0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Norashady bin Mohd Noor 'Found 7530 Related Products
By Xandria Ooi
Learn To Live With Happiness Every Day Lift yourself out of the daily struggles and heartbreaks life deals you. Wading through the trials we face on a day-to-day basis can be exhausting. When we’re hit with painful experiences that bring us to our knees, finding joy may seem to be too big a task for us to handle. Xandria Ooi, dubbed the “Happiness Guru,” meets readers in those dark and trying places and equips them with the courage to navigate them. Renew the mean Learn More
USUAL: RM77.90

NOW: RM 62.32 (-20%)

MEMBER: RM 62.32 (-20%)

By Matthew J. Gilbert
Will Byers' top-secret binder--based on the Netflix series Stranger Things! Read notes from the Upside Down and uncover secrets from the Hawkins National Laboratory in Will Byers's personal files. Based on Netflix's Stranger Things, this book is designed to look like a vintage school binder from the '80s. Filled with photos, notes, sketches, and diary entries, this book is sure to amaze and entertain fans of all ages. Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Marc Randolph
In the tradition of Phil Knight's Shoe Dog comes the incredible untold story of how Netflix went from concept to company-all revealed by co-founder and first CEO Marc Randolph.   Once upon a time, brick-and-mortar video stores were king. Late fees were ubiquitous, video-streaming unheard of, and widespread DVD adoption seemed about as imminent as flying cars. Indeed, these were the widely accepted laws of the land in 1997, when Marc Randolph had an idea. It was a simple Learn More
USUAL: RM86.90

NOW: RM 86.90 (-0%)

MEMBER: RM 78.21 (-10%)

By Wang Guang Wu
The book shows how the Chinese are now confident of their capacity to learn all they need from the developed world and are keen to know which parts of the past they would need to build a modern Chinese civilization. They are very conscious of the challenges coming from the United States, and are looking for ways and means to respond to a superpower that wants to preserve its dominant position in the international status quo. The book seeks to explain what China is doing and w Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Jodi Kantor , Megan Twohey
A much deeper story than the one that seized headlines. Cinematic, remarkable' GUARDIAN `All the President's Men for the #MeToo era' WASHINGTON POST 'Required reading' OBSERVER `Seamless and suspenseful. A gripping blow-by-blow' NEW YORK TIMES 'Groundbreaking' STYLIST On 5 October 2017, the New York Times published an article by Jodi Kantor and Megan Twohey that helped change the world. Hollywood was talking as never before. Kantor and Twohey outmanoeuvred Harvey Weinst Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Mr Children Studio
Biasalah…pusat sukan sentiasa meriah dengan aktiviti. Tapi siapa tahu, di sebalik kebingitan ada benda ganjil lagi menyeramkan. Mungkin ada yang tak kena kat situ. Adanya peminat misteri,atlet"luar biasa", penonton bersorak dahagakan darah dan suasana sunyi antaran perkara korang kena hati-hati terutama bila berseorangan. "Dia mungkin tak ganggu tapi kalau korang lemah semangat,siapa nak tolong? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Azieana
Perkahwinan Intan dan Faris bukanlah sesuatu yang manis untuk dikenang. Tapi ia bukanlah satu penyebab untuk tidak meneruskan ikatan itu. Namun, campur tangan orang ketiga dan kepercayaan yang dikhianati telah meleraikan ikatan hati yang baru terbina. “Selangkah you keluar dari rumah ni, I haramkan kaki you pijak ke sini lagi. Ingat tu!” – Faris “Awak boleh ceraikan saya tapi saya mahukan pampasan sebagai balasan.” – Intan Pertemuan selepas 5 tahun be Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Joseph A Michelli
How do a passion to create an education revolution and the business acumen to fuel rapid and spectacular global expansion co-exist within one organisation?Find out in The MindChamps Way ...In his latest insightful study of strategy and leadership, Joseph Michelli, shares the unique philosophy and the values-driven strategies of a dynamic organization, whose growing presence on the world stage has the potential to fundamentally shape the future of 'individuals, families, commu Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Kerri Maniscalco
A New York Times Bestseller! Audrey Rose and Thomas Cresswell find themselves aboard a luxurious ocean liner that becomes a floating prison of horror when passengers are murdered one by one...with nowhere to run from the killer. The #1 bestselling series that started with Stalking Jack the Ripper and Hunting Prince Dracula continues its streak in this third bloody installment.... Embarking on a week-long voyage across the Atlantic on the opulent RMS Etruria, Audrey Rose Wads Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By Dj Fuzz
Ramai yang telah mencuba nasib untuk mendapatkan perhatian dari syarikat - syarikat rakaman dan ramai juga yang tak berjaya. Ketahui rahsia untuk Menjadi Artis Rakaman dengan lebih pantas dan efektif. Anda memerlukan buku ini: Jika anda nak jadi artis rakaman Jika anda mahu memiliki lagu - lagu hit dicorong radio Jika anda ingin tahu bagaimana industri muzik ini berfungsi Jika anda gemarkan muzik dan ingin menjana kewangan daripadanya Jika anda mempunyai bakat yang besa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Zalina Binti Yahaya
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Zalina Binti Yahaya
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Alan Bradley
NEW YORK TIMES BESTSELLER - A finger in a wedding cake is only the beginning in this deliciously shocking mystery featuring Flavia de Luce, "the world's greatest adolescent British chemist/busybody/sleuth" (The Seattle Times). Although it is autumn in the small English town of Bishop's Lacey, the chapel is decked with exotic flowers. Yes, Flavia de Luce's sister Ophelia is at last getting hitched, like a mule to a wagon. "A church is a wonderful place for a wedding," muses F Learn More
USUAL: RM37.95

