0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' OUP USA 'Found 3570 Related Products
By Yuki Otake
With the addition of Mario and Ivan, the ‘two essential items’ needed for Tokyo Crusade to become a competitive team have been found… except these new members are just as problematic as Chihiro! Noda, Toriumi and Tamaki go out to celebrate the team’s success at making it into the finals of the Emperor’s Cup, only to run into Yusa – a former member of the Crusades! Noda recognises Yusa’s skills and wants him to return to play for the team, but Yusa is only intere Learn More
USUAL: RM32.70

NOW: RM 32.70 (-0%)

MEMBER: RM 29.43 (-10%)

By Cecelia Ahern
It's been seven years since Holly Kennedy's husband died - six since she read his final letter, urging Holly to find the courage to forge a new life. She's proud of all the ways in which she has grown and evolved. But when a group inspired by Gerry's letters, calling themselves the PS, I Love You Club, approaches Holly asking for help, she finds herself drawn back into a world that she worked so hard to leave behind. Reluctantly, Holly beings a relationship with the c Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Jeff Kinney
*It's the 13th hilarious book in Jeff Kinney's bestselling Diary of a Wimpy Kid series!* 'Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling children's authors on the planet' - Independent When snow shuts down Greg Heffley's middle school, his neighbourhood transforms into a wintry battlefield. Rival groups fight over territory, build massive snow forts, and stage epic snowball fights. And in the crosshairs are Greg and his trusty best friend, Rowley Jeff Learn More
USUAL: RM34.95

NOW: RM 34.95 (-0%)

MEMBER: RM 31.46 (-10%)

By Guinness World Records
Celebrate the dawning of a new decade with the fully revised Guinness World Records 2020. To kick off the '20s, we've created an electrifying new cover and curated a record-breaking edition packaged with thousands of new, updated and classic superlatives, hundreds of never-before-seen images, and a selection of eye-opening photo-composites that put a new spin on record-breaking... A new decade means it's time for a fresh approach, so starting with our front cover, we've re-b Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 98.91 (-10%)

By Mr Children Studio
Biasalah…pusat sukan sentiasa meriah dengan aktiviti. Tapi siapa tahu, di sebalik kebingitan ada benda ganjil lagi menyeramkan. Mungkin ada yang tak kena kat situ. Adanya peminat misteri,atlet"luar biasa", penonton bersorak dahagakan darah dan suasana sunyi antaran perkara korang kena hati-hati terutama bila berseorangan. "Dia mungkin tak ganggu tapi kalau korang lemah semangat,siapa nak tolong? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 原田舞葉
2018年本屋大賞第四名 藝術小說全新境界 看原田舞葉與文森‧梵谷一同奮戰 揭開黎明前的《星夜》 重現跌宕的人生際遇與名作們的創作歷程   有些事就算你想再多也無能為力。   但不管甚麼樣的暴風雨來襲,終有過去的時候。   那是大自然的定律。──Fluctuat nec mergitur   明亮,無比明亮的夜空。   那是孕育清晨的夜晚,是等待破曉的夜空。   Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Isandra
Satu peristiwa membuatkan Hazril Mifzal menjauhkan dirinya dari keluarga lantas bekerja sebagai pelayan di sebuah warung. Dia juga nekad mahu menjauhkan diri dari semuanya. Namun, pertemuannya dengan Mia Adlina mula mengubah sedikit sebanyak prinsip yang dipegang. Setelah kecewa dengan kecurangan kekasihnya yang bernama Aqil Thaqif... Mia Adlina mengambil keputusan untuk meminta bantuan Hazril Mifzal bagi membalas segala perbuatan Aqil kerana telah curang dengannya. “Apa?! Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Azieana
Perkahwinan Intan dan Faris bukanlah sesuatu yang manis untuk dikenang. Tapi ia bukanlah satu penyebab untuk tidak meneruskan ikatan itu. Namun, campur tangan orang ketiga dan kepercayaan yang dikhianati telah meleraikan ikatan hati yang baru terbina. “Selangkah you keluar dari rumah ni, I haramkan kaki you pijak ke sini lagi. Ingat tu!” – Faris “Awak boleh ceraikan saya tapi saya mahukan pampasan sebagai balasan.” – Intan Pertemuan selepas 5 tahun be Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Kerri Maniscalco
A New York Times Bestseller! Audrey Rose and Thomas Cresswell find themselves aboard a luxurious ocean liner that becomes a floating prison of horror when passengers are murdered one by one...with nowhere to run from the killer. The #1 bestselling series that started with Stalking Jack the Ripper and Hunting Prince Dracula continues its streak in this third bloody installment.... Embarking on a week-long voyage across the Atlantic on the opulent RMS Etruria, Audrey Rose Wads Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 37.43 (-25%)

