Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Tuan daniel 'Found 630 Related Products
By 丹尼爾·康納曼 , 奧利維·席波尼 , 凱斯·桑思汀
  ★博客來、誠品一致選書推薦   ★與英美同步出版   諾貝爾獎得主、《快思慢想》作者   康納曼 醞釀十年   探測人類決策的最大黑洞   社會充斥很多不合理的情況,像是不同法官對同一個案件卻有截然不同的判決、不同醫師對同一個病人的診斷有很大的差異、不同面試官對於是否錄取求職者意見大不相同,同一個員工的績效考核有不同 Learn More
USUAL: RM92.40

NOW: RM 92.40 (-0%)

MEMBER: RM 79.00 (-15%)

By
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? 在地下城寻求邂逅是否搞错了什么? As an adventurer living in Orario, Bell Cranel becomes the only member of Hestia Familia. Although he was very weak compared to veteran dungeon crawlers, he gained a special skill that enables him to become stronger quickly as long as his feelings towards Aiz, the Sword Princess whom he looks up to, does not change. With the help of his Goddess, Hestia and other people who cares f Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 59.90 (-0%)

By
Log Horizon: Entaku Houkai 记录的地平线:圆桌崩坏 (Season 3) A year after the adventurers were blown into the Elder Tale world, Akiba's prosperity begins to teeter with the emergence of a new monster ("Genius"), a festering power struggle between the east-west aristocrats, and the growing gap among the adventurers themselves. Finally, the Round Table, the symbol of their unity, faces a decisive crisis.. 一天,数万名玩家突然被困在了网游《幻境神话 Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Daniel Kahneman &  Olivier Sibony
From the world-leaders in strategic thinking and the multi-million copy bestselling authors of Thinking Fast and Slow and Nudge, the next big book to change the way you think. Wherever there is human judgment, there is noise. 'Noise may be the most important book I've read in more than a decade. A genuinely new idea so exceedingly important you will immediately put it into practice. A masterpiece' Angela Duckworth, author of Grit 'An absolutely brillia Learn More
USUAL: RM89.95

NOW: RM 76.45 (-15%)

MEMBER: RM 67.45 (-25%)

By Riku Hozumi
Aikawa Shokara ialah pembuat coklat di Chocolat Noir. Apa Shokara jual kat kedai dia adalah coklat yang boleh tunaikan hajat. Hari ni pun ada pelanggan datang sebab tertarik dengan haruman manis.Tak rela! Itu yang Shizuki Risa rasa bila terpilih sebagai ahli Persatuan Pelajar. Nak hilangkan perasaan yang membelenggu, novel misteri menjadi pilihannya untuk dibaca. Tapi entah kenapa, tiba-tiba ada sesuatu yang berubah! Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Oga
Parry yang tidak sengaja menyaksikan urusan jual beli dadah telah mengambil langkah drastik menghentikan jenayah itu. Namun, ternyata dia tersilap langkah dan menyebabkan sasaran melarikan diri.Demi menjatuhkan kartel dadah, Unit Khas Sementara ditugaskan memberi bantuan kepada Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik. Adakah operasi mereka akan berjaya? Dan... dapatkah Parry menebus kesilapannya?Terimalah jilid kedua ‘Siri Barisan Hadapan’ penuh aksi! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Ibnu Ibrahim At-Tawari
Mahsuri membesar dan diasuh dengan penuh adat resam serta tatasusila oleh kedua orang tuanya, Sejak zaman kanak-kanak lagi, Mahsuri telah menunjukkan ciri-ciri luar biasa di mana dia tidak seperti kanak-kanak lain. Sehingga meningkat dewasa, ciri-ciri kewanitaannya lebih terserlah, dengan wajah yang cantik rupawan, serta hati budi yang sangat baik. Sehinggakan menjadi buah mulut penduduk LAngkawi dan akhirnya sampailah ke telinga Datuk Pekerma Jaya. Dia adalah wakil sultan, m Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.92 (-20%)

