0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Reka bentuk dan teknologi 'Found 9597 Related Products
By 洪蘭
  手握緊,線放鬆,風箏才有高飛的機會   多欣賞,少批評,看見孩子成功的笑容   沒有不能教的孩子,每個孩子都是一塊寶,許孩子美麗的明天 ~   ※人格的培養需從日常生活中建立合乎禮儀的待人接物方式,再從父母的身教言教中明辨是非,最後從書本中建立正確的價值觀。這是一個緩慢的歷程,因為它需要經過內化才能成為孩子自己的人生 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Najmi Nawawi
UNTUK SIAPAKAH BUKU INI? 1. Untuk mereka yang belum lagi berkahwin, namun sudah mula berbunga hati untuk berkahwin. Ilmu perlu disediakan terlebih dahulu. 2. Untuk orang yang mahu bagi hadiah perkahwinan buat kenalan mereka. Apa salahnya kali ini bagi buku pula. Ilmu itu suatu hadiah yang sangat bernilai. 3. Untuk yang baru mendirikan rumah tangga dan mempunyai impian untuk memiliki cahaya mata atau yang sedang menunggu kelahiran si comel. 4. Untuk yang sudah memiliki ramai Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-20%)

By Geronimo Stilton
It was the month of cold January, when New Mouse City mayor announced the celebration of Chinese New Year! What started out as a fabumouse idea of spring cleaning and some gathering involving lucky food, I suddenly found myself muddling with the Nian monster and even a strange Dragon Costume… Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 16.50 (-25%)

MEMBER: RM 16.50 (-25%)

By Farihah Iskandar
Closure ialah sekuel terakhir siri popular Dear Yayah. Fokus cerita adalah bagaimana Jihan dan Hazman melalui waktu-waktu getir selepas Jihan memutuskan hubungan mereka. Masing-masing tidak dapat 'move on' kerana perpisahan mereka seperti tergantung. Jihan tidak memberi sebarang alasan mengapa dia menyepi tanpa berita. Pada masa yang sama dia terkesan dengan tindakan dan keputusannya sendiri. Hazman, tanpa putus asa mengharapkan Jihan hadir menyinari hidupnya kembali. T Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Bahruddin Bekri
Idlan Rayyan yang terpaksa kembali menjadi mat despatch. Dia kemudiannya bertemu dengan pelanggan bernama Amanda yang mahu membunuh diri. Amanda seorang ateis. Rupa-rupanya Amanda adalah ahli sebuah group Whatsapp yang mahu membunuh diri. Selepas berjaya menyelamatkan Amanda, Idlan Rayyan perlu pula menyelamatkan 5 lagi orang lagi yang mahu membunuh diri. Pada ketika itu Amanda jatuh hati kepada Rayyan. Rayyan pula bertemu semula jiran lamanya bernama Zatul. Dan mereka Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By SONICGEAR
Sonic Gear Air phone 3 (New Version 2019), the latest Wireless headset from Sonic Gear, Air phone 3 has been designed with Bluetooth version 5.0. Air phone 3 Headset is very feasible for music lovers who crave Flexibility in moving and the ability of a battery that can last a long time. Comes at an affordable price but already equipped with Strong Bass and Clear Audio make this Headset worthy of choice. KEY FEATURES Frequency Respone : 20HZ-20 KHZ Impedance : 320 Sensitivity Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.90 (-0%)

By Jung Chang
The best-known modern Chinese fairy tale is the story of three sisters from Shanghai, who for most of the twentieth century were at the centre of power in China. It was sometimes said that 'One loved money, one loved power and one loved her country', but there was far more to the Soong sisters than these caricatures. As China battled through a hundred years of wars, revolutions and seismic transformations, each sister played an important, sometimes critical role, and left an Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By 雷克·萊爾頓
  神族、巨人、精靈……謎樣九個世界,   末日風暴將起,   英雄們能否扭轉未來??   ◎《紐約時報》、亞馬遜網路書店暢銷排行榜   ◎ 接續阿斯嘉末日,來自北歐神話9個世界的9篇故事   ◎ 16張細膩精緻的人物與場景彩圖,更具體認識北歐神話   索爾慢跑穿越九個世界,卻引發了世界級騷動?   阿斯嘉的夥伴們帶你現場直擊!    Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Macmillan Uk
One of our finest storytellers,' Sarah Perry, author of The Essex Serpent From Frances Hardinge, the Costa Award-winning author of The Lie Tree comes Deeplight. The gods of the Myriad were as real as the coastlines and currents, and as merciless as the winds and whirlpools. Now the gods are dead, but their remains are stirring beneath the waves . . . On the streets of the Island of Lady's Crave live 14-year-old urchins Hark and his best friend Jelt. They are scavengers: di Learn More
USUAL: RM62.90

