series, the bestselling author of Uprooted and Spinning Silver introduces you to a dangerous school for the magically gifted where failure means certain death - until one girl begins to rewrite its rules. ____________ Enter a school of magic unlike any you have ever encountered. There are no teachers, no holidays, friendships are purely strategic, and the odds of survival are never equal. Once you're inside, there are only two ways out: you gradua Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 42.32 (-20%)

MEMBER: RM 42.32 (-20%)

By Veon / Vezill
Dengan nilai pengorbanan Cain, Remy berjaya melepaskan diri dari luar angkasa dan menuju ke Bumi untuk misi menyelamat. Sementara itu, Rorotti yang telah mendapat kekuatan penuh menjalankan rancangan kejamnya tanpa berlengah lagi! Adakah Remy akan berjaya dan kembali bersama keluarga tercinta? Saksikan kesudahannya dalam PERTARUNGAN MAHARAJA! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nora Roberts
Mists, shimmering silver fingers, rose over the pale green water of the lake. They twined and twisted toward a sky quietly grey, while in the east, over the hills, a pink blush waited, like a held breath, to waken. Breen Kelly had always been a rule follower. So, when her father left when she was twelve years old, promising to return, she waited. Now, more than a decade later, she's working at a job she hates and is tired of the life that playing by the rules has dealt h Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Slaium
Ketika Pasukan X-VENTURE menuju ke Institut Penyelidikan Hidupan Liar Oregon untuk membantu perpindahan dan kosongkan kawasan... keadaan bertukar menjadi operasi menyelamat. Mereka bertembung pula landak Amerika Utara dan burung hantu barred! Misi yang sepatutnya mudah berubah menjadi huru-hara! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Terra Formars 火星异种 During the 21st century, humanity attempted to colonize Mars by sending two species which could endure the harsh environment of the planet to terraform it—algae and cockroaches. However, they did not anticipate the species' remarkable ability to adapt. Now in the 26th century, a lethal disease known as the Alien Engine Virus has arrived on Earth, and the cure is suspected to be found only on Mars. The problem is, Mars in the present is overrun by Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Hot-Bloded Souls
Dr. Bennett telah membawa Dr. Darwin kembali ke pangkalan untuk langkah seterusnya tetapi Jake dan pasukan sedang berusaha menghalang rancangan liciknya. Namun Pasukan X-VENTURE perlu sekali lagi masuk ke dalam tubuh Dr. Darwin untuk sedarkannya dari koma! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kristin Loberg , Nina Shapiro , MD
An engaging and informative look at the real science behind our most common beliefs and assumptions in the health sphere. There is a lot of misinformation thrown around these days, especially online. Headlines tell us to do this, not that---all in the name of living longer, better, thinner, younger. In Hype, Dr. Nina Shapiro distinguishes between the falsehoods and the evidence-backed truth. In her work at Harvard and UCLA, with more Learn More
USUAL: RM82.90

NOW: RM 82.90 (-0%)

MEMBER: RM 74.61 (-10%)

By Katy Milkman & Angela Duckworth
Award-winning Wharton Professor and Choiceology podcast host Katy Milkman has devoted her career to the study of behavior change. In this ground-breaking book, Milkman reveals a proven path that can take you from where you are to where you want to be, with a foreword from psychologist Angela Duckworth, the best-selling author of Grit. Set audacious goals. Foster good habits. Create social support. You've surely heard this advice before. If you've ever tried to change or enco Learn More
USUAL: RM84.95

NOW: RM 76.46 (-10%)

MEMBER: RM 67.96 (-20%)

By Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hyun Yunzz
Titisan darah yang ditembusi jarum bagaikan jurus dalam diam tanpa gerak, menembusi jiwa yang kealpaan. Kepercayaan, ketidakadilan sudah hilang sejak munculnya kenyataan yang menyakitkan. Ada naluri yang kosong, tiada jawapan mengenai setiap petualang. Ada ancaman yang marabahaya, tiada pengakhiran untuk menghentikan. Mereka terjebak dalam kancah rahsia demi mempertahankan maruah diri untuk kekal hidup, bukannya mati di tangan Silent Killer. ✔️ Silent Killer... pembunuh Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Intan Aidda
Kugenggam cinta, lalu kehempas dendam. Antara dua dunia berbeza, mampukah ia menyatukan dua hati tika gelora cinta datang bertamu? Sara Kamelia atau Kay, menyimpan figura lara dalam hidupnya. Dia yang pada asalnya seorang pembunuh upahan telah meninggalkan dunia hitam itu. Namun, kerana terdesak, Kay terpaksa menerima satu misi besar daripada kumpulan kongsi gelap terkenal, Black Pearl. Megat Rayyan atau Ray, hidupnya dihantui dek rasa dendam terhadap ayahnya. Segala kesaki Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Citra Naquya
Tiada kata secantik bahasa, untuk kuungkap rasa cinta. Ayu Tiara tiada pilihan. Pada hari sepatutnya dia disatukan dengan Encik Baharin, dia tekad melarikan diri dan bersembunyi di dalam sebuah kereta yang berhenti di depan masjid. “Encik, tolong bawa saya pergi dari sini. Saya… saya diculik. Tolong, encik. Tolong selamatkan saya.” Kemunculan gadis misteri itu mencetuskan huru-hara buat Zayn Akhtar dan Arafat. Lebih kecoh apabila Arafat akur dengan permintaan gadis i Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Rina Farizq
HUN ISKANDAR tak pernah terfikir seorang Instafamous muda akan muncul dan mahukannya. Apa lagi sampai memanggil, Love pula! “Hello, Love.” “Why do you want me, Lea Andrea?” “Sebab you handsome.” “Beritahu saja apa sebenarnya yang you nak.” “You bukan saja bertubuh tegap tapi berpenampilan menarik. Good looking. You tak macam kebanyakan lelaki yang sama umur dengan you. Tak stail pak cik-pak cik. You tak nampak tua. Muka dan gaya you tak macam orang yang beru Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Arsya Aisya
Bertemumu menjadikan aku seperti Calla Lily “Kahwin dengan saya?” Qayyum dan Syifaa bertemu secara kebetulan di bumi Paris saat kedua-duanya terluka ditinggalkan insan yang tersayang; Syifaa yang dibelenggu masa lalu dan Qayyum yang berani mencuba. Beberapa jam dilamar Qayyum, Syifaa nekad meninggalkan bumi Paris. Mustahil lelaki itu mampu menerima masa lalunya. Kembali ke Malaysia, dia perlu berdepan dengan kebencian orang tuanya. Itu sangat memedihkan, namun tidak menga Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Azieana
Mencintaimu merupakan perkara terindah dalam hidupku! Aydan nekad mengakui keburukannya di hadapan perempuan yang tidak kenalinya, gara-gara geramnya kerana asyik digesa oleh Puan Sri Hayati supaya dia segera berkahwin. “Dari segi luaran, I ni nampak hebat, tapi hakikatnya I ni jenis lelaki yang panas baran, pengotor, suka sepah- sepahkan semua barang dalam bilik, letak pakaian merata-rata, termasuklah seluar dalam I.” – Aydan Anis yang terkejut segera meninggalkan rest Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Yuta Hibiki awakens with amnesia and the ability see things that others cannot. He first encounters a Gridman in the reflection of his friend Rikka Takarada's computer and it tells him to "Remember his calling," but Yuta doesn't understand what this means. Later, in the distance, he sees an extremely large monster but it doesn't move. It's only when Yuta gets to school that the two sightings make sense: a monster attacks and the hero Yuta saw in the computer screen pulls him Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Nooto
Pelajar sekolah menengah plus penghalau hantu bernama Chiho ditugaskan memburu raksasa yang 'hidup' dalam mimpi. Ketika misi bersama Koigoromo, entah macam mana dia ternampak pelajar sekolah tinggi Seiichirou.Yang peliknya, kenapa mamat tu berlegar-legar dalam mimpi orang lain? Takkanlah Chiho nak biarkan je? Dah tentu dia tolong apa yang patut. Chiho pula ada misi lain, iaitu mencari adiknya. Adakah pencarian Chiho bakal berakhir?Kisah fantasi dongeng sarat dengan aksi comel Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ann Hann
"Tinggalkan Kaizil dan kawan awak akan selamat. Tinggalkan London. Awak tak boleh hubungi Kaizil lagi." - Aart Harlan Halyn dihukum dengan ugutan dan ancaman hingga membuatkan dia membawa diri ke New York. Namun bukan mudah untuk Halyn bangkit dari rasa kecewa dan terluka yang maha dahsyat. Ditambah lagi dengan tuduhan yang dilemparkan terhadapnya. "Kau tak mahu jumpa orang yang sudah kau khianati?" - Kaizil Akhirnya, di Barcelona dia mula melakar impian dan cita-cit Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Ieya Sya
Suatu ketika dahulu, mereka teman sekelas yang tidak saling menyapa. Beberapa tahun kemudian, hubungan mereka bertukar kepada majikan dan pekerja. Majikan yang dingin tetapi suka membuli si pekerja. “Dalam banyak-banyak pekerja, kenapa encik pilih saya yang temankan encik?” - Liya. “Aku suruh, buat saja. Tak payah tanya kenapa. Aku tak suka.” - Afiq. Tanpa sengaja, Afiq telah bermain dengan nyawa Liya. Demi membetulkan keadaan, Afiq menoktahkan semuanya dengan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Cik Tet
Yam cintakan Izz setengah mati. Namun, kerana hati busuk orang lain, Yam terpaksa melepaskan walaupun hatinya teruk terluka. "Yam minta maaf. Yam tak cintakan abang lagi. Bahagia Yam, bukan dengan abang. Jangan cari Yam lagi dan jangan muncul depan Yam lagi.”-Maryam Mulut melafazkan benci, tapi pada hakikatnya...setiap hari Yam tunggu Izz datang untuk membawanya pergi dari derita yang ditanggungnya. Namun harapannya hanya tinggal harapan. Si dia pergi bersama luka dan kec Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Takasi
Haiwan tak reti bercakap ni bercita-cita nak takluk dunia? Pelik betullah. Jangan kelirukan kitorang, boleh tak?Lion, Rocky dan Elastein ada misi tersembunyi bila masuk dunia manusia. Hmm, kita tengok dulu apa diorang nak buat ni.Karya terkini Takasi pasti mengundang gelak tawa dengan perangai sewel tiga miau. Jom layan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SPM
EJEN ALI® Malaysia's most beloved homegrown children's cartoon is now in a board game, EJEN ALI® Misi Boot Camp. Three games await children who like to challenge themselves and have a time of fun with family or friends. Each game is designed to simulate a boot camp environment where various types of skills are learned. In 'Ejen vs Droids' game, you, as an agent, aim to reach the 100th square, while going through a series of droid attacks. While in 'Gadget Assembly' game, y Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
880 To the Land of Silence 前往默之国 Ke Bumi Sunyi 881 The Castle of Nightmares 噩梦之城 Kubu Mimpi Ngeri 882 Escaping the Tightening Net 逃出包围网!Lari Keluar Dari Jaring Ketat 883 The Pursuers 追踪者们 Pemburu 884 The Forbidden Jutsu of Death 死亡禁术Jutsu Maut Larangan 885 The Quadruplets' Duty 四胞胎的使命 Tugas Anak Kembar Berempat 886 Death Match 死斗 Pertempuran Maut 887 Their Decision 两人的觉悟 Keazaman Mereka 888 Traini Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Nishiki
Sesiapa saja pasti kenal siapa Delaila, gadis berusia 14 tahun yang viral sebab sering muncul live membuat mufin, biskut dan brownies.Semuaya pasti 'menjadi' walaupun hakikatnya indah khabar dari rupa.Misi Dalaila... mencari 'hero' yang selamatkan dia dulu.Bila dia berpindah ke Sekolah Menengah Cahaya Bintang, pelajar di situ teruja dan bangga jadi kawan Delaila. Gadis terkenal kot!Malangnya rahsia yang selama ini kekal rahsia bakal dibongkar rakan sekelas. Rahsia apa tu? Ber Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
Candy JEM telah dijemput untuk menyertai sebuah pertandingan nyanyian antara sekolah, dengan syarat empat ahli satu kumpulan. Mereka terkejut apabila mendapat tahu Cikgu Suzy telah memilih Sofia sebagai ahli keempat mereka.Mampukah Candy JEM bekerjasama dengan kawan sekelas yang keras kepala itu demi memenangi pertandingan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Xeno
Pasukan X-VENTURE diserang sekumpulan mandil agresif dalam satu misi di Afrika. Sementara itu, Charles kecewa dan meninggalkan pasukan menuju ke menara radio berdekatan.Pertempuran TARING DAN CAKAR dalam Siri X-VENTURE Dunia Haiwan III terkini lebih mengujakan! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Pynat Mouri
Kalau ada jodoh go on, tapi kalau ditakdirkan tak ada jodoh, aku akan move on! Bagi AZREEN SHARMIN, orang yang paling dia benci semasa balik kampung pastilah terserempak dengan Azamuddin. Budak lelaki yang suka mengejek-ejek dan jadikan dirinya sebagai bahan lawak bodoh dia. Badak, gemuk, tembun, gajah… Semua lengkap dijadikan bahan sindiran. Dan selayaknya hanya jelingan saja yang dihadiahkan untuk lelaki yang dah serupa setan. “ Amboi, cenge sungguh. Alang-alang tok im Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Out of stock

