Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Perjalanan hidup seorang rasul 'Found 1853 Related Products
By
此书的内容包含日常生活中的各种主题和词汇,可帮助学生掌握阅读、书写和思考的技能,同时有效且快速地增加词汇量,提高学生国、英、华三语的词汇应用能力。 Kandungan buku ini merangkumi topik dan perkataan yang meliputi pelbagai bidang dalam kehidupan seharian kita. Ini dapat membantu murid-murid menguasai perbendaharaan kata dan cara penggunaannya dengan lebih cepat dan berkesan. Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Nabi Muhammad s.a.w merupakan rasul terakhir yan diutuskan kepada umat manusia. Baginda membawa rahmat ke seluruh alam semesta. Baginda bukan sahaja diangkat menjadi utusan Allah tetapi juga sebagai khalifah Islam yang mengetuai angkatan tentera Islam. Baginda juga menyatukan umat Islam di Mekah dan Madinah dengan mempersaudarakan mereka sewaktu peristiwa hijarh ke Madinah. Baginda membawa perubahan besar sewaktu zamanya dengan mengajarkan erti kehidupan, persaudaraan dan jug Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
九尾狐传 第一季 Tale of the Nine Tailed Season 1 作为一只千岁九尾狐,白头大干山神李砚(李栋旭饰),为了让自己的初恋重生,自愿放弃了山神这种看起来权力不小的铁饭碗,跑去出入亡者理事局打工,在人世间降妖除魔;而他的初恋对象,在重生后变成了电视台《寻找都市传说》节目制作人南智雅(曹宝儿饰),日常工作是拿着一台摄像机,报道各类奇奇怪怪的 Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 71.91 (-10%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By
Bastard!! Ankoku no Hakaishin 暗黑破壞神 JAP/ENG S1(E/C/M),S2(E/C) The kingdom of Metallicana is under attack from the Four Lords of Havoc. This party of villains-ninja master Gara, deadly thunder empress Nei Arshes, cold and calculating Kall-Su, and enigmatic dark priest Abigail-will stop at nothing to get what they want, even if it leaves utter destruction in their wake. High Priest Geo is desperate to help save the kingdom and its people. He unleashes the mighty wiz Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By
B-Project: Kodou Ambitious Complete Box Set B-Project:鼓动 Ambitious 完整版 JAP (E / C / M) Ini kisah tentang Tsubaki, seorang kakitangan baru di jabatan A&R bagi syarikat rakaman terkenal, Gandala Music. Tsubaki ditugaskan untuk menyelia unit pujaan "B-Projek", di mana terbentuk daripada 3 kumpulan pujaan: Kitakore, Thrive dan MooNs. Ini kerja pertama Tsubaki, dan dia terlibat dalam pelbagai kejadian semasa dia mengurus dengan kumpulan pemuda ini; setiap mereka me Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Empire – Perang-perang Rasulullah mengetengahkan siri peperangan Nabi Muhammad SAW dalam usaha mempertahankan Islam apabila digugat oleh pihak musuh. Setiap peperangan yang dihadapi oleh Baginda dirancang dengan teratur. Bagindalah sebenarnya yang terlebih dahulu menggunakan strategi-strategi terbaru dan terkini, sebelum ia ditiru oleh musuh-musuh Islam dengan menggunakan nama yang berbeza. Secara langsung, ia menjadi satu bukti bahawa umat Islam mampu menggegarkan duni Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Siti Sujinah Sarnap
Emas merupakan mineral yang sukar didapati dan memiliki nilai yang tinggi. I lambang kekayaan kerana harganya mahal. Selain menjadi pelindung kepada inflasi, ia juga merupakan aset yang sangat baik untuk pelaburan. Dalam keadaan bencana di mana wang kertas dan sistem kewangan tidak stabil, ramai orang akan kembali kepada emas. Secara puratanya, pelaburan emas adalah 2-3 kali ganda lebih baik dibandingkan pelaburan saham lain. Pelaburan emas tidak memberi pulangan yang negatif Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.12 (-20%)

