Back to School
Back to School

Popclub Feb 2024
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' The elephant man 'Found 18577 Related Products
By
USUAL: RM235.90

NOW: RM 235.90 (-0%)

MEMBER: RM 212.31 (-10%)

By
USUAL: RM221.90

NOW: RM 221.90 (-0%)

MEMBER: RM 199.71 (-10%)

By Meyer
The Personal Finance Cookbook is the perfect book for everyone hoping to get a strong grip of their money situation once and for all. Learn More
USUAL: RM134.15

NOW: RM 120.74 (-10%)

MEMBER: RM 107.32 (-20%)

Out of stock

By Robin Sharma
This book is about a completely new philosophy and methodology of success and wealth that we are not schooled, trained or even encouraged to consider. But one that will bring us sustained happiness, personal freedom and lasting internal peace.' – Robin Sharma In a world fixated on the conventional notion of success – marked by relentless hustle, sacrificing wellbeing and missing out on cherished moments with loved ones in the pursuit of fame and material possessions Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 82.50 (-25%)

MEMBER: RM 82.50 (-25%)

By Olivie Blake
Only the extraordinary are chosen. Only the cunning survive. In this stunning finale, it's a race to survive as the Society recruits are faced with the question of what they're willing to betray for limitless power – and who will be destroyed along the way. Learn More
USUAL: RM99.00

NOW: RM 99.00 (-0%)

MEMBER: RM 89.10 (-10%)

By Daniel Goleman , Cary Cherniss
In his groundbreaking #1 bestseller Emotional Intelligence, Daniel Goleman revolutionized how we think about intelligence. Now, he reveals practical methods for using these inner resources to more readily enter an optimal state of high performance and satisfaction while avoiding burnout. There are moments when we achieve peak performance: An athlete plays a perfect game; a business has a quarter with once-in-a-lifetime profits. But these moments are often elusive, and for Learn More
USUAL: RM109.90

NOW: RM 109.90 (-0%)

MEMBER: RM 87.92 (-20%)

By Leigh Bardugo
Find a gateway to the underworld. Steal a soul out of hell. A simple plan, except people who make this particular journey rarely come back. But Galaxy "Alex" Stern is determined to break Darlington out of purgatory?even if it costs her a future at Lethe and at Yale. Forbidden from attempting a rescue, Alex and Dawes can't call on the Ninth House for help, so they assemble a team of dubious allies to save the gentleman of Lethe. Together, they will have to navigate a maze of Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 55.92 (-20%)

By Kristy Boyce
When it comes to romance, sometimes it doesn’t hurt to play games. A fun YA romcom full of fake dating hijinks! Musical lover Riley has big aspirations to become a director on Broadway. Crucial to this plan is to bring back her high school’s spring musical, but when Riley takes her mom’s car without permission, she’s grounded and stuck with the worst punishment: spending her after-school hours working at her dad’s game shop. Riley can’t waste her time working wh Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 58.46 (-10%)

MEMBER: RM 51.96 (-20%)

By Laura Nowlin
An intensely emotional and gripping companion novel to Laura Nowlin's USA Today and New York Times Bestselling novel If He Had Been With Me about the love that both breaks and heals us. Perfect for fans of Colleen Hoover and Jenny Han. If only I'd told her that I loved her years ago, then I wouldn't be here now. Finn has always loved Autumn. She's not just the girl next door or his mother's best friend's daughter, she is his everything. But she's not his girlfriend. That's Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Tan Sue Lynn
Sue Lynn Tan’s highly acclaimed, bestselling Celestial Kingdom duology is expanded with this new compilation of stories from before, during, and after the events in Daughter of the Moon Goddess and Heart of the Sun Warrior, all from the perspectives of beloved characters. Return to the Immortal Realm, a world of gods, magic, and legendary creatures—and embark upon new adventures of valor, danger, and love. Tales from the Celestial Kingdom collects nine spellbinding stor Learn More
USUAL: RM95.95

NOW: RM 95.95 (-0%)

MEMBER: RM 76.76 (-20%)

Out of stock

By Geronimo Stilton
While on assignment in Chichén Itzà, Thea goes missing along with an ancient Mayan necklace. Geronimo is on the case to find them. Learn More
USUAL: RM34.90

NOW: RM 34.90 (-0%)

