0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' PENERBITAN DEAR NOVELS 'Found 837 Related Products
By Zaza Qry
Sarrafia terkejut selepas kali pertama diperkenalkan dengan lelaki yang bernama Adriz itu. Lelaki yang buat tak tahu meskipun sudah melihat wajahnya. Pelik. Lantaklah, kalau tak kenal, lagi bagus. Lebih mudah. Dia pun bukan lagi perempuan terhegeh-hegeh serupa dulu. “Saya tak pernah jumpa awak. Ini kali pertama saya jumpa awak. Tapi pelik sebab awak nampak tak sukakan saya.” - Adriz Sarrafia naik menyampah apabila Adriz kerap mengekorinya. Kalau tak kenal sudahlah, yan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hill Christopher William
A BLEAKLEY BROTHERS MYSTERY by OSBERT THE AVENGER author Christopher William Hill What's that you say? You're off to Bleakley Manor? On Michaelmas eve? But dear child, hasn't anyone told you the legend of Old Bramble Head, who rises once a year to claim another victim from the unfortunate Bleakley household... Which one will it be this time? And could there be foul play? Crime-busting brothers Horatio and Eustace Bleakley feel certain they smell a rat. Or is that Cook's di Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Umie Nadzimah
“You tetap isteri yang I sayang…” – Aidan Ya. Dhiya isteri yang disayangi, bukan yang dicintai. Empat tahun rumah tangga mereka sangat bahagia sehinggalah muncul Humaira, bekas tunang alias cinta pertama Aidan. Keluarga Aidan pula meletakkan kesalahan di atas bahu Dhiya kerana masih tak mampu lahirkan zuriat untuk suami. Tak mahu terus didera mentalnya, Dhiya mohon untuk undur diri. Namun tidak mudah untuk Dhiya melalui hari-hari tanpa Aidan. Dia hilang arah, kecewa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sheila O'Flanagan
A holiday in paradise they'll never forget... Sheila O'Flanagan's THE SEASON OF CHANGE transports her readers to the Caribbean island resort of White Sands, where visitors arrive hoping their dreams will come true - and they sometimes do. Not to be missed by readers of Veronica Henry and Freya North. The Season of Change was previously published as Connections. Where do you go to solve all your problems? Where would you go if you were a singer fed up with the fame you ne Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Areej Airin
"Hana, kenalkan ini Syaz. Bodyguard merangkap pemandu Hana dan Syaz, ini Hana." Dek ancaman Dato' Zaki, Hana terpaksa menerima kehadiran pengawal peribadi merangkap pemandu demi menjaga keselamatannya. Kecurigaan memenuhi ruang hati Hana tatkala mengetahui kemunculan Syaz bersebab. Dia cuba merungkaikan rahsia itu. "Kenapa you selamatkan I, Syaz? Kenapa you tak biarkan dia orang ambil I je? Kenapa nak risikokan nyawa you?" "Saya dah cakap tugas saya menjaga keselamatan Cik Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Hanny Esandra
Patahnya hati Aamily bila dapat tahu Shawn curang dengan Tania, freshie yang ada agenda tersembunyi. Bila bertengkar sampai kena tindakan tatatertib, Aamily terpaksa masuk kelab Pembimbing Rakan Sebaya. Di situlah permulaan sesi suai kenal antara Aamily dan Juan. Laser macam mana pun mulut si Juan, lelaki itu juga yang jadi hero. Dia boleh muncul bila-bila masa yang Aamily perlukan. “Ucapan you are my hero dengan I love walaupun kau tak habiskan ‘you’ tu, aku terima. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zaif AB
Gempar apabila satu kematian telah berlaku di sebuah hutan lipur yang agak popular. Detektif Osman dan sarjan Rohana diarahkan untuk menyiasat kematian tersebut. Hasilnya kematian itu diklafikasikan sebagai kematian mengejut. Namun lain pula dengan cerita yang disampaikan oleh beberapa orang anggota renjer di kawasan tersebut. Kisah hutan itu berpuaka mula tersebar. Saiful, seorang wartawan majalah, cukup berminat untuk menyelongkar misteri ini. “Sedar-sedar dia terde Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zarini Mansur
Ketika melalui satu jalan pintas, enam sahabat singgah bermalam di sebuah rumah penginapan yang misteri kewujudannya. Kemunculan seorang wanita yang menggelar dirinya Nek Yah menimbulkan rasa curiga kepada Jun. Pesan Nek Yah, “Rumah ni tak sebesar mana. Tapi nenek nak nasihatkan, jangan pergi mana-mana. Takut nanti tak jumpa jalan balik. Lagi satu, jangan diusik barang yang bukan hak kita. Buruk akibatnya.” Kata Fadhli, “Aku rasa ada yang tak kena. Apa kata kita t Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Sarah Moore Fitzgerald
What doesn't kill you makes you ... stronger? A poignant and gripping story about the power of fear, the resilience of love and the magic of food - from bestselling Waterstones Children's Book Prize shortlisted author Sarah Moore Fitzgerald. "Gripping, with an incredible twist that you simply won't see coming" - Louise O'Neill "This tale of friendship, betrayal, love, loss, revenge and obsession, written by a master storyteller, is quite literally unputdownable" - Donal Rya Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.11 (-10%)

