Popular
Popular
0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Tuhan aku ingin sembuh 'Found 2525 Related Products
By 顎木あくみ
★日本系列累銷突破250萬冊(包含電子書、漫畫銷量),2021年夏天也即將改編成朗讀劇,在日掀起一波幸福狂潮! ★某個時代的日本,將「妖魔鬼怪」稱為「異形」,而看得見這些異形的人則被稱為擁有「見鬼之才」,是種非常珍貴的能力。出生自異能者名門的齋森美世,卻沒有「見鬼之才」,而與她締結婚約的,是當今最強的異能者久堂清霞,這段婚姻的結 Learn More
USUAL: RM43.10

NOW: RM 43.10 (-0%)

MEMBER: RM 38.79 (-10%)

By Arushi Avachat
Save the Date meets Never Have I Ever in this sparkling debut rom-com about a high school senior whose life suddenly gets a Bollywood spin when her sister gets engaged. Shaadi preparations are in full swing, which means lehenga shopping, taste testing, dance rehearsals, and best of all, Arya’s sister Alina is home. The Khannas are together again, finally, and Arya wants to enjoy it. So she stifles her lingering resentment towards Alina, plays mediator during her sister’s Learn More
USUAL: RM75.90

NOW: RM 75.90 (-0%)

MEMBER: RM 68.31 (-10%)

By Aniq Muhai
"Benar kata orang tua-tua, CINTA TIDAK SEMESTINYA MEMILIKI..." Bila hadirnya cinta, pasti akan hadir mata yang membenci, Kerana cinta juga, kadangkala perlu mengorbankan yang lain demi mengikut kehendak hati. Ada yang sanggup kerana cinta, meninggalkan Tuhan yang menjaga hati semua manusia. Ada juga yang jatuh cinta pada pandangan pertama tanpa mengetahui peribadinya. Namun, cinta juga mampu menjadi asbab mendekatiNya, dan merawat jiwa insan lain dalam masa yang sama. Cuma Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By
Mulai sesi akademik 2024/2025, SEMAKAN pelaporan tahap penguasaan Ujian Akhir Sesi Akademik (UASA) akan dilakukan dalam bentuk peratus dan gred. Ayuh, dapatkanlah buku ini segera untuk memahiri format UASA dan menjawab soalan dengan yakinnya! Learn More
USUAL: RM7.65

NOW: RM 7.65 (-0%)

MEMBER: RM 6.89 (-10%)

By Tomohito Oda
The journey to a hundred friends begins with a single conversation. Socially anxious high school student Shoko Komi’s greatest dream is to make some friends, but everyone at school mistakes her crippling social anxiety for cool reserve. Luckily she meets Tadano, a timid wallflower who decides to step out of his comfort zone in order to help her achieve her goal of making 100 friends. Itan High is in danger! Proxy Chair Icho has accidentally placed the school on the choppi Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Kanehito Yamada
What began as a way to kill time due to immigration delays has turned into... a journey through time?! A brand-new arc begins when the mysterious workings of the Goddess’ magic pulls Frieren back to eighty years ago, where she is reunited with her original party in the flesh! But the longer she stays, the higher the risk of altering the future, and attracting the attention of prime demons who want her dead! Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Soichiro Yamamoto
Yo, I’m Hamaguchi, and I’ve got a crush on Houjou, the most popular girl in school. My so- called friends, however, think I’m nuts and don’t believe I’ll ever get the girl. Guys like Nakai and Nishikata have it easy; but in order to win over an ice-queen, I’ve got to put in real effort, like training up my stamina to join a sports club! Those guys just don’t get it... I’ve seen another side to Houjou, and it’s way too cute...! >.< Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Yasunari Nagatoshi
Isamu and Zombie Boy have shared many memories, but all good things must come to an end. Zombie Boy’s friends show up one day, informing the humans of a zombie tradition: every three hundred years, zombies must go into a deep sleep... for a hundred years?! Is this finally goodbye for Isamu and Zombie Boy?! Learn More
USUAL: RM43.70

