0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Sekali lagi cinta kembali 'Found 1278 Related Products
By
HATARAKU SAIBOU THE MOVIE: SAIKYOU NO TEKI, FUTATABI. KARADA NO NAKA WA "CHOU" OOSAWAGI! 工作細胞劇場版:強『菌』來襲!人體腸道大騷動!」(DVD) JAP (E / C / M) Ippan Saibou is envious of the public praise immune system cells like white blood cells receive for protecting the human body from deadly pathogens. Instead of watching safely from his home, he also wants to be useful and get recognized for his efforts. He soon comes across a group of infantile- Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By
KIMETSU NO YAIBA 鬼滅之刃 JAP/ENG (E / C / M) Since ancient times, rumors have abounded of man-eating demons lurking in the woods. Because of this, the local townsfolk never venture outside at night. Legend has it that a demon slayer also roams the night, hunting down these bloodthirsty demons. For young Tanjirou, these rumors will soon to become his harsh reality... Ever since the death of his father, Tanjirou has taken it upon himself to support his family. Althou Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Xanseviera
Zaman sekarang semua orang bergantung pada gajet elektronik untuk semua benda. Tapi kalau tenung skrin lama-lama, tentu sakit kepala! Mujurlah mama dan papa Zulaikha ajak pergi bercuti di kampung dan peluang ni digunakan untuk kurangkan kebergantungan pada gajet. Jom baca Kisah Zulaikha jilid terbaru ini untuk tahu bagaimana nak buat trick shot, kapal terbang kertas paling canggih dan macam-macam lagi! #Gajet #BercutiDiKampung #TrickShot #KapalTerbangKertas #JadiPerempuan Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By
Shin Tennis no Ouji-sama: U-17 WORLD CUP 新網球王子 U-17 世界盃 JAP/ENG (E / C / M) With the arrival of the U-17 World Cup, youth tennis teams from all around the world gather in Melbourne, Australia to determine which is the best. With nine-time champion Germany vying to defend their title once more, and powerhouse nations—Switzerland, France, and the United States—determined to make things interesting, the road to victory is perilous. Although Japan is sitti Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Clay
Saat kejahatan mula muncul, adakah kebaikan mampu memeranginya? Semua orang kembali dunia asal setelah mengharungi pengembaraan aneh dan menakjubkan. Dar'Wyn serta wira kita perlu kembali ke tempat semuanya bermula untuk mengalahkan naga diseru ahli Trigazi. Hanya pedang legenda boleh menundukkan raksasa itu! Pengembaraan bahaya kini menjadi lebih sukar dan mengerikan kerana serangan PEMAKAN ROH! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By JAMILAH MUSTAFA
Berhenti kerja profesionalnya untuk berehat, tapi entah bagaimana tiba-tiba beliau terperangkap dalam dunia pendidikan awal kanak-kanak. Asalnya cuma mahu membantu, namun akhirnya beliau menyedari bahawa cintanya ada di situ. Rasa cintanya pada membelai dan mendidik anak-anak kecil buat penulis begitu komited mengikuti pelbagai kursus-kursus berkaitan untuk mempersiapkan dirinya sebagai pendidik anak-anak di TASKA. Naskhah yang santai dibaca ini mengetengahkan pelbagai kisah Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

Out of stock

By SHAKIRAH MD DIN
Naskhah istimewa ini ditulis oleh seorang wanita berjiwa cekal. Teruji dengan penyakit kanser memaksa beliau menabahkan hati bertarung dengan kesakitan dan emosi. Banyak kemahuan dan kemampuan dirinya yang tidak dapat dicapai atau dilaksanakan lagi. Naskhah ini mengetengahkan peranan suami yang sangat membantu beliau melalui detik-detik sukar dalam hidupnya. Kisah-kisah yang diutarakan mampu menyuntik inspirasi kepada para suami di luar sana agar faham bagaimana melayani kere Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