NOW: RM 37.95 (-0%)

MEMBER: RM 34.16 (-10%)

By Arbak Othman
KAMUS BAHASA MELAYU (B) DIPERBESAR 19/20 Antara keistimewaan Kamus Bahasa Melayu ialah: Carian pantas kata : Memudahkan carian makna kata terbitan Lebih daripada 26 000 kata entri dan kata terbitan berserta kelas kata Disertakan Nota Bahasa tentang kata entri sebagai rujukan asas tatabahasa Disertakan juga label subjek bagi kata entri tertentu seperti kimia, fizik, perubatan dan lain-lain Bimbingan sebutan yang tepat untuk pengguna Kata-kata entri yang terpilih did Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Arbak Othman
Kamus Bahasa Melayu (Limp- small) 19/20 Antara keistimewaan Kamus Bahasa Melayu ialah: Carian pantas kata : Memudahkan carian makna kata terbitan Lebih daripada 26 000 kata entri dan kata terbitan berserta kelas kata Disertakan Nota Bahasa tentang kata entri sebagai rujukan asas tatabahasa Disertakan juga label subjek bagi kata entri tertentu seperti kimia, fizik, perubatan dan lain-lain Bimbingan sebutan yang tepat untuk pengguna Kata-kata entri yang terpilih dida Learn More
USUAL: RM33.60

NOW: RM 33.60 (-0%)

MEMBER: RM 30.24 (-10%)

By Oh Teik Bin , Steven Lee
It is our observation that today many students and even adults lack the ability to think logically and divergently, to imagine and visualize creatively and to apply high thinking skills like analysis, synthesis, evaluation, logical reasoning, judgment and critical thinking in solving problems and issues. The Thing is to Think has the following objectives: To promote HOTS (Higher Order Thinking Skills) like logical, creative and divergent thinking To provide a vast diversifi Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Richard Bolles
In today's challenging job-market, the time-tested advice of What Color Is Your Parachute? is needed more than ever. Recent grads facing a shifting economic landscape, workers laid off mid-career, and people searching for an inspiring work-life change all look to career guru Richard N. Bolles for support, encouragement, and advice on which job-hunt strategies work--and which don't. This revised edition combines classic elements like the famed Flower Exercise with updated tips Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Syeikh Khalid Bin Abdul Rahman Al-Ik
Mendidik anak merupakan amanah besar yang wajib dipikulkan oleh setiap ibu bapa dan para penjaga. Tanpa pendidikan dan latihan kehidupan yang benar pasti akan mencacatkan pembangunan sebuah tamadun agama dan bangsa. Bukan itu sahaja, is juga akan melemahkan sebuah institusi negara yang berdaulat. Lebih-lebih lagi di zaman yang semakin mencabar ini dengan kemajuan dan kecanggihan teknologi dan sistem maklumat. Semua maklumat boleh dipetik dengan hujung jari tanpa sempadan. Sam Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Erin A.Craig
Get swept away in Erin A. Craig's mesmerizing House of Salt and Sorrows. As one by one her beautiful sisters mysteriously die on their isolated island estate, Annaleigh must unravel the curse that haunts her family. Be careful who you dance with. . . . In a manor by the sea, twelve sisters are cursed. Annaleigh lives a sheltered life at Highmoor, a manor by the sea, with her sisters, their father, and stepmother. Once they were twelve, but loneliness fills the grand halls n Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.05 (-10%)

