0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Nana Syazana 'Found 162 Related Products
By rice/potato
  不一樣的曼谷私房景點旅遊指南   透過移居曼谷6年的旅泰couple-台灣女子+荷蘭男子,   超完整介紹最在地、隱藏版的旅遊清單300點!   超主觀旅遊推薦   不必花時間在網海裡做功課,就能輕鬆玩、吃飽喝足chill到不行。一起來當個曼谷假在地人!   *全書分區介紹景點,一天玩一區不浪費交通時間冤枉錢。   *各景點餐廳平均花費預估, Learn More
USUAL: RM98.55

NOW: RM 78.84 (-20%)

MEMBER: RM 78.84 (-20%)

By Yukito Motoya
Winner of the Akutagawa Prize and the Kenzaburo Oe Prize A New York Times Book Review Editors' Choice 'In Yukiko Motoya's delightful new story collection, the familiar becomes unfamiliar . . . Certainly the style will remind readers of the Japanese authors Banana Yoshimoto and Sayaka Murata, but the stories themselves?and the logic, or lack thereof, within their sentences?are reminiscent, at least to this reader, of Joy Williams and Rivka Galchen and George Saunders' ?Weike Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Wan Nur Najihah
“Kalau aku tahu ni yang terjadi, kau ingat aku akan mulakan dulu? Kau tahu tak selama ni apa yang aku rasa bila ingat balik perbuatan aku? Aku rasa baik aku mati.” FALIQ NAZRAN- Dirinya tidak sempurna. Didikan agama yang diberi terbang saat diri berada di perantauan. Hidupnya bahagia dengan setiap dosa yang dicipta. Tapi kerana satu kejadian, kesedaran yang muncul sekelip mata mendatangkan rasa insaf. ZAFRAN- Kahwin? Perkataan itu lenyap sebaik dia memikul tanggungjaw Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By 春田菜菜
  § 少女漫畫第一品牌 電子期刊《夢夢》熱門連載!!   § 《翼與螢火蟲》作者──春田菜菜最新力作   § 與化為幽靈的摯友一起追愛❤的新感覺青春故事   § 個性超低調♀女子X溫溫吞吞系♂男子 的進展令人著急 (╯‵□′)╯︵┴─┴   § 已不在人世的摯友突然現身在我面前✧◝(⁰▿⁰)◜✧並對我說…!?   § 幽靈摯友:「我覺得我的使命 Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.00 (-0%)