Out of stock

By DR. ALIZI ALIAS
Rasa macam baru semalam hari Jumaat, esok dah Isnin, kena masuk kerja semula. Sekali lagi perlu menempuh minggu yang panjang. Rupanya menjadi dewasa tidak mudah. Penat, emosi kacau dan adakalanya rasa hilang arah. Tenggelam dalam rutin harian sehingga kita sendiri tidak tahu, apakah makna semuanya lagi. Situasi ini sebenarnya sesuatu yang sangat normal masa kini. Keadaan di mana kita berada di tengah-tengah; tidak sepenuhnya merasakan kebahagiaan tetapi tidak pula sehingga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By 尹汝貞 , 李敏鎬 , 金敏荷
Kim Sun-Ja (Kim Min-Ha) was born and raised in Busan, Korea in the early 20th century, while Korea was under Japanese rule. She falls in love with a man named Koh Han-Su (Lee Min-Ho). She can see that he is a powerful person and from a different social class from her, but she is unaware of his complete background. Meanwhile, a church priest named Baek Isak (Noh Sang-Hyun) comes to stay at the lodge run by Kim Sun-Ja's mother. When he learns of Kim Sun-Ja's situation, he tries Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By
In the country of Ametris, Edward Elric and his younger brother Alphonse lived in the rural town of Resembool with their mother Trisha while self-learning alchemy at a young age. When the brothers commit the taboo act of Human Transmutation to resurrect Trisha after she died of illness, it backfired and they suffer the consequences via the Law of Equivalent Exchange: Edward losing his left leg while Alphonse is dragged into the Gate of Truth. Edward then sacrifices his right Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.90 (-0%)

By Dreamer
Pernah tak terbayang topeng hiasan di dinding tiba-tiba senyum kat korang? Bukan setakat senyum, dia boleh datang jenguk malam-malam lagi! Senyuman topeng macam nilah buat Nina cabut lari bila nampak kat kedai. Ditambah lagi kawan baiknya Melly tiba-tiba ghaib, Nina jadi seram. Jangan kata Melly ghaib sebab topeng tu...?!! Kompilasi kisah ngeri berkisar 'sang mawar' pasti menghantui siri 'Black Rose'! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By USTAZ MUHADIR HAJI JOLL
Kewajipan anak untuk berbakti kepada ibu bapa tidak mengira sama ada mereka masih hidup, sudah meninggal dunia ataupun bukan beragama Islam. Perintah berbakti kepada ibu bapa ini bukanlah suatu perkara baharu yang dibawa Islam bahkan ia sudah menjadi amalan sejak berzaman. Buku ini menghuraikan segalanya berkenaan perintah berbakti kepada ibu bapa seperti hukumnya, kelebihan-kelebihannya, cara-caranya, kisah-kisah salafus soleh yang berbakti kepada ibu bapanya dan nasihat ser Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By FAZLYN RIDZ
Play a stupid game. Win a stupid prize... Dendam... Jesnita terperangkap dengan permainan bahaya kerana dendam lama yang dibawa semenjak zaman kolej. Wanita sepertinya tidak merasai cinta yang sebenar melainkan lelaki sekadar satu kesempatan untuknya sehinggalah muncul seorang lelaki bernama Rafael yang telah berjaya mengetuk pintu ketenangan dirinya. Gold digger! “Tak ada orang akan datang dan meminta untuk berkahwin macam tu saja. Apatah lagi semua orang cakap I ni ja Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By CAHAYA AINN
Tapi, adakah dia lelaki yang telah ditakdirkan menjadi jodohku? Alia dan Syah, kawan baik sejak kecil. Suatu masa dahulu mereka pernah berjanji akan berkahwin apabila dewasa nanti. Janji budak-budak. Namun, satu kejadian berlaku, buatkan Alia membenci Syah. Bagi Alia, apa yang dilakukan oleh Syah takkan mampu dimaafkannya. “It’s not that easy, Syah. Apa yang awak pernah buat dulu, takkan tertebus dengan kata-kata maaf. Just... leave. Jangan muncul di hadapan saya l Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By AZIMAH LILY
Ungku Aziz Bin Ungku Adam, lelaki berusia 30 tahun yang merupakan anak tunggal Dato’ Ungku Adam dan Datin Ida. Sejak di bangku sekolah lagi, Aziz memasang impian melancong seluruh dunia. Tetapi impian Aziz ditentang Datin Ida kerana Datin Ida mahu Aziz menolong dia menguruskan empayer perniagaan mereka selepas kematian suaminya Dato’ Ungku Adam. Aziz membuat perjanjian dengan ibunya sekiranya membenarkan Aziz melancong ke luar negara selama tiga tahun, selepas itu Aziz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By SHARINA ELISA
Sebaik sahaja urusan pengebumian Anuar selesai, Aisyah memperdaya Trisya ke sebuah masjid dan meninggalkan adiknya yang berusia lima tahun itu di situ. Seorang wanita mencecah usia emas yang dikenali sebagai Tok Wan menawarkan diri untuk menghantar Trisya pulang. Malangnya, mereka telah terdengar pertengkaran di antara Mahani dan Aisyah. Dari situ, mereka mendapat tahu bahawa Trisya adalah anak luar nikah di antara ibu dengan lelaki yang bukan ayahnya. Datin Paduka Dahlia yan Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Buku ini menghimpunkan cerita dongeng yang menarik dan penuh dengan nilai murni dalam usaha memupuk minat membaca. Ilustrasi yang menarik dan penuh warna - warni dapat merangsang imaginasi kanak - kanak & sekaligus dapat menanam sifat suka membaca dalam diri anak - anak anda. Satu lagi keistimewaan buku ini adalah perkataanya dicetak dalam dua warna mengikut suku kata. Jadi, buku ini bukan sahaja sebagai buku cerita bahkan bertindak sebagai bahan pengajaran. Selamat Membaca! Learn More
USUAL: RM27.90