MEMBER: RM 31.41 (-10%)

Out of stock

By Holly Jackson
From the author of the multimillion-copy bestselling A Good Girl's Guide to Murder series and Five Survive comes a new true-crime fueled mystery thriller about a girl determined to uncover the shocking truth about her mother?s disappearance while filming a documentary on the unsolved case. Lights. Camera. Lies. 18-year-old Bel has lived her whole life in the shadow of her mom?s mysterious disappearance. Sixteen years ago, Rachel Price vanished and young Bel was the only Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

Out of stock

By
Nabi Muhammad s.a.w merupakan rasul terakhir yan diutuskan kepada umat manusia. Baginda membawa rahmat ke seluruh alam semesta. Baginda bukan sahaja diangkat menjadi utusan Allah tetapi juga sebagai khalifah Islam yang mengetuai angkatan tentera Islam. Baginda juga menyatukan umat Islam di Mekah dan Madinah dengan mempersaudarakan mereka sewaktu peristiwa hijarh ke Madinah. Baginda membawa perubahan besar sewaktu zamanya dengan mengajarkan erti kehidupan, persaudaraan dan jug Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By  Olivie Blake
Six magicians were offered the opportunity of a lifetime. Five are now members of the Society. And two paths lie before them. In this thrilling next instalment, the secret society of Alexandrians is unmasked. Its newest recruits realize the institute is capable of raw, world-changing power. It’s also headed by a man with plans to change life as we know it – and these are already under way. But the cost of this knowledge is as high as the price of power, and each initiate Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Vanessa Chan
Destined to become a modern-day classic, The Storm We Made is a dazzling saga about the horrors of war and the power of familial love, for fans of Pachinko, All the Light We Cannot See and Wandering Souls. Her decision changed history. Now her family must survive it. Destined to become a modern-day classic, The Storm We Made is a dazzling saga about the power of familial love in the face of the horrors of war, for fans of Pachinko and All the Light We Cannot See. 'I'll neve Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 71.92 (-20%)

MEMBER: RM 71.92 (-20%)

By Allison Saft
In this romantic fantasy of manners from New York Times bestselling author Allison Saft, a magical dressmaker commissioned for a royal wedding finds herself embroiled in scandal when a gossip columnist draws attention to her undeniable chemistry with the groom. Niamh Ó Conchobhair has never let herself long for more. The magic in her blood that lets her stitch emotions and memories into fabric is the same magic that will eventually kill her. Determined to spend the little t Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 49.20 (-20%)

By Dean Burnett
Recommended by the New Scientist. ‘Brilliant.’ Stylist, ‘Ten new books to bring you comfort and wisdom in 2023’ ‘Thoughtful and thought-provoking – you need to read this book’ – Gina Rippon ‘An affecting and illuminating book for anyone who has feelings, and who wants to know why.’ – Katie Mack ‘The master of understated humour.’ BBC Radio Scotland Why can’t we think straight when hungry? What’s the point of nightmares? And why is it so impo Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 55.50 (-15%)

MEMBER: RM 48.90 (-25%)

By Hannah Kaner
INSTANT#1 INTERNATIONAL BESTSELLER AND USA TODAY BESTSELLER! “An epic fantasy odyssey begins.” — Entertainment Weekly "A richly rendered world . . . Kaner writes action that's both fun and intelligible . . . If "The Last of Us" didn't slake your thirst for stories of a grizzled fighter taking a tough kid on the road, then Godkiller should be your jam.” — Charlie Jane Anders, The Washington Post Enter a land of gods and monsters, soldiers and mercenaries, secrets Learn More
USUAL: RM64.95

NOW: RM 55.50 (-15%)

MEMBER: RM 48.90 (-25%)

By Michael Dillon
Chinese premier Xi Jinping graces our television screens and news headlines on a regular basis. But even after a decade in power, he remains shrouded in mystery. From growing up with a father purged in Mao's Cultural Revolution and his mission to eradicate poverty, to his persecution of Uyghur Muslims and paranoia about being likened to Winnie-the-Pooh, Xi Jinping is a man obscured by caricatures. In this short, essential primer, historian and writer Michael Dillon unveils t Learn More
USUAL: RM74.90

NOW: RM 74.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.92 (-20%)