NOW: RM 43.70 (-0%)

MEMBER: RM 39.33 (-10%)

Out of stock

By Tatsuya Endo
Twilight perlu menyusup masuk ke Akademi Eden yang berprestij untuk mendekati sasarannya, Donovan Desmond. Tetapi adakah dia telah merosakkan peluang anak perempuannya, Anya akibat kelakuannya ketika temu duga kemasukan? Mungkin misi yang benar-benar mustahil kali ni adalah memastikan Anya menjadi pelajar yang cemerlang dan berkawan dengan anak lelaki Donovan yang sombong, Damian! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.00 (-0%)

Out of stock

By Sakura
Elizabeth I Pemimpin England Menjadi Kuasa Besar Bukan Calang-calang Permaisuri Walaupun berketurunan diraja, Elizabeth I mempunyai zaman kanElizabeth I · Pemimpin England Menjadi Kuasa Besar · Pemerintah Terakhir Dinasti Tudor Bukan Calang-calang Permaisuri Walaupun berketurunan diraja, Elizabeth I mempunyai zaman kanak-kanak yang malang. Ibunya dihukum mati dan kakandanya mengurungnya di Menara London. Tanpa mengalah, Elizabeth memotivasikan diri dengan pembelajaran Learn More
USUAL: RM17.00

NOW: RM 17.00 (-0%)

MEMBER: RM 15.30 (-10%)

Out of stock

By Bal Khabra
A TikTok sensation, get ready for your new obsession - meet Summer and Aiden. If you love... Ice hockey College setting Reverse grumpy meets sunshine Forced proximity No third act breakup Multi-racial characters He falls first Dual POV ... you're going to love Collide When Summer Preston's professor issues her with an ultimatum, she finds herself on an unexpected collision course with hockey captain, Aiden Crawford. Summer hates everything about hockey, for good reason, bu Learn More
USUAL: RM65.90

NOW: RM 59.31 (-10%)

MEMBER: RM 52.72 (-20%)

By Tadatada
SEMASA ALEX BERCUTI, WATAK BARU MENCURI TUMPUAN! RYUU DRAKON BERIKRAR MENJADI PEJUANG PALING KUAT! Budak misteri yang mengiringi Red Blade tidak lain tidak bukan adalah No. 84, Ryuu Drakon, iaitu anak kepada tuan Red Blade yang menggerunkan. Ryuu ingin meneroka peninggalan naga, memanfaatkan kuasa mistik serta mencabar pejuang terbaik di dunia dan berada di puncak kehebatan seni bela diri. Dia juga mempunyai aspirasi rahsia sepanjang hidupnya... Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Iqbal Rafiuddin
Sebut saja nama Vanness, mesti terbayang gogal oren di kepala dan plaster kecil di kiri mukanya. Inilah remaja paling nakal dan malas di SMK Lawak Kampus. Hidupnya tak pernah sunyi tanpa prank yang sememangnya memeningkan Cikgu Noodle dan warga sekolah. Sampai Pengetua pun dah putus asa dengan perangainya. Tapi adakah semua orang tahu ada sebab Vanness berperangai begitu? Semuanya berubah bila dia terjumpa sebuah buku merah yang mampu merealisasikan hajat. Vanness hampir p Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

