0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Syeikh Abu Muhammad 'Found 2596 Related Products
By Jonah Berger
"Jonah Berger is one of those rare thinkers who blends research-based insights with immensely practical guidance. I am grateful to be one of the many who have learned from this master teacher." -Jim Collins, author Good to Great, coauthor Built to Last From the author of New York Times bestsellers Contagious and Invisible Influence comes a revolutionary approach to changing anyone's mind. Everyone has something they want to change. Marketers want to change their customers' Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By Sophie Crockett
Asperger's made me a prisoner in my own home. When I finally entered the real world, evil was waiting.' A shocking true account of one girl's harrowing journey to survival. Sophie Crockett spent most of her childhood suffering from crippling anxiety. Diagnosed with Asperger's syndrome, she became a virtual prisoner in her own home, afraid to venture outside. After battling with depression, eating disorders and self-harm, Sophie had the courage to re-enter society in her Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Steel Danielle
The Dark Side is a powerful and unsettling novel of loss, motherhood and the innocence of childhood from the world's favourite storyteller, Danielle Steel. Zoe Morgan was just ten years old when her life changed forever. Her sister, Rose, died of a rare illness, her parents turned into people she didn't know, and Zoe's lonely childhood drove her to excel in her studies. As a graduate of Yale, Zoe takes a leave of absence from medical school to work in a shelter for abused c Learn More
USUAL: RM42.50

NOW: RM 42.50 (-0%)

MEMBER: RM 38.25 (-10%)

By Rasya Haikal
Membesar di rumah Dato' Haikal sebagai anak pembantu rumah, Nur merasakan seperti hidup dalam neraka. Gara-gara naif dalam berhias dan berdandan, Nur sering diperlekehkan oleh penghuni banglo itu. Kemunculan Daniel, anak saudara Dato' Haikal disangka akan memberi sinar harapan dalam hidupnya, namun ternyata tidak. Malahan, Nur dihantar pulang semula ke kampung kerana fitnah Amira, anak kandung Dato' Haikal sendiri. DANIEL - "Kau adalah manusia paling keji sekali yang aku pe Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Mardihah
“Kita jumpa lagi kat sini. Garam di laut, asam di gunung bertemu dalam belanga juga. Berjodoh betul. Kan Cahaya, kan?” -Adib Huzairi “Hebat betul taste janda macam kau ni, kan?” -Ainil “Sebab saya jandalah kak, taste saya kena tinggi sikit.” -Cahaya Cahaya ini, benci betul kalau orang memandang rendah kepadanya hanya kerana dia menyandang gelaran janda. Salah ke kalau dia itu janda kerana kematian suami! Dihimpit dengan desakan keluarga Aizul yang mahu menyatu Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By
*Is written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This series includes 5 progressive assessments comprising 4 main language components each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *Each assessment incorporates exercises that are based on the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Challenging and mentally stimulating KBAT and i-THINK questions are also included at the end of each assessment *This series is specially designed to guide the students in Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.51 (-10%)

MEMBER: RM 3.12 (-20%)

By
*Is written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This series includes 5 progressive assessments comprising 4 main language components each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *Each assessment incorporates exercises that are based on the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Challenging and mentally stimulating KBAT and i-THINK questions are also included at the end of each assessment *This series is specially designed to guide the students in Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.51 (-10%)

MEMBER: RM 3.12 (-20%)

By
*Is written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This series includes 5 progressive assessments comprising 4 main language components each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *Each assessment incorporates exercises that are based on the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) *Challenging and mentally stimulating KBAT and i-THINK questions are also included at the end of each assessment *This series is specially designed to guide the students in Learn More
USUAL: RM3.90

NOW: RM 3.51 (-10%)

MEMBER: RM 3.12 (-20%)

