Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' NURUL OMAR 'Found 128 Related Products
By
Kamonohashi Ron no Kindan Suiri 鸭乃桥论的禁忌推理 JAP (E / C) 世界最顶尖的侦探培育学校BLUE,以前曾经出过一位才华卓越,前途光明的天才,但是他作为侦探有一个致命的缺陷,导致他被赶出BLUE,禁止继续当侦探。五年后,一位警视厅搜查一课的刑警——单纯的傻瓜一色都都丸来找每天都过着失意与无聊生活的论,请他协助调查连环杀人案,让论原本静止的时间再度 Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Empire – Perang-perang Rasulullah mengetengahkan siri peperangan Nabi Muhammad SAW dalam usaha mempertahankan Islam apabila digugat oleh pihak musuh. Setiap peperangan yang dihadapi oleh Baginda dirancang dengan teratur. Bagindalah sebenarnya yang terlebih dahulu menggunakan strategi-strategi terbaru dan terkini, sebelum ia ditiru oleh musuh-musuh Islam dengan menggunakan nama yang berbeza. Secara langsung, ia menjadi satu bukti bahawa umat Islam mampu menggegarkan duni Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Takashi Shiina , Rumiko Takahashi
Can the three teenage daughters of demon dog half-brothers Inuyasha and Sesshomaru save their parents, themselves, and both realms from the menace of the seven mystical Rainbow Pearls? Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By 羅傑.杜利
行銷只能在當下的一瞬間成功!   努力推銷≠銷售翻倍;投放更多廣告≠獲得更多青睞   當人們專注的時間愈來愈少,你該怎麼推銷自己的產品?   你知道嗎?當你努力向他人介紹產品時,對方的大腦早就做好決定了!   人類95%的想法、情緒,都是在無意識下發生的,   最厲害的行銷,就是激發這95%的潛意識,讓顧客為你推出的產品買單   Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By Yaya Samad
"Janji yang abang akan kembali pada ibu. Sebab abang nyawa Ibu" - Raudah "Saya harap dia tak menyesal ada ayah macam saya." - Faizal "Terima kasih kerana selalu ada dengan aku."-Fahim Luth "Selagi hati ini tidak berbolak-balik, selagi itulah perasaan aku sama untuk dia." - Nurul Huda Dia, Iskandar Dzulkarnain, didiera sejak kecil oleh si ayah dan dibelai penuh kasih oleh si ibu. Pendewasaan membawa dirinya jauh hanya kerana tidak mahu tubuhnya terus diseksa. Keluarga, Learn More
USUAL: RM37.00

NOW: RM 33.30 (-10%)

MEMBER: RM 29.60 (-20%)

By Takashi Shiina Rumiko Takahashi
Can the three teenage daughters of demon dog half-brothers Inuyasha and Sesshomaru save their parents, themselves, and both realms from the menace of the seven mystical Rainbow Pearls? Before the trio can continue their perilous journey to the west, they must first complete an all-important task—one way or another, Towa will get to enjoy a cushy heated bath! Then the girls are joined by Takechiyo, Riku, and Rion and head toward the town of Sakai. While facing off against t Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By Makoto Ojiro
Unable to sleep at night, Ganta Nakami is cranky and unpopular with his classmates. He discovers that the school observatory, once used by the now-defunct astronomy club, may be the perfect place for a nap—but he’s not alone. Fellow insomniac Isaki Magari is willing to share the observatory with Nakami, and a friendship between the two begins as they bond over the most unlikely things. The school forces the insomiacs’ newly re-formed astronomy club to operate as a pro Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By Zanib Mian
Meet Maysa and Musa Malik. They might be twins but they are total opposites. And together they make an unstoppable team, especially when trying to solve a mystery! Infectiously funny, and full of her trademark warmth, Meet the Maliks – Twin Detectives is the brand-new series from Zanib Mian. Perfect for fans of Planet Omar and Tom Gates. Maysa Malik just can’t seem to be good like her twin, Musa. So, when she isn’t allowed to go on a school trip, Maysa tries to change Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 41.31 (-10%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