Out of stock

By Natasha Mazya
Jangan teruskan atau bersedialah menerima akibatnya! Alex dan para putera terperangkap di dalam rumah agam milik Lester Rosenberg, seorang diplomat di Pulau Lorna. Awalnya Lester menjemput mereka untuk perjumpaan diplomatik namun dia tiba-tiba diculik! Kalau tuan keluar negeri, Kuini sebakul jadi bekalnya; Kalau tuan bijak bestari, Sisip yang betul, dapatlah kuncinya. Pada malam hujan lebat diringi petir sabung-menyabung, mereka dipaksa bermain permainan minda, m Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By
LOOP 7-KAIME NO AKUYAKU REIJOU WA, MOTO TEKIKOKU DE JIYUU KIMAMA NA HANAYOME SEIKATSU WO MANKITSU SURU 輪迴七次的惡役千金,在前敵國享受隨心所欲的新婚生活 VOL.1-12 END JAP (E / C) The duke’s daughter, Rishe Irmgard Weitzner, has a secret. That is, “if she lost her life at the age of 20, she would return to the moment of the annulment of her engagement five years ago.” She has enjoyed various lifestyles to her heart’s content, such as being a Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

By
Akuyaku Reijou Level 99: Watashi wa Ura-Boss desu ga Maou dewa Arimasen 反派千金等级99:我是隐藏头目但不是魔王 JAP (E / C) The beginning of Light Magic and the Hero, an otome RPG, unfolds fairly normally: the heroine, Alicia Ehnleit, meets her three love interests one after another and then inevitably comes face-to-face with the villainess. Yumiella Dolkness may be of noble descent, but her dark hair and rare dark-type magic—both associated with the Demon Lo Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
Sasaki to Pii-chan 佐佐木与文鸟小哔 JAP/ENG (E / C) Even though Sasaki's droll corporate life is constantly filled with work, it leaves him tired and unfulfilled at the end of every day. In search of some companionship to fill the emptiness in his life, he visits a pet shop on a whim, not realizing he's about to change his life forever. After settling on an adorable bird and bringing it home...his new roommate reveals that it's actually an incredible sage from anot Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru 愚蠢天使与恶魔共舞 JAP/ENG (E / C) Akutsu Masatora is a demon who has infiltrated a high school in the human world. His goal is to find candidates to aid Hell in the fight against their natural enemies, the angels of Heaven. Assigned a seat next to Lily Amane, another student who transferred here not long ago, Akutsu falls prey to her beauty and decides to recruit her to his cause. But there's more to Lily than meets the eye, Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By
Edens Zero 伊甸星原 JAP/ENG(S1)JAP(S2) (E / C) All his life, Shiki has been surrounded by machines. At Granbell Kingdom, a long-abandoned amusement park, he is the only one of his kind around. That is, until Rebecca Bluegarden and her feline companion Happy arrive, unaware that they are Granbell's first visitors in one hundred years. Their goal is to make fun videos for their B-Cube channel, but what they find instead is a friend in the socially awkward Shiki. When Granbe Learn More
USUAL: RM69.90

NOW: RM 69.90 (-0%)

MEMBER: RM 62.91 (-10%)

By Kafka Asagiri
In Mersault, Dazai and Sigma are facing off against Dostoyevsky and the vampirised Chuya in a life-or-death battle of wits. During the battle, Sigma gets an inside look at the secret of Dostoyevsky’s Ability. Meanwhile, as the struggle over “One Order” continues at the airport, Atsushi battles the vampirised Akutagawa. As Atsushi remains confused about the right thing to do, the situation descends further into chaos elsewhere! Towards the end of the “One Order” s Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 12.60 (-10%)

MEMBER: RM 11.20 (-20%)

By Anas Miras
“Apa gunanya? Walaupun saya cuba, akhirnya gagal juga. Saya ... tak ada tangan macam orang lain.” Rayyan – seorang remaja kudung bertangan besi sangat rajin dan suka membantu orang lain. Namun, apa yang dilakukannya sering saja membuatkan keadaan bertambah buruk. “Saya tahu niat kamu baik; bagus kamu mahu menghulurkan tangan dan meringankan beban. Tapi, kamu kena sedar. Tangan kamu tak mampu untuk pikul beban-beban itu.” Rayyan tersentak. Dia tahu, dia tidak sepe Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

