0

There are 0 item(s) in your cart. ×

You have no items in your shopping cart.

' Zint 'Found 35 Related Products
By Zint
GOG 02: SESAT DI HUTAN Hidup Key yang hambar kini berubah setelah menyertai pasukan GOG (Guardian of Green). Walaupun kini ditemani rakan baru, kedinginan Rimi, rakan sepasukan Key agak menyukarkan dia untuk bekerjasama. Pada masa sama, kehilangan kanak-kanak di hutan Sungai Damai menggemparkan seluruh pasukan. Adakah tragedi lama akibat unidentified species (US) bakal berulang lagi? Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Zint
COLE VS SHAW Gegarkan Back School Colosseum! Cole, pelajar baru yang panas baran berani cari fasal dengan Shaw, jaguh terkuat sekolah legenda. Dah tiba masa diorang beradu tenaga! PUSINGAN PERTAMA, MULA! Boom, si pelajar gagah sedia mencabar pesaing cintanya, Farco di gelanggang demi merebut Julia. Ada berani ke? Bara semangat juang membuka siri terbaharu Under 18 Spirit! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 11.00 (-21%)

By Zint
Key, seorang remaja keras kepala dan suka menyendiri nekad larikan diri selepas terpaksa tinggal bersama atuknya. Semasa melalui hutan, tiba-tiba muncul satu unidentified species (US) di depannya. Terkejut dan terpinga-pinga, datang penyelamat yang dikenali sebagai GOG (Guardian of Green) leraikan semua. Rupa-rupanya, ada satu rahsia besar di Pekan Sungai Damai dan Key terheret sama! Learn More
USUAL: RM14.00

NOW: RM 14.00 (-0%)

MEMBER: RM 12.60 (-10%)