By Syaari Ab Rahman
Lelaki yang hebat-hebat itu bukanlah lelaki yang seperti malaikat. Dia ialah lelaki yang biasa-biasa, namun saat imannya diugut oleh Raja yang jahat, dia berani masuk ke dalam gua dan meninggalkan keselesaan hidup demi membela iman. Persis pemuda Ashabul Kahfi. Dia adalah lelaki yang biasa-biasa, namun saat berhadapan dengan ayah sendiri dan masyarakat yang jahil, dia berani mempertahankan kebenaran dan menghadapi ujian. Persis Nabi Ibrahim AS, ketika mudanya. Dia adalah lela Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 28.00 (-20%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Dr. Jaudah Muhammad
Buku ini mengandungi himpunan cerita-cerita berhikmah yang dapat membina nilai-nilai positif dan akhlak mulia, meningkatkan keimanan serta memberikan ketenangan dan kedamaian jiwa. Pengajaran melalui kisah-kisah para insan soleh yang mengandungi pelbagai hikmah ini sangat efektif dan mudah difahami oleh semua kalangan terutamanya buat para belia. Dengan membaca dan merenung kisah dan peristiwa menakjubkan dalam buku ini, Insha Allah ia akan memudahkan kita untuk selalu berus Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Dr. Jaudah Muhammad
Karya yang indah ini menghimpunkan kisah-kisah insan soleh, biografi dan nasihat-nasihat yang menyejukkan jiwa setiap pembaca. Kami berharap agar buku ini dapat dijadikan sebagai bahan renungan dan santapan rohani bagi seluruh kaum muslimin. Mereka semua memiliki keistimewaan dan ciri-ciri tersendiri dalam berkomunikasi dengan Allah SWT dan manusia. keterikatan serta kebergantungan mereka pada Allah SWT sangat tinggi. Ianya boleh dilihat dari sikap tawaduk dan taat kepada ta Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Laura Sebastian
The thrilling conclusion to the series that began with the instant New York Times bestseller "made for fans of Victoria Aveyard and Sabaa Tahir" (Bustle), Ember Queen is an epic fantasy about a throne cruelly stolen and a girl who must fight to take it back for her people. Princess Theodosia was a prisoner in her own country for a decade. Renamed the Ash Princess, she endured relentless abuse and ridicule from the Kaiser and his court. But though she wore a crown of ashes, t Learn More
USUAL: RM46.95

NOW: RM 46.95 (-0%)

MEMBER: RM 37.56 (-20%)

By Anna Milla
Hidup Aira cukup complicated. Dia lari dari rumah apabila Imran mengahwini Hana, adiknya. Prinsip Aira, lelaki ibarat virus. Jangan kasi can. Aira gantikan tempat Doktor Halina selama dua jam sebagai therapist. Akibatnya, Zafran dan Amberlyn bercerai, Doktor Halina diugut dan Syafi bertarung dengan maut tanpa kasih seorang ibu. Terpaksalah Aira cuba perbaiki apa yang telah dia rosakkan. "Kalau macam tu apa kata awak guna teori awak yang kononnya hebat tu untuk pujuk isteri sa Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Ainon Zaini
Kalau monyet katalah monyet, Boleh saya hulurkan pisang; Kalau perit katalah perit, Kenapa tercongok sorang-sorang. – NANA Kalau murai katalah murai, Jangan mengaku jadi ayam; Kalau barai katalah barai, Siram bunga penuh kejam. - JIJAI Jijai jatuh hati pada Nana. Lani pulak suka pada Jijai. Tercetus cinta bersegi-segi antara Jijai, Nana dan Lani. Tapi, Lani kuat semangat. Dia gagahkan diri memikat Jijai. Nana tetap selamba tidak pedulikan Jijai biarpun Jijai sabar menant Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Razali Saaran
Dari Timur hingga ke Barat, segala falsafah dan teori diterapkan dalam proses mendidik para pelajar. Namun begitu, kadangkala para guru terlepas pandang cara mengajar dan kaedah-kaedah yang digunakan oleh guru terulung kita, Nabi Muhammad SAW yang sudah terbukti keberkesanannya. Naskhah ini mengupas peranan guru dalam mendidik anak bangsa yang sebenarnya bukan hanya sekadar mengaja, bahkan menjadi contoh tauladan kepada mereka dari segi akhlak dan rohani. Buku ini memberika Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.92 (-20%)