Out of stock

By 竹町
蛇」的惡夢尚未結束。 「燈火」用盡謀略,終於揪出CIM內的叛徒, 然而卻因此付出極大的代價。 不僅團隊半毀,莫妮卡也獨自負罪、安危不明。 在所有人都為此絕望狀況感到死心時,「燈火」的吊車尾——莎拉出聲了。 拯救同伴的唯一方法,是抓到一切的元凶也就是宿敵「白蜘蛛」。 明知此舉莽撞,和百合、席薇亞一同奔走的莎拉仍想出一個奇招。 那 Learn More
USUAL: RM38.50

NOW: RM 38.50 (-0%)

MEMBER: RM 34.65 (-10%)

By Seri Maya
Nurul Hannah seorang wanita yang bijak dan kerjaya menjadi keutamaannya. Dari SPM sehingga menjadi mahasiswi Ijazah Kedoktoran, satu demi satu kejayaan diraih. Namun keluarganya menerima lamaran daripada Aidil sedangkan perkahwinan dilihat sebagai ancaman kepada cita-citanya. Aidil nekad untuk memperisterikan Hannah. Dia yakin Hannah ialah wanita yang dijadikan ALLAH daripada tulang rusuk kirinya. Jika tidak, mana mungkin perasaan cintanya terhadap wanita itu tidak pernah pu Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By
USUAL: RM16.99

NOW: RM 16.99 (-0%)

MEMBER: RM 16.99 (-0%)

By Takashi Shiina , Rumiko Takahashi
Can the three teenage daughters of demon dog half-brothers Inuyasha and Sesshomaru save their parents, themselves, and both realms from the menace of the seven mystical Rainbow Pearls? First stop, Demon Slayers’ Village, where the trio joins forces with old friends and frenemies of Inuyasha—Kohaku, Sango, Miroku, and Koga! Plus, Miroku tells the tale of meeting Sesshomaru’s flunky Jaken after the fateful day when the twins were separated. Then, while Towa receives a sur Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By NURUL SYAHIDA
Ketika Sameera terima Ishaak jadi teman lelakinya di usia 17 tahun, dia sedikit pun tak menyangka bahawa pemuda kurus kering itu akan suatu hari jadi Haque Zuhal, bintang pujaan ramai, yang lagu-lagunya akan berkumandang di corong radio, yang dramanya dimainkan di televisyen, dan yang wajahnya akan menghiasi papan-papan iklan di lebuh raya. “Meera tunggu saya, ya? Meera sabar, ya?” Tetapi apabila Haque jatuh cinta dengan wanita lain dan membuat keputusan hubungan mereka Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Takashi Shiina Rumiko Takahashi
Can the three teenage daughters of demon dog half-brothers Inuyasha and Sesshomaru save their parents, themselves, and both realms from the menace of the seven mystical Rainbow Pearls? Living in the present day isn’t easy for Sesshomaru’s daughter Towa. She can’t remember where she came from, must conceal her mysterious powers, and is either worshipped or feared by girls she just wants to befriend. But she has no way of returning to her own time…until the day a demon Learn More
USUAL: RM38.40

NOW: RM 38.40 (-0%)

MEMBER: RM 34.56 (-10%)

By
Menghimpunkan pelbagai aktiviti di dalam 1 buku bertemakan karakter pilihan Learn More
USUAL: RM16.99

NOW: RM 16.99 (-0%)

MEMBER: RM 16.99 (-0%)

By  Nurul Hana Anwar
8 years have gone by and editing this book feels like a fever dream. I never thought I could be here in such a good light and I am excited that you are able to see the changes and the whirlwind of moments that have happened in Malaysia. Thank you to the people that had been here from different journeys and walks of life. This means a lot and I couldn’t have done it without people I cherish and love that have brought me to finish this book. Learn More
USUAL: RM48.00

NOW: RM 38.40 (-20%)

MEMBER: RM 38.40 (-20%)