By Zint
Demi membalas dendam terhadap Mr. Gunn, Krez dan Vax merempuh masuk ke kawasan Steel Rage. Malangnya musuh diorang terlalu ramai! Metal rising up! Dengan tubuh semakin lemah, Krez terpaksa berdepan Kolt, orang paling kanan merangkap orang terhebat Mr. Gunn. Ada peluang ke nak menang? Fight till the end~ Perjalanan muzik metal Vax, Krez dan Mick tiba di pengakhiran. Under 18 Attitude kini melabuhkan tirai! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Sekolah gempar dengan berita Krez dan Vax ditangkap polis. Selamat ke diorang dari tuduhan membunuh Snake Pitt? Metal is dying~ Benjamin pula semakin berleluasa dengan jualan dadah demi diiktiraf Mr. Gunn, bos Steel Rage. Siapa mampu halang dia kali ni? Habislah! Tanpa disedari, pengintip misteri beraksi demi merungkai kes pembunuhan. Kebenaran mula tersingkap! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Awal pagi kawasan sekolah dah kecoh. Geng Snake Pitt buru Krez untuk balas dendam ke? Alamak! Tak cukup diburu gengster, Krez diburu polis pula. Vax pula tak habis-habis menyibuk. Kat mana diorang nak sembunyi ni? Metal takkan kalah! Gara-gara terdesak, Mick terpaksa tolong Krez dan Vax intip gengster. Dia kena menyamar jadi budak hilang ayah? Menjadi ke plan diorang ni?!! It’s showtime! Jilid 10 penuh debaran dan aksi! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Kuasa dalaman Rev yang hanya muncul sebaik pakai topeng raksasa boleh menyembuhkan Wade, ayah Julia. Tapi Rev masih belum dapat kawal kuasa tu malah semangatnya untuk berlatih kian pudar. Akeesha, fighter yang akan bertemu Rev di semi-final FLT dapat hidu kuasa dalaman Rev. Kuasa tu akan ambil alih badan Rev jika tak dapat dikawal. Adakah Akeesha kawan atau lawan? Bagai musuh dalam selimut! Jilid terakhir ni akan rungkai konflik kuasa dalaman Rev dan 'entiti' mist Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint Lu
Kent, legenda FLT terkenal tiba-tiba jadi topik perbualan di antara Rev dan rakan-rakan. Tapi entah kenapa kelakuan Julia jadi pelik sebaik tahu Kent hilang dan tak munculkan diri. Apa rahsia yang Julia sembunyikan? Rev yang dalam perjalanan pulang ke rumah pula diserang hendap oleh seorang fighter bertopeng. Dan dia hampir membunuh Rev! Nyawa bergantung di hujung kuku! Siapakah gerangan si fighter misteri? Mungkin ke dia ada kaitan dengan legenda FLT, Kent? Yang pasti, ra Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Kemunculan Brian B, band member lama Vax timbulkan balik konflik terpendam. Pergaduhan diorang jadi kecoh sampai polis pun terlibat! Apa hal tu? Demi nak selamatkan Vax dari tahanan polis, Krez jumpa Brian B bila tahu perkara sebenar. Agaknya boleh settle ke masalah ni? ON FIRE…! Apa pun yang jadi, jamming tetap jamming. Masalahnya, pengawas sekolah membebel cakap bising sangat! Kena pindah tempat lain ke? Metal never dies! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Sejak sertai Fistlogic Tournament, hidup Rev mula berubah. Personalitinya yang berani dan kuat semacam bila pakai topeng juga jadi tanda tanya. Rev ada masalah kecelaruan identiti ke? Lepas menyaksikan kehebatan seorang gadis dari pasangan kembar menang perlawanan, darah Rev menggelegak. Dia perlu kalahkan gadis tu untuk buktikan dia paling berkuasa! Bertemu beliung dengan ruyung! Siapa pasangan kembar yang bukan calang-calang ni? Mungkin ke kali ni kejayaan tak berp Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Kawan Vax merangkap band member lama dulu tiba-tiba muncul. Apa lagi, Vax ajaklah si Hex ni jam. Lepas rindu kononnya! Let’s hit it! Hex dan kekasih hati dia tak boleh dipisahkah. Sebab tu jugalah dia keluar dari band. Dan gadis ni ada identiti rahsia yang bakal beri kejutan?!! Oh, my darling~ Krez teruskan misi korek kisah silam Vax dari Hex. Ditambah dengan kemunculan seorang individu, adakah sejarah hidup Vax akan dibongkar sepenuhnya? Yeahhhhh!!! Rembat jilid ke-8 Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Rev, seorang pelajar sekolah yang lemah, terpinggir dan selalu kena buli. Tapi hidupnya mula berubah sejak kemunculan Julia, gadis cantik yang hebat berlawan. Hujan panas permainan hari, senang susah permainan hidup! Ada sesuatu fasal Rev yang buat Julia rasa dia miliki kekuatan luar biasa. Dan sebab tulah Julia paksa Rev join Fistlogic Tournament! Erk... mampu ke Rev berlawan? Karya terkini Zint padat dengan aksi pertempuran. Cepat masuk gelanggang! Dushh!!