By Adnin Roslan
Baiknya Allah kepada kita, walau kita ini sering melakukan dosa padaNya, Dia masih memberi pelbagai rahmat kepada kita. Kadang, kita tertanya-tanya, kenapa kesedihan dan masalah hidup kita tidak hilang? Dan kenapa hati kita masih lagi sakit dan belum sembuh? Mungkin, kerana kita belum berhijrah pada Allah. Kerana, ketika telah menumpuk dosa seorang hamba, namun dia tidak punya amal kebaikan untuk menghapusnya, maka Allah akan berikan ujian kepadanya dengan kesedihan untuk men Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Yusuf Bin Abdullah
Hari Kiamat sudah dekat, manusia semakin ramai dan bumi sudah semakin sempit. Ekonomi semakin meningkat dan pembangunan semakin pesat. Manusia berlumba-lumba mebuat bangunan mewah dan tinggi, hutan ditebang dan alam sudah tidak seimbang lagi. Di samping itu rasa kasih sayang sesama manusia semakin hilang. Sifat cemburu dan dengki semakin banyak bersarang di hati manusia, begitu juga sifat munafik dan ketidakjujuran. Itu semua merupakan tanda kiamat. Benarkah keadaan dunia sek Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Imam Al-Qurtubi
Dalam buku ini Imam Al-Qurtubi telah menjelaskan kepada kita tentang hal-ehwal yang berkaitan dengan kematian, bermula dari hakikat kehidupan, hakikat kematian, bagaimanakah keadaan orang yang mati, pengurusan jenazah, adab-adab semasa di tanah perkuburan, azab dan kenikmatan di alam kubur atau alam barzakh, padang mahsyar, Al-Mizan, As-Sirat, Syurga, Neraka dan seterusnya. Kupasan yang padat dikemukan oleh Imam Al-Qurtubi begitu mendalam diperkuatkan lagi dengan dalil-dalil Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Ebriza Amin Nudin
Roselinda sering melihat seorang wanita separuh usia mendampingi anak-anaknya di dalam rumah yang baru mereka pindah sedangkan mereka suami isteri tidak pernah mengupah sesiapa pun untuk mengasuh anak-anak mereka. "Kau siapa han suka-suka berdamping dengan anak anak aku?"- Roselinda Roselinda juga sering mendengar bunyi mantera yang cukup menyeramkan. Malah, setiap kali mantera itu berkumandang, pasti pengasuh misteri itu akan muncul di hadapan matanya. Pengasuh misteri itu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Sri Rohayu Mohd Yusop
Hisyam masih lagi berusaha memujuk ayah angkatnya yang hilang semangat sejak kematian isteri. Dalam pada itu, datang seorang gadis Scotland bernama Sara Ramsay memberikan folio kulit kepada Hisyam. Di dalam folio itu tersimpan senaskhah buku lama dengan judul “The Malay Keris: Anecdotes of a Pahang Malay Matriarch” karangan Edward E. Frey. Hisyam tergamam. Itu buku nadir melebihi 100 tahun. “Kenapa awak berikannya kepada saya?” Hisyam menyoal Sara. “Baca dahul Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Sri Rohayu Mohd Yusop
Muhammad Azim, seorang anak yang telah disisihkan oleh ayahnya sejak kecil tanpa sebarang alasan yang jelas. Namun, surat-surat lama dari England pada tahun 1881 yang ditinggalkan ayahnya telah menimbulkan pelbagai persoalan dalam dirinya. Sedang hidupnya dibelenggu rasa ingin tahu yang begitu mendalam, Haji Mus’ab telah mengajaknya untuk ke kota London bagi memenuhi jemputan daripada Royal Academy of Arts, London. Namun, itu bukanlah tujuan utamanya. Kedatangan mereka Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 28.80 (-10%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Nishiki & Sunlight Circle
BOZ' ialah boyband terhangat masa kini. Bagi Similia, walaupun semua ahli BOZ' berbakat, namun bias-nya cuma seorang... Ji Hun. Bila Ji Hun gemparkan industri hiburan dengan pengundurannya, dunia Similia jadi kelam! Namun semuanya berubah bila Similia bertemu rakan sekerja baru bernama Ji Hun di kafe. Macam mana Similia nak bernafas ni? "Kebahagiaan yang datang tiba-tiba boleh hilang dengan cepat. I need to take it slow!" Aroma kopi di Kafe Meaow tak pernah seharum ni~ Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
FOCUS KSSR Tahun 4 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!​ 1) Ciri-ciri Eksklusif - Menerangkan kepada murid tentang ciri-ciri buku beserta contoh halaman. 2) Bank Soalan UASA (Kod QR) - Persediaa Learn More
USUAL: RM15.95

NOW: RM 15.95 (-0%)

MEMBER: RM 15.95 (-0%)