By 重野秀一
西元202X年。在日本有一項受到全世界歡迎的公路賽車。它的名稱是「MFG」。第3戰「THE‧半島真鶴」決賽。夏向原本在預賽拿到第3名,卻因為左手肘受傷而陷入苦戰,儘管他展現過人的纏鬥能力,仍舊退居到第7名。但是,這個危機卻喚起了天才進一步的覺醒!86展開猛烈反擊的第11集! Learn More
USUAL: RM21.00

NOW: RM 21.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.00 (-0%)

Out of stock

By Haemin Sunim
From renowned Zen Buddhist teacher Haemin Sunim, a guide to turning life's challenges into opportunities for self-discovery Have you ever felt like life has thrown you a curveball? Are you struggling to overcome unexpected challenges and setbacks? While loss, heartbreak, and loneliness are all part of the human experience, in this warm guide, internationally bestselling author Haemin Sunim shows us that these moments can actually be rare opportunities for self-discovery Learn More
USUAL: RM99.95

NOW: RM 99.95 (-0%)

MEMBER: RM 89.96 (-10%)

By Dav Pilkey
P.U.! Dog Man got sprayed by a skunk! After being dunked in tomato juice, the stink is gone but the scarlet red color remains. Now exiled, this spunky superhero must struggle to save the citizens who shunned him! Will the ends justify the means for Petey, who's reluctantly pulled back into a life of crime in order to help Dog Man? And who will step forward when an all-new, never-before-seen villain unleashes an army of A.I. robots? The fun and creativity continue with Do Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 39.90 (-20%)

MEMBER: RM 39.90 (-20%)

By 藤田和日郎
來自陳列架   閱覽導引   瑪麗‧雪萊與提莫西爵士搭乘的馬車,遭到凶暴的馬匪集團「公路大盜(HIGHWAYMAN)」襲擊。艾爾熙與瑪麗的兒子波西一起趨馬趕去救援。渾身繃帶的女僕與劍橋大學生的臨時搭檔,展開一場異想天開的營救行動!另一方面,「命運」那染血的巨掌,也慢慢地伸向艾爾熙……馬不停蹄疾速奔馳的大英帝國傳奇動作漫畫3rd系列! Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.00 (-0%)

By Holly Black
An imprisoned prince. A vengeful queen. And a battle that will determine the future of Elfhame. Prince Oak is paying for his betrayal. Imprisoned in the icy north and bound to the will of a monstrous new queen, he must rely on charm and calculation to survive. With High King Cardan and High Queen Jude ready to use any means necessary to retrieve their stolen heir, should Oak attempt to regain the trust of the girl he's always loved, or remain loyal to Elfhame and hand over Learn More
USUAL: RM50.90

NOW: RM 43.90 (-14%)

MEMBER: RM 38.50 (-24%)

Out of stock

By 麥特.亞伯拉罕
客戶突然在會議上提出一個出乎意料的問題?   老師冷不防地在課堂上要你回答問題?   對即將到來的面試感到擔心?   在會議中害怕發言?   準備好對客戶簡報,投影機突然故障?   當這些需要溝通與表達的情況突然出現時,該怎麼應對自如且說得漂亮?   我們常常在毫無準備的情況下,就必須和同事、主管、客戶、家人,甚至是陌生人說 Learn More
USUAL: RM60.05

NOW: RM 60.05 (-0%)

MEMBER: RM 54.05 (-10%)

