0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Naim Tamdjis 'Found 41 Related Products
By Aida Adia , Naim Tamdjis , Akma Saidon
“Tiada hebatnya sesuatu itu jika tiada ‘kuasa’ bersamanya!” / CINCIN PUAKA ZAMRUD - Aida Adia Setelah kematian bapanya, Aryan sering didatangi mimpi pelik seolah-olah roh bapanya tidak tenteram di alam sana. Aryan mengesyaki peti kayu Jawa kuno warisan tinggalan nenek moyang yang disimpan oleh arwah bapanya itu pasti menyimpan suatu rahsia atau jawapan akan maksud mimpi-mimpinya itu. Namun, setelah berjaya membuka peti lama itu, bukan jawapan yang Aryan perolehi tet Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Khairul Naim
Bunyi langkah berhenti di depan pintu. Irina dapat rasakan seseorang sedang berdiri di muka pintu biliknya. Bahkan boleh dengar dengusan nafasnya. Semacam dengusan lembu jantan liar. "BOM!!!" Bunyi dedaun pintu menghentak dinding. Irina menjerit sekuat hati. Dek terlalu takut, pernafasannya terganggu tiba-tiba. Kelopak matanya sekejap terkatup, sekejap dibuka. Berasa macam hendak pengsan disebabkan oksigen tidak sampai ke otak. Dia dapat rasakan seorang perempuan berdiri di Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 12.00 (-20%)

MEMBER: RM 12.00 (-20%)

