0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Nur Syafiqa Yusoff 'Found 896 Related Products
By Rossa Nur
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Liza Nur
Dia Mikayla, gadis anggun yang bukan tipikal untuk kau jumpa hari-hari. Aneh! Biarpun kepalanya dilempar batu, telinganya dihentam kata cacian dan tubuhnya disiat luka, dia masih mampu tersenyum buat dunia. Kelahirannya dicaci dan kewujudannya dinafi. Namun, Mikayla tidak ampuh membenci mereka yang membencinya. "Tak kira apa kau buat, kau masih hodoh kat mata aku. Kulit putih kau. Rambut merah kau. Mata biru kau. Semuanya jelik!" - Kadir Pertemuan Mikayla dengan Idriz dalam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Sarah Ivens
Let go of parenting expectations and fears to raise courageous, confident children. The Zen Mama philosophy is that mother and child complement each other in adventures and experiences, always putting safety first but without getting caught up in the anxieties, drama, impossible expectations and mental baggage that too often comes along with modern parenting. Learning to become a Zen Mama will help you grow and nurture a Zen Child - someone who isn't afraid to be different, Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By Nur Fadhilah Wahid
For those who have just begun their spiritual journey, what is the path to get closer to God? For those who found themselves distant from God over the years, is there a path to return to Him? Does one still have a chance at being near to God, even after all the mistakes and transgressions? ****** Nearness To You explores what it means to seek closeness to God in this life through the author’s essays of reflections and contemplations during her travels to meet the seekers of Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Nojie
"Saya kata ceraikan." "Saya ceraikan awak dengan talak satu! Puas hati?" sendiri yang meminta untuk diceraikan. Tapi, kenapa hatinya sakit bila Hud dengan mudah melafazkan talak? Dalam enam bulan, hubungan mereka berakhir. Ternyata, cinta Hud Mikael bukan lagi untuk Nurul Nadya. Percaturan Tuhan, tiada siapa yang tahu. Mereka bertemu kembali selepas sepuluh tahun terpisah. Benih-benih cinta yang disangka sudah mati, kembali subur memekar. Hud jadi tak keruan. Nadya pula gel Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Reeani Annur
Kepakaran Dian tulis novel seram. Tapi suatu hari, editornya tiba-tiba suruh tulis novel cinta. Apa lagi, garu kepalalah sebab tak reti tulis pasal cinta. Dian pergi ke gimnasium untuk stalk lelaki badan tough. Manalah tahu lepas cuci mata dapat idea mencurah-curah. Malangnya, bukan idea yang dia dapat. Tapi, bermulalah segala masalah… “Hei, saya tak takutlah. Saya rasa menyampah. Menyampah dengan personal trainer annoying macam awak ni tau.” – DIAN “Fatty, do Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Nurfaza Alisya
Pernahkah terfikir untuk tidak pernah bertemu dan saling jatuh cinta? “Kun fayakun. Di dalam al-Quran ayat ini disebut sebanyak lapan kali. Yang bermaksud… Jadilah engkau! Lalu menjadilah ia. Sejauh mana saya lari pun, Allah dah tetapkan jodoh saya dengan awak.” – INDAH NAURA “Saya rasa awak dah tersalah pilih orang untuk dijadikan suami.” - KHAIR Naura sudah menduga Khair mesti punya alasan untuk menolak dirinya. Cantik sangat ke dia hingga Khair segan nak ber Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Tragedi yang berlaku ke atas MH370 & MH17 milik Malaysia telah mengundang pelbagai teori dan sebab musabab kejadiannya. Antara teori yang heboh diperkatakan ialah tragedi ini angkara konspirasi Dajjal Illuminati. Menurut satu kajian, teori konspirasi ada fungsinya iaitu sebagai satu mekanisme untuk orang ramai menghadapi atau memahami sesuatu peristiwa yang buntu. Dalam kes tragedi kehilangan pesawat MH370, adalah sukar untuk memahami bagaimana pesawat boleh hilang. Teori kon Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By Qis Nur Harraz
Benarlah hidayah itu milik Ilahi. Hidayah yang diperolehi Diana membuatkan dia serta-merta meninggalkan kehidupan lamanya yang penuh dengan dosa. Dek penghijrahannya itu, Ejaz terbuka hati untuk menyunting Diana menjadi bidadari dalam hidupnya. “I nak ambil you jadi isteri I.” – Ejaz Diana tidak menyangka Ejaz sanggup melamarnya sedangkan Ejaz tahu siapa dirinya sebelum dia berhijrah. Terasa dirinya masih dihargai membuatkan Diana rasa terlalu bahagia. Usai bertunang, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nureen Ahmad
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Hanah Rishas
“Cinta pertama bagi setiap anak perempuan... Her daddy.” Nurul Ain tidak tahu, cinta pertamanya itu seharusnya Awang Kader, ayah kandungnya yang menjadi punca kelahirannya di dunia ini, bukan Abdul Halim, ayah angkatnya. Di mata Awang Kader, Nurul Ain ialah Dayang Nur Aishah, bukti cinta dia dengan wanita paling dikasihinya. Atas satu insiden yang memilukan, Aishah dibawa pergi jauh daripadanya berpuluh tahun. “Saya dah jatuh cinta. Hati dah jatuh bergolek. Tak bo Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Michelle Obama
What's your journey of becoming? Based on Michelle Obama's bestselling memoir, this gorgeous journal features an intimate and inspiring introduction by the former First Lady and thought-provoking questions and prompts to help you discover-and rediscover-your story. 'It's not about being perfect. It's not about where you get yourself in the end. There's power in allowing yourself to be known and heard, in owning your unique story, in using your authentic voice. And there's gr Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 63.96 (-20%)