By
Yukishiro Nanako is a cute, cheerful high school girl with one peculiar trait—instead of verbal communication, she writes senryuu (a type of haiku) poems to relay her thoughts. Together with ex-delinquent Busujima Eiji, they are budding freshmen of the school’s Literature Club. Even though Nanako doesn’t talk, with the power of senryuu, the adorable pair has no problem enjoying their fun school-life through the tune of 5-7-5 syllables. Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Miss Banana
TWICE ,你們是ONCE驕傲的存在! 擁有讓人一秒陷入魅力的大勢女團   TWICE,為韓國JYP娛樂旗下的九人女子團體,成員均透過Mnet生存實境節目《SIXTEEN》脫穎而出。由韓國、日本、台灣多國成員組成,包含志效、定延、娜璉、Momo、Sana、Mina、多賢、彩瑛、子瑜。    TWICE用青春甜美的姿態,證明自己的實力,成功躋身成一線頂尖女團,在韓國樂壇發光發熱。自20 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By SARAH CROSSAN
All the time Mum was away, Eleven long years, I saved up my hopes Like little pennies in a jar. Apple's mother disappeared years ago, leaving Apple with her nana and a lot of unanswered questions. But when she unexpectedly explodes back into Apple's life like a comet, homecoming is bittersweet. It's only when Apple meets someone more lost than she is that she begins to see things as they really are. Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By James Lu
Nanas leka main game sampai dia terperangkap dalam dunia game si Jared. Tiba-tiba tercampak kat Zaman Dinosaur. Ah, masaklah Nanas. Si Bawang rajin tolong orang. Tapi boleh tahan nakal juga dia tu. Si Raja Markah gigih nak berpidato. Tapi boleh pula panik kat pentas sampai muntah. Serabut kepala cikgu menghadap murid-murid bermacam perangai ni. Guru besar pun kadangkala tak senonoh, dia pula over. Jom gelak ketawa bersama Roger! Roger! Volum 8 ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Qhayra Qhariesa
“Tapi aku bos kau dan sebagai bos, aku ada hak nak halau kau dari mengganggu privasi aku.” – RASH “Encik hanya bos saya di syarikat. Di luar pejabat, encik bukan sesiapa bagi saya. Lagi satu, gaji saya dibayar oleh Tan Sri Qhalis dan bukan encik. Jadi apa saja tindak- tanduk yang saya lakukan adalah atas arahan Tan Sri, bukan ikut sedap saya sendiri. Faham sekarang?” – ARA Bergelar cucu kepada Tan Sri Qhalis tidak memaknakan Rash akan mewarisi harta kekayaan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nana Chen
  花的姿態,喜歡的時光。   第一本結合鮮花╳乾燥花的花藝書,   透過台灣新生代花藝師Nana Chen的詮釋,   我們與花相遇、感受生命。   切下了綻開的花朵,人為地束縛了原屬於大自然的花,   如同人類,具有生命,這朵花也擁有了青春與頹敗,   於是在有限的時間軸裡,我們重新演繹花的本質。   唯有感受生命,才能真正理解那絕無 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By
The Seven Deadly Sins travel to a remote land in search of the phantom ingredient "sky fish." Meliodas and Hawk end up at a "Sky Palace" that exists above the clouds, where all the residents have wings. Meliodas is mistaken for a boy who committed a crime and is thrown in prison. Meanwhile, the residents are preparing a ceremony for defense against a ferocious beast that awakens once every 3,000 years. But the Six Knights of Black, a Demon Clan army, arrives and removes the s Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Cik Fara Haniey
Tia Zahara… kegagalan perkahwinannya membuatkan dia membawa diri. 5 tahun berlalu dan dia selesa dengan kehidupan baharunya. Namun segalanya musnah apabila muncul seorang lelaki yang telah membuatkan hidupnya huru-hara. Erfan Rayyan… dia muncul dengan status duda kematian isteri. Kacak dan penuh pesona. Tapi sayang, kedinginan yang ditonjolkannya menyebabkan dirinya kesepian. Namun segalanya berubah setelah dia dipertemukan dengan Tia. Terdesak untuk kepentingan diri, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hideo Yokoyama
A collection of four novellas: each taking place in 1998, each set in the world of SIX FOUR, and each centring around a mystery and the unfortunate officer tasked with solving it. SEASON OF SHADOWS "The force could lose face . . . I want you to fix this." Personnel's Futawatari receives a horrifying memo forcing him to investigate the behaviour of a legendary detective with unfinished business. CRY OF THE EARTH "It's too easy to kill a man with a rumour." Shinto of Internal A Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By
Minato Narumiya is beginning his freshman year at the local Kazemai High School. Mr. Tommy, adviser to the Japanese archery Club, is keen to recruit Minato, as well as his childhood friends Seiya Takehaya and Ryohei Yamanouchi. Ryohei convinces the reluctant Minato to attend the Club's orientation, where he also meets Kaito Onogi and Nanao Kisaragi. Singling Minato out, Mr. Tommy introduces him as a rare Japanese archery talent and asks him to demonstrate in front of everyone Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By 葉秀雯
由香港讀者⼈數No.1雜誌《新假期》 編輯部專業班底精心製作 全書介紹超過 400個人氣景點,實地採訪,搜羅至新、至潮資訊,包括2018年11月新開的焦點商場ICONSIAM、離地3百⽶俯瞰曼⾕絕景觀景台King Power Mahanakhon Skywalk分區最齊全,教你遊勻 Siam、Chit Lom、Asok.Nana、Phrom Phong、Thong Lo、Ekkamai、Silom.Saphan Taksin、Ari 區 玩盡芭堤雅、華欣,⼀網打盡兩⼤⽔上樂園、 Learn More
USUAL: RM76.70

