Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Teme Abdullah 'Found 182 Related Products
By Teme Abdullah
Berbaloikah hasrat yang dikejar, andai nyawa menjadi taruhan? “Do you really think you can run from us, Sofea?” * Sofea, seorang pekerja yang berdedikasi dan bijak, bercita-cita ingin berjaya di syarikat RICE dengan hasil usaha sendiri. Dia menyangka kehidupannya akan menjadi normal sepertimana orang lain. Namun, pertemuan dengan Danny — seorang atlet tinju tersohor — mengingatkan Sofea kepada sesuatu yang sudah lama dilupakan. Sebuah organisasi misteri yang telah me Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

Out of stock

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Sesungguhnya sekarang ini kita masih hidup. Tetapi suatu hari nanti kita akan mati. Hanya Allah SWT yang mengetahui bila dan di mana kita akan mati. Kematian sebagai pintu gerbang menuju kehidupan akhirat setelah mengalami Sakaratul Maut. Ia adalah peristiwa yang sangat dahsyat. Rasulullah SAW pun merasakan Sakaratul Maut. Bagaimana Rasulullah SAW, sahabatnya, orang-orang shalih serta orang derhaka dijemput dan mengalami Sakaratul Maut? Selain Sakaratul Maut, dikupaskan juga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Roedah Mansour
Life may feel mundane when we do the same routine every single day. What used to give us joy and purpose have turned into things that numb us. The heart is filled with bleakness. But when we look around us, it seems everyone else is living their version of life that we dreamed of. One that is filled with colours, excitement and meaning — as though their life is filled with blessings. We begin to feel empty thinking all the things we’ve done before amount to nothing. And Learn More
USUAL: RM49.00

NOW: RM 49.00 (-0%)

MEMBER: RM 44.00 (-10%)

By Yusuf Bin Abdullah
Hari Kiamat sudah dekat, manusia semakin ramai dan bumi sudah semakin sempit. Ekonomi semakin meningkat dan pembangunan semakin pesat. Manusia berlumba-lumba mebuat bangunan mewah dan tinggi, hutan ditebang dan alam sudah tidak seimbang lagi. Di samping itu rasa kasih sayang sesama manusia semakin hilang. Sifat cemburu dan dengki semakin banyak bersarang di hati manusia, begitu juga sifat munafik dan ketidakjujuran. Itu semua merupakan tanda kiamat. Benarkah keadaan dunia sek Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By
Season 2. The remaining residents of the Green Home apartment need to move out of their houses, which were the scene of their previous monster battles, and venture out into the outside world. The survivors have established a community at what remains of the stadium, but they still cannot let their guard down. Sweet Home Season 2 akan megisahkan keadaan setelah berada di luar apartemen. Hyun Soo ditangkap militer, sedangkan Sang Wook (Lee Jin Wook) muncul dengan bekas luka ba Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

By Nursuzahan
Satu janji yang mengikat kita untuk selamanya... Hidup seorang wanita bernama Jass indah dan cukup segala, bagaikan seorang puteri lindungan bulan. Cantik dan manja, itulah dirinya. Sentiasa disayangi insan-insan di sekelilingnya. Berbeza dengan hidup seorang lelaki bernama Jay, yang hanya ditemani nenek tercinta. Hidup di kampung yang serba sederhana, namun ia tetap indah buat dirinya. Takdir menemukan Jass dan Jay dalam satu kehidupan yang sangat berbeza. Jay sebagai se Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Aznur Aisyah Abdullah & Normalis Amzah
Pn. AZNUR AISYAH merupakan guru bahasa Jepun di Pusat Kajian Bahasa dan Linguistik, Fakulti Sains Soisal dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM). Beliau memiliki ijazah sarjana (Linguistik) dari UKM dan ijazah sarjana muda (Kejuruteraan) dari Universiti Gunma, Jepun. Beliau telah berkhidmat di UKM selama 11 tahun dan pernah dilantik sebagai pensyarah pelawat di Tokyo University of Foreign Studies (TUFS), Jepun. Bidang kajian beliau adalah pengajaran dan pembelaj Learn More
USUAL: RM65.00