By
FOCUS KSSR Tahun 5 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!​ 1) Ciri-ciri Eksklusif - Menerangkan kepada murid tentang ciri-ciri buku beserta contoh halaman. 2) Bank Soalan UASA (Kod QR) - Persediaa Learn More
USUAL: RM15.95

NOW: RM 15.95 (-0%)

MEMBER: RM 15.95 (-0%)

By
FOCUS KSSR Tahun 6 – siri teks rujukan yang lengkap dan padat dengan ciri-ciri istimewa untuk meningkatkan pembelajaran murid secara menyeluruh. Siri ini merangkumi Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) yang baharu serta mengintegrasikan keperluan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA). Pastinya satu sumber yang hebat bagi setiap murid!​ 1) Ciri-ciri Eksklusif - Menerangkan kepada murid tentang ciri-ciri buku beserta contoh halaman. 2) Bank Soalan UASA (Kod QR) - Persediaa Learn More
USUAL: RM15.95

NOW: RM 15.95 (-0%)

MEMBER: RM 15.95 (-0%)

By
Seoul is devasted by a powerful earthquake. Hwanggoong Apartment is the only place still standing after the earthquake. Survivors make their way to Hwanggoong Apartment. Young-Tak (Lee Byung-Hun) temporarily leads the residents of Hwanggoong apartment. As the crisis unfolds, Young-Tak tries to protect the residents from outsiders. Min-Sung (Park Seo-Joon) was a public officer. He is picked by Young-Tak and becomes his helper. Myeong-Hwa (Park Bo-Young) is Min-Sung's wife and Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 21.51 (-10%)

MEMBER: RM 19.12 (-20%)

By
Season 2. The remaining residents of the Green Home apartment need to move out of their houses, which were the scene of their previous monster battles, and venture out into the outside world. The survivors have established a community at what remains of the stadium, but they still cannot let their guard down. Sweet Home Season 2 akan megisahkan keadaan setelah berada di luar apartemen. Hyun Soo ditangkap militer, sedangkan Sang Wook (Lee Jin Wook) muncul dengan bekas luka ba Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By
Hataraku Maou-sama!! 打工吧!!魔王大人 The story centers around a demon king named Satan who is one step away from conquering his alternate world when he is transported to Tokyo of our world. He ends up having to work part-time at a fast food restaurant to make ends meet. In order to conquer Japan, he has to first move up from a freelancer to an actual employee. Meanwhile, the heroine Emilia has arrived in Japan also, in pursuit of Satan. 曾席卷“圣十字大陆 Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 53.91 (-10%)

MEMBER: RM 47.92 (-20%)

By Fujiko F Fujio
Nobita teringin menyelam selepas mendengar pengalaman hebat Suneo. Lalu Doraemon keluarkan set peralatan air palsu termasuklah Tikar Kolam Ikan. Tetapi Ketika sedang berseronok, seorang gadis cantik muncul dari dalam air palsu tersebut..! Dan tiba – tiba ketua puak ikan pelik dating nak curi Pedang Lagenda puak duyung!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Man Tsang
Ejen Ling dari Libra, iaitu Seksyen 0 organisasi antarabangsa diarah menjalankan satu misi. Namun perjalanan menyempurnakannya tak semudah yang disangka. Kini misi bukan hanya melibatkan seorang anak perempuan organisasi yakuza, Yanagiba Gumi yang berkebolehan ‘sinestetik’. Malah mereka turut menjadi sasaran ninja Jonin dari organisasi pembunuh, Karma. Kisah aksi berdarah di antara ejen, ninja dan yakuza kini bermula! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Veon , Vezill
Dendam Matthew Berpunca Dari Zaman Kanak- Kanak? Ketika berusia tujuh tahun, Matthew mengidap penyakit aneh. Dia sering muntah dan pengsan seolah- olah diracun sehinggalah pada suatu hari, seorang doktor bernama Rita muncul. Dengan bantuan Dr. Rita, Matthew semakin sihat dan pulih. Namun, apa yang berlaku seterusnya menimbulkan dendam di dalam hati. Kembali ke masa kini, Remy dan rakan- rakan terus berusaha menyelamatkan bumi. Adakah mereka akan berjaya? Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Nurmala Samin
Heart, pelajar pertama di sekolah yang berjaya cecah satu juta followers di aplikasi media sosial Tarento. Namun, munculnya kembali daddy dalam hidupnya buat Heart berkecamuk. Macam mana daddy yang dah meninggal hidup semula?!! Lebih pelik lagi, daddy mengajaknya ke Heartless World untuk sertai Permainan Jiwa. Membawa misi permainan yang bakal memenuhi hajat, Heart dan rakan-rakan diumpan masuk. Dapatkah mereka menamatkan permainan dengan selamat atau jiwa mereka akan mati? Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 16.90 (-23%)