By Christine Feehan
In an explosive novel from #1 New York Times bestselling author Christine Feehan, a human woman ignites the desire of her Carpathian lifemate--and of an ancient vampire with a score to settle. After the devastating loss of her entire family, Lorraine Peters heads to the woods searching for peace of mind and anything to quell the anger in her soul. Instead, she stumbles upon a scene of horrific violence, as one man lies helpless in the face of three attackers. Andor Katona's e Learn More
USUAL: RM37.95

NOW: RM 37.95 (-0%)

MEMBER: RM 34.16 (-10%)

By Hanny Esandra
Patahnya hati Aamily bila dapat tahu Shawn curang dengan Tania, freshie yang ada agenda tersembunyi. Bila bertengkar sampai kena tindakan tatatertib, Aamily terpaksa masuk kelab Pembimbing Rakan Sebaya. Di situlah permulaan sesi suai kenal antara Aamily dan Juan. Laser macam mana pun mulut si Juan, lelaki itu juga yang jadi hero. Dia boleh muncul bila-bila masa yang Aamily perlukan. “Ucapan you are my hero dengan I love walaupun kau tak habiskan ‘you’ tu, aku terima. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 陳秉文
嚴選主菜、美式比薩、歐式鹹派、甜蜜糕點。 神奇一鍋多用,讓料理輕鬆上桌。   健康氣炸鍋,用過的人都說讚!鹹食、甜點製作通通網羅其中,減油80%的一鍋多用烹調法再進化,讓你愛上烹飪愛cooking!   煎、烤、炸、燉、煮,料理手法百百款,健康氣炸鍋搭配獨家配件,不僅基本的炸物、煎魚、烤雞、烘焙麵包外,比薩、千層麵、派塔、蛋糕等,美食 Learn More
USUAL: RM38.50

NOW: RM 38.50 (-0%)

MEMBER: RM 34.65 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-35 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan.Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 馬西·諾爾 , 瑪琳娜·肯塔庫奇諾 , 蘇菲·斯坦汀
認識自己的身心系列繪本   人們常說「身與心是密不可分的」,   恐懼、傷痛等心理感受,又或者疼痛等生理狀況,   有很多是大腦利用身體發出的警告信號。   本系列四冊繪本,要為您揭開疼痛、創傷、焦慮、寬恕的機制,   並教您如何改善這些狀況,甚至善用它們。   ★理解「寬恕」最好的敲門磚!   ★以簡白的語彙將基礎科學與研究 Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Liane Moriarty
"If three characters were good in Big Little Lies, nine are even better in Nine Perfect Strangers." --Lisa Scottoline, The New York Times Book Review From the #1 New York Times bestselling author of Big Little Lies Could ten days at a health resort really change you forever? In Liane Moriarty's latest page-turner, nine perfect strangers are about to find out... Nine people gather at a remote health resort. Some are here to lose weight, some are here to get a reboot on life Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By 梅爾·羅賓斯
實踐五秒法則最強大的筆記書! 《五秒法則》【官方正版授權】   ★讓計畫迅速確實做完、做好的筆記書★   ★結合心理學、組織行為學和神經科學的刻意練習法★   ★養成書寫習慣,強化運用五秒法則的實際行動力★   ★TED最受歡迎演講之一,點閱率近20,000,000次★   YouTube、FB、Twitter……全球社群千萬網友實證推薦   過去很長一段時間,梅 Learn More
USUAL: RM46.20