By Mardhiah
Kisah silam yang sentiasa melukakan. Namun kisah cinta aku hadir seperti langit yang meneduhkan ********** “Kalau kita ditakdirkan berpisah, you nak cari lelaki yang macam mana?” Khalil “Kalau dia senyum kan, hati I mesti akan rasa berdebar-debar. Macam ada gendang tau kat hati I nanti.” Sara Namun bilang emak, Sara ini tak akan sesekali beroleh bahagia. Sumpah itu sendiri telah diiakan oleh Sara, bahawa memang takdirnya akan begitu. Bahagia takkan pernah s Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 23.90 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-20%)

By Dhila
Mempunyai kawan imaginasi itu satu perkara biasa bagi kanak-kanak. Malangnya untuk Rhea, walaupun usia sudah mencecah 22 tahun, dia tetap ditemani lelaki yang dianggap sekadar teman khayalannya. “Dari dulu lagi, sama saja.” Pemegang payung dihulurkan kepadaku. “Hy... Hyde?” Tiba-tiba perkara yang dianggap biasa itu punya jawapan yang berbeza. Setiap kali kejadian menimpa sesiapa yang Rhea kenal, jawapannya hanya ada pada Hyde. “Siapa nama kawan baru Rhea tadi? Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By
With expressive illustrations and simple text, this giggle-inducing tale about (not) being scared features the endearing characters from the Theodor Seuss Geisel Award winner You Are (Not) Small. Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Zaza Qry
Kematian mengejut abang ipar dan kakaknya membuatkan Hanania menjadi ibu segera kepada dua orang anak saudaranya. Tidak pernah dia mengeluh walaupun terpaksa menjaga amanah itu. Cuma, ketika kawan sekolahnya datang bertemu dengannya, dia terpaksa menipu dek kerana didesak. Desakan itu membuatkan Hanania menunjukkan gambar bakal suaminya dalam sebuah majalah. Rupanya lelaki itu memang wujud. Wujud dalam versi yang amat menjengkelkan. Tambahan pula, Adrish Haqiey adalah bos tem Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Randy Ribay
A powerful coming-of-age story about grief, guilt and the risks a Filipino-American teenager takes to uncover the truth about his cousin's murder. When Jay Reguero hears of his cousin Jun's death, everything changes. Although years have passed since they were last in contact, the stories about Jun just don't fit with the boy Jay knew. Hoping to uncover the truth, Jay travels to Jun's home in the Philippines - but the shocking realities of life there lead to even more questi Learn More
USUAL: RM51.95

NOW: RM 51.95 (-0%)

MEMBER: RM 46.76 (-10%)

