Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Praktis cuti cemerlang 'Found 1339 Related Products
By
~ 100% 配合最新《课程与评估标准》(D S K P) ~ 多样化的优质练习 ~ 总评审 Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.60 (-0%)

By
~ 100% 配合最新《课程与评估标准》(D S K P)编写 ~ 精简实用的笔记 ~ 多样化的优质练习 Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.60 (-0%)

By
~ 100% 配合最新《课程与评估标准》(DSKP) 编写 ~ 多样化的优质练习 Learn More
USUAL: RM5.60

NOW: RM 5.60 (-0%)

MEMBER: RM 5.60 (-0%)

By Klaus Schwab & Peter Vanham
Reimagining our global economy so it becomes more sustainable and prosperous for all Our global economic system is broken. But we can replace the current picture of global upheaval, unsustainability, and uncertainty with one of an economy that works for all people, and the planet. First, we must eliminate rising income inequality within societies where productivity and wage growth has slowed. Second, we must reduce the dampening effect of monopoly market power wielded by la Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 85.80 (-0%)

MEMBER: RM 77.22 (-10%)

By Chia Teshima
Semasa cuti sekolah baru-baru ni, Seth dan rakan-rakan mengikuti rombongan ke banda raya bersejarah Melaka. Di sana diorang menginap di sebuah hotel namun berlaku banyak insiden tak dijangka.Ada yang ganggu lena rakan sebilik, lembaga muncul dan macam-macam lagilah. Takkanlah dah lewat malam pun nak bergurau.Eh, tunggu kejap... kenapa lain macam je muka diorang? Ada yang dirasuk ke?  Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Scott Mautz
Leading from the Middle: A Playbook for Managers to Influence Up, Down, and Across the Organization delivers an insightful and practical guide for the backbone of an organization: those who have a boss and are a boss and must lead from the messy middle. Accomplished author and former P&G executive Scott Mautz walks readers through the unique challenges facing these managers, and the mindset and skillset necessary for managing up and down and influencing what happens across th Learn More
USUAL: RM85.80

NOW: RM 72.90 (-15%)

MEMBER: RM 64.35 (-25%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By Berta Aldrich
The global marketplace has changed, and companies have found themselves struggling to hire and retain high-performing talent. Winning the Talent Shift explains how companies can overcome the three main barriers to their success and unlock the potential in today's new workplace. Winning the Talent Shift: Three Steps to Unleashing the New High Performance Workplace envisions a world where companies are fully equipped to exceed the challenges posed by the new global marketp Learn More
USUAL: RM103.00

NOW: RM 103.00 (-0%)

MEMBER: RM 92.70 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By Gabrielle Bluestone
From Vice journalist and executive producer of hit Netflix documentary Fyre comes an eye-opening look at the con artists, grifters and snake oil salesmen of the digital age-and why we can't stop falling for them. "Scams are hot right now, and Bluestone covers the hottest here." - Booklist We live in an age where scams are the new normal. A charismatic entrepreneur sells thousands of tickets to a festival that never happened. Respected investors pour millions into a s Learn More
USUAL: RM86.95

NOW: RM 86.95 (-0%)

MEMBER: RM 78.26 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
*Disediakan khusus sebagai rujukan murid-murid sekolah rendah untuk membantu mereka memahami peribahasa dengan lebih efektif *Entri disusun mengikut tahap murid *Maksud entri yang tepat dan padat *Contoh ayat yang membantu murid memahami penggunaan peribahasa *Sudut Praktis dan Sudut Aplikasi yang dapat meningkatkan pengetahuan murid Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Neko
Ada banyak kes serangan mensasarkan perempuan berlaku di akademi! Adakah Joni, Emilia dan Mia mampu melindungi diri? Adakah penjenayah akan berjaya ditangkap? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By Cliff Berg
Most Agile transformations struggle. According to an Allied Market Research study, "63% of respondents stated the failure of agile implementation in their organizations." The problems with Agile start at the top of most organizations with executive leadership not getting what agile is or even knowing the difference between success and failure in agile. Agile transformation is a journey, and most of that journey consists of people learning and trying new approaches in their Learn More
USUAL: RM128.80

NOW: RM 128.80 (-0%)

MEMBER: RM 97.00 (-25%)

By
KUROKO'S BASKETBALL 影子的籃球 The Basketball Team of Teiko Middle School with more than hundreds of members, has won three-peat in the Middle School League. With such brilliant history, the five rare genius players of this team became known as the Generation of miracles. However, there was a fact that few know.There's another one besides the five genius players. The phantom sixth man! Revealing the related information of ! It's mainly about the Generation of Miracles Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 79.90 (-0%)