NOW: RM 62.90 (-0%)

MEMBER: RM 56.61 (-10%)

By Parmenter
The new edition of the bestselling guide on creating and using key performance indicators--offers significant new and revised content Key Performance Indicators (KPIs) help define and measure the organizational goals which are fundamental to an organization's current and future success. Having solid KPIs is crucial for companies that are implementing performance management systems, such as balanced scorecards, six sigma, or activity-based management. In many organizations, K Learn More
USUAL: RM214.80

NOW: RM 214.80 (-0%)

MEMBER: RM 193.32 (-10%)

By John Green
Soon to be a major Netflix film! It's Christmas Eve and the worst blizzard for fifty years has blanketed Gracetown. But as well as snowflakes, love is in the air - and appearing in the most unexpected ways . . . Who'd have thought a freezing hike from a stranded train would end with a delicious kiss from a charming stranger? Or that a trip to the Waffle House through four feet of snow could lead to romance with an old friend? Or that the path to true love begins with a pain Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 34.88 (-25%)

MEMBER: RM 34.88 (-25%)

By Amyliey Haizani
Senafas rindu, seindah kasih untukmu,kulakarkan menjadi sebuah cinta. Atiey Dalila menaruh hati kepada Zamil Ariff, teman sepermainannya. Belum sempat dia meluahkan perasaan, lelaki itu sudah mempunyai kekasih. Pertemuan Atiey Dalila dengan Arjuna Syah di restoran tempat dia bekerja membuatkan hidupnya tidak tenang. Sikap majikannya, Zana Lara juga membuatkan jiwanya tertekan. Atiey Dalila cuba melupakan Zamil Ariff, namun sikap cemburu Fiza membuatkan Atiey Dalila dihina Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Makoto Shinkai
Ketika musim panas, Hadoka; pelajar tahun 1 sekolah tinggi yang tinggal di pulau membawa diri ke Tokyo. Kota metropolitan yang padat dan dilanda hujan setiap hari telah mencorakkan takdir hidup Hodaka. Dia dipertemukan dengan Hina, gadis berkuasa misteri boleh ubah cuaca. "Lepas ni cuaca pasti cerah." Kisah merpati dua sejoli yang terpaksa 'memilih' hala tuju kehidupan dalam keadaan cuaca tidak menentu. Novel karya asal filem 'Gadis Cuaca' (Weathering With You') dit Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 14.40 (-20%)

MEMBER: RM 14.40 (-20%)

By Rick Riordan
An all-new collection of short stories from the world of Magnus Chase! How well do you know the nine Norse realms? Do you get all those heims mixed up? Well, this collection of rollicking short stories - each set in a different world and told by a different character from the Magnus Chase and the Gods of Asgard series - will help straighten you out. And even if it doesn't, you'll enjoy reading about how Alex saves Amir's pants, Samirah plucks a giant's harp, Mallory teache Learn More
USUAL: RM42.00

NOW: RM 42.00 (-0%)

MEMBER: RM 37.80 (-10%)