By Alex Irvine
The ninth title in Titan Books' Marvel fiction reissue program, featuring the X-Men story, Days of Future Past. THE FUTURE IS NOW! In a dark and dangerous future, the mutant-hunting machines known as the Sentinels rule America with an iron fist. Almost all mutants and superhumans have been exterminated. Only a handful of imprisoned mutants remain to fight against their oppressive robotic overseers! Now Kate Pryde, former X-Man, must travel back in time and warn her present Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Fitri Hussin
Sarang ialah sesuatu yang dibuat atau yang dipilih untuk tempat berteduh atau tempat penjahat (penyamun dll) bersembunyi. Rania, novelis cinta yang sedang mengalami zaman kesuraman. Manuskrip cinta terbaharunya ditolak editor. Dek tercabar, dia memutuskan untuk menulis manuskrip novel bergenre seram demi mengangkat namanya semula. Fatah, novelis seram yang sedang berada di puncak. Novel debutnya super bestseller. Hidupnya berubah 180 darjah dari zero ke hero. Dia bersetu Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Val Emmich , Justin Paul , Steven Levenson , Benj Pasek
Even in book form, Evan Hansen's story sings. Required reading, especially for anyone who's ever needed to be found' - Becky Albertalli, author of Love Simon Dear Evan Hansen, Today's going to be an amazing day and here's why... When a letter that was never meant to be seen draws high school senior Evan Hansen into the Murphy family's grief over the loss of their son, he is given the chance of a lifetime: to belong. He just has to stick to a lie he never meant to tell. T Learn More
USUAL: RM48.50

NOW: RM 48.50 (-0%)

MEMBER: RM 43.65 (-10%)

By Jodi Picoult
A writer the world needs to be reading right now' The Independent 'An apposite and nuanced novel... Picoult writes about an emotive, controversial issue with unflinching precision.' Red 'Incredibly compelling and page turning' Dolly Alderton 'A very special novel about a very difficult subject.' Grazia 'Her intelligent, meticulously researched novels explore ethical dilemmas through heartrending, headline-grabbing scenarios' The Sunday Times A lone gunman takes the women Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Phidot
Dunia Risa penuh dengan duka sehingga dia bertemu dengan Naufal, lelaki yang penuh dengan senyuman ketika bercuti secara solo di Seoul, Korea. Sungguh hatinya berasa jengkel setiap kali lelaki itu cuba mahu berkawan dengan dirinya walaupun sudah puas ditolak dengan pelbagai amaran dan cara. Sikap dingin Risa membuatkan Naufal penasaran. Wajah tanpa senyuman itu menggamit rasa ingin tahunya terhadap Risa, dengan lebih mendalam. Betapa sukarnya dia mahu mengetahui nama gadi Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Mr. Amari Soul
This second book in Mr. Amari Soul's "Reflection Of A Man" series (following the release of the inspirational best seller "Reflections Of A Man") will help you to get past your pain, get rid of the self-doubt and help you to see yourself in a new light; a light which illuminates through to the Beautiful, Strong Woman inside of you. " My Dear Beautiful, Strong Woman... Close your eyes for a moment and just breathe. Inhale all the strength, the power, and the courage you nee Learn More
USUAL: RM76.90

NOW: RM 61.52 (-20%)

MEMBER: RM 61.52 (-20%)

