0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Wira bukit 'Found 119 Related Products
By
A mysterious girl named Rita gathers heroes from the Super Sentai teams at the Planet Nemesis (惑星ネメシス, Wakusei Nemeshisu). The heroes are told that any wish they desire will come true if they can win the “Super Sentai Greatest Battle” tournament, the 160 heroes divided into 32 teams of five to compete against each other to have their wishes granted while contending with the mysterious Gaisoulg who seeks worthy opponents to battle. The story follows the Oddball Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
After successfully passing his Provisional Hero License exam, Izuku "Deku" Midoriya seeks out an extracurricular internship with a professional hero agency. At the recommendation of his mentor All Might, Midoriya lands a position under All Might's former sidekick, Sir Nighteye, now a famous hero in his own right. As Midoriya's classmates further their own abilities through various internships, up-and-coming villain Kai Chisaki utilizes his terrifying powers to gather favor i Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 43.90 (-0%)

By
The story begins with a young boy named Dai. Dai, the young protagonist of the series, is the only human living on the island. Having been raised by Brass and with his best friend, the monster Gome, Dai grows up dreaming of becoming a hero. Kisah bermula dengan seorang budak lelaki bernama Dai. Dai, watak utama muda bagi siri ini, ialah satu-satu manusia hidup di atas pulau ini. Dibesar oleh Brass dan bersama dengan kawan karibnya, raksasa Gome, Dai semakin membesar dan beri Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
It is a story centered on an ex-military force character, Hassan (Hairul Azreen) that left his family when he was young. He became a military man to overcome his demon and to escape the injustice towards his family and community committed by Raja (Dain Iskandar). After his stint in the army, Hassan returns to help out his family and settle a debt owed by his sister Zain (Fify Azmi) in an MMA match. Hassan and Zain had to fight a rematch with Vee (Ismi Melinda) and Rayyan (Jos Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By
The story centers around Mizuki Hijiri, a high school girl who just transferred schools. At her new school, she has a fateful encounter with boys suffering from chuunibyoi (adolescent delusions of grandeur). There is Noda who dreams of becoming a hero, the tragically handsome otaku Takashima who only likes 2D girls, Nakamura the supposedly "reincarnated" angel or devil, and the self-professed string-puller Tsukumo. 没错,我觉醒了! 高中生圣瑞姬由于个人因素 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.90 (-0%)

By Maria Kajiwa
Rumah takkan lengkap tanpa tiang seri. Tiang seri takkan lengkap tanpa semangatnya. – KAPTEN BROCK Ceritanya bermula pada tahun 1947 - enam tahun selepas kematian Kapten Brock Bramfield. Selepas Perang Dunia Kedua berakhir, ibu bapa Kapten Brock, Tuan Rupert dan Puan Emmeline tiba di Cameron Highland untuk menghidupkan semula rumah rehat yang dibangunkan oleh anaknya yang diberi nama ‘Bramfield House’ yang terletak di atas sebuah bukit. Kedatangan mereka diurus Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By
Goddess Listarte, the savior of the super hard-mode world Gairbrunde, summons a hero to her aid. The hero, Seiya Ryuuguuin, holds the cheat-rank status, but he is ridiculously cautious. For instance, he would buy three sets of armor: one to wear, a spare, and a spare for the spare. Beyond keeping an absurd amount of item stock, he remains in his room for muscle training till he reaches the max level and fights slimes at full power just to stay on the safe side. 新人女神 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Nia Qurratun’Aini
Lain yang dirancang, lain pula yang jadi. Tiba-tiba hati Qhayrul sudah kena curi. Tanpa diduga, Yusra Dahliyaa telah menyelamatkan nyawa Qhayrul saat pertama kali mereka bertemu. Jantung Qhayrul terus berdegup laju. Ada perasaan luar biasa datang bertamu. Idrus Wira. Pemergian pemilik Restoran Warisan Wira itu meninggalkan pelbagai tanda tanya. Isyraf Wira dan Irdina Wira menyangka hanya mereka berdua waris Idrus Wira. Akan tetapi, sewaktu pembacaan wasiat berlangsung, nama Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Xiao Jiangnan
Kali ini berkisar tentang pertempuran antara Wira Hijau, Pahlawan Serigala, dan Ralf. Pada masa yang sama, Kesateria Templar memiliki kuasa tumbuh semula seperti salamander! Apa perkaitan antara mereka semua? Adakah Kesateria Templar akan menjadi semakin kuat setelah lengan baharunya tumbuh semula? Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Xiao Jiangnan
Kali ini berkisar tentang pertempuran antara Wira Hijau, Pahlawan Serigala, dan Ralf. Pada masa yang sama, Kesateria Templar memiliki kuasa tumbuh semula seperti salamander! Apa perkaitan antara mereka semua? Adakah Kesateria Templar akan menjadi semakin kuat setelah lengan baharunya tumbuh semula? Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By
USUAL: RM12.90

