0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Tmhghost usa 'Found 2072 Related Products
By Kobe Bryant
The Mamba Mentality: How I Play is Kobe Bryant's personal perspective of his life and career on the basketball court and his exceptional, insightful style of playing the game--a fitting legacy from the late Los Angeles Laker superstar. In the wake of his retirement from professional basketball, Kobe "The Black Mamba" Bryant decided to share his vast knowledge and understanding of the game to take readers on an unprecedented journey to the core of the legendary "Mamba menta Learn More
USUAL: RM159.90

NOW: RM 159.90 (-0%)

MEMBER: RM 143.91 (-10%)

By SCOTCH
•Unique Post-it® Notes adhesive technology •For layouts and temporary posting of papers •Sticks and resticks again and again •Matte finish disappears. Write on it with pen, pencil or marker. •No drying out. No yellowing •Glides off roll smoothly, cuts easily •Made in the USA with globally sourced materials •Removes cleanly from paper •Easy-to-apply design that doesn't dry out Learn More
USUAL: RM11.45

NOW: RM 10.31 (-10%)

MEMBER: RM 9.16 (-20%)

By Max
3 trio ternakal; Axel, budak degil, suka cari fasal dan gila figura.Chad, kipas-susah-mati 'Kamen Rider' yang lurus bendul.Bobby, paling lembik dan penakut.Walaupun perangai masing-masing berbeza, tapi bila bergabung, bukan setakat budak lain naik darah, cikgu pun pening na Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By SANRIO
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By SANRIO
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By SANRIO
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By SANRIO
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By Dr. Andrew Jenkinson
We've all heard the golden rule: eat less, exercise more and you'll lose weight. But what if it isn't that simple? For over two decades, weight loss surgeon Dr Andrew Jenkinson has treated thousands of people who have become trapped in the endless cycle of dieting. Why We Eat (Too Much), combines case studies from his practice and the new science of metabolism to illuminate how our appetite really works. Debunking myths of a Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By Artis Komik Kadokawa Gempak Starz
Koleksi GempakTM X UtopiaTM kembali dengan jilid ke-7 berjudul ‘Amukan Halilintar'~ Kali ni lebih mencabar dan pantang dicabar! Eh? Bukan setakat kisah aksi je, komik cinta, seram… senang cerita semua genre pun ada. Wah~ Semuanya ada dalam satu koleksi. Woohoo! Haa, mana kipas-susah-mati ni? Rembat cepat sebelum terlambat! Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By
The Mesra Digital KSSM series is published in accordance with the Pentaksiran Berasaskan Sekolah and Pentaksiran Pusat requirements as outlined by the Ministry of Education. The contents, including the practices and assessments, are planned and written to fulfil the Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) and Pentaksiran Pusat (PP) requirements. The perforated lines in the books make them PBD-friendly hence filling them will be easier. The contents are also developed based on the Doku Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

Out of stock

By Joey Yap
Chinese culture and heritage is rich and runs across a time frame of five thousand years/ It was during this time that a variety of unique and varied celebrations began to grow roots/ Despite China’s many changes Chinese festivals are deeply rooted in popular tradition/ China amasses a vast area and consists of a number of ethnic groups that all come together as part of a vibrant cultural experience/ Some of these festivals have developed into popular celebrations that a Learn More
USUAL: RM58.00

NOW: RM 58.00 (-0%)

MEMBER: RM 52.20 (-10%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM11.90

NOW: RM 10.71 (-10%)

MEMBER: RM 10.12 (-15%)

Out of stock

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP), buku teks, format pentaksiran, dan objektif Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia ( Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

Out of stock

By Daniel Levitin
INSTANT TOP 10 BESTSELLER *New York Times *USAToday *Washington Post *LA Times Debunks the idea that aging inevitably brings infirmity and unhappiness and instead offers a trove of practical, evidence-based guidance for living longer and better. --Daniel H. Pink, author of When and Drive SUCCESSFUL AGING delivers powerful insights: - Debunking the myth that memory always declines with age - Confirming that health span--not life span--is what matters - Proving that sixt Learn More
USUAL: RM59.95