By
Help children aged 3 to 6 develop and strengthen important essential language and cognitive skills in preparation for formal schooling. Develop and enhance children’s fine motor skills, hand-eye coordination, language and cognitive skills. Introduce essential concepts to children to help them get ready for Primary 1. Includes fun activities that enhance children’s understanding of the concepts learnt. Learn More
USUAL: RM6.30

NOW: RM 5.04 (-20%)

MEMBER: RM 5.04 (-20%)

By
Help children aged 3 to 6 develop and strengthen important essential language and cognitive skills in preparation for formal schooling. Develop and enhance children’s fine motor skills, hand-eye coordination, language and cognitive skills. Introduce essential concepts to children to help them get ready for Primary 1. Includes fun activities that enhance children’s understanding of the concepts learnt. Learn More
USUAL: RM6.30

NOW: RM 5.04 (-20%)

MEMBER: RM 5.04 (-20%)

By
Help children aged 3 to 6 develop and strengthen important essential language and cognitive skills in preparation for formal schooling. Develop and enhance children’s fine motor skills, hand-eye coordination, language and cognitive skills. Introduce essential concepts to children to help them get ready for Primary 1. Includes fun activities that enhance children’s understanding of the concepts learnt. Learn More
USUAL: RM6.60

NOW: RM 5.28 (-20%)

MEMBER: RM 5.28 (-20%)

By
Help children aged 3 to 6 develop and strengthen important essential language and cognitive skills in preparation for formal schooling. Develop and enhance children’s fine motor skills, hand-eye coordination, language and cognitive skills. Introduce essential concepts to children to help them get ready for Primary 1. Includes fun activities that enhance children’s understanding of the concepts learnt. Learn More
USUAL: RM6.30

NOW: RM 5.04 (-20%)

MEMBER: RM 5.04 (-20%)

By
《小流星系列》将有效协助小朋友建立和加强他们的语文和认知技能。每一本书都是根据教育局所颁布的学前教育课程标准所编写的,内容由浅入深,丰富企鹅多样化,帮助小朋友复习之前所学,轻松应付下一个学段的课程。这一系列是适合在家里或许学校使用辅助教材! Learn More
USUAL: RM6.30

NOW: RM 5.04 (-20%)

MEMBER: RM 5.04 (-20%)

By
《小流星系列》将有效协助小朋友建立和加强他们的语文和认知技能。每一本书都是根据教育局所颁布的学前教育课程标准所编写的,内容由浅入深,丰富企鹅多样化,帮助小朋友复习之前所学,轻松应付下一个学段的课程。这一系列是适合在家里或许学校使用辅助教材! Learn More
USUAL: RM6.30