NOW: RM 65.00 (-0%)

MEMBER: RM 58.50 (-10%)

By
Indulging in the activity of solving Sudoku games will not only improve the doer’s concentration and memory but it will also help to keep Alzheimer’s away from the elderly. The excitement of solving these brain teasing games can also help raise the happiness quotient and being a great remedy for boredom. By indulging in these brain games, it will help to improve one’s concentration and at the same time assist in reducing tension, stress and also anxiety. The games will Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
Indulging in the activity of solving Sudoku games will not only improve the doer’s concentration and memory but it will also help to keep Alzheimer’s away from the elderly. The excitement of solving these brain teasing games can also help raise the happiness quotient and being a great remedy for boredom. By indulging in these brain games, it will help to improve one’s concentration and at the same time assist in reducing tension, stress and also anxiety. The games will Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
Indulging in the activity of solving Sudoku games will not only improve the doer’s concentration and memory but it will also help to keep Alzheimer’s away from the elderly. The excitement of solving these brain teasing games can also help raise the happiness quotient and being a great remedy for boredom. By indulging in these brain games, it will help to improve one’s concentration and at the same time assist in reducing tension, stress and also anxiety. The games will Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By
Indulging in the activity of solving Sudoku games will not only improve the doer’s concentration and memory but it will also help to keep Alzheimer’s away from the elderly. The excitement of solving these brain teasing games can also help raise the happiness quotient and being a great remedy for boredom. By indulging in these brain games, it will help to improve one’s concentration and at the same time assist in reducing tension, stress and also anxiety. The games will Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.91 (-10%)

By Rosze Abdullah
Idham meninggalkan tanah air hampir 10 tahun kerana membawa hati yang lara. Ariana pula memendam rasa sakit hati kerana kisah pahit kakaknya. Mereka bertemu dalam keadaan yang tak disangka-sangka. “Maaf, boleh saya minta nombor telefon cik tak?” - Idham “Maaf, encik. Saya tak berminat.” - Ariana Idham tetap mengejar gadis idaman yang dianggap sangat istimewa. Tiada istilah putus asa dalam kamus hidup seorang Ahmad Idham Shah.Di saat cinta baru berputik, kisah pahit Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Bunda Ary
Rasulullah menyampaikan dakwah secara meluas ke negara-negara lain. Ada di antara mereka yang memeluk Islam seperti Najasyi, Jaifar bin Julunda dan Abdullah bin Julunda. Ada pula yang mengakui Muhammad sebagai nabi tetapi belum mahu memeluk Islam seperti Muqauqis dan Heraklius. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Illya Abdullah
Zaitun, wanita berhati iblis menghasilkan mannequin bernyawa untuk kepentingan diri dan juga sebagai koleksi peribadinya. Kisahnya menjadi tarikan sebuah syarikat produser yang ingin menghasilkan sebuah filem seram berdasarkan kisah benar. Melissa, teraju utama filem itu melakukan sedikit kajian pada watak yang dipegangnya itu. Seorang kru dirasuk. dan seorang kru mati dengan misteri. Melissa pula hilang tanpa jejak. Adam, saudara tiri Melissa pulang untuk menyiasat kehil Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Teme Abdullah
“Kalau aku jadi penulis, tak ke mana. Aku tak boleh sumbang apa-apa.” Akibat kekecewaan, Iskandar terus melupakan impiannya untuk menulis, hanya menumpukan perhatiannya terhadap pengajian dalam bidang seni bina. Setelah berjaya menjadi arkitek di luar negara, Iskandar mengambil keputusan besar untuk pulang ke negara kelahirannya demi kecintaan kepada tanah air. Namun, perjalanan baru Iskandar tidak semudah yang disangka. Dia harus bermula semula dari kosong. Tidak m Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Buku ini membahas tentang dosa dan cara membersihkan diri daripadanya. Diterangkan mengapa orang mudah berbuat dosa dan menyimpang dari ajaran Islam sebenar. Kemudian diterangkan pula kesan dan keburukan dosa. Dihuraikan hal-hal yang merangsang untuk bertaubat, jalan menuju hidayah dan cara mendekatkan diri kepada Allah SWT. Dan seterusnya diterangkan syarat-syarat bertaubat dan cara bertaubat yang betul. Oleh itu jangan berputus asa dan segeralah bertaubat sebelum terlambat. Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Abdullah Bukhari Abdul Rahim Al-Hafiz
Dalam menelusuri arus kehidupan, panduan yang benar amat didambakan. Lantaran itu, al-Quran diturunkan sebagai cahaya yang menerangi setiap langkah perjalanan manusia. Kitab agung ini bukan sahaja dipersembahkan dalam keindahan bahasa yang tiada taranya, malah sarat dengan keajaiban dalam setiap ayat yang terkandung di dalamnya. Dengan tafsiran yang bersendikan dalil al-Quran dan hadis, penulis memandu para pembaca untuk mendalami keajaiban al-Quran yang sememangnya membuktik Learn More
USUAL: RM55.00