By Muhammad Uria
Antara yang dibahaskan: • Memakan buah tamar secara teratur diyakni mampu menolak penuaan • Buah tamar mampu meningkatkan lagi ghairah dan ketahanan seksual • Buah tamar merupakan ubat bagi kaum ibu yang sedang hamil jika mengalami pendarahan • Rahsia ilmiah di sebalik buah tamar • Tolak penuaan dengan tamar • Tamar dan pengubatan rahim • Tamar menyembuhkan penyakit saraf Learn More
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By Dr Liaw Yock Fang
This book is designed for learners, including students, homemakers, employers and executives who need to learn the language quickly for use in school, at home,or in their jobs. To cater to the educational diversity of learners, Malay for Daily Use features a wide vocabulary and many illustrative sentences. The book is divided into three comprehensive parts for easy learning. Learners are first intriduced to the basic sentences structure of the language, followed by the parts Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 11.93 (-25%)

MEMBER: RM 11.93 (-25%)

By Edward S King
This guide provides beginners who already know a little colloquial Malay with a properly graded course in simple spoken Malay to improve their grasp of the language. In 60 lessons, you learn the essential sentence structures of spoken Malay, using a vocabulary of about 1000 words. Sentences in the first section of each lesson use these structures repeatedly so that you assimilate the grammar of the language almost unconsciously. With an answer key for numerous exercises, th Learn More
USUAL: RM17.90

NOW: RM 13.43 (-25%)

MEMBER: RM 13.43 (-25%)

By
Antara kriteria - kriteria penting yang terdapat dalam al-Quran ini ialah : *Khat baharu yang lebih jelas dan menarik *Waqaf (merah) dan Ibtida' (hijau) yang diwarnakan latar belakang teks al-Quran *Tajwid 5 warna yang diwarnakan pada teks al-Quran *Terjemahan bahasa Melayu terkini bertema *Kaedah al-Mizan untuk mengakhiri bacaan dengan lebih sempurna *Hadis sahih sebagai info sampingan *Asbabun Nuzul untuk mengetahui sebab penurunan ayat *Indeks Learn More
USUAL: RM95.00

NOW: RM 85.50 (-10%)

MEMBER: RM 85.50 (-10%)

By Carol Ann Lee
Much has been written about the brutal crimes of Peter Sutcliffe, the Yorkshire Ripper, and - thirty-five years after he was sentenced to life imprisonment for the murder of thirteen women - scarcely a week goes by without some mention of him in the media. In any story featuring Sutcliffe, however, his victims are incidental, often reduced to a tableau of nameless faces. But each woman was much more than the manner of her death, and in Somebody's Mother, Somebody's Daughter, Learn More
USUAL: RM55.90

NOW: RM 55.90 (-0%)

MEMBER: RM 50.31 (-10%)

By Dilla Ahmad
Ditunagkan dengan seseorang yang tidak dikenali memang menakutkan. Lebih-lebih lagi cik tunang yang berlagak psiko. Megat Badrul Hisham tidak menyangka yang abahnya sudah memilih pasangan hidup untuknya tanpa berbincang dengannya terlebih dahulu. "Dian akan bunuh dia kalau abang masih buat hubungan dengan teman wanita abang tu. Bunuh dan cincang di lumat-lumat. Lepas tu tanam dia dekat belakang rumah abang. Lepas tu giliran abang pulak Dian kerat lapan belas macam Dian poton Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 20.00 (-20%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By
Suku kata ialah hasil gabungan huruf konsonan dengan vokal. Buku ini bertujuan untuk memahirkan lagi penguasaan adik-adik dalam aspek ini. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-13%)

By
Suku kata ialah hasil gabungan huruf konsonan dengan vokal. Buku ini bertujuan untuk memahirkan lagi penguasaan adik-adik dalam aspek ini. Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.00 (-13%)

