0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Tunku Halim 'Found 23 Related Products
By Candy Factory
Putera Albert dari Britain tidak pernah angkuh dan sentiasa peka dengan kebajikan orang lain. Suatu hari dia tiba-tiba pengsan. Mereka mendapati dia dijangkiti virus tidak dikenali dan koma! Mampukah Putera Albert pulih dan sedar semula? Bagaimana Alex serta putera lain boleh membantu dia tumpaskan musuh halimunan ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Muhammad Alif Fitri Abdul Halim
USUAL: RM27.00

NOW: RM 24.30 (-10%)

MEMBER: RM 21.60 (-20%)

By Miss Cactus
“Saya bukan bini awaklah nak serve bagai.” “Boleh aje kalau nak jadi bini saya. Saya kosong lagi.” Huru hara hidup Kila disebabkan seorang lelaki bernama Haliman. Lebih sadis lagi bila Haliman itu merupakan jiran sebelah rumahnya a.k.a duda hot yang dikatakan Mega teman serumahnya. Wujud pula Adam dan Hawa yang menambahkan perencah dalam sengketa antara mereka. Tapi itulah… Orang kata jangan terlalu membenci takut nanti hati terikat mati. Sekelip mata duda poyo Learn More
USUAL: RM32.00

NOW: RM 32.00 (-0%)

MEMBER: RM 28.80 (-10%)

By Tunku Halim
In The Midnight Children: A Vanishing, Zak and Min’s father mysteriously disappears at breakfast and curious things then begin to happen to them. Min encounters two small creatures with spider-like legs, a doll that runs, talks and steals and Shaz, the shaman, who gives her a box with a finger bone inside. Zak is chased by a strange man on all fours in the shopping mall, flees from snakes that interrupt his homework and is visited by a ghostly old lady in his bedroom who ha Learn More
USUAL: RM29.95

NOW: RM 29.95 (-0%)

MEMBER: RM 26.96 (-10%)

By Tunku Halim
In The Midnight Children: Cemetery House, Min and her mother move into Cemetery House with the distasteful Uncle Obb. Zak has been taken to the Moonlight Lands but flees from the oily creatures on a boat. He finds help at a river-side village but is betrayed by a village shaman and is almost trampled by a man-horse. Min, in the meantime, discovers a book and using its magic brings Zak back. They meet Shaz, the shaman, once again in the cemetery and he gives them a magic bottl Learn More
USUAL: RM29.95

NOW: RM 29.95 (-0%)

MEMBER: RM 26.96 (-10%)

By Tunku Halim
In The Midnight Children: The Moonlight World, Zak by helping a ghostly girl at the hospital brings his mother out of a coma. In the meantime, Min is now Uncle Obb’s prisoner in the Moonlight Lands. He has also become king of the oily creatures and wants to eat her, Zak and her father because of their inherent magic. King Obb leads his army across the desert to attack the Rising, an army of mostly children who are rebelling against the oily creatures. The Rising’s man-hor Learn More
USUAL: RM29.95

NOW: RM 29.95 (-0%)

MEMBER: RM 26.96 (-10%)