NOW: RM 55.00 (-0%)

MEMBER: RM 49.50 (-10%)

By 老舍
《牛天賜傳》一九四九年版本完整正體中文版 保留原始用字★並附表說明、對照 錢是一切, 這整個的文化都站在牠的上面。 馬馬虎虎開始的人生, 只能馬馬虎虎地結束嗎?   《牛天賜傳》創作於一九三四年,老舍自言由於是《論語》半月刊的特約作品,所以作品規格也略為受限。本書參照上海晨光出版公司於一九四九年出版的版本,僅針對明顯錯字或排 Learn More
USUAL: RM53.90

NOW: RM 53.90 (-0%)

MEMBER: RM 48.51 (-10%)

By ABDULLAH AL-QARI BIN HJ. SALLEH
Buku ini membicarakan tentang persoalan-persoalan yang berkaitan dengan marah seperti pengertian marah, sebab-sebabnya, adalah marah itu satu keperluan, waktu-waktu yang sesuai untuk marah, keburukan sikap marah dan sebagainya. Selain itu, buku ini juga memberitahu kita tentang bagaimana Rasulullah SAW menyatakan situasi-situasi tertentu. Oleh itu, kita sebagai umat Muhammad SAW perlu sedaya upaday mencontohi Rasulullah SAW dalam setiap perbuatan dan tingkah lakunya. Semoga k Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By ILYA ABDULLAH
"Pendosa yang menyedari akan kekhilafannya mencari jalan pulangnya semula." - Detektif Eshan "Yang jahat itu ada yang jelas di depan mata dan ada yang tersembunyi di sebalik topeng."-Father Joseph. "Salah satu sifat manusia, iaitu tidak mengenang budi. Kau lupa dengan siapa kau merayu dan bersujud memohon pertolongan."-Ifrit "Manusia lebih keji daripada aku. Sifat tamak haloba, nafsu kemahuan sukar dikekang. Saling berbunuhan. Saling mengkhianati. Layakkah manusia sebegini ta Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.00 (-21%)

MEMBER: RM 22.00 (-21%)

By Sarah Adams
When the owner of the local flower shop in Rome, Kentucky, makes a questionable agreement with a tattooed bad boy, a delightful friends-to-lovers romance begins to bloom - from the author of When in Rome and TikTok sensation, The Cheat Sheet. Praise for Sarah's Adams' charming rom-coms: 'A delectable romance, sweet and satisfying as a slice of warm apple pie' CHLOE LIESE 'Sarah Adams' books are woven with pure sunshine and rainbows . . . It's everything you could want in a Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Elissa Epel
Transform stress into resilience in one week Our lives have become increasingly stressful. How can we turn this stress into strength and resilience? Whether it's our to-do lists, deadlines, difficult conversations or crises small or large, our waking hours are filled with constant stressors. We can't eliminate stress - it will always be woven into our lives and part of everything from parenting and careers, to reaching big life dreams. However, this book will help you to 's Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