NOW: RM 5.04 (-20%)

MEMBER: RM 5.04 (-20%)

By
Help children aged 3 to 6 develop and strengthen important essential language and cognitive skills in preparation for formal schooling. Develop and enhance children’s fine motor skills, hand-eye coordination, language and cognitive skills. Introduce essential concepts to children to help them get ready for Primary 1. Includes fun activities that enhance children’s understanding of the concepts learnt. Learn More
USUAL: RM6.30

NOW: RM 5.04 (-20%)

MEMBER: RM 5.04 (-20%)

By
Ages 3 and above. Interesting activities that let children to have fun while learning. Varied activities that help children revise what they have learnt. Simple instructions that help children carry out the activities easily Learn More
USUAL: RM5.30

NOW: RM 4.24 (-20%)

MEMBER: RM 4.24 (-20%)

By
Ages 3 and above. Interesting activities that let children to have fun while learning. Varied activities that help children revise what they have learnt. Simple instructions that help children carry out the activities easily. Learn More
USUAL: RM5.30

NOW: RM 4.24 (-20%)

MEMBER: RM 4.24 (-20%)

By
Age 3 and above. Bilingual – BI and BM. Interesting activities that let children have fun while learning. The contents are arranged from easy to difficult to help children build a strong foundation in early maths skills. The writing exercises help children recognise and remember the numbers learnt. Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 4.48 (-20%)

MEMBER: RM 4.48 (-20%)

By
Age 3 and above. Bilingual – BI and BM. Interesting activities that let children have fun while learning. The contents are arranged from easy to difficult to help children build a strong foundation in early maths skills. The writing exercises help children recognise and remember the numbers learnt. Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 4.48 (-20%)

MEMBER: RM 4.48 (-20%)

By
The year is 2020. Shin Hazama is an ordinary high school boy living in Tokyo. One day he suddenly encounters a boy named Jin who looks exactly like him and claims he came from “another” world. According to Jin, there is another world which an evil queen, Kotoko completely dictates the world by controlling all the wealth and also executing whomever is against her. Also, the another world is planning expanding its territory by taking over the “our” world and sending tro Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Fauziah Ashari
NUR AIRIS dan ZUFAR HANNAN bersatu tanpa cinta. Seorang mengelak daripada perkahwinan ‘cina buta’ manakala seorang kerana wang ringgit. Namun, sejauh mana kudrat Airis mengelak setelah empat tahun dia tinggalkan Zufar tatkala lelaki itu memburunya hingga sanggup menjadi drebar dan bodyguardnya atas arahan Datuk Jae. -When I need you, I just close my eyes and I’m with you, Nur Airis. No one could kill me except you.- Airis hentikan langkah. Menghayati setiap bait ayat Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.90 (-18%)

MEMBER: RM 22.90 (-18%)

By NURAINI MAARIF
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Oyinkan Braihwaite
A literary sensation' Guardian 'A bombshell of a book... Sharp, explosive, hilarious' New York Times 'Glittering and funny... A stiletto slipped between the ribs and through the left ventricle of the heart Financial Times When Korede's dinner is interrupted one night by a distress call from her sister, Ayoola, she knows what's expected of her: bleach, rubber gloves, nerves of steel and a strong stomach. This'll be the third boyfriend Ayoola's dispatched in, quote, self-de Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By Qhayra Qhayriesa
Dingin, kaku, datar... itu watak penuh misteri Tengku Ishaan Danish. Dia makhluk paling sinis dan selalu menghuru-harakan hidup sesiapa saja yang berperang dengannya kecuali seseorang... "Awak yang buatkan saya jadi tak tentu arah dan sekarang, awak tanya pulak apa yang saya nak buat? Huh. Sepatutnya fikir habis-habis sebelum buat sesuatu. Kalau tak macam inilah jadinya. Awak juga yang dapat akibatnya." -TENGKU ISHAAN DANISH "Saya dah buat apa Tengku? Apa yang saya dah Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.90 (-18%)

MEMBER: RM 23.90 (-18%)