By Shukriah Rodzi
Nazman disahkan menghidap penyakit hypertrichosis melalui sudut perubatan moden. Tetapi, menurut Nek Mah, dia terkena sumpahan mawas yang diwarisi daripada datuknya. “Apa pantang larang yang atuk langgar?” “Atuk tertembak seekor ibu mawas yang sedang bunting hingga mati.” Beberapa orang model telah mati dibunuh dengan kejam. Sesuatu yang menjadi misteri ialah model yang dibunuh itu kesemuanya adalah duta iklan produk syampu. Kepala mereka dicukur hingga botak dan ra Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Anis Akhir
Sembilan mawar kucari… “Nama saya Mawar Zulina.” Lapan dari darah sendiri… “Kenapa tok ma masukkan dua aje bunga mawar tu? Kan ada lagi tujuh botol.” Aina pelik. “Dua bunga mawar tu aje yang elok. Yang lain belum kembang cantik lagi. Tapi, macam boleh buat untuk sebotol lagi ni,” jawab tok ma dengan senyuman misteri. Satu lagi liar berduri… Tiba-tiba satu suara gemeresik lagi halus kedengaran. Merdina mula cuak. Bulu romanya naik mencacak. Peluh-peluh mula Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nor Hasnida
Kahwin dengan CEO? Itu memang impian Rania, tapi sekadar impian kosong saja kut. Siapa yang tak pernah ada impian, kan? Tapi, bila dia betul-betul dipinang CEO, Rania blur. OMG? Biar betul ni? Impian dia dah jadi kenyataan ke? Bukan sesuatu yang mudah untuk Rania hadapi saat dia tahu lelaki yang dia kenal selama ini adalah CEOnya sendiri. Hampir saja Rania putuskan pertunangan dengan Carl gara-gara lelaki itu tidak pernah bercerita tentang siapa dia sebenarnya. Sangkanya Ca Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Cahaya Ainn
“I don’t have a groom.” “I can be yours…” “Setuju tak?” Sekali lagi Akhbar bertanya. OMG! Adakah Akhbar sedang melamarnya? Ditinggalkan di malam pernikahannya sendiri membuatkan Adalia tekad membawa diri ke bumi Kashmir. Tujuannya hanya satu. Untuk mengubati luka di hati. Namun, dia tak menyangka yang kedatangannya ke Kashmir bakal membuka cerita cinta yang baru dalam hidupnya. Pertemuannya dengan Akhbar yang secara tidak sengaja, berjaya membuahkan bibit ci Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nureen Mirza
Pertemuan mereka akibat salah faham. Hutang yang dituntut telah mengikat Dalili dengan Haidar. "Kau bayar hutang aku 100 ribu dulu baru aku lepaskan kau." - Haidar "Saya tak berhutang dengan sesiapa. Awak dah salah orang." - Dalili Dalili tak tahu yang kakaknya, Dalila menghilangkan diri sebab tak mampu bayar hutang tersebut. Haidar pula keliru antara si kakak dan si adik. Makanya, adik yang jadi taruhan. "Cara mudah untuk kau selesaikan hutang tu, kahwin dengan aku." - Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Emy Roberto
Kesinambungan JANGAN BENCI CINTAKU, kisah Rafeeqa dan Shahrizal yang sudah bertahun hidup sebagai suami isteri. “Apa akan jadi kalau hidup awak tanpa isteri macam saya?” - Rafeeqa “My life would be incomplete.” - Shahrizal Namun, perkahwinan mereka diuji lagi dan kali ini Shahrizal benar-benar menyalahkan Rafeeqa. Bagi Rafeeqa, biarpun dipersalahkan atas kehilangan orang tersayang, dia masih cuba menyelamatkan rumah tangga mereka. Masih cuba mengajak Shahrizal Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Rehan Makhtar
Kerana dia seorang anak yang menurut kata, setiap apa yang ayah dan mama pinta, dia tunaikan. Termasuklah Haikal. Dia mencuba tapi kenapa Haikal pandang segalanya sia-sia? Haikal runtuhkan segala yang dibina dalam sekelip mata. Hingga Nel ada. Nel adalah lelaki misteri. Sukarnya untuk dia rungkaikan apa yang ada dalam kepala lelaki itu. Nel yang begitu pandai berhujah. Penuh dengan prinsip hidup sendiri. Kerana itu, Edian mula hargai hati dan perasaan sendiri. “Apa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Smith Jim
THE SUNDAY TIMES BESTSELLER. The new pulse-pounding and unputdownable thriller from the author of the number one bestseller THE COUPLE NEXT DOOR, and A STRANGER IN THE HOUSE. 'Tense. Unpredictable. Unputdownable. Shari Lapena's novels are domestic noir at its finest' Simon Kernick ********** We can't choose the strangers we meet. As the guests arrive at beautiful, remote Mitchell's Inn, they're all looking forward to a relaxing weekend deep in the forest, miles from anyw Learn More
USUAL: RM42.50

NOW: RM 42.50 (-0%)

MEMBER: RM 38.25 (-10%)

