Spring 2021
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Suamiku paling sweet 'Found 751 Related Products
By Ashley Audrain
Raw, visceral, and often disturbing, this is an intense psychological drama that will be embraced by serious book club fans of Lionel Shriver's We Need To Talk About Kevin' Kristin Hannah, bestselling author of The Nightingale ***** 'I will never forget her eyes in that moment - I couldn't look away from them. But I knew what happened as soon as I heard it. 'I think she pushed him,' I said to you quietly. 'I think she pushed him...' ---- 'I read it in one sitting. Not to Learn More

USUAL: RM75.50

NOW: RM 64.90 (-14%)

MEMBER: RM 56.90 (-25%)

By Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By Kate Weston
Utterly hilarious and boldly honest, Kat's back to tell us how it is - and it is STILL INCREDIBLY EMBARRASSING. Fearlessly navigating periods, relationships and a disastrous trip to France, Kate Weston is a brilliant new comedy voice for a new generation of teens. 15-year-old Kat has suffered through mortifying incidents, muddling moments and Instagram hell - but her extreme teenage confusion isn't over yet. It's a new term at college, and Kat is determined to spread the wo Learn More

USUAL: RM45.90

NOW: RM 36.72 (-20%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

Out of stock

By Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Song Kang , Lee Jin-Wook , Lee Si-Young , Lee Do-Hyun

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.90 (-20%)

MEMBER: RM 39.90 (-20%)

By
有230万人口,其中八成人口为学生的“学园都市”,是比其他地区科技更为先进,并从事“超能力开发”的特殊地区。 而整座学园都市中仅有七人的等级5超能力者之一御坂美琴,由于她的能力与个性使然,因而被卷入了学园都市中所发生的种种事件…… In the futuristic Academy City, which is made up of 80% students, many of whom are espers possessing unique psychic powers, Mikoto Misaka is an Learn More

USUAL: RM79.90

NOW: RM 63.92 (-20%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By Konomi Wagata & Lain-lain
Kompilasi kisah seram berlatar kat sekolah. Mungkin ada insiden pelik menanti dan tak mustahil berlaku berdekatan tempat tinggal korang! Ada 6 karya termasuk 'Kehidupan Normal' oleh Konomi Wagata, 'Kayangan! Ketua Pelajar Diva' oleh Tonoko Nishimura dan lain-lain. Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Julia Quinn
The second book in the beloved and globally bestselling Bridgerton Family, now a series created by Shonda Rhimes for Netflix. Welcome to Anthony's story . . . ________________________________________ 1814 promises to be another eventful season, but not, This Author believes, for Anthony Bridgerton, London's most elusive bachelor, who has shown no indication that he plans to marry. And in all truth, why should he? When it comes to playing the consummate rake, nobody does it Learn More

USUAL: RM45.90

NOW: RM 41.31 (-10%)

MEMBER: RM 36.72 (-20%)

Out of stock

By HASBRO
It's a real treat to experience this irresistibly fun way to play with Play-Doh compound! Instead of a can, 3 ounces of Play-Doh compound come in an airtight container shaped like an ice cream cone or ice pop. Use the built-in molds to customize your own creations, complete with crazy candies. Grab one as a treat without the sweet, or as a great stocking stuffer for kids! Purchasers will randomly receive an ice cream cone or ice pop. Each sold separately. Customise your crea Learn More

USUAL: RM12.89

NOW: RM 10.50 (-19%)

MEMBER: RM 9.50 (-26%)

By HASBRO
It's food - or at least, it looks like a tasty treat. Play-Doh Mini Sweets Tools lets you forge Play-Doh brand modeling compound into fun shapes like ice cream, candy, or whatever you can imagine. Each individually packaged set has tools and some Play-Doh for kids ages 3 and up. Learn More

USUAL: RM15.89

NOW: RM 10.50 (-34%)

MEMBER: RM 9.50 (-40%)

By Mohamed Nasser Mohamed
30 warkah penyumbang yang termuat di dalamnya adalah suara hati, iltizam dan harapan rakyat Malaysia yang diwakili oleh mereka. Ini bukan surat peribadi. Ini adalah lontaran hasrat dan impian untuk dunia yang lebih aman berakauntabiliti dan yang paling penting lebih manusiawi. Harapannya, 30 warkah yang disumbangkan ini mampu menjentik akal budi seorang Presiden yang dewasa bersama pengalaman sebagai manusia yang sering diuji selain mangli dengan sepak terajang politik selama Learn More