By Arsya Aisya
Kerana kopi, dua hati dan kehidupan yang berbeza menjadi satu! Nur Qasy Imani atau Q… pencinta kopi yang sanggup menjadi barista di Luth’s Café. Menjadi barista itu mudah baginya, namun ia menjadi payah apabila ia melibatkan soal hati dan perasaan. Ada ketika, nun jauh di sudut hatinya berdetik rasa. Luth Haqiem… bersama detik waktu berlalu, cintanya berputik. Untuk mengakui, dia resah sendiri. Lalu dia mendekat dalam caranya sendiri. Untuk berada dekat dengan Q, dia s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Aira Eddy
Demi keadilan seorang bapa pada 3 orang anak lelaki yang berlainan ibu, Tan Sri Armanshah mencipta satu misi pada anak-anaknya. “Papa dah putuskan, Ceo Shah Holdings akan di warisi kepada mana-mana anak papa yang berjaya memberikan Papa cucu dalam masa setahun ni. Anak siapa yang lahir dulu, so dia yang akan jadi Ceo Shah Holdings tu. Itu keputusan muktamad Papa.” – TAN SRI ARMANSHAH Berdesing telinga Arrianshah selaku putera sulung dalam keluarga itu bila mendengar Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Dr. Abdul Rahman Hj Abdullah
Dalam jilid 3 ini menumpukan perhatian kepada zaman moden Turki, ia bermula dengan ancaman penjajahan Barat yang memperkenalkan sistem secular di wilayah Mesih dan seterusnya di Turki sendiri. Pada peringkat awalnya, proses pembaratan berlaku melalui program Nizam-I Jedid oleh Sultan Selim 111, dan diikuti oleh program Tanzimat pada zaman Sultan Abdul Mejid. Sedangkan di kalangan tokoh-tokoh politik, proses pembaratan dijalankan oleh gerakan Uthmani Muda dan gerakan Turki Mud Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Nurhayati Ishak
JEBAT: Irina, aku fikir aku ego dengan cinta. Benci untuk mengakuinya sebab aku tak suka. Tetapi mana tahu ego kau melebihi aku pula. Penat! Penat sungguh mengejar cintamu sehingga aku hampir-hampir berputus asa. Pandanglah aku, Irina. Aku sangat cintakan kau. Aku tahu kau juga cintakan aku. Tetapi kenapa payah sangat untuk kau mengaku? IRINA: Kerana kau, Jebat. Kau yang mulakan dulu. Kasarnya bahasa kau. Sinisnya apabila kau sindir ketika aku sedang dalam kesusahan. Meny Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Louisa May Alcot
Louisa May Alcott shares the innocence of girlhood in this classic coming of age story about four sisters—Meg, Jo, Beth, and Amy. In picturesque nineteenth-century New England, tomboyish Jo, beautiful Meg, fragile Beth, and romantic Amy are responsible for keeping a home while their father is off to war. At the same time, they must come to terms with their individual personalities—and make the transition from girlhood to womanhood. It can all be quite a challenge. But t Learn More
USUAL: RM32.95

NOW: RM 32.95 (-0%)

MEMBER: RM 29.66 (-10%)

By American Academy Of Pediatrics
Now in its seventh edition! From the American Academy of Pediatrics, the most up-to-date, expert advice for mothers, fathers, and care providers--all in one guide. All parents want to provide the very best care for their children. This essential resource from the most respected organization in child health is the one guide pediatricians routinely recommend. Parents can safely trust the guidance, which covers everything from preparing for childbirth to toilet training and from Learn More
USUAL: RM112.95

NOW: RM 112.95 (-0%)

MEMBER: RM 101.66 (-10%)

By
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By David Wallace-Wells
**SUNDAY TIMES AND THE NEW YORK TIMES BESTSELLER** 'An epoch-defining book' Matt Haig 'If you read just one work of non-fiction this year, it should probably be this' David Sexton, Evening Standard It is worse, much worse, than you think. The slowness of climate change is a fairy tale, perhaps as pernicious as the one that says it isn't happening at all, and if your anxiety about it is dominated by fears of sea-level rise, you are barely scratching the surface of what terr Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

