0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Sang Buaya Ditimpa Pokok 'Found 830 Related Products
By 尹汝貞 , 李敏鎬 , 金敏荷
Kim Sun-Ja (Kim Min-Ha) was born and raised in Busan, Korea in the early 20th century, while Korea was under Japanese rule. She falls in love with a man named Koh Han-Su (Lee Min-Ho). She can see that he is a powerful person and from a different social class from her, but she is unaware of his complete background. Meanwhile, a church priest named Baek Isak (Noh Sang-Hyun) comes to stay at the lodge run by Kim Sun-Ja's mother. When he learns of Kim Sun-Ja's situation, he tries Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
SAIYUKI RELOAD ZEROIN 最游记RELOAD ZEROIN JAP/ENG (E / C / M) Getting ambushed by rogue demons on the road is business as usual for the Sanzou party. But when their latest assailants turn out to be humans, the group is left dumbfounded. The mystery only deepens when they encounter a wandering priest, Hazel Grouse, and his imposing bodyguard, Gaty Nene Hawk. The pair hails from the far West, with Hazel using his powers of resurrection to aid grief-stricken villages. Whil Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

By Aalin Amily
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Disusun selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Memuatkan latihan-latihan yang berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Menerapkan soalan-soalan KBAT dan peta i-THINK untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Sangat komprohensif dan praktikal untuk meningkatkan keberkesanan pembelajaran murid-murid Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By Alia Umaira
Semua orang panik. Kali ini Alya benar - benar merajuk sehingga lari dari rumah. Ibu dan bapa Alya berusaha mendapatkan maklumat bagi mengesan anaknya. Ali, adik Alya masih bertenang. Dia makan coklat sambil melihat kekalutan ibu dan ayahnya. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Yuki SHIBAMIYA
Puteri Cahaya, puteri paling cantik di negara Bulan telah dijatuhkan hukuman turun ke dunia manusia selepas menetapkan syarat mustahil kepada sesiapa yang melamarnya! Di dunia manusia, lelaki bernama Asahi telah selamatkan sang puteri dari penculikan. Bila bersama Asahi, dia tertarik dengan sifat baik hati lelaki tu namun hari untuk kembali ke Bulan semakin hampir. Apa yang perlu puteri buat ni? Terimalah kompilasi yang mengandungi kisah-kisah mencuit hati dan menghangatka Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Disusun selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Memuatkan latihan-latihan yang berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Menerapkan soalan-soalan KBAT dan peta i-THINK untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Sangat komprohensif dan praktikal untuk meningkatkan keberkesanan pembelajaran murid-murid Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Disusun selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Memuatkan latihan-latihan yang berdasarkan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Menerapkan soalan-soalan KBAT dan peta i-THINK untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Sangat komprohensif dan praktikal untuk meningkatkan keberkesanan pembelajaran murid-murid Learn More
USUAL: RM4.20

NOW: RM 4.20 (-0%)

MEMBER: RM 4.20 (-0%)