MEMBER: RM 37.43 (-25%)

By Dj Fuzz
Ramai yang telah mencuba nasib untuk mendapatkan perhatian dari syarikat - syarikat rakaman dan ramai juga yang tak berjaya. Ketahui rahsia untuk Menjadi Artis Rakaman dengan lebih pantas dan efektif. Anda memerlukan buku ini: Jika anda nak jadi artis rakaman Jika anda mahu memiliki lagu - lagu hit dicorong radio Jika anda ingin tahu bagaimana industri muzik ini berfungsi Jika anda gemarkan muzik dan ingin menjana kewangan daripadanya Jika anda mempunyai bakat yang besa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Suganthi Supramaniam
The Story of Bentong Kali details the rise and fall of one of Malaysia's most notorious gangsters Kalimuthu a/l Pakirisamy, better known as Bentong Kali, who terrorised the nation in the early 1990s. On the front of every newspaper, he was believed to be behind at least 16 murders and attempted murders before being killed by police. Written by journalist Suganthi Suparmaniam, this book traces Kalimuthu's journey from his poor childhood in Bentong, Pahang to the streets of KL Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nick Hornby
*THE SIDE-SPLITTING NEW COMIC SHORT FROM ONE OF BRITAIN'S BEST-LOVED WRITERS, SOON TO BE A MAJOR BBC TV SERIES* ______________________________ Each week, Tom and Louise meet for a quick drink in the pub before they go to meet their marriage counsellor. Married for years and with two children, a recent incident has exposed the fault lines in their relationship in a way that Tom, for one, does not wish to think about. In the ten minutes in the pub they talk about the agenda Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 49.95 (-0%)

MEMBER: RM 44.96 (-10%)

By Kit Frick
“Demands to be read in one sitting” Karen M. McManus, bestselling author of One of Us Is Lying and Two Can Keep A Secret We Were Liars meets Goodbye Days in this thrilling page-turner... It’s hard to find the truth beneath the lies you tell yourself. Then: They were four - Bex, Jenni, Ellory, Ret. (Venus. Earth. Moon. Sun.) Headstrong, loyal, electric ; Ellory’s whole solar system. Now: Ellory is alone, her once inseparable group of friends torn apart by secrets, Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Mathias Schuz
What has ethics got to do with my job? How can I take on ethical responsibility and help to make my company more successful at the same time? Although 'ethical responsibility' has become something of a catchphrase these days, most people only have a vague idea what it means and how it can be demonstrated in actual practice.Disasters like the Volkswagen's emission scandal, the oil spill in the Gulf of Mexico, the nuclear meltdown of Fukushima, the global financial crisis, and Learn More
USUAL: RM99.90

NOW: RM 99.90 (-0%)

MEMBER: RM 89.91 (-10%)