By Ryo Takamisaki
Sahabat Setia Pengembaraan Ash dan Pikachu untuk berjumpa Pokemon Legenda, Ho-Oh diteruskan. Agak-agak berjaya tak? Diorang menghala ke Gunung Tensei dan Marshadow jadi penunjuk arah. Manakala ada Pokemon mitos entah sejak bila menyorok dalam bayang-bayang Ash. Apa Ash dan Pikachu nak buat bila terperangkap dalam bahaya?!! Siri yang pasti buat korang menangis. Karya tentang nilai persahabatan Ash dan Pikachu! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hilal Asyraf
"Bila nak kahwin?" "Belum ada calon," begitu jawabnya. Namun jauh di sudut hatinya terdetik, mungkin memang sudah tiba mas untuk dia bernikah. Adakah perlu ada calon dulu, baru persiapan diri? Atau persiapkan diri dulu, baru cari calon? --- Buku ini bukan mahu membahaskan tentang bercinta sebelum atau selepas nikah. Ia hadir sebagai bimbingan buat kita menguruskan perasaan, disaat kita mencari cinta sehinggalah menempuh alam rumah tangga. Buku ini sesuai untuk mereka ya Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Syeikh Sufi Maulana Hakim Nizhami merupakan penulis sufi terkemuka pada abad pertengahan kerana dua roman cinta yang menyayat hati, iaitu Laila dan Majnun serta Syirin dan KHusrau. Kisah sedih Laila dan Majnun, di mana Majnun yang bermakna ‘tergila-gila akan cinta’. Kerana cintanya yang tidak sampai pada Laila, akhirnya membuatnya jadi gila. Kisah cinta ini dibaca selama berabad, tatusan tahun jauh sebelum “Romeo and Juliet” karangan Wiliam Shakespeare sehingga ki Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.12 (-20%)