NOW: RM 27.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.11 (-10%)

By
10 Cerita Klasik Puteri ini menghidangkan 10 buah cerita puteri alam melayu paling terkenal yang digubah khusus dalam santapan kanak - kanak. Sebagai daya penariknya, kisah dan hikayat puteri - puteri ini dihias dengan llustrasi - ilustrasi berwarna - warni yang cantik untuk menarik minat pembaca cilik. Uniknya, ia juga digarap dengan sedikit perkataan klasik agar kanak - kanak dapat menambahkan kosa kata mereka. Tujuan utama penerbitan buku ini adalah untuk memperkenalkan, s Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Air Team
Dengan Penangkapan Matthew, Adakah Ancaman Ibyon Akan Reda Atau Sebaliknya? Mengiringi Matthew ke penjara makhluk asing, Remy dan Jumbo akhirnya berpeluang untuk berehat. Tiada apa lagi perlu dirunsingkan memandangkan tahap keselamatan di penjara itu sangat ketat. Banduan dipasangkan cip khas yang menyekat kuasa masing-masing. Namun, apa yang disangka tidak berjalan sebaiknya. Apa lagi helah Matthew dan apa yang akan berlaku di Pangkalan Antartik? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Jo & KIN
Dead Moon Town 'Aku tak boleh. Aku... takut...!' Saat berdepan serangan makhluk bengis lagi rakus, langkah Van menjadi kaku. Bayangan ngeri nyawa ibu dan ayah direnggut makhluk kejam tu mula diulang tayang. Namun pada masa yang sama, Van tahu dia perlu teruskan hidup! Bersama rakan lain yang berdepan trauma sama, Van sertai akademi latihan yang mempersiapkan mereka menghadapi raksasa di luar tembok kota. Pertarungan manusia vs makhluk luar tembok... siapa akan selamat? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
ONE PIECE 海贼王 JAP / ENG (VOL.668-805) JAP (VOL.806-1027) (E / C / M) Before he was executed, the legendary Pirate King Gold Roger revealed that he had hidden the treasure One Piece somewhere in the Grand Line. Now, many pirates are off looking for this legendary treasure to claim the title Pirate King. One pirate, Monkey D. Luffy, is a boy who had eaten the Devil's Fruit and gained rubber powers. Now he and his crew are off to find One Piece, while battling enemies and Learn More
USUAL: RM259.90

NOW: RM 207.92 (-20%)

MEMBER: RM 207.92 (-20%)