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Setelah melalui pelbagai cabaran berliku, pertandingan lumba pertama Alif kini tiba! Dengan kehebatan skil lumba diasah, pasti kemenagan dalam genggamannya!Tapi... tak semudah tu Alif nak menang. Persaingan sengit di antara dia dan Nafiy menunjukkan sebaliknya. Dapat tak Alif kalahkan Nafiy dan menjadi sang juara?Paling penting, boleh ke Alif buktikan pada keluarga terutama ayahnya yang dia bukanlah sekadar 'rempit lumba malam'Saksikan kesudahan kisah Alif dan cinta pertamany Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Cikgu Andrew, bekas guru Krez yang lumpuh ditangkap kumpulan gengster Mr. Gunn. Demi menyelamatkan cikgunya, Krez terpaksa berdepan misi berbahaya; hapuskan geng snake pitt! Tapi yang peliknya, tak tahu macam mana Vax boleh jadi tebusan sama dengan Cikgu Andrew. Siap buat konsert metal lagi tu! Err... nak hiburkan gengster ke...? Agaknya Krez berjaya tak selamatkan cikgu yang ada kaitan dengan masa silamnya? Atau mungkin... Vax yang akan bantu Krez? Jangan Buang Masa Lagi! B Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Alif makin serasi dengan rutin hariannya tanpa motosikal walaupun hakikatnya, jiwa race dia sentiasa bergelora. Dalam kepala asyik fikirkan cinta pertamanya tu sampai jadi buntu.Namun, pertembungan Alif dengan Zikri dalam LRT membuka mata Alif tentang hala tuju hidupnya dalam dunia sukan perlumbaan. Adakah Zikri akan bantu Alif capai impiannya?Kisah Alif dan motosikal hampir menuju garisan penamat!Dapatkan jilid ke-5 yang pantang menyerah kalah sekarang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Krez dan Mick ada satu misi penting antara hidup atau mati. Cari latar belakang Vax! Susah betullah nak tahu sejarah hidup mamat seorang ni.Haih~Okeylah. Jom jalan-jalan naik kereta baru.Eh, kenapa Vax tak ada sekali?Ini boleh mendatangkan marah si kaki metal tu!Huwarghh!!!Dengar cerita reunion tak terjangka pun ada. Budak kepala merah? Hah, reunion dengan universe mana pulak ni?!!Hehehe~Jilid ke-6 lebih gempak + terbaik untuk korang! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Zikri yang dicabar untuk lawan racing oleh Alif tiba-tiba terlibat dalam kemalangan dan kaki kena potong. Aktiviti racing pula beri kesan buruk pada kerja dan hubungan antara Alif dan orang sekeliling.Muncul pula Nafiy, seorang anggota polis muda yang bersemangat membara untuk banteras lumba haram. Pertembungan antara Alif dan Nafiy membawa kepada situasi kejar-mengejar mencemaskan!Adakah skil motor Alif yang dia banggakan tu akan selamatkan dia kali ni?Jilid ke-4 penuh dilem Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Keghairahan Alif pada racing semakin memuncak.Sehebat mana pun pencabarnya, kacang je Alif kalahkan diorang. Fuh, memang power!Tapi, selagi belum beradu kekuatan dengan Zikri, hidup Alif takkan tenang. Demi mengejar geleran nombor 1 yang diidamkan, dia sekali lagi mencabar Zikri.Adakah Zikri berjaya diumpan untuk terjebak sama dalam kancah perlumbaan ni?Jilid ke-3 lebih mantap + menguji emosi! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Ada lelaki misteri muncul kat sekolah dan ajak diorang cari alien. Kejap! Mick kenal lelaki tu? Apa hal nak kena cari alien pula?CUBA DULU, BRO!Idea Mick untuk cekau duit nak beli instrumen muzik kena tolak mentah-mentah dengan Vax. Teruk sangat ke idea tu?!!JRENGGG~Krez jumpa musuh lama, bos gengster yang buat kerja haram!READY, FIGHT!Kasi sapu jilid 5 ni sampai habis!!! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Alif dah mulakan hidup di Kuala Lumpur sebagai runner. Seronoklah dapat kerja sesuai dengan cintanya pada motosikal. Sambil menyelam minum air~♥Macam mana pun, minat Alif nak race tak padam. Semakin membuak-buak pula tu!Hmm… dah jauh dengan mak ayah kat kampung tu, makin berani ke Alif nak teruskan minat dia? Adrenalin makin memuncak dalam jilid ke-2 ni! VROOM~ Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Alif, budak lepasan SPM ni memang gila motosikal. Kalau letak awek dengan motosikal, confirm kalah awek tu.Uhuhu~Hantu racing a.k.a jaguh kampung ni cukup famous sampai semua racer kalah dengan dia! Err… Mat Rempit ke si Alif ni?!!Nak tahu? Start enjin motosikal dan speed baca karya high-performance dari artis komik paling cool ni! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Kat sekolah Vax, Krez dan Mick ada pelajar baru yang buat Mick angau + tak keruan! Wow, cun sangat ke dia. Jeng Jeng!Krez pula tiba-tiba mood swing sebab kawan lama datang bersemuka. Huh? Krez ada rahsia tersembunyi?Oh no!Apa-apa pun, jaming tetap on. Barulah boleh join metal show!Wohoo!Jilid ke-3 lebih mantap, beb! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Ada pelajar cun + bijak kat sekolah Vax and the gang terdesak minta tolong? Pertolongan apa agaknya sampai Vax kena jadi... perempuan? Seriuslah?!! Tapi siapa sangka senakal-nakal diorang, dalam hati ada taman rupanya! Sanggup jugalah hulurkan bantuan. Fuh... Unbelievable! Tolong tu, tolong juga. Tapi jamming jangan lupa. Let's rock, guys~! Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Surprise~ Zint kembali dengan karya terhebat + termantap + terbaik dari ladang untuk tatapan kipas-susah-mati semua. Yahooo! Jom berkenalan dengan Vax serta PERANGAI pelik dan gila-gila dia yang boleh bikin orang lain tumpang gila sama! Adududu~ Kepada yang fikir Zint dah tak nak melukis, hiburkanlah hati duka lara tu dengan siri meletup ‘Under 18 Attitude’ ni. Learn More
USUAL: RM12.00