NOW: RM 61.36 (-20%)

MEMBER: RM 61.36 (-20%)

By Azimah Lily
“Budak sial ni bukan cucu aku. Dia tak ada apa-apa hubungan dengan keluarga kita. Aku tak nak tengok muka dia.” - Tan Sri Isa Jasmin terkejut apabila Tan Sri Isa mahu dia pulang ke Malaysia selepas hampir 20 tahun. Dia selesa dan gembira dengan kehidupannya di Auckland. Kewujudan Tan Sri Isa telah lama padam dalam memorinya. “Maybe datuk kau nak baik semula dengan kau”- Nana “Tak ada maknanya, Nana! Aku kenal dia. Sekali dah benci, sampai mati dia benci.” -J Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Fatiah Zohar
Bahagia itu subjektif. Bukan hanya dengan bercinta mahupun berkahwin. Itu prinsip hidup Nawwar Sufiy. Dia menanam sifat prejudis terhadap insan bergelar lelaki dan tidak pernah percaya bahawa sebuah perkahwinan mampu menjanjikan kebahagiaan. Apa yang Nawwar percaya, hidupnya akan lebih bahagia tanpa adanya seorang lelaki. Prinsipnya itu dicabar oleh seorang lelaki. Izz Zareef, lelaki pertama yang berjaya mengetuk pintu hati Nawwar yang selama ini tertutup daripada cinta. Di Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Arlina (Arlina Banana)
Yang mencintai, tak selalu dicintai. Bawalah diri sebelum jiwa kau mati. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By James Lu
"Gempak juga Roger! Roger! kali ni. Ada je idea Nanas nak mengusik. Si Bawang ni kalau tak blur tak sah. Raja Markah pula asyik bernasib malang. Bukan penyanyi rock je datang nak menyewa, samseng pun ada. Kecut perut mak cik dibuatnya. Si Jared tetap obsesi dengan komputer. Banyaklah drama si Moonlight dengan Hailey ni, tapi dua-dua masuk air. Korang jangan lupa dapatkan volum kali ni. Best tau!" Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Wataru Watari
Kali ini, ada dua seiyuu yang beri kesan terhadap karier Shibasaki Kazuha. Ketahui mengapa Sono Momoka merasakan Chitose dan Kazuha adalah insan begitu istimewa. Dan apa sebabnya seiyuu baru Sakuragaoka Nanami mengagumi Chitose? Bersedialah merungkai edisi terakhir ini menerusi kaca mata individu yang melihat realiti karier Karasuma Chitose! Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By James Lu
PERHATIAN SEMUA! ADA BILIK UNTUK DISEWA! Macam-macam ragam diorang ni. Macam biasa, Nanas tetap degil dan malas. Sampai masuk hospital mak cik dibuatnya. Cosplay Boy makin licik dengan bakat melukis. Moonlight pula tak habis-habis dengan pelan romantik tidak menjadi. Eh, agaknya apa cerita Jared dengan game dia tu? Di sekolah, cikgu tegas dan garang pun selalu buat perangai. Jom ikuti volum ni yang pasti buat korang tersengih. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Miss Elle
“Ingat tau girl. Kerja di sini memang kena selalu peka. Bos kita tu garang orangnya. Kalau silap sedikit, mahu bernanah telinga nak dengar dia punya kata-kata yang sinis tu.” – Lily “Err, abang... Eh, akak. Erm... Awak ni nama siapa ya?” soal Aira teragak-agak. Lelaki itu menjeling manja wajah Aira seraya meraup rambutnya yang paras bahu itu ke belakang. “Nama I, Fazli. Tapi, orang kat sini panggil I, Lily saja. Jangan takutlah dengan I, nyah. I ni tak makan ora Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Hiro Arikawa
THE INTERNATIONAL BESTSELLING SENSATION: the tender feelgood story of a man's journey with a streetcat. Translated by Philip Gabriel, a translator of Murakami. INCLUDES 6 BEAUTIFUL LINE-DRAWINGS A WATERSTONES PAPERBACK OF THE YEAR 2017 ‘Bewitching… as self-possessed and comforting as – well, a cat’ SUNDAY TELEGRAPH **************************** It's not the journey that counts, but who's at your side. Nana is on a road trip, but he is not sure where he is goin Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Lincoln Peirce
The last days of school are always the hardest, even if your least favorite teacher is out for the rest of the year. Summer vacation can't come soon enough! No school, baseball, beach trips, and blech! yellow bananas? Everyone at P.S. 38 is a little stir-crazy as the school year winds down. With Kim Cressly trying to make her gigantic boyfriend jealous, Artur and Nate BOTH entering Hunny Bursts cereal's new mascot contest, and Coach John subbing for Mrs. Godfrey, will Nat Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Ila Husna
Cintanya Mendalam… UIA menemukan Zakiah dengan : Balqis, jiran yang tidak senang dengan dirinya. Syazana, anak yang dahagakan kasih. Mary, seorang yang cintakan Bahasa Arab. Dan Marziah, gadis manis jurusan seni bina. Inilah kisah lima gadis yang akhirnya menemukan makna persahabatan. Ukhuwa kerana Allah yang tidak bersandar kepada materi namun pada tautan hati. Sesungguhnya Bersama kesusahan itu ada kemudahan. Itu janji Rabbul Izzati. Cintanya Mendalam… UIA menemukan Za Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Britz Allison
A brave teen recounts her debilitating struggle with obsessive-compulsive disorder—and brings readers through every painful step as she finds her way to the other side—in this powerful and inspiring memoir. Until sophomore year of high school, fifteen-year-old Allison Britz lived a comfortable life in an idyllic town. She was a dedicated student with tons of extracurricular activities, friends, and loving parents at home. But after awakening from a vivid nightmare in wh Learn More
USUAL: RM61.90