MEMBER: RM 16.90 (-23%)

By Chen Qiao Rong , Qiao Meow
Jika kata-kata sukar diluahkan, gunakan saja bahasa kucing. Di dalam sebuah kelas tahun tiga,ada seorang gadis yang tak pandai bersosial bernama Wu Xiao Rong. Dia ralit melihat rambut gaya ekor kuda milik si gadis comel bernama Tong Ke Wei yang duduk di depannya. Entah macam mana Xiao Rong terpegang lalu tertarik rambut Ke Wei. Biarpun berbeza personaliti, mereka mula berkawan rapat.Gemar lukis komik bersama-sama dan menggunakan bahasa kucing untuk luahkan perkataan yang tak Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.60 (-20%)

By Vex King
Jualan RM1,000,000 adalah impian dan gol Bagaimana anda boleh belajar untuk benar-benar mencintai diri sendiri? Bagaimana anda boleh mengubah emosi negatif kepada emosi positif? Mungkinkah kita boleh mencari kebahagiaan yang kekal? Dalam buku ini, pakar Instagram, Vex King, akan menjawab semua soalan ini dan banyak lagi soalan lain. Vex telah mengharungi pelbagai dugaan dalam hidup dan beliau telah mengambil iktibar daripada pengalaman lalunya. Dalam buku ini juga, Vex King a Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Abu Mazaya Al-Hafiz
Di tengah kehidupan moden di mana umat manusia mula hanyut terlena dengan kehidupan duniawi, ramai di antara mereka yang kehilangan panutan dan mengalami krisis nilai akhlak. Ajaran agama tidak lagi diendahkan, sifat saling menghormati antara satu sama lain kian memudar dan hukum yang berlaku kini adalah sama dengan hukum yang berlaku di dalam hutan belantara. Idola generasi muda masa kini adalah para artis, pelakon dan penyanyi, di samping saluran-saluran media jarang menamp Learn More
USUAL: RM89.00

NOW: RM 80.10 (-10%)

MEMBER: RM 80.10 (-10%)

By Muzuza
Kita semua hakikatnya sedang dalam perjalanan pulang. Persoalannya pulang ke mana? Adakah pulang yang bertuju dan terancang atau tanpa arah sehingga bumi bergoncang? Mencari Jalan Pulang ini adalah perihal perjalanan hamba yang ingin pulang bertaubat kepada Pencipta, cabaran-cabaran yang mungkin dihadapi dan pesan-pesan kekuatan dalam perjalanan mencari sesuatu yang paling berharga dari semua yang berharga; keampunan Allah Azza Wa Jalla. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Dr. Amir Syahir , Fakhrur Radzi
Sejak kecil, hidup kita sudah ada susunan yang tersendiri – bermula dengan sekolah dan berakhir dengan universiti. Apabila keliru, akan ada ibu bapa dan guru membimbing. Namun, setelah masuk ke alam dewasa, kita terpaksa memutuskan banyak hal sendiri, termasuk arah tuju kerjaya dan hidup. Kalau tersilap pilih, rasa macam ketinggalan bertahun-tahun. Adakah cara untuk tidak gagal sejak awal? Perjalanan mengejar kerjaya impian bukanlah seperti berjalan di atas garis lurus. Cit Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Ameirul Azraie & Nik Akmal
Mungkin kita pernah rasa yang hidup semua orang lain sepertinya lebih bahagia daripada kita. Dibandingkan dengan kawan-kawan seusia, ramai antara mereka sudah berjaya pada usia muda. Tak macam kita yang masih belum jumpa rentak untuk hidup pun lagi. Kita mula rasa yang kita tiada pilihan selain daripada struggle dan hustle untuk menjadi yang terbaik dalam segenap aspek kehidupan. Namun, senarai apa yang nak dikejar itu sepertinya tidak pernah berkurang, bahkan semakin bertamb Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Martin Lings
Buku ini adalah antara sirah Nabi Muhammad SAW yang terbaik pernah dihasilkan. Dengan gaya penulisan yang mudah difahami serta bahasa yang indah, Martin Lings (Abu Bakr Sirajuddin) menghadirkan riwayat hidup Nabi Muhammad SAW dengan amat terperinci. Selain sisi peribadi baginda, biografi ini turut menyentuh aspek sosial, ekonomi, dan politik pada zaman awal Islam. Dikarang bersandarkan sumber-sumber terawal dalam sejarah Islam dan sudah meraih banyak anugerah di peringkat ant Learn More
USUAL: RM76.00