By Ombak Pantai
"Kau tak layak jadi isteri aku, tubuh kau dah disentuh" -AQHAR ISKANDAR Ikutkan hati mahu saja dia menampar lelaki itu, tetapi akalnya melarang. Hanya senyuman mampu diberikan atas penghinaan yang merendahkan dirinya. Kalau bukan sebab masing-masing tak nak bantah permintaan mak dan mama. penyatuan ini tidak akan terjadi. Menjadi pengantin untuk manusia bernama Aqhar Iskandar bukanlah impiannya. Nazeera Kasturi dan Aqhar Iskandar. Dua manusia bagai langit dan bumi. Meny Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Tiey Anam
Tujahan kata-kata nista membuat Alya matang sebelum usia. Sikapnya yang manja perlahan-lahan berubah kasar demi melindungi ibu dari kecaman manusia yang penuh dengan kebencian. Fitnah yang menyelubungi membuat ketenangan dirinya bagai diragut oleh tangan manusia yang membenci keluarganya. Dugaan menimpa diri, membuat Alya rebah sehinggalah pertemuannya dengan Li JunJie. "Kadang-kadang, perkara yang kita anggap sebagai kelemahan diri itulah sebenarnya kekuatan. Awak tak pern Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zaza Qry
Sarrafia terkejut selepas kali pertama diperkenalkan dengan lelaki yang bernama Adriz itu. Lelaki yang buat tak tahu meskipun sudah melihat wajahnya. Pelik. Lantaklah, kalau tak kenal, lagi bagus. Lebih mudah. Dia pun bukan lagi perempuan terhegeh-hegeh serupa dulu. “Saya tak pernah jumpa awak. Ini kali pertama saya jumpa awak. Tapi pelik sebab awak nampak tak sukakan saya.” - Adriz Sarrafia naik menyampah apabila Adriz kerap mengekorinya. Kalau tak kenal sudahlah, yan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Buku ini mengandungi 14 hadis yang disesuaikan dengan dialog ringkas yang mudah difahami oleh kanak-kanak. Hadis-hadis ini dikumpulkan daripada lagu-lagu Omar & Hana. Disertakan juga pengajaran hadis dan aktiviti menampal stiker. Jom belajar hadis! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah nabi ulul azmi iaitu Nabi Isa A.S. Mengandungi cerita berkenaan mukjizat Nabi Isa A.S yang mampu membentuk seekor burung dan menghidupkan burung dengan izin Allah SWT. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbagai info lain juga diselitkan un Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Nuh A.S. Mengandungi cerita berkenaan peristiwa banjir besar yang berlaku pada zaman Nabi Nuh. Kecekalan Nabi Nuh menerima setiap dugaan dalam menyebarkan ajaran agama Islam. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbag Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah nabi ulul azmi iaitu Nabi Ibrahim A.S. Mengandungi cerita Nabi Ibrahim telah dibakar oleh Raja Namrud. Tetapi dengan kekuasaan Allah SWT, Nabi Ibrahim terselamat. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbagai info lain juga diselitkan untuk p Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Muhammad SAW. Mengandungi cerita berkenaan mukjizat Nabi Muhammad SAW iaitu al-Quran dan kebijaksanaan Nabi Muhammad SAW dalam menyelesaikan peristiwa perletakan Hajarul Aswad. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Alhamdulillah (AR) padat dengan cerita berkaitan sebutan Alhamdulillah. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alhamdulillah. Jom belajar tentang Alhamdulillah bersama Omar & Hana! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Terima Kasih Cikgu (AR) padat dengan cerita berkaitan bagaimana cara untuk kita berterima kasih pada cikgu, ada aktiviti menarik, info, lirik lagu Terima Kasih Cikgu dan nilai murni yang perlu diamalkan apabila berhadapan dengan guru. Mari belajar bersama Omar Hana! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Alif Ba Ta(AR) padat dengan cerita kenapa kita perlu belajar Alif Ba Ta. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alif Ba Ta. Mari belajar Alif Ba Ta bersama Omar Hana! Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini padat dengan cerita berkaitan sebutan Bismillah yang perlu diamalkan. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Bismillahirrahmanirrahim dan nilai murni yang perlu diamalkan. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Padat dengan cerita, aktiviti, info,lirik lagu dan nilai murni. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Buku ini padat dengan cerita berkaitan dengan cara-cara menghormati ibu bapa. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Sayang Mama Papa dan nilai murni yang perlu diamalkan jika kita menyayangi ibu bapa kita. Mari belajar bersama Omar Hana bagaimana cara kita perlu menyayangi ibu bapa kita. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Black Ink Team
SIAPA MENGETUAI DALAM KEBUNTUAN? Selepas kegagalan sebelum ini, raja kerajaan Haiwan masih tidak menyerah dan bertekad manghapuskan bumi! Malangnya Jake, Louis dan Diggs awal-awal lagi sudah tumbang dikalahkan semut peluru. Kini terserah kepada Bean, Yuna, Taz dan Sheri untuk menangani peperangan semut. Adakah mereka berjaya menghindari krisis kerumunan semut ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kino , Leo , Steven
MUMIA VS PUNTIANAK PENGHISAP DARAH TERUNGGUL! Ahli X-Sector menyiasat insiden keranda misteri yang terbuka. Kaze dan rakan-rakan bertemu lawan hebat dengan kuasa menggerunkan. Ini memaksa Kaze melawan bermatian dalam pertembungan yang dahsyat. Adakah pertembungan kali ini akan memberikan kejutan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Candy Factory
Alex dan putera teruja bila dapat tahu Puteri Han Su Jung dan ahli MPP Akademi Poposi akan datang melawat Momos. Tetapi kegembiraan mereka bertukar menjadi mimpi ngeri apabila puteri-puteri itu diculik! Dapatkah Alex dan putera lain menyelamatkan mereka? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Miyuki Tsutsui
Lelaki kacak luahkan perasaan kat gadis otaku gara-gara diugut sebab kalah game? Macam tak percaya je Mizushima luahkan perasaan kat Tsuruko? Tak sangka rakan sekelas yang perfect dan kacak ada hati kat gadis serabai macam dia. Pelik... tapi bila ditanya Mizushima silap orang atau diugut, dia tak peduli fasal semua tu. Malah diorang makin rapat pula! Apa jadi bila Tsuruko diasak supaya luahkan perasaan macam manga shoujo? Ada kabedon, cosplay dan insiden di bilik kelab. Kis Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
SURAH AL-KAHFI, SURAH YASIN & SURAH AL-MULK TAHLIL & TALQIN JENAZAH DOA PENAWAR ANGIN AHMAR (1) DOA PENAWAR ANGIN AHMAR (2) DOA MENGUNJUNGI ORANG SAKIT DAN SAKIT TENAT DOA BERITA KEMATIAN SOLAT JENAZAH DOA UNTUK SI MATI DOA JENAZAH KE LIANG LAHAD DOA TAKZIAH BACAAN SEBELUM MENIMBUS TANAH TALQIN DAN DOA JENAZAH DOA ZIARAH KUBUR PENGURUSAN JENAZAH MENGKAFANKAN MAYAT Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Al-Quran al-Karim ini sistematik mengikut tema, daripada sumber yang sahih merujuk metode penafsira para ulama' yang mempunyai jalan riwayat kepada Rasulullah SAW dan para sahabat (bil ma'sur). Diharapkan menjadi solusi terbaik memahami tata cara ibadah, muamalat, akidah, sirah nabawi, kisah Nabi & Rasul, Asmaul Husna mahupun terapi Qurani. Lebih istimewa, mushaf ini dilengkapi panduan ilmu tajwid berwarna penuh. Mushaf Resam Uthmani terjemahan bahasa Melayu secara sistematik Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Qhayra Qhayriesa
Dingin, kaku, datar... itu watak penuh misteri Tengku Ishaan Danish. Dia makhluk paling sinis dan selalu menghuru-harakan hidup sesiapa saja yang berperang dengannya kecuali seseorang... "Awak yang buatkan saya jadi tak tentu arah dan sekarang, awak tanya pulak apa yang saya nak buat? Huh. Sepatutnya fikir habis-habis sebelum buat sesuatu. Kalau tak macam inilah jadinya. Awak juga yang dapat akibatnya." -TENGKU ISHAAN DANISH "Saya dah buat apa Tengku? Apa yang saya dah Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 23.90 (-18%)

