0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Siri candy 'Found 1587 Related Products
By Candy Factory
Eksklusif di Popular! Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By
Siri puteri menceritakan lima orang puteri yang hidup di sebuah kerajaan Limau. Manis mempunyai suara yang merdu, Kasturi mempunyai hati seorang pahlawan, Purut seorang yang sangat pemalu, Bali seorang yang penyayang dan Nipis yang nakal bersama kucing kesayanganya bernama Jebat. Masing - masing 5 beradik mempunyai kemampuan yang luar biasa yang apabila digabungkan, mampu menjaga keamanan dan keharmonian dalam kerajaan Limau dan rakyatnya. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.90 (-0%)

By Farihah Iskandar
Closure ialah sekuel terakhir siri popular Dear Yayah. Fokus cerita adalah bagaimana Jihan dan Hazman melalui waktu-waktu getir selepas Jihan memutuskan hubungan mereka. Masing-masing tidak dapat 'move on' kerana perpisahan mereka seperti tergantung. Jihan tidak memberi sebarang alasan mengapa dia menyepi tanpa berita. Pada masa yang sama dia terkesan dengan tindakan dan keputusannya sendiri. Hazman, tanpa putus asa mengharapkan Jihan hadir menyinari hidupnya kembali. T Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.00 (-0%)

By CANDY FACTORY
Ketika membantu di sebuah kempen derma darah, Joni, Mia dan Emilia mendapat banyak pengetahuan tentang darah, malah mereka juga tahu jenis darah masing-masing. Joni yang teruja kemudiannya membaca tentang empat jenis personaliti mengikut jenis darah daripada sebuah majalah. Bagi Joni trivia daripada majalah tersebut tepat walaupun kawan-kawannya ragu-ragu. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By KIN & ESTHERYU
Ada seorang murid perempuan bari di sekolah yang menimbulkan masalah kepada Barbara! Zach, Gary dan Nicky pula menyertai uji bakat untuk menjadi duta produk kepada pengeluar gula-gula. Siapakah bakal terpilih dan mempunyai senyuman paling menawan? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By
Kandungan buku-buku dalam siri ini komprehensif dan sistematik selaras dengan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK) dan disusun mengikut tata tingkat kemahiran kanak-kanak bermula dari aras rendah kepada aras yang lebih tinggi. Kepelbagaian aktiviti yang padat dan ceria juga memberi ruang kepada kanak-kanak untuk meningkatkan daya pemikiran mereka. Learn More
USUAL: RM6.60

NOW: RM 6.60 (-0%)

MEMBER: RM 6.60 (-0%)

By
*Sesuai untuk umur 4+ *Kenal dan belajar kata melalui permainan cari kata Learn More
USUAL: RM2.90

NOW: RM 2.90 (-0%)

MEMBER: RM 2.90 (-0%)

By Xiao Jiangnan
Kali ini berkisar tentang pertempuran antara Wira Hijau, Pahlawan Serigala, dan Ralf. Pada masa yang sama, Kesateria Templar memiliki kuasa tumbuh semula seperti salamander! Apa perkaitan antara mereka semua? Adakah Kesateria Templar akan menjadi semakin kuat setelah lengan baharunya tumbuh semula? Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.90 (-0%)

By Xiao Jiangnan
Kali ini berkisar tentang pertempuran antara Wira Hijau, Pahlawan Serigala, dan Ralf. Pada masa yang sama, Kesateria Templar memiliki kuasa tumbuh semula seperti salamander! Apa perkaitan antara mereka semua? Adakah Kesateria Templar akan menjadi semakin kuat setelah lengan baharunya tumbuh semula? Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.90 (-0%)

By Zint
Peperiksaan SPM akhirnya tiba. Jime dan rakan-rakan berusaha jawab sebaik mungkin. Fox pula nak meniru, tapi berjaya 'ditumpaskan' pengawas peperiksaan. Hore! SPM dah habis! Merdeka! Tapi kejap! Ada sesuatu menghalang kegembiraan diorang yang boleh menyebabkan diorang... terbunuh! Apa dah jadi ni? Fox, kau kat mana?!! 'Under 18 Elite' kini sampai ke penghujung. Terima kasih atas sokongan padu korang. Lepas ni Zint dah tak nak melukis ke? Atau ada siri 'meletup' nak keluar? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Hilal Asyraf
Pertembungan antara kebenaran dan kebatilan semakin memuncak. Inteligen Kerajaan Malaysia masih tidak berputus asa memburu Nobu sebelum impiannya untuk merentas masa direalisasikan. Tetapi pasukan Afam, Bakri, Faisal dan Mus'ab juga tidak berdiam diri dan bersedia untuk kemungkinan yang terburuk. Nobu dengan kelicikannya berjaya merentas masa, dengan satu misi yang besar - membunuh Muhammad SAW! Satu usaha drastik yang bermatlamatkan mengakhiri pertembungan antara Ryuken da Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-0%)