NOW: RM 12.90 (-0%)

MEMBER: RM 12.90 (-0%)

By
美术大学学生本天沼久美为了继承祖母经营的零食店而搬到了京都,但是在本来空无一物的零食店里,却住着波罗蜜、K、舞这三人以及一只狗! 波罗蜜等人竟然是追逐着魔王从剑与魔法的世界转生而来的勇者们!但由于转生的影响而失去力量的她们身无分文地迷失于街头,而且领队的姬骑士阿尔涅莉亚还变成了狗…… 久美无法把没依靠且无常识的她们赶出家门 Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Adam Khan
Buku ini mengisahkan perjalanan hidup insan OKU bernama Adam Khan yang kehilangan kakinya sejak kecil akibat demam panas. Adam membesar dalam persekitaran yang sukar di Sarawak dengan pandangan serong dan persepsi negatif orang ramai terhadap ketidak upayaannya. Peluang melanjutkan pelajaran di UIA membuka peluang untuk meneroka dunia yang lebih luas. Dari pendakian pertama mendaki Bukit Broga, minatnya mula bercambah dalam aktiviti pendakian. Beberapa puncak gunung dan bu Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Studio Profesion
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Takasi
Raja Tarian?!! Oh, Wiraku! Akulah Jejaka Idaman Kalbu! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
Far from the dungeon beneath Oraria rises a new threat, one of the beautiful goddess Artemis has sworn to destroy with the help of her chosen warrior. But this fighter isn't the renowned Ais Wallenstein or another storied hero of Orario legend. Instead the fate of Artemis' quest falls upon the shoulders of Bell Cranell, who must partner with the goddess and stand against the menace lurking in the remains of a distant, ancient city. Although Bell is the ordained champion of Ar Learn More
USUAL: RM19.90

NOW: RM 19.90 (-0%)

MEMBER: RM 19.90 (-0%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Gudwood telah dicuri dan naga mula mengganas di pergunungan Alp. Naga-naga itu telah menyerang semangat pokok, jadi Lambo dan Adou mencari pemburu naga untuk menyelamatkan mereka. Ketika wira-wira pemburu telur naga melarikan diri dari Empayar Nightfold, mereka mencari jalan untuk meredakan keadaan di perkampungan semangat pokok. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By KK Ng
SIRI ADIWIRA: WIRA HIJAU 1 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By KK Ng
SIRI ADIWIRA: WIRA HIJAU 2 Learn More
USUAL: RM8.90

NOW: RM 8.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.01 (-10%)

By Maria Kajiwa
Kerana janji hati nuraninya mati… Ustaz Muiz, seorang guru agama berhasrat untuk mendirikan sebuah madrasah di kampungnya sebagai pusat mengajar ilmu agama yang lebih tersusun. Dia mendapat sokongan daripada isteri, kawan dan penduduk kampung tetapi ditentang oleh Sahir Zub-yan dan konco-konconya. “Kita akan buat apa sahaja asalkan rancangannya gagal.” – Sahir Zub-yan Sahir Zub-yan, seorang ahli sihir Kaum Kan. Dia tinggal di Gunung Dayan dalam daerah Hasam Hura Learn More
USUAL: RM22.00

NOW: RM 22.00 (-0%)

MEMBER: RM 19.80 (-10%)

By Sun Jung
A time-travelling thriller combining the struggles from before and after. Bukit Brown follows the gripping journey of Ji-won, lonely and lost in modern-day cosmopolitan Singapore, who time travels to nineteenth century British Malaya and finds her true self through experiencing the deplorable lives of migrant workers, the veiled enmity among Chinese secret societies and a lavish Peranakan lifestyle. Learn More
USUAL: RM83.95

NOW: RM 83.95 (-0%)

MEMBER: RM 75.56 (-10%)