NOW: RM 61.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.71 (-10%)

By Siti Khadijah
“Aku tak peduli siapa pun dia. Aku nak berkenalan sangat dengan perempuan yang berjaya buat Am lupa pada Tuhan dia sendiri.” - HAIL HAIYAN. Kesengsaraan yang dialami oleh adiknya memaksa Hail Haiyan menjadi seorang pendendam. Melihat adik kesayangan terseksa bukan impiannya. Jadi, dia harus melakukan sesuatu. Sesuatu yang dapat membela nasib adiknya. Lantas, gadis bernama SUFI AWLIYA diheret untuk bertemu dengannya. Gadis yang dipercayai menjadi penyebab adiknya merana Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By James Lu
PERHATIAN SEMUA! ADA BILIK DISEWA! Apa lagi diorang ni? Nanas leka main game, bukannya nak belajar. Naik hantulah mamanya. Bawang tetap baik hati, tapi tak habis-habis ditimpa malang. Moonlight biasalah dengan lagak maconya. Cosplay Boy semakin menjadi-jadi muslihatnya. Sampai tuan rumah pun jadi mangsa. Di sekolah pula, terlatah murid-murid buat cikgu pening. Dalam bergelak ketawa, ada pengajarannya. Korang jangan lepaskan peluang ni. Memang lucu habis! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By James Lu
Tak habis-habis diorang ni buat onar. Si Nanas suka buang masa dengan perkara tak berfaedah. Si Bawang pula tak reti bertegas mengajar Si Nanas. Di sekolah pula masing-masing tunjuk perangai tak senonoh. Mak cik tuan rumah asyik memekik. Apa boleh buat, anak dan penyewanya ada macam-macam ragam. Moonlight berlagak maco depan awek tapi penakut depan tuan rumah. Pelik-pelik perangai diorang ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Detective Luke accepts a case from Dennis to look for his missing daughter,Nana. When Luke locates Nana, she is being hunted by an unknown organisation while her father, Dennis is found mysteriously dead at home. The suspense continus with the death of Dennis and Nana being captured by the unknown organisation. Can the wise detective Luke solve the mysteries behind this case and save Nana? Learn More
USUAL: RM13.50