By Fizziany
Takut dengan kenyataan yang mendadak di depan mata, Ali enggan pulang meskipun puas dipujuk. Tetapi, sekeping gambar telah melunturkan pendiriannya. Dia pulang juga akhirnya. Di saat majlis meraikan kepulangannya diatur, Ali menukar fikiran. Dia menghilangkan diri. Ali mengubah rupa dan menyamar sebagai tukang kebun lalu menyusup masuk ke dalam rumah keluarga kandungnya. Di situ, dia mula mengenali beberapa nama. Tuan Haji Mahmud: Pengurus keluarga diraja yang terlalu Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Ieya Sya
Dianggap sebagai ‘pesalah’ selama bertahun-tahun menjadikan Sara seorang yang paranoid, menyendiri dan menutup diri sendiri dari dunia luar. Apatah lagi yang menjatuhkan hukuman itu adalah Kifli, darah dagingnya sendiri. Hadirnya Faz, seorang lelaki halimunan di alam mimpi membuka ruang untuk dia melarikan diri dari realiti. Disangka cuma teman ilusi mimpi, rupa-rupanya Faz wujud di alam realiti. Mereka berjanji untuk bertemu setelah wujud rasa indah antara mereka. “C Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Wan Abdul Halim Wan Harun
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Hanah Rishas
“Cinta pertama bagi setiap anak perempuan... Her daddy.” Nurul Ain tidak tahu, cinta pertamanya itu seharusnya Awang Kader, ayah kandungnya yang menjadi punca kelahirannya di dunia ini, bukan Abdul Halim, ayah angkatnya. Di mata Awang Kader, Nurul Ain ialah Dayang Nur Aishah, bukti cinta dia dengan wanita paling dikasihinya. Atas satu insiden yang memilukan, Aishah dibawa pergi jauh daripadanya berpuluh tahun. “Saya dah jatuh cinta. Hati dah jatuh bergolek. Tak bo Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Tunku Halim
Unconfined to a single theme, this new collection of twenty short stories by Halim offers five distinct worlds – the paranormal mysteries from ‘The occult world’, with its dark settings reveal supernatural existences in the characteristic Halim style. Fragmented Minds open doors to the tales of the horrors of some twisted human minds driven by madness. Without the theme of supernatural, these instances of the human rationality falling apart evoke fear of a different n Learn More
USUAL: RM43.50

NOW: RM 43.50 (-0%)

MEMBER: RM 39.15 (-10%)

By Halimatul Fadila
USUAL: RM16.90

NOW: RM 16.90 (-0%)

MEMBER: RM 15.21 (-10%)

By Tunku Halim
DAH GEMUKLAH! Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Maya Adira
Kalut! Beberapa hari sebelum majlis pernikahan, Izyan dan Iqram menghilang. Semutar dua keluarga mencari, namun dua sejoli itu bagai hilang ditelan kabus. Che Embun sudah hilang daya, mahu terguling. Hajah Jawaher pula terduduk, pening kepala. Kata Haji Manaf dan Che Azhan, gantikan saja dengan pasangan lain. Nak buat macam mana, kad jemputan sudah diedar. What? Kahwin?? Dengan abang si Iqram, bakal adik ipar yang tiba-tiba halimunan. Dengan Harris, si ngok ngek perasan mu Learn More
USUAL: RM29.00

NOW: RM 29.00 (-0%)

MEMBER: RM 26.10 (-10%)

By Nuharu Yachi
"TUP!" Tiba-tiba lampu kelas terpadam. Tidak sampai seminit, ia menyala semula. “Hantu!!!” Puan Sonia menjerit bagai mahu tercabut anak tekak. Lintang pukang semua berlari keluar kelas. “Kelas ni berhantu!” Sekolah Jeffery Anderson gempar dengan gangguan hantu dan menyebabkan pelajar dan guru panik. Dalam masa sama, Abell mendapati dirinya bertukar halimunan. Perkara terakhir yang diingatnya adalah perlanggaran dengan seorang pak cik tua selepas dikejar si pembul Learn More
USUAL: RM18.00

NOW: RM 18.00 (-0%)

MEMBER: RM 16.20 (-10%)

By Daphne Lee
FOUL FIENDS AND HORRIFYING HAUNTING FILL THE PAGES OF THIS NEW COLLECTION OF MALAYSIAN TALES. Whether inspired by homegrown creatures of the night, like the pontianak, or featuring supernatural beings and lost souls created especially to chill your blood, these stories will keep you turning the pages and looking over your shoulder … all through the night. A man seeks for a miracle cure for his heartache. Langsuir on a train. A rape attempt on a woman with mysterious past. Learn More
USUAL: RM35.00