By Sophilea
100 tahun lalu Suri di bawa lari oleh Musa di bantu oleh Mbah Timah ke negara seberang kerana tidak mahu di kahwin kan dengan penjajah Inggeris. Namun di Bukit Tinggi Suri jatuh cinta pada Hendra dan menghawini lelaki itu. Musa berdendam dengan pertolongan iblis yang di bela Mbah Timah Musa bunuh Hendra dan Suri pada satu malam. Namun dia terpaksa ikut syarat yang di tetapkan. “Syarat kedua kepala dan tubuhnya harus di pisahkan. Di tanam berasingan. Darah dari kepalanya Learn More
USUAL: RM24.00

NOW: RM 24.00 (-0%)

MEMBER: RM 21.60 (-10%)

By Puteri Nor
Tiga jiwa - Sofie, Ajmal dan Emry yang pernah terperangkap dalam cinta tiga segi diuji lagi selepas menamatkan pengajian di England. Sikap mementingkan kerjaya Ajmal, egonya, serta persepsinya tentang peranan dan kuasa suami sering buat Sofie berkecil hati. “Is the feeling over? Is the magic gone?” –SOFIE Sewaktu trekking di hutan Thailand selepas tamat tugasan luar negara, Ajmal yang bertempur dengan kumpulan penyeludup diisytiharkan terkorban. Hamil, Sofie ting Learn More
USUAL: RM33.00

NOW: RM 33.00 (-0%)

MEMBER: RM 29.70 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Duk! Sepakan kencang Wira berjaya ditanduk oleh pasukan lawan. Bola demi bola bolos di gawang Rajawali FC. Apa dah jadi dengan Rajawali FC?! Adakah kegemilangan pasukan ini boleh terkubur? Mampukah mereka menebus kekalahan? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Arggh!! Wira dah mula lupa diri! Rajawali FC sudah porakperanda. Masih layakkah Wira menjadi kapten Rajawali FC atau pun Wira harus disingkirkan? Adakah kapten baharu mereka setanding dengan Wira dalam merangkul strategi? Learn More
USUAL: RM10.90

NOW: RM 10.90 (-0%)

MEMBER: RM 9.81 (-10%)

By Clay
PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Pengembaraan trio pemburu naga diteruskan bersama 3 Naga dengan kapal yang dirampas. Rupa-rupanya mereka ditemani penumpang rahsia. Namun belum sempat mangetahui identitinya kapal mereka dipukul ombak ganas tanpa belas kasihan! Apakah tindakan wira-wira ini untuk menghadapi bencana tidak diduga? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Khairul Abdullah
Bukan semua hero perlu pakai kostum adiwira, boleh terbang tinggi ke langit, lari laju mengalahkan kilat, atau tembak laser dari tangan sambil pakai sut berapi-api yang power kemain. Itu semua dalam movie. Ya, dalam movie, di mana manusia boleh berimaginasi apa sahaja, cipta apa sahaja karakter yang tak mungkin wujud di alam nyata. Dalam dunia realiti, superhero sebenar selalunya tak didendang. Contohnya spesies ‘superdaddy’, yang boleh dikatakan dah nak hampir pupus Learn More
USUAL: RM30.00

NOW: RM 30.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.00 (-10%)

By Zulkifli Che Noh , Zairoslina Ismail
Menjadi seorang anggota bomba memang sangat mengujakan. Semangat yang berkobar-kobar untuk melaksanakan tugas tidak terbendung. Setiap panggilan kecemasan umpama hadiah yang sangat bernilai. Apa tidaknya, umpama seorang adiwira yang dinanti-nantikan kemunculannya sebagai wira penyelamat. Kehadirannya bisa meredakan hati yang gundah, memberikan ketenangan dan membenihkan harapan. Sebab itulah, pakaian celoreng bomba dicipta menggunakan warna yang terang supaya mudah dilihat Learn More
USUAL: RM15.00

NOW: RM 15.00 (-0%)

MEMBER: RM 13.50 (-10%)