By Ariffin Omar
The years immediately after the Second World War were critical in the remaking of Southeast Asian societies. 'Bangsa Melayu' is an innovative study of political ideology in two related but distinct Malay communities in peninsular Malaya and East Sumatra at this time of tremendous political ferment. Prior to this period the kerajaan – monarchies headed by the sultans – had been central to Malay political culture and identity. With the rise of nationalism, contestation over Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 36.00 (-20%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By NURUL ATIQH GHUZIR
Kerana harapan ini aku punah, dan kerana harapan ini juga aku bahagia Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? Walau berkongsi tarikh lahir, nasib Anna dan Nia sangat berbeza. Bagi Nia pula, badai yang datang memukul jiwanya tanpa henti. Bagai tiada elipsis sama sekali. Sering Nia tertanya, kenapa dia dan bukan aku? Kehadiran Hazeer mengubat lara Nia. Sepucuk surat pantun menjadi pengganti kata. Bibir tertawa hati menangis, Hati mendamba cinta sejati, Har Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Amir Muhammad
THE BIG BOOK OF MALAYSIAN HORROR STORIES takes us from terrors that are mythological and historical to contemporary and technological. The biggest Fixi Novo anthology yet is set in various states in Malaysia, but the most common states are Darul Distress and Negeri Scary. These brand-new stories are complemented by Chin Yew's equally spooky illustrations. Featuring the following writers: ATIKAH Wahid BISSME S. Adrian CHASE Joni CH'NG Eileyn CHUA CHUA Kok Yee HADI M. N Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By SHARINA ELISA
Sebaik sahaja urusan pengebumian Anuar selesai, Aisyah memperdaya Trisya ke sebuah masjid dan meninggalkan adiknya yang berusia lima tahun itu di situ. Seorang wanita mencecah usia emas yang dikenali sebagai Tok Wan menawarkan diri untuk menghantar Trisya pulang. Malangnya, mereka telah terdengar pertengkaran di antara Mahani dan Aisyah. Dari situ, mereka mendapat tahu bahawa Trisya adalah anak luar nikah di antara ibu dengan lelaki yang bukan ayahnya. Datin Paduka Dahlia yan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By SYAARI AB RAHMAN & NURUL SUHADAH SHUIB
Kita ingin jadi yang lebih baik dan kita ingin berbudi kepada orang-orang di sekeliling kita. Tetapi, siapakah inspirasi al-Quran untuk kita teladani? Hakikatnya, Al-Quran telah membawa kisah Ibu Maryam yang bercita-cita tinggi saat menguruskan rumah tangganya. Kisah Khawlah dan Ummu Kulthum binti Uqbah yang berusaha keras dan berani bertanya ketika menuntut ilmu. Kisah dua perempuan Madyan yang menjaga kemuliaan diri saat keluar bekerja. Kisah Permaisuri Saba' yang berfikir Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By 菲爾·休斯頓 , 麥克·弗洛伊 , 蘇珊·卡妮西羅 , 彼得·羅梅瑞
  「我不喜歡那個人,所以更要多了解他。」──美國總統林肯   「真誠與同理心,是讓對方坦白的關鍵要素。」──中情局測謊專家菲爾.休士頓   《紐約時報》暢銷經典!   有話想問清楚,對方總是逃避或冷處理?   大吵一架、嚴詞逼供、威脅利誘都無效?   CIA測謊專家25年來的套話寶典,   父母、老師、伴侶、管理者與商務人士都必 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By EZ Japan編輯部
來日本,怎能不去便利商店? 柚香口味炸雞君、喜多方拉麵飯糰、頂級抹茶瑞士捲…… 必敗的宵夜,旅途的小確幸。 日本特有的歲時演出、超越全球的多元服務、 登峰造極的便利美食、匠心獨具的和風設計。 流行與傳統的縮影,就在這裡。   「Nippon所藏」系列介紹:   專為邁向中高級或正在中高級(N3~N1)日語學習者打造,   閱讀日本,或語言、或 Learn More
USUAL: RM61.60

NOW: RM 61.60 (-0%)

MEMBER: RM 55.44 (-10%)

By Steven Pinker
NEW YORK TIMES BESTSELLER "In our uncertain age, which can so often feel so dark and disturbing, Steven Pinker has distinguished himself as a voice of positivity." - New York Times Can reading a book make you more rational? Can it help us understand why there is so much irrationality in the world? Steven Pinker, author of Enlightenment Now (Bill Gates's "new favorite book of all time") answers all the questions here Today humanity is reaching new heights of scientific unde Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