By Susan Jeffers
What are you afraid of - and how is it holding you back? The phenomenal classic on moving from a place of paralysis, pain and indecision to one of energy, enthusiasm and action Whatever your anxieties, Feel the Fear and Do it Anyway (R) can teach you how to handle what life throws at you, allowing you to take control, move forwards and live the life you want. First published over 30 years ago, Susan Jeffers' phenomenal classic has helped change the lives of over two millio Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Vivianur Azura
Susah memikat lelaki? Bagi Puteri Irdiana Nafisya, perkara itu di hujung jarinya. Tidak perlu bergadai body, berderet lelaki jatuh cinta dengannya. Senyum serta gelak tawa juga lentok manjanya, cumalah plastik semata-mata. Dia tidak pernah kecundang dalam cinta kerana dia tidak pernah jatuh cinta. Hidupnya cuma punyai satu maksud, memburu si kasanova, menjerat dengan cinta plastik lalu meninggalkan mereka! Yang penting, dia berasa puas. Irdiana Nafisya membekukan hati dari se Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Sheridan
In today’s digital age, the traditional sales funnel—marketing at the top, sales in the middle, customer service at the bottom—is no longer effective. To be successful, businesses must obsess over the questions, concerns, and problems their buyers have, and address them as honestly and as thoroughly as possible. Every day, buyers turn to search engines to ask billions of questions. Having the answers they need can attract thousands of potential buyers to your company— Learn More
USUAL: RM107.30

NOW: RM 107.30 (-0%)

MEMBER: RM 96.57 (-10%)

By 克羅伊·班傑明
如果預知自己的死期,你會怎麼過你的人生? 高踞《紐約時報》小說暢銷書榜10週以上! 即將開拍影集!   ★★   ●普立茲文學獎得主理察.羅素盛讚:「此書是文學懸疑小說最精彩的那種,懸疑氛圍來自我們真心在乎的角色們,帶著深深刻在我們人性中的意外驚喜!」   ●People時人推薦,繼《金翅雀》唐娜‧塔特、《無聲告白》伍綺詩,下一位當代 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By Emiesha Nur Mk
“Tolong jadi kekasih olok-olok saya. Please… bertahan untuk beberapa bulan aje. Lepas tu, janji everything will be okey.” -LUQH “Ni semua kerja gila, tau tak? Tak pasal-pasal semua orang cop saya ni girlfriend awak.” – NUWA Menjernihkan hubungan Datin Dhina dan Luqh akhirnya membawa kepada kisah percintaan olok-olok antara Nuwa dan Luqh. Tugas yang diberikan memanglah tidak terlalu sukar. Lakonan mereka begitu mantap sekali gus memudahkan matlamat Luqh terca Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By 蘇珊娜·卡哈蘭
「好看極了!」亞馬遜書店數千名讀者近滿分好評, 全美狂銷破 1,000,000 冊,全球售出二十餘國版權, 全球熱議醫療案例,改編電影由克蘿伊・摩蕾茲主演。 寫下心理學、神經科學與免疫學研究新頁, 國際權威醫學期刊《刺胳針》(The Lancet): 「精彩懸疑,讓人一口氣讀到最後一頁才罷休。極力推薦。」   「完全變了個人是什麼感覺?」   起先,卡 Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By
Al-Quran Perkata Warna Al-Andalus ini adalah sebuah metod atau Panduan Belajar Terjemahan Perkata dengan kaedah diberi warna pada setiap patah perkataan ayat-ayat al-Quran di dalam Bahasa Arab dan Bahasa Malaysia pula tepat dibawah tanpa khat tanpa dipisah atau dipotong pada khat dan tulisan Arabnya. Dengan pengukuhan kata dan tiadanya dipisah khat itu maka ia dapat memberikan kelebihan dan ketenangan dalam membaca kalimah Arab yang lebih besar berbanding yang kebiasanya ter Learn More
USUAL: RM80.00

NOW: RM 64.00 (-20%)

MEMBER: RM 64.00 (-20%)

