0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' OUP USA 'Found 4042 Related Products
By Geronimo Stilton
Young Ishmael is in search of adventure! He boards the Pequod, a whaling ship commanded by a strange man named Captain Ahab. Ishmael and the crew must help Captain Ahab find the great white whale, Moby Dick. Join them on this mouserific adventure on the sea! Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
Hip hop group BTS releases debut single 2 COOL 4 SKOOL BTS debut track “No More Dream”! A fresh new take on 90s hip hop! A new, bold message from hip hop boyband BTS! “What is your dream”? Hip hop group BTS has released its debut single 2 COOL 4 SKOOL. While billed as a single, the album boasts an impressive 27-minute runtime. This is the product of the firm conviction and passion of BTS that hip hop musicians must make their voices heard through their albums. Each m Learn More
USUAL: RM87.50

NOW: RM 87.50 (-0%)

MEMBER: RM 78.75 (-10%)

By 奎兒·漢德瑞克斯 , 莎拉·佩卡寧
  妳認為自己待人處事很有原則,殊不知原則也有價碼。   妳以為自己沒有做錯事,卻在不知不覺中成了第三者?   ★《我們之間》暢銷作家雙人組懸疑新作   ★《紐約時報》暢銷榜Top 1、亞馬遜「懸疑驚悚」小說當月推薦選書   ★《今日美國》票選「不可錯過的五本書」之一   ★USA電視網買下版權,即將拍攝影集     徵求十八至三十二歲 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By
A group of young pirates come from space to Earth to obtain the "Greatest Treasure in the Universe" (宇宙最大のお宝 Uchū Saidai no Otakara?), which can only be acquired after obtaining the "Greater Powers" of the different 34 Super Sentai Teams. However, they end up facing the Space Empire Zangyack, whose earlier invasion forces were wiped out by the 34 Sentai groups long ago before a new invasion force is established under Commander Warz Gill, the emperor's son. As a Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Kate Murphy
When was the last time you listened to someone, or someone really listened to you? This life-changing book will transform your conversations forever As a society, we've forgotten how to listen. Modern life is noisy and frenetic, and technology provides constant distraction. So we tune things out or listen selectively - even to those we love most. We've become scared of other people's points of view, and of silence. Now more than ever, we need to listen to those around us. Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By Helen Brown
This ultimate fan guide celebrates everything you love about BLACKPINK - the sassiest, most stylish girl group who are taking the music world by storm. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Dr Liaw Yock Fang
His updated beginner's guide provides 227 dialogue exercises to help you cope with day-to-day communication. The dialogue exercises cover situations such as meeting new acquaintances, identifying and describing objects, making appointments, dealing with practical details of travelling and settling down in a Malay-speaking world. The approach is structured so that basic phrases in the dialogue exercises help you understand the hidden meanings behind the words. The use of "poli Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 17.90 (-0%)

MEMBER: RM 16.11 (-10%)