By Khairul Naim
Kita semua mati. Tiada siapa dapat elak dari mati. Nama aku Nadzmir bin Muin. Aku telah mati. Tapi aku hidup kembali. Sejak itu aku didampingi. Aku mendegar mereka. Melihat mereka. Alam ghaib mendampingi aku. Kerana itu aku menyiasat kes SIHIR ORANG MINYAK. Kes perihal roh yang disihir dan dikurung di alam ghaib. Tugas aku menyelamatkan roh itu dan menyelesaikan misteri SIHIR ORANG MINYAK. Mencari pelaku yang bertanggung jawab melakukan perbuatan terkutuk itu. Aku menyias Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 16.00 (-20%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Alisa Omar
Berkisar tentang pengembaraan Alisa Omar dalam menjejaki air terjun yang berusia 1.7 billion tahun di Guyana. Selain dari itu, beliau juga mengembara ke dua lagi negara eksotik di benua Amerika Selatan iaitu Suriname dan French Guiana. Di sepanjang perjalanannya, dia bertemu dengan pelbagai jenis lapisan masyarakat yang bagaikan menunggu kehadirannya untuk membongkar kisah-kisah kehidupan mereka. Antaranya, bagaimana rakyat bangkit selepas terkesan dari insiden berdarah gara Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hidayahtulhusra
Diterima bekerja sebagai personal assistant di Black Knight Home Design mempertemukan Afifa Fitiya dengan tujuh orang jejaka dengan karakter dan personaliti yang berbeza. Nazhirul Hanif yang panas baran dan workaholic; Abid Muttaqqin yang tenang dan penuh dengan karisma; Halim Zahidin yang kacak dan kebudak-budakkan; Nabil Amin yang sentiasa ceria dan menghiburkan; Adnan Syafi yang perfectionist dan memiliki senyuman yang manis; Ariqqin Naufal yang rajin dan sukakan dunia Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.60 (-20%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Naim Tamdjis
Raiqal, pengembara mistik berada di Stesen Kereta Api Dabong yang terbiar sejak pembinaan rel baru pada tahun 2030. Tujuannya hanyalah satu, menaiki Koc 13 yang akan membawa dia ke dunia lain. Pertemuan dengan Aiman Aklaken, penulis seram bestseller antarabangsa di stesen yang sama untuk menaiki Koc 13 membawa mereka mengembara ke dunia penuh misteri. Bermula dengan tiket bertulisan Jawi yang datangnya entah dari mana hinggalah kemunculan Koc 13 tepat pada waktunya menyebabk Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Ahmad Naim Jaafar & Mohd Fadzi
Ramai yang mahu menjadi seorang yang menarik. Mereka membelanjakan wang yang banyak bagi membeli baju yang cantik supaya kelihatan menarik. Satu lagi faktor yang menyebabkan orang dianggap menarik adalah mereka melakukan sesuatu yang luar biasa. Buku ini membongkar rahsia bagaimana menjadi individu yang menarik tanpa membelanjakan wang yang banyak dan tanpa melakukan perkara yang luar biasa. Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 19.80 (-10%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Naim Tamdjis , Julie Jasmin , Noorfadzillah
Ada misteri di sebalik lukisan. / ORKID - NAIM TAMDJIS Arman mula bekerja dengan Syarikat Faz & Chong Development, sebuah syarikat pembinaan terunggul di Lembah Klang. Memandangkan baru bekerja di situ, Arman perlu bekerja lebih masa untuk menyiapkan kerja-kerja perakaunan yang tertangguh. Bermula dengan pengawal tua yang pelik dijumpainya semasa pulang ke rumah lewat malam. Pelbagai kejadian pelik berlaku. Perkenalan dengan Kemboja dan Orkid yang tinggal di tingkat paling a Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Farisya Natasha
Apa yang sanggup kita lakukan jika perpisahan adalah pilihan terakhir? Adakah kita berani untuk memilih pilihan tersebut? Perpisahan itu bukan pilihan tetapi keadaan yang memaksa mereka untuk membuat keputusan. Setelah puas memujuk, puas merayu, akhirnya Eshal Wardina akur dengan takdir Tuhan. Perkahwinan yang dibina bersama Syed Arash sudah sampai ke penghujungnya. Tiada lagi cara untuk memperbaiki bila Arash sendiri menginginkan semua itu terjadi. "Abang yakin, Shal akan Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By NAIM TAMDJIS
Zin telah ditawarkan menjadi pemain gendang Nengkara di Istana Melaka. Mitos yang berlegar di media sosial dan sumber internet menyatakan gendang Nengkara berasal dari zaman Srivijaya dan diperbuat daripada kulit ibu mengandung. Gendang tersebut jatuh ke tangan Majapahit lalu dijadikan alat kebesaran dan kebanggaan kerajaan tersebut kerana dapat memusnahkan kerajaan Srivijaya. Dilarikan oleh Parameswara ke Temasik bagi memalukan Majapahit. Kemudian akibat kemusnahan kerajaann Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Farisha Imani
“Aisya tak nak main kahwin-kahwin lagi. Aisya nak balik.” “Diam aku cakap!” Layar mata seolah-olah menayangkan imbasan kisah silam yang menyakitkan itu. Jijik. Dia tak sanggup. Dia dapat rasa kesakitan dan penderitaan itu. Perit. Kesakitan fizikal dan mental lalu menarik Aisya Farhana ke dalam kesengsaraan. Sakit yang ditanggung dan dipendam tidak dapat diluahkan. Dari situ, muncul watak-watak untuk sama-sama menanggung rasa sakit itu dan tidak mahu Aisya Farhan Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Naimah Mansur