By TadaTada
Alex dan rakan-rakannya berjaya mencari tempat persembunyian Mejar Roger dan Dr. Ming dengan bantuan Raja Automasi. Kebenaran mengenai kematian ibu bapa Hank juga terungkai. Sementara itu, Dr. Ming telah dipintas oleh Void dan Woe. Siapa akan menang dalam perbalahan Blood Clan ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Daniel Disney
Become a LinkedIn power user and harness the potential of social selling With the impact of COVID, remote working has become big, and so has the use of digital/virtual sales tools. More sales teams want and need to understand how to use social media platforms like LinkedIn to sell, and most do not use it properly. The Ultimate LinkedIn Sales Guide is the go-to book and guide for utilizing LinkedIn to sell. It covers all aspects of social and digital selling, including bu Learn More
USUAL: RM107.30

NOW: RM 107.30 (-0%)

MEMBER: RM 85.84 (-20%)

By Justin Bieber
Justice is the sixth studio album by Canadian singer Justin Bieber. It was released through Def Jam Recordings on March 19, 2021, thirteen months after his fifth studio album, Changes (2020). On May 14, 2021, it was re-released worldwide and was already made available for purchase and download from the iTunes Store. The album features guest appearances from Khalid, Chance the Rapper, the Kid Laroi, Dominic Fike, Daniel Caesar, Giveon, Beam, Burna Boy, Benny Blanco, as well as Learn More
USUAL: RM54.90

NOW: RM 54.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.41 (-10%)

By
Otona no Bouguya-san 大人的防具店 Kautz was looking for a job and suddenly he gets hired by an armor shop. But it's not your run of the mill armor shop, it's an adult armor shop. An ecchi comedy showing the shopkeeper side of selling sexy battle armor. 基于布料越少防御能力越强的神秘准则,制造出让女性冒险者可以轻装上阵又能发挥强大保护作用的防具,就是这家防具店的宗旨! Kautz tengah mencari kerja dan tiba-tiba diga Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By 撒迦利亞·西琴
眾神與人們的故事,就是地球與人類的整體歷史 近900條名詞解釋,打開地球與人類起源的大門 總結並補充橫跨地球編年史系列全七冊的重要知識與觀念 帶你快速看懂複雜的阿努納奇眾神、人類與地域的關係   在地球編年史系列中,撒迦利亞‧西琴博士收集了大量有關人類古代文明的資料,地域範圍從近東、非洲、歐洲到美洲,內容則涵蓋了神話、宗教、天 Learn More
USUAL: RM73.90

NOW: RM 73.90 (-0%)

MEMBER: RM 66.51 (-10%)

By Sufea Hareez
“You are just ‘wow’ me, Miss Ducati.”- Amir Luqman. Siapa yang tak kenal Tuan CEO muda yang tampan dan segak bergaya bernama Amir Luqman? Dan kelebihan yang dimilikinya telah digunakan untuk menakluki seorang Miss Ducati. Hanya di bilik persalinan, segalanya bermula dan berakhir dengan sejarah yang tak termampu dilupakan. Dua tahun berlalu, mereka ditemukan semula. Maka terjadilah adegan Tuan CEO mengejar Miss Ducati. “Tak boleh ke kalau awak terus ignore je saya? Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Citra Naquya
Tiada kata secantik bahasa, untuk kuungkap rasa cinta. Ayu Tiara tiada pilihan. Pada hari sepatutnya dia disatukan dengan Encik Baharin, dia tekad melarikan diri dan bersembunyi di dalam sebuah kereta yang berhenti di depan masjid. “Encik, tolong bawa saya pergi dari sini. Saya… saya diculik. Tolong, encik. Tolong selamatkan saya.” Kemunculan gadis misteri itu mencetuskan huru-hara buat Zayn Akhtar dan Arafat. Lebih kecoh apabila Arafat akur dengan permintaan gadis i Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 22.50 (-10%)

MEMBER: RM 20.00 (-20%)