NOW: RM 12.00 (-0%)

MEMBER: RM 10.80 (-10%)

By Zint
Peperiksaan SPM akhirnya tiba. Jime dan rakan-rakan berusaha jawab sebaik mungkin. Fox pula nak meniru, tapi berjaya 'ditumpaskan' pengawas peperiksaan. Hore! SPM dah habis! Merdeka! Tapi kejap! Ada sesuatu menghalang kegembiraan diorang yang boleh menyebabkan diorang... terbunuh! Apa dah jadi ni? Fox, kau kat mana?!! 'Under 18 Elite' kini sampai ke penghujung. Terima kasih atas sokongan padu korang. Lepas ni Zint dah tak nak melukis ke? Atau ada siri 'meletup' nak keluar? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Fox and Jime bersimpati dengan nasib Cikgu Lis... apalagi anak kesayangan cikgu ganti tu hilang. Jenuh Cikgu Lis sendiri dalam bahaya. Tup... tup... boleh pula Fox jumpa Milo. Tak sangka biarpun brutal, Fox faham perasaan anak yatim yang cacat pendengaran dan rindukan kasih sayang ayah. Kenali sisi lain Fox, Jime dan geng!!! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Gara-gara ingin selesaikan misi sebuah media sosial misteri, kakak kepada kenalan Jime cuba bertindak di luar kawalan. Jime ambil keputusan menyertai laman sosial tersebut untuk dapatkan maklumat. Apa nasib Jime agaknya? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Jime dan Cody dijadikan tebusan oleh Sophia. Fox pula terpaksa sertai Geng Sedonio demi menyelamatkan kawan-kawannya. Siapa ketua Geng Sedonio sebenarnya? Apa yang akan berlaku? Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Nampaknya geng White Pigeons semakin berani arahkan peserta main game berbahaya. Jime yang terpengaruh main game tersebut dan cederakan diri hingga... hilang nyawa?!! Apa dah jadi pada Jime? Selamatkan Jime, Fox! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Fox yang berpaling tadah telah memeranjatkan orang disekelilingnya termasuk ayahnya. Apakah penyebab Fox menyertai Geng Sedonio? Macam mana pula dengan Cikgu Sophia? Siapa dia sebenarnya? Terlalu banyak persoalan di dalam jilid kali ni yang pastinya sangat menarik! Dapatkannya segera! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Apa pula cerita Fox dan geng kali ni? Dengar cerita diorang sertai pertandingan sukan antara sekolah... namun jurulatih diperlukan. Diorang main sukan apa? Berjaya tak jumpa jurulatih sesuai untuk pastikan diorang menang? Jangan lupa dapatkan "Under 18 Elite" jilid terbaru ni! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By Zint
Fox dan kawan-kawan kembali mengucar-ngacirkan suasana. Pertarungan sengit antara Taylor dan Fox mencetuskan perbalahan besar antara geng diorang. Lepas tu, Fox terjerumus dalam kes pembunuhan tak disengajakan. Elene pula macam biasa... Masih tergila-gilakan Fox. Nak tau kenapa dia obses sangat dengan Fox? Jom dapatkan jilid terbaru ni. Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

By 卢稳亢
温情三部曲漫画珍藏版收录了大马著名导演周青元三部卖座电影《大日子》、《天天好天》以及《一路有你》的漫画改编版。漫画内容特别穿插了电影里的片段及一些未曝光的细节和剧情,让读者们在漫画的世界里,得到有别于电影的另一番感动。 Learn More
USUAL: RM49.90

NOW: RM 29.90 (-40%)

MEMBER: RM 29.90 (-40%)

By Zint
Jime nekad untuk mengubah nasibnya agar tidak jadi mangsa buli lagi. Namun begitu, tidak semudah itu dia mengiyakan segala perilaku ahli dalam kumpulan barunya itu. Adakah itu sikap "gengster" sejati? Kumpulan samseng mana pula yang Jime ingin sertai selepas Foxcrew? "Under 18 Elite" terbaru ada jawapannya! Learn More
USUAL: RM10.00

NOW: RM 10.00 (-0%)

MEMBER: RM 9.00 (-10%)

35 Item(s)

*

Back to Top