NOW: RM 46.20 (-0%)

MEMBER: RM 41.58 (-10%)

By Mohd Arif Ariffin
Dahulu golongan khunsa dan transeksual ini adalah antara golongan yang dirahsiakan identitinya. Tiada siapa yang tahu kewujudan jantina unik ini. Dalam masyarakat, golongan ini menjadi golongan minoriti dan dianggap memalukan nama baik keluarga dan keturunan. Namun begitu, pada zaman sekarang semakin ramai golongan ini yang keluar ke masyarakat dan secara terang-terangan menonjolkan diri mereka tanpa rasa malu atau rendah diri. Mereka ini terdiri daripada golongan profession Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By Mohd Daud Bakar
"Syariah dan fekah perlu bertindak balas dengan perwatakan dan pemboleh ubah dalam masyarakat. Fekah adalah satu intrumen yang hidup dan sehubungan itu, perlu bersosialisasi dengan semua isu dan permasalahan dalam masyarakat berdasarkan tempat dan masa. Adakala Syariah dilihat memberikan pelbagai solusi kepada isu yang sama bukan kerana Syariah tidak konsisten tetapi kerana isu dan struktur masyarakat yang berbeza dan berubah. Malah, pemikiran dan kepercayaan bahawa Syariah Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mohd Daud Bakar
Hutang dalam masyarakat moden adalah sudah menjadi perkara biasa. Kalau tidak hutang, banyak perkara tak boleh buat. Namun, ada hutang yang baik dan ada yang 'memeningkan kepala'. Saya dan Razman cuba memberikan beberapa tips dalam pengurusan hutang secara berhemah. Hutang tidaklah buruk kalau diuruskan dengan baik sebab agak susah untuk hidup tanpa berhutang...ada hutang biasa dan ada hutang untuk bisnes. Penawar kepada budaya hutang ialah pengurusan aliran tunai yang sihat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mohd Daud Bakar
Buku pertama dan kedua saya dalam genre motivasi adalah I Have 25 Hours A Day dan Pulun. Buku baru saya Engsel Kehidupan adalah buku ketiga saya dalam genre motivasi dan self improvement. Dalam kehidupan terdapat banyak engsel kehidupan seperti mama pintu dan tingkap rumah dan bangunan perlu kepada engsel. Rumah boleh wujud tanpa pintu yang berengsel tapi tidak akan sempurna. Pintu akan terkehel dan lama2 terpelenting dan rumah akan terpelahang. Bagitulah kehidupan kita Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Profesor Nor Zaidi
Buku Tips-Tips Lulus PhD merupakan hasilan terkini dan kesinambungan dari intipati Rahsia PhD. Secara umumnya kandungan buku ini memberikan beberapa tip-tip mudah, holistik dan universal kepada bakal-bakal pemegang PhD dalam mengharungi cabaran pengajian mereka. Sudah pasti Tips-Tips Lulus PhD tidak sama seperti buku-buku panduan PhD yang lain kerana ianya bersifat santai, ibarat seperti anak murid sedang mentelaah dihadapan guru. Banyak nasihat yang tidak dibincangkan secara Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Elizabeth Lim
Project Runway meets Mulan in this sweeping YA fantasy about a young girl who poses as a boy to compete for the role of imperial tailor and embarks on an impossible journey to sew three magic dresses, from the sun, the moon, and the stars. Maia Tamarin dreams of becoming the greatest tailor in the land, but as a girl, the best she can hope for is to marry well. When a royal messenger summons her ailing father, once a tailor of renown, to court, Maia poses as a boy and takes Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 41.56 (-20%)