Out of stock

By
Fairy Tail 妖精的尾巴 Form an original storyline called "Eclipse Celestial Spirits", in which the twelve celestial spirits of the Zodiac rebel against their owners Lucy and Yukino after being transformed by the black magic gate Eclipse. The third arc is "Tartaros" which adapts material from the rest of the manga's 40th volume to the middle of the 49th volume. The arc depicts Fairy Tail's battle with a dark guild of Zeref's demons who aim to resurrect their master and Zer Learn More
USUAL: RM229.90

NOW: RM 229.90 (-0%)

MEMBER: RM 229.90 (-0%)

By 丹妮兒·費絲緹
法國媒體:丹妮兒‧費絲緹為法國芳療先驅之一 資深藥師的她為患者研發「醫療級」精油配方 塗上精油消除疼痛與發炎,效果持久! 運動者、中老年人、上班族、主婦們都獲得前所未有的放鬆!   你現在苦於運動傷害、關節炎、腰痛、肩頸痠痛、肌腱炎、媽媽手、五十肩等疼痛嗎?。   藥師丹妮兒‧費絲緹認為冬青、義大利永久花、醒目薰衣草、樟腦 Learn More
USUAL: RM86.25

NOW: RM 86.25 (-0%)

MEMBER: RM 77.63 (-10%)

By 丹尼爾·因莫瓦爾
《紐約時報》書評精選年度好書 獲選《出版人週刊》年度最佳書籍 美國公共廣播電台推薦年度好書 亞馬遜書店四點六顆星好評,廣大讀者熱情推薦 ➢美國西北大學歷史學者丹尼爾.因莫瓦爾引領讀者 踏上美國本土外的帝國領地巡禮,揭露令美帝成為美帝,歷史上備受忽略的關鍵少數 ➢看高舉「反帝國」大旗起家的美國怎麼從建國之始, 一步步掠奪土地與資 Learn More
USUAL: RM104.70

NOW: RM 104.70 (-0%)

MEMBER: RM 94.23 (-10%)

「我就是不會!我的數學就是爛!」 一遇到問題,腦袋就僵化、衝動又焦慮, 怎樣的心理因素造成認知上的困難?   改進年輕時就養成的無效思考模式,   給從小就堅信自己學不好數學的人。   解題是日常生活的一部分。我們一整天解題無數,從在聚餐時分攤帳單、開車時找出最佳路徑、訂購派對食物、安排家具動線等等都是。對許多人來說,應付 Learn More
USUAL: RM58.50

NOW: RM 58.50 (-0%)

MEMBER: RM 52.65 (-10%)

By Qis Nur Harraz
Every rose has its thorn. Begitu juga dengan kasih sayang, pudarnya ia tak pernah terduga. “Anak angkat tetap anak angkat. Walau kita usaha untuk jadikan dia ahli keluarga dan mahram kita, status dia tetap tak pernah berubah! Dia bukan darah daging kita! Dia bukan ahli keluarga ni!” – Tuan Azri Menjadi anak yang taat dan tidak pernah ingkar, Harriz Murray lelaki berdarah kacukan Melayu-Inggeris terus disingkir jauh daripada keluarga Tuan Azri. Semuanya kerana dia ti Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 26.10 (-10%)

MEMBER: RM 23.20 (-20%)

By Aaliyaadni
Apa yang kau ketahui lebih menyakitkan! Dia menginginkan perkahwinan yang penuh cinta dan dilamar bagaikan seorang puteri. Apabila Camelia menemui calon suami impiannya, dia bertekad membawa hubungan mereka sampai ke syurga. Cita-citanya melangit, lebih tinggi dari Burj Khalifa. Tetapi, tidak bagi Abdul Qayyum, pelajar cemerlang, anak yang taat kepada orang tuanya, seorang profesional yang workaholics. Ikatan perkahwinan baginya, akan mengganggu hidupnya. “I rasa kita tak Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 21.60 (-10%)

MEMBER: RM 19.20 (-20%)

By Elvroseth
“Kiss or kill?” BLURB: Empero. Sebuah empayar yang gah di mana bandar utamanya terletak di Roman Hispania. Mereka yang beragama hidup dalam ketakutan dan golongan pagan mula menguasai kemanusiaan dengan konsep Homo Deus. Dan di sini, lahirnya seorang puteri yang tidak bermahkota dan tidak bertakhta. Sultanah Lilith Alai’syah. Itu gelaran yang sepatutnya disandang. Dia hidup tanpa beristana dan tanpa emas permata menyaluti tubuhnya. Sehingga suatu hari, dia bertemu den Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.40 (-20%)