By
Year 198 of the Solar Era in Tokyo, special fire brigades are fighting against a phenomenon called spontaneous human combustion where human beings are turned into living infernos called "Infernals." While the Infernals are first generation cases of spontaneous human combustion, later generations possess the ability to manipulate flames while retaining human form. Shinra Kusakabe, a youth who gained the nickname Devil's Footprints for his ability to ignite his feet at will, jo Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By Dinisguarda , Raishusain
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Acik Lana
Keisha Edlina digelar gold digger kerana berbekalkan wajah pan-Asia dan tubuh yang sempurna dia menggoda lelaki kaya dan peras harta mereka habis-habisan. Kemudian dia mencari lelaki lain yang jauh lebih kaya pula. Hubungan selama dua tahun bersama Datuk Eusoff tidak menjadi, dan dia berpaling pula kepada Tan Sri Emran. Belum sempat mencapai angan-angan, satu insiden ngeri telah menimpa Keisha Edlina. Dia berputus asa untuk meneruskan hidup, namun kemunculan Kaef mengubah hal Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Suhaniza Sulaiman
Pengorbanan dan ketulusan bukan sesuatu yang murah kerana yang mencintai akan kalah dengan yang setia. "Suka hati awak je nak samakan saya ni dengan binatang ya. Kejap ikat, kejap sambar. Ingat saya ni lembu atau burung helang ke?" - RANIA "Saya nak ikat awak cepat-cepat. Nanti lelaki lain sambar pulak." - SHAFIQ Rania bagaikan jinak-jinak merpati melayan karenah Shafiq yang semakin berani berbicara tentang rindu, sayang dan cinta. Dalam menyampah ada cinta-cintun ya Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Kandungan siri Formula A+ KSSM ini dirancang dan digubal bagi memenuhi keperluan Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, Pentaksiran Berasaskan Sekolah serta memperkukuh format pentaksiran sedia ada yang dijalankan sama ada pada peringkat sekolah atau pusat. Oleh itu, kandungan buku ini dirangka khusus untuk membantu guru dan melonjakkan kecemerlangan pelajar selaras dengan kehendak yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. S Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Kandungan siri Formula A+ KSSM ini dirancang dan digubal bagi memenuhi keperluan Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, Pentaksiran Berasaskan Sekolah serta memperkukuh format pentaksiran sedia ada yang dijalankan sama ada pada peringkat sekolah atau pusat. Oleh itu, kandungan buku ini dirangka khusus untuk membantu guru dan melonjakkan kecemerlangan pelajar selaras dengan kehendak yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Candy Factory
Apabila Joni, Emilia dan Mia dapat tahu Daniel menjadi sukarelawan di rumah orang tua dan anak yatim pada hujung minggu, mereka buat keputusan untuk turut serta. Di sebuah rumah anak yatim, mereka bertemu seorang budak lelaki degil dan bersikap memberontak. Bagaimana mereka mencari jalan untuk menangani budak itu atau terus berputus asa sahaja? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
The Formula A+ KSSM series is published to fulfil the Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, and Pentaksiran Berasaskan Sekolah requirements as well as strengthen the current evaluation format at both the school and national levels. The contents are thus developed to help not only the teachers, but also the students to achieve academic success as outlined in the objectives of Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. This series of books includes P Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
The Formula A+ KSSM series is published to fulfil the Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, and Pentaksiran Berasaskan Sekolah requirements as well as strengthen the current evaluation format at both the school and national levels. The contents are thus developed to help not only the teachers, but also the students to achieve academic success as outlined in the objectives of Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. This series of books includes P Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
The Formula A+ KSSM series is published to fulfil the Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, and Pentaksiran Berasaskan Sekolah requirements as well as strengthen the current evaluation format at both the school and national levels. The contents are thus developed to help not only the teachers, but also the students to achieve academic success as outlined in the objectives of Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. This series of books includes P Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 14.90 (-0%)

MEMBER: RM 13.41 (-10%)

By
For a thousand years, the Vikings have made quite a name and reputation for themselves as the strongest families with a thirst for violence. Thorfinn, the son of one of the Vikings' greatest warriors, spends his boyhood in a battlefield enhancing his skills in his adventure to redeem his most-desired revenge after his father was murdered. 公元10世纪末期,世界各地出现了只做战争掠夺的最强民族·维京人。被讴歌为最强战士的儿子·托尔芬, Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.90 (-0%)

By
In the final chapter of Kamen Rider Build, set in the new world created by Sento Kiryu, United Nations deputy Simon Marcus leads a terrorist organization called Downfall in his quest to conquer the world. With the help of guinea pig-turned-mad scientist Keiji Uraga, they attack the Kamen Riders with overwhelming strength and kidnap Misora Isurugi. Kazumi Sawatari, also known as Kamen Rider Grease, is the only one strong enough to fight Downfall. Sento creates a new item for K Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Thanks to the Sibyl System, the mental states of society can now be measured on a numerical scale. Using these "crime coefficients," a culprit can be apprehended before they ever commit a crime. But is it a perfect system? For Inspectors Kei Mikhail Ignatov and Arata Shindou, that remains to be seen, as their career with the Public Safety Bureau's Crime Investigation Department has only just begun.Shindou and Ignatov are assigned to investigate the crash of a ship carrying im Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
The year is 1991 and 6th grader Yaguchi Haruo only has video games to live for. He's not popular in school and he's neither handsome, funny, nice nor even friendly. The only thing he has going for him is that he is good at video games. One day at the local arcade, he plays Oono Akira, a fellow classmate but who's popular, smart, pretty and a rich girl that absolutely destroys him at Street Fighter II. Not only does he lose to her 30 times in a row, he can’t beat her at any Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.90 (-0%)