By Yui Shin
“Aku tak perlukan lelaki!” Saki yang hidup atas nama kerjaya... …bertemu seorang lelaki aneh yang lebih muda darinya. Saki, gadis akhir 20-an yang mementingkan karier bekerja sebagai designer di sebuah syarikat feksyen lelaki. Tapi, usaha dia langsung tak dipandang dan tak diberi kredit. Suatu hari, ketika Saki pengsan di tepi jalan, takdir menemukan dia dengan Akira, lelaki yang jauh lebih muda. Pertemuan tak disangka itu juga menimbulkan rasa cinta dalam diri Saki, Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Yui Shin
Dia bukan orang ‘biasa’. Dan ia cukup menyeksakan... Saki dan Akira saling mencintai. Namun, Akira ada gangguan perkembangan yang sukar difahami orang sekeliling. Dia juga ada sejarah hitam tak diterima dan dibuang dari masyarakat. Saki cuba untuk faham, tapi dalam masa sama, hatinya cukup risau. Lebih merungsingkan, kawan lama Akira yang berniat jahat muncul kembali… Terimalah volum terakhir kisah cinta Saki dan Akira mengharungi rintangan yang tercipta daripada per Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By KF
Saat kau mencintai aku, semuanya indah. Kau suka sangat kuku aku yang cantik ni, kan? Tapi bila kau dah lupakan aku, apa guna aku cantikkan kuku lagi? Ah... Kuku aku yang panjang ni bagaikan faham derita aku. Dia pun perlukan perlukan kau di sisi. Kalaulah... Aku boleh lupakan kau... Kita akan bersama sampai mati, kan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Dreamer
Diculik dan ditimpa kemalangan umpama satu siri episod duka buat Coco, Pear yang menyaksikan kejadian tu berusaha menjejaki si pelaku dengan bantuan Mango. Dalam masa sama, misi mendekati secret crush diteruskan! Pear sepatutnya gembira tetapi dihimpit rasa bersalah. Oh... mungkin ke hati Pear mula berubah arah? Jiwa makin terusik dan kisah lampau mula terurai dalam 'Le.Gardenie: Love Note' jilid ke-3 ni~❤️ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Penjodoh bilangan ialah perkataan yang digunakan berpasangan dengan nama apabila menunjukkan bilangan. Penjodoh bilangan berfungsi menerangkan aspek bilangan sesuatu benda, hal, perkara, tempat dan manusia. Kadangkala, penggunaan penjodoh bilangan dalam pertuturan seharian dalam bidang penulisan tidak lagi dititikberatkan. Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.90 (-0%)

MEMBER: RM 5.31 (-10%)

Out of stock

By Aalin Amily
Meskipun pautan cinta di hujung dahan, Tidak merapuh, setiaku bertahan. Putus hubungan dengan Ikhmal, Seri terus bertunang dengan bosnya sendiri, Seth Aliman. Gila! Tak pernah terfikir dek akal semua itu akan terjadi dalam sekelip mata. Namun, layanan mesra Seth terhadapnya berubah setelah mereka berkahwin. “Aku akan pastikan kau menyesali setiap saat kau lalui Bersama aku. Sekali aku dah benci, sampai mati pun aku akan bencikan kau!” - Seth Aliman Seth mengotakan se Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nia Qurratun’Aini
Bukan sempurna yang kucari. Cukup kau ada di sisi, menemani sampai akhir nanti. Mengembara menaiki kereta api Trans-Siberian merupakan salah satu bucket list dalam hidup Teja Adelia. Namun, Teja sama sekali tidak menyangka yang dia akan duduk berjiran di dalam kereta api dengan Aqid Syamsudin, seorang pelakon popular Malaysia. Sekali gus, menerbitkan tanda tanya dalam hati Teja, mengapa Aqid berada di Rusia. “Saya ada dua sebab. Satu, saya nak bercuti, rehatkan diri say Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By EIQBAL MOHAYDEEN
Pembukaan semula tanah belakang university yang ditutup sejak berpuluh tahun lamanya telah membebaskan seekor makhluk yang terpasung di situ. Malapetaka yang dahsyat meletus. Kejadian aneh dan menyeramkan mula menghantui seluruh pelosok universiti. Huru hara dan kacau bilau merasuk sehingga mengorbankan nyawa. Ramai mengatakan setiap yang mati menjadi mangsa amukan pocong! Aliya, Nadia dan Deena cuba merungkai misteri yang menyelubungi. Sehingga tersingkap kisah tarekat sesa Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By NERODNO
Kisah Mr. Guardian Miss Angel bermula dengan pertemuan tanpa sengaja di antara Izz Ardan dan Aufy Zasha. Pertemuan yang menjadikan Izz Ardan sebagai saksi pertumpahan air mata Aufy Zasha, gadis yang langsung tidak dikenalinya. Gadis yang menangis itu bukan sahaja berjaya menarik perhatiannya, malah tangisan gadis yang tidak dikenalinya itu telah membuatkan hatinya sakit bagaikan ditusuk benda tajam. Setelah pertemuan tersebut, Izz Ardan tidak mampu melupakan gadis yang tidak Learn More
USUAL: RM31.90