By Rafina Abdullah
Berkahwin dengan seorang lelaki yang sering menyimpan curiga, bukanlah satu keadaan yang menyenangkan bagi Ariana. Setiap hari yang dilalui, dia perlu berhati-hati dalam setiap langkah. ARIANA "Sebagai pembantu peribadi mak su, Rin tak boleh elak dari berjumpa Haji Fahmi kalau ada apa-apa urusan berkaitan." Izudin... kegagalan rumah tangganya bersama wanita yang dikasihi, menjadikan dia seorang yang over protective selepas berkahwin dengan Ariana. Pantang telinganya mende Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Tiffirah
Caramu berbicara, kalimatmu, kata-katamu, aku masih ingat setiap darinya. Kau kata aku adalah masa depanmu jadi aku memberikan segalanya, namun kini aku adalah masa silammu. -Teja Setelah menghabiskan waktu denganmu, seperti yang dijangka aku mengucapkan selamat tinggal. Aku tidak memiliki apa-apa pun, sekarang aku membiarkan air mataku mengalir. Aku tidak bisa mengambil sehari bahkan sejam untuk merindukanmu. -Tuah Berlayar mengenderai angin, ku bentangkan layar ini. Beru Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By 清野雅子 , 岡山惠實
  3歲起,阿德勒式的育兒術 -- 不獎賞、不斥責、多鼓勵   ◎此書是30多年來一直秉持著阿德勒心理學基礎,而設立的日本育兒學習講座 (Parent Study System on Adlerian Group Experiences的簡稱) 首次出版的育兒書籍。   ◎作者認為要設定目標教養孩子 :   l先理解孩子 : 孩子發生讓你困擾的行為必定有其緣由   l不要過度的獎賞或責罵,容易造成孩子的偏差行 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Zaif AB
Gempar apabila satu kematian telah berlaku di sebuah hutan lipur yang agak popular. Detektif Osman dan sarjan Rohana diarahkan untuk menyiasat kematian tersebut. Hasilnya kematian itu diklafikasikan sebagai kematian mengejut. Namun lain pula dengan cerita yang disampaikan oleh beberapa orang anggota renjer di kawasan tersebut. Kisah hutan itu berpuaka mula tersebar. Saiful, seorang wartawan majalah, cukup berminat untuk menyelongkar misteri ini. “Sedar-sedar dia terde Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Lesley Kara
When single mum Joanna hears a rumour at the school gates, she never intends to pass it on. But one casual comment leads to another and now there’s no going back . . . Rumour has it that a notorious child killer is living under a new identity, in their sleepy little town of Flinstead-on-Sea. Sally McGowan was just ten years old when she stabbed little Robbie Harris to death forty-eight years ago – no photos of her exist since her release as a young woman. So who is the Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By Shafie Abdul Rahman
Sesungguhnya, jika hadiah Nobel telah mula diperkenalkan sejak abad ke-9 lagi, tidak syak lagi bahawa penerima anugerah tersebut bermula daripada abada ke-9 hinggalah abad ke-15, semuanya akan dibolot oleh cerdik pandai Islam! Pelbagai ikon menjadi pujaan dan sebutan dalam kalangan generasi muda serta anak-anak remaja kini. Ada antara mereka termasuklah para artis dan selebriti baik di peringkat antarabangsa mahupun di peringkat tempatan. Namun kurang sekali antara kita khus Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Salla Simukka
The Girl with the Dragon Tattoo meets Six of Crows—this international bestseller is an edge-of-your-seat thriller that chills to the bone, and not just because of the icy winter setting. Lumikki Andersson has made it a rule to stay out of things that do not involve her. She knows all too well that trouble comes to those who stick their nose where it doesn’t belong. But Lumikki’s rule is put to the test when she uncovers thousands of washed Euro notes hung to dry in he Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