By Nia Qurratun`Aini
Aniq Satria. Playboy, kaki kelab, tak nak kahwin. Klise, kan? Habis tu, apa yang tak klise? “Oi, saudari!” Itulah gelaran yang diberikan oleh Satria saat pertama kali berjumpa dengan Riz Khairiyah. Bila ada pertemuan kedua untuk mereka, Satria ulangi perkara yang sama. Ingat Riz Khairiyah nak duduk diam ke? “Saudara.” “Apa?” “Bahasa saudara tu kasi cantik sikit. Saudara cakap apa tadi? Picit jerawat?” Dia orang berdua ni bukan main bersaudara bersaudar Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Pena Kayu
Kibaran kain hitamnya sangat jelas. Sorotan mata hijau zamrudnya tajam. 12 tahun Khadijah menunggu Fahri. Apabila takdir menemukan mereka semula, hanya untuk membawa perkhabaran duka. Fahri telah dimiliki dan Khadijah berdepan cabaran. Cabaran yang bukan daripada tunang Fahri, tetapi kawan baik Fahri, Hafez. "Saya tak marah kalau awak nak suka Fahri, tapi tolong, suka awak tu biar berpada-pada. Fahri dan Ariana nak berkahwin tak lama lagi. You get what I mean?" - HAFEZ Khad Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Gee Azeez
“Kau nak apa sebenarnya ni, kambing?”- JAI “Kenapa kau bersusah payah nak berjoging bagai? Kau kena terima takdir yang kau tu gemuk macam anak gajah.”- HO Hangin satu badan Jai, bila Ho@Haider Omar mengeluarkan kata-kata itu. Mulut Ho memang mulut naga, sentiasa berapi. Jai-Ho, mereka ni memang terkena genetik suka bergaduh. Pantang berjumpa, pasti perang dingin meletus. Apa yang dilakukan oleh Jai, semuanya tidak kena di mata Ho. Jai pula pasti akan membalas Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Annis Rizani
Sukar menerima hakikat bahawa dirinya menjadi mangsa kerakusan lelaki, Nur Zara membawa diri ke Rumah Raudhah. Impian cinta alam persekolahan tidak kesampaian apabila Hanafi mengundur diri. Separuh nyawanya terasa melayang. Dia sedar, dirinya tak mungkin menjadi wanita sempurna. Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagaikan angin lalu yang mendamaikan menyapa hati Zara tatkala membaca nota-nota yang ditinggalkan di keretanya. Namun, perasaan itu seboleh mungkin cuba diabaik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Wannie Nordin
“Terima kasih, doc. Awak dah selamatkan nyawa saya. Maafkan saya sebab dah menyusahkan…” - TIA IZZARA “Tak apa, Tia… awak tak menyusahkan saya pun. Yang penting awak selamat. Dan kalau boleh lepas ni janganlah awak buat kerja bodoh dan gila macam ni lagi. Hidup kita ni hanya sekali, jadi kena fikir berkali-kali sebelum buat benda tak berfaedah.” – ILHAM QAIS Siapa menduga Ilham Qais yang selama ini dingin dan sejuk beku boleh berubah apabila mengenali ga Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Marini Mat Zain
Ada orang dilimpah kasih yang melimpah ruah. Mana-mana pergi mendapat kasih dan manja. Tidak putus rasanya cinta di dada. Hingga terkadang sukar membuat pilihan. Betapa ramai lelaki mahu mencurah cinta. Itulah Melissa. “Aku tak faham seperkara mengenai lelaki. Aku rasakan aku cukup khatam dengan fiil dia. Tapi semakin aku kenal dia, rupa-rupanya masih banyak pula aku rasa keciciran. Takkanlah sukatan pelajaran berkenaan dirinya kian bertambah?” - MELISSA Ada pula Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Crystal Anabella
Penumbuk, penendang dan muka beku. Itu ‘hadiah’ biasa Ice Queen a.k.a Erin Malaika untuk kawan baiknya. Senyum meleret, kenyit mata dan flying kiss. Itu simptom Mr. Sexy a.k.a Noah Aiden ketika berhadapan kesayangannya. Balas dendam - matlamat hidup Erin. Memiliki Erin - impian hidup Noah. Ketika dua insan berbeza personaliti itu menjalin hubungan bertahun-tahun lamanya, pelbagai masalah timbul. “Kalau rambut saya panjang macam Rapunzel, leher awak dulu saya jerut. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Ateen Khalid