Out of stock

By Yumi Hyra
Nara “Awak tak ada saya.” – Kid Kata Nina; Si Bff Nara, Kid ibarat ‘sunshine’ yang menceriakan hari-hari Nara. Ada sahaja telatah Kid yang membuatkan Nara geram, tenang, terhibur dan berbunga-bunga walaupun mummy dia mula masukcampur dengan mengatur hidupnya. “Awak ni memang suka senyum, eh?” – Nara, “Kenapa? Kalau saya senyum; awak akan rasa berdebar-debar, ke?” – Kid Bagi Kid pula, perkenalannya dengan Nara membuatkan dia melakukan perkara-perkara d Learn More
USUAL: RM38.00

NOW: RM 38.00 (-0%)

MEMBER: RM 34.20 (-10%)

By Angel K20 , Fufulieya Mat , Hyun Yunzz
ANGEL K 20 - GEMA MALAM Mata terbelenggu di sebalik hijab. "Tak nak. Aku tak nak ada apa-apa ikatan dengan kau, iblis laknat" - DANIEL Hijab matanya telah terbuka tanpa sengaja. Visual yang terbayang di depan mata sama sebiji seperti tayangan filem seram fantasi. "Hapuskan hantu raya tu!" - TOK PENGHULU USOP "Jahanamkan hidup orang yang bunuh tuan aku!" - NEK MANISAH FUFULIEYA MAT - PANCAINDERA Di antara ilusi dan realiti, mata batin menjadi saksi. Dia melihat ada seorang per Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.00 (-0%)

Out of stock

By Zoulfa Katouh
SELAGI POHON LEMON TUMBUH Hati Salama berbelah bahagi. Adakah dia patut kekal di Syria untuk membantu mangsa tercedera atau pergi untuk menyelamatkan kakak iparnya yang sedang sarat mengandung? Dia sudah kehilangan seluruh keluarganya dan terus-menerus dihantui Khawf - sebuah halusinasi yang muncul tatkala dia dihimpit kengerian. Setiap hari, traumanya menjadi bahan permainan Khawf. Dia dipaksa untuk segera meninggalkan Syria. Digelumangi kematian dan kekerasan, Salama kagum Learn More
USUAL: RM45.00

NOW: RM 45.00 (-0%)

MEMBER: RM 40.50 (-10%)

Out of stock

By Syira Lokman
Buku ini membawa kita meneroka jalan sembuh dan mencari makna hidup untuk terus bangkit, dan bangkit selepas melalui fasa sembuh. Fasa sembuh itu bukan penamat, tetapi perjuangan yang tidak pernah terhenti dan dilorongkan dengan cabang-cabang pilihan. Jalan baru yang mematangkan. Cabang baru yang memberi harapan. Sembuh bukan bermakna kita sudah menang dan tidak lagi berdepan kesakitan. Proses sembuh dan bangkit ini akan terus berulang berkali-kali sehingga ke akhir hayat. Uj Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Syed Mahadzir Syed Ibrahim
Viking adalah sebutan untuk orang-orang Scandinavia yang pernah menjelajah dan menjarah di wilayah Eropah mulai sekitar akhir abad ke-8. Dalam sejarahnya, mereka mula menyerbu daerah pesisir, terutama biara yang tidak dijaga, di Kepulauan Inggeris. Selama tiga abad berikutnya, mereka dikenali sebagai perompak dan pedagang yang bermukim di sebahagian besar benua Eropah. Di beberapa wilayah yang pernah mereka datangi, penggal tersebut disebut sebagai Abad Viking. Sementara itu, Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