By Faizah Mohd Noh
"Manusia! Penuh dengan alasan kan? Kalau kita sibuk, dia kata dia sunyi. Kalau kita sentiasa ada, dia kata kita mengongkong."- DIANA "Susah juga. Bila kita terpaksa berhadapan dengan orang yang salah, tapi menipu untuk raih kemenangan." – SYAFIQ Dua insan berbeza. Bertemu kerana dendam. Kisah silam yang disimpan rapat oleh Diana, kini diungkit-ungkit Syafiq. Lelaki yang hadir dalam hidupnya kerana satu titik noda yang membawa kepada kehancuran. Diana cuba lari, na Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Mirei May
‘Perampas! Tak kahwinlah kau sampai ke tua!!!’ Demi Allah, tohmahan itu terlalu memeritkan. Demi Rabbnya Yang Maha Pengampun, dia rela mengalah asalkan wanita yang disakitinya itu, menemukan cinta sucinya semula. Lantas dia berkelana, membawa kesedihan nun jauh ke Kota Seoul. Bagi UMAIRAH HUSNA, tiada insan yang lebih teruk ditimpa ujian daripada Yang Maha Esa, melainkan dirinya. SHEIKH MUZAMMIL FARHAN, Encik Penunjuk Arah setibanya Maira di Seoul, nampak garang di lu Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 26.40 (-20%)

MEMBER: RM 26.40 (-20%)

By Shaykh Abdullah Bin Abd Al-Aziz Al-Jibreen
“Interaksi Dengan Bukan Muslim Dari Perspektif Sunnah dan Keindahan Agama Islam” adalah satu kajian yang sangat baik dan berjaya memberikan panduan yang meliputi beberapa aspek penting mengenai isu ini. Ia mempamerkan keindahan sebenar agama dalam hubungan interaksi dengan bukan Muslim. Kajian ini boleh dijadikan asas dalam membincangkan beberapa aspek penting dalam interaksi dengan bukan Muslim. Ia boleh dikembangkan lagi untuk memberikan solusi kepada pelbagai permasala Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dave Cousins , C Echeverri
When Grandma creates a robot babysitter for twins Jake and Jess, chaos ensues! Robin is embarrassing, clumsy and, worst of all, programmed to make them do their homework. They're also pretty sure he thinks their dog is a baby. The twins decide they have to do something before everyone realizes that Robin is a robot. But getting rid of their new babysitter will mean putting aside their sibling squabbles and working together, which might be an even bigger challenge... The Learn More
USUAL: RM34.95

NOW: RM 34.95 (-0%)

MEMBER: RM 31.46 (-10%)

By Dr Mohd Daud Bakar
The book is all about rationality, logicism, coherency and to a large extent, the algorithm of predictability of Islamic law. Islamic law was never an illogical and haphazard law making process and will never be one. The challenge lies within both Islamic and non Islamic communities focussing too much on the literature of fiqh (islamic jurisprudence) neglecting the dimensions of fatwa and qada' (opinions by mufti and judgement by judge). Rationality and coherency tend to man Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By James Paterson
From the author of Sunday Times no. 1 bestseller The President is Missing. TARGET: HEAD OF STATE Alex Cross and his family join men and women from across the nation lining the streets of Washington, DC to mourn the unexpected death of the President. TARGET: UNITED STATES CABINET With the country still in shock, the assassination of a prominent Senator strikes another devastating blow to the heart of the nation's capital. As Chief of Detectives, Alex's wife Bree Stone fac Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Scott Keller , Bill Schaning
Double your odds of leading successful, sustainable change Leaders aren't short on access to change management advice, but the jury has long been out as to which approach is the best one to follow. With the publication of Beyond Performance 2.0, the verdict is well and truly in. By applying the approach detailed by authors, Scott Keller and Bill Schaninger, the evidence shows that leaders can more than double their odds of success--from thirty percent to almost eighty. Wher Learn More
USUAL: RM150.30

NOW: RM 150.30 (-0%)

MEMBER: RM 135.27 (-10%)

