Amazing Saving
Amazing Saving
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Sufea Hareez 'Found 8 Related Products
By Sufea Hareez
Pertemuan yang memalukan tanpa diduga membawa mereka ke pertemuan kedua yang berakhir dengan sebuah akad. “Kita kahwin.” – Jaidan. “Awak tak perlu kasihankan saya, Jaidan.” – Juwita. Juwita fikir dia kuat tapi bila maruahnya bakal diperjudikan, dia terpaksa akur untuk menjadi isteri Jaidan walau itu yang paling dia tak mahu berlaku dalam hidupnya. Dalam Juwita mencari keserasian hidup sebumbung bersama Jaidan, ujian datang bertimpa-timpa menyebabkan Juwita mengala Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Sufea Hareez
SEKEJAP Laila, tak seperti selalu. Sepuluh minit dah beredar. Boleh jadi lagi sepuluh minit masa tambahan yang Laila perlukan. Dania tersenyum apabila tetamu Laila mula menilik jam di pergelangan tangan. Sebentar tadi sekadar menanti Laila muncul di luar rumah. Bila Laila ambil masa lebih dari sekejap, tetamunya akhirnya ambil tempat di sofa. “I think she’s a bit nervous.” Dania mulakan perbualan. “Freak out.” Sama seperti Dania, dia tersenyum. “You boleh tung Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sufea Hareez
“You are just ‘wow’ me, Miss Ducati.”- Amir Luqman. Siapa yang tak kenal Tuan CEO muda yang tampan dan segak bergaya bernama Amir Luqman? Dan kelebihan yang dimilikinya telah digunakan untuk menakluki seorang Miss Ducati. Hanya di bilik persalinan, segalanya bermula dan berakhir dengan sejarah yang tak termampu dilupakan. Dua tahun berlalu, mereka ditemukan semula. Maka terjadilah adegan Tuan CEO mengejar Miss Ducati. “Tak boleh ke kalau awak terus ignore je saya? Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sufea Hareez 
Takkan Menangis Lagi. Satu tamparan hebat buat Warda apabila si tunang terpaksa berkahwin dengan Amilin, adik tiri Warda sendiri. Sedih dan kecewa berganda-ganda apabila si ibu tiri pula meminta dia berpindah dari rumah. Akur dengan si ibu tiri, Warda pindah. Dan tanpa Warda sedar, tangis dan rintihannya setiap malam menjadi perhatian jiran sebelah. Kebetulan yang manis apabila bertemu, rupanya mereka adalah kenalan lama dan lebih manis lagi bila tahu cef Hamzah itu adalah Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By SUFEA HAREEZ
Bagi Aireen, Faiq Iqbal itu sombongnya tak boleh dibawa berbincang. Sebab itu dia panggil Tuan Sombong. Dan bila ditawarkan menjadi isteri pada bosnya itu, dia bagai tak percaya. Rasa seperti main-main pun ada. Iqbal pilih Aireen atas desakan mamanya. Dan perkahwinan mereka ada kontrak, perlu dirahsiakan dari pengetahuan umum. “Kita akan hidup macam suami isteri yang lain. Tidur sebantal, sekatil dan sebilik. Kontrak kahwin aku bukan dengan kau tapi dengan mama aku.” – Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sufea Hareez
“There's no love for her. Maaf, Mizan takkan kahwin dengan Karina." – Mizan Penolakan Mizan atas cadangan opahnya buat Karina kecil hati. Ya, dia tahu mereka sepupu tapi, masih sah nikah. Lantas, hati cuba dialihkan pada Saiful. Karina yakin Saiful adalah jodohnya. Dia terima Saiful tanpa syarat. Tapi, Saiful pula main kayu tiga. “I izinkan you kahwin dengan Anum tapi dengan syarat, ceraikan I.” - Karina Diceraikan ketika sarat mengandung buatkan Karina nanar. N Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Maiera
AYANI NABILA... Hidupnya penuh dengan duka. Zaman kanak-kanaknya tidak indah kerana dia perlu menjadi saksi penyeksaan yang dilakukan oleh ayah terhadap ibunya, Seri Rohaya. Fikiran ayahnya telah diracuni oleh wanita berhati iblis bernama Mariana. “Kenapa kau sanggup bakar gambar ni? Kenapa?” - Ayani “Bodoh! Sedangkan arwah mak kau tu aku sanggup seksa. Setakat bakar gambar tak bernyawa ni, bukan perkara yang susah untuk aku,” – Datin Mariana Walaupun Ayani Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Sufea Hareez
Hidup seorang Aina Isabelle tiba-tiba berubah bila Zafran mengambil keputusan untuk menetap di kampung atas alasan menjaga ibunya yang disahkan menghidap kanser. “Awak boleh buat sendiri, kan?” - Aina "Awak nak saya call ibu, beritahu yang awak tak nak tolong saya?" Zafran. Zafran sentiasa gunakan alasan ibu Zaharah untuk membuatkan Aina mengalah. Ibu Zaharah itu, wanita mulia yang sangat Aina hormati. “Zaf nak kahwin dengan Aina sebab ibu. Zaf nak ibu bahagia. Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

8 Item(s)

*

Back to Top