0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Syifa Hana 'Found 463 Related Products
By
When the eldest daughter of the Ascham household, Adele, turned ten, she remembered everything from her past life when she was hit with a strong headache. She was Kurihara Misato in her previous life, who died when she was 18 trying to help a little girl, consequently followed by an encounter with God. During their meeting, she pleaded to lead an average life with average skills. After all, her somewhat capable self has been burdened with all the expectations brought up to he Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Ramlee Awang Murshid
TRAGEDI berdarah di New Zealand telah merubah hidup pegawai polis Australia bernama Jessica. Serangan ke atas umat Islam di dua buah masjid di bandar Chrischurch telah menyebabkan Jessica turut menerima bahana apabila diserang penjenayah sehari selepas insiden itu. Rakan setugasnya terbunuh dan Jessica terlantar di hospital. Setelah sembuh, Jessica diarahkan ke Swan Hill untuk melaksanakan tugasan undercover. Dia harus memburu Adam – penjenayah rakyat Malaysia yang diyakin Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Rossa Nur
Wajahnya cantik tetapi seperti pokok kecubung yang indah bunganya, dia memabukkan serta beracun. Di dalam dirinya mengalir dendam yang sarat dan perlu dibalas. Dia tidak akan puas selagi orang-orang yang telah memperkotak-katikkan maruah dan menghitamkan kehidupannya masih lepas bebas di luar sana. “Kurang ajar! Kau orang ingat aku ni barang yang kau pecahkan kat pasar raya ke, yang dapat kau tebus dengan membayar ganti rugi?!” Siapakah sebenarnya perempuan yang sar Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By
The movie opens with Hana, Harry, and Hugtan waiting in front of some train tracks for Saaya and Homare. At the same time, Saaya and Homare are trying to get through the train station. The theme song then plays over a montage of Hana waiting and the former. As the story progresses, Hana meets the Kira Kira Cures after Hugtan decides to wheel away on a trolley wheeler. They eventually stop Hugtan... 有一天,企图将全世界变得充满谎言的怪物突然出现并引 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

By
Siri TARGET KSSM SPM ini benar-benar menjurus ke arah SPM – menggabungjalinkan nota dan fakta diagramatik SPM, peta konsep KSSM/SPM, Soalan Klon SPM, serta soalan praktis & ramalan SPM dalam setiap bab. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa lalu disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara efektif. Justeru mengulang kaji setiap bab, seumpama mengkaji pelbagai sudut keperluan peperiksa Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 11.90 (-0%)

MEMBER: RM 10.71 (-10%)

By
Makino Tsukushi, a girl who comes from a poor family, just wants to get through her two last years at Eitoku Gakuen quietly. But once she makes herself known by standing up for her friend to the F4, the four most popular, powerful, and rich boys at the school, she gets the red card: F4's way of a "Declaration of War." But when she doesn't let herself be beaten by them and is starting to fall for one of the F4, Hanazawa Rui, she starts to see that there is more than meets the Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Hana ( H.E )
Dinzly Fariqal… Kalau dilihat cara dia melayan Darwisya, memang menyakitkan hati. Memang kadang-kadang rasa geram sangat. Tapi, tahu tak tugas Dinzly tu berat? Paling buat Dinzly geram, tekad Darwisya telah mengheretnya ke dalam sebuah perkahwinan. Disebabkan dia seorang anak yang taat, terpaksalah dia terima Darwisya sebagai isterinya. Terpaksa jadi ‘pak sanggup’ untuk wanita yang dibuntingkan oleh kawan serumahnya, Aiman Najdi. Lelaki mana yang senang nak terima, kan? Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Illa Shanahila
Fatiya Adam, gadis manja yang menetap bersama bapa saudaranya di UK setelah kematian ibu dan bapanya. Apabila Hany, sepupunya ditipu lelaki dari Malaysia, Hany nekad meminta bantuan Fatiya. “Kau nak aku buat apa sebenarnya ni? Kenapa aku pula yang kena jumpa mamat tu?” - FATIYA “Aku nak kau pikat dia, hancurkan hati dia!” - HANY Gila. Sungguh kerja gila! Nak bercakap dengan orang asing pun dia tak berapa suka, inikan pula nak pikat hati dan buat-buat jatuh ci Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