By Dreamer
Leona adalah pengawas yang sangat tegas kat sekolah sampaikan semua orang tak sukakannya. Suatu hari, dia ternampak jelmaan hitam seorang gadis. Yang anehnya jelmaan tu seolah-olah sengaja nak kenakan dia. Sejak tu, berlaku beberapa insiden misteri hingga Leona dipersalahkan dan didenda cikgu. Kerana tidak tahan, Leona nekad mencari identiti gadis tu. Apakah tujuan 'dia' datang menjelma dalam hidup Leona? Rungkai misteri hitam dalam siri 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Buku ini menghimpunkan cerita dongeng yang menarik dan penuh nilai murni dalam usaha memupuk minat membaca. Ilustrasi yang menarik dan penuh warna - warni dapat merangsang imaginasi kanak - kanak dan sekali gs dapat menanam sifat suka membaca dalam diri anak - anak anda. Satu lagi keistimewaan buku ini adalah dwibahasa dan juga perkataannya dicetak mengikut 2 warna berbeza mengikut suku kata. Selamat Membaca! Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Ann Hann
“Boleh kita jumpa nanti?” Jon membongkok sedikit ketika berbisik dari tepi bahuku. Jon, bolehlah kurekodkan sebagai lelaki yang paling aku tidak ingin jumpa di mana-mana pun di dalam dunia ini. “Aku nak kau menyamar jadi teman wanita aku hanya untuk beberapa bulan, untuk yakinkan ayah aku,” “Kau gila!” Tetapi Nami Rose Adams telah terperangkap dalam rancangan licik Jon Aragon Holland yang tidak disangka-sangkanya. Menyamar sebagai kekasih Jon untuk menipu kedu Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Mum Linz
“Tya kena fikir habis-habis. Ini soal hidup Tya yang Tya pertaruhkan.” - TARIQ “Tya tak kisah. Kalau ada yang sudi...” - TYA “Saya sudi.” – AZHAD Siapa sangka di hari pernikahannya, pengantin lelaki tidak munculkan diri. Lantas Tya Warda membuat keputusan gila demi maruah keluarga. Namun hubungan suci itu hanya di atas kertas, bukan seperti selayaknya pasangan suami isteri yang lain. Sehinggalah Azhad ditimpa musibah, tiba-tiba dia berubah sikap kerana memorin Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

Out of stock

By Haizan Runsah
Memang benar. Hutan dan gunung sarat dengan segala keindahan, keajaiban dan ketenangan, membuatkan kita terpukau. Namun, merasai nikmat keindahan ini tidak semudah disangka. Cabaran dari sudut mental dan fizikal perlu ditempuhi sebelum dapat merasai nikmat keindahan. Buku ini merekodkan catatan pendakian penulis ke 16 puncak gunung yang tertinggi di Malaysia dan di beberapa negara. Buku ini bukan sekadar cerita berkaitan keindahan alam, penulis turut berkongsi ilmu asas pend Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Dr.Wan Fahmi & Dr.Nur Annies
Membawa anda mengembara ke 74 buah negara dan meneroka pelbagai rahsia alam ciptaan Tuhan yang sangat hebat. Buku sains bergambar yang berwarna ini mengandungi fakta sains yang pelik, unik, kelakar, menarik, jarang diketahui, serta yang tidak dipelajari di sekolah. Sesuai dijadikan bahan bacaan bersama antara pelajar dan cikgu, anak dan ibubapa kerana ianya seronok dibaca dan mudah difahami oleh semua lapisan umur. Antara Fakta Menarik Siri ini ialah:- a) Ada tasik yang b Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Suri Ryana
Menjadi seorang Fatihah Nabila bukan mudah. Dicurangi Ayden Aqashah benar-benar memberi tamparan hebat dalam meniti usia dewasanya. Namun, siapa sangka di kala dia mahu menjauhi lelaki itu, takdir seakan menolaknya rapat pada Aidid Aqashah, kembar seiras Ayden pula. Bekerja sebagai caretaker mama Aidid dan Ayden, Datin Mahani benar-benar membuatkan hidupnya seperti menaiki roller coaster. Tunggang-langgang! Ayden sering merayu untuk kembali manakala Aidid sentiasa dingin Learn More
USUAL: RM36.00

NOW: RM 36.00 (-0%)

MEMBER: RM 32.40 (-10%)

By Acik Lana
Bayangkan bagaimana rasanya bila menjadi saksi pembunuhan bapa saudara sendiri di depan mata. Bukan itu saja, dia diculik dan dilarikan pula jauh ke pulau terasing oleh si pembunuh! Maka dalam setiap hela nafas Jhia, tak ada perasaan lain mampu tercipta buat Zayn selain daripada kebencian dan dendam yang membara. Malah dia yakin dia sanggup membunuh Zayn dengan tangannya sendiri demi menuntut bela kematian pak ngah. Dia sanggup! Terlalu banyak yang terpaksa Jhia lakukan di Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