By
Kamen Rider Drive 假面騎士 JAP (E / C / M) Shinnosuke Tomari seorang bekas polis elit yang "diturun" pangkat ke Bahagian Penyiasatan Khas, di mana situ bahagian yang menyiasat kejadian pelik terutamanya kejadian "Pecutan Berat" yang menyebabkan orang ramai tidak boleh bergerak. Bila dia dipilih oleh Drive Driver dan Tridoron, Shinnosuke berubah menjadi Kamen Rider Drive dan ditugas berlawan dengan Roidmude yang bercita-cita untuk menawan dunia dengan menghapuskan manusia Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
Tate no Yuusha no Nariagari盾之勇者成名录 JAP/ENG (E / C / M) Stories of old tell of four otherworldly heroes—wielding the sword, spear, bow, and shield—who defended the land from wave after wave of calamity. With the fate of the world in balance, the kingdom of Melromarc summons these legendary figures; in modern-day Japan, the call is answered, and the unwitting heroes are transported to this fantasy universe. Thrust into Melromarc and given the title of "Shie Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By
Tate no Yuusha no Nariagari 盾之勇者成名錄 Season 2 JAP/ENG (E / C / M) With another Wave happening in a week, Naofumi Iwatani and his party have no time to waste. However, when bat familiars raid Lurolona Village and the Wave countdown comes to a halt, the Four Cardinal Heroes reconvene with the queen, Mirelia Q Melromarc, for a quick briefing. The queen presumes that the odd occurrences are linked to the Spirit Tortoise—a threatening creature that has awakened f Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Lin Yusfitanti & Nurul Fatihah Ayub
Seronoknya Jadi Dai Cilik. Kita harus saling mengingati kawan - kawan kita melakukan kesalahan. Sikap saling mengingati ini telah dilakukan oleh Syafik dan kawan - kawanya. Mereka saling mengingati antara satu sama lain. Syafik digelar di dai cilik oleh kawan - kawanya. Adakah adik - adik ingin tahu kisah mereka? Jom, baca buku ini! Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Lin Yusfitanti & Nurul Fatihah Ayub
Aku Menjadi Amanah. Setiap hari, Ibu menyediakn kuih untuk dijual dikantin sekolah Syafik. Syafik telah diberi amanah oleh ibunya untuk membawa kuih - kuih tersebut dan membawa pulang wang daripada hasil jualan kuih. Pada suatu hari, Syafik telah tergoda untuk membeli mainan. Walau bagaimanapun, wang yang ada tidak mencukupi telah membeli mainan tersebut. Adakah Syafik akan menggunakan wang ibunya untuk membeli mainan? Jom, baca buku ini! Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Lin Yusfitanti & Nurul Fatihah Ayub
Aku Berkata Jujur. Siapa pernah meniru dalam ujian? Tahukan adik - adik perbuatan meniru termasuk dalam perbuatan yang tidak jujur dan merugikan diri sendiri. Syafik beruntung kerana dikelilingi orang yang baik - baik dan sentiasa mengingatinya. Apakah yang telah dilakukan oleh Syafik? Adakah Syafik akan bersikap jujur? Ayuh adik - adik, segera baca buku ini! Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Lin Yusfitanti & Nurul Fatihah Ayub
Mudahnya Jadi Pintar. Syafik berasa sedih kerana memperoleh markah yang rendah dalam subjek Matematik. Syafik beruntung kerana dia mempunyai kawan yang pintar. Syafik dan kawan - kawanya belajar dengan Fajri. Kini, prestasi Syafik telah meningkat. Syafik yakin bahawa keputusan yang diperolehinya disebabkan oleh usaha kerasnya dalam belajar. Apakah rahsia kejayaan Syafik? Ikuti kisah Syafik dan kawan - kawan dalam buku ini! Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
HANYO NO YASHAHIME 半妖的夜叉姬 SEASON 2 JAP/ENG (E / C / M) Sesshomaru’s daughter, Towa Higurashi returned to ancient war era to search for Dreamy Butterfly and retrieved her twin sister, Setsuna’s memory. Moroha, Inushaya’s daughter, encountered the twins and befriended with them. Zero, Kirinmaru’s elder sister plans to defeat these three, as they’re predicted to defeat her brother, Kirinmaru. Setsuna get defeated during the fight with Kirinmaru. Then, Se Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By
USUAL: RM13.99