By Haiza Haifa
NUR FILIA HAIFA... hidupnya dikelilingi kesunyian dan terlalu rutin. Dia juga tiada teman rapat apatah lagi istimewa. Semuanya kerana dirinya pernah dikhianati sahabat baik. Lantaran itu, dia mengasingkan diri daripada bergaul dengan teman sebaya. Istilah persahabatan langsung tiada dalam kamus hidupnya. IMZI FARHAN... lelaki nerd, skema dan pelik. Entah dari mana hadirnya, tiba-tiba dia mahu menjalinkan persahabatan. Filia menolak dengan keras, pada mulanya. Tetapi, keik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Nur Mayani
Kahwin paksa. Klise. Rash Haddy tak pernah sangka dia akan menjadi mangsa. Cintanya pada Damia, perempuan yang dia sendiri tak tahu kenapa dia terlalu cinta, musnah. Terpaksa dilupakan begitu saja. Kehendak Tuan Mahmod perlu diikut. Jika tidak, dia akan dicop dengan gelaran 'anak tak guna'. Paling dasyat lagi, silap-silap Tuan Mahmod boleh panggil dia anak derhaka. Sejak kecil Haddy sebolehnya tak mahu ayahnya kecewa. Cukuplah dia tahu betapa deritanya Tuan Mahmod di Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Al Cimino
Women commit just 4% of homicides in comparison to men. But this disproportion can make their crimes seem all the more shocking. In this chilling casebook, Al Cimino explores 34 female murderers. We meet 'Angel of Death' Kristen Gilbert who induced multiple cardiac arrests among her patients while working as a hospital nurse, Enriqueta Marti, the 'Vampire of Barcelona' who killed children to make cosmetics, and many more. These case studies give riveting insight into the li Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Vivianur Azura
Susah memikat lelaki? Bagi Puteri Irdiana Nafisya, perkara itu di hujung jarinya. Tidak perlu bergadai body, berderet lelaki jatuh cinta dengannya. Senyum serta gelak tawa juga lentok manjanya, cumalah plastik semata-mata. Dia tidak pernah kecundang dalam cinta kerana dia tidak pernah jatuh cinta. Hidupnya cuma punyai satu maksud, memburu si kasanova, menjerat dengan cinta plastik lalu meninggalkan mereka! Yang penting, dia berasa puas. Irdiana Nafisya membekukan hati d Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Emiesha Nur Mk
“Tolong jadi kekasih olok-olok saya. Please… bertahan untuk beberapa bulan aje. Lepas tu, janji everything will be okey.” -LUQH “Ni semua kerja gila, tau tak? Tak pasal-pasal semua orang cop saya ni girlfriend awak.” – NUWA Menjernihkan hubungan Datin Dhina dan Luqh akhirnya membawa kepada kisah percintaan olok-olok antara Nuwa dan Luqh. Tugas yang diberikan memanglah tidak terlalu sukar. Lakonan mereka begitu mantap sekali gus memudahkan matlamat Luqh Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Nurul Atiqh Ghuzir
“Saya tak tahu cara untuk mendekati dia. Dia sangat istimewa. Awak satu-satunya harapan saya.” – ADAM DAVIAN Hadirnya tanpa diminta. Kiera mula jatuh hati dan berharap Adam juga merasakan benda yang sama. Namun, punah harapannya apabila Adam mencintai kawan baiknya, Jo. “Saya tidak mampu membuat awak jatuh hati kepada saya. Saya tidak mampu untuk memenangi hati awak…” – SHAKIRA AMIRUDDIN Kiera hanya mampu meluahkan perasaan melalui pementasan teater bersa Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Paul Kalanithi
At the age of thirty-six, on the verge of completing a decade’s worth of training as a neurosurgeon, Paul Kalanithi was diagnosed with stage IV lung cancer. One day he was a doctor treating the dying, and the next he was a patient struggling to live. And just like that, the future he and his wife had imagined evaporated. When Breath Becomes Air chronicles Kalanithi’s transformation from a naïve medical student “possessed,” as he wrote, “by the question of what, giv Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Bj Fogg
This year forget big resolutions. For real change start small. Forget the latest exhausting fitness fad. Lose the guilt. Stop feeling bad. Improving your life is much easier than you think: Try any habit, make it tiny, find where it fits naturally in your life and nurture its growth. Silicon Valley legend BJ Fogg, pioneering research psychologist, founder of the iconic Behavior Design Lab at Stanford, and one of Fortune's '10 New Gurus You Should Know', has cracked the cod Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 67.41 (-10%)

