0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Reka bentuk dan teknologi 'Found 9336 Related Products
By 洪蘭
  手握緊,線放鬆,風箏才有高飛的機會   多欣賞,少批評,看見孩子成功的笑容   沒有不能教的孩子,每個孩子都是一塊寶,許孩子美麗的明天 ~   ※人格的培養需從日常生活中建立合乎禮儀的待人接物方式,再從父母的身教言教中明辨是非,最後從書本中建立正確的價值觀。這是一個緩慢的歷程,因為它需要經過內化才能成為孩子自己的人生 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Zaza Qry
Sarrafia terkejut selepas kali pertama diperkenalkan dengan lelaki yang bernama Adriz itu. Lelaki yang buat tak tahu meskipun sudah melihat wajahnya. Pelik. Lantaklah, kalau tak kenal, lagi bagus. Lebih mudah. Dia pun bukan lagi perempuan terhegeh-hegeh serupa dulu. “Saya tak pernah jumpa awak. Ini kali pertama saya jumpa awak. Tapi pelik sebab awak nampak tak sukakan saya.” - Adriz Sarrafia naik menyampah apabila Adriz kerap mengekorinya. Kalau tak kenal sudahlah, yan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Al-Quran al-Karim ini sistematik mengikut tema, daripada sumber yang sahih merujuk metode penafsira para ulama' yang mempunyai jalan riwayat kepada Rasulullah SAW dan para sahabat (bil ma'sur). Diharapkan menjadi solusi terbaik memahami tata cara ibadah, muamalat, akidah, sirah nabawi, kisah Nabi & Rasul, Asmaul Husna mahupun terapi Qurani. Lebih istimewa, mushaf ini dilengkapi panduan ilmu tajwid berwarna penuh. Mushaf Resam Uthmani terjemahan bahasa Melayu secara sistematik Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 32.00 (-20%)

By Rick Riordan
"In his penultimate adventure, a devastated but determined Apollo travels to Camp Jupiter, where he must learn what it is to be a hero, or die trying. It's not easy being Apollo, especially when you've been turned into a human and banished from Olympus. On his path to restoring five ancient oracles and reclaiming his godly powers, Apollo (aka Lester Papadopoulos) has faced both triumphs and tragedies. Now his journey takes him to Camp Jupiter in the San Francisco Bay Area, Learn More
USUAL: RM49.95

NOW: RM 37.50 (-25%)