“Gadis itu duduk di kepala katil. Dia mengingati kembali mimpinya. Sayangnya, dia tidak memahami maksudnya. Dia hanya tahu bahawa mimpi itu adalah mainan tidur…”Langit indah menampakkan bulan sabit dan bintang berkelip. Namun begitu, langit yang indah tidak akan selamanya menjaminkan kebahagiaan. Sama seperti malam ini. Apa yang semakin marak menjilat rumah besar yang terdapat di hujung jalan, Hatinya semakin gementar . Jeritan ketakutan dan kesakitan terdengar amat men Learn More
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By Dr. Jacknaim
Di alam fantasi, rumah bertukar menjadi kek yang lemak berkrim dan enak rasanya. Si Raja lahir dari buluh betung dan menjadi Sang Perkasa penuh mistik. Pokok kacang boleh tumbuh hingga menembusi dunia raksasa dan itik bertelurkan emas. Anehnya, di alam realiti ini, manusia bertukar menjadi serigala dan Son Goku berukar menjadi Gorila tatkala bulan mengambang penuh. Pembunuh upahan sudah kehilangan mata pencarian kerana membunuh manusia sudah tidak sesukar dahulu. Suruh saha Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 阿里·阿爾納米
世界上誰權力最大?大到一句話決定美元、日幣、黃金或是你一切投資的價值! 是美國總統、央行總裁?還是北韓核武?都不是, 其實是他──決定全球能源供需的「油王」。   前美國聯邦準備理事會主席葛林斯潘,曾被公認為全世界最有影響力的人,   但葛老說:「他」才是世界上最重要的人,而你從沒聽過。   He’s the most important man you’ve never he Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Naim Tamdjis , S.Kausari , Resmanshah
PROJEK THRILLER: UBAT Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Rehal Nuharis , Bikash Nur Idris , Hanny Esandra , Nia Qurratun'aini , Zany Ezatie
#UdaDara – Rehal Nuharis Abang Pilih Yang Mana “Aku pendekkan cerita ya. Dulu masa sekolah aku tak tau pun yang rupanya dia dengan kawan baik dia, Wawa syok kat aku. Dia orang berebut nak dapatkan aku. Satu hari tu dia orang datang jumpa aku tanya abang pilih yang mana? Laju ajelah aku jawab aku pilih Wawa sebab masa tu Wawa lagi cun daripada dia,” cerita Uda mula membuka kembali cerita zaman sekolah dengan Dara. #NadimSyafa – Nia Qurratun’aini Mr. Dudar Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Naim Tamdjis
Kakak Kemboja Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Aifa Batrisya
UMAR FALIQ. Kehadirannya secara kebetulan di majlis pertunangan versi kejutan antara Zarin Sofea dan Naim menjadi titik permulaan jodoh Umar Faliq bersama Sofea. Zarin Sofea tertipu dengan tindakan Puan Zahlia a.k.a si Angry Bird yang merupakan majikannya. Naim, anak si Angry Bird ini akhirnya ditunangkan dengan Umayra dan bukannya Sofea. “Awak sendiri pun masih lagi belum boleh terima hakikat yang lelaki di dalam tu dah bertunang. Kalau awak tak boleh terima inikan pula Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sufi Abqari , Fazrin Fauzi , A.Darwisy , Naim Tamdjis
Ada 4 cerita seram yang bakal menganggu malam Jumaat anda. Terdapat kisah seram Syaitan, di mana manusia bertopengkan syaitan sanggup melakukan apa saja demi diri sendiri. Kisah seram Raya, hantu muncul di malam raya. Kisah seram Mancis, kenapa dan apa akibat jika mancis yang ada terlebih dalam kotak dan kisah seram Potret Lama, merungkai misteri potret lama di sebuah banglo lama. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Elin Nadia
NAIM HAZIQ, seorang lelaki kota yang berasal daripada keluarga berada telah jatuh cinta pandang pertama dengan SAFIA HANA, seorang gadis desa yang hidup sederhana. Naim memerlukan Safia hidup di sisinya kerana gadis itu penuh dengan jiwa penyayang. Manakala Safia yang masih muda dan naif memerlukan seorang lelaki yang boleh membimbingnya menjadi seorang wanita dewasa yang matang. Sebelum kahwin, Safia rasa dia tepat memilih Naim. Lelaki itu sempurna di matanya. Walau apa j Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Zahida Zarkasi
Haifa yang terbaring lemah di hospital menyangka dia terdampar di situ kerana terlibat dalam kemalangan ngeri di Lumut. Bila doktor memaklumkan yang dia sebenarnya terlibat dalam kemalangan di Betong, Thailand; negara yang belum pernah dijejakinya, segala-galanya bagaikan satu misteri. Mikhail, lelaki yang menghantarnya ke hospital mengesahkan apa yang diberitahu doktor. Sebaik keluar hospital, Haifa memulakan pencarian. Semakin digali semakin banyak rahsia yang ditemui...N Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Ali Al-Naimi
The extraordinary memoir of global oil's former central banker Ali Al-Naimi is the former Saudi oil minister - and OPEC kingpin - a position he held for the two decades between August 1995 and May 2016. In this time, Al-Naimi's briefest utterances moved markets. But it wasn't always that way. Al-Naimi was born into abject poverty as a nomadic Bedouin in the 1930s, just as US companies were discovering vast quantities of oil under the baking Arabian deserts. From his fir Learn More
USUAL: RM124.95