By Hanah Rishas
“Cinta pertama bagi setiap anak perempuan... Her daddy.” Nurul Ain tidak tahu, cinta pertamanya itu seharusnya Awang Kader, ayah kandungnya yang menjadi punca kelahirannya di dunia ini, bukan Abdul Halim, ayah angkatnya. Di mata Awang Kader, Nurul Ain ialah Dayang Nur Aishah, bukti cinta dia dengan wanita paling dikasihinya. Atas satu insiden yang memilukan, Aishah dibawa pergi jauh daripadanya berpuluh tahun. “Saya dah jatuh cinta. Hati dah jatuh bergolek. Tak bo Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By
Siri TARGET SUPER UPSR ini benar-benar menjurus ke arah KSSR dan UPSR format terkini – menggabungjalinkan nota dan fakta komprehensif yang merangkum sukatan pelajaran terkini Tahun 4, 5 & 6, contoh dan soalan klon UPSR, praktis dan penilaian yang menepati format UPSR serta memenuhi keperluan KBAT. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa dan disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara e Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Hilal Asyraf
Amru belia sederhana. Membesar bernaungkan Madrasah Taujih Ruhiyyah yang diselia Buya. Selain ilmu agama, seni mempertahankan diri melengkapkan dirinya. Cinta juga berputih di dalam jiwanya dengan santri rupawan, Zaharah. Namun kehidupan indah itu terganggu dek berita bondanya, Raudhah yang gering, menyebabkan Amru pulang ke Kota Lemuria. Ribut mula datang menggegar, kos rawatan tidak mampu ditampung, sedang nyawa bonda di hujung tanduk. Takdir menentukan Amru menyelamatk Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By
Because of the legend left by Tatsuya Uesugi, Meisei Academy High School was well-known for their strong baseball team. But 26 years after their glory, the team has not been able to keep their record and has since lost their fame. Two stepbrothers, Souichirou and Touma Tachibana, aim to revive of the once-strong Meisei Academy baseball team and enter the National High School Baseball Championship. Souichirou and Touma are second years in Meisei Academy Middle School. Both boy Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
Siri TARGET SUPER UPSR ini benar-benar menjurus ke arah KSSR dan UPSR format terkini – menggabungjalinkan nota dan fakta komprehensif yang merangkum sukatan pelajaran terkini Tahun 4, 5 & 6, contoh dan soalan klon UPSR, praktis dan penilaian yang menepati format UPSR serta memenuhi keperluan KBAT. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa dan disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara e Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Ts. Muhammad Nazir
MENEROKAI RAHSIA STEM DALAM AL-QURAN (2020) Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By 劉雨涵
  ★魅力狂掃健身界!新世代女力May的最新「增肌減脂」企劃,重磅登場!   ★李婉萍營養師專業審訂,健身名人Peeta葛格、Ashlee咻咻、Hana漢娜一致推薦!   ★46道增肌減脂家常菜╳33組高效能徒手動作,用「飲食」和「運動」,打造自信體態!   什麼樣的健康料理,讓IG15萬粉絲吃上癮,敲碗喊續集?   什麼樣的徒手健身,讓Youtube點閱率破250 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 48.00 (-22%)

MEMBER: RM 48.00 (-22%)

By
Siri TARGET SUPER UPSR ini benar-benar menjurus ke arah KSSR dan UPSR format terkini – menggabungjalinkan nota dan fakta komprehensif yang merangkum sukatan pelajaran terkini Tahun 4, 5 & 6, contoh dan soalan klon UPSR, praktis dan penilaian yang menepati format UPSR serta memenuhi keperluan KBAT. Kesemuanya direncanakan oleh panel pengarang yang berwibawa dan disepadukan melalui pendekatan dan persembahan bervisual yang praktikal untuk memudahkan usaha ulang kaji secara e Learn More
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 11.61 (-10%)