NOW: RM 59.95 (-0%)

MEMBER: RM 47.96 (-20%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

Out of stock

By
目标只有坏人!欺骗、欺骗、欺骗!? 洛杉矶、新加坡、伦敦、上海、还有东京… 横跨世界的壮大“欺诈游戏”,就此开幕! 自称“日本第一的天才欺诈师”的枝村真人。 某天,他和搭档工藤2人一起欺诈来浅草观光的法国人,赚了一笔钱……本该是这样的,却反而被骗走了巨款。那个男人是罗兰・帖礼,一个能将黑手党都玩弄于掌的欺诈师。 枝村被卷入 Learn More
USUAL: RM41.90

NOW: RM 33.52 (-20%)

MEMBER: RM 33.52 (-20%)

By
Lee Yeon (Lee Dong-Wook) was once the mountain spirit of Baekdudaegan. He sacrificed his life as a mountain god to resurrect the life of the woman he loved A Eum. Lee Yeon now lives his life as a nine tailed fox in human form. He has lived this way for hundreds of years. Meanwhile, Nam Ji-A (Jo Bo-Ah) works for TVC station as a PD of documentaries. She seeks out stories on the supernatural. Back in 1999, her parents were involved in a car accident in Yeou Gogae. She remember Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 47.90 (-20%)

MEMBER: RM 47.90 (-20%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.21 (-10%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

Out of stock

By SCOTCH
•Matte finish •Easy to tear for quicker usage •Fingerprint proof •Can be written on with pencil, pen and marker •Great for labeling •Non-messy - when adhesive sticks together, it can still be removed Learn More
USUAL: RM14.30

NOW: RM 14.30 (-0%)

MEMBER: RM 12.87 (-10%)

By TadaTada
Pakatan Global mengeluarkan arahan pada Alex dan pasukan untuk mencari Mejar Roger dan Leftenan Graham dalam masa sepuluh hari atau dikenakan tindakan. Dalam usaha menjejak pengkhianat, mereka menyertai pertandingan jentera dan tanpa sengaja mengetahui identiti genius di sebalik Mesin Pindahan Jiwa. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 4 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 4 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 4 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 5 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 5 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 5 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By VINNFIER
Fixed frequency range : 500mhz - 900mhz Oscillation mode DSP chip frequency lock Rate stability -+10ppm Receiving sensitivity: -95 ~ -71dbm Sound frequency : 100 - 10000hz Distortion degree < 0.5% SNR >90bB8: Audio output 30mv(maximum) Multi usage in audio mixers,wireless mic system,power amplifier,DVD,home theater, removable speaker Learn More
USUAL: RM79.00

NOW: RM 79.00 (-0%)

MEMBER: RM 79.00 (-0%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 5 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
The Mesra Digital KSSM series is published in accordance with the Pentaksiran Berasaskan Sekolah and Pentaksiran Pusat requirements as outlined by the Ministry of Education. The contents, including the practices and assessments, are planned and written to fulfil the Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) and Pentaksiran Pusat (PP) requirements. The perforated lines in the books make them PBD-friendly hence filling them will be easier. The contents are also developed based on the Doku Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 4 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pembelajaran dan sesudah dikaji keh Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Naruto closely follows the life of a boy who is feared and detested by the villagers of the hidden leaf village of Konoha. The distrust of the boy has little to do with the boy himself, but it’s what’s inside him that causes anxiety. Long before Naruto came to be, a Kyuubi (demon fox) with great fury and power waged war taking many lives. The battle ensued for a long time until a man known as the Fourth Hokage, Yondaime, the strongest ninja in Konoha, fiercely fought the Learn More
USUAL: RM129.90

NOW: RM 103.92 (-20%)

MEMBER: RM 103.92 (-20%)