Out of stock

By Aishah Nerina , Shafiyyah Mei , Suriati Munal
Di dunia ini semua manusia pasti diuji dengan kehilangan, kesusahan, kesedihan, kesakitan kesengsaraan. Namun, ketika Allah SWT menurunkan ujian dalam hidup kita, ini bermakna Allah SWT hendak meninggikan darjat kita di sisi-Nya. Ujian dan musibah juga ialah tanda kasih sayang Allah SWT kepada makhluk-Nya. Semakin besar ujian yang diturunkan, semakin besar pula pahala yang dianugerahkan-Nya. Oleh itu, buku ini perlu dimiliki kerana mengandungi nasihat dan pesan-pesan kebaikan Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Nur Khairiah
Kisah mengenai Puteri Santubong dan Puteri Sejinjang yang dihantar ke dua perkampungan untuk mendamaikan pertelingkahan yang berlaku. Puteri Santubong dihantar ke Kampung Pasir Kuning dan Puteri Sejinjang ke Kampung Pasir Putih. Namun, Raja berpesan agar mereka tidak bergaduh dan bermusuhan.Ketika di kampung masing-masing, mereka menggunakan kepandaian dan kepintaran untuk memimpin dan mendamaikan kedua-dua kampung itu. Hasil tenunan dan tanaman mereka mendapat pujian orang k Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Razisatul Asyifah Ismail
Anak-anak burung Merpati meluahkan rasa sunyi, takut dan bimbang. Lalu, ibu Merpati bercerita kisah moyang mereka yang berbakti kepada Nabi. Kisah bermula apabila ada pakatan jahat puak Quraisy mahu membunuh Nabi. Kemudian, Nabi bersama sahabat baiknya, Abu Bakar menuju ke Gua Tsur. Mereka berlindung di dalam gua yang kecil dan sempit itu.Abu Bakar berasa sedih lalu menangis. Nabi menenangkan Abu Bakar dan menyatakan Allah akan membantu mereka. Sementara itu, orang Quraisy mu Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

Out of stock

By Maria Kajiwa , Llamakyo , Hannah Serres
MENUNGGU SIANG - MARIA KAJIWA "Tapi, macam mana saya nak cari satu lagi nyawa budak?" - ZAKARIA Korban yang seterusnya adalah dalam kalangan anak-anak pelanggannya. Apabila ada budak kecil dalam lingkungan umur dua tahun di kedai itu, dadanya berdebar-debar. "Kamu jangan takut, dia datang nak tolong kamu. Nak buat kamu kaya..." STAIRCASE 7 - LLAMAKYO "Awak takkan percaya apa yang saya lalui di perpustakaan tadi. Dia buat tarian ulik mayang, lepas tu tiba-tiba dia mengilai. Learn More
USUAL: RM13.00

NOW: RM 13.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.70 (-10%)

Out of stock

By Teme Abdullah
Berbaloikah hasrat yang dikejar, andai nyawa menjadi taruhan? “Do you really think you can run from us, Sofea?” * Sofea, seorang pekerja yang berdedikasi dan bijak, bercita-cita ingin berjaya di syarikat RICE dengan hasil usaha sendiri. Dia menyangka kehidupannya akan menjadi normal sepertimana orang lain. Namun, pertemuan dengan Danny — seorang atlet tinju tersohor — mengingatkan Sofea kepada sesuatu yang sudah lama dilupakan. Sebuah organisasi misteri yang telah me Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

Out of stock

By Auni Zainal
“Suara penyanyi ni macam itik tercekik, encik.” “Awak kata suara saya macam itik tercekik?” *** Yulia – kelam-kabut, tapi sibuk mahu menjadi hero untuk semua orang. Sanggup tinggalkan cita-cita dan memandu e-hailing demi menyara ibu dan adiknya — sebab dia saja boleh diharap. Adam – penyanyi popular kontroversi yang lebih suka menyendiri; takut mahu rapat dengan orang. Kan lebih senang mencintai dari jauh? Tiada siapa kecewa. Dunia mereka bertemb Learn More
USUAL: RM34.00

NOW: RM 34.00 (-0%)

MEMBER: RM 30.60 (-10%)