By Liza Nur
Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya 'emak'. Cinta adalah sesuatu yang alien baginya. Pertemuan dengan semula dengan Johana membuatkan Amirul yakin terhadap perasaannya. Hidup Johana pula sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amiru Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By
Buku ini mengandungi 14 hadis yang disesuaikan dengan dialog ringkas yang mudah difahami oleh kanak-kanak. Hadis-hadis ini dikumpulkan daripada lagu-lagu Omar & Hana. Disertakan juga pengajaran hadis dan aktiviti menampal stiker. Jom belajar hadis! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah nabi ulul azmi iaitu Nabi Isa A.S. Mengandungi cerita berkenaan mukjizat Nabi Isa A.S yang mampu membentuk seekor burung dan menghidupkan burung dengan izin Allah SWT. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbagai info lain juga diselitkan un Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Nuh A.S. Mengandungi cerita berkenaan peristiwa banjir besar yang berlaku pada zaman Nabi Nuh. Kecekalan Nabi Nuh menerima setiap dugaan dalam menyebarkan ajaran agama Islam. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbag Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah nabi ulul azmi iaitu Nabi Ibrahim A.S. Mengandungi cerita Nabi Ibrahim telah dibakar oleh Raja Namrud. Tetapi dengan kekuasaan Allah SWT, Nabi Ibrahim terselamat. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan pelbagai info lain juga diselitkan untuk p Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini merupakan buku berkaitan sirah Nabi Ulul Azmi iaitu Nabi Muhammad SAW. Mengandungi cerita berkenaan mukjizat Nabi Muhammad SAW iaitu al-Quran dan kebijaksanaan Nabi Muhammad SAW dalam menyelesaikan peristiwa perletakan Hajarul Aswad. Teks cerita adalah bersuku kata berwarna. Sesuai untuk anak-anak membaca dengan lebih jelas dan lancar. Turut dimuatkan aktiviti suai padan, perbezaan, warna, melukis dan sebagainya. Info-info berkenaan riwayat nabi berkenaan dan Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Alhamdulillah (AR) padat dengan cerita berkaitan sebutan Alhamdulillah. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alhamdulillah. Jom belajar tentang Alhamdulillah bersama Omar & Hana! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Terima Kasih Cikgu (AR) padat dengan cerita berkaitan bagaimana cara untuk kita berterima kasih pada cikgu, ada aktiviti menarik, info, lirik lagu Terima Kasih Cikgu dan nilai murni yang perlu diamalkan apabila berhadapan dengan guru. Mari belajar bersama Omar Hana! Alhamdulillah! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku belajar Alif Ba Ta(AR) padat dengan cerita kenapa kita perlu belajar Alif Ba Ta. Ada aktiviti menarik, info dan lirik lagu Alif Ba Ta. Mari belajar Alif Ba Ta bersama Omar Hana! Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Buku ini padat dengan cerita berkaitan sebutan Bismillah yang perlu diamalkan. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Bismillahirrahmanirrahim dan nilai murni yang perlu diamalkan. