0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' PUFFIN UK 'Found 6045 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Koleksi Cerita Teladan daripada Al - Quran dan Hadis menghimpunkan pelbagai cerita yang sarat dengan pengajaran. Kanak - kanak dapat mendalami cerita - cerita yang disulami dengan nilai - nilai murni yang mampu mendidik mereka ke arah yang lebih baik. Keistimewaan Buku ini adala perkatan - perkataanya dicetak dengan dua warna mengikut suka kata. Ia akan memudahkan bacaan anak - anak anda walaupun masih dalam proses belajar. Mudah - mudahan buku ini dapat memberi ikhtibar kepa Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By
Nabi Muhammad s.a.w merupakan rasul terakhir yan diutuskan kepada umat manusia. Baginda membawa rahmat ke seluruh alam semesta. Baginda bukan sahaja diangkat menjadi utusan Allah tetapi juga sebagai khalifah Islam yang mengetuai angkatan tentera Islam. Baginda juga menyatukan umat Islam di Mekah dan Madinah dengan mempersaudarakan mereka sewaktu peristiwa hijarh ke Madinah. Baginda membawa perubahan besar sewaktu zamanya dengan mengajarkan erti kehidupan, persaudaraan dan jug Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Buku latihan topikal yang mengandungi nota padat dan soalan-soalan topikal. Siri ini diterbit khas untuk membantu murid membiasakan diri dengan pelbagai jenis soalan yang berdasarkan format peperiksaan SPM terbaharu. Murid dapat membina keyakinan dengan menjawab soalan-soalan yang disediakan. Jawapan lengkap disediakan untuk kesemua soalan di dalam buku. Learn More
USUAL: RM9.95

NOW: RM 9.95 (-0%)

MEMBER: RM 8.96 (-10%)

By
Buku ini menghimpunkan 42 buah cerita teladan yang dipetik dalam al - quran. Setiap kisah diselitkan dengan pengajaran yang boleh dijadikan ikhtibar serta pedoman. Bahasa yang digunakan dalam penulisan buku ini juga mudah untuk difahami oleh kanak - kanak. Malah ilustrasinya yang berwarna - warni mampu menarik minat kanak - kanak untuk membacanya. Di akhir setiap kisah turut disertakan dengan rujukan di dalam al - quran bagi memudahkan ibu - bapa menyemak serta membuat rujuka Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda anda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Anda akan terhibur dengan aktiviti cari kata ini yang mempunyai 160 halaman dan mempunyai lebih daripada 7 aktiviti di dalamnya. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda anda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Anda akan terhibur dengan aktiviti cari kata ini yang mempunyai 160 halaman dan mempunyai lebih daripada 7 aktiviti di dalamnya. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda anda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Anda akan terhibur dengan aktiviti cari kata ini yang mempunyai 160 halaman dan mempunyai lebih daripada 7 aktiviti di dalamnya. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

Out of stock

By
Buku Cari Kata ini mengandungi perkataan-perkataan menarik yang dapat mengaktifkan minda anda dan juga memberi keseronokan dalam masa yang sama. Anda akan terhibur dengan aktiviti cari kata ini yang mempunyai 160 halaman dan mempunyai lebih daripada 7 aktiviti di dalamnya. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

Out of stock

By Kiera Cass
#1 New York Times bestselling author of The Selection series Kiera Cass is back with her most epic novel yet – a sweeping enemies-to-lovers standalone romance. ‘Love has a sound. It sounds like a thousand heartbeats happening at the same time.’ Annika has lived a life of comfort and luxury as the Princess of Kadier—but now, after the death of her mother, she’s weighted under the looming threat of a loveless marriage arranged by her cold father. Far outside the pa Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