By Siaw Jun Kit
As the saying goes,"What you have learned from books is often superficial; true knowledge comes from practical experience. " The Ability to Comprehend is the prime factor in the pursuit of learning. This book, however, does not offer explicit instructions on how to hunt precise entry points and secure exit points. This is not an unintentional mistake made by the author but rather intentional. Here are the reasons: Fact 1#: By merely studying this book once, you will realise t Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By Irvin Hoh
Your presentation reflects your professionalism. That's why it's crucial to create one that effectively communicates your message. This book is written with non-designers in mind, drawing on the author's extensive experience and tried-and-tested methodology to help you organize your ideas into visual messages that are easy for your audience to understand. Using fundamental design principles and tools, we'll explore why a good slide works and a weak one fails. Throughout th Learn More
USUAL: RM118.00

NOW: RM 118.00 (-0%)

MEMBER: RM 106.20 (-10%)

By Loral Langemeier , Kyle Boeckman
A Wall Street Journal Bestseller Vastly improve your child’s potential for becoming a millionaire by building their financial foundation and literacy—starting at infancy National bestselling author Loral Langemeier and coauthor Kyle Boeckman have been proving for years that it’s possible to raise kids who are smart about money?and that ultimate success is practically guaranteed if it’s done thoughtfully and consistently. Make Your Kids Millionaires lays out t Learn More
USUAL: RM112.50

NOW: RM 59.90 (-47%)

MEMBER: RM 59.90 (-47%)

By 老舍
《老張的哲學》一九二八年版本完整正體中文版 保留原始用字★並附表說明、對照 「窮人的狡猾也是正義!」 這是因為窮的只剩下心計。 「好人不會死的那麼快!」 如果你願意真的這麼信。   《老張的哲學》於一九二六年首次發表,一九二八年首次出版。本書即以一九二八年版本為基礎,僅針對明顯錯字或排版錯誤進行修改,最大限度保存這部作品在文 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Mizi Wahid
Soulmates, a term when uttered, could either make some people's stomachs flutter with excitement, and hearts skipping a beat, or it could cause some to feel so demoralised and filled with instant sadness, their stomachs churn at the sound of it. What a term. What a powerful word. What a mysterious concept. In his much-anticipated fourth book, best-selling author, Mizi Wahid explores the various concepts of love; discussing marriage, going deep into the topics of singlehood, Learn More
USUAL: RM60.00

NOW: RM 60.00 (-0%)

MEMBER: RM 54.00 (-10%)

By DR. MAZLI SHAM ABDULLAH
Naskhah istimewa ini ditulis oleh seorang wanita berjiwa waja yang telah dikurniakan seorang anak istimewa. Dr. Mazli Sham Abdullah adalah seorang pendidik yang mempunyai cita-cita tinggi untuk menabur jasa pada keluarga dan agamanya. Kehadiran memang mencuri banyak masa, tenaga dan tumpuan beliau dalam mencapai cita-citanya. Banyak pengorbanan yang terpaksa dilakukan kerana beliau perlu menguruskan pelbagai keperluan kesihatan anak istimewa ini. Terbang Bersama adalah sebuah Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 老舍
《離婚》一九四九年版本完整正體中文版 保留原始用字★並附表說明、對照 婚姻這個東西肯定有毛病。 解決得了人、卻解決不了問題。 ⇨人生有張清單,讀書做官結婚生子弄個小三 ⇨完成清單又怎樣?最後只剩一張嘴 一個懂你的辛酸、搶救你人生的故事 (↗其實做不到)   《離婚》於一九三三年首次出版。本書以一九四九年版本為基礎,僅針對明顯錯 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By FAZLYN RIDZ
Play a stupid game. Win a stupid prize... Dendam... Jesnita terperangkap dengan permainan bahaya kerana dendam lama yang dibawa semenjak zaman kolej. Wanita sepertinya tidak merasai cinta yang sebenar melainkan lelaki sekadar satu kesempatan untuknya sehinggalah muncul seorang lelaki bernama Rafael yang telah berjaya mengetuk pintu ketenangan dirinya. Gold digger! “Tak ada orang akan datang dan meminta untuk berkahwin macam tu saja. Apatah lagi semua orang cakap I ni ja Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By AZIMAH LILY
Ungku Aziz Bin Ungku Adam, lelaki berusia 30 tahun yang merupakan anak tunggal Dato’ Ungku Adam dan Datin Ida. Sejak di bangku sekolah lagi, Aziz memasang impian melancong seluruh dunia. Tetapi impian Aziz ditentang Datin Ida kerana Datin Ida mahu Aziz menolong dia menguruskan empayer perniagaan mereka selepas kematian suaminya Dato’ Ungku Adam. Aziz membuat perjanjian dengan ibunya sekiranya membenarkan Aziz melancong ke luar negara selama tiga tahun, selepas itu Aziz Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Colleen Hoover
Before It Ends with Us, it started with Atlas. Colleen Hoover tells fan favorite Atlas's side of the story and shares what comes next in this long-anticipated sequel to the "glorious and touching" (USA TODAY) #1 New York Times bestseller It Ends with Us. Lily and her ex-husband, Ryle, have just settled into a civil coparenting rhythm when she suddenly bumps into her first love, Atlas, again. After nearly two years separated, she is elated that for once, time is on their si Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 80.91 (-10%)

