0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Pengantinku yang ke-7 'Found 7074 Related Products
By
Ji Sun-Woo (Kim Hee-Ae) is a family medicine doctor. She is married to Lee Tae-Oh (Park Hae-Joon) and they have a son. She seems to have everything, including a successful career and a happy family, but she is betrayed by her husband and others. Meanwhile Lee Tae-Oh dreams of becoming a famous movie director. He runs an entertainment business with the support of his wife Ji Sun-Woo. Even though he loves his wife, Lee Tae-Oh falls into a dangerous relationship. 白手起家 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By
Urano Motosu loves books and has an endless desire to read literature, no matter the subject. She almost fulfills her dream job of becoming a librarian before her life is ended in an accident. As she draws her last breath, she wishes to be able to read more books in her next life. As if fate was listening to her prayer, she wakes up reincarnated as Maine—a frail five-year-old girl living in a medieval era. What immediately comes to her mind is her passion. She tries to find Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
Kokura Hikari is a first-year high school girl who loves rifle shooting. She entered Chidori High School because it had a shooting club, but finds that the club had been disbanded. She had only one day to find enough members to reform the club, but luckily was able to find three other first-year girls who she had met at a competition in middle school. Thus begins the daily activities of the Chidori High Shooting Club. 小倉光是喜歡射擊競技的女孩,因此她拼命 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
In Fujisawa, where the skies are bright and the seas glisten, Sakuta Azusagawa is in his second year of high school. His blissful days with his girlfriend and upperclassman, Mai Sakurajima, are interrupted with the appearance of his first crush, Shouko Makinohara. For reasons unknown, he encounters two Shouko’s: one in middle school and another who has become an adult. As Sakuta finds himself helplessly living with the Shouko’s, the adult Shouko leads him around by the n Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Under Nariyuki Yuiga's devoted tutelage, his classmates Rizu Ogata, Fumino Furuhashi, and Uruka Takemoto are finally pulling average test scores on their worst subjects. But time is ticking, and there is still a long way to go before the three geniuses of Ichinose Academy are ready for their upcoming university exams. Meanwhile, the girls still struggle to balance the pursuit of their dreams with their growing affections for their unsuspecting tutor. Joining them are Mafuyu K Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
In the newly formed Shiniki district of Tokyo, Zen Seizaki is a diligent public prosecutor at the Tokyo District Public Prosecutors Office. Assigned to a case involving false advertisement, Zen—along with his assistant officer, Atsuhiko Fumio—investigate Japan Supiri, a pharmaceutical company that had provided fabricated clinical research on the company's new drug. While investigating the file of Shin Inaba, an anesthesiologist connected to the crime, the case takes a dar Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