USUAL: RM40.00

NOW: RM 32.00 (-20%)

MEMBER: RM 36.00 (-10%)

Out of stock

By
● Available in 2 designs ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More

USUAL: RM21.90

NOW: RM 19.71 (-10%)

MEMBER: RM 18.62 (-15%)

By Dr Val Wilson
Sugar is everywhere. Do your children beg you to buy unhealthy sugary snacks at the supermarket, and kick up a tantrum if you refuse? Perhaps you crave sweet treats, bread, pasta and sauce-laden food yourself. Do you notice lethargy and mood swings in your children as a result of blood glucose spikes and dips? If the answer to any of these questions is yes, your family's health is at risk. Dr Val Wilson can help. Having lived with Type 1 diabetes for more than Learn More

USUAL: RM86.90

NOW: RM 69.52 (-20%)

MEMBER: RM 78.21 (-10%)

By Mohd Khair Ngadiron
Manusia yang berusaha, jika dia bertawakal, dengan izin Tuhan dia akan berjaya. Paling utama ialah bersabar dan belajar menerima semua perkara seadanya. Sesungguhnya, rezeki datang dalam banyak cara, banyak bentuk dan banyak keadaan. Ada kala terlebih dan sesekali mungkin terkurang. Demikian juga saya, dan buku ini berkongsi sebahagian memoir turun naik kehidupan saya - ketika pernah selesa duduk di belakang sambil kenderaan dipandu orang lain, juga ketika orang lain selesa Learn More

USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Arisa Eriza
March AKA big bro, atau nama sebenar, Maritza Aafya yang berpenampilan segak dan bergaya sampai orang keliru dia lelaki atau perempuan. Lucy atau nama sebenar, Ahmad Lufti pula sebaliknya. Sekali pandang nampak perempuan, pandang sekali lagi, tiba-tiba rupanya lelaki berpakaian wanita. March yang hilang beberapa lama sebelumnya, muncul Kembali dengan lamaran ajak Lucy kahwin. Lucy yang miskin tahap papa (katanya) terima kerana tawaran material oleh March terlalu menggod Learn More

USUAL: RM23.00

NOW: RM 20.70 (-10%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda Learn More

USUAL: RM27.00

NOW: RM 21.60 (-20%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

Out of stock

By Jamal Ma'mur
Dalam bidang pendidikan, semua warganegara adalah berhak mendapat pendidik. Paling minima, pendidikan wajib yang mesti dilalui oleh setiap warganegara sehingga kini adalah selama 11 tahun daripada Tahun 1 hingga Tingkatan 5. Malah seseorang itu tidak dihalang untuk mendapatkan pendidikan setinggi mungkin, selagi tuan punya dirinya berkemampuan sama ada dari segi fizikal, mental dan material. Hal ini termaktub di dalam perlembagaan negara. Walaupun kepesatan bidang pendidikan Learn More

USUAL: RM16.00

NOW: RM 12.80 (-20%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Abdul Latip Talib
JATUHNYA BAITULMULQADDIS Siri peperangan paling panjang dalam sejarah peradaban manusia ini bermula apabila Maharaja Alexis I meminta bantuan Barat demi mempertahankan Empayar Rom Byzantine. Lantas dalam ucapannya di persidangan Clermont, Paus Urban II menyeru agar membantu Empayar Rom Byzantine. Dia juga menyeru kepada balas dendam serta membebaskan Baitulmugaddis. Seruan itu tersebar ke seluruh Eropah sehingga akhirnya puluhan ribu sukarelawan berkumpul di Kota Konstantino Learn More

USUAL: RM23.90

NOW: RM 19.12 (-20%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

Out of stock

By Kelly Sundberg
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More

USUAL: RM114.90

NOW: RM 91.92 (-20%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

Out of stock

By C.J. Skuse
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

Out of stock

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More

USUAL: RM31.90

NOW: RM 28.71 (-10%)

MEMBER: RM 27.12 (-15%)

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More

USUAL: RM31.90

NOW: RM 28.71 (-10%)

MEMBER: RM 27.12 (-15%)

By FABER-CASTELL
•Available in 4 sweet pastel colours: lilac, pink, baby blue & turquois •Handy size container sharpener with durable anti-rust blade •Waste container with cover prevents sharpening from falling out Learn More

USUAL: RM4.10

NOW: RM 3.69 (-10%)

MEMBER: RM 3.28 (-20%)

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More

USUAL: RM36.90

NOW: RM 33.21 (-10%)