By Cahaya Faliya
“Kau ni buta ke apa? Mata letak mana?” – Zarith Akibat pelanggaran itu, mereka kerap berjumpa. Adakah itu jodoh? Namun di sebalik pertemuan itu, mereka sering bergaduh. Hari demi hari, benci bertukar sayang, sayang bertukar cinta. Namun, mampukah cinta itu bertahan andai dugaan datang bertimpa-timpa? “Dahlah, tuan. Saya rasa tak ada apa-apa yang perlu kita bincangkan lagi. Pernikahan ini memang tak boleh diteruskan.” – Yana Pengenalan Fendi dan Yana Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By
932 Dead or Alive! Queen's Sumo Inferno! 非生即死 QUEEN的大相撲地獄 Mati atau Hidup! Neraka Sumo Queen! 933 Gyukimaru! Zoro Fights a Duel on Bandit's Bridge! 牛鬼丸 索隆劫路橋的決鬥 Gyukimaru! Zoro Bertarung di Jambatan Perompak! 934 A Big Turnover! The Three-Sword Style Overcomes Danger! 大逆轉 跨越生死關頭的三刀流 Pusing Ganti Besar! Gaya Tiga Pedang Mengatasi Bahaya! 935 Zoro, Stunned! The Shocking Identity of the Mysterious Woman! 索隆 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 49.90 (-0%)

By Nass Alina Noah
Terkadang Tuhan hanya menyatukan cinta, bukan untuk memiliki selamanya. BLURB Kisah mereka bukan biasa, lebih dari luar biasa. Mereka bertemu dalam komplot pembunuhan dan penculikan yang terancang sehingga terkandas lama di pulau terpencil. Dari benci menjadi sayang, akhirnya mereka jatuh cinta dan curang dengan pasangan masing-masing. Xander tidak sedar langsung penakluk hati lelakinya ini bukanlah malaikat yang melindungi. Cinta Xander menjadi senjata untuk Angel memusnah Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.80 (-20%)

By Daniel Steel
Relationships come together, fall apart and are reinvented over time in this warm-hearted novel by the world's favourite storyteller, Danielle Steel. Eileen Jackson was happy to set aside her own career dreams in order to raise a family with her husband Paul. But when she discovers Paul's affair with a younger woman, she begins to question all those years of sacrifice and compromise. On the brink of forty, she fears it is too late to start over. Meanwhile, Paul's girlfriend Learn More
USUAL: RM42.50

NOW: RM 42.50 (-0%)

MEMBER: RM 38.25 (-10%)

By Daniel J Siegel , Tina Payne Bryson
One of the very best scientific predictors for how any child turns out—in terms of happiness, academic success, leadership skills, and meaningful relationships—is whether at least one adult in their life has consistently shown up for them. In an age of scheduling demands and digital distractions, showing up for your child might sound like a tall order. But as bestselling authors Daniel Siegel and Tina Payne Bryson reassuringly explain, it doesn’t take a lot of time, ene Learn More
USUAL: RM79.95

NOW: RM 79.95 (-0%)

MEMBER: RM 71.96 (-10%)

By Danielle Lim
The silent interplay between beauty and darkness, pain and healing. In this collection of short stories, Singapore Literature Prize-winner Danielle Lim probes the unseen changes which take place in the human psyche and their impact on the textures of life. Weaving through pain and healing, beauty and darkness, these silent crossings of the human heart and mind are deep and formidable. Yet they often go unnoticed due to their quiet, subtle nature. From a man struggling to bri Learn More
USUAL: RM68.95

NOW: RM 68.95 (-0%)

MEMBER: RM 62.06 (-10%)