Out of stock

By
ATTACK ON TITAN 進撃の巨人 : THE FINAL SEASON (PART 2) VOL.1-12 END (DVD) JAP / ENG(E / C / M) Turning against his former allies and enemies alike, Eren Yeager sets a disastrous plan in motion. Under the guidance of the Beast Titan, Zeke, Eren takes extreme measures to end the ancient conflict between Marley and Eldia—but his true intentions remain a mystery. Delving deep into his family's past, Eren fights to control his own destiny. Meanwhile, the long-feuding nat Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
HATARAKU SAIBOU THE MOVIE: SAIKYOU NO TEKI, FUTATABI. KARADA NO NAKA WA "CHOU" OOSAWAGI! 工作細胞劇場版:強『菌』來襲!人體腸道大騷動!」(DVD) JAP (E / C / M) Ippan Saibou is envious of the public praise immune system cells like white blood cells receive for protecting the human body from deadly pathogens. Instead of watching safely from his home, he also wants to be useful and get recognized for his efforts. He soon comes across a group of infantile- Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
KIMETSU NO YAIBA 鬼滅之刃 JAP/ENG (E / C / M) Since ancient times, rumors have abounded of man-eating demons lurking in the woods. Because of this, the local townsfolk never venture outside at night. Legend has it that a demon slayer also roams the night, hunting down these bloodthirsty demons. For young Tanjirou, these rumors will soon to become his harsh reality... Ever since the death of his father, Tanjirou has taken it upon himself to support his family. Althou Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Haruki Murakami
In these eight stories, Haruki Murakami explores the world from his unique perspective. From the imaginative to the intimate, he moves from an alternate history of the legendary jazz musician Charlie Parker to a man reminiscing about his childhood girlfriend. These stories encompass his great enthusiasms for baseball, jazz and The Beatles and demonstrate his singular, mesmerising voice. Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 55.35 (-10%)

By Sarah Pearse
In these eight stories, Haruki Murakami explores the world from his unique perspective. From the imaginative to the intimate, he moves from an alternate history of the legendary jazz musician Charlie Parker to a man reminiscing about his childhood girlfriend. These stories encompass his great enthusiasms for baseball, jazz and The Beatles and demonstrate his singular, mesmerising voice. Learn More
USUAL: RM56.50

NOW: RM 56.50 (-0%)

MEMBER: RM 50.85 (-10%)

By PLUS
1. Tape Length: 6m 2. Refillable with MR2 refill 3. Eco-friendly product. 4. Music linked with illustrations and patterns representing nature, allowing you to contribute to nature and eco-friendly. Learn More

USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 7.92 (-20%)

By Makoto Hoshino
Oh, hi, Nishikata here again. Sorry if I seem preoccupied, but it’s the end of the year. If I don’t come up with a foolproof showdown and claim at least one victory, it would mean my entire year has been a washout! These days, even texting Takagi-san can be a minefield. All I wanted was to tease her with some lame meme, but if I’m not careful with how I reply... it suddenly sounds like I’m confessing a crush...? Learn More
USUAL: RM35.70

NOW: RM 35.70 (-0%)

MEMBER: RM 32.13 (-10%)

Out of stock

By Jeff Kinney
Greg Heffley's got a secret, and if anyone finds out the juicy details, his life is going to get turned inside out. Unfortunately, he's also got an older brother, Rodrick, who has a talent for sniffing these things out. But secrets can't stay under wraps for long - especially when there's a diary involved. This special edition, with an exclusive cover image, is to celebrate the full-color, 3D animated Disney+ production of Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules. Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