By
Jiang Ziya The Movie 姜子牙 Jiang Ziya, after defeating the 9 Tailed Fox, was supposed to ascend to God status at Jingxu Hall. However, when tasked with executing the 9 Tailed Fox, there was an innocent, Jiu, whose spirit was seen within the 9 Tailed Fox. With that, Jiang Ziya couldn’t execute her, and in his hesitation, the 9 Tailed Fox escaped. For nearly a decade, Jiang Ziya was punished and forced into shame until he admitted that was he saw was an illusion and not Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By Neko
There have been a number of assault cases targeting girls at the academy! Will Joni, Emilia, and Mia be able to protect themselves? Will the culprit be caught? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-17%)

By
Ciri-ciri hebat judul ini: * Rumus dan Konsep Penting * Contoh Terkerja * Latihan Tubi * Praktis Berpandu SPM * Praktis Berorientasikan SPM * Kertas Model SPM * Langkah Penyelesaian Lengkap Learn More
USUAL: RM10.95

NOW: RM 10.95 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-18%)

By
Praktis Hebat! SPM is a series of topical practices based on the latest KSSM syllabus and the latest SPM exam format. The exam-oriented questions aim to help students develop their mastery of concepts taught, as well as familiarise them with the format of school assessments and the SPM examination. With the incorporation of Higher Order Thinking Skills (HOTS) questions an Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM is a series of topical practices based on the latest KSSM syllabus and the latest SPM exam format. The exam-oriented questions aim to help students develop their mastery of concepts taught, as well as familiarise them with the format of school assessments and the SPM examination. With the incorporation of Higher Order Thinking Skills (HOTS) questions an Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By Sally Thorne
USA Today bestselling author Sally Thorne bursts on the scene with a hilarious and sexy workplace comedy all about that thin, fine line between hate and love. Lucy Hutton has always believed that the nice girl can get the corner office. She's charming and accommodating and prides herself on being loved by everyone. Everyone except sarcastic, cynical, and intimidating Joshua Templeman. Her nemesis. Josh is the dark and brooding to Lucy's light and cheery, the crisp pressed Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 42.26 (-10%)

Out of stock

By
Praktis Hebat! SPM merupakan siri praktis topikal berdasarkan sukatan pelajaran KSSM dan format pentaksiran SPM yang terkini. Soalan-soalan tersedia yang berorientasikan peperiksaan bertujuan untuk membantu murid menguasai konsep-konsep yang dipelajari, di samping membiasakan diri mereka dengan format pentaksiran sekolah dan peperiksaan SPM. Dengan penerapan soalan dan praktis berdasarkan Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.00 (-16%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 31.90 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-15%)

By
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.95

NOW: RM 6.95 (-0%)

MEMBER: RM 6.26 (-10%)

By
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.95

NOW: RM 6.95 (-0%)

MEMBER: RM 6.26 (-10%)

By
While searching through his grandfather's attic, Hikaru Shindou stumbles upon an old go board. Touching it, he is greeted by a mysterious voice, and soon after falls unconscious. When he regains his senses, he discovers that the voice is still present and belongs to Sai Fujiwara no, the spirit of an ancient go expert. A go instructor for the Japanese Emperor in the Heian Era, Sai's passion for the game transcends time and space, allowing him to continue playing his beloved ga Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.95

NOW: RM 6.95 (-0%)

MEMBER: RM 6.26 (-10%)

By
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.95

NOW: RM 6.95 (-0%)

MEMBER: RM 6.26 (-10%)

By
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.95

NOW: RM 6.95 (-0%)

MEMBER: RM 6.26 (-10%)

By
Siri GET READY! UPSR amat sesuai digunakan oleh murid tahap dua sekolah rendah ke arah pencapaian UPSR yang cemerlang. Berpandukan Standard Kandungan dan Standard Pembelajaran dalam DSKP KSSR, buku teks, serta format kertas UPSRterbaharu, semua latihan ini disusun secara sistematik dan disertakan pelbagai ciri ekstra supaya murid dapat menempa kecemerlangan dalam peperiksaan. Learn More
USUAL: RM6.95

NOW: RM 6.95 (-0%)

MEMBER: RM 6.26 (-10%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-15%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More
USUAL: RM33.90

NOW: RM 33.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.00 (-14%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More
USUAL: RM26.90

NOW: RM 26.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.00 (-14%)