By Eyyma Madyusa
“Aatiff, saya suka awak!” Seorang di Sepanyol dan seorang lagi berada di Malaysia. Kerana enggan berkahwin dengan pilihan orang tuanya, Qatimah lari membawa diri ke Sepanyol dan takdir tidak dijangka mempertemukan Qatimah dengan Aatiff Dario si pemain bola sepak kelab Real Madrid yang sebenarnya berbangsa Melayu-Spanish. “Don't you wanna know where I come from?” — Qatimah “Where are you come from miss?” — Aatiff “I come… from… tulang rusuk awak yang hil Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Jaja Ahmad
Sekecil-kecil pembohongan mampu merosakkan sebesar-besar kepercayaan. Nama yang tertera dalam wasiat Allahyarhamah Dato’ Sri Hamra telah membawa Freda ke rumah agam di Kuala Kangsar. Kehadirannya di situ bukanlah kerana harta, tapi ada sesuatu yang dia cari. Tetapi bagi penghuni rumah agam pula, kepulangan Freda adalah sesuatu yang dinanti. Ya, kepulangan…. Dan yang paling menantikan kepulangannya adalah Leo Huzair, pemilik bersama rumah agam tersebut. Seperti mana Freda Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Jamal Ma'mur
Dalam bidang pendidikan, semua warganegara adalah berhak mendapat pendidik. Paling minima, pendidikan wajib yang mesti dilalui oleh setiap warganegara sehingga kini adalah selama 11 tahun daripada Tahun 1 hingga Tingkatan 5. Malah seseorang itu tidak dihalang untuk mendapatkan pendidikan setinggi mungkin, selagi tuan punya dirinya berkemampuan sama ada dari segi fizikal, mental dan material. Hal ini termaktub di dalam perlembagaan negara. Walaupun kepesatan bidang pendidikan Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Abdul Latip Talib
JATUHNYA BAITULMULQADDIS Siri peperangan paling panjang dalam sejarah peradaban manusia ini bermula apabila Maharaja Alexis I meminta bantuan Barat demi mempertahankan Empayar Rom Byzantine. Lantas dalam ucapannya di persidangan Clermont, Paus Urban II menyeru agar membantu Empayar Rom Byzantine. Dia juga menyeru kepada balas dendam serta membebaskan Baitulmugaddis. Seruan itu tersebar ke seluruh Eropah sehingga akhirnya puluhan ribu sukarelawan berkumpul di Kota Konstantino Learn More
USUAL: RM23.90

NOW: RM 23.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.90 (-0%)

By Abdul Latip Talib
PEMBUKAAN BAITULMULQADDIS Selepas Baitulmulqaddis jatuh ke tangan tentera Salib, umat Islam mula kehilangan taring. Kerajaan Salib Jerusalem pula terus kukuh mempertahankan Baitulmulqaddis. Namun apabila Kota Edessa jatuh ke tangan Sultan Imaduddin Zangi, Kerajaan Salib mula resah. Bantuan segera dipohon daripada kerajaan-kerajaan Eropah, lalu bilangan tentera yang besar dari Eropah datang membantu dengan membawa semangat Perang Salib Kedua, semangat yang lebih kuat bagi men Learn More
USUAL: RM24.90

NOW: RM 24.90 (-0%)

MEMBER: RM 24.90 (-0%)

By Danielle MacKinnon
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM58.90

NOW: RM 16.00 (-73%)

MEMBER: RM 16.00 (-73%)

By Daniel Tammet
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM64.90

NOW: RM 19.90 (-69%)

MEMBER: RM 19.90 (-69%)

By Danielle Steel
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 15.00 (-62%)

MEMBER: RM 15.00 (-62%)

By Danielle Steel
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 15.00 (-58%)

MEMBER: RM 15.00 (-58%)

By Danielle Steel
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 15.00 (-62%)

MEMBER: RM 15.00 (-62%)

By Danielle Steel
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 15.00 (-62%)

MEMBER: RM 15.00 (-62%)

By Danielle Steel
*This book may have some markings; but be rest assured, they are not used books.*The book cover and summary displayed may be of a different edition or binding for the same title. Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 15.00 (-62%)

MEMBER: RM 15.00 (-62%)