NOW: RM 13.99 (-0%)

MEMBER: RM 12.59 (-10%)

By
USUAL: RM13.99

NOW: RM 13.99 (-0%)

MEMBER: RM 12.59 (-10%)

By
USUAL: RM13.99

NOW: RM 13.99 (-0%)

MEMBER: RM 12.59 (-10%)

By Dr. Ustaz Mohammed Al-Muntaser , Ustazah Nurul Hidayah
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Daisy Zahara , Hasreeyati Ramli , Nurul Omar
"KOLEJ MAHLIGAI Kaki yang pucat lesi itu terbuai-buai ke kiri dan kanan di depan mata Maya. Bagaikan terpukau, dia tetus memerhati kaki itu yang mengenai kea rah cabinet sebelum perlahan-lahan kaki itu terhenti. Dia ingin menjerit memeinta tolong, tapi mulutnya bagaikan digam, tidak dapat dibuka langsung. “Ma… ya… ak! Ak!” Susuk itu mula bersuara memanggil. “Tak! Kau dah mati! Dah mati!” – MAYA THE PANTRYGESIST “Kenapa kau usik cabinet tu?” - ALEX Ti Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 11.70 (-10%)

MEMBER: RM 10.40 (-20%)

By Yana Agasshi
Pilihanku hanyalah mencintaimu... Dia umpama cahaya dalam botol kaca. Meski sekelilingnya rapuh, dia sentiasa membuat orang lain bahagia. Tawanya didengar sampai kampung sebelah. Gila-gila tapi polos, sudah cukup untuk menggambarkan gadis itu. Kedatangan Amar Luthfi di kampungnya membuatkan dia bergelar 'stalker tegar'. "Dari hujung rambut sampai hujung kaki, abang memang idaman Ara. Ara yakin ada jodoh kita." NURUL ZAHRA. Ternyata Amar Luthfi juga menyimpan rasa special b Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Rumie , D. Rafael , Azmeer Shah , Zaifu Zaman Ahmad , Muhammad Fatrim
- Rumie Hayati yang kerasukan dibawa suaminya, Faris dan adiknya Ahmad untuk berubat di rumah Ustaz Omar. Malang apabila laluan biasa kesesakan hingga memaksa mereka menggunakan jalan lama. Detik pertama mereka mengharungi jalan tersebut, satu persatuigangguan yang menyeramkan melanda bingga kereta yang dinaiki terhumban Ice 'dalam curam. Masing-masing terperangkap tiada jalan "Ikeluar. Lebih menggerunkan sesuatu bersifat kejam sedang memburu nyawa mereka di situ! Siapa yang Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By Nurul Izah
Aku mencintaimu kerana kau tercipta untuk berada di sisiku selamanya Sudah tertulis bagaimana hidupnya, seperti apa kisahnya. Tidak perlu dipaksa kerana sesuatu yang ditakdirkan, pasti tidak akan tertukar melainkan Dia membolak-balikkan hati seseorang. Huru-hara hidup Syakila kerana belum menemui pemilik jiwa. Ingat mudah mencari cinta? Inikan pula mencari calon suami. Bukan seperti beli ikan di pasar, nampak insang merah, mata bercahaya, kulit tegang, segarlah ikan tu. Ke Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sri Diah Shaharuddin , Nurul Asyikin Ngadiso