By
Hiroshi and Misae have never been to a honeymoon trip to a foreign country. One day, Misae discovered an inexpensive and family-friendly holiday package to Australia and the Nohara family decided to make it their first honeymoon vacation. Hiroshi gets kidnapped upon arrival to Australia, leaving Shinnosuke, Misae, and others on a dangerous journey. It turns out that Hiroshi is the key to a secret treasure. The remaining members of the Nohara Family must rescue Hiroshi, while Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.90 (-10%)

MEMBER: RM 17.90 (-10%)

By
The Formula A+ KSSR series is published in accordance with the Pentaksiran Berasaskan Sekolah and Pentaksiran Pusat requirements as outlined by the Malaysian Ministry of Education. The contents, including the practices and assessments, are planned and written to fulfil the Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) and Pentaksiran Pusat (PP) requirements. The contents are also developed based on the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, UPSR format, and the objecti Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
The Formula A+ KSSM series is published to fulfil the Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, and Pentaksiran Berasaskan Sekolah requirements as well as strengthen the current evaluation format at both the school and national levels. The contents are thus developed to help not only the teachers, but also the students to achieve academic success as outlined in the objectives of Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. This series of books includes P Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Kandungan siri Formula A+ KSSM ini dirancang dan digubal bagi memenuhi keperluan Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, Pentaksiran Berasaskan Sekolah serta memperkukuh format pentaksiran sedia ada yang dijalankan sama ada pada peringkat sekolah atau pusat. Oleh itu, kandungan buku ini dirangka khusus untuk membantu guru dan melonjakkan kecemerlangan pelajar selaras dengan kehendak yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. Sel Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Jeon Nok-Du (Jang Dong-Yoon) lives on an island with his father and older brother. He is smart and a good swordsman. Since he was little, his father did not let him study or go to the mainland. One day, his father and older brother are attacked by a group of female assassins. Jeon Nok-Du chases after one of the assassins to the capital. During that time, Jeon Nok-Du meets Dong Dong-Ju (Kim So-Hyun). She wants to shoot the King with her arrow, but Jeon Nok-Du saves her from tr Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Khairul Ahmad , Syasya De Luna
Judul 1: SAMITHA Penulis: Khairul Ahmad (Zaifuzaman Ahmad) Sebuah makam lama telah ditemui secara tidak sengaja. Lalu ahli arkeologi telah ditugaskan untuk menyelidiki satu mumia yang berada di dalam makam tersebut. Anehnya makam tersebut terpaksa melalui sebuah perigi buta sebagai pintu masuk. Tidak ditanam seperti adat kebiasaan makam lama. Secara tidak sengaja Albert telah membaca satu mantera lama bagi menghidupkan mumia yang berada didalam makam tersebut sewaktu dia men Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Eb Reeza , Maria Kajiwa , Rhea
Judul 1: HOMESTAY PUTIH NIAN Penulis: Maria Kajiwa Cerita ini mengisahkan usaha dua orang sahabat iaitu Razak dan Amran; untuk menukar sebuah rumah lama di tepi laut menjadi sebuah homestay. Melihatkan potensi rumah dan kawasan tersebut untuk dijadikan homestay, Razak telah membeli tanah itu daripada kawannya yang bernama Fuad tanpa menyedari akan kisah silam rumah tersebut. Amran ditugaskan untuk melakukan semua kerja yang diperlukan namun orang yang diupah membersihkan ruma Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Nisaa Muttalib
Firash Aryan – Namanya cukup menggerunkan sesiapa sahaja... baik kawan, apatah lagi lawan. Membuatkan semua ketakutan saat mendengar nama lelaki itu. Seorang lelaki yang memiliki aura yang tersendiri. Berkarisma, kacak dan hebat. Tapi, tiada sesiapa pun yang tahu kerja ‘kedua’ lelaki itu. Kerja ‘yang cukup menakutkan dan menggerunkan. Membuatkan sesiapa sahaja yang mengenali sisi ‘gelap’ lelaki itu, tidak berani masuk campur urusan ‘kedua’nya. Iman Aulia Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By Molly Carmel
A proven plan to break free from your unhealthy relationship with Sugar - and reclaim your health and your life for good. The solution to your food and weight problems isn't willpower or the next fad diet - it's breaking up with Sugar. Molly Carmel, an eating disorder therapist with a thriving clinic in New York City, discovered the devastating role Sugar played in her own 20-year struggle with disordered eating. After reaching a peak weight of 325 pounds and trying every die Learn More
USUAL: RM117.50