MEMBER: RM 23.90 (-18%)

By Ella Affandy
Perbezaan mengharuskan cinta mereka menjadi rahsia. Seorang bos dan seorang lagi hanya pekerja biasa. Bimbang kisah cinta dia dan 'The Boss' dihidu staf lain, Safya menjadi sangat berhati-hati. "Tak ada orang nampak ke you ke sini?" -Safya "Kalau nampak pun, kenapa? Since I'm the boss, siapa yang berani persoalkan kehadiran I di department ni?" -Tengku Zaffryel Bagi Tengku Zaffryel, dia tak peduli siapa pun Safya. Yang dia tahu, hatinya hanya ada cinta buat si gadis. "Kit Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sya Jamuri
Kerana terdesak dalam mencari pekerjaan, Suri Isabella terpaksa memegang jawatan sebagai pembantu peribadi kepada seorang lelaki yang berlagak dan miang seperti Adrian. Ini membuatkan hari-hari Bella di pejabat itu semakin tidak tenteram dibuatnya. Setiap hari, bagaikan ada saja wanita seksi yang datang bertandang ke pejabat itu. Bella juga ditugaskan untuk mengingati setiap nama skandalnya lengkap dengan biodata sekali. Memang kerja gila namanya! “Encik Adrian, in case y Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Arsya Aisya
Kerana kopi, dua hati dan kehidupan yang berbeza menjadi satu! Nur Qasy Imani atau Q… pencinta kopi yang sanggup menjadi barista di Luth’s Café. Menjadi barista itu mudah baginya, namun ia menjadi payah apabila ia melibatkan soal hati dan perasaan. Ada ketika, nun jauh di sudut hatinya berdetik rasa. Luth Haqiem… bersama detik waktu berlalu, cintanya berputik. Untuk mengakui, dia resah sendiri. Lalu dia mendekat dalam caranya sendiri. Untuk berada dekat dengan Q, dia s Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Yaya Abdul Rahman
Setelah berusaha mencari gerangan yang diamanahkan oleh adik tersayang sehingga ke bumi London, akhirnya Faiqah Asiah bertemu dengan Amar Asyraf yang jaraknya hanya sejengkal. Dek pertemuan itu, dalam kegusaran dan rendah hati serta tanpa berfikir sedalam-dalamnya, Faiqah menyerahkan sesuatu kepada Amar supaya lelaki itu mengetahui tujuan sebenar pencariannya selama ini. Pertama kali Amar Asyraf memandang Faiqah Asiah, mengembalikan harapan dan hasratnya yang terkubur lama de Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Schoolboy Aoyama is bright, inquisitive and a bit headstrong. He has a lot of brainwork to get busy with – after all, he'll be an adult in just a few thousand days. For the moment, though, he'll have to live life as a fourth-grader. Not that it's a bad life. Summer has arrived and school's nearly out. He has a crush on an intriguing older woman he's met at his dentist's office, who's coaching him in his chess game. And a colony of penguins has materialized in the middle of Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By
As regular high school students Taichi and Rin disappeared in a beam of light. When they came to, the two of them were already in a world of swords and magic. Finally getting away after experiencing an attack by monsters, following the suggestion of adventurers they headed on the path towards the guild. In the guild, the two of them found out that they possessed unbelievably powerful magic. Thus the regular high school students transformed into the strongest cheats... 随处 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 18.62 (-15%)