The Ryusoulgers are sent 65,000,000 years into prehistoric Earth, during the time of the dinosaurs! After encountering members of the very first Ryusoul Tribe, they start to uncover the secrets behind the origins of their people and their Kishiryu partners. However, when Gaisoulg and their ancestors seek to take over the world, what will become of the Ryusoulger's mission to save the future by fighting in the past?! 时间流逝到恐龙时代,6500万年前因Minusaur的 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Pirates from around the world, including Luffy and the gang, have gathered at the Pirates Expo. Everyone is joining the big hunt for a lost treasure, which belongs to Gol D. Roger. 草帽海贼团收到“海贼万博会”主办人布埃纳·费斯塔的请柬前往该世界顶尖的祭典.万博会上的主打是寻找“海贼王”高路·罗杰所遗留的宝藏.然而,在万博会的背后,外号“最恶战争发动者”的布埃纳·费斯塔的凶行,与想把海 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 17.91 (-10%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
A mysterious girl named Rita gathers heroes from the Super Sentai teams at the Planet Nemesis (惑星ネメシス, Wakusei Nemeshisu). The heroes are told that any wish they desire will come true if they can win the “Super Sentai Greatest Battle” tournament, the 160 heroes divided into 32 teams of five to compete against each other to have their wishes granted while contending with the mysterious Gaisoulg who seeks worthy opponents to battle. The story follows the Oddball Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Rei SHIOJIMA
Kisah zaman Meiji menuju era baru... Roh pedang tercedera? Cuma Tensuke, si tukang baiki barang je mampu sembuhkan sebab dia boleh lihat dan sentuh bukkon (roh objek). Dan bukkon tulah mempertemukannya dengan Ayari, anak pemilik dojo yang telah bankrap dan cuba mempertahankan tempat tersebut. Sejak tu, Tensuke dan Ayari sepakat selamatkan barang yang rosak dan dibuang. Dan diorang jadi semakin rapat... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Qizeaq
Khaizan, ketua penyamun Desert Claw bertemu Nashandra, seorang puteri ketika cuba merompak pedati. Nashandra pula cuba lindungi gauntlet yang ada kuasa misteri. Entah macam mana tiba-tiba gauntlet bertindak balas dengan kehadiran Khaizan. Apakah rahsia dan bagaimana nasib mereka berdua yang dibebani kuasa gauntlet ratusan tahun? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By CIK TET
"Bayu Aweera. Lelaki yang terlalu setia dengan cintanya, penyayang serta bertanggungjawab. Namun, cintanya dinodai hingga menyebabkan dia berubah menjadi seorang yang kasar, ego serta pendendam. Cempaka Sari. Demi kasihnya kepada kakak kandung sendiri, dia terpaksa menyakiti hati insan yang paling dicintainya. Bertahun dia membawa diri bersama dengan cinta yang tak pernah terhakis dari hatinya. Tiga tahun berlalu, mereka ditemukan kembali. Namun tiada lagi yang indah di ant Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By FARA HANA
" Kata orang kecewa dalam percintaan itu perkara biasa tapi tidak pada seorang lelaki yang bernama Tengku Kayden. Sakitnya terkandas dalam percintaan itu sangat sukar ditelan sehingga menjadikan dia seorang pendendam. Dek kerana itulah dia dan Zandra Nur Tatiana disatukan walaupun tanpa kerelaan gadis itu. Tujuannya hanya satu, dendamnya perlu terbalas. Kesakitan yang dirasakan selama ini perlu ada yang turut merasainya supaya hatinya puas! Adakah adil buat Zandra untuk terse Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 25.60 (-20%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By MARISSA
"Kalau sudah kata jodoh, takkan ke mana… Itu kata-kata Sufian, tunangnya apabila baru saja kena tangkap khalwat dengan Aida. Lagi kurang sebulan saja majlis perkahwinan mereka, tapi kini semuanya tinggal kenangan. Rasa tawar hati itu membawa Wardina ke bumi Kundasang bersama teman baiknya, Zaimah. Tak sangka, dia dipertemukan dengan lelaki serabut alam bernama Idham. Serupa perompak pun ya. Tapi lelaki itu memang sesuatu. Wardina menolak sekerasnya namun Zaimah tetap d Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