NOW: RM 88.13 (-25%)

MEMBER: RM 88.13 (-25%)

By
Kandungan siri Formula A+ KSSM ini dirancang dan digubal bagi memenuhi keperluan Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, Pentaksiran Berasaskan Sekolah serta memperkukuh format pentaksiran sedia ada yang dijalankan sama ada pada peringkat sekolah atau pusat. Oleh itu, kandungan buku ini dirangka khusus untuk membantu guru dan melonjakkan kecemerlangan pelajar selaras dengan kehendak yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. Sel Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Nik Alia Hayati
Awak, Saya tahu awak penat. Saya tahu awak letih sangat. Awak rasa nak menangis. Awak rasa kecewa. Sabar ye. Kejap je. Awak pasti boleh hadapinya. Semua itu ada ganjarannya. Teruskanlah usaha awak tu. Jangan gusar, jangan bimbang. Awak tak pernah sendirian. Kita kan ada Dia! Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
PATTANI adalah negeri Melayu yang terletak di tanah genting Kra, selatan Thailand. Pada abad ke-11 Masehi, Islam sudah mulai tersebar luas di Pattani. Seiring perkembangannya, Raja Pattani, Phya Tu antara yang memeluk Islam dan berganti nama menjadi Sultan Ismail Syah Zhillullah fi al-Ardl. Pada abad ke-15, hampir keseluruhan wilayah Pattani telah memeluk agama Islam. Dalam perkembangannya, lahir ramai ulama besar dari daerah ini, di antaranya adalah Syaikh Daud al-Fattani. D Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 30.32 (-20%)