Out of stock

By Umesato
Wujudkah masa depan buat klon? Di suatu tempat, 1/3 rakyatnya adalah klon termasuk Yukari. Jasad seperti dirinya yang berlegar di mana-mana membuatkan Yukari sedih dan terganggu. Walaupun dia tahu klon hanya berkongsi sel sama dan personaliti setiap satunya berbeza… “Jauh di sudut hati, aku masih tak rasa macam tu.” Dapatkah Yukari mengubah fikiran dan mencipta dunia ideal buat dirinya? Terimalah kompilasi penuh suka duka, membuka mata dan menghangatkan jiwa~ Men Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Xanseviera
Zaman sekarang semua orang bergantung pada gajet elektronik untuk semua benda. Tapi kalau tenung skrin lama-lama, tentu sakit kepala! Mujurlah mama dan papa Zulaikha ajak pergi bercuti di kampung dan peluang ni digunakan untuk kurangkan kebergantungan pada gajet. Jom baca Kisah Zulaikha jilid terbaru ini untuk tahu bagaimana nak buat trick shot, kapal terbang kertas paling canggih dan macam-macam lagi! #Gajet #BercutiDiKampung #TrickShot #KapalTerbangKertas #JadiPerempuan Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By TadaTada
Menjadi Yang Terbaik! Alex Minta Maaf Pada Jackal! Alex dan rakan-rakan diberi misi oleh kerajaan New Zealand untuk menyiasat wabak serangga dan mencari pahlawan kumbang. Mereka menjumpai kepompong dari dunia lain dalam laluan bawah tanah yang misteri. Sementara itu, pengikut Silver Tiger telah menculik kanak-kanak di rumah anak yatim Jackal tetapi sesuatu yang tidak dijangkakan oleh Silver Tiger berlaku! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By
Hataraku Maou-sama!! 打工吧!!魔王大人 JAP/ENG (E / C / M) The story centers around a demon king named Satan who is one step away from conquering his alternate world when he is transported to Tokyo of our world. He ends up having to work part-time at a fast food restaurant to make ends meet. In order to conquer Japan, he has to first move up from a freelancer to an actual employee. Meanwhile, the heroine Emilia has arrived in Japan also, in pursuit of Satan. 曾席 Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By
Jujutsu Kaisen 咒术回战 JAP/ENG (E / C / M) In a world where demons feed on unsuspecting humans, fragments of the legendary and feared demon Ryoumen Sukuna were lost and scattered about. Should any demon consume Sukuna's body parts, the power they gain could destroy the world as we know it. Fortunately, there exists a mysterious school of Jujutsu Sorcerers who exist to protect the precarious existence of the living from the undead! Yuuji Itadori is high schooler who spend Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Overlord IV 不死者之王 IV (Season 4) JAP/ENG (E / C / M) E-Rantel, the capital city of the newly established Sorcerer Kingdom, suffers from a dire shortage of goods. Once a prosperous city known for its trade, it now faces a crisis due to its caution—or even fear—of its king, Ainz Ooal Gown. To make amends, Ainz sends Albedo to the city as a diplomatic envoy. Meanwhile, the cardinals of the Slane Theocracy discuss how to retaliate against Ainz after his attack cri Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
OVERLORD 不死者之王 JAP/ENG (E / C / M) The story begins with Yggdrasil, a popular online game which is quietly shut down one day; however, the protagonist Momonga decides to not log out. Momonga is then transformed into the image of a skeleton as "the most powerful wizard." The world continues to change, with non-player characters (NPCs) begining to feel emotion. Having no parents, friends, or place in society, this ordinary young man Momonga then strives to take ove Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By
YOUKOSO JITSURYOKU SHIJOU SHUGI NO KYOUSHITSU E 歡迎來到實力至上主義的教室 SEASON 1+2 (VOL.1-25 END) (3DVD) Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Kuro no Shoukanshi 黑之召喚士 JAP/ENG (E / C) Waking up in a strange new place with no memory of his past life, Kelvin learns that he's bartered away those very memories in exchange for powerful new abilities during his recent transmigration. Heading out into a whole new world as a Summoner—with his first Follower being the very goddess who brought him over!—Kelvin begins his new life as an adventurer, and it isn't long before he discovers his hidden disposition a Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
Shin Tennis no Ouji-sama: U-17 WORLD CUP 新網球王子 U-17 世界盃 JAP/ENG (E / C / M) With the arrival of the U-17 World Cup, youth tennis teams from all around the world gather in Melbourne, Australia to determine which is the best. With nine-time champion Germany vying to defend their title once more, and powerhouse nations—Switzerland, France, and the United States—determined to make things interesting, the road to victory is perilous. Although Japan is sitti Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
KANOJO, OKARISHIMASU (SEASON 2) 出租女友 第二季 VOL.1-12 END (DVD) JAP / ENG (E / C / M) A year after they met, Kazuya Kinoshita and Chizuru Mizuhara still regularly see each other through the rental girlfriend app. However, Chizuru confesses that she is ready to quit her job to pursue her true passion—acting. Despite wishing to maintain the relationship they have, Kazuya decides to support her dream. When Kazuya goes to watch Chizuru's anticipated first play, he i Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
RENMEI KUUGUN KOUKUU MAHOU ONGAKUTAI LUMINOUS WITCHES 聯盟空軍航空魔法音樂隊 光輝魔女 VOL.1-12 END (DVD) JAP (E / C) The war against invading aliens can't be won by missiles alone! Team morale matters just as much as launching a counter-assault, and that's where Ginny and her friends come in. Instead of standing on the front lines with the 501st Joint Fighter Wing, the Luminous Witches of the League of Nations Air Force bring smiles to civilians displaced in th Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
*Written based on the latest CEFR-aligned curriculum *Exercises include interesting language components such as comprehension, grammar, vocabulary and writing *Includes Higher Order Thinking Skills (KBAT) questions and i-THINK maps *Acts as a supplementary workbook that complements the school textbook Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
Praktis Intensif Bahasa Melayu Tingkatan 5: • Mempersiapkan murid dengan pelbagai praktis yang disusun mengikut komponen peperiksaan bagi menguji kefahaman murid tentang topik yang telah dipelajari dan meningkatkan kemahiran murid untuk menjawab soalan SPM • Menerapkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT) Learn More
USUAL: RM8.50