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Padat dengan cerita, aktiviti, info,lirik lagu dan nilai murni. Seronoknya belajar bersama Omar dan Hana. Alhamdulillah. Buku ini padat dengan cerita berkaitan dengan cara-cara menghormati ibu bapa. Ada pelbagai aktiviti menarik, info, lirik lagu Sayang Mama Papa dan nilai murni yang perlu diamalkan jika kita menyayangi ibu bapa kita. Mari belajar bersama Omar Hana bagaimana cara kita perlu menyayangi ibu bapa kita. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Ini mengisahkan Nakajima Atsushi yang dihalau keluar dari rumah anak yatim, kebetulan menyelamatkan seorang lelaki yang cuba membunuh diri di tepi sungai. Lelaki tersebut bernama Dazai Osamu, bersama dengan rakannya Kunikida, ialah ahli agensi detektif khas. Mereka mempunyai kuasa ghaib dan kendali kes yang bahaya bagi polis dan tentera. Mereka sedang menjejak seekor harimau yang muncul di kawasan itu kebelakangan ini ketika Atsushi berada di situ. Nampaknya harimau tersebut Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Jaja Udin
Bukan senang menjadi seorang yang bernama QASEH, gadis yang dilahirkan dalam keluarga yang sederhana. Kematian ayahnya membuatkan kehidupan mereka sekeluarga mulai dihimpit kemiskinan. Qaseh menerima tawaran sebagai pembantu rumah kepada Datin Marina, seorang ahli perniagaan bagi membolehkan dia menanggung keluarganya dan juga untuk menyambung pelajaran. IQRAM... Kehadiran Qaseh banyak membawa perubahan dalam hidupnya. Setelah putus tunang dengan MYA ZARA, hatinya mula te Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Coggan Helena
Twenty years ago, the humans came for their gods. In the bloody revolution, gods were all but wiped out. Ever since, the children they left behind have been imprisoned in an orphanage, watched day and night by the ruthless Guard. Any who show signs of divine power vanish from their beds in the night, all knowledge of their existence denied. No one has ever escaped the orphanage. Until now. Seventeen-year-old Hero is finally free - but at a terrible price. Her sister has b Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Thirteen-year-old Hana Nono, a girl who aspires to be seen as mature, is beginning middle school in Hagukumi City when she encountered a strange baby named Hugtan and a hamster-like fairy named Harryham Harry who had appeared out of the sky. But amidst the encounter, Hana learned from them that they were pursued by the Crias Corporation, an evil conglomeration from the future who wants Hugtan's Mirai Crystal (ミライクリスタル Mirai Kuristaru) and to alter the present Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By Sango HARUKAWA
Lelaki mencurigakan, Oguri Mushitarou terlibat dalam kedua-dua kes pemenjaraan Kunikada dan kematian penulis novel misteri yang menimbulkan kontroversi masyarakat, semuanya mengikut rancangan Dostoyevsky. Perkara ni memaksa Ranpo adakan pertarungan sengit dengan Mushitarou yang mempunyai kuasa luar biasa melenyapkan semua bukti jenayah, 'Jenayah Sempurna', tapi?!! Penahanan Dazai, pergerakan di sebalik tabir organisasi misteri 'The Decay of Angels' dan ledakan kes pegawai t Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 藤枝まつえ
  材料簡單,過程清晰,   只要把紙剪一剪、貼一貼、捲一捲、壓一壓,   就能做出擬真的花朵!   用簡單材料拼湊出來的紙花,   經過細心的剪裁、上色之後,就能轉變成惹人憐愛的花朵。   宛如具有生命力一般綻放,卻又不會隨著時間枯萎。   正因為不會枯萎,所以最適合拿來裝飾房間、餐桌,或是送給對自己而言有重要意義的人。   Learn More
USUAL: RM55.45