NOW: RM 35.00 (-0%)

MEMBER: RM 31.50 (-10%)

By Muhammad Halim Al Majidi
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 17.01 (-10%)

By Hanisah Shamsudin , Halimah Mohd Ibrahim
Kehilangan pesawat MH370 dan penembakan jatuh pesawat MH17 adalah seolah-olah suatu kejadian yang sama sebagai suatu peristiwa tunggal yang merangkumi perancangan utama yang dibuat selama beberapa tahun, inter alia untuk mendominasi dan menawan rakyat di Malaysia! Penerbitan kecil di tangan anda ini meminta untuk menukar yang keruh kepada yang jernih. Iktibarkan diri dalam perjalanan yang dipandu dalam linkungan muka surat ini untuk memeriksa bukti- bukti tersembunyi yan Learn More
USUAL: RM39.00

NOW: RM 39.00 (-0%)

MEMBER: RM 35.10 (-10%)

By Eugene Yu
An illustrated biography of the life of Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj, this book details, in cartoon, the life of Malaysia's first Prime Minister from his childhood until the day he obtained independence for Malaysia. Filled with humorous anecdotes and hilarious dialogue, cartoonist E.Yu has brought to life the events that charted the course of Malaysian history as well as the warmer, hidden side of Tunku Abdul Rahman's family life, showing the reluctant politician's person Learn More
USUAL: RM21.90

NOW: RM 21.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.71 (-10%)

By Tunku Halim
21 Tales of Horror and Imagination. Evil waits. In the tangled rows of terrace houses, in the shifting shadows of watching trees, in the gleaming corridors of the shopping mall. It hides in all shapes and guises. Meet the lustful seducer... a bloodthirsty vampire... the tongue-ripping cat... a deadly sexy maid... the knife-wielding psychopath. It restlessly waits, in this spine-chilling selection of Tunku Halim's very best stories. Learn More
USUAL: RM32.90

NOW: RM 32.90 (-0%)

MEMBER: RM 29.61 (-10%)

By Tunku Halim
21 Tales of Horror and Imagination. Evil awaits. See it in your neighbour's glimmering eyes. Hear it in the footsteps at the dead of night. Smell it in the frangipani blossoms on a wet lonely road. It hides in all shapes and guises. Meet the fiendish bomoh... a murderous Datuk... a long-haired vengeful spirit... the psychotic colleague... and a naked bloody vampire. It restlessly awaits, in this haunting selection of Tunku Halim's dark and gripping stories. Learn More
USUAL: RM35.90

NOW: RM 35.90 (-0%)

MEMBER: RM 32.31 (-10%)

By Aein Dhiyauddin
“Saya Firas Iman daripada Cuci Bersih Service. Majikan saya hantar untuk bersihkan kondo cik.” – Firas Iman “Aku nak perempuan tau, bukan lelaki. Tak bolehlah bayangkan lelaki jadi pembersih rumah, tahu tak? Biasa lelaki ni tukang sepah rumah aje.” – Aulia Izzatunnisa Hampir mengamuk Aulia apabila Siti, kawan baiknya menghantar seorang lelaki untuk membersihkan kondonya. Bukan perempuan seperti selalu. Mujur Siti berjanji tidak akan mengenakan sebarang bayaran jik Learn More
USUAL: RM28.00

NOW: RM 28.00 (-0%)

MEMBER: RM 25.20 (-10%)

By Nur Anis & Ds Studio
Putera Albert dari Britain tidak pernah angkuh dan sentiasa peka dengan kebajikan orang lain. Suatu hari dia tiba-tiba pengsan. Mereka mendapati dia dijangkiti virus tidak dikenali dan koma! Mampukah Putera Albert pulih dan sedar semula? Bagaimana Alex serta putera lain boleh membantu dia tumpaskan musuh halimunan ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

23 Item(s)

*

Back to Top