By 丹尼爾·薩斯金
疫後時代最迫切的經濟問題 席捲全球的疫病終將平息,因為防疫而加速的自動化卻沒有停歇; 當科技的滔天猛浪不斷襲來, 究竟會為我們開創不用工作卻很繁榮的烏托邦, 還是落入多數人沒有工作、貧富不均的悲慘世界?   牛津大學經濟學家給下一個科技盛世的備忘錄   不工作的世界即將來臨,現在的職業技能全都可能被機器取代,   未來的職場面 Learn More
USUAL: RM77.00

NOW: RM 77.00 (-0%)

MEMBER: RM 69.30 (-10%)

By Daniel Susskind
SHORTLISTED FOR THE FT & McKINSEY BUSINESS BOOK OF THE YEAR AWARDS 2020 The Sunday Times Best Business Books of the Year 2020 The Times of London Best Business Books of the Year 2020 The Financial Times Best Books of the Year 2020 Fortune Magazine Best Business Book of the Year 2020 FiveBooks.com Best Non-Fiction of 2020 Inc.com Best New Business Books of 2020 'A path-breaking, thought-provoking and in-depth study of how new technology will transform the world of work' Gord Learn More
USUAL: RM57.95

NOW: RM 57.95 (-0%)

MEMBER: RM 52.16 (-10%)

By
In the year 2045, technology has finally evolved to a degree of prosperity for the world. The World Wide Web has become a world for "App Monsters" (アプリモンスターズ, Apurimonsutāzu) or "Appmons", artificially intelligent beings born within mobile apps. The series focuses on Haru Shinkai, an everyday Junior High Student. One day, he discovers an Appmon lurking in his Smartphone, which reveals himself to be Gatchmon and the two become partners. Haru also learns from Learn More
USUAL: RM59.90

NOW: RM 59.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.91 (-10%)

By
With dreams of becoming a composer and someday writing a song for her favorite idol, Haruka Nanami enters the Saotome Academy, a prestigious performing arts school made up of students who are either vying to become an idol or a music producer. Haruka becomes acquainted with six of her classmates, who are all competing to become idols. For her project, she must team up with another student as an idol-producer team, and if they are successful, they will join Shining Agency afte Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 69.90 (-0%)

By
Hanya kerana satu kejadian, telah menarik minat Arlo Russo, ketua mafia Itali yang kejam dan berdarah sejuk itu untuk menjadikan Darwina sebagai tawanan di rumah agamnya. Bagi Darwina pula, perkara itu langsung tidak pernah terlintas di fikirannya. Apa salah dia? “You caught my interest. As I said before, I want you so badly.” - Arlo Russo “Let me go! I’d rather die than being with you. I’m not yours!” - Darwina Kata orang bila dah sebumbung, rasa benci pasti a Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By 丹尼爾·品克
  當知識不再是力量,   如何善用感性的六種力量,   讓自己成為今後世界渴望的人才      六種未來人才,你是不是其中之一?   不只有功能,還重設計。   不只有論點,還說故事。   不只談專業,還須整合。   不只講邏輯,還給關懷。   不只能正經,還會玩樂。   不只顧賺錢,還重意義。   這個世界原本屬於一群高喊知識 Learn More
USUAL: RM49.30

NOW: RM 49.30 (-0%)

MEMBER: RM 44.37 (-10%)

By Qizeaq
Perjalanan Nadia dan Aria, yang memiliki kebolehan Spirit User, pulang ke kampung halaman berdepan musibah bila Tuan Bangsawan cuba menculik Aria. Bila Nadia tewaskan musuh dengan kuasa Semangat Api, tiga pembunuh kejam; Gorgon, Gazwad Si Kegelapan dan Yasar Si Hujan Darah diupah hapuskan mereka.Muncul Hassin, lelaki hilang ingatan punyai Semangat Angin membantu mereka. Namun... berjayakah hasil gabungan Semangat menepis cengkaman pembunuh upahan? Siapa diri Hassin sebenarnya Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By 丹尼爾·費絲緹 , 安娜·杜福
法國精油專家以3大按摩法 × 38種基礎精油 結合「芳香療法」與「中醫穴道」的治癒力量 改善肌肉疼痛、腸胃不適、失眠憂鬱等120個身心症狀   ◎ 用最適切的精油,按摩手腳反射區,效果加乘   我們都知道在中醫理論裡,身體穴位、手腳反射區是人體能量的大門,藉用按摩即能舒通經絡、改善不適。本書最特別的是,結合了西方的芳香療法,以適切的 Learn More
USUAL: RM95.50