MEMBER: RM 37.50 (-25%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Gudwood telah dicuri dan naga mula mengganas di pergunungan Alp. Naga-naga itu telah menyerang semangat pokok, jadi Lambo dan Adou mencari pemburu naga untuk menyelamatkan mereka. Ketika wira-wira pemburu telur naga melarikan diri dari Empayar Nightfold, mereka mencari jalan untuk meredakan keadaan di perkampungan semangat pokok. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SLOOW STUDIO
PERBUATAN SIHIR ATAU JANGKITAN PUNCA PEKERJA SEPERTI ZOMBI? Sekumpulan pelajar berada di tanah perkuburan dan terkejut apabila terserempak dengan si mati. Namun salah seorang masih meracau dan tidak dapat melupakan insiden menakutkan itu. Pasukan X-SENTRIK dipanggil untuk menyelesaikan kes itu. Siasatan mereka membawa ke sebuah lombong di pergunungan. Semakin dalam lombong itu semakin misteri... Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Abdullah Abdul Hamid
Kenapa buku ini dihasilkan? Siapakah yang perlu membacanya? Apakah mesej yang terkandung di dalamnya? Buku Apabila Wartawan dan Artis Menangis adalah catatan daripada perjalanan dan pengalaman penulis di beberapa buah negara terutamanya ketika menjalankan tugasan Wartawan dan misi kemanusiaan, antaranya Tebing Barat dan Semenanjung Gaza di Palestin, Syria dan Bangladesh. Buku ini dihasilkan untuk menyampaikan pelbagai kisah yang disaksikan dan dirasai sendiri oleh penulisnya. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Imam Musbikin
Keterangan Buku Bagi kebanyakan kanak-kanak bersekolah adalah suatu yang menyeronokkan. Di sini dunia sosial, persahabatan dan pembelajaran secara formal dijalankan. Faktor sekeliling seperti kawan-kawan, guru-guru dan persekitaran adalah paling banyak mempengaruhi emosi dan minat kanak-kanak untuk ke sekolah. Namun ada juga kita mendengarkan keluhan ibu bapa yang anak mereka tidak suka ke sekolah. Kenapa? Ada juga anak-anak yang suka bersekolah tetapi malas belajar. Kenapa? Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Fariesya Fauzy
Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita-cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. “Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram hendak kita stick pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lep Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Victoria Schwab
Trouble is haunting Cassidy Blake . . . even more than usual. She (plus her ghost best friend, Jacob, of course) are in Paris, where Cass's parents are filming their TV show about the world's most haunted cities. Sure, it's fun eating croissants and seeing the Eiffel Tower, but there's true ghostly danger lurking beneath Paris, in the creepy underground Catacombs. When Cass accidentally awakens a frighteningly strong spirit, she must rely on her still-growing skills as a ghos Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Mr Children Studio
Biasalah…pusat sukan sentiasa meriah dengan aktiviti. Tapi siapa tahu, di sebalik kebingitan ada benda ganjil lagi menyeramkan. Mungkin ada yang tak kena kat situ. Adanya peminat misteri,atlet"luar biasa", penonton bersorak dahagakan darah dan suasana sunyi antaran perkara korang kena hati-hati terutama bila berseorangan. "Dia mungkin tak ganggu tapi kalau korang lemah semangat,siapa nak tolong? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kino , Leo , Steven
Ray dan kawan-kawannya tidak sengaja masuk ke kapal selam yang disalah sangka sebagai makmal. Kini mereka bersama Dr.Michio menyisat naga laut di laut dalam. Secara kebetulan kesahihan kisah silam yang dicari Niler selama ini juga terungkai apabila bertembung dengan "mata merah". Bagaimana mereka berdepan makhluk legenda dalam keadaan gelap dan jauh di bawah air? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Jenn Bennett
The Last Magician meets A Gentleman's Guide to Vice and Virtue in this thrilling tale filled with magic and set in the mysterious Carpathian Mountains where a girl must hunt down Vlad the Impaler's cursed ring in order to save her father. Some legends never die... Traveling with her treasure-hunting father has always been a dream for Theodora. She's read every book in his library, has an impressive knowledge of the world's most sought-after relics, and has all the ambition i Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Tara Shanie
Victim. Prostitute. Gangster's Wife. Survivor. Tara grew up in squalor on the island of Alderney. When she was only four, she was sexually abused by one of her mother's many lovers, a horror that continued for five long years. As a teenager, desperate to escape the toxic environment at home, she fled to London - but was swiftly drawn into working as a prostitute. She became involved with some of London's most notorious gangsters - even marrying one - but when she realised t Learn More
USUAL: RM42.90

NOW: RM 42.90 (-0%)

MEMBER: RM 34.32 (-20%)

By Gage
The eagerly awaited sequel to the worldwide bestseller How to Build a Multi-Level Money Machine from Direct Selling icon and Hall of Famer Randy Gage Randy Gage revolutionized the Direct Selling profession with the bestselling phenomenon How to Build a Multi-Level Money Machine, translated into more than 20 languages. Now he's at it again with the long-waited sequel: Direct Selling Success. This all-new book is the ultimate textbook on creating success in the business. You'l Learn More
USUAL: RM98.65

NOW: RM 98.65 (-0%)

MEMBER: RM 88.79 (-10%)