MEMBER: RM 31.37 (-15%)

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More

USUAL: RM37.90

NOW: RM 34.11 (-10%)

MEMBER: RM 32.22 (-15%)

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More

USUAL: RM31.90

NOW: RM 28.71 (-10%)

MEMBER: RM 27.12 (-15%)

By
MASTERCLASS PT3 dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis dan pentaksiran yang disediakan. Setiap nota dan praktis direncanakan oleh Learn More

USUAL: RM31.90

NOW: RM 28.71 (-10%)

MEMBER: RM 27.12 (-15%)

By
"MASTERCLASS SPM dipersembahkan dalam reka bentuk trend paling kini, segar, berwarna-warni lagi meriangkan seperti yang diperlukan oleh murid hari ini. Yang paling utamanya, inilah satu-satunya siri yang menyediakan kandungan yang paling segar dan terkini di pasaran kerana diolah baharu, khusus untuk keperluan silibus KSSM terkini, Dokumen Standard Kurikulum Pentaksiran (DSKP) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) secara total, baik dari segi notanya mahupun dari segi praktis da Learn More

USUAL: RM33.90

NOW: RM 30.51 (-10%)

MEMBER: RM 28.82 (-15%)

By
What's better than a concert by one of your favorite singing groups? A concert by three of your favorite singing groups, of course! That's what lucky fans get when three of the most popular vocal groups from the UTANO★PRINCESAMA franchise all come together for a single epic motion picture performance. Have you got your tickets yet? If you have, come join ST☆RISH, QUARTET NIGHT, and HE★VENS as they all take to the stage! It's an epic battle of the bands where there's no Learn More

USUAL: RM19.90

NOW: RM 15.92 (-20%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By
Nariyuki Yuiga is in his last and most painful year of high school. In order to gain the “special VIP recommendation” which would grant him a full scholarship to college, he must now tutor his classmates as they struggle to prepare for entrance exams. Among his pupils are “the sleeping beauty of the literary forest,” Fumino Furuhashi, and "the Thumbelina supercomputer," Rizu Ogata–two of the most beautiful super-geniuses at the school! While these two were thought t Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Azwin Nalisa
Sekali aku tersungkur, beribu kali aku bangkit… Nida Amelia. Nida maknanya seruan. Patutlah menyeru-nyeru panggil saya mengurat. - Baihaqi Bermula dari sapaan berani itu, mereka bercinta, mereka disatukan. Sungguh indah sekali kenangan yang tercipta antara dia dan Aki. Tujuh tahun Nida Amelia dan Baihaqi membina mahligai namun akhirnya diruntuhkan oleh Baihaqi sendiri. Kehadiran Iman dan Akhbar sebagai bukti benih cinta mereka sendiri tidak berjaya menghalang Baihaqi untuk Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Nadrinaline Rush
Andai kata suatu hari nanti aku hilang upaya… masih sudikah kau menjadi duniaku? ‘Fight or Flight’ respons memberi kuasa kepada seseorang untuk membuat pilihan, sama ada hendak berlawan atau melarikan diri dalam situasi genting. Perkara yang sama diaplikasikan dalam kehidupan seorang Hannah Dania yang suatu ketika dahulu bahagia sehinggalah… Rasa macam dihempap batu meteor dari langit. Pecah berderai semangatnya. Tanpa sedar, dia memilih untuk melarikan diri daripad Learn More

USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Marie Rutkoski
Utterly immersive' Roshani Chokshi, bestselling author of The Gilded Wolves Set in the world of the Winner's Trilogy, The Midnight Lie is an epic LGBTQ+ fantasy about learning to free ourselves from the lies others tell us - and the lies we tell ourselves. Where Nirrim lives, crime abounds, a harsh tribunal rules, and society's pleasures are reserved for the High Kith. Life in the Ward is grim and punishing. People of her low status are forbidden from sampling sweets or wea Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

Out of stock

By
Under Nariyuki Yuiga's devoted tutelage, his classmates Rizu Ogata, Fumino Furuhashi, and Uruka Takemoto are finally pulling average test scores on their worst subjects. But time is ticking, and there is still a long way to go before the three geniuses of Ichinose Academy are ready for their upcoming university exams. Meanwhile, the girls still struggle to balance the pursuit of their dreams with their growing affections for their unsuspecting tutor. Joining them are Mafuyu K Learn More

USUAL: RM39.90

NOW: RM 31.92 (-20%)

MEMBER: RM 31.92 (-20%)