MEMBER: RM 18.62 (-15%)

By
Because of a plane crash ... starting today, we're spending the springtime of our lives on a deserted island!! There's nothing here, so we have to make everything!! And eat everything!! (Ugh!) Check out our high-school-girl survival story of courage and knowledge. We're actually doing pretty well! We learn how to eat cicadas, how to build traps, a simple allergy test, how to eat hermit crabs, etc. 没有家,没有食物,也没有水…… 女高中生4人组,在不知何处 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 18.62 (-15%)

MEMBER: RM 18.62 (-15%)

By
Ini mengisahkan Nakajima Atsushi yang dihalau keluar dari rumah anak yatim, kebetulan menyelamatkan seorang lelaki yang cuba membunuh diri di tepi sungai. Lelaki tersebut bernama Dazai Osamu, bersama dengan rakannya Kunikida, ialah ahli agensi detektif khas. Mereka mempunyai kuasa ghaib dan kendali kes yang bahaya bagi polis dan tentera. Mereka sedang menjejak seekor harimau yang muncul di kawasan itu kebelakangan ini ketika Atsushi berada di situ. Nampaknya harimau tersebut Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 50.92 (-15%)

MEMBER: RM 50.92 (-15%)

By
After the former Makai Knight turned Horror Jinga was defeated by Ryuga Dougai as Garo during the events of Garo: Kami no Kiba, he returned to the Makai Realm and challenged Messiah. He lost that battle and his soul drifted through the darkness for a time; he somehow found himself reborn into the light again. Unaware of his dark past life, he's reborn into the Mikage family and became a Makai Knight once again. His new life hasn't been easy as his father, Mizuto Mikage, turne Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 20.32 (-15%)

MEMBER: RM 20.32 (-15%)

By
What starts as a summer vacation in the tropical Alola region turns into the next exciting chapter in Ash Ketchum’s quest to become a Pokémon Master! There’s plenty for Ash and Pikachu to explore in this sunny new region, with exciting new Pokémon to discover and interesting people to learn from along the way—including the cool Professor Kukui and the fun-loving Samson Oak. More new faces will help guide Ash’s Alolan adventure, in the form of a group of skilled Trai Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 50.92 (-15%)

MEMBER: RM 50.92 (-15%)

By
During a protracted civil war that pitted the North against the South, the outnumbered Northerners used dark magical arts to create monstrous super-soldiers—Incarnates. Now that the war has ended, those Sacred Beasts must learn how to make their way in a peaceful society, or face death at the hands of a Beast Hunter... Nancy Schaal Bancroft, the daughter of an Incarnate soldier who met an untimely end at the hands of one such Beast Hunter, turns to hunting the hunter hersel Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 18.62 (-15%)

MEMBER: RM 18.62 (-15%)

By
For the first time in the Detective Conan movie history, the story will be set overseas in Singapore. Conan will meet his rival Kaito Kid as they hunt after Blue Sapphire, the largest gem stone of the world, which is said to have sunk to the bottom of the ocean in the late 19th century. Both of them also get entangled in a murder case at Marina Bay Sands and a giant Singaporean conspiracy. Haido High karate club captain Makoto Kyogoku will also make an appearance in this movi Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By
Long ago, magic was abundant and enriched the lives of all people until its usage in war. To end the chaos, seven of the most powerful mages gave up their lives in order to seal all magic. Now, almost one thousand years later, their magic seal Magiaconatus hosts Granbelm, a monthly series of battles meant to determine who among its participants is worthy of the title of Princeps, the one true mage. On the night of a full moon, high school student Mangetsu Kohinata is suddenl Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 16.92 (-15%)

MEMBER: RM 16.92 (-15%)