By Dr. Aidh Bin Abdullah Al-Qarni
Sesungguhnya sekarang ini kita masih hidup. Tetapi suatu hari nanti kita akan mati. Hanya Allah SWT yang mengetahui bila dan di mana kita akan mati. Kematian sebagai pintu gerbang menuju kehidupan akhirat setelah mengalami Sakaratul Maut. Ia adalah peristiwa yang sangat dahsyat. Rasulullah SAW pun merasakan Sakaratul Maut. Bagaimana Rasulullah SAW, sahabatnya, orang-orang shalih serta orang derhaka dijemput dan mengalami Sakaratul Maut? Selain Sakaratul Maut, dikupaskan juga Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Nazrin Nashir
Dalam satu hari, kita dihadapkan dengan seribu satu pilihan. Masa pula bergerak laju, bagaikan mendesak kita untuk membuat keputusan serta-merta. Semua ikhtiar kita lakukan — bertanya rakan dan pakar, juga merujuk artikel — agar tidak salah memilih. Namun, apabila usaha tidak berhasil, kita bingung. Apa yang silap? Mungkin, sewaktu kita mencari bantuan daripada orang lain, kita terlupa bahawa tiada pun yang lebih mengetahui apa yang terbaik selain Allah SWT. Menerusi buku Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Fakhrul Islam
Setiap hari, hidup kita seakan-akan pentas perlumbaan dalam menentukan apa yang patut kita buat, ataupun siapa yang patut kita jadi. Kita membandingkan diri dengan orang lain. Kita terkejar-kejar untuk menjadi lebih baik. Semua perkara mesti dibuat dan diberikan perhatian. Akhirnya, kita tidak lagi mampu memberi erti kepada setiap sesuatu dilakukan, sehingga kehidupan terasa kosong. Dunia moden semakin menghubungkan, tetapi kita semakin hilang ketenangan. Mungkin sebenarnya k Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Bonda Nor
Buku MALAM ni tentang apa? Tentang menyembuhkan luka. Tentang melepaskan rasa yang terkurung di jiwa dan menyesakkan dada. Tentang memulihkan semangat agar boleh terus beroleh kekuatan melalui ujian dan bersangka baik pada setiap ketentuan. Tentang melatih diri menjadi lebih matang dan lebih baik lagi! Menerusi MALAM, ada 15 bab yang selalu menjadi beban pada jiwa. Penulis mulakan setiap bab dengan 'POV AKU' untuk mewakili dan mengiakan setiap apa yang dirasai oleh pembaca. K Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Faizah Ahmad
Naskhah buku FAHAMI AKU ini membawa pembaca untuk memahami jiwa penghidap depression dan juga untuk penghidap depression sendiri untuk memahami situasi dan kesakitan yang dialami. Penulis berkongsi kisah bagaimana perjuangan melawan penyakit ini bermula sehinggalah sembuh. Penulis berkongsi banyak tips penyembuhan untuk penghidap depresi. Bahkan banyak perkara dikongsi agar penghidap lebih memahami situasi yang dihadapi. Ini adalah penting kerana dapat menaikkan semangat dan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Normah Omar , Muhd Kamil Ibrahim
Mengisahkan pengalaman bagaimana penulis berdepan dengan pelbagai liku kehidupan sebelum mencapai kejayaan dalam bidang akademik dan kerjaya. Malah puncak kejayaan tertinggi dalam bidang akademik dan kerjaya membawa penulis bergelar Profesor Emeritus dan juga Profesor Perakaunan. Setiap liku dihadapi dengan tabah dengan bersandarkan doa dan pertolongan Allah, justeru setiap kesusahan, Allah berikan jalan penyelesaian. Penulis mencatatkannya supaya menjadi inspirasi kepada ge Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.00 (-20%)

By Zul Aimran Omar
The Warriors - Perang-perang 4 khalifah mengetangahkan siri peperangan selepas kewafatan Rasulullah SAW yang berlaku pada zaman 4 khulafa ar-Rasyidin iaitu Sayidina Abu Bakar RA, Sayidina Umar RA, Sayidina Uthman RA dan Sayidina Ali RA. Meskipun pasukan tentera Islam mengalami serba kekurangan dari aspek bilangan tentera dan kelengkapan perang dalam kebanyakan perang yang disertai, namun ia bukan satu alasan untuk mereka mudah menyerah kalah. Ikuti babak strategi tentera Isla Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