NOW: RM 8.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.80 (-20%)

Out of stock

By Hasumi Fujita
Kisah Fesyen Unik! Kizuna berimpian untuk menjadi stylist. Dan dia ada kuasa pelik boleh dengar suara pakaian! Susah nak rapat dengan kawan-kawan…? Tak boleh terus terang dengan crush…? Nak jadi gadis yang disukai senior…? Jom selami kisah Kizuna! Segala dilema akan diselesaikan oleh Kizuna menggunakan pertimbangan dan aura keceriaannya! Menarik di dalam: Luahkan Semuanya, Closet! Tunaikan Keinginanku, Salon Twinkle Twinkle Runway (Edisi Ekstra) Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Clay
Saat kejahatan mula muncul, adakah kebaikan mampu memeranginya? Semua orang kembali dunia asal setelah mengharungi pengembaraan aneh dan menakjubkan. Dar'Wyn serta wira kita perlu kembali ke tempat semuanya bermula untuk mengalahkan naga diseru ahli Trigazi. Hanya pedang legenda boleh menundukkan raksasa itu! Pengembaraan bahaya kini menjadi lebih sukar dan mengerikan kerana serangan PEMAKAN ROH! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By DR. ALIZI ALIAS
Rasa macam baru semalam hari Jumaat, esok dah Isnin, kena masuk kerja semula. Sekali lagi perlu menempuh minggu yang panjang. Rupanya menjadi dewasa tidak mudah. Penat, emosi kacau dan adakalanya rasa hilang arah. Tenggelam dalam rutin harian sehingga kita sendiri tidak tahu, apakah makna semuanya lagi. Situasi ini sebenarnya sesuatu yang sangat normal masa kini. Keadaan di mana kita berada di tengah-tengah; tidak sepenuhnya merasakan kebahagiaan tetapi tidak pula sehingga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Sue Lynn Tan
The stunning sequel to Daughter of the Moon Goddess delves deeper into beloved Chinese mythology, concluding the epic story of Xingyin—the daughter of Chang’e and the mortal archer, Houyi—as she battles a grave new threat to the realm, in this powerful tale of love, sacrifice, and hope. After winning her mother’s freedom from the Celestial Emperor, Xingyin thrives in the enchanting tranquility of her home. But her fragile peace is threatened by the discovery of a st Learn More
USUAL: RM90.00

NOW: RM 90.00 (-0%)

MEMBER: RM 72.00 (-20%)

Out of stock

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
Tropical-Rouge! Pretty Cure 熱情閃耀!光之美少女 JAP (E / C) Manatsu Natsuumi is a first-year middle school student who moved to Aozora City from Minamino Island (南乃島) to see her mother. Upon her arrival on the mainland, she begins her new life there and her first semester in middle school. But one day, she met with a strange person named Laura, a mermaid who had originated in a mystical place called Grand Ocean, the land of Mermaids. She has been searching f Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Haruki Murakami
A charmingly idiosyncratic look at writing, creativity, and the author's own novels. Haruki Murakami's myriad fans will be delighted by this unique look into the mind of a master storyteller. In this engaging book, the internationally best-selling author and famously reclusive writer shares with readers what he thinks about being a novelist; his thoughts on the role of the novel in our society; his own origins as a writer; and his musings on the sparks of creativity that ins Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 98.91 (-10%)

By Tracy Deonn
The shadows have risen, and the line is law. All Bree wanted was to uncover the truth behind her mother’s death. So she infiltrated the Legendborn Order, a secret society descended from King Arthur’s knights—only to discover her own ancestral power. Now, Bree has become someone new: A Medium. A Bloodcrafter. A Scion. But the ancient war between demons and the Order is rising to a deadly peak. And Nick, the Legendborn boy Bree fell in love with, has been kidnapped. B Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Kahori Orito
Onmyoji… …nak lawan kuasa jahat yokai. Haruka, pewaris keluarga Onmyoji baru menginjak 14 tahun. Tiba-tiba yokai gergasi si tengu bernama Momochi terpacul depan mata dan berkata ‘aku nak ambil nyawa kau’. Apa yang sedang berlaku sebenarnya? Onmyoji x Yokai Terimalah Dunia Fantasi Dewa Mononoke Jepun! Kandungan Riuh Dunia Mononoke (Ekstra) Riuh Dunia Mononoke - Sehari Dalam Hidup Kouki Suzu dan 78 Kad Tarot Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By King Kong
Kemuncak Pertarungan Di Antara Karate-Ka Terulung! Empat Karate-Ka Terbaik Rebut Gelaran Juara! Pertandingan karate antara sekolah menengah seluruh daerah menghampiri kemuncaknya. Justin berjaya ke peringkat separuh akhir. Empat pesaing terakhir terpaksa mengerah seluruh tenaga untuk bergelar juara dan akhirnya Justin mendedahkan auranya! Siapakah lebih menyerlah antara karate-ka ulung ini? Bagaimanakah rupa aura Justin? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
*配合学校课本而编写 *习题多样化且循序渐进,由简入深 *巩固学生对课文的掌握与了解 *包含高层次思维技能(KBAT)和i-THINK思维图的习题 *作为学生课后的辅助练习,以跟进学校课程的进度 Learn More
USUAL: RM7.50