By Mohd Daud Bakar
Hutang dalam masyarakat moden adalah sudah menjadi perkara biasa. Kalau tidak hutang, banyak perkara tak boleh buat. Namun, ada hutang yang baik dan ada yang 'memeningkan kepala'. Saya dan Razman cuba memberikan beberapa tips dalam pengurusan hutang secara berhemah. Hutang tidaklah buruk kalau diuruskan dengan baik sebab agak susah untuk hidup tanpa berhutang...ada hutang biasa dan ada hutang untuk bisnes. Penawar kepada budaya hutang ialah pengurusan aliran tunai yang sihat Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Julia Basri
Hidup bergelumang dengan dosa, perkara biasa bagi Umaira. Farok, Zaman dan Razif buat hidup Umaira kian celaru hingga akhirnya dia lari jauh membawa diri. Bahana dosa silam Umaira terpaksa ditanggung Adamia Qaisara. Izwan pula tak putus-putus mengambil kesempatan pada Adamia. Pertemuan tak di duga melakar kisah baru antara Adamia dan Adam Hakimi. Masing-masing ada agenda tersendiri. Adamia tidak rela dirinya dimiliki Izwan. Adam pula muak dengan cinta murahan Karina. “ Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Fitri Umairah 
SEORANG diri berjalan dekat kawasan ni memang sedikit menggerunkan. Terkadang terasa macam ada mata-mata yang memerhatikan tingkah lakukanya secara diam-diam dan sembunyi-sembunyi. Rayyana menebarkan pandangannya ke sekeliling jalan, tiada sesiapa. Rumah yang ada dekat tepi jalan ni pun macam tak berpenguhuni. Eh apa pula, cuba tengok jam dah pukul berapa... nak senja. Kebiasaan orang kampung sini bila hari dah nak senja anak-anak semua mereka akan arahkan untuk masuk k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Datuk Dr. Ustazah Norhafizah Musa
"Terima kasih ALLAH atas nikmat yang Engkau kurniakan. Terima kasih atas nikmat berkeluarga yang Engkau rezekikan. Maka kurniakan kami kesabaran dalam memenuhi amanah ini." - Datuk Dr. Ustazah Norhafizah Musa Tip bahagia dalam keluarga: - Mesti DEKAT dengan AL-QURAN. - Saling MENGHORMATI ibu ayah dan anak-anak. - 'BELI' jiwa dengan 'MEMBACA' personaliti mereka. - DIDIK anak dengan LEMAH LEMBUT kerana kekerasan akan menjauhkan mereka. - BERKORBAN untuk KELUARGA kerana kian ba Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Muhd Farhan Basheer
Keterangan Buku Qamus Azzakiyy telah disusun bagi memudahkan dalam membuat rujukan dan menambahkan pengetahuan. Proses penyusunan qamus ini memerlukan pengalaman, kegigihan dan kepakaran di dalam tiga Mang bahasa tersebut. Selain itu, usaha dan semangat kearah penyusunan qamus ini timbul kerana kami melihat betapa pentingnya ketigatiga bahasa ini. Didalam pertuturan di nusantara. Selain itu, ia juga bertujuan memartabatkan bahasa Melayu dan bahasa Arab di mata dunia. Learn More
USUAL: RM19.00

NOW: RM 19.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.10 (-10%)