Out of stock

By Hiznawa
“Tak payahlah larikan diri daripada saya. Jenuh saya nak kejar.” “Siapa suruh awak kejar?” “Hati saya yang suruh.” Di Flora Florist, dunia Adlea dipenuhi dengan bunga yang berwarna-warni. Namun di sebalik keceriaan itu, kehidupannya hitam dan kelam. Dari kecil, Adlea percaya bahawa dialah punca kepada segala perkara buruk yang terjadi kepada orang di sekeliling. “Kau pembawa malang!” sentiasa terngiang-ngiang dalam kepala. “Aku tak akan buat apa-ap Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

Out of stock

By Osman Deen
“Macam mana aku nak hidup tanpa abah?” “Aku pun takut, Malik. Tetapi sementara ada masa, kita hargai dia boleh?” *** Malik terdesak — kerana dia tahu, waktu abah semakin singkat. Dia kasihan melihat ibu yang lelah bekerja dan menjaga abah. Walau sebanyak mana pun Malik cuba meringankan derita mereka, masih tidak cukup. Jarum masa tetap berdetik.   Tertekan dengan hidup, Malik mula meluahkan isi hatinya ke dalam surat yang dimulai dengan:  “Ke hadapan m Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By Adnin Roslan
"Ishak, Ibrahim, dan Ismail" - tiga sahabat sejati yang berbeza watak namun terikat dengan persahabatan sejati. Ismail, seorang yang cerdas dalam pelajaran dan agama, berbadan besar daripada usia dan sasa, diuji dengan satu pilihan: Sama ada nyawa ibunya, atau terlibat sebagai orang penting dalam kongsi gelap. Semua ini berlaku setelah usahanya mempertahan ibu tercinta daripada dihina si pengutip hutang di rumahnya, dia terbunuh seorang lelaki kongsi gelap di dalam rumahny Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Adnin Roslan
Novel yang mengisahkan seorang pemuda yang berusaha memahami cinta dalam arus permodenan budaya dunia sekarang. Satu isu besar dan ramai yang lemah dan gagal memahaminya dengan baik, hatta seorang yang ikut tarbiah sekalipun. Kebanyakan rasa terseksa dan terperangkap dengan dosa ni. Ada yang langsung tak rasa salah dengan beberapa alasan yang sangat tak berlandaskan syarak tapi akal. Ada yang tahu akan bahayanya isu ini, namun akibat nafsu yang membuak-buak, dia “cair” Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

Out of stock

By Abe Mat
Kenapa dunia ini tidak adil. Kenapa perlu diuji. Kenapa aku yang selalu malang. Kenapa! Aku takut. Aku sudah mengalah. Aku tak mempu buat apa-apa. Aku nak berhenti. Aku penat. Sahabat! Bangun! Sedarlah ini dunia bukannya syurga! Ini tempat untuk diuji bukannya tempat untuk bersenang. Ingatlah, andai dunia ini tempat untuk bersenang, maka segala bentuk kesenangan akan datang pada mereka yang beriman. Tapi sedarlah, dunia ini adalah tempat untuk diuji. Maka kepada yang berimanl Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

Out of stock

By
Rukun Islam 1. Mari Melafazkan Syahadah Sofia belajar mengucapkan syahadah dengan ayahnya. Alhamdulillah... Kini Sofia sudah dapat menyebutnya. Orang yang memeluk agama Islam wajib mengucapkan syahadah. Belajarlah mengucapkan syahadah bersama-sama Sofia! 2. Mari kita Solat Udara sangat sejuk, Faris bangun untuk solat Subuh. Dia tidak mahu tertinggal solat berjemaah di masjid. Faris ingin mengejar pahala solat berjemaah kerana pahalanya lebih besar daripada solat bersendirian. Learn More
USUAL: RM15.90

NOW: RM 15.90 (-0%)

MEMBER: RM 14.31 (-10%)