Out of stock

By DR. ZULKIFLI MOHAMAD AL-BAKRI
Buku ini memaparkan sejarah hidup empat Imam yang terkenal di dalam Islam. Mereka sangat masyhur kepada seluruh umat dari zaman lalu hingga sekarang. Merekalah imam-imam bagi empat mazhab yang berkembang dalam Islam, yang terus kekal dan dipegang oleh kebanyakan umat Islam seluruh dunia iaitu Imam Abu Hanifah (Mazhab Hanafi), Imam Malik (Mazhab Maliki), Imam al-Syafi'e (Mazhab Syafi'e) dan Imam Ahmad bin Hanbal (Mazhab Hanbali). Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 44.00 (-20%)

MEMBER: RM 44.00 (-20%)

Out of stock

By MOHD ZAINI MOHD ARIFF & MUHD KAMIL IBRAHIM
Kisah sebenar dan asli yang diceritakan dari pelbagai sisi. Hampir keseluruhannya berkisarkan pengalaman kehidupan penulis dalam meniti usia senja. Setiap kisah mempunyai sebab tersirat untuk difikirkan yang mana pada setiap kejadian dan peristiwa telah ditakdirkan oleh Allah. Kisah-kisah lampau boleh dijadikan pedoman agar kita lebih berwaspada dan berhati-hati dalam menghadapi hujung usia. Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By
When she was little, Mira Kinohata met a boy named Ao at a campsite in town. While gazing at the starry sky together, Mira learns that there's a star with the same name as her, but no star named Ao. The two then promised to one day explore asteroids together and find a star to name it after him. Several years later, Mira enrolls at the Hoshizaki high school and decides to join the astronomy club to fulfill her promise. However, she learns that the astronomy club will be merg Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
The Mizuhanome System is a highly-advanced development that allows humans to enter one of the most intriguing places in existence—the mind of a criminal. Appearing as a bizarre mess of thoughts, an id well is the manifestation of a murderer's unconscious mind. Kura, a specialized police squad, is tasked with analyzing these complex psychological planes to track down the culprits. Brilliant detective Sakaido assists the police by investigating the id wells and piecing togeth Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Kashou Minaduki, a son of a long line of Japanese confection makers, moved out to open his own patisserie "La Soleil". When unpacking his stuff, Kashou found two of the catgirls(“neko”) that his family had been raising hiding in the boxes: Chocola and Vanilla. He tried to send them back initially, but they begged and pleaded until he gave in. Now they run La Soleil together. They spent some great time with the help of Shigure, sister of Kashou, and other catgirls in their Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
*Panduan mengarang disertakan bagi membimbing pelajar menghasilkan karangan yang lengkap dan mengikut format yang betul *Meliputi 25 jenis karangan *Rangka karangan yang disediakan dapat membantu pelajar mengingati isi-isi penting dengan cepat *Kosa kata terpilih turut dimuatkan untuk memantapkan perbendaharaan kata pelajar Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-0%)

By
*Berdasarkan sukatan mata pelajaran Bahasa Melayu KSSR Semakan *Siri ini memuatkan penilaian yang disusun kepada tiga bahagian, iaitu Pemahaman, Tatabahasa dan Penulisan *Setiap penilaian merangkumi latihan yang beraneka dan mencabar untuk membantu murid memahami aspek bahasa secara menyeluruh *Latihan-latihan ini dapat membimbing murid dalam memperkukuh pengetahuan dan meningkatkan keberkesanan pembelajaran Bahasa Melayu Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.90 (-0%)

By
*Berdasarkan format Kertas Penulisan UPSR Bahasa Melayu yang terkini *Disertakan Nota Penting dan Rubrik Penskoran Jawapan bagi setiap bahagian *Memuatkan Kata Kunci (dwibahasa), Rangka Ulasan dan Rangka Karangan *Panduan komprehensif untuk murid-murid tahun 4, 5 dan 6 yang merangkumi pelbagai topik menarik Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By ROSE ALEYA
Kerana amanah arwah Haji Ibrahim, Syasya Lyana dan Adh Khusyairi disatukan sebagai pasangan suami isteri. Permulaan kisah mereka penuh drama. Ada saja perang dingin dan angin ribut taufan yang membadai. Malah, mereka saling membenci dan menyakiti. "Aku memang akan cari perempuan yang lebih layak berbanding kau untuk dijadikan seorang isteri. Malah, aku akan cari seorang isteri yang jauh lebih sempurna." - ADH Namun, rahsia Tuhan tak siapa yang tahu. Dalam saling membenci, ada Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

Out of stock

By ALIAH , KHAIRULNIZAM & SHAFIQAH
TEROKAI PERNIAGAAN YANG SENSASI SEPANJANG TAHUN 2019 YANG TRENDING Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By Sayaka Ide
Sara lahir dari suku Hin, suku penunggang kuda. Sebab tulah dia mahir menunggang kuda dan memanah. Tapi gadis ni juga obsesi makan. Suatu hari dia nak pergi ke ibu kota yang dikenali sebagai 'syurga makanan lazat'. Tapi apa nasib Sara bila dia terserempak dengan satu 'kumpulan misteri'? Sebuah kisah yang tak ada siapa pun tahu! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Kafka Asagiri
Atsushi dan Kyouka yang tengah bergelut tapi masih percaya dengan 'pembinaan semula Agensi Detektif' dapat maklumat untuk hubungi 'seseorang' yang pernah beri amaran pada dlorang sebelum ni. Kemudian diorang menyelinap masuk fasiliti hiburan, Kasino Udara yang diuruskan salah seorang ahli The Decay of Angels, Sigma. Jouno dan Anjing Pemburu lain pula akhirnya dapat tahu lokasi sang harimau putih dan hantar Penyiasat Pengintipan, Tachibara dan ahli paling menakutkan, Pen Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 8.00 (-20%)

MEMBER: RM 8.00 (-20%)