By Iwan Reaz
Adik-adik mahu jadi penulis tetapi tidak ada idea mahu menulis tentang apa? Adik-adik teringin melihat karya adik-adik berada di atas rak kedai buku? Tahukah adik-adik bahawa kita boleh menulis banyak perkara melalui pengalaman yang pernah kita lalui?Ketahuilah bahawa Danish menulis buku pertamanya menggunakan ilham semasa melancong. Walaupun beliau sering ketandusan idea, Danish mempunyai teknik tertentu yang membolehkan dia berjaya menjadi seorang penulis megastar! Bagaiman Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Dissa Azmin
Natalia atau Tia adalah saudara jauh Anas dan Anis. Tia suka makan. Jika makanan itu tidak menepati citarasa, Tia akan merungut lalu membuangnya. Sikap Tia selalu ditegur ibu dan ayahnya. Tia berjanji tidak akan mengulanginya lagi. Namun, Tia tetap membuat perkara yang sama. Kata Anas dan Anis lagi, ‘tidak bernilai bagi kita. Mungkin sangat berharga bagi orang lain’. Tia dibawa oleh orang tuanya, ke rumah Anas dan Anis kerana perlu berkursus di luar bandar. Tia membant Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Iwan Reaz
Adik-adik mahu berkongsi bakat dan minat melalui penulisan? Adik-adik mahu menambah lebih ramai rakan di media sosial? Tahukah adik-adik bahawa perkongsian dan penulisan di media sosial boleh dibukukan? Lebih-lebih lagi jika adik-adik mempunyai ramai pengikut setia. Ketahuilah bahawa Marsya masih muda tetapi mempunyai ramai pengikut di media sosial kerana rajin berkongsi tip-tip fesyen di alam maya. Berbekalkan nasihat daripada abangnya, Adrian, Marsya berjaya menjadi seoang Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Dissa Azmin
Afiqah atau A.P, seorang pemain bola jaring dan memakai bip C. Akibat selalu bersikap terburu-buru, A.P telah melakukan banyak kesalahan dalam suatu perlawanan persahabatan di antara sekolah. Sehingga pasukannya menemui kegagalan. Rakan sepasukan menyalahkan A.P atas kekalahan itu. A.P cepat melenting apabila ditegur. Perselisihan faham telah berlaku dalam pasukannya. Tiada lagi persahabatan. Bagi keluarga A.P pula, perkara ini tidak perlu dibimbangkan. A.P menganggap tiada Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Pakcik Bad , Diq Danial
Diari Geng Syaitan merupakan kisah godaan syaitan iaitu Syaitan Kurus dan Syaitan Gemuk dalam kehidupan seharian manusia di dunia ini. Ada-ada saja taktik dan strategi mereka dalam menggoda manusia. Ya kita! Matlamat mereka tak lain dan tak bukan adalah untuk menyesatkan manusia. Sering kali sahaja hasutan, jerat dan bisikan mereka didengari oleh kita semua. Namun, kini tidak lagi jika segala strategi mereka telah kita ketahui dan dapat melawannya dengan menguatkan iman, dan Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By Aira Eddy
Demi keadilan seorang bapa pada 3 orang anak lelaki yang berlainan ibu, Tan Sri Armanshah mencipta satu misi pada anak-anaknya. “Papa dah putuskan, Ceo Shah Holdings akan di warisi kepada mana-mana anak papa yang berjaya memberikan Papa cucu dalam masa setahun ni. Anak siapa yang lahir dulu, so dia yang akan jadi Ceo Shah Holdings tu. Itu keputusan muktamad Papa.” – TAN SRI ARMANSHAH Berdesing telinga Arrianshah selaku putera sulung dalam keluarga itu bila mendengar Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Jaja Udin
Bukan senang menjadi seorang yang bernama QASEH, gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang sederhana. Kematian ayahnya membuatkan kehidupan mereka sekeluarga mulai dihimpit kemiskinan. Qaseh menerima tawaran sebagai pembantu rumah kepada Datin Marina, seorang ahli perniagaan bagi membolehkan dia menanggung keluarganya dan juga untuk menyambung pelajaran. IQRAM... Kehadiran Qaseh banyak membawa perubahan dalam hidupnya. Setelah putus tunang dengan MYA ZARA, hatinya mula terp Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

1-9597 of 9597

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top