By Liane Moriarty
"If three characters were good in Big Little Lies, nine are even better in Nine Perfect Strangers." --Lisa Scottoline, The New York Times Book Review From the #1 New York Times bestselling author of Big Little Lies Could ten days at a health resort really change you forever? In Liane Moriarty's latest page-turner, nine perfect strangers are about to find out... Nine people gather at a remote health resort. Some are here to lose weight, some are here to get a reboot on life Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Maria Kajiwa
Kerana janji hati nuraninya mati… Ustaz Muiz, seorang guru agama berhasrat untuk mendirikan sebuah madrasah di kampungnya sebagai pusat mengajar ilmu agama yang lebih tersusun. Dia mendapat sokongan daripada isteri, kawan dan penduduk kampung tetapi ditentang oleh Sahir Zub-yan dan konco-konconya. “Kita akan buat apa sahaja asalkan rancangannya gagal.” – Sahir Zub-yan Sahir Zub-yan, seorang ahli sihir Kaum Kan. Dia tinggal di Gunung Dayan dalam daerah Hasam Hura Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By
In U.C.0096, the conflict dubbed the "Laplace Incident" ended with the dissolution of the Neo Zeon remnant group "Sleeves". Both the Unicorn Gundam and the Banshee were sealed away, never to be seen again. With the original draft of the Universal Century Charter revealed, the existence of Newtypes and their promised rights have become known to the public. One year later, in U.C.0097, the world is still largely unchanged. Having thought to be lost two years ago, the Unicorn Gu Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Mohd Arif Ariffin
Dahulu golongan khunsa dan transeksual ini adalah antara golongan yang dirahsiakan identitinya. Tiada siapa yang tahu kewujudan jantina unik ini. Dalam masyarakat, golongan ini menjadi golongan minoriti dan dianggap memalukan nama baik keluarga dan keturunan. Namun begitu, pada zaman sekarang semakin ramai golongan ini yang keluar ke masyarakat dan secara terang-terangan menonjolkan diri mereka tanpa rasa malu atau rendah diri. Mereka ini terdiri daripada golongan profession Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Nurhayati Ishak
Antara Issam dan Haider mana satu harus kupilih. Kedua-duanya aku cinta. Issam, manusia yang disumpah menjadi seekor kuda putih. Haider yang disumpah menjadi naga. Kedua-duanya kejap disimpan di dalam hati. Nakalnya Haider membuatkan hati ini geram! Tetapi dalam nakalnya, dia sangat mengambil nberat, membuakan aku terus jatuh cinta. Sikap selamba Issam ada kala melemaskan. Tetapi raut wajah dan keterampilannya membuatkan hati ini gedebuk! Jatuh tanpa sengaja. Aku juga cintaka Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Mardhiah
Kisah silam yang sentiasa melukakan. Namun kisah cinta aku hadir seperti langit yang meneduhkan ********** “Kalau kita ditakdirkan berpisah, you nak cari lelaki yang macam mana?” Khalil “Kalau dia senyum kan, hati I mesti akan rasa berdebar-debar. Macam ada gendang tau kat hati I nanti.” Sara Namun bilang emak, Sara ini tak akan sesekali beroleh bahagia. Sumpah itu sendiri telah diiakan oleh Sara, bahawa memang takdirnya akan begitu. Bahagia takkan pernah s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
An atheist Japanese salaryman, in the moment of being murdered, is confronted by a self-righteous entity he refers to as "Being X" who condemns the man for not believing that "Being X" is God and sentences him to be reborn in a world that is similar to WWI Europe with magic, in an empire torn apart by countless wars with all nearby countries. The salaryman is reborn as a girl, Tanya Degurechaff. According to "Being X", if she's not able to die a natural death, or she refuses Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 25.52 (-20%)