NOW: RM 55.45 (-0%)

MEMBER: RM 49.91 (-10%)

By Noorfadzillah
Penemuan mayat mengecut tanpa kepala menggemparkan satu negara. Pihak polis yakin, ia perbuatan pembunuh bersiri berdarah dingin. Namun tidak pada Amirul dan Tok Yazid yang berharap andaian mereka salah apabila sesuatu dari gua terlarang itu telah dibangkitkan oleh seseorang. Citra Hana, gadis kesayangan Amirul hilang dari kampung setelah mengalami tekanan hidup yang membuatkan dirinya tertekan. Amirul nekad mencari dan membawa balik gadis itu meski bermacam kecaman buruk Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Hanan Al-Shaykh
Yvonne and Huda have come a long way. Attractive, successful and glamorous, their brilliant ascent has flung them far from Lebanon, and each other. Now it's only on their rarely snatched holidays that the friends can catch up. As they swim, drink and talk by the glittering Italian Riviera, Huda and Yvone ponder just how complicated it is to be free - and the eternal mysteries of love, sex, and getting a guy to call you back. Then, amid the glitz and chatter of London's Mayf Learn More
USUAL: RM52.90

NOW: RM 52.90 (-0%)

MEMBER: RM 47.61 (-10%)

By Areej Airin
"Hana, kenalkan ini Syaz. Bodyguard merangkap pemandu Hana dan Syaz, ini Hana." Dek ancaman Dato' Zaki, Hana terpaksa menerima kehadiran pengawal peribadi merangkap pemandu demi menjaga keselamatannya. Kecurigaan memenuhi ruang hati Hana tatkala mengetahui kemunculan Syaz bersebab. Dia cuba merungkaikan rahsia itu. "Kenapa you selamatkan I, Syaz? Kenapa you tak biarkan dia orang ambil I je? Kenapa nak risikokan nyawa you?" "Saya dah cakap tugas saya menjaga keselamatan Cik Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nia Afeerah
Sara Aryana gadis manja dan periang yang tidak pernah mengenal erti cinta menjadi keliru pada saat rasa itu mula mengetuk pintu hatinya. Berulang kali cuba dinafikan perasaan cinta yang mula berputik untuk Haqimie. Bagi Yana, Haqimie hanya dianggap seperti abangnya sendiri. Mengalah dengan mudah bukan salah satu prinsip dalam hidup Zacqryl Haqimie. Dua kali ditolak oleh Yana tidak menjadikan dia berputus asa untuk memperjuangkan cintanya. “Cinta ni hadir tanpa abang sed Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Zaif AB
Gempar apabila satu kematian telah berlaku di sebuah hutan lipur yang agak popular. Detektif Osman dan sarjan Rohana diarahkan untuk menyiasat kematian tersebut. Hasilnya kematian itu diklafikasikan sebagai kematian mengejut. Namun lain pula dengan cerita yang disampaikan oleh beberapa orang anggota renjer di kawasan tersebut. Kisah hutan itu berpuaka mula tersebar. Saiful, seorang wartawan majalah, cukup berminat untuk menyelongkar misteri ini. “Sedar-sedar dia terde Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By 漢娜
(網頁字體顏色以黑色為限) ★體重75➡52kg 體脂40%➡17%★ ★上萬IG粉絲推薦,跟著漢娜一起動吃瘦★ 相信我,這是你這輩子「最後一次減肥」! 曾經因為壓力,胖到體重顛峰75公斤、體脂40%;也曾經每天只吃800卡,瘦到體重45公斤,肌肉量只剩19公斤,只為了追逐著體重計上的數字;更曾經歷只要不小心多吃了一點,就瘋狂有氧運動2小時的時期。 漢娜 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 49.16 (-20%)

MEMBER: RM 49.16 (-20%)

By Hana Hadzrami
Doktor bius. Bukanlah watak yang disebut-sebut dalam kad ucapan pesakit. Bukan juga watak yang sering menyapa setiap pagi di wad, atau menuliskan surat discaj dan cuti sakit (yang ditunggu-tunggu). Dengan skrub biru dan bertopeng muka - doktor bius muncul ketika nyawa terimbang di hujung tanduk, tergantung pada seurat rambut. Wajah terakhir dilihat sebelum mata pesakit terpejam dan pertama setelah sedar kembali. Setiap denyut jantung. Setiap helaan nafas; menjadi perhitu Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Julia Basri
Hidup bergelumang dengan dosa, perkara biasa bagi Umaira. Farok, Zaman dan Razif buat hidup Umaira kian celaru hingga akhirnya dia lari jauh membawa diri. Bahana dosa silam Umaira terpaksa ditanggung Adamia Qaisara. Izwan pula tak putus-putus mengambil kesempatan pada Adamia. Pertemuan tak di duga melakar kisah baru antara Adamia dan Adam Hakimi. Masing-masing ada agenda tersendiri. Adamia tidak rela dirinya dimiliki Izwan. Adam pula muak dengan cinta murahan Karina. “ Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Mitch Albom
Chika Jeune was born three days before the devastating earthquake that decimated Haiti in 2010. She spent her infancy in extreme poverty, and when her mother died giving birth to a baby brother, Chika was brought to the Have Faith Haiti Orphanage that Mitch and his wife, Janine operate. Chika's arrival made a quick impression. Brave and self-assured, even as a three-year-old, she delighted the other kids and teachers. But at age five, Chika was suddenly diagnosed with a term Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 71.91 (-10%)

MEMBER: RM 63.92 (-20%)