By Rossa Nur
Wajahnya cantik tetapi seperti pokok kecubung yang indah bunganya, dia memabukkan serta beracun. Di dalam dirinya mengalir dendam yang sarat dan perlu dibalas. Dia tidak akan puas selagi orang-orang yang telah memperkotak-katikkan maruah dan menghitamkan kehidupannya masih lepas bebas di luar sana. “Kurang ajar! Kau orang ingat aku ni barang yang kau pecahkan kat pasar raya ke, yang dapat kau tebus dengan membayar ganti rugi?!” Siapakah sebenarnya perempuan yang sar Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By
Izzy feels invisible. Trapped under the weight of expectation and censored by shame. Her mum Steph and best friend Grace have always been there to save her. But with one under the control of her stepfather and the other caught in the throes of new love, Izzy is falling between the cracks. As threats to her safety grow, Izzy wants to scream. But first she must find her voice. And if the sky is the limit, then the sky is hers. [This book contains material which some Learn More
USUAL: RM46.50

NOW: RM 46.50 (-0%)

MEMBER: RM 41.85 (-10%)

By
The Formula A+ KSSR series is published in accordance with the Pentaksiran Berasaskan Sekolah and Pentaksiran Pusat requirements as outlined by the Malaysian Ministry of Education. The contents, including the practices and assessments, are planned and written to fulfil the Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) and Pentaksiran Pusat (PP) requirements. The contents are also developed based on the Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), textbook, UPSR format, and the objecti Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Geronimo Stilton
When you're with Geronimo Stilton, it's always a fabumouse adventure! Geronimo and Trap decide to start making organic honey with the help of some beekeepers. When the honey is ready, they face up against the evil Madam No. Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 17.93 (-25%)

MEMBER: RM 17.93 (-25%)

By Khairul Ahmad , Syasya De Luna
Judul 1: SAMITHA Penulis: Khairul Ahmad (Zaifuzaman Ahmad) Sebuah makam lama telah ditemui secara tidak sengaja. Lalu ahli arkeologi telah ditugaskan untuk menyelidiki satu mumia yang berada di dalam makam tersebut. Anehnya makam tersebut terpaksa melalui sebuah perigi buta sebagai pintu masuk. Tidak ditanam seperti adat kebiasaan makam lama. Secara tidak sengaja Albert telah membaca satu mantera lama bagi menghidupkan mumia yang berada didalam makam tersebut sewaktu dia men Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.00 (-0%)

By
*Is written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This book is systematically divided into four main components consisting of five assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are specifically designed to guide the students on a specific approach in order to help them master each component effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce the pupils' language skills in a comprehe Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.41 (-10%)

MEMBER: RM 3.92 (-20%)

By
*Is written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This book is systematically divided into four main components consisting of five assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are specifically designed to guide the students on a specific approach in order to help them master each component effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce the pupils' language skills in a comprehe Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.41 (-10%)

MEMBER: RM 3.92 (-20%)

By
*Is written based on the latest CEFR-aligned curriculum *This book is systematically divided into four main components consisting of five assessments each: Comprehension, Grammar, Vocabulary and Writing *These components are specifically designed to guide the students on a specific approach in order to help them master each component effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce the pupils' language skills in a comprehe Learn More
USUAL: RM4.90

NOW: RM 4.41 (-10%)

MEMBER: RM 3.92 (-20%)

By
*Is written based on the latest KSSR English syllabus *This book is systematically divided into three main components cosisting of multiple assessments each: Comprehension, Grammar and Writing *These components are specifically designed to guide the students on a specific approach in order to help them master each component effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce the pupils' language skills in a comprehensive man Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.31 (-10%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
*Is written based on the latest KSSR English syllabus *This book is systematically divided into three main components cosisting of multiple assessments each: Comprehension, Grammar and Writing *These components are specifically designed to guide the students on a specific approach in order to help them master each component effectively *The questions in each assessment are highly stimulating and challenging to help reinforce the pupils' language skills in a comprehensive man Learn More
USUAL: RM5.90

NOW: RM 5.31 (-10%)