MEMBER: RM 25.52 (-20%)

By Muthanna Saari
Wacana Hak Asasi Manusia seyogia berakar dan terbangun sebagaimana hak-hak asasi tadi harus dipertahan dan diamalkan. Suatu kesegaran apabila Hak Asasi ini masuk dalam ranah imaginasi moral dan terungkap dalam bahasa pemikiran dan nilai kita. Buku kupasan Muthanna Saari adalah suatu sumbangan berharga, dalam konteks di mana kita sering mendapati keraguan tentang hak asasi ini atas alasan kita memiliki gagasan hak asasi yang lebih baik dari apa yang sedia ada. Soalnya bukan si Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Cici Aida
Aku…Darling Delia. Nama vogue sangatkan. Kategori aku, hanya gadis biasa-biasa, tapi tetap ada gaya. Pakej manis, itu semulajadi. Ada juga yang ingin meraih perhatian. Tetapi sayang, aku cuma mengejar seorang saja. Bukan sebab dia terlalu kacak, tapi kaku macam kayu bila berdepan dengan perempuan. Senang cerita tersangatlah pemalu. Kalah seperti anak dara kena pinang. Jujur…dialah lelaki itu, Emir Anaqi. “Lepas ni saya akan panggil awak Darling sebab itu memang nama a Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Jemaah Seram
Himpunan 11 cerpen seram dan thriller bertemakan pohon/pokok. Ilya Abdullah - Puaka Beringin Suhana Mat Lazim - Harum Bakawali Asraf Shaari - Pokok Durian Berdarah Ella Affandy - Pokok Nurhan Yusof - Lambaian Ara Acik Zaza - Misteri Pokok Ubi Kayu Balqis Jaz - Patin Tempoyak Daun Cemumur Alissa Alee - Jantung Zaif AB - Teksi Terakhir Zaif AB - Sakat Zaif AB - Lu Sudah Kena Main Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Abigall Hing Wen
Perfect for fans of Jenny Han and Sarah Dessen, this romantic and layered Own Voices debut from Abigail Hing Wen is a dazzling, fun-filled romp. "Our cousins have done this program," Sophie whispers. "Best kept secret. Zero supervision." And just like that, Ever Wong's summer takes an unexpected turn. Gone is Chien Tan, the strict educational program in Taiwan that Ever was expecting. In its place, she finds Loveboat: a summer-long free-for-all where hookups abound, adults Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
Beyond the beauty that plants can bring into our homes, there is an ever-changing element that fills our living environments and our souls like a rite of rejuvenation. Plants bring vitality, growth and good vibes. When we invite plants into our home, we breathe cleaner air and we are happier. Caring for them is to nurture our relationship with nature and a reminder that we evolved from it. Learn More
USUAL: RM105.00

NOW: RM 105.00 (-0%)

MEMBER: RM 94.50 (-10%)

By Wan Nur Najihah
“Kalau aku tahu ni yang terjadi, kau ingat aku akan mulakan dulu? Kau tahu tak selama ni apa yang aku rasa bila ingat balik perbuatan aku? Aku rasa baik aku mati.” FALIQ NAZRAN- Dirinya tidak sempurna. Didikan agama yang diberi terbang saat diri berada di perantauan. Hidupnya bahagia dengan setiap dosa yang dicipta. Tapi kerana satu kejadian, kesedaran yang muncul sekelip mata mendatangkan rasa insaf. ZAFRAN- Kahwin? Perkataan itu lenyap sebaik dia memikul tanggungjaw Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Dr.Nur Hanisah
Kehamilan bukan semata-mata menjadi (bakal) ibu, bahkan ia hadir dengan pelbagai harapan, tugas dan tanggungjawab lain. Ia proses alami yang amat besar nilai manusiawinya. Lantaran itu, gelaran ‘ibu’ dan segala keistimewaannya hanya dikalungkan ke leher dan bahu seorang wanita. Perjalanan dari mula hamil, kelahiran, seterusnya menyusu dan mendidik anak, sekalipun indah, tidak terlepas daripada ujian dan komplikasi. Kadangkala mendorong para wanita terpilih ini ke sudut Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

1-896 of 896

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top