Out of stock

By 約瑟夫·布爾戈
在我們生活周遭,到處都是自戀狂! 最全面最詳實的極端自戀者介紹指南   極端自戀者比你想像的還要多!   他們自我感覺良好,唯我獨尊,彷彿世界只為他們存在,   這樣的人,你我的生活中總會出現一兩個,但也許你從來沒認出他們來……   ‧聚會時,總是談論自己,硬要讓自己成為全場焦點   ‧不管任何問題,「都是別人的錯!」   ‧ Learn More
USUAL: RM64.70

NOW: RM 64.70 (-0%)

MEMBER: RM 58.23 (-10%)

By
Have fun colouring and playing with the adorable characters of 44 Cats! These books: • strengthens cognitive skills • develops fine motor skills • boosts colour recognition skills • stimulates creativity Mari warna dan main dengan watak menawan 44 Kucing! Siri buku ini: • mengasah kemahiran kognitif • membangunkan kemahiran motor halus • meningkatkan kemahiran mengenal warna • merangsangkan kreativiti Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Have fun colouring and playing with the adorable characters of 44 Cats! These books: • strengthens cognitive skills • develops fine motor skills • boosts colour recognition skills • stimulates creativity Mari warna dan main dengan watak menawan 44 Kucing! Siri buku ini: • mengasah kemahiran kognitif • membangunkan kemahiran motor halus • meningkatkan kemahiran mengenal warna • merangsangkan kreativiti Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Have fun colouring and playing with the adorable characters of 44 Cats! These books: • strengthens cognitive skills • develops fine motor skills • boosts colour recognition skills • stimulates creativity Mari warna dan main dengan watak menawan 44 Kucing! Siri buku ini: • mengasah kemahiran kognitif • membangunkan kemahiran motor halus • meningkatkan kemahiran mengenal warna • merangsangkan kreativiti Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Have fun colouring and playing with the adorable characters of 44 Cats! These books: • strengthens cognitive skills • develops fine motor skills • boosts colour recognition skills • stimulates creativity Mari warna dan main dengan watak menawan 44 Kucing! Siri buku ini: • mengasah kemahiran kognitif • membangunkan kemahiran motor halus • meningkatkan kemahiran mengenal warna • merangsangkan kreativiti Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By
Have fun colouring and playing with the adorable characters of 44 Cats! These books: • strengthens cognitive skills • develops fine motor skills • boosts colour recognition skills • stimulates creativity Mari warna dan main dengan watak menawan 44 Kucing! Siri buku ini: • mengasah kemahiran kognitif • membangunkan kemahiran motor halus • meningkatkan kemahiran mengenal warna • merangsangkan kreativiti Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

By Black Ink
Manusia Haiwan Tidak Pernah Berputus Asa! Apabila pelampau aktivis haiwan muncul di Afrika dengan agenda tersendiri... kini terserah kepada wira X-VENTURE menghalangnya! Namun mereka keliru sama ada berdepan dengan pengikut Manusia Haiwan atau pihak lain? Mengapa 'kepulan asap' aneh mencetuskan kekecohan? Kwame pula sanggup berkorban untuk menyelamatkan Taz. Kemudian muncul pula seorang gadis berkebolehan luar biasa. Siapakah dia? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Michael Buble
A1 I'll Never Not Love You B4 Don't Take Your Love From Me A2 My Valentine A3 A Nightingale Sang In Berkeley Square A4 Make You Feel My Love A5 Baby I'll Wait A6 Crazy B1 Higher B2 Bring It On Home To Me B3 Don't Get Around Much Anymore B4 Don't Take Your Love From Me B5 Smile Learn More
USUAL: RM249.90

NOW: RM 249.90 (-0%)

MEMBER: RM 224.91 (-10%)