By
Nariyuki Yuiga is in his last and most painful year of high school. In order to gain the “special VIP recommendation” which would grant him a full scholarship to college, he must now tutor his classmates as they struggle to prepare for entrance exams. Among his pupils are “the sleeping beauty of the literary forest,” Fumino Furuhashi, and "the Thumbelina supercomputer," Rizu Ogata–two of the most beautiful super-geniuses at the school! While these two were thought t Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM6.90

NOW: RM 6.21 (-10%)

MEMBER: RM 5.87 (-15%)

Out of stock

By
The Mesra Digital KSSM series is published in accordance with the Pentaksiran Berasaskan Sekolah and Pentaksiran Pusat requirements as outlined by the Ministry of Education. The contents, including the practices and assessments, are planned and written to fulfil the Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) and Pentaksiran Pusat (PP) requirements. The perforated lines in the books make them PBD-friendly hence filling them will be easier. The contents are also developed based on the Doku Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By Anna Milia
Jika masih ada rindu, bererti masih ada cinta untukku. Noah Tan dipaksa bercuti supaya dapat merehatkan minda. Fizi dibayar untuk menjaganya. Dah serupa babysitter saja kan! Memang leceh sebenarnya menjaga Noah Tan yang mengada-ada dan suka mencari pasal. Tapi sekejap saja, kerana Noah Tan mula menampakkan perubahan selepas bertemu dengan budak cef di Moontain Keriang, Lureen. “Saya tak suka awak panggil saya apek.” “Tapi saya suka. Lebih-lebih lagi tengok muka sembe Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

By Cik Mardiah
Kenapa perlu katakan benci kalau masih sayang? MAYSARA MALEK. Seorang gadis periang yang sangat enjoy dengan kerjayanya sebagai seorang tukang cuci a.k.a cleaner di KLIA. Apa pun kata dan pandangan orang padanya, dia buat tak endah saja. BENJAMIN ABDULLAH. Kapten juruterbang yang hidupnya cuma dengan Puan Maria, ibu tercinta. Peristiwa lampau dua puluh lima tahun lepas menjadikan Benjamin seorang lelaki ‘beku’ dan pendendam. PLOY PRASERT. Dia terbang dari Thailand ke M Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Tasha Sain
Walaupun tidak bersua, kita melihat matahari dan bulan yang sama…. WAFIYAH… Seorang ibu tunggal yang memilih untuk menjadi pembantu rumah untuk mendapatkan duit sewa rumah dan membawa anaknya, Iman bersama ketika bekerja. Tapi, menjadi pembantu rumah kepada pelakon famous kontroversi itu tak pernah terlintas dalam fikirannya. AMAR RIZQI… Pelakon lelaki yang famous dengan kontroversi tapi, tak pernah dapat watak hero. Walaupun kacak, perangainya tak serupa orang dan ta Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 22.40 (-20%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Khairul Nizam Khairani
Beberapa tahun lalu, tujuh orang kanak-kanak telah hilang entah ke mana. Usaha mencari mereka, menemui kegagalan. Siasatan yang dijalankan pihak polis hanya menemui jalan buntu. Akhirnya ia terkubur begitu sahaja. Namun, insiden itu berulang kembali apabila beberapa orang kanak-kanak hilang tanpa dapat dikesan lagi. Ternyata rahsia hitam yang menghantui penduduk kawasan perumahan Taman Balqis berulang kembali. “Benda tu tak mengacau, cuma dia suka tunjukkan diri. Itu har Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 18.40 (-20%)

MEMBER: RM 18.40 (-20%)

Out of stock

By Azieana
Rindu itu ada bila kau sudah tiada. Adam menikahi Arissa setelah mereka ditangkap khalwat di sebuah hotel. Malah, Adam turut menuduh Arissa sengaja memerangkapnya. “You muncul depan bilik I ni kenapa? Saja nak tengok tubuh I?” “You... you jangan salah faham. I datang ni sebab nak ajak you makan malam. Bukan suka-suka nak tengok ketul-ketul roti ban kat tubuh you tu.” “Kalau suka-suka nak tengok pun tak apa. I halalkan sebab you pun halal untuk I, kan?” Arissa Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 19.20 (-20%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