By Emma Zara
Lima belas tahun di New York, Aireen Amanda akhirnya pulang ke Malaysia untuk menagih kasih ibu bapa kandungnya yang telah lama membuangnya sejak daripada kecil. Tiba di Malaysia, sekali lagi Aireen didajalkan oleh kakak angkatnya, Maisarah. Kerana Maisarah, penampilan dan wajahnya yang cantik sudah tidak ubah lagi seperti seorang gadis gothic. Aireen semakin dibenci. Zhariff Iskandar…. Lelaki yang paling digeruni Aireen sejak di New York lagi apabila Aireen tidak sengaja m Learn More

USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
Are you ready to have a sweet journey with some ponies? My Little Pony colouring book let you colour with your own imagination and experience the journey with them! This colouring packing includes colouring book, activity pad and 12 short coloured pencils Learn More

USUAL: RM19.10

NOW: RM 17.19 (-10%)

MEMBER: RM 15.28 (-20%)

By Hannie Salme
Aku, dia dan kisah kita melewati bayang-bayang luka... Dia bukannya lelaki baik seperti yang diimpikan gadis-gadis di luar sana. Kehidupannya disalut noda. Dunia lumba dan pergaduhan sudah sebati dalam diri. Dialah penggawa, dialah juara! Pertemuan yang tak disengajakan dengan Kaira Zharifah merubah segalanya. Ameer mula mengenal apa makna cinta, apa makna rindu. Tekadnya, dia ingin memiliki gadis sebaik Kaira, tanpa dicanang khilafnya yang lalu. Ameer tetap mengejar, nam Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Anis Shikali
Janji tetap perlu dikotakan. Biarlah orang kata dia gila. Zerlindah Jawhara tak kira. Sebagai pengapit, dihadiri juga majlis perkahwinan bekas kekasihnya , Zafeeq. Untungnya dia, terjumpa pula dengan Shawn Adam. Rupanya sebiji macam Liam Hermsworth. “You know what? I’ll have to make you mine! You’re not my type, but I just… have to.”- Adam “Try me!” – Zerlindah Dalam pada Adam kata Zerlindah bukanlah jenis perempuan yang dia suka, dia juga yang macam orang sas Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Amy Wong
The dining table in every family is unique and irreplaceable. It fetches the stories of ¡®home¡¯ that belong to each family, and seals up the fragrance of daily dishes. No matter how many countries you have been to, or how many restaurants you have dined in, eventually, you will come to realise that the unadorned 'Taste of Home' lingers the most. In this cookbook, author Chef Amy Wong shares 50 home-cooked dishes which you can prepare to serv Learn More

USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.72 (-20%)

MEMBER: RM 20.72 (-20%)

By Various Authors
A collection of original contemporary love stories set during life in lockdown by some of today's most popular YA authors. Erin Craig "delivers" on a story about a cute pizza delivery boy, Auriane Desombre captures a girl trying to impress her crush on TikTok, and Bill Konigsberg takes readers along on daily walks where every step brings two boys closer to love. There's roommates-to-enemies-to-something more from Rachael Lippincott, a tale of a girl with a mask-making busines Learn More

USUAL: RM46.95

NOW: RM 42.26 (-10%)

MEMBER: RM 37.56 (-20%)

By Arsene Wenger
There is only one Arsene Wenger - and for the very first time, in his own words, this is his story. In this definitive autobiography, the world-renowned revolutionary football manager discusses his life and career, sharing his leadership principles for success on and off the field and recalling vivid tales of guiding Arsenal to unprecedented success. One of the most influential figures in world football, Wenger won multiple Premier League titles, a record number of FA Cups, Learn More

USUAL: RM79.90

NOW: RM 71.91 (-10%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By Siti Hazneza Abdul Hamid
Akan aku palam retak hatimu dengan kasih cinta membara Melur itu sifatnya bersih dan suci. Ia tenang. Cemar pada melur hanya menceritakan tentang noda pada tangan pemegangnya. Kelopak melur yang terusik hanya menggambarkan kurang cermatnya si pemegang. Tidak ada salahnya pada si melur. Panggilan daripada Natasha pada suatu malam mengejutkan Farihin. Telah lama gadis itu dijauhinya gara-gara patah hati. Ya, Natasha telah bertunang tanpa sempat dia meluahkan rasa. Gadis it Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Sertai Caroline membina istana pasir, menemani Freddy ke hari pertama di tadika dan bertemu kanak - kanak lain. Belajar mengenai kepentingan berkongsi, berkawan dan yang paling penting berseronok. Learn More