By Soo Siew Boon
Roh Terperangkap Merajalela Komik seram bikin memang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Suram dan gelap... begitulah keaadaan dalam terowang yang sering mengundang tragedi dan kemalangan jalan raya membabitkan nyawa. Tak hairanlah pasti meremang jika terpaksa tempuhi laluan ini. Tak perlu disangkai pasti ramai pernah alami kejadian misteri seperti masuk terowong pada waktu malam tetapi hany Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ilmar Imia
Aina merupakan anak kelima daripada tujuh orang adik - beradik. Dia mempunyai tiga orang kakak, seorang abang dan dua orang adik.Namun begitu, mempunyai bilangan adik - beradik yang ramai bukanlah suatu perkara yang menyeronokan baginya. Hal itu kerana dia berasa rimas dan tertekan kerana apa - apa sahaja, dia perlu berkongsi dengan mereka. Selepas keputusan UPSR diumumkan, Aina menerima tawaran ke sekolah berasrama penuh. Aina berasa sangat gembira dan teruja kerana hasratny Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Abdul Latip Talib
Beliau seorang yang lembut, tawaduk dan sangat pemalu, tetapi apabila mengendalikan setiap urusan yang diamanahkan kepadanya, beliau amat cekap dan pantas. Bagaikan singa jantan bertemu mangsa. Beliau adalah Amir bin Abdillah bin Jarrah Al Fihry Al Qurasyi, atau lebih dikenali sebagai Abu Ubaidah. Beliau mengikuti banyak peperangan membela panji-panji Islam. Bahkan, menjadi panglina perang yang sangat prihatin terhadap keselamatan tenteranya. Rasullah sendiri mengakui kualiti Learn More
USUAL: RM28.90

NOW: RM 28.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.01 (-10%)

By Yumna Fariha
Bukan tak percaya pada cinta pandangan pertama, tapi bolehkah dia merasai perasaan itu? Satu kemalangan kecil yang berlaku di antara Nia Aisha dengan Mikael Zafran telah membuatkan Nia angau terhadap lelaki itu. “Tengok muka pun dah tahu. Jalan tak guna mata. Main langgar aje!” - Mikael “Rasa macam jodoh turun dari langit pula. Mungkin awak adalah cinta pandang pertama saya.” - Nia Tak sangka pertemuan mereka bukan setakat di situ saja. Kerjasama yang terjalin antara Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Cik Tet
Tanpa cinta dan kenal hati budi masing-masing, mereka terpaksa disatukan. Semuanya gara-gara perbuatan khianat orang lain hingga mereka berdua menanggung natijahnya. “Cukup tempoh 3 bulan nanti, awak boleh call nombor tu untuk pastikan sama ada awak mengandung atau tidak.” - Isa Inayat “Saya nak awak tahu... yang saya bukannya perempuan murah!” - Azka Kejamnya Isa menoreh hati Azka hingga berparut. Hidup diteruskan tanpa suami di sisi. Hinggalah Isa muncul kembali di Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Fara Hana
Hidup seorang Tiara Suzanne tidak seindah nama mahupun wajahnya. Dia dibesarkan di rumah anak yatim tanpa mengetahui asal usulnya. Perkenalan tanpa sengaja dengan seorang jutawan muda membawa mereka ke jenjang pelamin, tetapi panas yang diharap sehingga ke petang rupanya tidak berpanjangan. Satu fitnah telah membuatkan Tiara dibuang suami tanpa diberi kesempatan untuk membela diri. “Bagi abang Tiara memang bersalah, kan? Abang tak pernah cuba untuk cari tahu perkara yang se Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Mazlan Yusuf
Kamus ini mempunyai lebih kurang 35,000 daftar kata. Tumpuan utama kamus ini adalah perkataan seharian yang baku dan umum, dengan perkataan dan makna yng kurang lazim atau sangat khusus tidak dimasukkan. Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hj Ahmad Tifla
Hajinya Yang Terakhir sebuah travelog ibadah haji yang sarat dengan panduan, pengajaran dan teladan luar biasa. Dalam bahasa yang sangat mudah tapi begitu membekas di hati, Almarhum Tuan Guru memahamkan bahawa haji bukan semata-mata ibadah jasmani yang memerlukan kudrat dan tenaga tetapi juga ibadah hati. Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 36.00 (-20%)