By M Kula Segaran
This is a rags to riches story of an estate boy whose determination to avert the limited prospects of people of his background led him to make good at his profession and go on to pursue a political career which led him to the top of Malaysian politics. From Estate to Cabinet is M. Kula’s chronicle of his rise from an underprivileged existence to national prominence as a lawyer and politician, up to the beginning of Malaysia’s 14th General Election. It’s a story Malaysia Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dk Uk
Demystifying the key ideas of the world's greatest philosophers, and exploring all of the most important branches of thought including philosophy of science, philosophy of religion and feminist philosophy in a uniquely visual way, this book is the perfect introduction to the history of philosophy. A clear and accessible guide to philosophy, How Philosophy Works combines bold infographics and jargon-free text to demystify fundamental concepts. Covering everything from ethics Learn More
USUAL: RM98.95

NOW: RM 79.16 (-20%)

MEMBER: RM 79.16 (-20%)

By
KISAH-KISAH DALAM SIRI INI:- *RAJA YANG BINASA *BALASAN ANAK DERHAKA *AKIBAT PERBUATAN YANG KEJAM *KISAH LELAKI BERNIAT JAHAT Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Penguin Us
"This tense wire of a novel thrums with suspense. . . . [this book] just might be the highlight of your summer.”–The New York Times Cheryl Strayed's Wild meets The Revenant in this heart-pounding story of survival and revenge in the unforgiving wilderness. After: Jess is alone. Her cabin has burned to the ground. She knows if she doesn’t act fast, the cold will kill her before she has time to worry about food. But she is still alive—for now. Before: Jess hadn’t Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Phil Renshaw , Jenny Robinso
In just 10 minutes a day, Coaching on the Go gives you the tools to be an effective leader. As a busy leader you know that coaching is an important tool for you to bring out the best in people in a most human and natural way. Coaching on the Go shows you how to coach your team in bite-sized chapters, so you can learn on the go - on a flight, on your commute to work - and put it into action right away. Split into two parts: 1. The Main Flight - learn the core coaching ski Learn More
USUAL: RM76.50

NOW: RM 76.50 (-0%)

MEMBER: RM 61.20 (-20%)

By Zaza Qry
Kematian mengejut abang ipar dan kakaknya membuatkan Hanania menjadi ibu segera kepada dua orang anak saudaranya. Tidak pernah dia mengeluh walaupun terpaksa menjaga amanah itu. Cuma, ketika kawan sekolahnya datang bertemu dengannya, dia terpaksa menipu dek kerana didesak. Desakan itu membuatkan Hanania menunjukkan gambar bakal suaminya dalam sebuah majalah. Rupanya lelaki itu memang wujud. Wujud dalam versi yang amat menjengkelkan. Tambahan pula, Adrish Haqiey adalah bos tem Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Kafka Asagiri
Berdasarkan maklumat diberi Natsume yang tiba-tiba muncul dengan Katai, Dostoyevsky dah jadikan jalan terowong yang tak digunakan sebagai tempat persembunyian. Atsushi dan Akutagawa akhirnya bekerjasama dan jalankan operasi manyelinap masuk atas arahan Dazai. Sedang diorang bertekak, muncul orang berkuasa luar biasa iaitu, Pushkin dan pengiring Dostoyevsky, Goncharov. Mampu ke diorang lenyapkan musuh depan mata terlebih dahulu sebelum hapuskan Dostoyevsky?!! Peperangan 'K Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Sophilea
Cinta itu satu anugerah memiliki atau tidak itu adalah takdir. Pertemuan itu Cuma seketika di tengah bandar asing, hati Engku Fadhli jatuh cinta pada seraut wajah manis milik Nadia Arisya. Betullah kata orang cinta itu tak perlu ada sebab untuk memiliki dan di miliki kerana cinta itu unik ia hadir tanpa pernah kita sedari. Tanpa perlu memandang siapa dia atau siapa aku. “Rom tak di bina dalam masa satu hari, Engku Fadhli.” Nadia mengerling. Salji memutih di tengah ba Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Ustaz Mohd Faez Bin Mohd Shah Al-Hashimi
HIMPUNAN SOLAT-SOLAT SUNAT Learn More
USUAL: RM6.00

NOW: RM 6.00 (-0%)

MEMBER: RM 5.40 (-10%)