By Isandra
Satu peristiwa membuatkan Hazril Mifzal menjauhkan dirinya dari keluarga lantas bekerja sebagai pelayan di sebuah warung. Dia juga nekad mahu menjauhkan diri dari semuanya. Namun, pertemuannya dengan Mia Adlina mula mengubah sedikit sebanyak prinsip yang dipegang. Setelah kecewa dengan kecurangan kekasihnya yang bernama Aqil Thaqif... Mia Adlina mengambil keputusan untuk meminta bantuan Hazril Mifzal bagi membalas segala perbuatan Aqil kerana telah curang dengannya. “Apa?! Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Umie Nadzimah
“You tetap isteri yang I sayang…” – Aidan Ya. Dhiya isteri yang disayangi, bukan yang dicintai. Empat tahun rumah tangga mereka sangat bahagia sehinggalah muncul Humaira, bekas tunang alias cinta pertama Aidan. Keluarga Aidan pula meletakkan kesalahan di atas bahu Dhiya kerana masih tak mampu lahirkan zuriat untuk suami. Tak mahu terus didera mentalnya, Dhiya mohon untuk undur diri. Namun tidak mudah untuk Dhiya melalui hari-hari tanpa Aidan. Dia hilang arah, kecewa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Orked V.
Perpisahannya dengan Rozlyn memberikan impak yang besar kepada Nizar sehingga menyebabkan dia dipindahkan tempat kerjanya dari HQ ke cawangan Tanjong Karang sebagai pengurus. Dia akur kerana itu silapnya. Mungkin sudah tiba masanya untuk dia move on! Namun, di sana dia bertemu pula dengan Sufi yang sering buat kepalanya pusing. “Sakit ke, Encik Nizar?” “Awak rasa kalau kena pukul dengan batang mop dekat kepala tu sakit ke tak?” “Tapi tak keluar darah, kan?” Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Aesya Azahar
Disebabkan tidak percaya dengan plot cerita novel dan drama yang cliché bagi mereka, telah mencetuskan idea gila antara dua sahabat. “Since kau kata tadi kau tak percaya lelaki boleh berubah hanya semata-mata sebab perempuan, aku cadang kita buat something yang boleh cabar hipotesis kau tu!” – Farah Zhafri Adam, seorang lelaki yang kaki perempuan dan pemabuk telah menjadi calon eksperimen itu. Maka bermulalah Ops Goda+Ubah=Success (Tinggalkan). Dengan menggunakan tig Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Cik Tet
Terjatuh hati dengan bos sendiri, itu yang sedang dialami oleh Anggun Cempaka. Bukan salah dia. Semua itu Encik Ikhlas punya pasal. Layanan dan bicara manis pemuda itu buat dirinya sentiasa di awangan. “Kalau saya nak dessert, saya tak nak makan benda lain. Saya nak awak aje.” – Encik Ikhlas “Jangan nak mengarutlah, encik. Pergilah sana.” - Anggun Namun dia sedar dengan kedudukan diri sendiri. Lebih-lebih lagi bila ada bunga lain yang sudah lama menanti. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Azieana
Perkahwinan Intan dan Faris bukanlah sesuatu yang manis untuk dikenang. Tapi ia bukanlah satu penyebab untuk tidak meneruskan ikatan itu. Namun, campur tangan orang ketiga dan kepercayaan yang dikhianati telah meleraikan ikatan hati yang baru terbina. “Selangkah you keluar dari rumah ni, I haramkan kaki you pijak ke sini lagi. Ingat tu!” – Faris “Awak boleh ceraikan saya tapi saya mahukan pampasan sebagai balasan.” – Intan Pertemuan selepas 5 tahun be Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Shaze Alma
Dr. Hayra dan Dr. Zeyl... mereka berdua diiktiraf genius kerana memegang gelaran pakar psikiatri dalam usia yang masih muda. Tapi, mereka sebenarnya tak ikhlas langsung dengan kerjaya itu. Seorang teringin nak jadi pramugari, seorang lagi berangan nak jadi karyawan seagung Shakespeare. Masing-masing sekadar ikut kehendak orang tua yang mahu menjaga reputasi keluarga yang berstatus elit itu. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Diya Nordin
Kata orang hati lelaki itu kebal. Kalis tangis dan hiba. Tapi, mereka lupa, lelaki juga manusia. Sebagai manusia, lelaki bukannya makhluk Tuhan yang sempurna. Tanpa Naura, jiwa Zaid mati. Dia tidak kuat untuk menerima hakikat hidup dalam buangan. Tanpa Hydir, separuh jiwa Iman pergi. Kematian cinta hatinya menyimpan luka yang terdalam. Saat derita, takdir menemukan Zaid dan Iman. Insiden demi insiden akhirnya membuka satu lembaran dalam kehidupan mereka. Zaid cuba menawan Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Eyla Hime
Kali pertama pertembungan, salah faham berlaku. Wafeeq tak kisah sangat tentang perkara itu. Sebab dia fikir, itu adalah kali pertama dan terakhir dia akan jumpa Aafiya. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Farah Bahazelan
Dia tak secantik Cinderella. Penampilan dan hidupnya penuh dengan insiden memalukan. Hidup dia, suka hati dialah. Okay, stop it! Malik masih menjadi tunangnya pun bagai seribu rahmat. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By
(i) Kuasa dan Kawalan Perelanjaan (ii) Kumpulan Wang Disatukan Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 17.50 (-0%)

MEMBER: RM 15.75 (-10%)