By
Cerita yang terdapat dalam siri ini: *Pemuda dengan Toyol *Nenek Ponah dengan Toyol *Penyelamat Toyol *Toyol dan Kaki Judi *Toyol dengan Mak Biah *Toyol dengan Perompak *Toyol di Pasir Sahara *Toyol dan Perjanjian Darah *Toyol Tuk Sulong *Wang Derma dicuri Toyol Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.00 (-0%)

By
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By
Seiya, a young teen, is recruited by Alman Kido to become a fabled Bronze Knight (青銅聖闘士 Buronzu Seinto). The series follows the Bronze Knights as they fight prolific warriors in the quest of becoming Goddess Athena warriors, while Seiya at the same time is looking for his missing sister. 自幼和姐姐离别,现在在儿童福利设施生活的少年星矢,某一天,蕴藏其体内被称为“小宇宙(cosmo)”的力量觉醒了,他也因此被卷进 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.90 (-0%)

By Ryo Takamisaki
Sahabat Setia Pengembaraan Ash dan Pikachu untuk berjumpa Pokemon Legenda, Ho-Oh diteruskan. Agak-agak berjaya tak? Diorang menghala ke Gunung Tensei dan Marshadow jadi penunjuk arah. Manakala ada Pokemon mitos entah sejak bila menyorok dalam bayang-bayang Ash. Apa Ash dan Pikachu nak buat bila terperangkap dalam bahaya?!! Siri yang pasti buat korang menangis. Karya tentang nilai persahabatan Ash dan Pikachu! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Candy Factory
Alex dan putera teruja bila dapat tahu Puteri Han Su Jung dan ahli MPP Akademi Poposi akan datang melawat Momos. Tetapi kegembiraan mereka bertukar menjadi mimpi ngeri apabila puteri-puteri itu diculik! Dapatkah Alex dan putera lain menyelamatkan mereka? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Acik Lana
Bergelar isteri sejak berusia sembilan belas tahun, Hayla tak pernah bahagia. Malah cukup terseksa tatkala menjadi mangsa keganasan suaminya sendiri. Perbezaan usia yang ketara membuatkan Zafran begitu keras menjunjung ego. Gila kuasa! Semua mahu diatur suaminya dari A to Z. Lima tahun menadah sepak terajang, Hayla tekad untuk melarikan diri. Beberapa siri pertemuan dengan seorang pemuda ‘tak berperasaan’, perlahan-lahan telah mengubah rentak hidupnya. Dan siapa sangk Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.00 (-0%)

By Candy Factory
Impian Joni untuk melihat konsert Mikael di Prague menjadi kenyataan. Dia bukan sahaja akan menghadiri konsert tersebut, malah menjadi pasangan Mikael di majilis makan malam dan tari-menari. Sebelum itu Mia dan Emilia berusaha mengubah Joni menjadi gadis anggun dengan mengajarnya etiket sosial. Adakah mereka berjaya menjadikannya gadis anggun dan beradab? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Candy Factory
Joni, Emilia dan Mia sedih kerana ahli keluarga mereka sering mengganggu privasi mereka. Sofia pula tidak faham tentang kepentingan melindungi privasi, jadi dia berkongsi banyak maklumat peribadi di media sosial. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Sisyoujae
Tanya diri korang, dalam sehari berapa kali korang salahkan diri sendiri? #ingatAllahSWT Hidup ni tak lari dari konflik dan masalah. Kadang-kadang, kita cuba jadi hero selesaikan masalah orang sampai lupa hal sendiri. Kadang-kadang kita buat perkara baik tapi jiwa sentiasa berkecamuk. Kadang-kadang kita terlalu nak jadi macam orang lain hinggakan banyak alasan dan halangan dalam diri. Buku ni (bukan komik atau novel!) tak nak suruh korang salahkan diri sendiri dan keliling, Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Candy Factory
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Candy Factory
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-0%)