By Yap Zhuo Yong
DAPATKAH MEREKA BERTAHAN APABILA SEMUA RUNTUH DAN HANCUR? Semasa Remy, Jumbo dan Shah beristirahat di Vila mereka bertemu seorang perempuan yang mencari abangnya. Trio ini rasa terpanggil untuk membantu. Pencarian itu membawa mereka ke lereng bukit dan menemukan sesuatu yang mungkin membawa bencana. Adakah saat indah di vila ini akan bertukar menjadi pengalaman buruk pada semua pengunjung? Ditimbus hidup-hidup adalah sesuatu yang sukar dibayangkan. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By J.K. Rowling
Apabila perlawanan Quidditch Piala Dunia dicemari oleh insiden amuk para penyokong Voldemort serta kemunculan Tanda Kuasa Jahat, jelas yang Voldemort bukan semakin lemah tetapi sebaliknya! Tanda-tanda penting kebangkitan semula Raja Kuasa Jahat ke dunia ajaib menjadi alamat bagi kecundangnya satu-satunya manusia yang terselamat daripada sumpahan maut Raja Kuasa Jahat itu, Harry Potter. Jadi, apabila nama Harry Potter tersenarai sebagai wira Kejohanan Ahli Sihir Trio yang s Learn More
USUAL: RM43.90

NOW: RM 43.90 (-0%)

MEMBER: RM 39.51 (-10%)

By Black Ink Team
APABILA HAIWAN BERGELUT SIAPA MAMPU MENGHALANG? Kali ini Dr. Charles dan Diggs keluar sendiri mencari bukti kegagahan biawak komodo dan penyu snapping alligator! Mereka berpecah kepada dua kumpulan dan bersemuka dengan 'kebangkitan' haiwan liar. Haiwan reptilia mula menunjukkan kebencian kepada manusia... Kini terpulang pada wira-wira kita untuk melawan atau melarkan diri! Bagaimanakah mereka bertahan dengan reptilia yang mengganas ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Kiyohiko Azuma
Yotsuba, Ena dan Miura pergi berkhemah bersama Encik Koiwai, Jumbo dan Yanda. Mereka melakukan aktiviti dan makan tengah hari bersama-sama sambil menikmati pemandangan bukit bukau yang indah. "Sedap tak kari kamu masak, Yotsuba?" Eh? Yotsuba pandai masak kari? Biar betul?!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Fadzil Abu Samah
Bahria Kami berhenti di atas sebuah bukit yang tinggi. Aku turun dari kenderaan, melihat kawasan sekeliling. Semuanya lereng bukit pasir yang curam. Berdiri di atas puncak bukit pasir itu dan meihat ke bawah seolah-olah seperti berada di atas bumbung bangunan 5 tingkat. Pemandu kami menegeluarkan papan luncur dari bonet dari bonet kenderaannya. Aku lihst dia menyapu lilin di balik papan luncur itu. Kemudian dia duduk di atasnya dan terus meluncur ke bawah. Kami suka meliha Learn More
USUAL: RM25.00

NOW: RM 25.00 (-0%)

MEMBER: RM 22.50 (-10%)

By Ramlee Awang Murshid
Pilu hati saat dikhabarkan suaminya gugur di medan perang, Catalina rebah tidak sedarkan diri. Sebaik terjaga, dia membicarakan hajatnya ke Hulu Melaka. Ingin mencari 'lelaki bertanduk dua'. Tanpa diduga, takdir menentukan Laksamana Sunan lelaki yang dicari Catalina. Malangnya, Laksamana Sunan bukan lagi wirawan. Kudratnya lenyap dan ditawan penjajah yang menakluk Melaka. Hampir dibunuh musuh, dia diselamatkan oleh cinta yang dipendam Luna. Laksamana Sunan, Catalina dan Learn More
USUAL: RM23.00

NOW: RM 23.00 (-0%)

MEMBER: RM 20.70 (-10%)

By Clay
Remy dan kawan-kawannya ke suatu pulau untuk misi khas diatur oleh Kubu Naga. Mereka juga berhadapan dengan pesaing baharu dalam misi ini tetapi kemudiannya terjerat dalam pencerobohan pulau. Bolehkah wira-wira ini menyelamatkan penduduk kampung di pulau itu daripada kekejaman penceroboh dan serangan naga? PERTEMBUNGAN API NAGA DAN KEMANUSIAAN Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Hashim Musa , Rohaidah Kamaruddin , Shamshull Kamar Ahmad
Buku ini adalah kesinambungan buku Hang Tuah: Catatan Okinawa bagi membuktikan kewujudan watak Hang Tuah dalam sejarah Melayu Nusantara. Bagi membuktikan lagi kewujudan watak laksamana Melaka ini, penulis telah ke Vijayanagara, India seperti yang tercatat dalam buku Hikayat Hang Tuah. Hikayat Hang Tuah mencatatkan bahawa Laksamana telah ke Vijayanagara untuk berkhidmat di bawah Maharaja India di jajahan Vijayanagara. Semoga dengan penulisan ini menambah kukuhnya dapatan adiwi Learn More
USUAL: RM54.00