NOW: RM 13.50 (-0%)

MEMBER: RM 12.15 (-10%)

By 歐陽娜娜
繼續勇敢,做一個厲害的人! 生活不是等著暴風雨過去, 而是學會在風雨中跳舞。 送給同樣在暴風中長大, 一路試著勇敢,未來仍繼續堅強的你。 來不及作夢就長大了。 這是一本告別書, 捨不得告別童年,但不得不說再見! 這也是一本回答書, 回答自己給自己的問題, 17歲的答案,不知道未來會不會改變。 透過媒體報導,你所認識的歐陽娜娜 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Umie Nadzimah
Cinta sembunyi-sembunyi mereka tersimpul sejak di bangku sekolah. Tidak mahu terus hanyut dengan rasa cinta, Faith dan Ainnura mahu menghalalkan hubungan walaupun usia mereka masih muda. “Jangan panggil kami mama dan ayah, kalau ada niat nak kahwin dengan keturunan lahanat tu!” – PUAN ROHANA Benci dan dendam dua keluarga menghalang penyatuan cinta Faith dan Ainnura. Jangankan hendak berbesan, selisih jalan pun mereka tidak sudi. Masing-masing isytiharkan permusuhan tuj Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 娜娜阿库娅
科普:热缩片(プラバン),聚苯乙烯,为一种无色透明的热塑性树脂,加热后可缩小至原先的1/5左右。 使用方法是用砂纸在热缩片上朝同一方向均匀打磨,至其呈白色(或直接购买磨砂热缩片),然后用彩铅在磨沙表面绘制图案,也可以用橡皮章印上去。图案绘制完成后用吹风机或微波炉加热1分钟,热缩片制作完成。 《超详细的热缩片入门教科书》 热缩 Learn More
USUAL: RM58.00

NOW: RM 58.00 (-0%)

MEMBER: RM 52.20 (-10%)