Out of stock

By Ummi Zira
"Tidak mengapa untuk menangis. Tidak mengapa untuk kecewa. Tidak mengapa untuk marah. Tidak mengapa untuk beremosi apa pun jua. Bukan hanya emosi gembira dan bahagia saja perlu dirai, tetapi juga emosi-emosi sebaliknya. Akan tetapi, ia perlulah dikawal dan diuruskan dengan baik. Sememangnya ada caranya." Jika dibandingkan antara ibu dengan bapa, ibu merupakan antara insan yang paling dekat dan berhubung terus dengan anak sejak anak berada di dalam rahim lagi. Maka, perlunya k Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By
Siri Upin Ipin Kisah Kami di musim Ketiga bahagian 1 ini berkisar tentang kisah Upin & Ipin seharian bersama Opah dan Kak Ros. Jomkita ikuti kisah mereka dalam Siri Kisah Kami kali ini dengan pelbagai cerita lucu yang menarik dan pengalaman mereka bersama kawan - kawan baik mereka. Jangan lupa dapatkan juga sambungan musim ketiga bahagian 2 untuk dijadikan koleksi simpanan komik kesayangan anda. Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By
Didi & Friends Rescue Squad (DRS) ialah pasukan penyelamat kecemasan di Bandar Hora Horey. Ikuti kisah keberanan Didi, kecerdasan Nana dan kecekapan Jojo menggunakan kenderaan pelbagai guna mereka dan pelbagai bentuk gajet untuk membantu penduduk dalam apa jua keadaan. DRS turut berkongsi petua cara keselamatan dan kemahiran menyelamatkan nyawa kanak - kanak selaras dengan semangat untuk mendidik. Dapatkan koleksi komik DRS ini dan jadikan ia salah satu koleksi kesayangan and Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 25.90 (-0%)

Out of stock

By Osman Deen
Cikgu baru masuk sekolah? Memang jadi makanan Ax dan kawan-kawanlah! Ax, Kaio dan Yosi, pelajar nakal sekolah yang cukup dikenali dan digeruni. Tidak ada sesiapa yang dapat menumpaskan Ax atau mempermainkannya di sekolah sehinggalah muncul Cikgu Monday, guru Sains baru. Dia disenangi semua dan lincah menumpaskan tiga sekawan itu. Makin membuak-buak Ax nak prank si cikgu! Tetapi apabila Yosi melihat Cikgu Monday melakukan sesuatu yang aneh, tidak seperti perawakannya yang dise Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Out of stock

By Tadatada
Leia, pembaling berbakat sejak kecil mempunyai impian untuk menjadi pemain besbol profesional. Tetapi semasa perkhemahan, dia dan rakannya ditangkap oleh semangat harimau! Dia menggunakan kebolehannya untuk melarikan diri daripada bahaya dan minat mengembaranya mula berkembang... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Leoz
Komik seram bikin meremang & jantung berdegup kencang. Pasti menggigil ketakutan. Siri 'Aku Dengar Kat...' membuatkan suasana tegang & badan kejung! Raungan Membingitkan Bayangan misteri tersembunyi di bumi Perancis membentuk persekitaran menakutkan. Dari istana terbiar hinggalah kawasan desa yang sunyi sepi, suasana seram dan ghaib menyelubungi setiap cerut. Adakah fenomena aneh dan peristiwa menakutkan ini mempunyai maksud di sebalik? Dan adakah kuasa jahat terus berleluas Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By King Kong
Eh, macam-macam idea dah dicurahkan tapi misi masih statik dan tak ke mana. Sampai bila nak tunggu? Beralah dan mengalah? Tu bukan cara tiga ekor Raja Miau ni kononnya. Berani berjuang sampai titisan peluh yang terakhir. Masalahnya... berani dan berjaya ke? Hahaha! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Takasi
Jen, seorang manusia biasa tiba-tiba dipindahkan ke Sekolah Wonderville yang terdiri daripada ramai pelajar luar biasa (baca: pelik). Ada berupa kucing, bermata satu, yang 'meletup' bila terlalu stres dan ramai lagi! Mampukah Jen yang normal berkawan dengan diorang ni? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

Out of stock

By
USUAL: RM15.99

NOW: RM 15.99 (-0%)

MEMBER: RM 14.39 (-10%)

Out of stock

By
USUAL: RM15.99

NOW: RM 15.99 (-0%)

MEMBER: RM 14.39 (-10%)

Out of stock

By Fhais Salim
Kadang-kadang enviromental factor yang buatkan parents stress. Bukan anak tu sendiri... and buku ni In Syaa Allah membantu mommy untuk menjadi ibu yang paling rapat dengan anak-anak. My Parenting Journey Book by Mohd Fhais Salim. Semalam sampai harini dah baca half dah. Now i know yang Aaira sekarang dalam fasa 'The Terrible Two'. Ingatkan parenting ni untuk anak-anak je, rupanya untuk parenting ni untuk kita (parents) juga. Worth to buy! . Banyak bahan bacaan tentang parenti Learn More
USUAL: RM50.00