By Cho Nam-Joo
Kim Jiyoung is a girl born to a mother whose in-laws wanted a boy. Kim Jiyoung is a sister made to share a room while her brother gets one of his own. Kim Jiyoung is a female preyed upon by male teachers at school. Kim Jiyoung is a daughter whose father blames her when she is harassed late at night. Kim Jiyoung is a good student who doesn't get put forward for internships. Kim Jiyoung is a model employee but gets overlooked for promotion. Kim Jiyoung is a wife who gives up Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Kaoru
Alamak! Seseorang dalam masalah lagi dan kali ini Cikgu Daigo yang amat tegas itu.Seorang murid yang dia denda tiba-tiba pengsan. Kemudian Cikgu Daigo dimarahi ibu murid tersebut dan guru besar sekolah.Adakah Cikgu Daigo terpaksa meletak jawatan? Bagaimana Candy JEM dapat membantunya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Ustaz Muhadir Haji Joll
Buku ini menghimpunkan 600 hadis tentang kisah-kisah akhlak Nabi Muhammad SAW yang mesti dicontohi. Setiap hadis disusun dan diletakkan dalam tajuk-tajuk yang diperincikan mengikut pelbagai kategori yang merangkumi setiap sudut kehidupan Baginda sama ada akhlak Baginda dengan diri sendiri, ahli keluarga, para Sahabat, kanak-kanak mahupun terhadap haiwan dan makhluk yang tidak bernyawa. Learn More
USUAL: RM98.00