Bukan mudah untuk Hana Aralyn penuhi permintaan ayahnya. Misinya mencari dan mendekati lelaki bernama Hadif Akashah sememangnya perlukan kesabaran yang tinggi. Perangai lelaki itu boleh buat dia pening. Namun, putus asa tidak sama sekali. Biar Hadif pening dengan perangainya pulak. “Macam mana saya tau rumah awak, saya tak boleh bagitau. Tapi, yang saya boleh cakap awak akan tatap muka ni mulai hari ini. Okey?” – Hana Aralyn Kemunculan Aralyn benar-benar telah por Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Daisy Zahra , Iman Fadia , Shukriah , Rodzi , Tey Marzuki , Ilya Abdullah
Gulai Kawah Daging – Daisy Zahra “Kau nampak apa yang...” “Aku nampak apa yang kau nampak.” Mereka berdua berpura-pura tidak nampak makhluk tersebut yang asyik menjilat-jilat daging yang disimpan di dalam peti sejuk beku itu. Gelang – Iman Fadia “Hamba datang menuntut pusaka. Pusaka warisan Sari... oh Sari.” Perlahan dia membuka mata. Terbeliak melihat sepasang kaki tanpa badan itu berdarah meleleh sedang menghentak-hentak lantai. Terjelepok Ben di atas lanta Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zura Anwar
"Aku tak tahulah, Nia. Aku rasa pelik tau semenjak aku pindah kat apartmen ni. Barang-barang yang aku letak... Aku rasa macam ada orang alihkan." "Ada orang alih? Maksud kau? Kau dah kunci pintu apartmen kau semua kan?" Lana tahu dia diperhatikan oleh seseorang. Seseorang yang telah hilang 20 tahun yang lalu. "She... She was just right there! And I think I saw... Reannie." "Reannie? Tapi dia dah mati Lana." "Sumpah aku nampak dia tadi!" Lana tersepit antara khayalan atau Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Joanne O'Sullivan
Hurricane Katrina sets a teenage girl adrift. But a new life and the promise of love emerges in this rich, highly readable debut. Bayou Perdu, a tiny fishing town way, way down in Louisiana, is home to sixteen-year-old Evangeline Riley. She has her best friends, Kendra and Danielle; her wise, beloved Mamere; and back-to-back titles in the under-sixteen fishing rodeo. But, dearest to her heart, she has the peace that only comes when she takes her skiff out to where there is Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Joanne O'Sullivan
"Hurricane Katrina sets a teenage girl adrift. But a new life and the promise of love emerges in this rich, highly readable debut. Bayou Perdu, a tiny fishing town way, way down in Louisiana, is home to sixteen-year-old Evangeline Riley. She has her best friends, Kendra and Danielle; her wise, beloved Mamere; and back-to-back titles in the under-sixteen fishing rodeo. But, dearest to her heart, she has the peace that only comes when she takes her skiff out to where there Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Sara Aisha
Cinta itu seperti pedang dua mata. Bisa melindungi, juga melukai. “I’m your husband.” Semuanya bermula dengan pengakuan itu. Aku tiba-tiba menjadi isteri kepada Gibran Lutfi, lelaki yang tidak pernah aku kenal seumur hidup aku. Kata mereka, kami pasangan pencinta sejati. Sanggup mempertaruhkan nyawa demi satu sama lain. Kegilaan apa ini? Aku cuma ada tunang. Dan tunang itu bukanlah seorang Gibran Lutfi. “Ara kehilangan memori empat tahun ini.” Hilang Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Airisz
AKU? Nama aku Siti Roskiah. Jarang orang panggil Ros. Siti lagi la. Jadi, orang panggil aku Yah. Aku seorang pengusaha ikan pekasam secara kecil-kecilan. Aku ada seorang kekasih. Nama kekasih aku Wan Amirul. Aku panggil dia Wan. Aku juga ada seorang sahabat. Nama sahabat aku Azlinda. Aku panggil Lin. Hari ni aku pergi majlis nikah kawan baik aku tu. Kawan baik aku nikah dengan kekasih aku. Ramai ingat aku tak datang. Ramai juga yang fikir aku akan meraung-raung. Aku pergi Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Dixon Alesha
Ever got a birthday present that you wanted for ages, only to realise it’s a bit rubbish? That’s how Aurora Beam feels about this whole superhero lark. We all dream of saving the world. But now that Aurora’s living the dream, it’s not all it’s cracked up to be. Ever since foiling the Blackout Burglar, she’s been caught in the glare of the media’s flashbulbs. Everyone wants a piece of the coolest new superhero in town. It’s exhausting! So Aurora goes to a globa Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 41.90 (-0%)