By Hana Ilhami
Ana uhibbuki fillah (Aku mencintaimu kerana Allah) MUHAMMAD: Mempunyai ilmu agama yang tinggi, ditambah dengan 30 juzuk al-Quran di dalam dada, bukanlah bermakna dia tak boleh jatuh cinta. Cinta itu milik setiap insan. Apa yang penting, iman dan takwa dijadikan sempadan agar tidak tersasar. “Khadijah juga tak cantik.” – Zulaikha. “Mempunyai al-Quran dalam dada, merupakan satu kelebihan yang tiada tandingannya. Tentu saja Khadijah lebih cantik dari segala-galanya ma Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.40 (-20%)

By Intan Delisa
Gelaran ' BUDAK HIJAU ', yang diberikan kini telah menjadi ' viral '. Tapi… Bagi Lisa, ada dia kisah? Kalau boleh, dia sendiri hendak menukarkan uniform sekolahnya menjadi warna hijau! Itulah impian yang menjadi angannya suatu ketika dahulu. Ya… Impian untuk menjadi seeorang Pengawas Pusat Sumber Sekolah. Namun, impiannya untuk menyarung uniform hijau bukanlah semudah yang disangka. Apatah lagi apabila dikhianati oleh orang yang paling dia percaya. Di antara Zue dan Anis, Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By Fatinilam Sari Ahmad
Cinta bukan diukur dengan masa tapi perasaan. Mimpi atau realiti sentiasa menjelma sehingga mengganggu hidupnya. Bukan! Dia bukan berada di alam fantasi. Namun pada masa yang sama lelaki itu wujud mengejar cintanya. Lara makin keliru keberadaannya. Puas ditepis dan ditolak, tapi lelaki itu semakin mendekat membuatkan dirinya merantau mencari jalan keluar daripada kecelaruan hidupnya. Adri tidak akan berputus asa. Lara harus kembali ke dunia nyata. Gadis itu harus pulih daripa Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
DOLLS' FRONTLINE 少女前線 VOL.1-12 END JAP / ENG (E / C) In 2045, most of the Earth was ravaged by Collapse Fluid pollution. World War III broke out across the world over limited housing and food. When the war ended, the world was devastated and civilization is on the brink of collapse. Labor shortages have prompted advances in mechanical technology and resulted in the creation of androids that imitate human beings but have abilities that far transcend human capabilities. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Dreamer
Leona adalah pengawas yang sangat tegas kat sekolah sampaikan semua orang tak sukakannya. Suatu hari, dia ternampak jelmaan hitam seorang gadis. Yang anehnya jelmaan tu seolah-olah sengaja nak kenakan dia. Sejak tu, berlaku beberapa insiden misteri hingga Leona dipersalahkan dan didenda cikgu. Kerana tidak tahan, Leona nekad mencari identiti gadis tu. Apakah tujuan 'dia' datang menjelma dalam hidup Leona? Rungkai misteri hitam dalam siri 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Mengumpulkan 12 cerita para rasul yang menakjubkan daripada Al - Quran. Ikuti perjalanan mereka menempuhi cabaran dan dugaan yang sangat getir di saat kenabian mereka dan pelbagai peristiwa yang mengagumkan sepanjang hayat mereka bergelar rasul, manusia yang menjadi pengutus antara Allah s.w.t dan sekalian manusia di atas muka bumi ini. Cerita ini diharap dapat mendekatka lagi diri adik - adik kepada islam di samping menginsafi kekuasaan Allat s.w.t serta semua kejadian dan c Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 29.61 (-10%)

MEMBER: RM 26.32 (-20%)