NOW: RM 54.00 (-0%)

MEMBER: RM 48.60 (-10%)

By Air Team
FOKUS MINDA KUNCI KEJAYAAN! Serangan Arcane Blades membuatkan Exobot bersatu dengan angkatan Jeneral Huba bagi membina pertahanan! Masa yang suntuk memerlukan langkah-langkah terdesak. Arcane Blades muncul dan memberikan saingan sengit. Masa depan dunia semakin terancam! Adakah wira-wira X-VENTURE mampu menghadapi konfrontasi cyborg? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Myra Ameer
HAKIM, hidupnya dari mula lagi tidak sesempurna mana. Lahirnya tanpa dia sendiri ketahui dari mana asal usulnya. Kehilangan ibu kandung ketika dia baru berusia 16 tahun membuat dia terpaksa berjerih untuk meneruskan hidup. BALQIS, hidupnya juga jauh dari sempurna. Dia keseorangan. Dibesarkan oleh lelaki yang tidak jelas ikatan mereka malah terlibat dengan dunia hitam membuatkan hidupnya terkongkong dan tidak pernah aman. Disebabkan satu kesilapan, Balqis diburu. Pelariann Learn More
USUAL: RM27.00

NOW: RM 27.00 (-0%)

MEMBER: RM 24.30 (-10%)

By Kk Ng
Beberapa peristiwa aneh telah berlaku. Longgokan mesin lama di sebuah pulau tiba-tiba bergabung dan “hidup” kembali sekali gus melepaskan diri daripada bilik rawatan. Selain itu, robot angkasa lepas yang ditemukan di China, “Robot Terracotta” juga bergabung semula dan “hidup” kembali. Robot-robot tersebut telah menuju ke destinasi berlainan, iaitu ke Pulau Gergasi untuk merampas batu bertenaga atau belantan batu milik Gergasi Bimbo; dan menceroboh istana Tuan Sada Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Kk Ng
Setelah peristiwa “Xenogenetik”, Profesor Tanaka berusaha untuk mengembalikan rupa beberapa orang mahasiswa kepada rupa manusia semula. Namun, seorang mahasiswa yang bernama Mike telah melarikan diri semasa Profesor Tanaka menjalankan eksperimen. Baru-baru ini, sekumpulan serangga aneh telah terlibat dalam banyak kes kecurian alat ganti berteknologi tinggi di bandar raya. Detektif Han dari Unit Penyiasatan Kes Misteri Kebangsaan ditugaskan untuk menyiasat misteri tersebut Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Kk Ng
Di alam selari, batu yang membekalkan tenaga kepada robot untuk meneruskan hidup semakin berkurangan dan menyebabkan alam robot mula mengalami kehancuran. Secara kebetulan, Raja Turing telah berkenalan dengan pengembara masa, Leonardo. Leonardo telah mengajar Raja Turing cara untuk membuka Lubang Cecacing dan berharap beliau dapat menghasilkan robot yang sempurna. Namun, Leonardo akhirnya mengesal apabila mendapati Raja Turing telah menghantar tentera-tentera robotnya untuk m Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Kk Ng
Dua ribu tahun dahulu, Putera Zheng melarikan diri daripada musuh-musuhnya, satu robot raksasa muncul di hadapan baginda. Robot tersebut berjanji untuk menolong baginda menakluki negeri-negeri di China dengan dibantu oleh 12 robot emas. Selepas zaman berubah, 12 robot emas itu lenyap begitu sahaja tetapi ketopong yang digunakan oleh Putera Zheng untuk mengawal robot-robot emas itu telah dibeli oleh Tuan Sadan dengan harga yang sangat mahal. Mengapakah Tuan Sadan sanggup berbu Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Kk Ng
Beribu-ribu tahun yang lalu, tamadun Mesir Purba yang gilang-gemilang telah runtuh hanya dalam satu malam akibat ribut pasir yang misteri. Adakah peristiwa runtuhan tersebut ada kaitan dengan mumia hidup? Mumia hidup tersebut dikatakan mempunyai kuasa yang mengawal pasir. Mengapakah mumia hidup tidak dapat meninggalkan padang pasir itu selagi belum menemukan penggantinya? Detektif Han, Susan, dan Ding Ding menyertai ekspedisi padang pasir semata-mata untuk mendapatkan kesahih Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Kk Ng
Sejak dahulu lagi, para saintis mencari jawapan mengenai rahsia kawasan larangan, Belantara Hitam, namun mereka gagal. Malah, sesetengah daripada mereka telah hilang di dalam belantara itu. Selama ini, hanya satu pasukan penjelajah yang berjaya menemukan tapak peninggalan tamadun yang lenyap, iaitu tamadun kaum Serangga. Beberapa bulan yang lalu, beberapa orang mahasiswa telah mengembara ke pinggir Belantara Hitam tetapi mereka tiba-tiba hilang pada waktu malam... Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Panel Penulis Ana Muslim
Gol!! Sepakan kencang pihak lawan bolos lagi! Rajawali FC mula hilang rentak! Apa dah jadi ni? Wira selaku kapten pasukan harus bertindak ! Jurulatih khas perlu dicari. Tapi bukan jurulatih ni yang mereka mahukan! Mampukan mereka beroleh kemenangan jika jurulatih mereka seorang perempuan. Learn More
USUAL: RM9.90