By James Lu
Diorang buat hal lagi! Sekarang ni kawan-kawan dan cikgu sekolah pun dah terjebak sekali. Habis semua masuk air. Si Nanas masih malas, Si Bawang masih kuat semangat dan mak cik tuan rumah pula sentiasa tegas. Moonlight kekal dengan konsepnya yang 'biar papa asal bergaya', Cosplay Boy yang banyak akal demi makanan dan kemunculan watak lain yang tak kurang lawaknya! Banyak udang banyak garam, banyak orang banyak ragam! Macam-macam diorang buat untuk korang gelak berguling-gul Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ain Maisarah & Nana Syaza
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Candy Factory
Kehidupan keluarga Sham kurang berkemampuan dan Aaron selalu bekalkan makanan berkhasiat setiap hari untuk membantunya mendapatkan diet seimbang. Suatu hari Sham berjumpa seorang budak lelaki yang pandai menanam sayuran lalu meminta bantuannya. Tetapi tindakan Sham nampaknya menimbulkan salah faham Aaron...! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Luna Adresia
Wujudkah keajaiban? Rasa dalam jiwa itu boleh dikatakan satu keajaiban. Bagaimana boleh rasa sakit. Bagaimana boleh rasa sayang. Bagaimana boleh jatuh cinta. Fakta tentang rama-rama. Ia jarang dilihat saat hujan membasahi bumi. Tapi bagi Badrish, rama-rama yang paling indah yang pernah dia lihat adalah ketika hujan turun. Dia lihat Orkid Serena. Ya, Badrish sudah jatuh cinta. Hingga sampai keluar rama-rama dari perut yang gementar. Imaginasi? Barangkali. Terlalu indah? Juga b Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Cik Tet
Pertama kali bertentang mata, ada rasa aneh menjengah hati kedua-duanya. Namun rasa yang terbit terpaksa disembunyikan di sudut hati yang paling dalam kerana si dia itu bakal menjadi milik orang. Tiga tahun berlalu, kedua-dua hati itu ditemukan kembali. Masing-masing dengan lara di hati lantaran kesakitan yang ditinggalkan insan tersayang. Cinta kembali mengetuk hati kedua-duanya. Bagi Diyana Aqilah, rasa cinta itu perlu dilawan. Bimbang kalau hati bakal dilukai lagi. Nam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By 春田菜菜
  § 大人氣!!日本突破160萬本!   § 焦戀度NO.1的青春籃球戀物語♡   § 令讀者焦急萬分的單戀終於!!!?   § 單行本加筆附贈:角色公開檔案&慵懶的鳥羽同學草圖   始終錯身而過的兩人終於…   戀情開花,甜蜜蜜第9集❤   運動會操演忙翻天,   小翼累壞了,不支倒地。   抱她送醫的,又是阿顯,   此情此景,都和初識 Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Farisha Imani
Demi bersatu dengan kekasih hatinya Sara Alya, Shawn merangka rancangan gila untuk memerangkap gadis itu. Tapi sayangnya… yang menjadi mangsa bukannya Sara Alya tetapi Nurul Nabiha. Tiada istilah tanggungjawab andai wanita itu adalah Nabiha! . “Yang pak cik nak berdrama sangat ni kenapa. Tak faham ke apa yang pegawai agama tadi tu cakap. Saya tak perlu kahwin pun dengan anak saudara pak cik tu.” – SHAWN . Takdir yang mengikat mereka tidak ternoktah di situ. Pemergian Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Jekyll Gyzma
GOL!!! Perkataan keramat yang membuatkan Rayzal menanam impian menjadi bintang bola sepak bergaji besar suatu hari nanti. Namun ego yang tercalar membuatnya tersungkur di pertengahan jalan. "Kau tak boleh sia-siakan bakat kau tu, Ray." "Tak ada siapa peduli pun kalau aku berhenti main. Ramai lagi pemain lebih hebat dari aku." "Aku tak peduli pasal orang lain. Aku hanya ambil berat pasal kau." Namun bila peluang diberi... Rayzal masih tidak faham apa yang berlaku seke Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Wan Nur Najihah
" Kau nak cerai,kan? Aku ceraikan kau dengan talak tiga. Puas hati kau? - NAZRIEL Dan sejak itu dia menutup pintu hatinya serapat mungkin. Percintaan selama 8 tahun akhirnya sia-sia dan perit untuk terima hakikat perkahwinan dengan isteri yang dicintai gagal. Enam tahun bersama anak tunggalnya, hidupnya kembali diuji dengan kehadiran seseorang. "Nasiblah kahwin dengan saya dapat pakej sekali dengan Nufail." - NAZRIEL Bagi Adra tidak mungkin dia mahu menerima lelaki i Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Hadi Fayyadh
MENGINTAI AKU DI NERAKA, novel thriller TERBARU dari Hadi Fayyadh penulis novel best seller Semusim di Barzakh. Sebuah inspirasi picisan kisah benar sejak beberapa bulan lalu sebelum penulis berangkat ke Mekah, beliau dipertemukan dengan seseorang yang mahu dikenali sebagai aleeya. Kisah Aleeya Qistina, mengambil keputusan untuk bunuh diri dan terjun di atas tebing nan tinggi, sebagai protes terhadap cintanya yang kecundang. Namun, dia gagal kerana ada sesuatu yang menggangun Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 23.92 (-20%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By Cik Puan Fifi , Sabrina Ismail , Drfendi Ameen
Dendam Jasmin tidak pernah padam. Sejak hari kematiannya, dia menanam azam untuk membalas dendam terhadap pemandu-pemandu teksi yang jahat dan tidak jujur. Tiga kisah yang berlaku dalam buku ini mungkin pernah benar-benar berlaku kepada kawan kepada kawan kita, atau sepupu kepada kawan kepada kawan kita. Yakinlah, alam ghaib itu wujud. Ia sentiasa menjadi misteri kepada kita, dan rahsia kepada orang-orang yang dianugerahkan Tuhan untuk melihatnya. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Hiro Arikawa
RECOMMENDED BY THOUSANDS OF INTERNATIONAL READERS - the tender feelgood story of a man's journey around Japan with a streetcat. Translated by Philip Gabriel, a translator of Murakami. INCLUDES 6 BEAUTIFUL LINE-DRAWINGS A WATERSONES PAPERBACK OF THE YEAR 2017 'Anyone who has ever unashamedly loved an animal will read this book with gratitude, for its understanding of an emotion that ennobles us as human beings, whether we value it or not' LYNNE TRUSS, Guardian `Be Learn More
USUAL: RM52.50