By
Hingga 15hb Julai 2019 Kandungan Akta Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 1994 (Akta 514). Peraturan-peraturan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (Penyataan Dasar Am Keselamatan dan Kesihatan Majikan) (Pengecualian) 1995. Peraturan-peraturan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (Kawalan Terhadap Bahaya Kemalangan Besar dalam Perindustrian) 1996. Peraturan-peraturan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (Jawatan kuasa Keselamatan dan Kesihatan) 1997 Peraturan-peraturan Keselama Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By 麥斯·貝澤曼 , 唐·摩爾
★長銷40年 經典之作★ 股神合夥人查理‧蒙格唯一推薦的管理決策書 「這是我讀過關於『管理決策』最有用的一本書!」 管理者必讀!哈佛商學院、哈斯商學院都在用的 決策判斷力   「如何克服偏見,做出更好的決定?」「如何複製好的模型,持續做出精準且合理的決策?」以上是管理者永恆的問題。貝澤曼和摩爾為這些問題,提供最佳解方。   ◎人 Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By Koyomi Minamori
Di sebuah desa sekeiling sawah padi, tiba-tiba muncul seorang pemuda bernama Daichi dan Yoneko. Pemuda dikenalinya sejak kecil ni memang baik tapi sayang tak ada rumah dan kerja. Adakah Daichi bakal suami Yoneko? Macam mana agaknya rancangan Yoneko nak selamatkan ladang keluarganya?Benarkah Yoneko nak kahwin dengan Daichi?Berjaya ke hubungan diorang setelah diasak cabaran demi cabaran tak diduga? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sylvia Day
From #1 New York Times bestselling phenomenon Sylvia Day comes a hotly anticipated and passionate new love story. Once, I would never have imagined myself here. But I'm settled now. In a place I love, in a home I renovated, spending time with new friends I adore, and working a job that fulfills me. I am reconciling the past and laying the groundwork for the future. Then Garrett Frost moves in next door. He's obstinate and too bold, a raging force of nature that disrupts th Learn More
USUAL: RM40.00

NOW: RM 40.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

By Dj Fuzz
Ramai yang telah mencuba nasib untuk mendapatkan perhatian dari syarikat - syarikat rakaman dan ramai juga yang tak berjaya. Ketahui rahsia untuk Menjadi Artis Rakaman dengan lebih pantas dan efektif. Anda memerlukan buku ini: Jika anda nak jadi artis rakaman Jika anda mahu memiliki lagu - lagu hit dicorong radio Jika anda ingin tahu bagaimana industri muzik ini berfungsi Jika anda gemarkan muzik dan ingin menjana kewangan daripadanya Jika anda mempunyai bakat yang besa Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Arbak Othman
KAMUS BAHASA MELAYU (B) DIPERBESAR 19/20 Antara keistimewaan Kamus Bahasa Melayu ialah: Carian pantas kata : Memudahkan carian makna kata terbitan Lebih daripada 26 000 kata entri dan kata terbitan berserta kelas kata Disertakan Nota Bahasa tentang kata entri sebagai rujukan asas tatabahasa Disertakan juga label subjek bagi kata entri tertentu seperti kimia, fizik, perubatan dan lain-lain Bimbingan sebutan yang tepat untuk pengguna Kata-kata entri yang terpilih did Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

By Arbak Othman
Kamus Bahasa Melayu (Limp- small) 19/20 Antara keistimewaan Kamus Bahasa Melayu ialah: Carian pantas kata : Memudahkan carian makna kata terbitan Lebih daripada 26 000 kata entri dan kata terbitan berserta kelas kata Disertakan Nota Bahasa tentang kata entri sebagai rujukan asas tatabahasa Disertakan juga label subjek bagi kata entri tertentu seperti kimia, fizik, perubatan dan lain-lain Bimbingan sebutan yang tepat untuk pengguna Kata-kata entri yang terpilih dida Learn More
USUAL: RM33.60

NOW: RM 33.60 (-0%)

MEMBER: RM 30.24 (-10%)

By Burgis Stephanie
Once upon a time, in a beautiful city famous for chocolate and protected by dragons, there was a girl so fearless that she dared to try to tell the greatest story of all: the truth. Silke has always been good at spinning the truth and storytelling. So good that since arriving as a penniless orphan, she has found her way up to working for the most splendid chocolate makers in the city (oh, and becoming best friends with a dragon). Now her gift for weaving words has caught the Learn More
USUAL: RM44.90

NOW: RM 44.90 (-0%)

MEMBER: RM 40.41 (-10%)