By AJ Abdullah
"Adam molah (buat) apa sitok (sini)?" Suaranya terus meninggi. Gelabah aku dibuatnya. "Adam mesti tinggalkan tempat tok (ni) kinetok (sekarang) juak (juga)! Adam dah lupak (lupa) kah janji Adam dengan bapak Adam dolok (dulu)?!!" Adam Mikhael dilarang keras oleh ayahnya menjejak kaki ke Sarawak tanpa sebarang penjelasan. Namun darah muda yang kuat memberontak membuatkan Adam mengingkari arahan orang tuanya. Kedegilan dan kehendak Adam mengejar kisah keluarganya menyebabkan Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By 老舍
《二馬》一九四九年版本完整正體中文版 保留原始用字★並附表說明、對照 毫不遮掩的惡意比較可怕嗎? 還是,至少用善意掩藏,會比較文明?   《二馬》於一九二九年首次發表,一九三一年首次出版。本書即以一九四九年版本為基礎  ,僅針對明顯錯字或排版錯誤進行修改,最大限度保存這部作品在文字上的特有風格。   《二馬》寫作於老舍赴英 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By 老舍
《駱駝祥子》一九四八年版本完整正體中文版 保留原始用字★並附表說明、對照 有時,一個人淪落悲慘,並不是因為他犯了什麼錯。 ──或者,他其實是連一點錯處也沒有的。   《駱駝祥子》於一九三六年九月開始連載,一九三九年首次出版,一九四八年出版單行本。本書即以一九四八年版本為基礎,僅針對明顯錯字或排版錯誤進行修改,最大限度保存這 Learn More
USUAL: RM61.45

NOW: RM 61.45 (-0%)

MEMBER: RM 55.31 (-10%)

By Frank Dikoetter
A leading historian of modern China. He is a rare scholar, adept in both Russian and Chinese . . . Combined with this linguistic skill, Dikoetter has a writer's gift' EVENING STANDARD From the Samuel Johnson Prize-winning author of Mao's Great Famine, a timely and compelling account of China in the wake of Chairman Mao In China After Mao, award-winning historian Frank Dikoetter explores how the People's Republic of China was transformed from a backwater economy in the 1970s Learn More
USUAL: RM84.90

NOW: RM 84.90 (-0%)

MEMBER: RM 76.41 (-10%)

By Olivie Blake
The Atlas Six by Olivie Blake is the runaway TikTok must-read fantasy novel of the year. If you loved Ninth House and A Deadly Education, you'll love this. The book includes gorgeous new illustrations. Secrets. Betrayal. Seduction. Welcome to the Alexandrian Society. When the world's best magicians are offered an extraordinary opportunity, saying yes is easy. Each could join the secretive Alexandrian Society, whose custodians guard lost knowledge from ancient civilizations. Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Andy Riley
First name . . . Action. Second name . . . Dude. What would happen if you put Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham and Die Hard-era Bruce Willis in a bucket and stirred them together with a big stick? You'd get something like Action Dude. That's his real name. He used to be Charlie Munderdrew, but he changed it. Action Dude lives for danger and excitement. He's always jumping out of helicopters, crashing ships, running along the tops of cranes and walking out of buildi Learn More
USUAL: RM47.90