NOW: RM 124.95 (-0%)

MEMBER: RM 112.46 (-10%)

By Naim Tamdjis , S.Kausari , Ilya Abdullah
PUAKA BELULUT – NAIM TAMDJIS Ia jangan dicari, kelak menyesal apabila ia muncul... Jirin dan Misran dua orang sahabat baik yang gemar menginap di bangunan atau kawasan yang seram dan mempunyai misterinya sendiri. Mereka akan merakam sambil mengalami kejadian atau perkara aneh. Satu ketika, mereka telah pergi ke Pulau Jerejak. Pelbagai perkara aneh dan menggerunkan terjadi di situ! FLOR DE LA MAR – S. KAUSARI Yang tersembunyi jangan dicari atau diganggu Jurnal yang Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 18.00 (-10%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Saiful Amin
Dunia ini ada dua sisinya. Di kala siang dan juga di kala malam. Cakap-cakap orang kononnya entiti hidupan di kala malam adalah pemalu. Kerana itulah jarang sekali berlakunya pertemuan di antara kedua-duanya. Meskipun begitu, pertemuan yang tidak dijangkakan berlaku akhirnya. Naim yang setelah sekian lama terselamat daripada pertemuan dengan Jabat Kencana akhirnya membuka pintu kepada perjumpaan kedua-duanya. Minatnya yang mendalam kepada paranormal menjadi duri dalam daging. Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Naim Tamdjis
Kyra, seorang anak yatim yang dijaga oleh keluarga pak ciknya selepas kematian ayah dan ibunya. Kyra seorang yang lurus dan nerd serta tidak dilayan dengan baik oleh mak ciknya. Kyra menyambung pelajaran di Universiti Malaysia yang terletak di Sepang. Dari hari pertama, pelbagai perkara pelik dan gangguan yang berlaku sehinggalah Kyra dan kumpulannya ditugaskan untuk membuat penyelidikan mengenai barongan. Berlaku satu peristiwa sehingga Krya berubah menjadi lebih kejam da Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Maria Kajiwa , Naim Tamdjis , Helmi Effendy , Syasya Bellyna
Pabila mentari pucat-pasi, terbukalah kunci! / GUNDIK UYANG, MARIA KAJIWA Fenomena jerebu yang melanda negara merisaukan hati Tok Isa. Sumpahan Gundik Uyang terlerai. Keturunan Sultan Sulaiman dan Pawang Taib menjadi buruan. Dia berusaha menentang sebelum lebih ramai yang menjadi mangsa. Namun segala apa yang dicuba ternyata sia-sia; sehinggalah dia kembali ke Hutan Tangga Tujuh menjejak Istana Pelambangan. Apakah rahsia istana itu? Siapakah sebenarnya Gundik Uyang? Jika Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Umie Nadzimah
Syed Azeem lelaki yang dilukai pada hari perkahwinan. Lalu berhijrah membawa diri untuk mengubat hati. Bertahun berlalu, tiba-tiba terserempak bekas tunang, rindu bercambah kembali. Sayang sekali gadis itu bukan Sharifah Zalia. Gadis unik itu Lia Hana namanya. Mereka seiras! Mengenali Lia Hana, baru dia tahu yang watak mereka berbeza, bagai langit dengan bumi. Syed Azeem jatuh cinta sekali lagi. Kali ini sungguh-sungguh cinta! Dan sayangnya berbalas! Namun, impian untuk membi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nur Afiqah
Sudah banyak tempat Naura pergi temu duga, namun tiada satu pun yang memanggilnya bekerja. Disebabkan sudah tiada pilihan, Naura Aqilah terpaksa memilih kerjaya sebagai PA kepada Naim meskipun itu bukanlah kerja yang digemarinya. Dalam diam, Syaima menyorokkan semua surat tawaran bekerja Naura. Apa sahaja yang cuba dicapai oleh Naura, akan dihalang oleh Syaima. Malah, Syaima berpakat dengan Julia, sepupu Naim bagi memalukan Naurah. Mengapa Syaima bertindak demikian? Adakah N Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 11.70 (-10%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Hana Ilhami
"Di mana bumi dipijak, di situ langit dijunjung Aku tak akan berganjak demi Dia yang Maha Agung..." BLURB Madrasah Darul Uloom Al-Haniffa semakin terkenal di bumi Swiss. Ustaz Naim menggalas tanggungjawab memperluaskan syiar Islam di sana. Segalanya berjalan lancar sehinggalah penemuan nota-nota di tembok batu di hadapan madrasah, menimbulkan pelbagai tanda tanya. Tanpa Ustaz Naim sedari, perkembangan Darul Uloom tidak disenangi oleh pihak tertentu. Kemunculan Miriam dan Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Azraq
"Aku sentuh hang pun dak lagi hang dah tuduh aku nak rogol hang. Kalau aku tau macam ni jadinya, aku takkan tolong hang dari cengkaman lelaki-lelaki jahat tadi. Biar depa yang rogol hang betul-betul. Itu yang hang nak sangat kan, perempuan murahan!” – Haris Naim Fitnah yang dilemparkan kepada Haris Naim atas tuduhan mahu merogol rakan sekolahnya telah menjadi tragedi ngeri dalam hidupnya. Sejak itu, dia mula membenci kaum hawa dan tekad mahu menutup pintu hatinya kepad Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ninie Othman , Naim Tamdjis , Eqbal Mohaydeen , Aziah Zainal
“Selamat datang tuan...” / BELL-BOY - NINIE OTHMAN Writer’s block yang melanda Farish telah memberi idea kepada Ariff untuk menginap di sebuah hotel yang dikatakan berpuaka. Dengan harapan ilhamnya akan datang mencurah-curah dan mahu menamatkan writer’s blocknya, akhirnya Farish bersetuju untuk menginap di hotel berpuaka itu selama 4 hari. Kisah kematian penuh tragis seorang bell-boy yang pernah bekerja di hotel itu telah menarik minat Farish untuk mengetahuinya deng Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Naim Tamdjis
Rafael, seorang guru muda yang ditugaskan di kawasan pedalaman Perak. Papanya lebih suka Rafael bekerja dengannya, tetapi Rafael tetap berdegil mahu bertugas di SK Kampung Pulai Manis yang terpencil terletak sejam perjalanan dari pekan Gerik. Rafael tidak ada pilihan lain, dia terpaksa menyewa sebuah rumah yang mempunyai reka bentuk pelik. Tanpa sedar, Rafael telah membangkitkan makhluk yang telah lama menghuni rumah itu. Makhluk itu telah dipasung selama 150 tahun. Sejak har Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Reeani Annur
Seorang hantu kucing. Seorang lagi pembuli kucing. Apabila kedua-duanya bertembung, huru-haralah jadinya. Aik, pasal kucing pun nak bergaduh ke? “Eh, yang encik duk tengok saja kucing tu kesakitan, kenapa? Tolonglah dia.” “Kucing tu dah tak lama dah tu. Biar ajelah dia mati kat situ. Rim kereta aku ni, kau tak nak tanya pulak teruk ke tidak tercalar kena divider.” “Encik dah langgar kucing tu, lepas tu encik tak mahu bertanggungjawab pulak?” “Dah dia m Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