By Dr. Abu Bakar Al-Jaziri
Buku ini menghimpunkan perjalanan hidup serta keperibadian insan-insan yang dipilih oleh Allah SWT sepanjang sejarah Islam. Jika hati sering diulit kesedihan dan kebimbangan datang silih berganti, buku ini boleh dijadikan inspirasi dengan pengajaran yang terkandung di dalamnya, seperti sifat tawaduk, murah hati, kasih-sayang, sabar dan pemaaf yang dimilki oleh Rasulullah SAW dan para sahabat baginda. Walaupun kita tidak dapat mempraktikkan keperibadian hebat para tokoh Islam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Persatuan Pelajar Malaysia Di Turki
Catatan ini adalah sekumpulan pelajar di Malaysia yang belajar di seluruh Turki yang merupakan hasil refleksi peribadi mereka terhadap persekitaran, keadaan, suasana termasuk emosi dan perasaan selama menetap di sana. Inilah yang dikatakan sebagai Universiti Kehidupan oleh Ustaz Pahrol Muhamad Juoi, “hidup adalah sebuah sekolah yang mana orang , situasi dan kondisi yang menjadi punca ujian itulah sebenarnya guru kita.” Buku ini amat sesuai untuk masyarakat awam yang ingi Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
Kandungan siri Formula A+ KSSM ini dirancang dan digubal bagi memenuhi keperluan Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, Pentaksiran Berasaskan Sekolah serta memperkukuh format pentaksiran sedia ada yang dijalankan sama ada pada peringkat sekolah atau pusat. Oleh itu, kandungan buku ini dirangka khusus untuk membantu guru dan melonjakkan kecemerlangan pelajar selaras dengan kehendak yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. Sel Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Kandungan siri Formula A+ KSSM ini dirancang dan digubal bagi memenuhi keperluan Pembelajaran dan Pemudahcaraan (PdPc) Abad Ke-21, Pentaksiran Berasaskan Sekolah serta memperkukuh format pentaksiran sedia ada yang dijalankan sama ada pada peringkat sekolah atau pusat. Oleh itu, kandungan buku ini dirangka khusus untuk membantu guru dan melonjakkan kecemerlangan pelajar selaras dengan kehendak yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013–2025. Sel Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By Amar
TAK celik undang-undang menjadikan kita mudah kena tipu dan mengalami kerugian. Tak celik undang-undang menjadikan kita tak pandai tuntut hak. Tak celik undang-undang menjadikan kita sering dipermainkan. Tak celik undang-undang menjadikan kita takut untuk menceburi perniagaan. Tak celik undang-undang menjadikan kita buat kerja semberono dan berisiko. Tak celik undang-undang menjadikan kita orang yang kurang berkeyakinan. Dan tak celik undang-undang menjadikan kita orang yang Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Arman Jazee
LEGASI PEJUANG TERAKHIR Petualangan Muaz sebagai pejuang akhirnya sampai ke penghujung. Kematian mentor dan gurunya, Sheikh Mahadi itu seorang pemimpin Yahudi yang menjadi musuh ketat ayahnya selama ini. Pertempuran dengan mentornya itu menyebabkan Muaz kehilangan tangan kiri. Akibat kecacatan dan kekecewaan itu, dia mengambil keputusan untuk mengundur diri dari medan perjuangan. Dia fikir setelah meninggalkan dunia perjuangan, hidupnya akan tenang. Rupa-rupanya dendam puak Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Liza Nur
Dia Mikayla, gadis anggun yang bukan tipikal untuk kau jumpa hari-hari. Aneh! Biarpun kepalanya dilempar batu, telinganya dihentam kata cacian dan tubuhnya disiat luka, dia masih mampu tersenyum buat dunia. Kelahirannya dicaci dan kewujudannya dinafi. Namun, Mikayla tidak ampuh membenci mereka yang membencinya. "Tak kira apa kau buat, kau masih hodoh kat mata aku. Kulit putih kau. Rambut merah kau. Mata biru kau. Semuanya jelik!" - Kadir Pertemuan Mikayla dengan Idriz dalam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Jenni Hendrick , Ted Caplan
Veronica is top of her class - and somehow she's found herself gazing in disbelief at a positive pregnancy test. Even worse, her ex-best friend and the high school's legendary malcontent, Bailey, is the only one there to help. In this warm and darkly funny road trip story, Veronica and Bailey drive a thousand miles to an out-of-state abortion clinic - rediscovering their friendship in the process. Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Lisa Thompson
Telling a little white lie now and then is harmless, right? But what if it leads to you being a household name and international celebrity? Cole is the boy who fooled the world and finds himselftrapped in a huge web of lies... can he break free? The brand new, read-in-one-sitting mystery from the bestselling author of The Goldfish Boy. When a little white lie leads to a huge dose of trouble... Cole is the odd one out at school: the other kids have the latest gadgets a Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By L. David Marquet
The acclaimed author of Turn the Ship Around! teaches leaders a better way to communicate and bring out the best in their people. In Turn the Ship Around!, former U.S. Navy Captain David Marquet explained the empowering leadership strategy he developed with great success while commanding the nuclear submarine USS Santa Fe. That book generated passionate word-of-mouth, was named one of USA Today's 12 best business books of all time, and made Marquet a globally recognized leade Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 80.96 (-10%)

By Ustaz Ahmad Dusuki Abd. Rani
Pintu syurga yang seluas 40 tahun perjalanan itu dibuka. Mendengar bunyi pintu syurga dibuka sahaja sudah mengasyikkan. Melihat pintu syurga dibuka untuk kita, perasaannya tidak mampu digambarkan. Segala nikmat syurga yang dahulunya pernah diceritakan kini terbentang di hadapan. Sungguh segalanya lebih indah, lebih hebat dan lebih mengagumkan daripada apa-apa yang pernah digambarkan. Syurga, Ganjaran Terindah menceritakan nikmat-nikmat dan keindahan syurga yang disebutkan dal Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 17.60 (-20%)