By Syeikh Khalid Bin Abdul Rahman Al-Ik
Mendidik anak merupakan amanah besar yang wajib dipikulkan oleh setiap ibu bapa dan para penjaga. Tanpa pendidikan dan latihan kehidupan yang benar pasti akan mencacatkan pembangunan sebuah tamadun agama dan bangsa. Bukan itu sahaja, is juga akan melemahkan sebuah institusi negara yang berdaulat. Lebih-lebih lagi di zaman yang semakin mencabar ini dengan kemajuan dan kecanggihan teknologi dan sistem maklumat. Semua maklumat boleh dipetik dengan hujung jari tanpa sempadan. Sam Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Celia Rees
A gripping adventure... wonderful' Melvin Burgess A boy in a coma. A girl at war. A battle to save a kingdom. Tom and Augusta find each other in a virtual world where wars are not just being fought on the battlefield but across time and dimensions of reality. In a world full of danger, where fictions can be truths and truths fictions, they must decide who they can trust. But in Glass Town, trust is about more than friendship - it is about survival. In this high-octane nove Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By G.M. Berrow
oin Twilight Sparkle and all her friends in an exciting My Little Pony adventure. A royal event has turned Twilight Sparkle's life upside down! She has been crowned Princess of the Crystal Empire and really wants to learn how to be a good leader. Inspired by her friend, Princess Cadance, Twilight goes on a quest to find the Crystal Heart Spell - a magic spell that will help her follow her heart. With illustrations throughout and bonus puzzle pages at the end, this My Litt Learn More
USUAL: RM30.90

NOW: RM 30.90 (-0%)

MEMBER: RM 27.81 (-10%)

By Marjorie Blackman
The incredible new novel in iconic author Malorie Blackman's ground-breaking YA Noughts & Crosses series. Crossfire is the long-awaited new novel in legendary author Malorie Blackman's ground-breaking Noughts & Crosses series - perfect for fans of The Handmaid's Tale and The Power. Thirty-four years have passed since Sephy Hadley - a Cross - first met Callum McGregor - a nought. Their love was forbidden, powerful - and deadly. Life is seemingly very different now for nought Learn More
USUAL: RM48.50

NOW: RM 48.50 (-0%)

MEMBER: RM 43.65 (-10%)

By Norshiemah Md Yasan
Hariz dan Hakeem, dua beradik yang berbeza prinsip hidup. Hariz, si teruna tampan yang sejuk beku tetapi penuh dengan kasih sayang dan cinta hanya untuk keluarga. Hakeem, si Romeo kampung yang kacak dan bermulut manis tetapi tidak serius dalam semua perkara. Tak cukup dua orang kekasih, ada hati nak tambah lagi. Tiba-tiba Pak Talib merancang nak jodohkan Raisya untuk Hariz. Macam cacing kepanasan si adik apabila buah hati nak kena pinang dengan abang sendiri. Puas H Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 20.80 (-20%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Sheila O'Flanagan
A holiday in paradise they'll never forget... Sheila O'Flanagan's THE SEASON OF CHANGE transports her readers to the Caribbean island resort of White Sands, where visitors arrive hoping their dreams will come true - and they sometimes do. Not to be missed by readers of Veronica Henry and Freya North. The Season of Change was previously published as Connections. Where do you go to solve all your problems? Where would you go if you were a singer fed up with the fame you ne Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Vivianur Azura
Susah memikat lelaki? Bagi Puteri Irdiana Nafisya, perkara itu di hujung jarinya. Tidak perlu bergadai body, berderet lelaki jatuh cinta dengannya. Senyum serta gelak tawa juga lentok manjanya, cumalah plastik semata-mata. Dia tidak pernah kecundang dalam cinta kerana dia tidak pernah jatuh cinta. Hidupnya cuma punyai satu maksud, memburu si kasanova, menjerat dengan cinta plastik lalu meninggalkan mereka! Yang penting, dia berasa puas. Irdiana Nafisya membekukan hati dari se Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Mary E.Pearson
Mary E. Pearson's Dance of Thieves is a new YA novel in the New York Times bestselling Remnant Chronicles universe, in which a reformed thief and the young leader of an outlaw dynasty lock wits in a battle that may cost them their lives--and their hearts. When the patriarch of the Ballenger empire dies, his son, Jase, becomes its new leader. Even nearby kingdoms bow to the strength of this outlaw family, who have always governed by their own rules. But a new era looms on the Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Erin A.Craig
Get swept away in Erin A. Craig's mesmerizing House of Salt and Sorrows. As one by one her beautiful sisters mysteriously die on their isolated island estate, Annaleigh must unravel the curse that haunts her family. Be careful who you dance with. . . . In a manor by the sea, twelve sisters are cursed. Annaleigh lives a sheltered life at Highmoor, a manor by the sea, with her sisters, their father, and stepmother. Once they were twelve, but loneliness fills the grand halls n Learn More
USUAL: RM54.50