NOW: RM 31.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.52 (-20%)

By BONDA NOR
Novel ini berkenaan seorang ustazah yang menjadikan kitab Bidayatul Hidayah sebagai bahan pengajarannya. Bidayatul Hidayah bermaksud Permulaan Taqwa. Ia diambil bersempena nama sebuah kitab karangan Imam Al-Ghazali. Menerusi novel ini, kisah mujahadah menepis cinta ini bermula gara-gara penglibatan kedua-dua watak utama dalam penganjuran satu seminar yang dipanggil SEMINAR BIDAYATUL HIDAYAH. Kitab Bidayatul Hidayah umpama satu manual harian seorang mukmin yang menyentuh Learn More
USUAL: RM70.00

NOW: RM 70.00 (-0%)

MEMBER: RM 56.00 (-20%)

By
Buku ini menghimpunkan cerita dongeng yang menarik dan penuh dengan nilai murni dalam usaha memupuk minat membaca. Ilustrasi yang menarik dan penuh warna - warnai dapat merangsang imaginasi kanak - kanak dan sekaligus dapat menanam sifat suka membaca dalam diri anak anak anda. Satu lagi keistimewaan buku ini adalah dwibahasa dan juga perkataanya dicetak dalam dua warna mengikut suku kata. Jadi, buku ini bukan sahaja sebagai buku cerita bahkan bertindak sebai bahan pembelajar Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By DR. SAMHAN
TENTANG KEAJAIBAN OTAK YANG ALLAH KURNIAKAN 1. Mengapa Otak lelaki dan perempuan berbeza? 2. Apakah kompenan dalam otak? 3. Bagaimana kanser Otak terjadi? 4. Bagaimana merangsang Otak anak supaya jadi hebat. 5. Buku ini juga tentang kekuatan Jantung. 6. Bagaimana aliran darah dalam Jantung? 7. Bagaimana serangan Jantung terjadi? 8. Rahsia untuk Jantung sihat dan banyak lagi. Tujuan utama saya menulis buku ini adalah ingin memupuk tabiat membaca di kalangan anak-anak yang le Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By EMMA MARIAM
Aku berhenti mencintai, kerana kau berhenti menghargai. Cinta buat seseorang itu buta. Cinta juga buat seseorang itu hilang punca. Bagi Dinara pula, cintanya kepada Dean Mikhail buat dia hilang segala-galanya. “I’m pregnant.” - Dinara Sofea “Kita gugurkan.” - Dean Mikhail Apabila maruah sebagai galang gantinya, apa lagi yang tinggal? Selain diri yang telah hancur penuh noda. Dinara nekad, dia benar-benar memastikan jalan hidupnya tidak berselisih pun dengan Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By NORRA HASSAN
Jujur dan tulusmu, terlalu indah buatku. Demi mencari saudara yang melarikan diri, Karma datang ke utara. Pada hari pertama di daerah kecil itu, dia bertemu Cinta yang gila-gila. Cinta yang terhimpit dengan hutang arwah ayah, hendak menukar kerjaya daripada penoreh getah profesional kepada pelayan kafe yang boleh menjanjikan pendapatan yang lebih tetap. Lagi bersemangat dia apabila adanya Karma, si cinta pandang pertamanya di tempat dia minta kerja. Demi menjerat... Eh t Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By NIA QURRATUN’AINI
Jika pungguk rindukan bulan, aku pula rindukan kamu. Pemergian Aminuddin Chik secara tiba-tiba bukan sekadar memberi kesedihan, malah mengundang seribu satu pertanyaan. Siapakah pewaris lelaki itu? Jika ada, siapakah gerangannya? Apakah nasib yang akan menimpa ke atas Restoran AC Tok Mi? “Ya. Aku cucu tunggal Aminuddin Chik.” - Qamar Andika Pengakuan daripada cef selebriti terkenal itu menyebabkan pertengkaran mula terjadi. Andika ingin melenyapkan masa lalunya dengan Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By INTAN AIDDA
Mya, hidupnya seperti terperangkap dalam satu ruang yang memberikan dia kelebihan untuk melihat kematian yang bakal berlaku melalui mimpinya. “Kau bunuh mak kau sendiri.” Kenyataan tersebut sukar untuk diterima. Mana mungkin dia tergamak hendak membunuh ibu kandungnya sendiri. Namun, tiada siapa yang percaya. Bukan itu sahaja, dia turut dituduh gila gara-gara menceritakan mimpi-mimpi aneh itu kepada semua orang. “Mimpi tu satu petunjuk? Come on, doctor! Takkanlah Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Wesley
Memperkenalkan... lawak yang pasti buat korang terimbau kisah dulu-dulu. Lebih-lebih lagi masa korang balik sekali-sekala dan buat atuk nenek pening kepala. Satu-satunya lawak tentang kerenah orang kampung. Korang pasti tak sabar nak kenal penduduk Momoland ni, kan? Apa lagi? Jom terjah kampung ni. Kita kajutkan lagi suasana! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Solar Team
MENJADI YANG TERBAIK! TANGISAN JACKAL SEPERTI TIADA EMOSI! Terima kasih kepada Niko dan Pakatan Global kerana campur tangan memaksa Silver Tiger meninggalkan tasik. Alex bersama yang lain buat keputusan untuk kembali ke pulau Jones. Silver Tiger pula ingin tahu apa yang paling berharga bagi Jackal untuk memaksanya membawa Cik Crowbone! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By
JoJo's Bizarre Adventure JOJO的奇妙冒险 JAP(LIVE MOVIE) E / C / M Late 19th century. Young, handsome and wealthy English noble-man Jonathan Joestar seems to have everything people crave for. His lowly-born adopted brother Dio Brando. brought into the family by Jonathan's father George, is particularly jealous of Jonathan. When Jonathan found out Dio's horrible secret, he tried to use an stone mask that looks like a torture instrument to kill Jonathan. who's into archae Learn More
USUAL: RM139.90