NOW: RM 50.00 (-0%)

MEMBER: RM 45.00 (-10%)

By Soyoung Park
A groundbreaking Korean YA thriller, for fans of Squid Game, Black Mirror and The Hunger Games. Discover the groundbreaking Korean YA thriller, for fans of Squid Game, Black Mirror and The Hunger Games! WHEN YOU'RE INSIDE, THE WHOLE WORLD IS WATCHING . . . Raised in a climate-ravaged, frozen world, every day is a struggle for survival for Chobahm. Her only solace comes in the form of twenty-four-hour reality television shows, streamed directly from Snowglobe - the climate-c Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

Out of stock

By Cyndie Spiegel
Bighearted and hopeful. Unflinchingly honest and healing. A profound compendium of intimate, inspiring essays and thoughtful prompts that will keep you afloat in difficult times and sustain you in the everyday. Microjoys are a practice of uncovering joy and finding hope at any moment. They are accessible to everyone, despite all else. When we hone the ability to look for them, they are always available. Microjoys are the hidden wisdom, long-ago memories, subtle treasures, Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 63.96 (-20%)

Out of stock

By Chloe Gong
From #1 New York Times bestselling author Chloe Gong comes two captivating new novellas surrounding the events of Foul Lady Fortune and following a familiar cast of characters from the These Violent Delights Duet! In A Foul Thing, Roma and Juliette have established themselves as the heads of an underground weapons ring in Zhouzhuang, making a living the way they do best while remaining anonymous in their peaceful, quiet life. But when they hear about several Russian girls sh Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Victoria Aveyard
Change your fate—or kneel to it. The Companions are scattered and hopeless, torn from each other. After Corayne barely escapes with her life, she must forge on alone, leaving her blade broken and her allies behind her. Her only consolation—Corayne now has Taristan's sword, the only Spindleblade left in existence. Without it, he can’t rip open any more Spindles. Without it, he can’t end the world. But Taristan and Queen Erida will not be defeated so easily. Both will Learn More
USUAL: RM74.95

NOW: RM 74.95 (-0%)

MEMBER: RM 67.46 (-10%)

Out of stock

By 史考特・派特森
  最刺激的金融紀實報導!   《華爾街日報》資深記者、《撼動華爾街的數學鬼才》、《暗池》作者精彩力作!   一窺億萬交易員和高風險危機預測師如何靠極端事件,獲取巨額獲利   如果你是《黑天鵝效應》的忠實讀者,這部精采絕倫的著作你絕不能錯過!   納西姆.尼可拉斯.塔雷伯靠著《黑天鵝效應》聲名大噪,然而,他不僅是紙上談兵的 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 77.00 (-0%)

MEMBER: RM 69.30 (-10%)

By Aimée Carter
As the illegitimate daughter of the King of England, seventeen-year-old Evan Bright knows a thing or two about keeping secrets. But when she's forced to spend the summer in London with her father and the royal family, who aren't exactly thrilled she exists, her identity is mysteriously revealed, and suddenly the world is dying to know every juicy lie the press prints about her. After a fun night turns deadly and Evan becomes the primary suspect in a murder investigation, the Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 53.96 (-10%)

Out of stock

By Western Digital
The My Passport drive is trusted, portable storage that gives you the confidence and freedom to drive forward in life. With a new, stylish design that fits in the palm of your hand, there’s space to store, organize, and share your photos, videos, music, and documents. Perfectly paired with WD Backup™ software and password protection, the My Passport drive helps keep your digital life's contents safe. Product Details • Slim style Make the most of your journey with style Learn More

USUAL: RM274.00

NOW: RM 245.00 (-11%)

MEMBER: RM 245.00 (-11%)

By Monica Murphy
Young heiress Scarlett Lancaster is turning eighteen and her dad has promised to hire a famous musician for her party . . . Delight turns to disappointment when it’s revealed that her dad hired Tate Ramsey, former lead singer of a band that hasn’t been popular for years. Tate, after years of alcohol- and drug-fueled partying, is sober and ready for a comeback and blows the audience away with his performance―though Scarlett herself still isn’t impressed. But when the Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 47.96 (-20%)