NOW: RM 95.50 (-0%)

MEMBER: RM 85.95 (-10%)

By Hannie Salme
Aku, dia dan kisah kita melewati bayang-bayang luka... Dia bukannya lelaki baik seperti yang diimpikan gadis-gadis di luar sana. Kehidupannya disalut noda. Dunia lumba dan pergaduhan sudah sebati dalam diri. Dialah penggawa, dialah juara! Pertemuan yang tak disengajakan dengan Kaira Zharifah merubah segalanya. Ameer mula mengenal apa makna cinta, apa makna rindu. Tekadnya, dia ingin memiliki gadis sebaik Kaira, tanpa dicanang khilafnya yang lalu. Ameer tetap mengejar, nam Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Shiroe Sherry
Pada Rasya, cinta Datuk Zulkarnain kepada ibu saudaranya hanya berlandaskan hawa nafsu semata-mata. Apatah lagi lelaki itu sudah pun mempunyai tiga isteri. Demi mencari bukti telahannya adalah benar, Rasya bertindak ‘masuk’ ke dalam mahligai lelaki itu sebagai pengurus rumah. Namun, bekerja di situ bukanlah sesuatu yang mudah. Tuan Zaem aka Lord Vader, anak Datuk Zulkarnain itu sentiasa mencari salahnya. Hidupnya tak pernah aman. “Saya akan perhatikan awak dari masa ke Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Daniel Coyle
Talent. You've either got it or you haven't.' Not true, actually. In The Talent Code, award-winning journalist Daniel Coyle draws on cutting-edge research to reveal that, far from being some abstract mystical power fixed at birth, ability really can be created and nurtured. In the process, he considers talent at work in venues as diverse as a music school in Dallas and a tennis academy near Moscow to demonstrate how the wiring of our brains can be transformed by the way Learn More
USUAL: RM58.90

NOW: RM 58.90 (-0%)

MEMBER: RM 53.01 (-10%)

By Jean-Francois Marmion
"ABOUT THE PSYCHOLOGY OF STUPIDITY “We need books like this one.” –Steven Pinker At last, stupidity explained! And by some of the world’s smartest people, among them Daniel Kahneman, Dan Ariely, Alison Gopnik, Howard Gardner, Antonio Damasio, Aaron James, and Ryan Holiday. And so I proclaim, o idiots of every stripe and morons of all kinds, this is your moment of glory: this book speaks only to you. But you will not recognize yourselves… Stupidity is all a Learn More
USUAL: RM75.50

NOW: RM 75.50 (-0%)

MEMBER: RM 67.95 (-10%)

By Wazura Ramly
Dunia yang berbeza bagai langit dan bumi, bukankah ada udara yang berada di antaranya dan menyatukan kedua-duanya? Mereka dari dunia yang berbeza, ibarat langit dan bumi! Si jejaka dari dunia bergemerlapan, popular, glamor dan digilai ramai. Si gadis pula dari dunia pendidikan, cendekiawan, glamor dalam kelompok tersendiri. Tidak diduga dan tidak dirancang, pertemuan ini telah mengikat kedua-duanya. Felix Iskandar... kariernya berada di kemuncak, segala-galanya tersusun rapi. Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Syu Ariani
… yang memberi aku perasaan itu. TIGA tahun terpisah dan kemudian bertemu semula, Nurul Aileen tidak mampu menyorokkan perasaannya terhadap Adam Haidar. Kerana sememangnya, hatinya hanya menginginkan Adam. Hanya dia! Tetapi… “Ada apa dengan kita?” – Adam Haidar Layanan dingin Adam jauh berbeza dengan setiap gerak-gerinya. Aileen yakin Adam turut berkongsi perasaan yang sama dengannya. Namun sayang, tidak semudah itu. Di antara Aileen dan Adam, ada satu tali penghub Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 25.20 (-10%)