By Mardhiah
Kisah silam yang sentiasa melukakan. Namun kisah cinta aku hadir seperti langit yang meneduhkan ********** “Kalau kita ditakdirkan berpisah, you nak cari lelaki yang macam mana?” Khalil “Kalau dia senyum kan, hati I mesti akan rasa berdebar-debar. Macam ada gendang tau kat hati I nanti.” Sara Namun bilang emak, Sara ini tak akan sesekali beroleh bahagia. Sumpah itu sendiri telah diiakan oleh Sara, bahawa memang takdirnya akan begitu. Bahagia takkan pernah s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By
One day, a city suddenly disappears. Takuya, a professional by-the-contract courier and lone wolf, meets Yuki, the only survivor from the city's extinction. The two rely on a message from Yuki's father, who was heard to be missing, and head toward the disappeared city, Lost. However, unexpected obstacles strike before the pair, with the reality especially shocking for Yuki. Before them are the feelings of those left behind, a mysterious group manipulating in the shadows, Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Azimah Lily
HELENA ISABELLA gadis kacukan Melayu Sepanyol yang membesar di luar negara. Selepas tamat pelajaran, Helena mengambil keputusan bekerja di Malaysia. Atas faktor kerja, Helena menyewa di rumah sewa Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah sehingga projek syarikatnya di utara semenanjung tamat. Mulanya Helena kekok tetapi Helena belajar sesuaikan diri dengan suasana kampung yang begitu asing baginya. Kehadiran tetamu di rumah Tok Wan Daud dan Mak Tok Aishah tidak disenangi oleh Helena. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Farhah Aiddin
Hijab Qasyaf bukanlah hadir dengan semula jadi, tapi hijabnya terbuka atas hatinya yang hitam dan dendamnya dengan Nada, kakaknya. Qasyaf Ilmi memiliki perangai yang cukup memeningkan keluarganya. Akhirnya, dia dihantar tinggal bersama datuknya. “Mereka hantar cara baik, mereka nak ambil pun cara baik. Jangan fikir bukan-bukan.” Atok menasihatinya. Kepulangannya di rumah membuatkan Qasyaf menjadi lebih tertekan dan pelbagai gangguan mengganggunya, malah cuba menced Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Faizah Mohd Noh
"Manusia! Penuh dengan alasan kan? Kalau kita sibuk, dia kata dia sunyi. Kalau kita sentiasa ada, dia kata kita mengongkong."- DIANA "Susah juga. Bila kita terpaksa berhadapan dengan orang yang salah, tapi menipu untuk raih kemenangan." – SYAFIQ Dua insan berbeza. Bertemu kerana dendam. Kisah silam yang disimpan rapat oleh Diana, kini diungkit-ungkit Syafiq. Lelaki yang hadir dalam hidupnya kerana satu titik noda yang membawa kepada kehancuran. Diana cuba lari, na Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Hitsuji Harumi
Izumi pelajar terbaik jurusan seni yang suka chatting. Nickname dia IZU dan partner alam mayanya bernama KANON. Izumi amat kagumi KANON dan setiap hari diorang chatting. heart Suatu hari, seorang pelajar jurusan muzik bernama Sagami muncul. Izumi dengan Sagami ni tak pernah ngam. Dan... identiti sebenar Sagami ialah KANON! Tak lama lepas tu, Sagami sedar Izumi ialah IZU lalu jatuh cinta dengannya. Tapi Izumi terus dingin. Apa Sagami perlu buat untuk tambat hati gadis ni? b Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Ichigo Takano
Pada malam sebelum Tahun Baru, Naho dan Kakeru bergaduh teruk menyebabkan jarak antara diorang semakin jauh. Naho yang rasa bersalah atas apa yang dah berlaku cuba perbetulkan keadaan. Tapi... Kakeru semakin jauhkan diri dan sentiasa mengelak dari Naho. Dengan panduan surat dari 10 tahun di masa depan dan bantuan kawan-kawannya, Naho berusaha untuk bercakap dan minta maaf pada Kakeru untuk selamatkan nyawa dan jiwa Kakeru. Adakah Naho akan berjaya? Dan apakah kesudaha Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Ruqayyah Muhd
Risau berat badan naik? Bawa pinggan makanan anda kepada para dietitian ini! Dietitian paling takut apabila orang lain tengok pinggan atau apa yang kami suap ke dalam mulut. Ya lah, kami beriya beri nasihat jangan makan begitu begini, tiba-tiba kami pula makan banyak? Kadangkala orang lain yang bawa lari pinggan apabila kami datang. Takut kami pula yang kira kalori mereka. Segan dan risau kami kata, "Hmmm... makan macam ni, bila nak kurus?" Walaupun ada saja yang tak hairan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Muthanna Saari
Wacana Hak Asasi Manusia seyogia berakar dan terbangun sebagaimana hak-hak asasi tadi harus dipertahan dan diamalkan. Suatu kesegaran apabila Hak Asasi ini masuk dalam ranah imaginasi moral dan terungkap dalam bahasa pemikiran dan nilai kita. Buku kupasan Muthanna Saari adalah suatu sumbangan berharga, dalam konteks di mana kita sering mendapati keraguan tentang hak asasi ini atas alasan kita memiliki gagasan hak asasi yang lebih baik dari apa yang sedia ada. Soalnya bukan si Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Shaykh Abdullah Bin Abd Al-Aziz Al-Jibreen
“Interaksi Dengan Bukan Muslim Dari Perspektif Sunnah dan Keindahan Agama Islam” adalah satu kajian yang sangat baik dan berjaya memberikan panduan yang meliputi beberapa aspek penting mengenai isu ini. Ia mempamerkan keindahan sebenar agama dalam hubungan interaksi dengan bukan Muslim. Kajian ini boleh dijadikan asas dalam membincangkan beberapa aspek penting dalam interaksi dengan bukan Muslim. Ia boleh dikembangkan lagi untuk memberikan solusi kepada pelbagai permasala Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Adnil Zaff
Sindrom Stockholm! Sesuatu yang tidak pernah diangankan oleh Amalina. Dia telah diculik oleh seorang mafia bernama Tajul Gazi. Bukanlah wang tebusan yang dihendakkan oleh lelaki itu. Sebaliknya, Tajul mahukan anak. Eh! Ada ke wanita yang mahu melahirkan anak kepada penjahat seperti Tajul? Amalina pada mulanya takut akan lelaki itu. Riak wajahnya bengis dan lelaki itu memang kaku. Tetapi setelah beberapa minggu ditawan Tajul, Amalina sendiri yang sudi dinikahi lelaki itu. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Amy Newmark
Whether you want to get moving, or keep moving, you need inspiration. Novice walkers and seasoned runners alike will find that inspiration, and so much more, in these stories written by those who know that the toughest step to take in any walk or run is the first. Beginning an athletic pursuit like running or walking for fitness takes a good deal of motivation, determination, and inspiration, all of which can be found in these 101 real-life stories. Written by people who to Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Aimee Molloy
Soon to be a major motion picture starring Scandal's Kerry Washington. 'Wonderfully nuanced and compulsively readable' KERRY WASHINGTON 'Thrilling . . . you'll think you have all figured out - until you realise you don't' MARIE CLAIRE 'An electrifying thriller' PEOPLE, BOOK OF THE WEEK * * * We all want different things. Francie wants to be the perfect mother. Nell wants to escape the past. Collette wants to spend more time with her family. All Winnie wants is to have he Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Mathew Reily
When Jack West Jr won the Great Games, he threw the four legendary kingdoms into turmoil. Now these dark forces are coming after Jack ... in ruthless fashion. With the end of all things rapidly approaching, Jack must find the Three Secret Cities, three incredible lost cities of legend. It's an impossible task by any reckoning, but Jack must do it while he is being hunted... Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 38.61 (-10%)