By Hafsah Faizal
From Hafsah Faizal, New York Times-bestselling author of We Hunt the Flame, comes A Tempest of Tea, the first book in a hotly-anticipated new fantasy duology about an orphan girl and her crew who get tangled in a heist with vampires. On the streets of White Roaring, Arthie Casimir is a criminal mastermind and collector of secrets. Her prestigious tearoom transforms into an illegal bloodhouse by dark, catering to the vampires feared by society. But when her establishment i Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 65.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.31 (-10%)

By Tony Robbins , Christopher Zook
Tony Robbins, who has coached more than fifty million people from 100 countries, is the world’s #1 life and business strategist. In this new book, he teams up with Christopher Zook, a renowned financial investor who draws from thirty years of experience to round out the trilogy of #1 New York Times bestselling financial books. Together they reveal how, for decades, trillions of dollars of smart money­ – think of large institutions, sovereign wealth funds, individuals wit Learn More
USUAL: RM114.90

NOW: RM 114.90 (-0%)

MEMBER: RM 103.41 (-10%)

By Ron Mercedes
Fast-paced and sizzling with a forbidden enemies-to-lovers romance, Our Fault is the final book in Mercedes Ron's Culpable trilogy. This suspenseful series untangles the threads of love, trauma, and secrets, perfect for fans of Ugly Love and After. Nick and Noah's rocky relationship is struggling through its worst moment, and it seems that nothing can go back to the way it was before. They will have to surmount a new and frightening set of challenges to finally understand if Learn More
USUAL: RM61.50

NOW: RM 61.50 (-0%)

MEMBER: RM 55.35 (-10%)

By Yangsze Choo
Some people think foxes go around collecting qi, or life force, but nothing could be further than the truth. We are living creatures, just like you, only usually better looking . . . Manchuria, 1908: A young woman is found frozen in the snow. Her death is clouded by rumours of foxes, believed to lure people into peril by transforming into beautiful women and men. Bao, a detective with a reputation for sniffing out the truth, is hired to uncover the dead woman's ide Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.92 (-20%)

By Gareth Brown
A debut novel full of magic, adventure, and romance, The Book of Doors opens up a thrilling world of contemporary fantasy for readers of The Midnight Library, The Invisible Life of Addie Larue, The Night Circus, and any modern story that mixes the wonder of the unknown with just a tinge of darkness. Cassie Andrews works in a New York City bookshop, shelving books, making coffee for customers, and living an unassuming, ordinary life. Until the day one of her favorite customer Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 89.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-20%)

Out of stock

By 德魯•艾瑞克•惠特曼
爆款文案、圖文布局、定價策略、行動呼籲、投放時機 依據科學實證,適用於FB、IG、X的精準行銷技巧, 幫你提高按讚回應率、廣告變現金 自媒體時代必備的行銷法則—— 社群小編、行銷業務、創意文案、品牌經營、網紅、廣告人……都要看   您是否因線上廣告和貼文的糟糕反應而感到沮喪?   嘔心瀝血的貼文,人們卻不閱讀、點擊或購買嗎?   別 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

Out of stock

By Ali Hazelwood
A dangerous alliance between a Vampyre bride and an Alpha werewolf becomes a love deep enough to sink your teeth into in this new paranormal romance from the New York Times bestselling author of The Love Hypothesis. Misery Lark, the only daughter of the most powerful Vampyre councilman of the Southwest, is an outcast - again. Her days of living in anonymity among the Humans are over: she has been called upon to uphold an historic peacekeeping alliance between the Vampyres Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 50.90 (-15%)

MEMBER: RM 44.90 (-25%)

By
● Available in 5 colours ● Please note that the design of this product will be randomly pick/ select upon shipping Learn More
USUAL: RM129.90

NOW: RM 129.90 (-0%)

MEMBER: RM 129.90 (-0%)

By Keely Parrack
Lily wants to get home. Her friends want to get even. Lily needs a ride-a fire warning in Oregon has cancelled her train home to California. Her ex-best friend, Natasha, has offered to pick Lily up on her way back from Portland, though they're barely on speaking terms. As it turns out, Natasha's also giving a ride to Elke Azizi, the girl Lily got expelled from their school four years ago. Elke hasn't forgotten, and neither has Natasha. It's getting tense in the car, and it' Learn More
USUAL: RM69.95

NOW: RM 69.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.96 (-10%)

1-18577 of 18577

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top