MEMBER: RM 22.40 (-20%)

By Cahaya Ainn
Disebabkan terdesak, Shamsuria terpaksa menerima tawaran sebagai pemandu peribadi dan bodyguard kepada Tuan Syed Faeq. Walaupun gaji yang ditawarkan agak lumayan, namun tidak mudah untuk bekerja dengan lelaki bernama Syed Faeq. Keadaan semakin rumit apabila Syed Faeq menyangkakan yang dirinya seorang lelaki! “Take off my cloth.” ~ Syed Faeq “Saya akan...tanggalkan...tapi...dengan satu...syarat.” ~ Shamsuria “Oh, really? Apa syaratnya?” Lelaki itu bertanya sinis. Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Fizziany
Takut dengan kenyataan yang mendadak di depan mata, Ali enggan pulang meskipun puas dipujuk. Tetapi, sekeping gambar telah melunturkan pendiriannya. Dia pulang juga akhirnya. Di saat majlis meraikan kepulangannya diatur, Ali menukar fikiran. Dia menghilangkan diri. Ali mengubah rupa dan menyamar sebagai tukang kebun lalu menyusup masuk ke dalam rumah keluarga kandungnya. Di situ, dia mula mengenali beberapa nama. Tuan Haji Mahmud: Pengurus keluarga diraja yang terlalu Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Suzana Jumadil
Mencintai dan dicintai adalah nikmat hidup yang dipasak oleh kasih sayang. Lantaran kebebasan berfikir dan bertindak, dia tersungkur dalam mengenal makna kasih cinta. Dia alpa oleh dorongan nafsu hingga terjebak menentang arus kelaziman bercinta. Baginya, sesiapa saja boleh dicintai dan boleh dikasihi selagi jasad masih bernyawa. “Why? A cleaner doesn’t have the right to fall in love? Is loving and being loved only for rich people? - MOHAMMAD NASSIR Kebijaksanaan yang ber Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 23.40 (-10%)

MEMBER: RM 20.80 (-20%)

By Mia Azwari
Mikayla Delaila, nama yang indah tetapi tidak seindah peribadinya. Degil, tamak dan sombong, itulah sikap sebenar Kayla. Dalam diam, dia mencintai anak sahabat ibu bapanya sejak kecil. Hanya Syed Aryan Harraz lelaki yang memahaminya dan dia inginkan lelaki itu menjadi suaminya. Namun dia hanya bertepuk sebelah tangan. Kayla tekad ingin merampas Aryan daripada Husna. Bagi Kayla, hanya dia yang layak bergelar isteri Aryan. ‘Kayla akan buat supaya abang sendiri yang nak teru Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Kaoru
Disebabkan personalitinya yang pendiam, Ji-won risau Candy JEM, Adam dan Daniel akan memutuskan persahabatan kerana dirinya membosankan. Di bawah tekanan untuk menjadi lebih menarik, dia mula menjadi nakal. Adakah kawan sejati dapat selamatkan Ji-won sebelum terlambat? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By
In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that these legendary knights, called the "Seven Deadly Sins, Learn More
USUAL: RM89.90

NOW: RM 89.90 (-0%)

MEMBER: RM 89.90 (-0%)

By Zaifu Zaman Ahmad
Kamarul masih berdegil. Kerisauan yang melekat di jiwanya sejak Mansur dibawa pergi langsung tidak pernah surut. Makin difikirkan, makin kacau jadinya. Entah apa nasib yang menimpa sahabatnya itu tidak diketahuinya. Pelbagai andaian buruk dan ngeri merasuk mindanya. Menambahkan rasa lara dan cemas. “Aku nak tahu pasal kawan aku! Apa kau dah buat dengan dia!” - Kamarul Kerana itu jugalah Detektif Osman ke Melaka, menjejaki Kamarul dan Mansur yang lenyap tanp Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

1-630 of 630

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top