Baginya tiada langsung erti kecewa. Di hatinya hanya jujur, setia dan bahagia. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nurul Shuhada
Nur Afwan Insyirah, di sebalik sebaris nama itu ada harapan yang ditanam untuknya. Dia sanggup melakukan apa sahaja untuk mendapatkan ha knya sebagai seorang anak. Sekaligus menunaikan janji yang telah dilafazkan kepada arwah abah. “Afwan... janji dengan abah. Janji yang Afwan akan cari keluarga Afwan. Cari mereka dan dapatkan balik hak Afwan sebagai anak.” - Pak Malik Bermulalah rancangannya mahu mendekati keluarga kandung dengan m Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Roserqmokhtar
"Tak usah kau puja cinta bila itu membuat mati persahabatan sejati." Sebuah fase perubahan hidup tiga sahabat, Arman Aariz, Raden Aliyy dan Ashraf Ramadhan. Pelajar akhir tahun di pondok Pesantren Nurul Hidayah, Lombok. Tanpa diduga, sebuah peristiwa menarik mereka dari Gili Terawangan, Lombok sehingga ke bumi Sultan Abdul Fateh, Turki untuk bertemu dengan ibu salah seorang dari mereka. Pantang berhenti melangkah, kerana percaya ilmu Allah itu ada di mana-mana. Sedang ilmu me Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By SARA AISHA
“Aku haramkan diri daripada jatuh cinta kepadanya. Jadi, tidak! Hati ini bukan melaungkan nama dia.” NURUL JANNAH Kata orang, cinta itu manis. Perkahwinan itu indah. Tetapi aku? Manisnya cinta aku menemui penamat kala aku menikahi dia. Dua tahun menyulam kasih, rupa-rupanya itu sekadar pentas ciptaan Amsyar untuk mengikat aku dalam perkahwinan penuh derita. “Aku kahwin dengan kau sebab aku nak hancurkan kau.” - Amsyar “Aku bukanlah perempuan yang kau bole Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By PENA KAYU
Menyayangimu sampai habis waktu Nurul Inara itu kakak kembarnya. Yang mama agung-agungkan. Yang mama puja separuh mati. Dia pula, sekadar anak itik yang hodoh di mata mama. Dia Nurul Iman yang dilupakan oleh mama. Jadi apabila Inara telah menconteng arang ke muka mama, Iman puas hati. Sekarang mama perlu belajar bahawa Inara itu bukan sempurna. Tetapi kenapa Iman rasa, dia menipu dirinya dengan berkata puas hati? Kenapa dia mesti bersedih dengan nasib yang menimpa Inara? Ah Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By PLUS JAPAN
•Refillable Type •Tape Width: 5mm •Tape Length: 6m •Mini roller head offers, consistent corrections Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By LYLA , NURUL OMAR , AIDA ANGGERIK
KEMBARA MISTIK 2.0: KERANDA Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 11.70 (-10%)

MEMBER: RM 10.40 (-20%)

By LYLA , NURUL OMAR , AIDA ANGGERIK
KEMBARA MISTIK 2.0: KONDOMINIUM Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 11.70 (-10%)

MEMBER: RM 10.40 (-20%)