NOW: RM 111.92 (-20%)

MEMBER: RM 111.92 (-20%)

By
ONE PIECE 海贼王 JAP / ENG JAP (VOL.492,542,590) E / C / M Before he was executed, the legendary Pirate King Gold Roger revealed that he had hidden the treasure One Piece somewhere in the Grand Line. Now, many pirates are off looking for this legendary treasure to claim the title Pirate King. One pirate, Monkey D. Luffy, is a boy who had eaten the Devil's Fruit and gained rubber powers. Now he and his crew are off to find One Piece, while battling enemies and making Learn More
USUAL: RM259.90

NOW: RM 207.92 (-20%)

MEMBER: RM 207.92 (-20%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-44 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Set in a fictional country called Daeho that does not exist in history or on maps, the series is about the love and growth of young mages as they overcome their twisted fates due to a magic spell known as the "alchemy of souls", which allows souls to switch bodies. It follows the story of an elite warrior named Nak-su whose soul is accidentally trapped inside the weak body of Mu-deok—Jang Uk's servant. 講述了以歷史和地圖上都不存在的大湖國為背景,因改 Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By Muhammad Zaid Fakhri , Shafiq Mansor
Mirul kini mula berada dalam keadaan dilema kerana terpaksa memilih haluan baru sebagai salah seorang ejen organisasi B.A.Y.A.N.G. dan juga Mighty Knight Bayu. Keadaan menjadi semakin serba salah untuk meneruskan perjuangan sebagai seorang ejen. Ketika Mirul dan Ejen Hana sedang sibuk berbincang di taman, seorang wanita diserang oleh Native Primitive yang berada di situ. Adakah Mirul akan memilih untuk tidak mengambil peduli atau kembali berjuang sebagai Mighty Knight Bayu? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Ustaz Haji Jafri Abu Bakar Mahmoodi
Bertanya merupakan salah satu kaedah utama bagi membuka pintu rahsia ilmu pengetahuan. Apatah lagi jika pertanyaan itu ditujukan kepada seorang utusan Allah ﷻ, Nabi Muhammad ﷺ. Maka pasti jawapan yang disabdakan itu jauh lebih bernilai dan bermakna. Buku Umat Bertanya Rasul Menjawab hadir bagi mempersembahkan koleksi pertanyaan-pertanyaan yang pernah diajukan oleh para Sahabat kepada Rasulullah ﷺ. Melalui buku ini, pembaca dapat mengutip mutiara-mutiara hikmah daripada Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Azeem Razali / Irwan Fariz
Lowkey & The Gang kembali lagi! Macam-macam kerenah... Macam-macam lagak... Macam-macam timing. Korang tahu jelah perangai Lowkey, kan? Woot... Woot! Jom bergelak ketawa dan chill-kan diri karya C2V. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syed Qais / Arham Syafiq
Mengisahkan Akim, seorang pelajar tingkatan dua yang mempunyai kesedaran dan semangat luar biasa terhadap isu kelestarian alam. Bersama dua orang rakan, cuba untuk menubuhkan kembali kelab alam sekitar di sekolahnya. Tetapi usaha itu tidak mendapat sambutan. Kemunculan seorang guru baru di sekolah membuatkan akim memulakan rencana baru dalam usahanya itu. Kisah tiga orang remaja yang cuba untuk mengubah dunia. Kisah seorang guru yang cuba lari dari semesta. Pertemuan y Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Xiao Jiangnan
“Pameran Keliling Fosil Dinosaur” telah diadakan di Pekan Botani. Sawi, Walnat, Polong dan Kembang awal-awal lagi sudah datang untuk mengunjungi pameran tersebut. Apa yang tidak tersangka ialah mereka telah terlibat dalam kejadian kehilangan fosil Troodon. Demi mencari kebenaran di sebaliknya, Geng Botani telah pergi ke Bandar Zombi. Namun mereka terjatuh ke dalam terowong masa sewaktu pengembaraan, lalu merentas ke hutan pada akhir Zaman Batu Kapur. Di sana, mereka kagu Learn More
USUAL: RM17.50