Out of stock

By Fizziany
Dia digelar sebagai yang gagal dalam hidup. Takkan ada masa depan. Dia dihina oleh orang dan diperkecilkan oleh kaum keluarga. Namun apabila takdir berubah, ia meragut seluruh kepercayaan Chi terhadap nilai kemanusiaan. Sementara itu, Dr Ion mula mebina sebuah Gerbang Bintang yang lebih hebat berbanding Gerbang Masa Makrokosmik, iaitu sebuah mesin perjalanan antara ruang dan demensi. Satu persatu spesis hidupan bumi mula hilang, ditranportasi ke demensi lain demi plan masa d Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

Out of stock

By Mudin Ezairi
Cinta itu umpama membina kerajaan. Kita bersama mentadbir zahir dan batin. Kahwin suka sama suka setelah sekian lama terpisah! Namun ada hati yang berbolak-balik. Yang seorang sudah bersedia sehingga sanggup mencari kekasih hatinya itu. Yang seorang lagi pula waswas. Takut tatkala menempuh first night nanti. Hesy, peninglah budak berdua ni! “Aku nak kau percaya pada aku. Setidak-tidaknya, kalau aku terpaksa tinggalkan kau esok lusa lepas kita bernikah, aku tenang. Aku tahu, Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Azwin Nalisa
Sekali aku tersungkur, beribu kali aku bangkit… Nida Amelia. Nida maknanya seruan. Patutlah menyeru-nyeru panggil saya mengurat. - Baihaqi Bermula dari sapaan berani itu, mereka bercinta, mereka disatukan. Sungguh indah sekali kenangan yang tercipta antara dia dan Aki. Tujuh tahun Nida Amelia dan Baihaqi membina mahligai namun akhirnya diruntuhkan oleh Baihaqi sendiri. Kehadiran Iman dan Akhbar sebagai bukti benih cinta mereka sendiri tidak berjaya menghalang Baihaqi untuk Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Sayhazs Zailie
“Usahlah kau bersedih, Di hadapanmu aku hadir, Memadam resah dah curiga dari hatimu…” ARYAN ALFIANSYAH WONG. 10 tahun kejar impian, akhirnya lelaki itu putuskan untuk pulang setelah puas menjelajah semesta alam. Tak sabar rasa nak bersua. Dah rindu sangat pada keluarga. Tapi baru beberapa minit touch down, belum pun sempat sampai rumah, Aryan diculik geng Crazier... The most wanted criminal gang in Malaysia! Sebab? Dia anak Aryawan Wong, hartawan terkenal Indonesia. Da Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Usako Princessz
Alunkanlah selalu ke halwa pendegaranku agar kalbu sentiasa tenang dan damai Bodoh! Kalau Dayang Senandung tu sukakan percaturan gila kau ni, dia takkan lari dari dewan tu! Aku berani bersumpah, kau takkan jumpa gadis tu lagi!” - SYED MUHAMMAD SYAHMI AZHARI Dayang Senandung? Apakah hanya kesilapan lalunya yang terlalu berani membuat permintaan khas tersebut sehingga sanggup menghukumnya sehingga kini? Gelaran sinis yang mengejek warna kulit hitam manisnya membuat Fadillah Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Nour Huda Badarsila
Sebuah rasa yang tidak mampu dizahirkan namun ianya sentiasa ada Merawat hati yang luka bukanlah mudah dan setiap orang ada pelbagai cara untuk menghadapinya. Lantaran itu Kabir memilih untuk bersikap dingin dengan semua kaum Hawa yang bertandang. Tapi tidak bagi Nuha… selagi detaknya masih membisikkan nama Kabir, selagi itu dia mahu mencuba. “Selipar pun orang pakai sepasang jadi takkan manusia yang baik macam Kabir ni nak hidup seorang diri saja.” - NUHA ZAMILAH Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By
Gemilang English Grammar aims to help primary school pupils master the fundamentals of English grammar. Its concise notes with bilingual explanations facilitate clear understanding on grammar rules. The varied exercises reinforce pupils on the usage of grammar. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang English Grammar aims to help primary school pupils master the fundamentals of English grammar. Its concise notes with bilingual explanations facilitate clear understanding on grammar rules. The varied exercises reinforce pupils on the usage of grammar. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang English Grammar aims to help primary school pupils master the fundamentals of English grammar. Its concise notes with bilingual explanations facilitate clear understanding on grammar rules. The varied exercises reinforce pupils on the usage of grammar. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang English Grammar aims to help primary school pupils master the fundamentals of English grammar. Its concise notes with bilingual explanations facilitate clear understanding on grammar rules. The varied exercises reinforce pupils on the usage of grammar. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang English Grammar aims to help primary school pupils master the fundamentals of English grammar. Its concise notes with bilingual explanations facilitate clear understanding on grammar rules. The varied exercises reinforce pupils on the usage of grammar. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Gemilang English Grammar aims to help primary school pupils master the fundamentals of English grammar. Its concise notes with bilingual explanations facilitate clear understanding on grammar rules. The varied exercises reinforce pupils on the usage of grammar. Learn More
USUAL: RM6.50