NOW: RM 98.00 (-0%)

MEMBER: RM 88.20 (-10%)

By Cik Amal Amina
Sementara atau selamanya... Safa terima Ilhan sebagai suami, bukan sebab dia cinta tetapi sebab abah yang mahu. Demi sayangnya pada abah, Safa turutkan walau hakikat sebenar, dia memang tak sukakan lelaki itu. “Saya. Benci. Awak.” – Safa. “I hate you more.” – Ilhan. Sejuta kata benci pun, Safa tetap akur untuk menjadi isteri pada Ahmad Ilhan Bin Muhamad Hambali. Tapi, Safa ada misi sendiri. “Perjanjian apa ni, Safa?” – Ilhan. “Misi kahwin paksa.” – Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Nona Adara
Kau adalah mimpiku yang sempurna. Putus tunang? Bukanlah penyebab untuk Firyal Aleyna tunjuk rasa kecewanya walau dilabel sebagai perempuan tidak bersyukur. Impiannya hanya ada dua, keluarga dan perniagaan Rumah Hati. Tapi, siapa sangka akibat insiden tercampak kasut dalam tren mengubah segalanya. “Kasut sebelah kanan, saya sempat sambut. Kasut sebelah kiri, saya sempat elak daripada terkena muka saya yang antara terkacak dalam tren ini.”- ALYAN IZZ Selepas kejadian cin Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Takdir antara kita tak sepatutnya bertindih. Enggan menjadi anak derhaka, Dewi Balqis setuju mengikuti kelas imej Leo. Leo jiran yang merangkap teman mesranya. “Berapa duit hantaran yang you expect daripada bakal suami you?”- LEO “At least 50k.”- DEWI “Anak dara pemalas macam you, 5k pun dah rugi tahu? ”- LEO Mulut Leo memang pedas berbisa. Tapi, dalam diam… jiwanya berlagu asmara. “You pakai apa pun, my heart will always beat for you.”- LEO “Kalau jant Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

1-335 of 335

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top