NOW: RM 76.00 (-0%)

MEMBER: RM 60.80 (-20%)

By Iddin Ramli
Karya ini didedikasikan istimewa buat kalian yang pernah atau sedang berada dalam fasa yang meruntuhkan hingga sukar mencari jalan keluar. Ketahuilah dalam dunia ini, kamu tidak keseorangan. Betapa ribuan manusia di luar sana juga sedang memikul pikulan berat sepertimu. Dan pastinya, setiap bebanan di hujungnya nanti akan ada keringanan dan kemudahan. Realiti kehidupan itu benar memeritkan. Tidak seindah fantasi dan drama yang diakhiri dengan kemanisan. Belajarlah untuk bersa Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Mira tak pernah merancangnya! Malah, bukan pelan Mira langsung untuk melakukannya! Mana mungkin dia ada pelan untuk menamatwatkan riwayat pembantu rumahnya sendiri, Sumi, yang dipercayai semenjak dulu lagi? Namun, hal itu tetap berlaku. Mira telah membunuh Sumi tanpa niat! “Sumi dah mati, bang.” - Mira “Mati?” - Nawawi “Macam mana dia boleh...” - Mira “Mira tak sengaja.” - Nawawi Nawawi terkejut bila tahu apa yang telah Mira lakukan. Malah, lebih mengejutk Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Aisyahros
“Berhenti suruh aku buat benda yang boleh buat kau semua duduk depan pintu neraka. Cukup aku sorang aje yang rasa neraka tu dulu.” – Hugo Adriel JIBRIL LUTHFI, nama itu penuh dengan rahsia hitam. Menjadi ketua kumpulan kongsi gelap usai kematian ayahnya. Pilihan yang sepatutnya dihindari. Namun, kini dia bangkit semula dengan sebuah harapan baharu. HUGO ADRIEL, nama itu memberikan peluang kedua dalam hidupnya. Kali ini, dia bukan lagi Jibril Luthfi yang digeruni. Nam Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Nursuzahan
Satu janji yang mengikat kita untuk selamanya... Hidup seorang wanita bernama Jass indah dan cukup segala, bagaikan seorang puteri lindungan bulan. Cantik dan manja, itulah dirinya. Sentiasa disayangi insan-insan di sekelilingnya. Berbeza dengan hidup seorang lelaki bernama Jay, yang hanya ditemani nenek tercinta. Hidup di kampung yang serba sederhana, namun ia tetap indah buat dirinya. Takdir menemukan Jass dan Jay dalam satu kehidupan yang sangat berbeza. Jay sebagai se Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Zharulnizam Z.A
Kepulangan Hambali ke Batu Pahat bersama sebuah harapan. Ada hajat yang ingin ditunaikan. Namun, takdir ALLAH telah tertulis. Hadirnya bukan untuk menyulam kasih, tapi untuk melihat Seri Bakawali terus hidup. Permainan mistik ini harus ditamatkan walau apa pun yang terjadi. Kiai Shamsudin mesti dibantu! Biarlah lara perkasihan ini terus berlalu dibawa bayu. “Seri Bakawali, maafkan aku! Aku terpaksa memadam namamu dari kamus hidupku." - Hambali - Sepeninggalan Hambali, Lo Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 27.00 (-10%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Risa Saraswati
Jangan terkejut kalau ternampak aku bercakap atau ketawa seorang diri meskipun tiada sesiapa di sisi. Mungkin ketika itu aku bersama salah seorang daripada lima sahabat baikku. Kamu mungkin tidak menganggapnya logik. Mereka memang tidak kelihatan di mata kasar dan sering dipanggil... hantu; jiwa-jiwa yang ingin tahu tentang kehidupan yang mereka rasakan tidak adil. Kelebihan dapat melihat mereka adalah anugerah dan tidak kurang juga kutukan. Kelebihan menjurus ke arah persaha Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 17.90 (-19%)