MEMBER: RM 4.72 (-20%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
Special features of this book: • Follows the latest KBSM Form 5 syllabus and the SPM examination format • Practices arranged according to sections in the SPM paper • Includes HEBAT Bacaan Bahasa Inggeris to familiarise students with various useful reading strategies that are in line with 21st century learning • Bonus Grammar Drill to enrich grammar knowledge • PAK-21 Activities that are suitable for classroom use • Bonus Literature Notes on all Form 5 texts • On Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Special features of this book: • Simple and direct topical approach which is planned and arranged systematically according to the latest syllabus • Variety of questions that provide practical preparation for students who are gearing up for the SPM examinations • Worked examples and calculator corner to enhance understanding • Smart tips to provide brief notes/explanations/suggestions/advices on how to solve problems in the SPM • Common errors to remind students abou Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By
Special features of this book: • Simple and direct topical approach which is planned and arranged systematically according to the latest syllabus • Variety of questions that provide practical preparation for students who are gearing up for the SPM examinations • Worked examples and calculator corner to enhance understanding • Smart tips to provide brief notes/explanations/suggestions/advices on how to solve problems in the SPM • Common errors to remind students abou Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Special features of this book: • Simple and direct topical approach which is planned and arranged systematically according to the latest syllabus • Variety of questions that provide practical preparation for students who are gearing up for the SPM examination • Quick notes to provide brief notes/explanations/suggestions/advices on how to solve problems in the SPM • Summative review exercises to reinforce students’ understanding of a particular topic/subtopic • SPM Learn More
USUAL: RM13.90

NOW: RM 13.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.51 (-10%)

By
Revisi Cepat UPSR Bahasa Inggeris KSSR Year 4, 5 & 6 is written in accordance to the Kurikulum Standard Sekolah Rendah (KSSR) syllabus and in alignment with the latest UPSR format. Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 11.61 (-10%)

MEMBER: RM 10.32 (-20%)

By
• Based on the latest KSSR syllabus • Activities based on themes and skills in the textbook • Practices incorporating HOTS and i-THINK • UPSR Hebat Practices • One set of End-of-Year Exam • Answers Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
• Based on the latest KSSR syllabus • Activities based on themes and skills in the textbook • Practices incorporating HOTS and i-THINK • UPSR Hebat Practices • One set of End-of-Year Exam • Answers Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
• Vocabulary is arranged according to units and themes in Year 1, 2 and 3 • Each vocabulary item is categorised according to its word class • Translation in Bahasa Melayu is also provided • Textbook reference, meaning and sample sentence are given for each word Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
Puzzle pages that improve focus and powers of observation. Interesting facts for children to learn. Children are able to recognize the characters and learn new vocabulary. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Puzzle pages that improve focus and powers of observation. Interesting facts for children to learn. Children are able to recognize the characters and learn new vocabulary. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Puzzle pages that improve focus and powers of observation. Interesting facts for children to learn. Children are able to recognize the characters and learn new vocabulary. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
Puzzle pages that improve focus and powers of observation. Interesting facts for children to learn. Children are able to recognize the characters and learn new vocabulary. Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By
• Introduces letters of the alphabet, numbers and basic Chinese Characters through writing drills • Facilitates hand-eye coordination Learn More
USUAL: RM4.60

NOW: RM 4.60 (-0%)

MEMBER: RM 3.68 (-20%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By Rafiuddin Rabu
“Dengar aku nak pesan ni! Nak menang dalam hidup bukan setakat kau ada duit berkoyan-koyan, harta bertimbun-timbun dan emas berkepuk-kepuk. Tapi definisi menang yang sebenar adalah apabila kau sentiasa berasa cukup dengan apa yang kau ada, hati sentiasa tenang tanpa gundah gulana dan hidup selalu bahagia seceria mentari pagi, cewahhh.” Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Geronimo Stilton
bWhen you're with Geronimo Stilton, it's always a fabumouse adventure!/b Geronimo is celebrating his birthday! He is out with his family when he realizes someone has replaced all of his money with counterfeit bills. Geronimo and Hercule set out to find the thieves! Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 21.51 (-10%)