By Teme Abdullah
Saka raja yang diwarisi telah memberi kesaktian luar biasa kepada Sang Putera. Jijik dengan amalan syirik jurai keturunannya itu untuk kekal berkuasa, Putera Aradhana Sastra, pewaris tunggal Kesultanan Aradhanapura melarikan diri untuk menjadi rakyat biasa. Dengan harapan, hidupnya akan lebih tenteram. Namun, kemunculan suatu makhluk dari gua yang tahu asal usul Sang Putera menggugat rencananya. “Aku sudah tidak tahan hidup melarikan diri seperti ini! Sedalam mana aku Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By Oudra Aziz
ZAHARAH, seorang gadis Melayu yang sangat sederhana. Masih seorang pelajar dan punya kefahaman yang terlalu cetek tentang kehidupan. JULIEN, seorang lelaki Perancis yang sudah lebih dewasa, bekerjaya, cerdik dan berjaya, DAN sangat kacak. Dunia mereka bertembung pada satu pagi di pertengahan bulan Februari tahun 2004. Mata HITAM Zaharah bertaut dengan mata BIRU Julien dan hatinya berbisik... "Matanya sangat Biru seperti laut, seolah-olah aku boleh berenang di dalamnya..." Ci Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Shadia Hisham
Adrynna tidak menyangka dia menjadi intaian dan idaman majikan sendiri. Khalif, pemuda yang cukup pakej idaman wanita. Sumpah setia menjadi kata keramat ungkapan cinta. “Rynn, awak dengar sini. Adam Fakhri tidak akan pernah menyerah kalah. May the best man win.” - Adam Fakhri Aura Adam mencuri pesona. Kasih Adrynna terhadap Khalif tidak seteguh mana. Ironinya jauh di mata, jauh juga di hati. Demi cinta tak bertepi, Khalif memaafkan khilaf Adrynna. Kasih mereka kembali ber Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Using Bram Stoker's Ability, Fukuchi begins to fill the world with vampires. Meanwhile, freed from constraints of the Page, Tachihara suspects a mastermind other than the Armed Detective Agency and confronts Fukuchi... Then, a powerful mental Ability weapon that was sealed away in Europe is ordered to be delivered to Fukuchi... To intercept it, the reunited Armed Detective Agency mobilises to execute Ranpo's plan. Thus, the curtains rise on the final battle for the Page! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Sango HARUKAWA
Fukuchi guna kuasa luar biasa Bram Stoker dan penuhkan dunia dengan puntianak. Lepas bebas dari kekangan 'muka surat', Tachihara syaki ada dalang sebenar selain agensi detektif dan bersemuka dengan Fukuchi yang cuba hapuskan bukti! Senjata luar biasa mental yang dikunci di Eropah dan ketibaannya ditunggu Fukuchi mula buat kemunculan. Agensi detektif yang berjaya berkumpul semula bergerak ke lapangan terbang tempat senjata luar biasa tu akan tiba untuk jalankan rancangan Ranpo Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Gensou Sangokushi -Tengen Reishinki- 幻想三国志 -天元灵心记 JAP (E / C) In spite of their defeat, the remnant factions of the Taipingtao Revolution continue to resist, plunging China into a seemingly never-ending war. Moreover, the negative emotions left behind by the rebellion's massive death toll begin to form miasma—giving birth to malignant beings called the "wangliang." These creatures can possess humans and turn them into horrifying demons, thus bringing abo Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Ai Mizutani
Dari program percintaan realiti popular Koi Suru Weekend Homestay! Gara-gara kurang yakin dalam percintaan, Airi beranikan diri untuk menyertai Koisute*. Di situ, dia bertemu Tomoya dan menghabiskan masa bersamanya. Dating hanya di hujung minggu sangat best dan membahagiakan... Tapi... ada gadis lain yang ajak Tomoya keluar! Siapa yang menjadi pilihan hati Tomoya? Walau masa bersama semakin singkat... Kita perlu hadapinya! Adakah Airi nekad untuk luahkan perasaan pada Tom Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By ASMIROSE
Mysterious is his middle name. Dia wanita yang tidak mendambakan kesempurnaan. Melakar bahagia dengan si kumbang impian. Jauh sekali daripada kamus hidupnya. Tapi saat takdir sudah siap tercatur, siapa dia hendak melawan? Tidak pernah hatta sesaat pun terlintas di benaknya untuk dimiliki oleh jejaka seperti itu. “Saya cuma nak awak ikhlas.”- ARYANA FAZRINSYAH “Saya tahu kita tak rapat sangat. Tapi saya akan cuba buat awak rasa dihargai. Buat awak rasa selamat di sisi Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By SYAUQIE MK