By Aaliyaadni
Apa yang kau ketahui lebih menyakitkan! Dia menginginkan perkahwinan yang penuh cinta dan dilamar bagaikan seorang puteri. Apabila Camelia menemui calon suami impiannya, dia bertekad membawa hubungan mereka sampai ke syurga. Cita-citanya melangit, lebih tinggi dari Burj Khalifa. Tetapi, tidak bagi Abdul Qayyum, pelajar cemerlang, anak yang taat kepada orang tuanya, seorang profesional yang workaholics. Ikatan perkahwinan baginya, akan mengganggu hidupnya. “I rasa kita tak Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Fitri Umairah
"Aku tahu, kau ada dekat sini. Aku tahu keadaan kaki kau. Semua tentang kau, aku tahu Nisa'." Suara itu diam tiba-tiba. Dia tersenyum. "Jangan cuba nak lari... sebab aku..." Suara itu berhenti berkata. Lama... "Dah jumpa kau!" Tidak semena-mena wajah yang mengerikan itu muncul di depan Nisa'. SELAMAT datang ke Pulau Merindu. "Aku ada empat helai tiket nak ajak kau orang pergi ke satu pulau ni. Nak ikut tak?" ~ Nisa' "Apa mimpi kau ajak kita orang bercuti? Kena loter Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By
Ciri-ciri hebat judul ini: * Rumus dan Konsep Penting * Contoh Terkerja * Latihan Tubi * Praktis Berpandu SPM * Praktis Berorientasikan SPM * Kertas Model SPM * Langkah Penyelesaian Lengkap Learn More
USUAL: RM10.95

NOW: RM 10.95 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-18%)

By
● Available in 4 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By
● Available in 6 designs ● Included : 10pcs sticker , 10 rolls washi tape ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM14.90

NOW: RM 11.90 (-20%)

MEMBER: RM 9.90 (-34%)

By
● Available in 8 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Nurin Insyirah
Badan Lisa diikat kemas di kerusi! Hingga tangan dan kakinya langsung tidak dapat bergerak.“Uncle buat apa ni? Apa uncle nak dari saya?!!” soal Lisa ketakutan.Takashi gelak mengekek mendengar soalan Lisa.“Jangan risau. Lepas keluarga kau bayar tebusan tiga juta, aku bebaskan kau."Bermula dengan percutian di Jepun. Keterujaan Lisa bertukar pilu. Siapa sangka mommy dan daddy-nya ada agenda lain dalam perlancongan mereka. Dan satu persatu rahsia terungkai tatkala Lisa bert Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.00 (-22%)

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3(PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By
MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan Learn More
USUAL: RM37.90

NOW: RM 37.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.00 (-16%)

By
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc Learn More
USUAL: RM9.35

NOW: RM 9.35 (-0%)

MEMBER: RM 8.42 (-10%)

By
Siri Perfect PBD ini diterbitkan khusus untuk membantu murid cemerlang dalam Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP). Oleh itu, kandungan siri ini menerapkan latihan dan penilaian yang berkualiti serta menepati keperluan pentaksiran seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Ciri-ciri: • Memenuhi keperluan Pentaksiran Bilik Darjah• Berdasarkan DSKP• Merujuk Buku Teks• Mengintegrasikan PAK-21 & PdPc Learn More
USUAL: RM9.35

NOW: RM 9.35 (-0%)

MEMBER: RM 8.42 (-10%)

By Colin Bryar and Bill Carr
Working Backwards is an insider's breakdown of Amazon's approach to culture, leadership, and best practices from two long-time, top-level Amazon executives. Colin started at Amazon in 1998; Bill joined in 1999. In Working Backwards, these two long-serving Amazon executives reveal and codify the principles and practices that drive the success of one of the most extraordinary companies the world has ever known. With twenty-seven years of Amazon experience between them, much of Learn More
USUAL: RM84.90

NOW: RM 84.90 (-0%)

MEMBER: RM 76.41 (-10%)

By
Siri Praktis BEST! KSSR menampilkan praktis topikal sebagai bahan tambahan kepada buku teks dan Pentaksiran Bilik Darjah (PBD).Praktis yang dimuatkan boleh digunakan sebagai bahan pengukuhan dan pengayaan serta sebagai pentaksiran formatif untuk mengukur tahap pembelajaran murid. Konsep KBAT dan i-THINK turut diterapkan untuk memenuhi keperluan yang terkini.Pentaksiran sumatif disediakan juga untuk meni Learn More
USUAL: RM7.35

NOW: RM 7.35 (-0%)

MEMBER: RM 6.62 (-10%)

1-1339 of 1339

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top