By
In turn of the 20th Century Japan, a period characterized by widespread innovation and social restructuring, Benio Hanamura endeavors to take modernization to new heights. With a tomboy nature, Benio rails against traditional ideas that women should take care of the home—serving their husbands rather than pursuing their own dreams. Her values as a modern woman come under fire as the one man who supports her independence, Lieutenant Shinobu Ijuin, goes missing in action. Res Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Jemaah Seram
Himpunan 11 cerpen seram dan thriller bertemakan pohon/pokok. Ilya Abdullah - Puaka Beringin Suhana Mat Lazim - Harum Bakawali Asraf Shaari - Pokok Durian Berdarah Ella Affandy - Pokok Nurhan Yusof - Lambaian Ara Acik Zaza - Misteri Pokok Ubi Kayu Balqis Jaz - Patin Tempoyak Daun Cemumur Alissa Alee - Jantung Zaif AB - Teksi Terakhir Zaif AB - Sakat Zaif AB - Lu Sudah Kena Main Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Zaza Qry
Kematian mengejut abang ipar dan kakaknya membuatkan Hanania menjadi ibu segera kepada dua orang anak saudaranya. Tidak pernah dia mengeluh walaupun terpaksa menjaga amanah itu. Cuma, ketika kawan sekolahnya datang bertemu dengannya, dia terpaksa menipu dek kerana didesak. Desakan itu membuatkan Hanania menunjukkan gambar bakal suaminya dalam sebuah majalah. Rupanya lelaki itu memang wujud. Wujud dalam versi yang amat menjengkelkan. Tambahan pula, Adrish Haqiey adalah bos tem Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Lucy Vine
Made me scream laughing. I enjoyed it SO much' Marian Keyes 'Have you ever messed up so badly you had to leave the country? This feelgood journey contains one of the best vagina jokes ever. We didn't want it to end' Heat Magazine Alice is turning thirty and is stuck in a rut. Her friends are all coupling up and settling down, while she's still working as a temp, trying (and failing) not to shag her terrible ex, getting thrown out of clubs, and accidentally sexting her boss Learn More
USUAL: RM45.90

NOW: RM 45.90 (-0%)

MEMBER: RM 41.31 (-10%)

By Bonda Nor
Hati yang penuh prasangka, mulut yang mencebik dan tersenyum sinis, mata yang menjeling tajam penuh makna, juga kata-kata cerca. Subhanallah. Manusia bertuah mana yang mampu terselamat daripada semua ini? Ya, hanya Rasulullah saja yang diterima sebagai maksum. Kita tidak! Kita cuma manusia biasa yang penuh dengan kelemahan dan akan sentiasa berbuat kesalahan. Isunya, adakah kita sedar kesilapan kita? Jika pun sedar, adakah kita siap sedia mahu memperbetulkannya? Sungguh ti Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Bonda Nor
Sesekali bila takdir melampiaskan bahana kesilapan kita, memang terasa benar sakitnya. Tapi mengapa mesti mengeluh pada sesuatu takdir yang kita tak suka sedangkan itulah yang sedang mendidik kita? Ya. Takdir yang menyakitkan itu juga ada gunanya! SAKITNYA TU DI SINI! Adalah rangkuman pelbagai kisah kafarah dan teguran Allah yang sangat mahal ditemui ada semasa proses muhasabah. Dan inilah yang mahal tentang antologi ini. Betapa takdir yang tidak disukai juga adalah petanda Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Bonda Nor
Subhanallah. Ini memang betul-betul pendedahan eksklusif! Bukan semua orang boleh berlapang dada untuk berkongsi kisah-kisah seperti ini! Ini salah satu naskhah muhasabah diri yang membuka aib penulisnya sendiri. Tentang bagaimana mereka tersilap bicara, bahkan tersilap tafsir. Kemudian aturan takdir sesudah itu membuat mereka tersentak, sedar kesilapan dan cuba berubah untuk menjadi lebih baik! Ini bukan sekadar perkongsian mereka, bahkan ini juga mungkin kisah kita! Melu Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By Athanasios Tzokas
Includes fifty bakery designs, chosen from all over the world The baking industry has seen a developing momentum in recent years. The competition is stiff; it's not just the quality of the food that attracts customers, so it's often necessary to ensure the design of the bakery itself is both creative and eye catching, while still being functional. A well-designed store can not only increase sales, but also help develop a brand identity. This book includes fifty bakery de Learn More
USUAL: RM120.00

NOW: RM 120.00 (-0%)

MEMBER: RM 108.00 (-10%)