By Riley Fizan
Kalau tak dapat menjadi Sirius, kau perlu mampu menjadi Polaris.” ************************* “Awak masih hidup, Hakimi. Awak cuma hilang dan sekarang saya cuma perlu cari awak!” – ADRIYANA . Selepas enam tahun berlalu, bersama tekad itu Adriyana merancang untuk memulakan semula misi mencari Hakimi Adam Song, lelaki yang bersinar umpama bintang di matanya. Si bintang POLARIS. Mustahil manusia hilang begitu sahaja di dunia ini. Bersembunyi mahupun tersembunyi, p Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.00 (-0%)

By Dr Mohd Hilmi B Abdullah
Perubatan Ibnu Sina mungkin belum lagi terkenal di negara ini. Perubatan ini selalu disalah anggap sebagai perubatan homeopati, sedangkan terdapat banyak perbezaan antara kedua-dua disiplin ilmu perubatan tersebut, tanpa menafikan terdapatnya beberapa persamaan antara kedua-duanya. Perubatan Ibnu Sina, di sebalik usianya yang telah pun mencapai angka seribu tahun, masih lagi diamalkan secara serius dan efektif di India, Pakistan, Asia Tengah, dan Eropah. Malah, di India dan P Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.00 (-0%)

By Candy Factory
Alex and the Princes are excited to hear that Princess Han Su Jung and the other Student Council members of Poposi Academy will be visiting Momosu. But their excitment soon turns to horror when they find out the Princesses have been kidnapped! Can Alex and the Princes save the Princesses? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By
A sequel to the main series and follows the Aqours girls as they prepare to enroll at a new school. While the first and second years run into some unexpected trouble, the third years end up going mysteriously missing on the way to their graduation trip. Separated, the girls begin to realize the value of their friendships as they attempt to find a solution to their various crises. 电影版剧情接续电视动画第二季结尾内容。 Aqours在最后一次以浦之星女学 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By KK Ng
SIRI ADIWIRA: WIRA HIJAU 1 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.90 (-0%)

By KK Ng
SIRI ADIWIRA: WIRA HIJAU 2 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.90 (-0%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-0%)

By Candy Factory
Oh no! The students of Momos Academy are displeased with the Student Council again! They're unhappy with Alex's dress sense! Consequently, Prince Ciel gives Alex a makeover. Also, Alex and the Princes visit the Princesses on Poposi to learn from them. What will the Princesses think of Alex's new look? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.00 (-0%)

By Ho Sing Ee
Roh gadis berlegar-legar? Memanglah pelik, tapi tak ada yang mustahil. Boleh ke pertemuan pelik antara Noah dan Melina hadirkan kemanisan jiwa? Tiada siapa tahu permainan takdir ni tapi mungkin ia paling indah dan bermakna buat mereka? • • • "Ka... kau cakap dengan aku ke?" "Kau nampak orang lain ke kat sini?" perli Noah. Gadis itu seolah-olah tidak percaya dengan apa yang didengar. Wajahnya berkerut. "Ta... tapi macam mana kau boleh tengok roh?" Wo Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-0%)

By 三宅陽一郎
從我們熟悉的Siri、掃地機、電玩遊戲、自駕車, 到未來的智能保母、醫療機器人、或線上客服、翻譯等等, AI將成為你我日常生活中無可取代的好夥伴, 每一個人都應該了解人工智慧的基本知識。   誠司任職於某家商社。有一天,主管下令要他「籌備一個運用人工智慧機器人──喬巴的新專案」。誠司心想:「到底什麼是人工智慧啊?」正當他煩惱著不知 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 43.10 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Based on the latest CEFR-aligned curriculum *The incorporation of SOW (Scheme of Work) to indicate the learning standard of each exercise will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students' ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Based on the KSSR syllabus *The various exercises which incorporate the DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) will help teachers and parents to assess the students' level of performance *The KBAT questions in this book will strengthen the students's ability to apply, analyse, evaluate and create *The books in this series are comprehensive and practical to be used in assisting students learn effectively Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR Semakan yang terkini *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

By
*Diterbitkan khusus untuk murid-murid sekolah rendah *Kandungan siri ini selaras dengan KSSR *Latihan-latihan yang berdasarkan DSKP (Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran) boleh membantu guru dan ibu bapa menilai pretasi murid-murid *Soalan-soalan yang menerapkan KBAT dan peta i-THINK dapat membantu murid-murid untuk memperkukuh kemahiran mengaplikasi, menganalisis, menilai dan mencipta *Buku-buku dalam siri ini amat komprehensif dan praktikal untuk meningkatkan keberke Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.90 (-0%)

MEMBER: RM 3.90 (-0%)

1-1587 of 1587

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top