By Dr. Asmadi Mohamed Naim
Buku ini menjelaskan pelbagai isu kewangan dan muamalat yang sering menjadi isu dalam masyarakat Muslim hari ini. Setiap persoalan dihuraikan dengan definisi, diperjelaskan dengan contoh dan dikukuhkan dengan dalil serta fakta yang sahih oleh penulis yang berpengalaman luas dalam muamalat dan kewangan Islam. Antara isu yang diberi pencerahan:  Berniaga melalui internet  Jual beli rumah melalui bank  Riba tambahan bayaran  Awas pelaburan emas  Hukum-haka Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Nuroll Shazlinda Hairul
ELFIRA adalah anak Tan Sri Lukman Hakim, seorang ahli perniagaan yang disegani. Pulang dari luar negara, dia diarahkan bekerja dengan papanya tetapi dia enggan. Dia lebih suka bekerja dengan orang lain. Tanpa pengetahuan papanya, dia telah meminta kerja di tempat Sofea, sebuah syarikat yang diterajui oleh Tan Sri Mikhail dan anaknya Firuz Eidil. Firuz Eidil bersetuju mengambil Elfira bekerja tetapi dalam masa yang sama dia perlu melakukan tiga kerja, iaitu sebagai pemandu Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Muhammad Naim B Sadoon
Syukur? Adakah kita sudah menjadi sebahagian daripada hambaNya yang bersyukur? Jika mengakui pun, adakah lafaz itu juga terlahir dari hati yang ikhlas? Alhamdulillah, Alhmdulillah Alhamdulillah, tapi bagaimana dengan perbuatan? Tidak menunaikan solat, tidak berzakat, lalai beribadah? Itu bukanlah cara hamba yang pandai mensyukuri nikmat Allah.Sungguh syukur itu mulanya dari hati, lafaz dan perbuatan yang menjadi satu kewajipan setiap muslim sebagai tanda iman, ihsan dan Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 19.71 (-10%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Moises Naim
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Mark Zuckerberg's inaugural pick for his "Year of Books" challenge, The End of Power updates the very notion of power for the 21st century. Power, we know, is shifting: From West to East and North to South, from presidential palaces to public sq Learn More
USUAL: RM66.90