By Nurul Atiqh Ghuzir
Tak mungkin kerana benci, tak mungkin juga kerana sayang. Tidak tahan diejek dan dibuli, hitam dendam mengaburi hati yang dahulunya putih suci. Dengan bantuan Amir, kawan baiknya, Diana berjaya menjejaki Rafael, Zikri dan Nick. Naik gila Zikri dan Nick dikenakannya. Biarlah! Bukannya mereka kenal dia pun lagi. Dia kini Amaya yang cantik persis bidadari. Bukan lagi Diana yang buruk macam mak lampir. “Memang korang tiga orang buat hidup aku macam neraka. Kau tiga orang hin Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ramadan Omar
Saiful manusia biasa yang dianugerahkan kelebihan luar biasa. Dia mampu melihat, mendengar dan merasai kewujudan makhluk ghaib yang tidak terlihat oleh manusia biasa. Kelebihan itu membuatkan dia selalu berdepan dengan makhluk-makhluk aneh dan gangguan ghaib. “Aku perlukan bantuan kau, Saif. Keadaan Azril semakin teruk. Siapa tahu dengan bantuan kau, kita boleh tahu apa sebenarnya yang terjadi kepada dia.” Misteri yang berlaku kepada Azril membuatkan bantuan Saiful dita Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Azimah Lily
“Cinta bertepuk sebelah tangan, kenapa nasib aku begini? ” “Abang long! Omar tu milik Husna. Tak ada siapa boleh rampas Omar dari Husna. Orang yang Omar cinta… Husna, bukan Mariam. Anak angkat tak guna tu ada hati nak ambik Omar dari Husna. Cermin diri tu dulu.” Bagi MARIAM, niatkan menggantikan tempat Husna semata-mata ingin menjaga hubungan semua pihak. Biarlah dirinya berkorban berkali-kali walaupun pengorbanannya sedikit pun tidak dipandang oleh Husna. Memang di Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Nojie
"Saya kata ceraikan." "Saya ceraikan awak dengan talak satu! Puas hati?" sendiri yang meminta untuk diceraikan. Tapi, kenapa hatinya sakit bila Hud dengan mudah melafazkan talak? Dalam enam bulan, hubungan mereka berakhir. Ternyata, cinta Hud Mikael bukan lagi untuk Nurul Nadya. Percaturan Tuhan, tiada siapa yang tahu. Mereka bertemu kembali selepas sepuluh tahun terpisah. Benih-benih cinta yang disangka sudah mati, kembali subur memekar. Hud jadi tak keruan. Nadya pula gel Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Hanah Rishas
“Cinta pertama bagi setiap anak perempuan... Her daddy.” Nurul Ain tidak tahu, cinta pertamanya itu seharusnya Awang Kader, ayah kandungnya yang menjadi punca kelahirannya di dunia ini, bukan Abdul Halim, ayah angkatnya. Di mata Awang Kader, Nurul Ain ialah Dayang Nur Aishah, bukti cinta dia dengan wanita paling dikasihinya. Atas satu insiden yang memilukan, Aishah dibawa pergi jauh daripadanya berpuluh tahun. “Saya dah jatuh cinta. Hati dah jatuh bergolek. Tak bo Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Nuh A.S. Mengandungi cerita berkenaan peristiwa banjir besar yang berlaku pada zaman Nabi Nuh. Kecekalan Nabi Nuh menerima setiap dugaan dalam menyebarkan ajaran agama Islam. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbag Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Alhamdulillah (AR) padat dengan cerita berkaitan sebutan Alhamdulillah. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alhamdulillah. Jom belajar tentang Alhamdulillah bersama Omar & Hana! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Terima Kasih Cikgu (AR) padat dengan cerita berkaitan bagaimana cara untuk kita berterima kasih pada cikgu, ada aktiviti menarik, info, lirik lagu Terima Kasih Cikgu dan nilai murni yang perlu diamalkan apabila berhadapan dengan guru. Mari belajar bersama Omar Hana! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini padat dengan cerita berkaitan sebutan Bismillah yang perlu diamalkan. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Bismillahirrahmanirrahim dan nilai murni yang perlu diamalkan. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Qhayra Qhayriesa
Dingin, kaku, datar... itu watak penuh misteri Tengku Ishaan Danish. Dia makhluk paling sinis dan selalu menghuru-harakan hidup sesiapa saja yang berperang dengannya kecuali seseorang... "Awak yang buatkan saya jadi tak tentu arah dan sekarang, awak tanya pulak apa yang saya nak buat? Huh. Sepatutnya fikir habis-habis sebelum buat sesuatu. Kalau tak macam inilah jadinya. Awak juga yang dapat akibatnya." -TENGKU ISHAAN DANISH "Saya dah buat apa Tengku? Apa yang saya dah Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Alisa Omar
Berkisar tentang pengembaraan Alisa Omar dalam menjejaki air terjun yang berusia 1.7 billion tahun di Guyana. Selain dari itu, beliau juga mengembara ke dua lagi negara eksotik di benua Amerika Selatan iaitu Suriname dan French Guiana. Di sepanjang perjalanannya, dia bertemu dengan pelbagai jenis lapisan masyarakat yang bagaikan menunggu kehadirannya untuk membongkar kisah-kisah kehidupan mereka. Antaranya, bagaimana rakyat bangkit selepas terkesan dari insiden berdarah gara Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

1-128 of 128

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top