NOW: RM 9.90 (-0%)

MEMBER: RM 8.91 (-10%)

By Hasrudi Jawawi
LAPAN tahun lalu, Rozana dan Zalika telah sepakat menyeru makhluk Genderuwo bagi memenuhi kehendak Rozana yang terlalu rindukan arwah suaminya. Atas bantuan seseorang pawang, Rozana dan Zalika berjaya menyeru dan memanggil makhluk Genderuwo dengan berbekalkan daging burung gagak yang disalai. Atas permintaan Rozana, makhluk Genderuwo muncul dengan menyerupai arwah suaminya. Niat Rozana hanya satu, ingin melepaskan rindu buat kali terakhir pada suaminya yang telah meningal du Learn More
USUAL: RM26.00

NOW: RM 26.00 (-0%)

MEMBER: RM 23.40 (-10%)

By Kk Ng
Segi Tiga Bermuda, kawasan lautan penuh misteri yang mengerikan. Banyak kapal dan pesawat yang melalui kawasan ini telah hilang dan lenyap sebarang kesan. Ada yang berpendapat bahawa kawasan ini mempunyai medan magnet yang luar biasa dan ada pula yang mempercayai bahawa lubang hitam bawah lautlah yang menyebabkan pelbagai kejadian aneh berlaku. Kawasan yang juga dikenal sebagai Lautan Syaitan ini turut terkenal dengan kejadian-kejadian yang melibatkan kapal berhantu. Untu Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Kk Ng
Frankenstein dalam cerita ini bukanlah makhluk yang menyeramkan, sebaliknya adalah nyawa baharu yang dihasilkan dengan kasih sayang dan harapan. Profesor Kelly menghabiskan seluruh tenaganya untuk menyelamatkan suaminya, Profesor Jack yang di ambang maut. Namun, Profesor Kelly pula menghadapi ancaman maut kerana terlalu keletihan. Walaupun Profesor Jack hidup kembali, namun dia telah berubah menjadi makhluk “Frankenstein” yang mempunyai kuasa luar biasa. Berhadapan den Learn More
USUAL: RM9.80

NOW: RM 9.80 (-0%)

MEMBER: RM 8.82 (-10%)

By Syeikh Abu Muhammad
Buku ini memaparkan secara berkaitan dengan tuntutan dan kelebihan menyintai Rasullah SAW, tuntutan menyatakan bukit kecintaan kepada beliau SAW melalui selawat, kelebihan berselawat dan keburukan orang yang tidak berselawat, serta kisah pengalaman ameh orang yang mengamalkan selawat. Learn More
USUAL: RM31.00

NOW: RM 31.00 (-0%)

MEMBER: RM 27.90 (-10%)