Out of stock

By Nurhayati Ishak , Loki Daechwita , Rashid Salim
KERIS ITU AKAN KU TUSUK DI ATAS KUBURAN WANITA YANG MATI DIBUNUH! KAU AKAN MERASAI KEKAYAAN USAI SELESAI UPACARAKU... PUAKA KERAMBIT - NURHARYATI ISHAK ANDING "Roarrrr!!!" makhluk itu membuka mulut luas-luas mengeluarkan suaranya yang sangat kuat. Bergema seluruh alam hutan. Kerambit di tangan Anding terus dihayun. Sipi-sipi kerambit di tangannya mengenai kulit pipi makhluk itu. la mengaum. dengan kuat menampakkan gigi taringnya yang panjang. Gerakannya bermula. la menerkam Learn More
USUAL: RM29.90

NOW: RM 29.90 (-0%)

MEMBER: RM 26.91 (-10%)

Out of stock

By Zaza Qry
Perkahwinan dengan rasa cinta itu tiba-tiba putus di tengah jalan. Kalau meraung pun sudah tidak berguna kerana si suami sudah melafazkan talak. Bukan satu, tapi tiga sekali gus! Apabila tersedar, Nafis tidak dapat buat apa-apa lagi. Hidni sudah diceraikan dengan talak tiga! Kerana cinta yang masih mendalam, Nafis buat rancangan gila. Mencari cina buta! “Awak nak tengok saya merana ke?” - Nafis “Awak baru terfikir, kan? Bukan senang nak cari cina buta yang betul-betu Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Ikaz
BANKRAP MUFLIS PENTADBIRAN KEBANKRAPAN Selepas terbitnya buku BANKRAP BUKAN MUFLIS SIRI 1 - PENGENALAN DUNIA BANKRAP - kini kami terbitkan pula Siri 2- PENTADBIRAN KEBANKRAPAN. Sebuah buku yang merupakan kesinambungan dalam pengajian ilmu kebankrapan. Dalam Siri 2 ini, pembaca akan didedahkan dengan borang- borang berkaitan serta urusan pentadbiran sesuatu kes bankrap yang dilaksanakan oleh Jabatan Insolvensi Malaysia. Ia dapat mendedahkan kepada pembaca tentang sesuatu prose Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

Out of stock

By Amin Hazyq
majlis merupakan satu tugasan yang agak sukar bagi sesetengah orang, tetapi nampak mudah apabila dilakukan oleh orang lain. Mengapa begitu? Adakah mengendalikan majlis memerlukan kemahiran yang tinggi? Adakah perlu menghadiri kursus untuk mengendalikan majlis? Sebenarnya, mengendalikan sesuatu majlis bukanlah satu tugasan yang sangat sukar. Namun, tugas ini memerlukan perancangan awal yang teliti. Setiap majlis yang sempurna dan berjalan dengan baik memerlukan perancangan pad Learn More
USUAL: RM21.80

NOW: RM 21.80 (-0%)

MEMBER: RM 19.62 (-10%)

Out of stock

By One
With graduation season for Salt Middle School's senior class underway, Tome Kurata, President of the Telepathy Club, announces the disbandment the group without achieving her dream of communicating with aliens. Is the Telepathy Club doomed to accomplish nothing? Not if Mob and the other club members can help it! Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Makoto Hoshino
The big showdown at the Sword Cross headquarters approaches. On one side is Great Demon Dantalion with his newly awakened powers, highly skilled possessed fighters Snow, Takenami, Alex and Glenn, and an army of lesser demons. On the other side is Vice-Captain Alberta, with only a handful of combatants, and the Captain far away from base. How will the battle play out? Meanwhile, Sitri is up to his own tricks, plotting a cruel test for Wisteria...?! Learn More
USUAL: RM48.30

NOW: RM 48.30 (-0%)

MEMBER: RM 43.47 (-10%)