By Phiraya Isaraphatthanasakul
圖示文法X句型拆解X延伸例句X擴充單字 句型拆得對、文法記得快,史上最好懂日語學習書!   聽到「文法」就害怕、看到「句型」就放空,   日文程度最多就到50音、再也沒有然後?!   快選這本──無門檻、不求人、一讀就懂,自學日文大丈夫!   從打招呼、自我介紹、時間日期,到打電話、購物問路、用餐點菜……   佛系圖解21種常用情境句 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Fara Hana
IRINA JASMINE yang buntu ditinggalkan mama dan papanya terpaksa menerima tawaran yang cukup lumayan daripada seorang ahli perniagaan yang berjaya. Tawaran yang membuatkan Jasmine sukar untuk menolak. Apatah lagi dalam keadaan dia dan adiknya yang diabaikan oleh kedua ibu bapa mereka. Mahu atau tidak Jasmine akur dengan kehendak takdir. Salam pertolongan itu disambut dengan resah. DRACO ENRIQUE VALIENTE punya agenda tersendiri, setiap wang yang dilaburkan ada balasannya dan Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Sophilea
100 tahun lalu Suri di bawa lari oleh Musa di bantu oleh Mbah Timah ke negara seberang kerana tidak mahu di kahwin kan dengan penjajah Inggeris. Namun di Bukit Tinggi Suri jatuh cinta pada Hendra dan menghawini lelaki itu. Musa berdendam dengan pertolongan iblis yang di bela Mbah Timah Musa bunuh Hendra dan Suri pada satu malam. Namun dia terpaksa ikut syarat yang di tetapkan. “Syarat kedua kepala dan tubuhnya harus di pisahkan. Di tanam berasingan. Darah dari kepalanya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
NUR HASNUL HISHAM – Seorang duda, baru kematian isteri. Menyalahkan dirinya sendiri atas kematian isteri dan anak mereka. Larut dalam kesedihan dan penyesalan hingga berniat mahu membunuh diri. NAJLA ATIKAH - Kelihatan seperti gadis biasa tetapi dia seorang luar biasa kerana mampu melihat apa yang orang lain tidak boleh nampak. Dia digelar monster kerana suka menjerit dan menengking tanpa sebab. Tiada kawan lain melainkan SUFIAN dengan HANA. “Adoi... Sakitlah. Ke Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Shoshana Zuboff
Easily the most important book to be published this century. I find it hard to take any young activist seriously who hasn't at least familarised themselves with Zuboff's central ideas.' - Zadie Smith, The Guardian The challenges to humanity posed by the digital future, the first detailed examination of the unprecedented form of power called "surveillance capitalism," and the quest by powerful corporations to predict and control us. The heady optimism of the Internet's early Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By Hana Hanifah
" Kenalkah engkau denganku? Aku adalah temanmu, yang membangunkan lelap tidurmu, menggangu waktu malammu, mengasingkan dirimu dari keramaian, menghiasi lisanmu, kau tangiskan keagunganku, kau berikan kasih sayangmu, dan kau limpahkan segenap cintamu. Aku adalah Al-Quran yang selama ini bersamamu. Kini izinkan aku untuk kembali bersamamu, melepas kesepianmu, dan menunjukkanmu ke dalam syurga-Nya." Tatap kembali hati kita. Sudahkah ia mengenal Al-Quran yang menjadi fitrah Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

By Rinsya Chansiani
Aku, Abeer. Kata aje anak dara tua, tak kisah dah. Mak beria nak carikan aku jodoh. Kiranya kena kahwin tahun ini juga. Tapi, "dia" muncul dalam hidupku dengan tiba-tiba! Dia, lelaki yang mengagungkan budaya hedonisme. Rambutnya terpacak berwarna perang, pakaian berjenama mahal, kereta sentiasa bertukar-tukar, dan katanya... "I Jason!" Jason? Aku rasa nak gelak berguling-guling. Pertemuan kali pertama kami adalah tragedi. Dia yang angkuh membuatkan aku jadi hilang sa Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Annis Rizani
Sukar menerima hakikat bahawa dirinya menjadi mangsa kerakusan lelaki, Nur Zara membawa diri ke Rumah Raudhah. Impian cinta alam persekolahan tidak kesampaian apabila Hanafi mengundur diri. Separuh nyawanya terasa melayang. Dia sedar, dirinya tak mungkin menjadi wanita sempurna. Rasa aneh, tapi bahagia yang menderu bagaikan angin lalu yang mendamaikan menyapa hati Zara tatkala membaca nota-nota yang ditinggalkan di keretanya. Namun, perasaan itu seboleh mungkin cuba diabaik Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

1-463 of 463

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top