NOW: RM 17.50 (-0%)

MEMBER: RM 15.75 (-10%)

By Keith
Pasti gamat dan menghiburkan! "Lawak Kampus" jilid ke-44 karya Keith kini kembali lagi! Sarat dengan lawak sempoi Vanness, Froggy, Aditas dan kawan-kawan. Ilustrasi watak Lawak Kampus ala bintang glamor turut diselitkan. Sudah tentu pembaca di luar sana tak kering gusi membelek komik humor ni! Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 38.00 (-0%)

By Liza Nur
Khadeeja, dibesarkan dalam keluarga yang penuh kacau-bilau. Sikap pilih kasih orang tuanya, menjadikan dia gadis yang suka memendam rasa. Diamnya selalu disalahtafsirkan. Senyumannya tak kena tempat dan masa. Kehadiran Adlyn sebagai sahabat memberi Khadeeja ruang untuk bernafas, tetapi insiden hitam telah berlaku sehingga menyebabkan dirinya dibenci. Ketika dia sedang lelah memikul tanggungjawab keluarga, Nufail datang memikat. Khadeeja cuba memujuk hatinya untuk menerima N Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Noorfadzillah
Faris dan Khai adalah dua sahabat yang menuntut di pusat pengajian tinggi swasta. Kedua duanya kaki game, ‘Bestie forever’. Cumanya Faris lebih obses terhadap semua jenis permainan video. Semuanya bermula dengan kemunculan kotak bersegi dilapisi cairan lilin merah dan tanpa nama pengirim tidak mengundang keraguan pada Faris. Apatah lagi isinya adalah set terkini Prio Virtual Reality yang paling diidamkan. Sebuah permainan video yang berkonsepkan ‘Survival Horror Games Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Akma Saidon , Suzani Nadzir , Julie Jasmin
Mulan dan Jamila dipindahkan untuk mengendali segmen Mess of Mystery setelah dua dari rakan sekerja mereka berhenti. Menjadikan kisah kehilangan seorang gadis bernama Natalya sebagai kisah pertama yang akan diketengahkan, mereka berdua seringkali menghabiskan masa di Bilik Rekod hingga melebihi jam bekerja. Semenjak mengendalikan kisah itu, mereka mula didatangi jelmaan seorang perempuan meminta tolong hinggalah mereka dipertemukan dengan seorang pengawal keselamatan bernama Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Bunga Amani
Sayang Anum, gadis kampung nelayan yang bercita-cita mengakhiri zaman bujangnya dengan seorang pemuda alim bernama Mikail. Hajat dalam hati mahu dimiliki lelaki yang itu seusai tamat persekolahan. Namun impian hancur di tengah jalan takkala dirinya disunting satu keluarga kaya-raya dari bandar. Tak mungkin Sayang Anum terima lelaki lain selain Mikail. Demi Mikail, Sayang Anum tekad terima tawaran Ikhyal untuk bernikah dengan lelaki itu dan mengetepikan rancangan sebenar ibu b Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.60 (-20%)