MEMBER: RM 17.90 (-19%)

By Hyzwayne
You wanna know I’m in love with. Read the first word again. Meski digenggam kuat, disimpul rapi namun akan terlepas jua. Walau ditolak ke tepi, dibuang jauh-jauh, andai sudah tertulis milik kita, tetap jua akan jadi milik kita. “Aku bagi dua pilihan sama ada dengar cakap aku atau mati kena tembak.” - Angelo Leonardo Harta dan kuasa menjadikan Angelo seorang Master. Jangan cari pasal, kelak akan dicari sehingga ke lubang cacing, kerana bagi Angelo Leonardo. Darah pe Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Ida Ra
Terpisah kerana takdir. Bertemu kerana cinta terakhir. Diubati oleh luka, dipeluk oleh derita, buat hidupnya terumbang-ambing. Melupakan si dia yang pernah menghuni di hati, bagaikan mengharapkan lelaki itu kembali. Mustahil, kerana mereka tidak mungkin ditakdirkan untuk menyatu. Lantas dia membawa diri ke sebuah pulau sambil membayangkan betapa indah seandainya Johan ada di sisi. Tanpa sengaja, seseorang datang membuatkan dia keliru. Tanpa diduga munculnya kisah masa lalu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Miszhann
Sekuat apa pun kita berkehendak, Dia yang Maha Berkuasa Life is short… kerana itu dia inginkan hidup yang tenang. Namun, untuk mewujudkan keinginan itu akan bermula malapetaka yang dibubuh dengan kebencian, permusuhan dan badai yang tertinggal dari masa silam. Ya, ada orang yang inginkan nyawanya. Disebabkan itu, Naaila sentiasa berjaga-jaga dengan setiap orang yang baru sahaja dia kenal. Biarpun begitu, Naaila masih lagi gadis normal yang sentiasa mendambakan cinta. Bagi Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Qstnaafrn
Tidak bernoda, lebih kuat mengagumi jiwa, lebih suci tiada terbatas Dia tidak pernah tunduk dengan ketakutan pada manusia. Lemah tiada di dalam kamus hidupnya. Dirinya digeruni oleh ramai orang, didambakan oleh wanita. Semuanya nampak sempurna… Cacat? Lumpuh? Lembik? Semuanya misteri untuk diungkapkan. Kini dia kaku tidak berfungsi. Dulu diri ini dibanggakan tetapi sekarang semuanya perlukan bantuan. “Jangan buat I macam ni. I merayu sangat. Kalau you menyesal dengan a Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Jeehan , Ogy Yusuf , Eb Reeza
HALUSINASI - JEEHAN "Sebenarnya, apa... apa yang kau nak... nakkan daripada aku?" - Norman Kerana kopi, hidupnya merana. Kerana kopi, takdirnya berubah sepenuhnya. Dia buntu. Dia bingung. Begitu kejamkah manusia demi mengejar kehebatan dunia? "Man, kau lari jauh-jauh. Selamatkan diri kau, dik!" MILIK AKU! -OGY YUSOF "Usah gentar. Lagipun kamu pun sudah persetujui awal dahulu, kan?" - Mbah Endot Perjanjian hitam dibuat untuk menundukkan dirinya. Namun dia perlu menjejak k Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By
Doraemon The Movie 42 Nobita to Sora no Utopia 哆啦A梦剧场版 大雄与天空的理想乡 JAP (E / C / M) Doraemon, Nobita and his friends go to find Utopia, a perfect land in the sky where everyone lives with happiness, using an airship having a time warp function. 该片是根据日本漫画家藤子•F•不二雄创作的漫画《哆啦A梦》改编的系列动画电影的第42部作品,讲述了哆啦A梦与大雄驾驶着具有时光跳跃机能力的秘密道 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 21.51 (-10%)

MEMBER: RM 19.12 (-20%)