By Brad Feld , David B. Cohen
Refreshed, updated, and expanded. Do More Faster provides time-tested advice, tips, and experiences by founders and mentors of Techstars to help entrepreneurs succeed! David Cohen and Brad Feld, leading advocates for entrepreneurs and startups, team up to provide first-time entrepreneurs with the tools, insights, and experiences to help them do more faster. The authors share their decades of experience working with thousands of startup founders and have enlisted the advice o Learn More
USUAL: RM128.80

NOW: RM 128.80 (-0%)

MEMBER: RM 115.92 (-10%)

By C.F Yong
Malayan Chinese radicalism in the form of anarcho-communism only emerged in 1919. The ideology of anarcho-communism promoted not only the concept of anarchism but also of communism as a panacea for global problems. The arrival of anarcho-communism was followed in the 1920s by three waves of Chinese communism to Malayan shores until the founding of the Malayan Communist Party in mid-April 1930. The MCP struggled grimly for survival during its early years but posed a real threa Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 37.80 (-10%)

By Molly E. Lee
"Amber Henderson should have kept her mouth shut. Sure, Wilmot Academy's been living in the Dark Ages when it comes to sex ed, and someone had to take matters into their own hands. So maybe she told Dean, the smartest person in her coding class - and the hottest guy she's ever seen - that she was starting an innocent fashion blog. And maybe instead, she had him help her create a totally anonymous, totally untraceable blog where teens can come to get real, honest, nothing-i Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By rice/potato
  不一樣的曼谷私房景點旅遊指南   透過移居曼谷6年的旅泰couple-台灣女子+荷蘭男子,   超完整介紹最在地、隱藏版的旅遊清單300點!   超主觀旅遊推薦   不必花時間在網海裡做功課,就能輕鬆玩、吃飽喝足chill到不行。一起來當個曼谷假在地人!   *全書分區介紹景點,一天玩一區不浪費交通時間冤枉錢。   *各景點餐廳平均花費預估, Learn More
USUAL: RM98.55