By Ilmar Imia
Selepas suaminya meninggal dunia, Aulia tidak pernah terfikir untuk berkahwin lagi. Fokusnya yang utama adalah membesarkan Anas, satu-satunya anak dia dan Idham. Namun setelah tempoh idahnya berakhir, Izwan datang melamarnya. Izwan ialah abang iparnya yakni abang kepada Idham. Walaupun sudah berkali-kali dia menolak, namun Izwan tetap menginginkannya. “Ada apa abang nak jumpa Lia? Kita dah tak ada apa-apa hubungan lagi, kan?” - Aulia “Kita masih boleh sambung balik hu Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Surianti Ramli
Surianti Ramli berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang masakan professional. Bermula sebagai blogger, kini beliau aktif di Instagram dan Youtube. Mempunyai lebih daripada 350 ribu pengikut di Instagram, serta berpengalaman bekerjasama dengan pelbagai syarikat berprestij di Malaysia, membuktikan kredibiliti beliau dalam bidang masakan. Bagi melebarkan lagi kredibiliti beliau dalam bidang ini, Surianti Ramli tampil dengan buku “Resipi dari Dapur Surianti” yang menyajik Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By EMMIYYA
Vie Alea punyai impian dan ciri-ciri tertentu untuk siapa yang mahu menjadi pasangannya. Sehinggalah dia bertemu dengan Zill Syakeeb yang menepati cita rasanya itu. “You selamatkan I dua kali hari ni.” - Alea “Selamatkan you berkali-kali pun I sudi, Alea.” - Zill Dalam hebat dilamun cinta, seorang pemuja rahsia dari zaman belajar dahulu kembali muncul dalam hidup Alea. Bezanya dahulu dia hanya seorang lelaki biasa. Tapi sekarang bagaikan putera impian dara. Cuma pers Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-20%)

By JULES
Alkisah Qaseh, gadis happy-go-lucky, cemerkap dan seringkali dihakimi sebagai anak bongsu, walau pada hakiki dia tidak sama sekali berkiblatkan kemewahan. Dia pendengar setia sekali gus penyelesai masalah. Hobinya meringankan beban mangsa yang ditindas oleh pasangan mereka. Acapkali badai menimpa dialah srikandi abad ke-21, alfu ke-3. Peribahasa berpantang maut sebelum ajal dijulang tinggi saat kecelakaan melingkari situasi. Akibatnya, Qaseh dimurkai ayahanda ekoran mempert Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By AYESHAH AMANI
Nukilan kehidupan manusia tidak semuanya tercoret indah. Adakalanya, ada garis hitam yang terconteng membuatkan dirinya larut dalam sunyi. Lontaran kata-kata nista sudah sebati dengan jiwa. Hidup diselubungi kegelapan, namun diredah jua. Malaysia dan Thailand. Dua insan ditemukan dalam takdir yang kelam. Siapa sangka, hasrat seorang gadis buta untuk mencari pembunuh orang tuanya membuatkan dia ditemukan oleh seorang ketua kongsi gelap di negara gajah putih itu. “Tolong saya Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Rino Mizuho
Koleksi Air Mata Red Cherry Chocolate Shokora membesar melihat ayahnya cuba hasilkan coklat paling sempurna. Rahsia 'ahli sihir gelap' bakal terungkai? Tartelette Sedih sangat bila kawan sendiri layan endah tak endah. Tambah mengharukan tak ada kawan sudi menyapa di kelas baru. Siapa sebenarnya gadis kesepian dan terpinggir itu? Frozen Cake Kembar dari kedai aiskrim Glacier datang untuk membantu Shokora. Apa agaknya yang tersirat dalam hati kembar nampak serupa tapi tak sa Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 13.50 (-10%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
Urano Motosu loves books and has an endless desire to read literature, no matter the subject. She almost fulfills her dream job of becoming a librarian before her life is ended in an accident. As she draws her last breath, she wishes to be able to read more books in her next life. As if fate was listening to her prayer, she wakes up reincarnated as Maine—a frail five-year-old girl living in a medieval era. What immediately comes to her mind is her passion. She tries to fin Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 55.92 (-20%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

1-1278 of 1278

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top