Pabila bisikannya disahut, segenap urat darahmu akan terhasut. Along sedar yang matanya tiada berhijab. Kesilapannya menegur seorang kanak-kanak perempuan di gigi jeram pada suatu senja telah menjerumuskan keluarga mereka dengan gangguan tanpa henti. “Budak perempuan tu... dia ikut kita balik, ayah. Dia ada kat luar tu..” “Lembaga tu selalu datang dalam mimpi Along. Dia kata dia Panglima Hitam.” - ALONG Aminuddin mula mengesyaki kejadian itu pasti ada kaitan deng Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By USAKO PRINCESSZ
Di balik cantingan berus nyatuh yang menari, menjadi saksi cinta yang lama terabadi Obsesi! Jumud! Dakar! Tiga kata pemeri bagi pemilik tubuh genit bermata bundar itu. Tanpa sekelumit lelah dan mengah, dia terus mengejar sang teruna idaman dengan sejuta lagam dan ragam. “Nun nak buat kejutan. Nun nak masuk melamar abang,” – SITI HANUN HIDAYAH Bola mata jejaka itu membuntang luas. Tingkah Hanun luar biasa. Memecah adat yang menjadi warisan. Dia yang sudah punya piliha Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Mojang AB
Meet five intrepid explorers as they set out in search of an explosive creeper, a mysterious enderman and more elusive mobs. But these blocky beasts are harder to track down than expected and now the explorers need your help to hunt them all down. Do you have what it takes to find these sneaky mobs? Explore the world of Minecraft and its biomes as you journey across the Overworld, through the fiery Nether and even into the terrifying End dimension, as you join the chase to Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Shiduru Onda
Tao, gadis pawang yang cukup taat dan menyanjungi Raja Shou. Malangnya, Raja Shou mangkat bila dikhianati bapa saudaranya sendiri. Tao sukar menerima kenyataan itu. Namun, dia sanggup buat apa saja termasuk hidupkan raja guna jampi terlarang...? Kisah fantasi sakti tentang raja yang hidup semula demi negara dan gadis pawang istimewa! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Nishiki
Susah jugak melayan kerenah haiwan reti protes ni. Tak layan salah, layan terlebih naik tocang pulak. Eh, kucing pun ada tocang? Ish, tak payah serius sangatlah. Jom kita viral-kan kecomelan LAWAK PASAL MEOW agar terus jadi pilihan penuhi waktu santai korang. Happy-kan minda dan sayangi diri! ❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kaoru
Sofia sangat boros, tetapi Norman Dean pula seorang yang berjimat cermat. Atas permintaan ibu Sofia, Norman Dean cuba mengajar Sofia cara menguruskan wang. Oleh kerana mereka mempunyai tabiat berbelanja yang amat berbeza, akhirnya mereka gaduh besar. Adakah akhirnya Sofia dapat belajar sesuatu dan mereka berdua jadi kawan semula? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Anna Milia
Saat akad kedua terucap, rasmi diri ini, seluruhnya milikmu, rasmi kesetiaan ini diserahkan buatmu.Hanan dan Nawal disatukan sekali lagi dalam lafaz akad kedua. Memang jodoh mereka kuat. Perangai pun sama. Kuat cemburu. Hanan tergugat dengan kehadiran Khalil yang selalu berkunjung ke kafe. “Abang percaya sayang. Abang cuma tak percaya Khalil.” - Hanan Baru reda rasa cemburu, muncul pula Cikgu Zaki yang tidak kurang segaknya. Susah, kalau ada isteri cantik. Cemburu H Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Shafinaz Hanafi
Mampukah bahagia mencelah di kala hati dipenuhi dendam? Hidup yang selama ini disangka normal, bertukar secara tiba-tiba apabila identiti dirinya berubah. “You’re adopted, Daniel. You’re Daniel Henry, the one that supposedly died 16 years ago.” Daniel Henry mengalami satu perubahan yang besar dalam hidupnya apabila mendapat tahu yang keluarga kandungnya terlibat dalam satu kejadian pembunuhan kejam. Lebih malang lagi apabila dia dapat tahu dia telah kehilangan mem Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