Out of stock

By Zint
GOG 02: SESAT DI HUTAN Hidup Key yang hambar kini berubah setelah menyertai pasukan GOG (Guardian of Green). Walaupun kini ditemani rakan baru, kedinginan Rimi, rakan sepasukan Key agak menyukarkan dia untuk bekerjasama. Pada masa sama, kehilangan kanak-kanak di hutan Sungai Damai menggemparkan seluruh pasukan. Adakah tragedi lama akibat unidentified species (US) bakal berulang lagi? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Tadatada
Pertempuran Terakhir! Adakah Owen Akan Bertahan?! Owen memasang perangkap untuk tiga pesaing utamanya di dalam sangkar dan berniat mengebumikan mereka di sana selamanya. Jason dan Naoko cuba sedaya upaya menghalang tragedi ini berlaku tetapi dalam perjalanan mencari Charles, mereka bertembung dengan kanggaru yang menghalang laluan. Adakah mereka akan tiba tepat pada masa?! Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By Xeno , Vezill
Adakah Virus Maut Senjata Biologi Terakhir Manusia Haiwan?! Manusia Haiwan membawa ketam kelapa yang telah dicemari virus maut ayam jantan hitam selepas mengalahkan ke kapal Neptune's Bounty. Mereka mahu menjalankan penyelidikan untuk mencipta senjata biologi dan menyebarkan melalui medium tikus. Pasukan X-VENTURE perlu mengambil sampel virus maut itu dan menghasilkan vaksin untuk mencegah wabak. Mampukah mereka melakukan tugas yang sangat berisiko ini dan menyelesaikan k Learn More
USUAL: RM16.00

NOW: RM 16.00 (-0%)

MEMBER: RM 14.40 (-10%)

By
Samurai Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan浪客剑心:明治剑客浪漫谭(2023) Ten years have passed since the end of Bakumatsu, an era of war that saw the uprising of citizens against the Tokugawa shogunate. The revolutionaries wanted to create a time of peace, and a thriving country free from oppression. The new age of Meiji has come, but peace has not yet been achieved. Swords are banned but people are still murdered in the streets. Orphans of war veterans are lef Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 49.90 (-0%)

MEMBER: RM 44.91 (-10%)

By
Yuuki Bakuhatsu Bang Bravern 勇气爆发Bang Bravern JAP (E / C) In a world where humanoid armored weapons known as “Titatonostrider” (“TS” for short) are used in warfare. Troops from various countries converge on the island of Oahu, Hawaii, including Ao Isami of the Japan Ground Self-Defense Force and Lewis Smith of the United States Marine Corps. Isami and Smith cross paths during battle, but suddenly their teams are attacked by an unknown enemy, scattering soldier Learn More
USUAL: RM25.90

NOW: RM 25.90 (-0%)

MEMBER: RM 23.31 (-10%)

By Nao Maita , Lain-Lain
Masa Kecil Dulu, Aku Pernah Tolak Kawan Sampai Jatuh Tangga' Bila Kau Sedar Ada Tang Tak Kena Dan Pelik, Di Situlah Rasa Takut Mula Menyelubung! Tangga Waktu Senja - Nao MAITA Adik - Ryoko MIZOGUCHI Game Bunuh - Mako FUKUNAGA Kesaran-Pasaran - Kirara HIMEKAWA Klik! Maut Menanti - Mea SAKISAKA Selamat Datang Ke Kampung... - Isao SAKAMOTO Peraturan Mesti Dituruti Walaupun Perlu Bergadai Nyawa. Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Loundraw
"Aku tak sangka ni kerja terakhir aku." Seorang gadis bertemu seorang lelaki yang mampu mengawal tubuhnya untuk membunuh diri. Tapi... lelaki tu ingin gembirakan dia dulu? Kisah sebuah musim panas penuh gembira dan kekejaman bermula… Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Loundraw
"Mungkin... aku terlalu cerewet fasal dia." Demi menghilangkan 'rasa ingin mati' Aozora, Kumorizora cuba buat dia gembira. Tapi adakah Kumorizora sendiri gembira? Dan mampukah dia ubah keinginan Aozora untuk tamatkan nyawa sendiri? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

1-2525 of 2525

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
*

Back to Top