USUAL: RM17.90

NOW: RM 16.11 (-10%)

MEMBER: RM 14.32 (-20%)

By Jung Chang
THE CHINESE "LORD OF THE RINGS" - NOW IN ENGLISH FOR THE FIRST TIME. THE SERIES EVERY CHINESE READER HAS BEEN ENJOYING FOR DECADES - 300 MILLION COPIES SOLD. "Jin Yong's work, in the Chinese-speaking world, has a cultural currency roughly equal to that of "Harry Potter" and "Star Wars" combined" Nick Frisch, New Yorker "Like every fairy tale you're ever loved, imbued with jokes and epic grandeur. Prepare to be swept along." Jamie Buxton, Daily Mail China: 1200 A.D. Guo J Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By Leoz
"Ahhh... best-nya dapat rehat dalam bilik sendiri..."Tapi sebelum tu, periksa dulu kawasan sekeliling sebab..."Jangan kacau akuuu!!! Keluar dari siniii!!!"'Dia' bukan kira tempat tu selesa atau tak. Yang penting 'dia' boleh buat onar dan paling utama, nak balas dendam! Ya, bilik tidur juga tak terlepas, sama juga macam korang... yang mungkin takkan terlepas daripada genggaman 'dia'! Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 9.60 (-20%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
*Specially designed to strengthen children's motor skills through colouring and to teach them some simple words Learn More

USUAL: RM2.90

NOW: RM 2.61 (-10%)

MEMBER: RM 2.32 (-20%)

By Fatiah Zohar
Ditinggalkan suami dan dibuang keluarga mertua ketika cahaya matanya masih dalam kandungan membuatkan Izzatul Aqma hidup dalam tekanan perasaan. Atas kekhilafan diri yang terlalu dibelenggu kesedihan, hari-hari yang dijalaninya bagaikan satu hukuman. “Tuhan, aku ingin kuat. Aku ingin bertahan. Namun, kesakitan ini benar-benar mengujiku. Tiupkanlah kasih dan sayang-Mu. Bangkitkan aku dengan kekuatan dan cinta daripada-Mu.” - Izzatul Aqma Bahagia sudah lama menjauh dan sepi Learn More

USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Aalin Amily
Tika tersimpul tali setia, akanku terus menggenggam cinta... Tidak pernah terlintas di fikiran Arya Darlina akan berkahwin pada usia yang sangat muda. Dek kedegilan dan kehidupannya yang terlalu sosial, dia tidak dapat menolak. Terpaksa dalam rela, dia akur menjadi isteri kepada Luthfi Hakimi. Paling mencabar adalah apabila dia harus menerima hakikat yang dia adalah ibu tiri. Gila! Diri sendiri belum lurus, masakan dipertanggungjawabkan untuk menguruskan anak-anak? Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Fizziany
Naufal Hadi, bapanya seorang ahli politik terkemuka negara. Ibunya, seorang ahli perniagaan berjaya. Punyai seorang kakak yang amat prihatin terhadapnya. Namun, dia leka dan gemar berfoya-foya. Menghabiskan masa muda dengan perkara sia-sia. Hidup langsung tak kenal erti tangungjawab sementelah sejak kecil, semuanya sudah tersedia depan mata. Sehinggalah satu ketika, dia terlanggar seorang lelaki dengan anak kecilnya sehingga menyebabkan kematian. Bagi seorang Izara Hana, ke Learn More

USUAL: RM30.00

NOW: RM 24.00 (-20%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Nia Qurratun’Aini
Ada satu rahsia yang kupinta daripada Tuhan. Lalu, Dia berikan kau sebagai jawapan. Hadi Muqri dan Suria Aqilah, berkawan baik sejak kecil lagi. Tapi, takkan kawan saja? Salah sorang langsung tak ada rasa cinta? Mestilah ada. Perasaan cinta itu, Hadi yang rasakan. Bila dia luahkan, Suria letak Hadi dalam friend zone. Bila dah kena friend zone, Hadi ambil keputusan untuk move on. Setelah tujuh tahun berlalu, Hadi dan Suria bertemu semula. “Kenapa kau tak kahwin lagi?” Learn More

USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Crystal Anabella
Zynn dan V dibesarkan bersama sejak kecil. Gelaran ‘childhood sweetheart’ memang tak asing bagi mereka. Namun, kemunculan Rita sebagai ‘kakak’ V menimbulkan rasa kurang senang Zynn. “I janji, lepas I habis belajar dan ada kerja tetap, I melamar you jadi isteri I.” Itu impian terbesar Zynn. Dan V sangat mempercayai pemuda itu. Malangnya, janji tinggal janji. Percintaan mereka umpama sebuah drama rekaan Zynn. “Jangan sesekali kau menagih maaf aku. I hate you Learn More

USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Pynat Mouri
Hanya aku tahu perangai gila kau... Difitnah berkhalwat ketika tahun menduduki SPM, memberi kesan besar kepada Erhan. Tidak dia sangka, gadis yang digelar pelakon opera Cina itu begitu kuat pembohong! Huh! Akhirnya dia juga yang nampak jahat bak dalam cerita filem Tamil. Erhan takkan berdiam diri. Hilani patut dapat pengajaran! “Kenapa buat aku macam ni? Kenal hang pun tak pernah. Bila masa aku selalu belanja hang air kotak dan roti? Weh, aku kalau nak cari awek, aku cari y Learn More

USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Gcrest
Mempersembahkan versi komik game RPG + puzzle 'Yume Okoku to Nemureru 100-nin no Ojisama'. Para peminat game jangan lepaskan peluang jadi Puteri Traumare dan telusuri kembara menyeronokkan! Semakin mengujakan bila 30 putera lima kerajaan berbeza muncul. Boleh lihat sisi cool diorang juga! Bukan tu je. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Ada lapan muka surat program realiti sukan lasak kat kolum ekstra. Siapa agaknya putera paling tangkas? Game Learn More

USUAL: RM12.00

NOW: RM 10.80 (-10%)

MEMBER: RM 9.60 (-20%)

By
At the renowned Shuchiin Academy, Miyuki Shirogane and Kaguya Shinomiya are the student body's top representatives. Ranked the top student in the nation and respected by peers and mentors alike, Miyuki serves as the student council president. Alongside him, the vice president Kaguya—eldest daughter of the wealthy Shinomiya family—excels in every field imaginable. They are the envy of the entire student body, regarded as the perfect couple. However, despite both having alr Learn More

USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.92 (-20%)

MEMBER: RM 39.92 (-20%)

By Elif Shafak
SHORTLISTED FOR THE BOOKER PRIZE 2019 'Expect vibrant, vivid and eye-opening descriptions of Middle Eastern life propelled by a tender storyline, all in Shafak's haunting, beautiful and considered prose' Vanity Fair 'Incredibly sensuous and poetic and evocative' Pandora Sykes, The High Low 'Richly uplifting... truly beautiful writing' Nicola Sturgeon 'In the first minute following her death, Tequila Leila's consciousness began to ebb, slowly and steadily, like a tide rece Learn More

USUAL: RM52.50

NOW: RM 42.00 (-20%)

MEMBER: RM 47.25 (-10%)

By SYUHADA SAFIAN
Ana benar - benar terkelu. Berat sekali tuduhan yang Idah lontarkan buat Ana. Yang paling Ana terkilan, Idah sanggup marakhan ibu. Ana tahu, hati Idah benar - benar panas saat ini. Adakah ungkapan " Gomenasai " mampu menyejukkan hati Idah. Learn More

USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By ANASTASIA
Ana risau melihat keadaan Idah. Muka Idah sudah merah dan badannya dipenuhi dengan ruam. Ana dan Idah buntu kerana jam sudah menunjukkan pukul 10 malam. Tiada klinik yang beroperasi pada waktu ini. Bolehkah Ana memujuk Idah untuk bertahan sehingga hari esok. Learn More

USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By JA'A
Ana benar - benar terkelu. Berat sekali tuduhan yang Idah lontarkan buat Ana. Yang paling Ana terkilan, Idah sanggup marakhan ibu. Ana tahu, hati Idah benar - benar panas saat ini. Adakah ungkapan " Gomenasai " mampu menyejukkan hati Idah. Learn More

USUAL: RM10.90

NOW: RM 8.72 (-20%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By K.S. Lee
Appealing chicken wings grilled to a golden brown, crispy and delicious fried chicken legs, sweet and rich braised chicken wings in Cola, soft and flavourful braised chicken legs, etc. Wouldn't the mere mention of these chicken dishes make you crave for a portion right away? Chicken wings and legs with tender and smooth meat has always been popular, whether at home, roadside stalls, fast food shops, or restaurants of all races. They are sim Learn More

USUAL: RM25.90

NOW: RM 20.72 (-20%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

1-751 of 751

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top