Out of stock

By Areej Airin
Bibir melafazkan benci, hati menyanyikan nada cinta. Nia sanggup melepaskan crush sendiri semata-mata untuk kebahagiaan sahabat baiknya, Zana. “Aku rasa aku dah suka Arfan.” Lima tahun berlalu, Arfan muncul dalam hidup Nia semula. Meminta untuk menyambung kisah mereka yang belum ternoktah tanpa mengenal putus asa. “In case you forgot, I already told you before. There is no us between you and me. So please, stop talking about us.” “Mungkin bagi kau kisah kita da Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

Out of stock

By Aisyahros
Sebuah kehidupan tanpa ujian, ianya tak layak mendapat kebahagiaan. Kini, separuh hati Vanessa telah menerima kewujudan Tuhan yang Maha Esa. Harapan disandarkan kepada Tuhan. Tali Allah yang ingin dipegangnya dipimpin bersama Noah. Dia akui, dia dapat merasakan kemanisan dalam mengenali Allah Yang Maha Esa dan agama Islam. Namun, tragedi yang berlaku akibat ‘sumpahan’ dalam hidupnya itu telah meranapkan harapannya yang disandarkan kepada Tuhan. “Saya percaya Tuhan awak Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Impiangella
Penderitaan ini tidak mampu membayar pengorbanan itu. Kedegilan Aairin Tahany pada malam itu menyebabkan orang disayangi tergadai maruah diri. Perasaan bersalah menghantui diri. Dek pengorbanan Auntie Su itu, Aairin sanggup buat apa saja untuk Auntie Su. Aairin dihina, dicemuh, disakiti, dikasari, dan sehinggalah menjadi pengganti tempat Auntie Su di majlis pernikahannya. Berharap, agar ianya dapat mengurangkan rasa bersalahnya pada Auntie Su. Empat tahun Aairin lari daripad Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Rose Harissa
EDDY EZLI berkahwin ketika mereka masih bergelar pelajar di Boston, USA. Malangnya usia perkahwinan mereka hanya bertahan selama setahun empat bulan. Tak sanggup hidup susah, Khairina meninggalkan Ezli dan anak mereka yang masih kecil. Mereka bercerai. Trauma dengan kegagalan rumah tangga, Ezlli menutup pintu hatinya. Sekembalinya ke Malaysia, Ezli bergantung penuh pada emaknya, Puan Faridah untuk menjaga dia dan Afi. Bagaimanapun Puan Faridah nekad merancang sesuatu demi mas Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By JEEHAN
Kebaya hitam hadiah dari Jerrad tanda perpisahan kepada isterinya. Jerrad meninggalkan James dan isterinya menderita di Kota London dan menikahi wanita Asia. Akhirnya, isteri Jerrad membunuh diri dengan lengkap berkebaya hitam. Peristiwa itu meninggalkan kesan yang mendalam buat James yang masih kanak-kanak. Lantaran clari peristiwa itu, James berazam mahu menjadi suami yang terbaik buat isterinya. Namun, peristiwa 30 tahun Iampau berulang semula dengan cara yang berlainan ap Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Zint
Setelah melalui pelbagai cabaran berliku, pertandingan lumba pertama Alif kini tiba! Dengan kehebatan skil lumba diasah, pasti kemenagan dalam genggamannya!Tapi... tak semudah tu Alif nak menang. Persaingan sengit di antara dia dan Nafiy menunjukkan sebaliknya. Dapat tak Alif kalahkan Nafiy dan menjadi sang juara?Paling penting, boleh ke Alif buktikan pada keluarga terutama ayahnya yang dia bukanlah sekadar 'rempit lumba malam'Saksikan kesudahan kisah Alif dan cinta pertamany Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

1-830 of 830

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top