NOW: RM 54.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.05 (-10%)

By Sky Pony Press
The Second Book in an Exciting Series of Adventures for Minecrafters! Ella and Rowan wake in the dead of night to find their cousin Jack gone. They frantically try to decode the mysterious message he left behind—something about a wounded ocelot and a jungle temple. But Jack would never journey to the jungle on his own . . . would he? The girls track his path, seeking help from animal friends along the way. But when villagers discover that the cousins can communicate with Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

By Daniel Goleman
Become a Better Leader by Improving Your Emotional Intelligence Bestselling author DANIEL GOLEMAN first brought the concept of emotional intelligence (EI) to the forefront of business through his articles in Harvard Business Review, establishing EI as an indispensable trait for leaders. The Emotionally Intelligent Leader brings together three of Goleman's bestselling HBR articles. In "What Makes a Leader?" Goleman explores research that found that truly effective leaders ar Learn More
USUAL: RM99.90

NOW: RM 99.90 (-0%)

MEMBER: RM 89.91 (-10%)

By Sheridan
In today’s digital age, the traditional sales funnel—marketing at the top, sales in the middle, customer service at the bottom—is no longer effective. To be successful, businesses must obsess over the questions, concerns, and problems their buyers have, and address them as honestly and as thoroughly as possible. Every day, buyers turn to search engines to ask billions of questions. Having the answers they need can attract thousands of potential buyers to your company— Learn More
USUAL: RM107.30

NOW: RM 107.30 (-0%)

MEMBER: RM 96.57 (-10%)

By Dhiyana
“Nama Uncle, Ryan. Ali boleh panggil Uncle Ryan.” – ULTHAF DARYAN Perkenalan singkat itu membuatkan Ryan dan Ali semakin rapat dan mesra. Dan melalui Ali juga lah Ryan bertemu semula dengan Aileen, selepas enam belas tahun berpisah. Rasa yang sekian lama terpendam di dalam hati terasa kembali segar dan menggebu. Demi untuk Ali, Ryan sanggup bertukar menjadi Mr. Nanny. Menemani dan melayani Ali setiap hari tanpa jemu. Tumpahnya kasih dia pada Ali melimpah ruah. Aileen y Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.51 (-10%)

By Areej Airin
"Hana, kenalkan ini Syaz. Bodyguard merangkap pemandu Hana dan Syaz, ini Hana." Dek ancaman Dato' Zaki, Hana terpaksa menerima kehadiran pengawal peribadi merangkap pemandu demi menjaga keselamatannya. Kecurigaan memenuhi ruang hati Hana tatkala mengetahui kemunculan Syaz bersebab. Dia cuba merungkaikan rahsia itu. "Kenapa you selamatkan I, Syaz? Kenapa you tak biarkan dia orang ambil I je? Kenapa nak risikokan nyawa you?" "Saya dah cakap tugas saya menjaga keselamatan Cik Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Hanny Esandra
Patahnya hati Aamily bila dapat tahu Shawn curang dengan Tania, freshie yang ada agenda tersembunyi. Bila bertengkar sampai kena tindakan tatatertib, Aamily terpaksa masuk kelab Pembimbing Rakan Sebaya. Di situlah permulaan sesi suai kenal antara Aamily dan Juan. Laser macam mana pun mulut si Juan, lelaki itu juga yang jadi hero. Dia boleh muncul bila-bila masa yang Aamily perlukan. “Ucapan you are my hero dengan I love walaupun kau tak habiskan ‘you’ tu, aku terima. Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Danielle Star
Melowy Magical Friendship Collection Melowy is a book series about special pegusi called Melowies (male counterpart, Megas) who are born with a symbol on their wings (usually representing their element) and a hidden magical power. When they turn 14, they go to the Castle of Destiny and learn how to harnass their powers. This is where the series starts, and our main characters, Cleo, Selena, Cora, Maya, and Electra, discover their world of adventure! Titles Learn More
USUAL: RM143.40

NOW: RM 79.90 (-44%)

MEMBER: RM 79.90 (-44%)

1-9336 of 9336

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top