NOW: RM 47.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.11 (-10%)

By A. C. Grayling
In very recent times humanity has learnt a vast amount about the universe, the past, and itself. But through our remarkable successes in acquiring knowledge we have learned how much we have yet to learn: the science we have, for example, addresses just 5 per cent of the universe; pre-history is still being revealed, with thousands of historical sites yet to be explored; and the new neurosciences of mind and brain are just beginning. What do we know, and how do we know it? Wh Learn More
USUAL: RM72.00

NOW: RM 72.00 (-0%)

MEMBER: RM 64.80 (-10%)

By 魯迅
《集外集拾遺補編》完整正體中文版 保留魯迅原始用字★並附表說明、對照   《集外集拾遺補編》於一九五二年,由魯迅的學生皆伴侶許廣平編輯出版。收錄魯迅在一八九八年至一九三六年之間撰寫,未收錄至其他雜文集的作品。   《集外集》一書的〈序言〉中,魯迅提到《集外集》中收錄的許多是他年少時期的作品。對於年少時期的不成熟,魯迅一 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By 近藤哲朗 , 沖山誠
~亞馬遜4.3星好評!全球化時代必須精通的數學語言~ 只靠一張圖,就能看穿「金錢」如何流動? 由大會計師領路,不必從頭苦讀,也能速成讀懂財報!   會計,是觀察社會的一面透鏡。   所謂的「會計」,英文為Accounting,是「說明」的意思。   可以說,會計正是一門說明公司資金出入的工具。   對許多上班族來說,學習會計是增加一技之長, Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By 十年砍柴
當中國走向世界★帝國便只能衰頹 「忠心」與「愛國」,於是鋪成帝國邁向終焉的道路。 想要救國, 卻逼死將領、敵視現代化; 說是愛國, 卻將舉國上下都變成仇敵。 經世之才, 在這個時代只好成為帝國的恥辱; 愈是清醒, 愈是落得一個身敗名裂的下場。   ◎為什麼當中國從閉鎖走向開放,帝國就會滅亡?   晚清,過去的教科書都當作是一段屈辱 Learn More
USUAL: RM97.00

NOW: RM 97.00 (-0%)

MEMBER: RM 87.30 (-10%)

By 魯迅
《集外集》《集外集拾遺》完整正體中文版 保留魯迅原始用字★並附表說明、對照   本書收錄一九三五年出版的《集外集》、與在一九三八年出版並收錄入《魯迅全集》的《集外集拾遺》。   ▌《集外集》▌   本書編者係楊霽雲,收錄了魯迅於一九三三年以前撰寫,未編入先前文集的雜文與詩作品。其中雜文包括〈斯巴達之魂〉〈文藝與政治的歧 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By Dr.Mohd Hilmi Abdullah
Buku ini membincangkan tentang semua perkara yang berkaitan dengan sistem pernafasan, termasuk hal-hal yang berkaitan dengan nafas, suara, penyakit lelah, batuk, batuk berdarah, pleurisi, pneumonia, ulser dada, dan paru-paru, dan batuk kering. Mengetengahkan pandangan dari Ibnu Sina, buku ini diharapkan mampu memberi alternatif yang sebaiknya dalam urusan penjagaan kesihatan kita. Learn More
USUAL: RM52.00

NOW: RM 52.00 (-0%)

MEMBER: RM 46.80 (-10%)