NOW: RM 52.50 (-0%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By Ain Maisarah , Nana Syazana
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Juanita Arthur Augustine
Cooking enthusiasts and lovers of Indian food often limit themselves in their quest to discover Indian cuisine, particularly from South India. This is probably because they would have tasted and be familiar with the mainstays of a traditional banana-leaf meal or a North Indian dining experience in restaurants. But why not make that journey of discovery by cooking at home? Though this cookbook offers unique South Indian preparations using everyday spices and ingredients, it pr Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By 牛奶杰
這是一本非常扎實的旅日實用指南! 日本玩家牛奶杰,以其豐富20多年的實戰經驗, 帶你攻略全日本,保證讓你旅遊功力瞬間激增! 設身處地為讀者著想可能會面對的問題,並帶入自己的經驗來解答。 將旅人會需要知道與注意的事情通盤整理, 跟著玩家走就對了! 本書依照旅行流程安排篇章順序,從出發前的行李打包、辦理證件,到抵達機場的入出境手續, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 娜娜阿庫婭
*以上影片由牧莎記事提供 無論做幾次也不膩……簡單做就超有型, 熱縮片就是洋溢著如此的魅力,讓大人也變得入迷。 日韓都流行,親手做出自然系女孩都熱愛的超質感百搭飾品。   每次逛街看到琳瑯滿目的飾品時,卻總找不到心儀的款式設計?或有時找到好看、質感又不錯的款式時,價格卻非常昂貴。如果不時有這樣挑選、搭配的困擾,何不考慮 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By Hannah Ezaty
Pertemuan antara Elena dan Tuah bukanlah sesuatu yang dirancang. Pada situasi dan waktu yang salah, mereka berkenalan. “Kenapa awak pergi masuk campur urusan rumah tangga orang?” – TUAH “Excuse me? Habis tu, awak pula… Kenapa masuk campur urusan hidup saya?” – ELENA. Elena yang berani. Elena yang sombong. Tapi Tuah tetap suka! Kata-kata Tuah dianggap bahan gurauan. Mana mungkin hari pertama berkenalan sudah diajak kahwin. Agaknya kepala Tuah dah biul! “Apa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 春田菜菜
  §日本熱銷突破115萬本!!   §《夢夢》月刊人氣連載長篇作!   §收錄試膽大會篇中❤害羞的鳥羽同學和溫柔拭淚的小阿顯!!      新學期展開!!   新分班+新社員=衝擊的發展!?      小翼等人升上高二了,   命運的捉弄造成了意外的分班結果…   籃球社加入了小翼的弟弟隼和學妹雛等新社員,   令人意外的是,雛竟 Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Ameriie
Leave it to the heroes to save the world--villains just want to rule the world. In this unique YA anthology, thirteen acclaimed, bestselling authors team up with thirteen influential BookTubers to reimagine fairy tales from the oft-misunderstood villains' points of view. These fractured, unconventional spins on classics like "Medusa," Sherlock Holmes, and "Jack and the Beanstalk" provide a behind-the-curtain look at villains' acts of vengeance, defiance, and rage--and Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.51 (-10%)