NOW: RM 7.50 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-20%)

By
AKEBI-CHAN NO SAILOR-FUKU 明日同學的水手服 VOL.1-12 END JAP / ENG (E / C) Ever since she was young, Komichi Akebi has always adored sailor uniforms, even going so far as to ask her mother to sew one if she succeeds in getting into her mother's alma mater, Roubai Academy. And thus, when she gets accepted into the prestigious school, Komichi is ecstatic. However, much to her surprise, the middle school no longer uses sailor uniforms as its dress code—making Komichi st Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By 金曜汉 , 赵怡贤 , 秋英宇 , 全锡浩 , 黄宝凛星
“高中生=准备高考”是理所当然的,自然会问出“你是几年级的”的世界。有的孩子选择了其他道路,而不是参与高考的竞争。这就是占韩国高中生15%左右的职业高中孩子们的故事。 不是少数,也不是特别的存在。 不是因为学习不好才来的地方,也不是因为玩耍而在一起的地方。这里只是有不一样“选择"的孩子们聚集的地方。 在纳知科学技术高中建筑设计系 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By 朴秀爱 , 金康宇 , 金美淑 , 李学周
以女性角色为中心的悬疑心理惊悚剧,主要讲述了遮掩阴暗面,通过某人的牺牲来维持的社会为背景,刻画了拥有多样欲望和心理的人物们以及他们之间错综复杂关系的电视剧。Takes place against the backdrop of an art museum that belongs to Sung Jin Group, a major conglomerate that holds the reins of the political and financial worlds in South Korea. It is a psychological mystery thriller about the things that disappe Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By 尹汝貞 , 李敏鎬 , 金敏荷
Kim Sun-Ja (Kim Min-Ha) was born and raised in Busan, Korea in the early 20th century, while Korea was under Japanese rule. She falls in love with a man named Koh Han-Su (Lee Min-Ho). She can see that he is a powerful person and from a different social class from her, but she is unaware of his complete background. Meanwhile, a church priest named Baek Isak (Noh Sang-Hyun) comes to stay at the lodge run by Kim Sun-Ja's mother. When he learns of Kim Sun-Ja's situation, he tries Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By 武田綾乃
★吉川英治文学新人賞受賞作★ ★共鳴度120%大迴響!★ ★台灣獨家,作者親繪、簽名, 親自以中文撰寫獻給台灣讀者的一句話★ 為窒息的現代社會,打開通風口的療癒之作! 就是這樣的故事,能拯救一個人。 時間、金錢、家人、朋友, 都是奢侈品!   現代年輕人已漸漸不帶任何想法,生活在世人所認為的常理當中。我卻認為世界上並沒有所謂 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 46.00 (-21%)

By 武田綾乃
★吉川英治文学新人賞受賞作★ ★共鳴度120%大迴響!★ 為窒息的現代社會,打開通風口的療癒之作! 就是這樣的故事,能拯救一個人。 時間、金錢、家人、朋友, 都是奢侈品!   現代年輕人已漸漸不帶任何想法,生活在世人所認為的常理當中。我卻認為世界上並沒有所謂的「普通」與「正常」,被世俗認知最恰當的作法,驅使著人們盲目地追求,然而 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

Out of stock

By
*Berdasarkan sukatan pelajaran tahun satu *Membantu kanak-kanak mempelajari asas bahasa supaya lebih yakin melangkah ke tahun satu *Latihan yang sistematik dan pelbagai *Meningkatkan kemahiran berbahasa kanak-kanak Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 3.78 (-10%)

1-6045 of 6045

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top