NOW: RM 18.00 (-73%)

MEMBER: RM 18.00 (-73%)

By Rinsya Chasiani
NAAZNEEN – Gadis berdikari yang punya kisah silam pahit menjadikannya punya dua personality berbeza. Manis, cantik, seksi, anggun dan kejam! Bertemu Naim Khair, buat dirinya berubah... Berubah baik, walaupun sesekali rasa dengki dan sikap kejinya datang mengusik. Sekejap rindu, sekejap mahu lari... Akhirnya dia tekad menjadikan Naim Khair sebagai suaminya... “Kau ni lupa ke buat-buat tak ingat? Siapa yang duduk kat hotel tu berbogel dengan aku, hah?” “Habis you Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hairynn Salehuddin
CARL ZARIF… Hatinya begitu terusik setiap kali melihat penderitaan adiknya, Carl Naim. Dia perlu menuntut bela atas penderitaan adiknya. Mana mungkin dia akan biarkan darah dagingnya merana tanpa pembelaan. Dia pasti akan lunaskan dendamnya itu. Pasti! LARA ALINA… Tiada apa yang lebih penting dalam hidupnya selain Sofea Yasmin. Anak kecil yang dijaga sejak kecil lagi sehingga terpaksa mengorbankan pengajiannya. Tiada perasaan benci kepada Hana Kamila kerana meninggalka Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nur Shamsiah On
JAK'A, AH KEONG, NAIM, MAT LI DAN SAHAK MERUPAKAN SAHABAT BAIK. KEDATANGAN RIZA MURID BARU DI SEKOLAH MEREKA MENGUBAH PERSAHABATAN MEREKA BERLIMA. PERSAHABATAN YANG DAHULUNYA ERAT MENJADI RENGANG APABILA AH KEONG MENGAMBIL KEPUTUSAN UNTUK BERKAWAN DENGAN RIZA. AH KEONG TERPENGARUH DENGAN SEGALA KESENANGAN YANG DIBERIKAN OLEH RIZA. KEKAYAAN YANG DIMILIKI OLEH RIZA MEMBUATKAN AH KEONG MEMUTUSKAN PERSAHABATANNYA DENGAN KAWAN-KAWANNYA. JAK'A YANG BEGITU SEDIH DENGAN PERUBAHAN SIK Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Adah Hamidah
Lelaki yang dicintai = Naim Zulkarnain “Abang Naim, ingat Ana lagi tak?” “Ana, budak manja yang selalu menangis tu ke?” Formula untuk bersatu = Memenangi hati “Merajuk pun tak guna. Ana tak reti nak pujuk.” “Memanglah. Masa kecil dulu pun, abang yang selalu pujuk Ana. Ana tak pernah nak pujuk abang.” Masalah = Bukan pilihan. “Naim dah nak bertunang hujung bulan ni. Nak tak nak, Ana kena lupakan Naim.” Lelaki bermasalah psikologi = Muhammad Af Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

41 Item(s)

*

Back to Top