By Lily Haslina Nasir
Nakal. Itu perkataan yang paling sinonim dengan Adib. Semenjak di kolej sehingga ke universiti, Adib sangat terkenal. Bukan terkenal kerana kecemerlangannya tapi terkenal kerana kenakalannya. Semua pernah Adib lakukan termasuklah membuat ‘dajal’ kepada Esya. Bagi Esya, Adib adalah musuh nombor satunya. Kerana Adib dia didenda. Kerana Adib habis pakaiannya rosak. Kerana Adib dia terkenal di kolej. Saya mungkin tak romantik, saya mungkin tak kacak, tak kaya... Tapi per Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
DIDI & FRIENDS : JOM KE DUNIA TEKO & PASU NANA Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Aunie Ayunie
Setiap kali bertemu dengan encik duda sayang, Dara rasa hatinya bergetar dan buat dia berangan-angan naik bukit turun bukit sambil nyanyi lagu Hindustan. Oh, syahdu sungguh bila hati jatuh cinta. Duda? Ah, itu bukan ukuran. Bak kata orang putih, everything is fair in love. Dara memulakan kerjanya sebagai babysitter dan pembantu rumah di rumah Khayr dan manalah dia sangka lelaki itu adalah lelaki yang sama buat jiwanya jadi nanar. Khayr rasa macam nak gila bila dapat Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 春田菜菜
  §日本熱銷85萬本!!   §《夢夢》月刊人氣連載長篇作!   與阿顯的距離急速拉近!!   鳥羽與阿顯兩人展開追愛大戰!?   儘管老被鳥羽同學挖苦,   小翼仍感覺到自己和阿顯的   距離正逐漸縮短中!   她下定決心,   要在情人節再次向阿顯表白。   到了當天,小翼急匆匆奔向的地方,   卻是鳥羽同學的家?   另一方 Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

By Nana Chen
隨著季節、花語挑選花材,打造一室一刻的美 四季花草物語X簡單花藝手法 喜愛英式優雅、韓式中性簡約花藝風格的花草控必備!   將花草搬進平凡的日子裡,讓美好的事物進入生活,   簡單擁有讓自己愉悅放鬆的興趣。   ──基礎簡單花藝技巧   基本用具、花材的幾何色彩搭配公式、花材處理和花器選擇。   ──四季花草物語和花藝作品教學 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Muhsin Al-Ramli
One Hundred Years of Solitude meets The Kite Runner in Saddam Hussein's Iraq. "A contemporary tragedy of epic proportions. No author is better placed than Muhsin Al-Ramli, already a star in the Arabic literary scene, to tell this story. I read it in one sitting". Hassan Blasim, winner of the Independent Foreign Fiction Prize for The Iraqi Christ. On the third day of Ramadan, the village wakes to find the Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Fariha Aisya
Farihatul Aisya Hanna, si gadis yang sanggup berkorban demi jejaka yang dicintainya meski nyawa jadi taruhan. Setelah bertahun menunggu, akhirnya takdir cinta berpihak kepadanya. Dia dan Ezwan disatukan dalam satu ikatan yang suci. “Hanna buat jantung abang berdegup kencang. Pastikan kecantikan Hanna tu hanya untuk abang dan bukan orang lain, ya?” - Ezwan Kala hidupnya menjamah bahagia, ada insan lain yang terluka lewat kebahagiaan Hanna. Hampir sepuluh tahun menanti ci Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-10%)

1-162 of 162

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
*

Back to Top