By
KANOJO, OKARISHIMASU (SEASON 3) 出租女友 第三季 VOL.1-12 END (DVD) JAP / ENG E / C / M If possible, Kazuya's relationship with Chizuru Mizuhara has gotten more complicated. On top of holding up their fake relationship – which he still secretly wants to make a real one – he's now dedicated himself to filming an entire movie for her. In order to fulfill Chizuru's promise to her ailing grandmother, they've got to somehow pull together the resources and skills to make Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 35.91 (-10%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By
Hataraku Maou-sama!! 打工吧!!魔王大人 Season 2(Part 2) JAP/ENG (E / C / M) MgRonald’s best demon lord worker is back, climbing the corporate ladder to become ruler of Earth. But Maou’s plans of domination might need to be put on hold when a small girl claims to be his and Emi’s child! 《打工吧!魔王大人》描述原本即將征服世界的魔王撒旦卻遭勇者擊敗,被迫漂流到異世界「日本」。為了賺取生活費,魔王將三坪 Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 23.31 (-10%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By
Bungou Stray Dogs 文豪野犬 JAP/ENG (E / C / M) Nakajima Atsushi was kicked out of his orphanage, and now he has no place to go and no food. While he is standing by a river. on the brink of starvation. he rescues a man whimsically attempting suicide. That man is Dazai Osamu, and he and his partner Kunikida are members of a very special detective agency. They have supernatural powers, and deal with cases that are too dangerous for the police or the military. They're trac Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 71.91 (-10%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By
Masamune-kun no Revenge 政宗君的复仇 JAP/ENG (E / C / M) Masamune Makabe ialah seorang budak temban yang rapat hubungannya dengan Aki Adagaki, gadis lawa lagi kaya, sehingga satu hari dia ditolak olehnya dengan kejam dan diberi gelaran "Kaki Khinzir". Hendak membalas dendam daripada penyeksanya, Masamune mengubah nama sendiri, mula berdiet dan giat berlatih tubuhnya saban hari agar badan menjadi tegap lagi tampan, malahan, murid sekolah tinggi bermegah diri. Sement Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
One Piece Live Action 航海王真人版 Season 1 JAP/ENG E / C / M The series follows the adventures of the Straw Hat Pirates as they explore the dangerous oceans, lands, and beyond in search of the "One Piece", a fabled treasure that will make their captain, Monkey D. Luffy, "King of the Pirates". But the Marines are on their ship's tail, and they are not the only crew searching for the One Piece. Armed with skills and an unbreakable friendship, the Straw Hats are ready Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By
BLEACH : SENNEN KESSEN-HEN 死神: 千年血戰篇 PART 2 - KETSUBETSU-TAN - VOL.1-13 END JAP / ENG (E / C / M) Substitute Soul Reaper Ichigo Kurosaki spends his days fighting against Hollows, dangerous evil spirits that threaten Karakura Town. Ichigo carries out his quest with his closest allies: Orihime Inoue, his childhood friend with a talent for healing; Yasutora Sado, his high school classmate with superhuman strength; and Uryuu Ishida, Ichigo's Quincy rival. Ichigo's Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 26.91 (-10%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By
KANOJO, OKARISHIMASU 出租女友 JAP / ENG (E / C / M) Kazuya Kinoshita is dumped by his girlfriend Mami Nanami after dating for a month. He then decides to use an online app to rent a girlfriend named Chizuru Mizuhara, a beautiful and attractive girl. However, because she appears to be too perfect, he gives her a low rating. When Chizuru berates him for that, he realizes she is meaner than he expected. However, when Kazuya's grandmother collapses in the hospital, he brings Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 62.91 (-10%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By
Tsurune :Kazemai Koukou Kyuudou-bu弦音 Minato Narumiya used to be in his middle school's kyūdō club until a certain incident in his last tournament caused him to resolve to quit archery for good. When he attends high school, his childhood friends Seiya Takehaya and Ryōhei Yamanouchi try to rope him into joining the high school's kyūdō club again, but he refuses. However, an encounter with a mysterious man at an archery range in a forest inspires Minato to take up arche Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
Akagami No Shirayukihime 赤发白雪姬 JAP/ENG JAP(OVA) E / C / M Shirayuki was a young girl born with unique apple-red hair. She meets a famous but foolish Prince Raji, who falls in love with her at first sight and orders her to become his concubine. With nowhere else to go, Shirayuki cuts her hair and escapes to a neighboring country. While traversing through the forests, she meets a young boy, Zen, who helps her after she boldly cures his wounds but then gets poisoned b Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By