MEMBER: RM 37.71 (-10%)

By Cik Tet
Perwatakan Husna yang degil dan suka melawan telah membuahkan rasa cinta dalam hati Amzar, seorang jejaka yang berumur awal 40-an. Lagi kuat Husna melawan, lagi besar keinginan dalam hatinya untuk memiliki anak manja Pak Cik Hamidi itu. “Una nak kahwin dengan saya?” “Tak naklah, Una. Dahlah tua, muka penuh dengan semak-samun. Gelilah, pak cik. Nak cari bibir pun tak jumpa.” “Kenapa nak cari bibir saya? Una nak buat apa dengan bibir saya ni?” Walau luaran Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Miss Dee
"Perkenalan dengan Zaf tidak menyangka akan membawa Dania berjumpa dengan Zahin semula. Zahin Arsyad, lelaki yang telah menghancurkan hati dan perasaannya suatu masa dahulu. “I tak kenal you dan I tak nak kenal you. You ingat you hensem sangat ke? Cermin diri you tu dulu. Setakat you ni ramai lagi yang nakkan I. Bukan you seorang lelaki dalam dunia ni. Jangan berlagak sangatlah yang I akan jatuh suka dengan you. You siapa nak bergandingan dengan I?” - Dania Wafa. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Madeline Miller
The captivating Sunday Times and New York Times number one bestseller by the Orange Prize-winning author of The Song of Achilles; `spellbinding ... a thrilling tour de force of the imagination' (Mail on Sunday) `Fabulous' Daily Telegraph `Blisteringly modern' The Times `Bold and sensuously written' Daily Mail `An airy delight' Observer God. Mortal. Daughter. Monster. Saviour. Outcast. Lover. Destroyer. Creator. Mother. Witch. Scorned, rejected and at last exiled from her fath Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Emma Mariam
Kerana kesilapan lampau, Izz Athif nekad untuk membetulkan keadaan. Namun, segalanya tidak semudah yang dirancang. Dalam diam, tanpa dia sedar dia jatuh cinta kepada gadis itu. Perasaannya dibuang jauh kerana dia tahu, dia tidak layak untuk mencintai Elina setelah dia sendiri menghancurkan masa depan dan hidup gadis itu. Bagi Elina pula, kehadiran Izz Athif memberi sinar baru dalam hidupnya. Izz Athif datang seperti hero, sentiasa ada pada setiap saat dia memerlukan. Hati ya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By
USUAL: RM8.35

NOW: RM 8.35 (-0%)

MEMBER: RM 7.52 (-10%)

By 愛七ひろ
  集結了《爆肝》魅力,滿載著未公開新稿的一冊!   1.包括Shri老師的角色設定在內,多達27頁的全彩角色資料!   2.あやめぐむ老師、兎塚エイジ老師、輝竜司老師以及戸部淑老師的全彩祝賀插畫!。   3.重新收錄過去的特典短篇故事!更有三篇夢幻的短篇故事初次公開。   4.未公開短篇《莉薩的老朋友》、《亞里沙公主的異世界奮鬥記》則以超過 Learn More
USUAL: RM38.50

NOW: RM 38.50 (-0%)

MEMBER: RM 34.65 (-10%)

By Stephen King
Soon to be a major motion picture from Paramount Pictures starring John Lithgow, Jason Clarke, and Amy Seimetz! Stephen King’s #1 New York Times bestseller Pet Sematary, a “wild, powerful, disturbing” (The Washington Post Book World) classic about evil that exists far beyond the grave—among King’s most iconic and beloved novels. When Dr. Louis Creed takes a new job and moves his family to the idyllic rural town of Ludlow, Maine, this new beginning seems too good to Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 34.43 (-25%)

MEMBER: RM 34.43 (-25%)