By Teme Abdullah
Saka raja yang diwarisi telah memberi kesaktian luar biasa kepada Sang Putera. Jijik dengan amalan syirik jurai keturunannya itu untuk kekal berkuasa, Putera Aradhana Sastra, pewaris tunggal Kesultanan Aradhanapura melarikan diri untuk menjadi rakyat biasa. Dengan harapan, hidupnya akan lebih tenteram. Namun, kemunculan suatu makhluk dari gua yang tahu asal usul Sang Putera menggugat rencananya. “Aku sudah tidak tahan hidup melarikan diri seperti ini! Sedalam mana aku Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By 魯迅
  當遭遇壓迫,有誰發一句質問、提一句抗議?      當有人反抗,卻有些人還笑罵他們。   在「他們」的輓聯上,說是「遺臭萬年」。   本書收錄一九三三年出版的《偽自由書》、一九三四年《准風月談》、以及一九三六年出版的《花邊文學》。   ▌《偽自由書》▌   《偽自由書》出版於一九三三年。本書收錄魯迅與當時瞿秋白撰寫,但 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By
Kimi wa Kanata The Movie 你在彼方劇場版 JAP (E / C / M) Mio has feelings for her childhood friend Arata, but can't convey her feelings. One day, as they continue their delicate relationship, the two fight over something trivial. After letting tensions settle, Mio goes to make up with him in the pouring rain. While on her way, she gets into a traffic accident. When she regains consciousness, a mysterious and unfamiliar world appears before her eyes. 女高中生小澪 Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 19.71 (-10%)

MEMBER: RM 17.52 (-20%)

By 李登年
▌國立故宮博物院‧紐約公共圖書館(NYPL)▌ 精選文物彩圖、古董照片 從孔子請吃飯、到請皇帝吃飯, 從坐地上到吃辦桌,一邊還可以聽那卡西? 光是屁股坐哪裡,就是一部大歷史!   ◎把貓頭鷹(!)烤來吃?把馬肝端上桌?用瑪瑙、金銀作成的器皿?光是滿漢全席,就分好幾種!?古代人吃飯,到底有多少講究?   大至祭祀,小至好事發生, Learn More
USUAL: RM69.30

NOW: RM 69.30 (-0%)

MEMBER: RM 62.37 (-10%)

By 魯迅
  若只會在女人的胸脯上尋求正義。   當知識分子服膺的只是──   當權者的權勢,   壓迫者的格言,   獨裁者的暴政,   那餘下的就只是爪牙,而沒有什麼知識分子存在。   本書收錄一九三二年出版的《三閒集》《二心集》、以及一九三四年出版的《南腔北調集》。   ▌《三閒集》▌   《三閒集》出版於一九三二年。本書收錄 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By HASBRO
Peppa Pig Peppa’s Adventures Surprise Packs Wave 1 Set of 3: Preschoolers and Peppa fans ages 3 and up will love the unboxing excitement of the Peppa’s Surprise Pack assortment. Each themed pack includes a figure and hidden surprises. What else is inside? There’s only one way to solve such a delightful mystery! Set includes 3 individually boxed packs of mini-figures and accessories: 1x PEP PEPPA THE GARDENER 1x PEP PEPPA THE SPORTS STAR 1x PEP PEPPA THE BALLERINA (sub Learn More
USUAL: RM49.89

NOW: RM 49.89 (-0%)

MEMBER: RM 49.89 (-0%)

Ensiklopedia ini menggabungkan empat buah buku soal jawab remeh-temeh agama yang merangkumi puasa, zakat, munakahat dan seks, lantas menjadi sebuah buku besar yang dikenali sebagai ensiklopedia. Susunan bab dan soal jawab disusun dengan sistematik, kemas dan mudah dirujuk selain terdapat juga penelitian terhadap hadis-hadis yang dibentangkan dalam satu bab dan menisbahkan kepada perawinya semampu boleh seperti Imam al-Bukhari, Muslim dan lain-lain. Learn More
USUAL: RM69.00

NOW: RM 69.00 (-0%)

MEMBER: RM 62.10 (-10%)

By SYED MAHAZDIR SYED IBRAHIM
Kerajaan Perlak berdiri sekitar tahun 840-1292 Masehi. Kesultanan ini muncul pada abad ke-9 dan bertahan hingga akhir abad ke-13. Terdapat bukti-bukti yang menunjukkan eksistensi Kesultanan Perlak sebagai Kerajaan Islam pertama. Di antaranya adalah naskhah idhar al-Haq karya Abu Ishak Makarani, naskhah Tadzkirah Thabat Jumu Sulthan As-Salathin karya Syaikh Syamsul Bahri Abdullah Al-Asyi, dan naskhah Salasilah Raja-Raja Perlak dan Pasal karya Sayyid Abdullah ibn Sayyid Habib Learn More
USUAL: RM38.90