By DATO' IR. HAJI MOHAMAD BIN DALIB
Melalui buku ini, pemilik kenderaan dapat memahami asas penjagaan kereta supaya hayat kereta lebih panjang ... tidak cepat rosak dan sekali gus dapat menjimatkan kos. Apabila kereta berkeadaan baik, kes kemalangan jalan raya juga dapat dikurangkan. Paling penting ialah penyelenggaraan yang betul dan tepat pada masanya. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By BIJA ROSLY & FIDA JAAFAR
Pelaburan dalam hartanah bukan sahaja sekadar membeli rumah (atau rumah-rumah) dan menuai hasil daripadanya tanpa henti. Cabaran utama selepas urusan dokumentasi selesai dan kunci bertukar tangan adalah bagaimana cara menguruskannya dengan efisien? Ramai yang tewas dalam bab pengurusan hartanah kerana ia melibatkan pelbagai kerenah dalam jangka masa yang panjang. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By KENNY LEE
Ramai orang nak beli rumah tapi tak berjaya kerana pinjaman tak diluluskan. Adakah anda salah seorang dari mereka? Atau adakah anda tidak jelas berapa amaun pinjaman rumah yang anda layak? Buku ini membongkar segala strategi medalam yang anda wajib tahu sebelum membayar deposit membeli rumah. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Candy Factory
Joni, Mia dan Emilia telah terpilih sebagai murid contoh untuk sambutan 'Bulan Taat Ibu Bapa' di sekolah mereka. Tiba-tiba ada seseorang yang tidak dikenali muncul di sekolah. Siapakah dia dan apa motifnya? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Siri GET READY! PT3 amat sesuai digunakan oleh murid-murid tahap menengah rendah ke arah pencapaian PT3 yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSM, buku teks, serta format Kertas PT3 yang baharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid-murid dapat merintis kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.65

NOW: RM 6.65 (-0%)

MEMBER: RM 5.99 (-10%)

By
Seri Koyuki is just trying to have a normal school life, but instead he ends up acting as the straight man to his odd classmate, Kabuto Hanadori. Kabuto is a delusional high school student, whose fantasies range from believing he is a knight on a journey, to claiming that removing his eyepatch will release a darker alter-ego who he refers to as Michael Offenbarung Dunkelheit. Seri is determined not to let himself get pushed around by Kabuto, but it seems that this will be eas Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
It is widely believed that science can provide rational explanations for the countless phenomena of our universe. However, there are many aspects of our existence that science has not yet found a solution to and cannot decipher with numbers. The most notorious of these is the concept of love. While it may seem impossible to apply scientific theory to such an intricate and complex emotion, a daring pair of quick-witted Saitama University scientists aim to take on the challenge Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
There are people who can get into people's minds and control their memories. This power is used to eradicate mysteries and cases or worse, to assassinate. The potential of said power is strong enough that it is able to destroy people's minds; however, it can backfire and eat up one’s own heart. To counter it, chains are used to lock and protect each other's weak and dangerous hearts. From one's growing fear and disdain, they're consequently called as a "Pet." 有一群人 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
*Topik dan tema yang sesuai dengan kanak-kanak *Latihan yang sistematik dan beraneka *Latihan yang menarik dan interaktif *Jawapan lengkap Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.90 (-0%)

By
*Latihan tambahan yang berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Latihan dalam setiap unit disusun daripada mudah kepada yang lebih mencabar minda *Siri ini boleh membantu murid menguasai dan mengukuhkan kemahiran pengiraan Matematik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Latihan tambahan yang berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Latihan dalam setiap unit disusun daripada mudah kepada yang lebih mencabar minda *Siri ini boleh membantu murid menguasai dan mengukuhkan kemahiran pengiraan Matematik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Latihan tambahan yang berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Latihan dalam setiap unit disusun daripada mudah kepada yang lebih mencabar minda *Siri ini boleh membantu murid menguasai dan mengukuhkan kemahiran pengiraan Matematik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Latihan tambahan yang berdasarkan sukatan pelajaran KSSR Semakan yang terkini *Latihan dalam setiap unit disusun daripada mudah kepada yang lebih mencabar minda *Siri ini boleh membantu murid menguasai dan mengukuhkan kemahiran pengiraan Matematik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Latihan tambahan yang berdasarkan sukatan pelajaran KSSR yang terkini *Latihan dalam setiap unit disusun daripada mudah kepada yang lebih mencabar minda *Siri ini boleh membantu murid menguasai dan mengukuhkan kemahiran pengiraan Matematik Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

1-7074 of 7074

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top