By A'Je Fazlina
Kata-kata penghinaan Alis Zahira lima tahun lalu membuatkan hati Inspektor Mohd Amsyar diulit rasa dendam, marah dan kecewa. Namun mereka dipertemukan semula dengan satu tujuan. Berkahwin atas aturan keluarga. “Kau ingat bila kau goda aku, kau boleh dapat balik hati aku yang dulu macam tu aje? Jangan harap!” – Amsyar. “Saya akan goda awak sampai awak tunduk dengan saya. Ini janji saya, Amsyar.” – Alis. Amsyar dengan misi membalas dendam, mahu membuat si isteri Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Bonda Nor , Ammar Kamilin
Kita sebagai ibu bapa, kena faham beberapa perkara. Kita boleh berusaha, tapi hidayah dan hasilnya tetap milik Allah. Jangan perah sangat hati kita untuk selesaikan semua masalah dengan segera. Jangan perah sangat anak kita untuk ikut semua perkara yang tampak baik pada pemikiran kita. Kena faham, setiap perkara yang akan berlaku, ada jalan-jalannya. Kadang lurus. Kadang berliku-liku. Mungkin anak kita berjaya menerusi tunjuk ajar kita. Mungkin juga dia akan berjaya menerus Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Enid Blyton
There's more to life than lessons at Malory Towers, Enid Blyton's best-loved boarding school series. This fantastic bumper collection contains Malory Towers books 7-9, with a brand-new cover illustrated by Pippa Curnick. New Term Felicity Rivers is excited to be Head Girl of the third form and there are three new girls to help settle in this term. But Felicity's in for a shock when someone starts playing spiteful tricks. The girls suspect an old enemy is to blame. How will t Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Enid Blyton
There's more to life than lessons at Malory Towers, Enid Blyton's best-loved boarding school series. This fantastic bumper collection contains Malory Towers books 10-12, with a brand-new cover illustrated by Pippa Curnick. Fun and GamesIt's competition time at Malory Towers and this term there's a tennis tournament and a music prize to be won! Tensions are running high, with games captain June and orchestra leader Millicent willing to do anything to succeed. But the girls Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Westaby Stephen
An intimate and compelling exploration into the unique psyche of the heart surgeon, by one of the profession's most eminent figures. Although Professor Stephen Westaby was born with the necessary coordination and manual dexterity, it was a head trauma sustained during university that gifted him the qualities of an exceptional heart surgeon: qualities that are frequently associated with psychopathy. His thirty-five-year career has been characterised by fearlessness and ruthle Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By J D Robb
If you're a crime fiction fan and haven't discovered them yet, welcome to the very best day of your life' Heat When a family man is tortured, killed and left in front of his family home for all the world to see, Eve Dallas knows she is on the hunt for a particularly dangerous killer. But death uncovers secrets and the killer leaves a note revealing the victim to be far from the family man he appears. As Eve scrambles to find out what she can to link victim and killer, anoth Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

By Dorothy Koomson
The gripping new emotional thriller from the Sunday Times bestselling author of The Ice Cream Girls, My Best Friend's Girl and The Brighton Mermaid. Pieta has a secret Ten years ago, Pieta survived a weekend with a sadistic serial killer. She never told anyone what happened and instead moved on with her life. But now, the man who kidnapped her is hunting down his past victims meaning she may have to tell her deepest secret to stay alive . . . Jody has a secret Fifteen years Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Didier Decoin
The village of Shimae is thrown into turmoil when master carp-catcher Katsuro suddenly drowns in the murky waters of the Kusagawa river. Who now will carry the precious cargo of carp to the imperial palace and preserve the crucial patronage that everyone in the village depends upon? Step forward Miyuki, Katsuro's grief-struck widow and the only remaining person in the village who knows anything about carp. She alone can undertake the long, perilous journey to the imperial pa Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

1-4042 of 4042

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top