By Rozmizan Muji
1. Ini sebuah cerita lama. Lama terpendam di suatu sudut pengharapan. Cerita aturan tuhan, antara aku, dia dan kehidupan. Sebuah cerita yang aku paksa diri hasilkan sebagai jawapan di atas apa sebenarnya sebab perpisahan. 2. Ini sebuah cerita lama. Membesar aku dengan petunjuk yang semakin dimengerti. Dan dengan bimbingan, aku akan terus berlari ... terus berlari, tidak akan berhenti, sehinggalah aku terbang tinggi. Tuhan mengajak kita kepada-Nya. 3. Syukur, jika begi Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By
"KAD IMBASAN 4 BAHASA : BINATANG Eksklusif di Popular" Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.90 (-0%)

By Aiman Banna
"Jangan dibina istana bahagia kau di atas sungai yang mengalirnya air mata aku. Ada sebab Tuhan cipta manusia ada satu hati, bukannya dua!" Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Kin & Estheryu
Untuk meraikan ulang tahun ke-50 sekolah, Kelab Bintang Idola dan Kelab Drama berkolaborasi untuk adakan satu persembahan teater. Mampukah Nicky yang pemalu mengatasi gugup pentas sebelum tiba hari persembahan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Maki Watanabe
Asian Salads shows you how to prepare the amazing variety of delicious Asian vegetables, herbs, and seasonings found in your local supermarket, farmers market, and world food market. It presents 75 recipes that will excite and awaken your palate and open up new food horizons! Dozens of fragrant herbs like cilantro, Thai basil, and lemongrass are combined with delicious fresh Asian vegetables like Napa cabbage, spicy kimchi, daikon, and many more! These healthy recipes are sim Learn More
USUAL: RM57.00

NOW: RM 57.00 (-0%)

MEMBER: RM 51.30 (-10%)

By Arifful Baqi
Amri dipenjarakan kerana kesalahan membunuh. Dia terlibat dengan aktiviti pembunuhan antarabangsa demi menjaga kestabilan dunia. Tanpa sedar, dia sebenarnya telah menjadi ‘kambing hitam’ atas tujuan peribadi seseorang. Sehinggalah muncul satu program, Program Pengampunan Banduan. Amri dan beberapa banduan yang lain telah terpilih untuk mengikuti program ini. Mereka dibawa ke sebuah pulau yang belum pernah diterokai oleh manusia. Tanpa sangka, Pulau Larus itu ada ketua ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nurul Syahida
Pada usia 22 tahun, Maira mengahwini lelaki yang dicintainya sejak dia berusia 16 tahun. Demi cinta dan rasa sayang, dia korbankan kerjaya dan hidupnya, demi menjaga ibu mertuanya Puan Nas yang sakit dan menjadi isteri yang setia pada Annas bakal seorang doktor. Namun, beberapa minit sebelum dia menyambut hari jadinya yang ke-23, Maira bergelar janda. Selama lapan tahun dia berusaha untuk membina semula hidupnya dan memperbaharui matlamat hidupnya dengan mengejar kerjaya Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Dr. Hj. Ahmad Nasir Mohd Yusoff Johan Ismail
Panduan Solat di Luar Kebiasaan Kaedah berwuduk dalam kenderaan Kaedah menentukan arah kiblat Solat jamak dan solat qasar Kaedah solat semasa keuzuran Kaedah solat dalam kenderaan Kaedah solat dengan memakai kasut Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nur Shamsiah On
Dugaan dan ujian dalam kehidupan memang merupakan suatu kemestian di dalam diri setiap insan tanpa mengira usia. Tapi itulah yang membuahkan kematangan dan kemanisan di dalam hidup. Walau apa pun yang terjadi, janganlah putus asa dari memohon ke hadrat Ilahi di dalam senang dan susah. Ridwan memerhati sekeliling dan terlihat kesan ranting patah dan rumput-rumput yang rebah ke tanah ada seseorang atau sesuatu telah lalu di situ. Dia pergi ke tepi tebing itu dengan berhati- Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

1-7530 of 7530

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top