By Abu Hafiz Mustafa
Sejarah peradaban Islam adalah bentangan kilauan yang memancar dan menerangi peradaban dunia. Ketika bangsa Barat masih dalam masa-masa kegelapan (Dark Ages), sejarah peradaban Islam sudah memainkan peranannya dalam bidang kemajuan ilmu pengetahuan. Ketika zaman kegemilangan Islam, lahirlah ramai para Ilmuwan muslim yang hebat di Andalusia, Baghdad, Damaskus, Kaherah, Morocco dan kota-kota Islam lain, mereka membangunkan peradaban serta membuktikan Islam membawa kemajuan. Den Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

By Muhammad Soleh Al-Munajjid
Seorang muslimah yang bersih hatinya akan terpancar keserian dan kejernihan di wajahnya. Kecantikan seorang wanita muslimah menjadi melebihi kecantikan seorang bidadari di dalam syurga kelak disebabkan wanita muslimah telah mengerjakan solat, puasa dan memikul dakwah dan iman. Antara amalan-amalan hati yang dapat menyelamatkan kita adalah seperti ikhlas, takut kepada Allah SWT, berharap kepada Allah SWT, tawakal, kejujuran, rasa malu, memohon keampunan, bertaubat dan sebagai Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Dr. Abu Bakar Al-Jaziri
Buku ini menghimpunkan perjalanan hidup serta keperibadian insan-insan yang dipilih oleh Allah SWT sepanjang sejarah Islam. Jika hati sering diulit kesedihan dan kebimbangan datang silih berganti, buku ini boleh dijadikan inspirasi dengan pengajaran yang terkandung di dalamnya, seperti sifat tawaduk, murah hati, kasih-sayang, sabar dan pemaaf yang dimilki oleh Rasulullah SAW dan para sahabat baginda. Walaupun kita tidak dapat mempraktikkan keperibadian hebat para tokoh Islam Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.90 (-0%)

MEMBER: RM 6.21 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By
Siri Formula A+ KSSR ini diterbitkan untuk memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia. Oleh itu, kandungan siri ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya juga dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.90 (-0%)

MEMBER: RM 7.11 (-10%)

By
Siri puteri menceritakan lima orang puteri yang hidup di sebuah kerajaan Limau. Manis mempunyai suara yang merdu, Kasturi mempunyai hati seorang pahlawan, Purut seorang yang sangat pemalu, Bali seorang yang penyayang dan Nipis yang nakal bersama kucing kesayanganya bernama Jebat. Masing - masing 5 beradik mempunyai kemampuan yang luar biasa yang apabila digabungkan, mampu menjaga keamanan dan keharmonian dalam kerajaan Limau dan rakyatnya. Learn More
USUAL: RM22.90

NOW: RM 22.90 (-0%)

MEMBER: RM 22.90 (-0%)

By Anna Hendriks
Two ordinary young girls lured into the sex trade. The horrifying true story of life behind the curtains of Amsterdam's Red Light District. Growing up in a quiet, middle-class suburb outside of Amsterdam, childhood best friends Anna and Olivia had their whole lives ahead of them. But every parent's worst nightmare came true when the teenagers fell in with the wrong crowd. Eleven years their senior, Ricardo was charming and good-looking - and Anna and Oliva easy prey. Blind t Learn More
USUAL: RM46.90

NOW: RM 46.90 (-0%)

MEMBER: RM 42.21 (-10%)

By Sophie Kinsella
Emma is like every girl in the world. She has a few little secrets. Secrets from her mother: 1. I lost my virginity in the spare bedroom to Danny Nussbaum while Mum and Dad were downstairs watching TV. ... From her boyfriend: 2. I'm a size twelve. Not a size eight, like Connor thinks. 3. I've always thought Connor looks a bit like Ken. As in Barbie and Ken. ... From her colleagues: 4. When Artemis really annoys me (which is pretty much every day), I feed her plant orange j Learn More
USUAL: RM40.95

NOW: RM 40.95 (-0%)

MEMBER: RM 36.86 (-10%)

1-2596 of 2596

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top