NOW: RM 5.85 (-10%)

MEMBER: RM 5.20 (-20%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSM ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden, Selain itu, kandungannya dibina berdasarkan kehendak Dokumen S Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.01 (-10%)

MEMBER: RM 7.57 (-15%)

By
Bagi memenuhi keperluan Pentaksiran Berasaskan Sekolah dan Pentaksiran Pusat seperti yang digariskan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia, siri Mesra Digital KSSR ini dirancang dan digubal agar menepati kehendak Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) dan Pentaksiran Pusat (PP) baik dari segi latihan mahupun penilaian yang disediakan. Malah siri ini bersifat Mesra PBD dengan menyediakan garisan bertebuk/gunting bagi memudahkan urusan pemfailan bahan eviden. Selain itu, kandungannya di Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 8.91 (-10%)

MEMBER: RM 8.42 (-15%)

Out of stock

By
"The Mesra Digital KSSM series is published in accordance with the Pentaksiran Berasaskan Sekolah and Pentaksiran Pusat requirements as outlined by the Ministry of Education. The contents, including the practices and assessments, are planned and written to fulfil the Pentaksiran Bilik Darjah (PBD) and Pentaksiran Pusat (PP) requirements. The perforated lines in the books make them PBD-friendly hence filling them will be easier. The contents are also developed based on the Dok Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 9.81 (-10%)

MEMBER: RM 9.27 (-15%)

By Ernest Cline
AN UNEXPECTED QUEST. TWO WORLDS AT STAKE. ARE YOU READY? Days after winning OASIS founder James Halliday's contest, Wade Watts makes a discovery that changes everything. Hidden within Halliday's vaults, waiting for his heir to find it, lies a technological advancement that will once again change the world and make the OASIS a thousand times more wondrous - and addictive - than even Wade dreamed possible. With it comes a new riddle, and a new quest: a last Easter egg from H Learn More
USUAL: RM79.90

NOW: RM 79.90 (-0%)

MEMBER: RM 71.91 (-10%)

By
Nota dan fakta yang bernas dan tuntas. Kupasan dan kajian yang lengkap dan mantap. Persembahan yang kemas dan jelas dengan penggunaan bahasa yang mudah. Bahan praktis yang intensif lagi efektif, berorientasikan peperiksaan. Inilah kombinasi cukup ampuh yang membentuk siri Kupasan & Kajian KOMSAS Kendiri Tingkatan 1 terbitan SASBADI. Memang sengaja siri buku ini dibina sebegitu rupa; sesudah dianalisis segala keperluan dalam pengajaran dan pemblejaran dan sesudah dikji kehen Learn More
USUAL: RM7.90

NOW: RM 7.11 (-10%)

MEMBER: RM 6.72 (-15%)

1-2072 of 2072

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top