By Candy Factory
Putera Leon menemui sebuah bangunan lama yang tersimpan banyak buku dalam kawasan sekolah. Perpustakaan itu sangat usang dan hampir roboh. Dapatkah putera Leon, Alex dan lain-lain menyelamatkan lubuk ilmu ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Black Ink Team
Kumpulan Jake dan Louis diuji dengan krisis yang tidak pernah dialami! Masalah besar menanti Louis, Yuna dan Bean di Amazon apabila buaya caiman hitam muncul. Manakala Jaka, Taz dan Sheri yang sedang berseronok di pantai Australia tiba-tiba dikejutkan serangan makhluk laut berbisa hingga menimbulkan hura-hara. Adakah wira-wira kita mampu bertahan dengan situasi kritika ini? Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Andika , Syurahbil
Komik Tuah yang menggabungkan unsur-unsur aksi, adiwira, mistik dan komedi diharapkan dapat menarik pihak golongan muda untuk mengikuti perjalanan hidup pelajar bernama Khai dari seorang remaja biasa hingga menjadi seorang adiwira. Idea untuk komik ini adalah berdasarkan pahlawan lagenda Hang Tuah. Contohi sifat Hang Tuah seperti pahlawan yang berani, gagah, jujur dan setia dapat dijadikan panduan untuk golongan muda kini. Kata-kata misteri dari Hang Tuah: 'Pada tahun ce Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Andika , Syurahbil
Komik Tuah yang menggabungkan unsur-unsur aksi, adiwira, mistik dan komedi diharapkan dapat menarik pihak golongan muda untuk mengikuti perjalanan hidup pelajar bernama Khai dari seorang remaja biasa hingga menjadi seorang adiwira. Idea untuk komik ini adalah berdasarkan pahlawan lagenda Hang Tuah. Contohi sifat Hang Tuah seperti pahlawan yang berani, gagah, jujur dan setia dapat dijadikan panduan untuk golongan muda kini. Kata-kata misteri dari Hang Tuah: 'Pada tahun ce Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Andika , Syurahbil
Komik Tuah yang menggabungkan unsur-unsur aksi, adiwira, mistik dan komedi diharapkan dapat menarik pihak golongan muda untuk mengikuti perjalanan hidup pelajar bernama Khai dari seorang remaja biasa hingga menjadi seorang adiwira. Idea untuk komik ini adalah berdasarkan pahlawan lagenda Hang Tuah. Contohi sifat Hang Tuah seperti pahlawan yang berani, gagah, jujur dan setia dapat dijadikan panduan untuk golongan muda kini. Kata-kata misteri dari Hang Tuah: 'Pada tahun ce Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By
SELANGOR,WILAYAH PERSEKUTUAN,PYJ, N. SEMBILAN Learn More
USUAL: RM18.90

NOW: RM 18.90 (-0%)

MEMBER: RM 18.90 (-0%)

By Ash Kun
USUAL: RM8.00

NOW: RM 8.00 (-0%)

MEMBER: RM 7.20 (-10%)

By Ash Kun
ADOIWIRA Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Ustaz Mohd Hazri Hashim Al-Bidany
Sewaktu dakwah Islam bermula, golongan muda turut terlibat dan sama-sama menghadapi penyeksaan dan penindasan oleh kafir Quraisy. Namun semua itu tidak pernah mematahkan semangat dan cinta mereka kepada Rasulullah SAW dan agama Islam yang bagaikan cahaya dalam kehidupan mereka. Cahaya itulah yang menjadi jihad mereka untuk disebarkan ke segenap dunia. Membesar dengan asuhan dan didikan Rasulullah, merekalah antara pemuda yang dibanggakan Baginda sebagai generasi terbaik. Learn More
USUAL: RM20.00

NOW: RM 20.00 (-0%)

MEMBER: RM 18.00 (-10%)

By 叶俊岑
结合6个州属地区 雪兰莪,吉隆坡,彭亨Bukit Tinggi,森美兰Lukut,马六甲,柔佛Muar 39家好吃的餐馆,Cafe,茶餐室 超过156道特色美食,传统佳肴,Fusion料理,甜品蛋糕和饮料等等 34帖店家独家食谱分享 中餐,西餐,马来餐,泰国餐,韩国餐,日本餐,巴厘餐,KoMex料理,海鲜大餐,应有尽有,任君选择 随书赠送 RM50 【蒸功夫】现金餐券 5年主持【好吃】的经验 Learn More
USUAL: RM39.90

NOW: RM 39.90 (-0%)

MEMBER: RM 35.91 (-10%)

1-119 of 119

Page:
  1. 1
  2. 2
*

Back to Top