By Yoshiharu Kashima
Living with Air Plants is the perfect introduction to the world of Tillandsia and the many ways they can be used to design and upgrade your home or work space. It is the work of a prominent horticulturist and a design, lifestyle and gardening expert from Japan, and displays a wonderful Japanese design aesthetic and attention to detail. These endearing plants are friendly to seasoned gardeners and beginners alike, and easy to grow and care for, once you know how. This referenc Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By Hani Fazuha
Dunia ini bukan hanya untuk kita dan hidup ini, bukan hanya untuk ketawa gembira. Payahnya menjadi seorang Adira Imani apabila dia ‘harus’ mengahwini Haris Aryan demi ‘membawa pulang’ Ikmal Reza. Kerana dia hanya si anak pungut, perkataan akur itu perlu atas nama membalas budi. Situasi menjadi lebih payah apabila orang yang dia anggap abang itu rupanya mencintai dirinya. Tapi, jalan untuk berundur ke belakang sudah tiada. “Dira isteri aku, Ikmal.” Suara Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Sara Hezra
XARLHARIETH dan MYA ADELIA bertemu ketika sesi temuduga dan ia berakhir bukanlah dengan cara yang baik. Rentetan itu dengan tanpa sengaja beberapa lagi pertemuan demi pertemuan terjadi. Namun pertemuan dengan lelaki dingin dan ego itu tidak pernah tak malang buat Mya. Mya sudah naik serik untuk bersua muka dengan lelaki itu. Malangnya lelaki itu seolah membayangi langkahnya. “Ini kali ke-5 kita bersua muka tapi dalam situasi yang berbeza. Cuma sekarang saya tak faham ken Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Christa Faust
Adapting what may be the most popular of graphic novels, by the edgy Hard Case Crime author, adding layers and exploring the nature of morality. Faced with overwhelming poverty and a pregnant wife, a tragic, struggling comedian is forced to turn to crime. In his first heist, he is immersed in toxic chemicals that disfigure him bizarrely, driving him mad and thus giving birth to The Joker. For years, the Clown Prince of Crime has been caught in a dance of violence with his g Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Azieana
“Saya tak nak dengar apa-apa lagi. Encik memang berniat nak perangkap saya. Betul, kan? Dan encik fikir perempuan kampung macam saya ni senang diperbodohkan?” – Eisya Dua tahun kemudian, Eisya bertemu semula dengan Zarief di TZA Holdings. “Saya akan buat awak jatuh cinta dengan saya. Awak akan rindukan saya.” – Zarief. “Jangan nak mimpi, boleh tak?” – Eisya. Dalam masa yang sama Ziddan juga menaruh hati kepada Eisya. Tapi, hasrat itu terpaksa dilupakan k Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Mind to Mind
Minda Bijak Cari Kata merupakan alternative bijak penerbit dalam melangkah setapak lagi ke dimensi baru dengan memberikan pendedahan kepada kepelbagaian Bahasa, iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dalam satu siri. Pendedahan terhadap aktiviti-aktiviti ini adalah bagi menyediakan asas pengetahauan yang kukuh berkonsepkan dwibahasa. Semoga penerbitan siri ini berupaya menjadi pemangkin kepada minat dan kecenderungan dalam kalangan pengguna untuk meningkatkan pengetahuan a Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 5.52 (-20%)

MEMBER: RM 5.52 (-20%)

By Mind to Mind
Minda Bijak Cari Kata merupakan alternative bijak penerbit dalam melangkah setapak lagi ke dimensi baru dengan memberikan pendedahan kepada kepelbagaian Bahasa, iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dalam satu siri. Pendedahan terhadap aktiviti-aktiviti ini adalah bagi menyediakan asas pengetahauan yang kukuh berkonsepkan dwibahasa. Semoga penerbitan siri ini berupaya menjadi pemangkin kepada minat dan kecenderungan dalam kalangan pengguna untuk meningkatkan pengetahuan a Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 5.52 (-20%)

MEMBER: RM 5.52 (-20%)

By Mind to Mind
Minda Bijak Cari Kata merupakan alternative bijak penerbit dalam melangkah setapak lagi ke dimensi baru dengan memberikan pendedahan kepada kepelbagaian Bahasa, iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dalam satu siri. Pendedahan terhadap aktiviti-aktiviti ini adalah bagi menyediakan asas pengetahauan yang kukuh berkonsepkan dwibahasa. Semoga penerbitan siri ini berupaya menjadi pemangkin kepada minat dan kecenderungan dalam kalangan pengguna untuk meningkatkan pengetahuan a Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 5.52 (-20%)

MEMBER: RM 5.52 (-20%)

By Mind to Mind
Minda Bijak Cari Kata merupakan alternative bijak penerbit dalam melangkah setapak lagi ke dimensi baru dengan memberikan pendedahan kepada kepelbagaian Bahasa, iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris dalam satu siri. Pendedahan terhadap aktiviti-aktiviti ini adalah bagi menyediakan asas pengetahauan yang kukuh berkonsepkan dwibahasa. Semoga penerbitan siri ini berupaya menjadi pemangkin kepada minat dan kecenderungan dalam kalangan pengguna untuk meningkatkan pengetahuan a Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 5.52 (-20%)

MEMBER: RM 5.52 (-20%)

1-837 of 837

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top