NOW: RM 38.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.01 (-10%)

By 魯迅
  有些壞,   是因為人性就是壞的;   有些壞,   是因為人性被變得壞了。   他是魯迅,現代中國最尖刻的「酸民」,   也是現代中國唯一無法制裁、無法反駁、無從抵抗,   甚至推崇備至的「異端」。   本書收錄一九二六年出版的《華蓋集》、一九二七年出版的《華蓋集續編》、以及一九二八年出版的《而已集》。     ▌《華蓋 Learn More
USUAL: RM80.10

NOW: RM 80.10 (-0%)

MEMBER: RM 72.09 (-10%)

By TAILLARD
Get a handle on one of the most powerful forces in the world today with this straightforward, no-jargon guide to corporate finance A firm grasp of the fundamentals of corporate finance can help explain and predict the behavior of businesses and businesspeople. And, with the right help from us, it's not that hard to learn! In Corporate Finance For Dummies, an expert finance professor with experience in everything from small business to large, public corporations walks you th Learn More
USUAL: RM112.30

NOW: RM 112.30 (-0%)

MEMBER: RM 101.07 (-10%)

By Ng Tzyy Loon
There are many talks about stock investment, like legendary investor Warren Buffett has shared their insights with us. However, not all investors have the chance to work in the investment industry to verify these thoughts thoroughly. Hence, lots of these thoughts are taken lightly, taken out of context, manipulated, oversimplified, some thoughts are even outdated, by investors. This book attempts to debunk some of these investment myths with real-life examples. The autho Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Get ready for thrilling action and adventure with Jurassic World! These action-scale dinosaurs are smaller in size and feature articulation plus a move iconic to each species like water squirting, head-butting, jumping action and wing flapping. product features ​Play out the ultimate in dinosaur rivalry and battle with Jurassic World Savage Strike™ dinosaur action figures! ​Featured in a smaller size but packing a Savage Strike™, these dinosaur action figures have a Learn More
USUAL: RM59.89

NOW: RM 59.89 (-0%)

MEMBER: RM 59.89 (-0%)

Fiqah merupakan salah satu cabang ilmu yang sangat penting. Ia sangat berkait rapat dengan kehidupan sebagai seorang Muslim. Ia merangkumi kesemua aspek sama ada dari sudut ibadat, muamalat dan sebagainya. Bagi wanita, persoalan - persoalan berkenaan dengan haid dan isu-isu kewanitaan sentiasa menjadi topik yang dibincangkan. Hal ini demikian disebabkan ia sangat berkait rapat dengan kehidupan mereka sebagai seorang wanita. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By
This series has been endorsed by Cambridge International to support the syllabus for examination from 2023. Provide the knowledge, understanding and skills required to succeed in the revised Cambridge International AS & A Level Accounting syllabus (9706), with a clear and accessible resource, featuring questions throughout to challenge learners at every level. - Strengthen subject knowledge with a range of question types designed to test understanding of key topics within th Learn More
USUAL: RM225.00

NOW: RM 225.00 (-0%)

MEMBER: RM 202.50 (-10%)

By Rozlan Mohd Noor
Jeffri used to run with a street gang when growing up in KL, but is now a criminal lawyer with his own small firm. He's also down on his luck. One day his old college buddy Kim On Juan (OJ) - also a lawyer but with a successful family-owned firm - offers him a lifeline in the form of some lucrative work. Jeffri and his sole employee are grateful for the help. But things take a turn for the worse when OJ's father exits the window of their Jalan Ampang office without a parachu Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 17.52 (-20%)

MEMBER: RM 17.52 (-20%)

By Barry Burd
Become a Java wizard with this popular programming guide Consider Beginning Programming with Java For Dummies your indispensable guide to learning how to program in one of the most popular programming languages-Java! Java is an invaluable language to master, as it's widely used for application development, including Android, desktop, and server-side applications. Beginning Programming with Java For Dummies is written specifically for newbies to programming. The book starts Learn More
USUAL: RM100.60

NOW: RM 100.60 (-0%)

MEMBER: RM 90.54 (-10%)

1-182 of 182

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
*

Back to Top