Plunderer 掠夺者 JAP/ENG (E / C / M) In a post-apocalyptic world dominated by the so-called "Numbers," each human will have their identity branded with their own "Count," which could define any number related to their life. May it be one's walked distance or amount of compliments given to them by others, this Count could lead them to the abyss when it has dropped to zero. In the year 305 of the Alcian calendar, Hina has inherited a mission from her Mother, whose Count h Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 44.91 (-10%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Anas Miras , Ayman Adny , Zyll Fathe
Sufi--seorang sous chef di sebuah restoran 5 bintang bercita-cita membuka restorannya sendiri. Demi mencapai impiannya menjadi seorang chef yang pantas dan mahir, Sufi terpaksa mengorbankan masa bersama keluarga. Tanpa diduga, ibu bapanya terlibat dalam sebuah nahas kemalangan jalan raya lalu meninggalkan Sufi sendirian untuk membesarkan adik perempuannya. Sufi akhirnya bertekad membuka perniagaan trak makanan untuk menyara keluarga. Namun, segalanya mula terlerai. Rupanya, m Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Atok Shah , Zyll Fathe
Ammar atau lebih dikenali sebagai AIMER ingin menjadi seorang atlet e-sukan profesional dan bercita-cita untuk bertanding di peringkat antarabangsa. Kini, dia adalah antara 100 pemain terbaik di Asia Tenggara dalam permainan 'Mobile Satria'. Demi mencapai impiannya, Ammar telah menumpukan sepenuh perhatian dan masa untuk bermain game. Dia hilang minat dalam pelajaran sehingga prestasi akademiknya merosot teruk. Keadaan itu mengakibatkan ibu bapa Ammar terpaksa mengambil langk Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Areila Sahimi
Hanya dengan satu mesej Whatsapps, semudah itu Helmy Redza mengucapkan kata perpisahan. Walau pedih, Syikin harus sedar diri. Helmy yang sekarang bukan lagi seperti Helmy yang dulu. Helmy sekarang seorang bintang. Dia pula, masih lagi gadis biasa yang rupa tak seberapa, bakat pula tiada. Namun disebabkan satu insiden buat Syikin yang bukan siapa-siapa, menjadi perhatian netizen Malaysia. Video viral yang tersebar telah mengubah hidup Asyikin Badarudin. Sekelip mata dia yan Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.20 (-20%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Asha Lim
Terlalu banyak soalan dan luahan yang tidak pernah terungkap dengan lisan. “Mak dengan Aunty Yana ingat nak satukan Fia dengan anak kedua dia.” Kacak, baik, sopan santun dan mempunyai kerja yang bagus. Itulah kata-kata ibunya, tapi bagi Aafia, lelaki yang mempunyai pakej lengkap sebegini kebiasaannya sudah berpunya. Bagi Aafia juga, mustahil untuk lelaki berpakej lengkap begitu adalah bujang dan jenis menurut aturan keluarga. Pasti lelaki itu mempunyai kekasih d Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Azieana
Menanti pada yang sudi walaupun ada ketikanya aku terasa hati... Milia dan Mikael telah menjalinkan hubungan cinta sejak bertahun-tahun, tapi hubungan itu gagal diikat dengan sebuah perkahwinan. Hubungan cinta mereka juga selalu ada pasang surut dan tidak direstui oleh keluarga Milia. Perkenalan Milia dengan Dato’ Ian Zulkarnain kerana berebutkan sehelai gaun telah membuka lebaran baru. Pertemuan demi pertemuan membuatkan hubungan mereka menjadi rapat. Disebabkan beb Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Nurnaein
Antara kita, takkan terwujud cinta. Ucapkan. Jika benar ia terasa. Ucapkan. Jika benar ia ada. Ucapkan. Jika benar ia cinta. Gadis beku seperti Haufa akan jatuh cinta? Tidak akan sesekali terjadi! Baginya, sisa hidup yang dia miliki hanya untuk melunaskan hutang dan dendam semata-mata. Namun angkara tersilap percaturan, Haufa harus terikat dengan perjanjian bodoh. Panggil dia sejahat-jahat wanita, kerana gelaran itu memang selayaknya buat seseorang bernama Haufa. Perasaan H Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Fufulieya Mat
Untuk kali terakhirnya, aku ingin menjadi milikmu lagi. Rasa sakit yang terdalam adalah melepaskan seseorang yang belum benar-benar kita ikhlaskan. Tujuh tahun ingin cuba melupakan. Tujuh tahun inginkan kemaafan dan peluang. Tujuh tahun juga masing-masing menyimpan rahsia besar. Jujurlah jika tiada rasa, jangan menyimpan terlalu lama sehingga menoktahkan waktu. "Kalau ianya tentang perasaan awak pada saya, itu masalah awak! Tak ada kena mengena dengan saya!" — Aly Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

1-1853 of 1853

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top