NOW: RM 98.55 (-0%)

MEMBER: RM 88.70 (-10%)

By Olivia Andrews
The new flexitarianism - make veg the hero You know you should be eating more healthy vegies - but sometimes you prefer burgers, nachos and chicken schnitzel to salad. So how do you get the dietary balance right without sacrificing flavour? Olivia Andrews has taken all your favourite dishes and magically flipped the balance to more veg and less meat. Try her Butternut chicken, Quick 'roast' pork dinner, Amen for my ramen, New sausage rolls and Better chocolate brownies and Learn More
USUAL: RM96.00

NOW: RM 96.00 (-0%)

MEMBER: RM 86.40 (-10%)

By Shannon Schuren
A compelling novel about speaking out, standing up, and breaking free perfect for fans of The Handmaid's Tale. Miriam lives in New Jerusalem, a haven in the desert far away from the sins and depravity of the outside world. Within the gates of New Jerusalem, and under the eye of its founder and leader, Daniel, Miriam knows she is safe. Cared for. Even if she's forced, as a girl, to quiet her tongue when she has thoughts she wants to share, Miriam knows that New Jerusalem is a Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.05 (-10%)

By 坂口孝則
  ★日本亞馬遜暢銷書、資訊量與洞見令媒體與讀者驚嘆大推!   一本網羅20年份的商業創意、洞悉時代本質,寫給所有工作者的生存之書!   當公司比你短命時,你該怎麼辦?   迎接人生百年時代,企業的壽命平均卻只有十年。   當換工作、換行業成為不得不面對的選擇,   每個人都必須提升自己跨入全新領域的即戰力。   學習自己所屬業 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Sophilea
Cinta itu satu anugerah memiliki atau tidak itu adalah takdir. Pertemuan itu Cuma seketika di tengah bandar asing, hati Engku Fadhli jatuh cinta pada seraut wajah manis milik Nadia Arisya. Betullah kata orang cinta itu tak perlu ada sebab untuk memiliki dan di miliki kerana cinta itu unik ia hadir tanpa pernah kita sedari. Tanpa perlu memandang siapa dia atau siapa aku. “Rom tak di bina dalam masa satu hari, Engku Fadhli.” Nadia mengerling. Salji memutih di tengah ba Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By Pittacus Lore
Return to Zero is the electrifying end to a story ten years in the making, bringing together the Legacies, Loric, Earth Garde and even the Mogadorians for a final, deadly showdown. After the battle in Switzerland, the Fugitive Six find their loyalties torn, splitting them into two factions. Taylor, Nigel and Kopano join Nine to return to the Academy, but nothing is the same. Fear and resentment of the Human Garde has been growing and the Academy is under siege. The Unit Learn More
USUAL: RM54.95

NOW: RM 54.95 (-0%)

MEMBER: RM 49.46 (-10%)

By Lucy Vine
Made me scream laughing. I enjoyed it SO much' Marian Keyes 'Have you ever messed up so badly you had to leave the country? This feelgood journey contains one of the best vagina jokes ever. We didn't want it to end' Heat Magazine Alice is turning thirty and is stuck in a rut. Her friends are all coupling up and settling down, while she's still working as a temp, trying (and failing) not to shag her terrible ex, getting thrown out of clubs, and accidentally sexting her boss Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Ichigo Takano
Rupa-rupanya, bukan Naho dan Suwa je dapat surat dari masa depan. Takako, Azu dan Hagita pun dapat! Diorang kemudiannya ambil keputusan untuk pilih jalan berbeza daripada permintaan surat masing-masing dan masuk acara lari berganti pada Hari Sukan bersama Kakeru. Tapi... tak apa ke abaikan surat dari masa depan buat sementara waktu demi melihat Kakeru gembira? Adakah jalan yang diorang pilih ni dapat pastikan Kakeru terus hidup? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-3570 of 3570

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top